Definice refundace binárních opcí

S obchodování s binárními opcemi se stává populární, podvodů také přibývá. Tyto společnosti bohužel úspěšně našly nové způsoby, jak podvádět obchodníky. Někdy se jim to také úspěšně daří. 

Existuje však způsob, jak získat zpět ztracené peníze podvod s obchodováním s binárními opcemi

Jak získat peníze zpět prostřednictvím zpětného zúčtování?

Ať už jste přišli o své peníze v podvod s binárními opcemi, můžete jej získat zpět prostřednictvím zpětného zúčtování. 

Jednou vzrušující věcí na zpětném zúčtování je to, že můžete přímo kontaktovat svou banku nebo vydavatele karty. Vaše banka poté záležitost posouvá dále tím, že kontaktuje podvodnou společnost. Zkrátka používáním zpětné zúčtování, mohou obchodníci získat své ztracené peníze zpět. 

V rámci můžete použít metodu zpětného zúčtování 120 dní abyste dostali rychle zpět své peníze. 

Jak zahájit zúčtování?

Chcete-li sami zahájit zúčtování, zde jsou a několik kroků, které můžete následovat

  • Nejprve musíte zjistit adresu společnosti, která vydala vaši kreditní nebo debetní kartu. 
  • Poté musíte zadat informace o platbě. Můžete uvést několik věcí, jako je potvrzení o příjmu, celková zaplacená částka, název společnosti, které jste provedli platbu, a datum platby. Pokud nemůžete poskytnout relevantní informace, bude proces zpětného zúčtování trvat tak dlouho. 
  • Nakonec můžete napsat dopis uvedením všech požadovaných podrobností a odeslat jej. 

Pokud držitel karty neodpoví do 60 dnů, můžete provést následnou kontrolu. 

Závěr 

Ztráta peněz při obchodování s binárními opcemi je obrovská věc. Ale můžete obchodovat bez obav, protože můžete najít peníze ztracené v podvodech prostřednictvím zpětné zúčtování metoda. 

Abyste se ochránili před zvyšující se podvody s binárními opcemi, měli byste nejprve důkladně porozumět trhu zahájení obchodu

Přečtěte si další důležité články v binární glosář.

Napsat komentář

  • Shelton George

    říká:

    Ahoj! Platforma Quotex je místo určené pro obchodování pouze na demo účtu, kde můžete vyhrát tisíce rupií, ale v okamžiku, kdy je na účet přidána skutečná hotovost, je vše ztraceno a to se děje neustále. Jak mohou tyto podvody fungovat a zbohatnout tím, že chudáka podvedou o jeho těžce vydělané peníze.