Binární opce Položte (dolů) definici

Binární opce Položte (dolů) definici

Binární put opce jsou finanční produkty, které mohou být obzvláště zajímavé pro investory a spekulanty. Nákup binárních put opcí, které jsou mimo peníze, s nižší prémií je příjemnější než sázení na zvlášť rizikové sázky. Může to usnadnit výpočet rizika poklesu než prodej binárních call opcí. Lze je obchodovat na různých binární brokeři pomocí správného průvodce řízením rizik binárních opcí a indikátory.

Dobré vědět:
Prodej binárních call opcí je stejný jako nákup binárních prodejních opcí se stejnou realizační cenou a datem vypršení platnosti.

Podkladová hodnota binární prodejní opce

Podkladová hodnota binární prodejní opce je také známá jako downbeat nebo all-or-nothing opce. Pokud ano, je stanoveno na 100 v penězích (při expiraci) nebo nula, pokud je z peněz.

Vypořádací cenu lze v tomto případě určit řadou způsobů. Dvě zřejmá řešení jsou, že s binárními prodejními opcemi se zachází jako s in-the-money nebo out-of-the-money a jsou vypořádány na 100 nebo 0, v tomto pořadí.

Binární call opce vs. binární prodejní opce ve srovnání

Pokud neexistují žádné náklady na přenos nebo když jsou úrokové sazby nulové, lze cenu binárních prodejních opcí považovat za pravděpodobnost, že cena podkladového aktiva klesne pod realizační cenu.

Napsat komentář