11234
1.0 / 5
Hodnocení týmu Binaryoptions.com Připravte se, proč nám můžete věřit Binaryoptions.com hodnotí obchodní služby podle přísných směrnic a specifikací. Brokeři a platformy se testují se skutečnými penězi a kontrolují se všechny funkce, které jsou pro binární obchodníky zásadní. Testujeme zabezpečení, nabídku, poplatky, software, podporu a mnoho dalšího v našich zkušenostech a zprávách o hodnocení. Jako obchodníci s více než 10 lety zkušeností přesně víme, co je důležité při výběru dobrého brokera a obchodních platforem. Podívejte se na naši metodiku, jak hodnotit brokery.
Vybrání
1.0
Vklad
1.0
Nabídky
1.0
Podpěra, podpora
1.0
Platforma
0.9

Recenze Binarymate – podvod nebo ne? – Test makléře

  • Podpora 24/7
  • K dispozici vysoký bonus
  • Rychlé financování účtu
  • Návrat až 95%
  • Broker je offline a podvádí klienty

Upozornění pro investory Binarymate:

Broker Binarymate je offline a podvedl své klienty. Je to neregulovaný broker bez regulace! Neregistrujte se s Binarymate.

➨ Místo Binarymate použijte nejlepší alternativu Quotex

(Varování před rizikem: Váš kapitál může být ohrožen)

Proč chce někdo obchodovat binární opce, když hrozí ztráta peněz? Je to proto, že obchodování s binárními opcemi je jedním z nejjednodušších způsobů, jak vydělat peníze. Navíc je toto obchodování snadno pochopitelné a snadno proveditelné. Takže má smysl obchodovat binární opce. 

Binarymate oficiální stránky

Pro bezpečné obchodování binárních opcí budete potřebovat služby brokera. Jakého brokera si ale vybrat? Studna, BinaryMate je správná odpověď. Tento broker nabízí různé typy účtů a možnosti obchodování. 

Kromě toho je tato obchodní platforma nabitá jedinečnými funkcemi, jako je podpora mobilního obchodování, demo účet a automatické a manuální možnosti obchodování. 

Ale jaké jsou vlastnosti BinaryMate? Je to bezpečné? Jaké různé možnosti obchodování nabízí BinaryMate? No, všechny odpovědi na tyto otázky a další jsou uvedeny v této komplexní recenzi. 

Co je to BinaryMate?

BinaryMate je a renomovaná obchodní platforma která byla založena v roce 2016. Je to jeden z mála brokerů binárních opcí, kteří obdrželi pozitivní zpětnou vazbu. Díky svým výjimečným funkcím a konečným výhodám vyvolal BinaryMate ve světě obchodování rozruch. 

Chcete-li začít obchodovat s touto platformou pro obchodování binárních opcí, musíte provést malou investici $1. 

Při obchodování s BinaryMate můžete očekávat maximální výplatní sazbu 90%, pokud jsou vaše předpovědi správné. Pokud jste však nesprávně spekulovali na trhu, přijdete o celou částku. 

Nejlepší na tom je, že BinaryMate podporuje živý videochat pro pomoc obchodníkům. Videochat vytváří lidskou interakci mezi makléřem a obchodníkem. A to dále zvyšuje důvěru a spolehlivost. 

➨ Místo Binarymate použijte nejlepší alternativu Quotex

(Varování před rizikem: Váš kapitál může být ohrožen)

Základní aktiva nabízená BinaryMate

BinaryMate nabízí k obchodování více než stovky aktiv. Těchto mnoho možností aktiv je k dispozici, protože tato obchodní platforma sdílí své služby také s jinými platformami brokerů. To znamená, že můžete snadno najít známé aktivum a začít obchodovat. 

Možnosti aktiv jsou rozděleny do následujících skupin. 

akcie

Jedním z oblíbených způsobů, jak můžete obchodovat prostřednictvím BinaryMate, je investování do akcií. Chcete-li provést tuto obchodní metodu, můžete koupit akcie jakékoli dané společnosti. A pak můžete spekulovat o pohybu ceny. 

Některé z oblíbených akcií, které můžete obchodovat prostřednictvím BinaryMate, jsou TATA MOTORS (INDIE), NISSAN, TESCO, HSBC HOLDINGS (LONDÝN), PHARMA, VODAFONE, NETFLIX a další. 

Měna

Pokud dobře rozumíte a znáte měnu, můžete prostřednictvím této obchodní platformy obchodovat na různých párech. Navíc je devizový trh dostupnější. BinaryMate vám tak může pomoci dosáhnout značného zisku. 

Běžné měnové páry, se kterými můžete obchodovat prostřednictvím tohoto opčního brokera, jsou EUR/USD, USD/CAD, AUD/USD FUTURE, EUR/AUD, USD/CHF, bitcoin/CNY, bitcoin/USD a další. 

Indexy

BinaryMate umožňuje vydělávat peníze obchodováním s různými indexy jako DOW (USA), DAX (NĚMECKO), RUSSELL 2000, CAC (FRANCIE), ISE 30 (BURZA ISTANBUL), RTS a další. 

Komodity

Poslední skupinou aktiv, do které můžete prostřednictvím BinaryMate investovat, jsou komodity. Zde získáte různé možnosti obchodování, jako je stříbro, platina, cukr, ropa, zlato, budoucnost ropy, budoucnost zlata a další. 

Každá z těchto skupin aktiv má své pro a proti. Je tedy lepší zvolit známé aktivum. To proto, že pak můžete snadno pochopit cenový trend aktiva. A také se snižuje riziko ztráty peněz při obchodování se známým aktivem. 

➨ Místo Binarymate použijte nejlepší alternativu Quotex

(Varování před rizikem: Váš kapitál může být ohrožen)

Jak začít obchodovat s BinaryMate?

Chcete-li začít obchodovat s BinaryMate, můžete navštívit její webovou stránku a zaregistrovat se. Po dokončení registrace budete muset provést malý vklad ve výši $250. Maximální částka vkladu pro BinaryMate je $50 000. 

Jakmile uděláte minimální vklad, můžete začít obchodovat výběrem jakýchkoli známých aktiv. Můžete také vyvinout obchodní strategii, abyste pochopili volatilitu trhu a pohyb cen komodity, kterou jste prodali nebo zakoupili. 

Typy účtů s BinaryMate 

Různí obchodníci na BinaryMate mají odlišné cíle. Proto tato platforma nabízí tři různé obchodní účty. 

Tyto účty mají odlišné minimální částky vkladu a nabízejí různé výhody. Na základě vašeho zájmu, cílů, rozpočtu a poskytovaných funkcí si tedy můžete vybrat jakýkoli obchodní účet. 

Bronzový účet 

Bronzový účet je ze všech cenově dostupný. Vyžaduje minimální vklad $250. Maximální částka vkladu na bronzový účet je $1000. 

Je to správná volba pro začínající obchodníky, kteří mají málo zkušeností binární opce obchodování. 

Jakmile provedete minimální vklad, získáte přístup k nepřetržitým živým chatům s týmem zákaznické podpory. Kromě toho získáte také uvítací bonus 20% a demo účet pro procvičování obchodování. 

Nemluvě o tom, že s bronzovým účtem můžete svou výherní částku vybrat do jedné hodiny. 

Stříbrný účet

Chcete-li získat přístup ke stříbrnému účtu, můžete vložit částku mezi $1000 až $3000. Zaplacením této částky si můžete užívat všechny funkce bronzového účtu a další. 

Pro začátek vám stříbrný účet přináší možnost provést první tři tahy bez rizika. To znamená, že i když jsou vaše spekulace nesprávné, o peníze nepřijdete. To proto, že BinaryMate bude kompenzovat vaše ztráty tím, že vám nabídne bonus. 

Navíc uvítací bonus pro stříbrný účet je 50%. Prostřednictvím webových relací masterclass můžete také získat přehled o obchodování binárních opcí. 

Zlatý účet

Zlatý účet je nejdražší variantou ze všech, ale stojí za každý cent. Chcete-li začít obchodovat se zlatým účtem, musíte provést minimální vklad $3000. Maximální částka, kterou můžete vložit, je $10000. 

Po provedení vkladu můžete využívat všechny výhody obchodování se stříbrným účtem a další. Tento prémiový účet BinaryMate nabízí bonus 100%. Kromě toho získáte osobního manažera úspěchu a švýcarskou předplacenou kartu. 

Celý účet nabízí funkci živého chatu 24/7 a možnost výběru do jedné hodiny. 

➨ Místo Binarymate použijte nejlepší alternativu Quotex

(Varování před rizikem: Váš kapitál může být ohrožen)

Vlastnosti BinaryMate 

Stejně jako BinaryMate existuje mnoho dalších obchodních platforem. Vzrušující funkce uvedené níže však odlišují tohoto brokera od ostatních. 

Schopnost obchodovat ručně nebo automaticky

S BinaryMate získají obchodníci příležitost provádět automatické obchody pomocí nejlepších nástrojů. Obchodníci mohou dokonce provádět veškerou analýzu a obchodovat ručně. Záleží na preferenci. 

Vysoké bezpečnostní standardy

Vzhledem k tomu, že BinaryMate je jednou z vysoce hodnocených obchodních platforem, používá pokročilou technologii k zajištění bezpečnosti finančních prostředků svých obchodníků. 

Přístup z libovolného zařízení

Pokud obchodujete binární opce pomocí BinaryMate, můžete to udělat z jakéhokoli zařízení. To proto, že tato obchodní platforma má svůj proprietární software. 

BinaryMate je navržen tak, aby jej mohli obchodníci používat na chytrých telefonech, tabletech, PC a Mac. Rozhraní této obchodní platformy běží hladce v prohlížečích, jako je Safari, Google Chrome a další. Kromě toho si obchodníci mohou také stáhnout specializovanou aplikaci BinaryMate pro obchodování kdekoli a kdykoli.

Žádné zpoždění v obchodování

I minutové zpoždění v obchodování opcí může způsobit, že ztratíte vítězný obchod. Ale váš obchod se nezdrží, když používáte BinaryMate. 

Inovativní software této platformy minimalizuje zpoždění a zajišťuje, že každý obchod je umístěn v reálném čase. 

Vybrání

Na rozdíl od jiných platforem pro obchodování binárních opcí, u této netrvá výběr výherní částky 3-5 dní. Obchodník může snadno vybrat částku za pouhou hodinu. Minimální částka, kterou může obchodník vybrat, je $50. 

Obchodník může používat Visa, PayPal, MasterCard, American Express, Unipay a další možnosti výběru.

Demo účet

BinaryMate nabízí možnost demo účtu pro začínající obchodníky, kteří si chtějí procvičit a pochopit obchodování s binárními opcemi před použitím skutečných peněz. Jakmile se zaregistrujete u BinaryMate a vložíte minimální částku, máte přístup k tomuto účtu. 

Soutěž 

Obchodníci BinaryMate se mohou zúčastnit soutěže, kterou tato platforma pořádá, aby pomohla obchodníkům dosáhnout značného zisku. Soutěže jsou dostupné jak pro začátečníky, tak pro profesionální obchodníky. 

Různá pravidla a podmínky každého obsahu je činí vzrušujícími a náročnými.  

➨ Místo Binarymate použijte nejlepší alternativu Quotex

(Varování před rizikem: Váš kapitál může být ohrožen)

Obchodní vlastnosti:

Obchodní funkce v BinaryMate jsou tří typů. 

Turbo obchody

Pokud chcete obchodovat vícekrát v krátké době, můžete použít turbo obchod. Využívají ho hlavně obchodníci, kteří nemají moc času. Turbo obchod začíná od 30 sekund a trvá až 30 minut. 

Tato funkce se hodí, když chce obchodník dosáhnout značného zisku pomocí trendové nebo tržní strategie. Nemluvě o tom, že obchodník může také přijít o peníze, pokud jsou spekulace nesprávné. 

Dlouhodobé obchody

Dlouhodobé obchody jsou opakem turbo obchodů. Tato obchodní funkce se pohybuje od týdne a trvá až 5 týdnů. 

Obchodníci využívající dlouhodobé funkce mají dostatek času na analýzu tržních trendů, grafů a cenového pohybu aktiva. 

Vnitrodenní obchod

Tato obchodní funkce přichází mezi turbo obchodem a dlouhodobým obchodem. Pomocí této funkce můžete předpovědět cenu dané komodity na následující den. 

Chcete-li provést intradenní obchod, můžete si vybrat z 30 dostupných aktiv, které BinaryMate nabízí. 

Výhody BinaryMate

BinaryMate se svými jedinečnými funkcemi udává trend v rámci binárních obchodních platforem. A zde jsou některé z výhod používání tohoto brokera binárních opcí. 

Vysoké zisky 

Obchodování s BinaryMate vám může pomoci získat značný zisk. To proto, že pokud jste správně spekulovali na trhu, dostanete výplatu kolem 90%, což je maximální výplata nabízená jakýmkoli brokerem binárních opcí. 

Více aktiv

S více než stovkami aktiv umožňuje BinaryMate obchodníkům obchodovat s jakýmkoli známým aktivem. Prostřednictvím této obchodní platformy lze investovat do indexů, akcií, měn a komodit. 

Různé možnosti obchodních oken

Díky BinaryMate je obchodování snadné a rychlé pro každého. Nabízí různé možnosti obchodních oken, které začínají od 30 sekund a mohou trvat až jeden rok. 

24/7 vícejazyčná podpora

Při obchodování s BinaryMate se můžete obrátit na tým péče o zákazníky, pokud narazíte na nějaké potíže, protože jsou k dispozici 24/7. Jazyk také nebude překážkou, protože tato obchodní platforma nabízí vícejazyčnou podporu. 

Nonstop obchodování

BinaryMate poskytuje svým obchodníkům příležitost vydělat více peněz nepřetržitým obchodováním. To znamená, že obchodníci mohou vkládat své peníze do binárních opcí, a to i o víkendech. 

Navíc je během víkendů menší volatilita trhu. Obchodníci si tak mohou udržet zájem o nudné víkendy obchodováním kdykoli. 

Různé investiční balu

BinaryMate umožňuje obchodovat pomocí různých investičních hodnot. To znamená, že obchodníci mohou investovat od $1 do $10 000 za uskutečnění jediného obchodu. 

Poradenství zkušeného obchodníka 

Ať už jste začínající obchodník nebo prostě potřebujete pomoc, zkušení obchodníci BinaryMate tu pro vás budou. Je to proto, že tato platforma umožnila obchodování pod profesionálním vedením obchodníka. 

➨ Místo Binarymate použijte nejlepší alternativu Quotex

(Varování před rizikem: Váš kapitál může být ohrožen)

Nevýhody BinaryMate

Stejně jako jakákoli jiná platforma pro obchodování binárních opcí má i tato platforma některé nevýhody. Zde je několik z nich. 

Problémy s odnětím 

Při obchodování binárních opcí s BinaryMate můžete čelit problému při výběru vítězných peněz. Nejedná se však o významný problém, protože problém lze rychle vyřešit kontaktováním týmu zákaznické podpory. 

Omezené obchodní nástroje

Stejně jako ostatní brokeři na binární opce ani tato obchodní platforma nenabízí několik obchodních nástrojů. Problémem tedy může být nedostatek kvalitních obchodních nástrojů. 

K překonání tohoto nedostatku však BinaryMate nabízí různé vzdělávací zdroje, jako je analýza trhu a obchodní vzorce. Obchodníci mohou tyto nástroje využít k lepšímu pochopení trhu. 

Jakmile pochopíte trh opcí, můžete rychle eliminovat riziko a zvýšit svou ziskovost. 

Vysoká šance na prohru

Funkce turbo obchodování BinaryMate skutečně umožňuje obchodníkům obchodovat několikrát za den, ale také zvyšuje vysoké riziko. Je to proto, že pokud jsou spekulace nesprávné nebo pokud trh náhle zakolísá, obchodník přijde o peníze. 

Omezení BinaryMate 

Ačkoli tato vynikající platforma přichází s působivými funkcemi, existuje také několik omezení, které musíte znát. 

  • Tato obchodní platforma účtuje poplatky za výběr. 
  • Nenabízí negativní balayage ochranu. 
  • Neobchoduje s menšími devizovými páry. 
  • Nezaručuje stop loss. 

Možnost obchodování s BinaryMate 

Při obchodování s BinaryMate nejste omezeni na použití jediného druhu obchodování. Je to proto, že tato platforma nabízí tři různé typy možností, tj. 

  • 60 sekund.
  • Jeden dotyk. 
  • Standardní vysoká/nízká.

Obchodníci mohou tyto možnosti využít při obchodování s aktivy, jako jsou komodity, měny, akcie nebo indexy s BinaryMate. 

Vzdělávací zdroje na BinaryMate

Inovativní obchodní funkce udělaly z BinaryMate spolehlivou platformu, ale bez řádného pochopení trhu nelze předvídat cenový pohyb aktiva. 

To je důvod, proč BinaryMate nabízí různé druhy vzdělávacích zdrojů a nástrojů, jako jsou nápady na obchodní vzory, odborné komentáře a analýzy trhu. Obchodníci mohou tyto zdroje využít k podrobnému pochopení trhu opcí. 

Vzdělávací zdroje také pomáhají obchodníkům vyvinout analytický přístup, který jim dále pomáhá pochopit, jak BinaryMate funguje. 

➨ Místo Binarymate použijte nejlepší alternativu Quotex

(Varování před rizikem: Váš kapitál může být ohrožen)

Je BinaryMate bezpečný? 

Protože BinaryMate není regulován, bezpečnost je první věc, která obchodníka napadne. Ale nejlepší je, že tato obchodní platforma je bezpečná a získala několik pozitivních ohlasů. 

Přestože tento opční broker není regulován, jeho mateřská společnost, tj. Suomen Kerran LP, je legálně registrována ve Skotsku. 

Regulační licence by skutečně mohla zlepšit pozici BinaryMate na trhu. Proto není používání platformy bezpečné.

Jsou peníze s BinaryMate v bezpečí?

Žádný autorizovaný orgán nereguluje BinaryMate, ale to neznamená, že jsou vaše peníze ohroženy. Když obchodujete binární opce pomocí této platformy, vaše peníze jsou bezpečně uchovávány prostřednictvím banky Tier 1.

Banka Tier 1 je úroveň zabezpečení, která udržuje kapitál obchodníka v bezpečí a dokáže odolat jakékoli náhlé finanční ztrátě. To znamená, že vaše investované peníze jsou s BinaryMate v bezpečí. O peníze však přijdete, pokud jste trh spekulovali špatně. 

BinaryMate CFD obchodování

BinaryMate zpřístupňuje obchodníkům možnost obchodování s CFD. Takže spolu s binárními opcemi mohou obchodníci obchodovat ještě s jedním derivátem. 

S touto platformou si můžete vybrat jakékoli obchodování CFD. Jakmile vyberete kartu obchodování, můžete aktivum prodat nebo koupit na základě analýzy trhu. 

Poplatky za neaktivitu

Poplatek za neaktivitu je částka, kterou musí obchodník zaplatit, když nějakou dobu neobchoduje. Neexistují žádné standardizované poplatky za nečinnost, protože se mění od jednoho brokera k druhému. 

Spolu s brokerem účtují některé společnosti poskytující finanční služby poplatky za nečinnost. Makléři obecně prohlašují nečinnost výše poplatku

Při obchodování s BinaryMate jste povinni zaplatit malý poplatek za neaktivitu v závislosti na typu účtu, se kterým obchodujete. 

Poplatky za vklad

Poplatek za vklad je částka, kterou musí obchodník zaplatit při vkládání peněz na svůj obchodní účet z bankovního účtu. Ve srovnání s jinými způsoby financování si broker účtuje vysoké poplatky za vklad, když jsou peníze uloženy pomocí kreditní karty. 

Nejlepší na tom je, že BinaryMate účtuje minimální poplatky za vklad. Poplatek však není pevný, protože se mění v závislosti na platební metodě, kterou obchodník používá. 

Provizní poplatky

Provizní poplatek je částka, kterou si broker účtuje za pomoc obchodníkům s nákupem nebo prodejem daného aktiva. Každý broker si neúčtuje stejné provize, protože se mění v závislosti na několika faktorech. 

Mezi měnící se faktory patří různé typy finančních aktiv, typy obchodování a typy obchodních účtů. Broker si účtuje provize až po dokončení obchodu. 

Zde je důležité, že BinaryMate účtuje nejnižší provizi za CFD nástroje. S BinaryMate tedy můžete obchodovat rychle, aniž byste museli platit obrovské provize. 

➨ Místo Binarymate použijte nejlepší alternativu Quotex

(Varování před rizikem: Váš kapitál může být ohrožen)

Poplatky za výběr

Poplatek za výběr je částka, kterou musíte zaplatit při výběru peněz z účtu BinaryMate. Poplatky závisí na metodě, která je použita k výběru peněz. 

Poplatky za výběr nejsou fixní, protože poplatky zprostředkovatele jsou založeny na různých poplatcích za převod měn, poplatcích za zpracování převodů a různých dobách zpracování. 

Pomocí BinaryMate můžete vybírat peníze prostřednictvím různých možností, jako jsou kreditní karty, Perfect Money, MasterCard, bankovní převod, VISA a další. 

Je BinaryMate lepší než ostatní?

Poté, co jsme viděli výhody a nevýhody BinaryMate, lze rychle dojít k závěru, že tato platforma pro obchodování s opcemi je spolehlivá. A také je lepší než mnoho jiných opčních brokerů. 

Zatímco nejobchodovanější platforma nenabízí tři bezrizikové obchodování, BinaryMate ano. Obchodní platformy také obecně neposkytují podporu živého videochatu. Tato platforma však obchodníkům zpřístupnila funkci videochatu. 

Navíc většina binárních brokerů neumožňuje obchodování s více aktivy, ale prostřednictvím BinaryMate lze obchodovat s různými aktivy.  

Závěr mé recenze: Podvod a offline broker!

BinaryMate je jedním z několik brokerů na binární opce to umožňuje obchodníkovi obchodovat pomocí různých aktiv. Přestože je platforma nová, důvěřuje jí několik lidí. Web je ale offline a nemá žádnou regulaci. Podvedl své klienty!

Pokud jde o profesionály, BinaryMate nabízí funkci rychlého výběru s minimální částkou výběru $50. Poskytuje také nejvyšší výplatu a podporuje živý videochat. Navíc tato obchodní platforma nabízí tři různé obchodní účty, které vyžadují odlišnou výši vkladu.  

Největší nevýhodou BinaryMate jsou jeho vysoké poplatky, protože vyžaduje počáteční vklad $250. Tato částka vkladu však stojí za každý cent, protože platforma nabízí působivé funkce, díky kterým bude každé obchodování ziskové.

➨ Místo Binarymate použijte nejlepší alternativu Quotex

(Varování před rizikem: Váš kapitál může být ohrožen)

Často kladené otázky (FAQs) o BinaryMate:

Jaké způsoby financování používá BinaryMate?

Při obchodování binárních opcí pomocí BinaryMate můžete použít několik způsobů, jak vložit peníze na svůj účet. Můžete použít kreditní karty, VISA, Neteller, Perfect Money a další metody. 

Jaký je zákaznický servis BinaryMate? 

BinaryMate nabízí svým obchodníkům služby živého chatu, které jsou dostupné v pěti různých jazycích, tj. angličtině, francouzštině, ruštině, španělštině a thajštině. 
Kromě živého videochatu nabízí BinaryMate také webový kontaktní formulář, který můžete vyplnit, abyste získali podrobné odpovědi na všechny své otázky. 

Je BinaryMate globální? 

Jedna věc, která udělala BinaryMate lepším obchodním brokerem, je jeho dosah. Tato platforma zpřístupnila své služby ve 194 zemích. Tato obchodní platforma má více než 10 000 uživatelů po celém světě. 

Je BinaryMate předním brokerem?

I když je těžké předpokládat, že BinaryMate je přední broker, je to bezpochyby jeden z nejlepších brokerů na trhu. Je to proto, že vysoká úroveň zabezpečení této platformy udržuje investované peníze v bezpečí a dává obchodníkům klid, když obchodují. 

Je BinaryMate regulován?

BinaryMate není regulován, ale jeho mateřská společnost Suomen Kerran LP je legálně registrována ve Skotsku.

Je BinaryMate legitimní?

Mnoho obchodníků hlásí, že se stali obětí podvodu prostřednictvím BinaryMate. Protože neexistuje žádná regulace a platforma je offline, nemůžeme říci, že BinaryMate je legitimní.

Je BinaryMate licencován?

BinaryMate nemá žádné regulační instance, které by dohlížely na činnost brokera. Platforma tedy není licencována. Obchodníci by měli být opatrní při investování svých peněz.

Kde se BinaryMate nachází?

Mateřská společnost BinaryMates, Suomen Kerran LP, je legálně registrována a sídlí ve Skotsku.