Demo soutěž binárních opcí: Definice a příklady

Pokud jde o soutěž binárních opcí, jedná se o soutěž, která je obecně organizována pouze pro registrované účastníky obchodování s binárními opcemi. V obchodním odvětví najdete různé typy soutěží binárních opcí. Nejoblíbenějšími soutěžemi jsou však živé soutěže binárních opcí a demo soutěže binárních opcí.

Podívejte se na obrázek demo soutěže binárních opcí:

Tím, že se zúčastníte Demo soutěže binárních opcí, budete moci posoudit své obchodní dovednosti a můžete také vyhrát bonusové ceny a skutečné peníze. Nejlepší na tom je, že většina demo soutěží Binary Options je zcela zdarma. To znamená, že se můžete zúčastnit soutěží, aniž byste investovali skutečné peníze. 

Soutěž může probíhat různě dlouho. Pokud se nechcete zúčastnit turnaje, který běží delší dobu, existují někteří online brokeři, jako je Quotex.io a další, kteří nabízejí hodinové turnaje. I když jsou takové soutěže pro některé brokery dobrými marketingovými nástroji, mohou obchodníkům nabídnout slušnou motivaci zůstat aktivní. Vzhledem k tomu, že pro účast v této soutěži není vyžadován žádný vklad, obchodníkům nehrozí žádné riziko. Kromě toho takové soutěže přinášejí spoustu zábavy. Pokračujte a vyzkoušejte to. 

Nejlepší brokeři binárních opcí nabízející demo soutěže

#1 Quotex

quotex bollinger kapely

Nedávný vstup Quotex.io na obchodní trh nabízí brokerovi příležitost poskytnout svým zákazníkům to, co chtějí. Broker má více než 100 různých typů aktiv a 24×7 hodinová podpora je k dispozici ve více než 10 různých jazycích. 

Makléř nabízí více obchodních účtů pro různé rozpočty. Na druhou stranu demo účet nabízený Quotex.io pomáhá začátečníkům prozkoumat obchodní trh bez obav z jakéhokoli rizika a mohou se naučit základy Obchodování s binárními opcemi. S Quotex.io můžete začít obchodovat za pouhých 1 USD.

› Přečtěte si celou moji recenzi Quotex

(Varování před rizikem: Váš kapitál může být ohrožen)


 

#2 Pocket Option

Pocket-Option-demo-account-for-Binary-Options

Tento online broker umožňuje obchodníkům obchodovat s více než 130 různými aktivy. A další nejlepší část je, že pomocí tohoto; můžete si užít okamžitý přístup k jeho jedinečnému sociálnímu obchodování. Pro všechny existuje jeden typ účtu. Když mluvíme o jeho Demo soutěže binárních opcí umožňuje účastníkům vyhrát až 50 000 USD

Broker nabízí spoustu úžasných funkcí stávající i noví obchodníci. The účty jsou také navrženy tak, aby perfektně fungovaly pro začátečníky, mistry, zkušené a nováčky. Platforma se velmi jednoduše používá.

› Přečtěte si celou moji recenzi Pocket Option

(Varování před rizikem: Váš kapitál může být ohrožen)


#3 IQ Option

V globálním obchodním odvětví binárních opcí nabízí IQ Option jednu z nejlepších demo obchodní účty. Tyto demo obchodní účty bez vkladu jsou dodávány s 10 000 USD virtuálních fondůa fond můžete obnovit, kolikrát chcete. 

Není zde žádné časové omezení. Nabízí také dobře stanovený časový trh pro obchodování. Na druhou stranu konkurenční míry návratnosti vždy přitahují více obchodníků, aby tuto platformu vyzkoušeli. 

› Přečtěte si moji úplnou recenzi IQ Option

(Varování před rizikem: Váš kapitál může být ohrožen)


Výběr soutěží

Pamatujte, že účast na jakýchkoli soutěžích a turnajích s sebou nese určitou úroveň rizika a při obchodování s binárními opcemi je třeba postupovat opatrně. No, nemůžete úplně zabránit riziku, ale existuje několik tipů, podle kterých se můžete řídit, abyste si vybrali pravý Demo soutěž binárních opcí vyhrát atraktivní ceny. 

Pocket Option-jak se-účastnit turnaje-v-pocket-option-nárokovat-cenu-3
  • Vždy jděte na licencovaného makléře

Vždy je vhodné zvolit a dobře regulovaný a licencovaný makléř. Tímto způsobem můžete zajistit, že dodržují požadované pokyny pro demo soutěž a obchodování. Pokud se chcete zúčastnit soutěže nebo obchodování s binárními opcemi, vyberte si důvěryhodnou platformu. Zde můžete důvěřovat Quotex.io.

  • Pochopte své schopnosti

Další důležitou věcí je, že musíte pochopit, jak jste dobří Obchodování s binárními opcemi. Někteří obchodníci si mohou myslet, že jsou dobří, a kvůli své přílišné sebedůvěře se dopouštějí chyb. Dobře, můžete si vybrat dobrého brokera, ale můžete si vybrat svého soupeře v soutěži. Nevěřte tedy vždy brokerovi, který nabízí falešný pocit zisku a bezpečí. 

  • Pochopte své limity

Někdy pro vás bude snazší vyhrát soutěže s nízkými sázkami. Ale pokud jde o účast na větších soutěžích, měli byste jednat opatrně. Jsou obchodníci, kteří se takových soutěží léta účastní a turnajemi a soutěžemi se živí. Mohou mít více zkušeností než vy. Začněte tedy vždy malou investicí. 

Jak se Pocket Option zúčastnit turnaje-v-pocket-option

Nejprve vyzkoušejte demo soutěž binárních opcí

Není pochyb o tom, že demo soutěž je ideální způsob, jak vstoupit do světa obchodních soutěží a vyhrát peníze zdarma. Soutěžit budete pomocí virtuální měny, ale pokud vyhrajete, získáte skutečné peníze. Před účastí v demo soutěžích byste však měli demo účet několik dní používat. Tímto způsobem získáte zkušenosti s obchodováním binárních opcí a vaše šance na výhru cen se zvýší.

Po dokončení několika méně rizikových soutěží a ukázek si můžete vyzkoušet některé velké výzvy. Pohybujte se však opatrně a vždy se snažte poučit ze svých chyb. 

Proč používat demo soutěže binárních opcí?

Postupem času se mezi obchodníky stávají populární soutěže a turnaje binárních opcí. Můžete si vybrat požadovaného makléře, vyberte soutěž, které se chcete zúčastnit, a soutěžte s ostatními obchodníky o atraktivní ceny.  

Čím vyšší vklad, tím lepší bude výnos. Do turnajů je vhodné vstupovat po pochopení všech skutečností. Někteří makléři z vás mohou automaticky učinit účastníky soutěží. Kritéria jsou obchodníci, kteří obchodovali s určitým zbožím částka se kvalifikuje do soutěže. Na konci trvání vyhraje úspěšný obchodník atraktivní peněžní cenu. Výherní částka bude připsána na obchodní účet obchodníka

Soutěž v binárním obchodování

Příklad demo soutěže binárních opcí

Existují různé typy soutěží, které se mohou pohybovat od nízkých cen až po obrovské peněžní částky. Dobrým příkladem demo soutěže je případ výše výhry může dosáhnout až 1000 USD. V této konkrétní recenzi je peněžní výhra rozdělena do následujících lektvarů: 

  • 1. místo – 500 USD
  • 2. místo – 200 USD
  • 3. místo – 150 USD
  • 4. místo – 100 USD 

Závěr: Zapojte se do soutěží při obchodování

Dokud je na vašem obchodním účtu dostatek prostředků, můžete se snadno účastnit soutěží a turnajů. Stačí kliknout na Možnost Zapojit se do soutěžea jste připraveni vyrazit. 

O autorovi

Percival Knight
Již více než deset let jsem zkušeným obchodníkem s binárními opcemi. Hlavně obchoduji 60sekundové obchody s velmi vysokou návštěvností. Moje oblíbená strategie je používání svícnů a falešných útěků

Napsat komentář