12345
5 / 5
Hodnocení týmu Binaryoptions.com Připravte se, proč nám můžete věřit Binaryoptions.com hodnotí obchodní služby podle přísných směrnic a specifikací. Brokeři a platformy se testují se skutečnými penězi a kontrolují se všechny funkce, které jsou pro binární obchodníky zásadní. Testujeme zabezpečení, nabídku, poplatky, software, podporu a mnoho dalšího v našich zkušenostech a zprávách o hodnocení. Jako obchodníci s více než 10 lety zkušeností přesně víme, co je důležité při výběru dobrého brokera a obchodních platforem. Podívejte se na naši metodiku, jak hodnotit brokery.
Vybrání
5.0
Vklad
5.0
Nabídky
5.0
Podpěra, podpora
5.0
Platforma
5.0
Výtěžek
4.8

Recenze GC Option – Je to podvod nebo ne? – Test makléře

  • Minimální vklad $10
  • Demo účet zdarma
  • 10 platebních metod
  • Platforma se snadno používá
  • 24/7 podpora

Obchodování může být a velká příležitost pro investora, aby vydělal peníze, a může to být také způsob, jak ztratí celý svůj kapitál, pokud nebude opatrný. Z tohoto důvodu je důležité dostat se do kontaktu s trhy, aktivy a brokery, které používáte.

možnost gc

Jakmile se investor rozhodne stát se obchodníkem, brzy se s ním spojí Binární opce a brokeři, kteří tento finanční nástroj nabízejí. Ale je těžké najít dobrého brokera, který by vyhovoval všem vašim potřebám. Výběr je velký a ne každý broker je bezpečný.

Vyloučení odpovědnosti:

Tento materiál není určen pro diváky ze zemí EHP. Binární opce nejsou propagovány ani prodávány maloobchodním obchodníkům v EHP.

Možnost GC předstírá, že je spolehlivým brokerem binárních opcí. Je ale bezpečné investovat své peníze? Pojďme zjistit, zda je GC Option podvod nebo ne a zda stojí za to investovat své peníze do tohoto zprostředkování.

Budeme představit vám společnost a vysvětlete nejdůležitější věci, které potřebujete vědět o GC Option. Kromě toho poskytneme krátký přehled aktiv, poplatků a metod vkladů a výběrů.

➥ Zaregistrujte se pomocí GC Option nyní zdarma!

(Varování před rizikem: Váš kapitál může být ohrožen)

Co je GC Option? Fakta o makléři a jeho společnosti

Vyvinutý v roce 2013 od své mateřské společnosti, "Velký kapitál"GC Option, která existuje od roku 2006, je platforma pro obchodování s binárními opcemi legálně schválená na Svatém Vincentu a Grenadinách, ale není licencována ani regulována žádnou regulační agenturou.

velké hlavní logo

Vzhledem k vysoké poptávce ze strany uživatelů, kteří hledají další informace a projevují zájem Obchodování s binárními opcemi, Grand Capital Option se stala vlastní společností zaměřenou pouze na obchodování binárních opcí.

Jako jedna z prvních platforem binárních opcí byla také považována za jednu z nejlepších na světě.

GC Option vytvořil „Web Trade Option Pro“ dne 8. května 2020, což byla nová webová obchodní platforma společnosti. 

Tato platforma byla vytvořena vývojáři softwaru společnosti, aby prodloužili dobu expirace obchodů s binárními opcemi, aby zajistili fixní cenu a uživatelsky přívětivé prostředí platformy, včetně softwarového návrhu pro mobilní zařízení.

Je bezpečné obchodovat s opcí GC?

První a nejdůležitější otázkou, na kterou chceme odpovědět, je, zda Možnost GC makléř je spolehlivý a bezpečný. Platforma používá dvoufaktorové ověřování když se chcete přihlásit. Můžete to udělat pomocí QR kódu nebo můžete použít aplikaci, jako je Google authenticator. Přihlášení je tedy bezpečné.

gc opční dokumenty

K registraci vašeho účtu chce makléř mít kopie vašich dokladů totožnosti, jako je váš pas nebo váš řidičský průkaz. Tyto údaje musíte odeslat, abyste splnili požadavky makléře na KYC (poznejte svého zákazníka) / AML (proti praní špinavých peněz).

Vklady a výběry lze provádět prostřednictvím různé způsoby platby, například elektronické peněženky nebo bankovní převody. Celkově vzato je bezpečné obchodovat na GC Option, i když to není regulováno žádnou vládní agenturou.

Vlastnosti GC Option

Nabízí pouze 30 aktiv komodit, akciových indexů, cenných papírů a měnových párů pro obchod s potenciálem výplaty 86% v závislosti na typu zadávaného obchodu.

gc opční aktiva

Přijímá $1 jako minimální částku pro uskutečnění obchodu a $10 jako minimální vklad, který lze provést prostřednictvím debetních nebo kreditních karet, bankovních převodů, služeb elektronické peněženky nebo kryptoměny (Bitcoin nebo Ethereum). Doba platnosti doba trvání pro obchodní místa je od 1 minuty do 4 hodin. Svým uživatelům nabízejí jeden den na obchodování bez rizika, aby pokryli všechny ztráty za měsíc.

A za výběry se účtuje zpracovatelský poplatek 0 až 4,51 TP92T, a pro výběry používá stejné možnosti vkladu. Nabízí výplaty až 40% za předčasné uzavření obchodů a refundace až 10% provedených ztrát. Proces ověření a registrace je velmi jednoduchý a je akceptováno financování prostřednictvím kryptoměny.

Možnosti GC jsou k dispozici klientům po celém světě, s výjimkou zemí, kde je používání neregulovaných platforem omezeno.

➥ Zaregistrujte se pomocí GC Option nyní zdarma!

(Varování před rizikem: Váš kapitál může být ohrožen)

Aktiva

GC Option nabízí následující aktiva:

  • Zlato a stříbro
  • Více než 25 forexových párů, včetně těch nejoblíbenějších jako EUR/USD nebo AUD/USD)
  • 8 kryptografických aktiv

S těmito aktivy můžete obchodovat různé časové rámce. V závislosti na aktivu se časový rámec liší od 1 minuty do dvou dnů.

Výplaty

Ne každé aktivum nabízí stejnou výplatu. Měnový pár EUR/USD je ten s nejvyšší výplata, která je 86%. To znamená, že pokud toto aktivum obchodujete s $100, získáte na oplátku $86.

gc opce výplata

Výplaty s opcí GC začínají na 60%, které obdržíte, pokud obchodujete s některými kryptoměnami. Ostatní brokeři binárních opcí jako Quotex nabízejí vyšší výplaty, až 95%.

Obchodní platformy GC Option nabízí

Nabízí 2 platformy Grand Capital Brokers pro obchodování s binárními opcemi a mezi ně patří;

MetaTrader 4 (MT4)

Toto je nejoblíbenější obchodní platforma pro binární opce a opce GC jsou sloučeny přímo do nich. To umožňuje obchodníkům s opcemi GC přístup k platformy MT4 snadno a obchodujte s binárními opcemi pomocí všech funkcí platformy.

MT4

MetaTrader 4 je také k dispozici pro použití na mobilní zařízení pomocí mobilní aplikace pro Android nebo iOS.

➥ Zaregistrujte se pomocí GC Option nyní zdarma!

(Varování před rizikem: Váš kapitál může být ohrožen)

WebTrader Option Pro

Tuto platformu vytvořil Vývojáři softwaru GC Option a lze je používat z jakéhokoli místa nebo regionu s přístupem k internetu.

Nevyžaduje instalaci žádného softwaru a nabízí také všechny základní funkce obchodní platformy, např grafy, signály a indikátory které lze používat na mobilním zařízení s přístupem k internetu.

Tato platforma využívá speciální rozšíření panelu, které umožňuje obchodníkům otevírat obchody přímo z grafu pomocí pouhých několika kliknutí.

gc opce webtrader

Další speciální funkce, které nabízí WebTrader Option Pro zahrnout; procento ziskovosti měnových párů, uživatelsky přívětivé podmínky pro předčasné uzavření obchodu, možné zisky a ztráty, které jsou zobrazeny v různých barvách v obchodních grafech, a informace pro všechny otevřené a uzavřené obchody.

Přestože nabízí omezené funkce, Platforma MetaTrader 4 je jednoduchý a snadněji se používá, zejména pro začátečníky nebo nezkušené uživatele. Profesionální nebo zkušenější obchodníci mohou preferovat použití WebTrader Option Pro, protože nabízí širokou škálu funkcí a možností.

Způsoby vkladů a výběrů

Pro každého obchodníka je důležité vědět co podmínky vkladu a výběru makléř nabízí. Ne každý broker binárních opcí nabízí stejné způsoby vkladu a výběru. Pojďme se podívat na různé způsoby platby a poplatky.

Metody vkladu opce GC

Nabídka GC Options více než 10 různých platebních metod. Pohybují se od bankovních převodů po kryptoměny. Zde jsou nejdůležitější z nich:

  • Bitcoin a Ethereum
  • Kreditní karty
  • Debetní karty
  • FasaPay
  • Mastercard
  • Bankovní převod
  • perfektní peníze
  • Platební důvěra
  • Maestro
gc opční platební metody

Při vkládání prostřednictvím digitálních platebních řešení nebo bankovních karet nemusíte očekávat žádné poplatky. Pokud používáte bankovní převod, bude trvat déle, a možná budete muset platit malé poplatky.

➥ Zaregistrujte se pomocí GC Option nyní zdarma!

(Varování před rizikem: Váš kapitál může být ohrožen)

Metody výběru opce GC

Na vybrat své prostředky, můžete použít stejné metody jako pro financování svého účtu. Zpracování vašich žádostí o výběr trvá 3 až 5 dnů.

výběr gc opce

V porovnání s jinými brokeři binárních opcí, GC Option nabízí poměrně vysoké poplatky. Při výběru prostředků očekávejte poplatky mezi 1% a 4,5%.

Jak funguje zadávání obchodů na opci GC?

Obchodník si vybere aktivum (komoditu, akcie nebo měnu), se kterým chce obchodovat, výběrem a „buy/call“ nebo „sell/put“ opce po provedení predikce a času vypršení obchodu. Pokud obchod půjde v jeho prospěch, získá z něj zisk, ale utrpí ztrátu, pokud bude v rozporu s jeho předpovědí.

Obchodník může také ukončit obchod umístěný před jeho provedením a dostane náhradu části svého počátečního kapitálu vloženého do obchodu.

Možnost „Koupit nebo zavolat“.

Obchodník zvolí možnost „call“, když předpovídá vzestup obchodu v době expirace. Pokud předpovídá správně, má zisk.

gc opce koupit

Pokud předpovídá špatně, bere hodně. Pokud cena aktiva zůstane konstantní, nevytváří zisk ani ztrátu.

Možnost „Prodat nebo dát“.

Obchodník vybere možnost „put“. když předpovídá pád obchodu v době expirace. Pokud obchodník udělá správnou předpověď, pak má z obchodu zisk.

gc opce prodat

Pokud cena zůstane konstantní, obchodník nevytváří zisk ani ztrátu. Pokud obchodník udělá špatnou předpověď, pak obchodník utrpí ztrátu.

➥ Zaregistrujte se pomocí GC Option nyní zdarma!

(Varování před rizikem: Váš kapitál může být ohrožen)

Obchodní účty nebo úrovně GC Options

Nabízí různé typy účtů Grand Capital Brokers v závislosti na počátečním vkladu investora.

typy účtů opce gc

Stříbrný nebo základní účet 

The Hlavní rysy tohoto typu účtu zahrnují následující;

  • K otevření tohoto typu účtu je vyžadován minimální vklad $10.
  • Základní účet nabízí pouze 30 aktiv pro obchod.
  • Nabízí denní analýzu trhu zdarma.
  • Nabízí bezplatný demo účet s kreditem $10 000 falešných virtuálních peněz.
gc možnost vip účet

Zlatý nebo klasický účet

The funkce tohoto typu účtu zahrnují následující;

  • Pro otevření tohoto typu účtu je vyžadován minimální vklad $100.
  • Základní neboli stříbrný účet nabízí pouze 30 aktiv k obchodování.
  • Obchodníci mají jeden den na obchodování bez rizika, aby kompenzovali všechny neúspěšně provedené obchody v měsíci.
  • Nabízí bezplatný demo účet s 10 000 falešnými virtuálními penězi.
  • Poplatky účtované za vklady jsou kompenzovány.
  • Nabízí denní analýzu trhu zdarma.
  • Nabízí přístup k platformě MetaTrader 4 a jejím obchodním signálům.
gc opční zlatý účet

Typ VIP účtu

The funkce tohoto typu účtu zahrnují následující;

  • Pro otevření tohoto typu účtu je vyžadován minimální vklad $300.
  • Nabízí náhradu 10% za ztráty, ke kterým došlo při obchodech týdně.
  • Nabízí obchodníkům jeden den obchodovat bez rizika, aby kompenzoval všechny neúspěšně provedené obchody v měsíci.
  • Nabízí pouze 30 aktiv k obchodování.
  •  Nabízí denní analýzu trhu zdarma.
  • Nabízí bezplatný demo účet s 10 000 falešnými virtuálními penězi.
  • Poplatky účtované za vklady jsou kompenzovány.
  • Nabízí přístup k platformě MetaTrader 4 a jejím obchodním signálům.
gc možnost vip účet
➥ Zaregistrujte se pomocí GC Option nyní zdarma!

(Varování před rizikem: Váš kapitál může být ohrožen)

Návod: Jak začít obchodovat binární opce s GC Option

Nyní znáte podrobnosti o obchodních podmínkách GC Option. Pokračujme a podívejme se jak obchodovat s brokerem.

Otevření účtu

Při otevírání a registraci účet s GC Option, obchodníci jsou povinni projít dvoufaktorovým autorizačním procesem pro ochranu a bezpečnost svých prostředků.

registrace možnosti gc

Vyberte typ účtu GC

Po otevření účtu GC Option jsou uživatelé povinni vyberte typ účtu (základní, klasický nebo VIP účet). VIP účet nabízí více funkcí, možnosti zisku a lepší podmínky pro obchodování.

Vyberte si vhodnou obchodní platformu

Po výběru typu účtu jsou uživatelé povinni vybrat a pohodlná obchodní platforma (MetaTrader 4 nebo WebTrader Option Pro). MetaTrader 4 je lepší a pohodlnější volba pro začátečníky nebo nezkušené obchodníky, protože nabízí jednoduché a uživatelsky přívětivé prostředí s omezenými funkcemi, které pomohou novému obchodníkovi orientovat se a procvičovat obchodování s demo účet financovaný virtuálními penězi $10000.

gc opční obchodní účty

Mohou také profesionální obchodníci použijte platformu MetaTrader 4 pro obchodování nebo jeho demo účet k procvičování nových strategií. Většina profesionálních obchodníků dává přednost použití WebTrader Option Pro, protože nabízí více funkcí a nástrojů pro rozsáhlé obchodování.

Vyberte aktivum a období platnosti obchodu

The GC Option nabízí 30 aktiv pouze nebo obchody. Obchodníci si mohou vybrat konkrétní aktivum, které chtějí obchodovat, a po předpovědi výsledku obchodu zadat příkaz „koupit“ nebo „prodat“. Pro obchod je také zvolen časový rámec nebo doba expirace.

Závěr: Renomovaný makléř

GC Option je forma obchodování binárních opcí kde zisky jsou dosahovány prostřednictvím správných předpovědí aktiv (krypta, komodity nebo měnové páry) v časovém rámci.

obchodování s opcemi gc

Pokud jsou předpovědi obchodníka správné, vydělává, ale pokud jsou jeho předpovědi nesprávné, utrpí ztrátu, i když může uzavřít obchod před jeho provedením a získat částečnou náhradu své počáteční investice do obchodu. Zůstane-li cena obchodovaného aktiva stejná, obchodník nevytváří zisk ani neutrpí ztrátu.

Ačkoli není regulována, možnost GC ano jeden z nejstarších a nejdůvěryhodnějších brokerů pro binární obchodování, a nabízejí tomuto uživateli mnoho jedinečných funkcí, jako jsou vklady a výběry bez provize, jeden den v měsíci pro obchodování bez rizika, denní analýza trh zdarma, přístup k platformě MetaTrader 4 a jsou to obchodní signály a přístup k demo účtu pro praktické obchodování.

➥ Zaregistrujte se pomocí GC Option nyní zdarma!

(Varování před rizikem: Váš kapitál může být ohrožen)

Nejčastější dotazy: Časté dotazy ohledně možnosti GC:

Co je GC Option?

GC Option je zprostředkovatel binárních opcí, který nabízí více než 30 různých aktiv k obchodování. Za brokerem stojí společnost Grand Capital. Výplaty jsou až 87%.

Je GC Option dobrý broker?

Ano, GC Option je dobrý broker, který nabízí vysoké výplaty a různá aktiva k obchodování. Ale je tu jeden bod, který lze poznamenat: Pokud chcete vybrat své prostředky, broker požaduje poplatky až do výše 4,5%.

Jaké platformy GC Option nabízí?

GC Option nabízí MetaTrader 4 jako platformu. Kromě toho vyvinuli vlastní platformu s názvem „WebTrader“, která je k dispozici v klasické a profesionální verzi.

Je GC Option bezpečný?

Ačkoli GC Option není oficiálně regulován, je to bezpečný a spolehlivý broker binárních opcí.

Obecné varování před riziky: Finanční produkty nabízené společností nesou vysokou míru rizika a mohou vést ke ztrátě všech vašich finančních prostředků. Nikdy byste neměli investovat peníze, které si nemůžete dovolit ztratit.

➥ Zaregistrujte se pomocí GC Option nyní zdarma!

(Varování před rizikem: Váš kapitál může být ohrožen)