10 nejlepších knih s binárními opcemi, které se naučíte obchodovat

Knihy, v nichž se naučíte obchodování s binárními opcemi, jsou stále žádanější, protože investiční a obchodní svět si více uvědomuje tyto hbité nástroje s omezeným rizikem.

Nyní, s dostupností knih binárních opcí, méně zkušení účastníci trhu mohou tyto jednoduché a snadno použitelné nástroje slušně ovládat, což zase zvyšuje zájem o platformy pro obchodování binárních opcí, které je nabízejí.

V tomto článku najdete ty nejlepší aktuálně dostupné knihy pro binární obchodování. Dáme vám naše nejlepší doporučení, která vám pomohou posunout vaše dovednosti obchodování s binárními opcemi na další úroveň.

10 nejlepších knih o binárních opcích, jak se naučit obchodovat

Nejdůležitější fakta o knihách binárních opcí, abyste se naučili obchodování:

  • Specializované knihy o binárních opcích jsou stále populárnější, protože nabízejí začínajícím i zkušeným obchodníkům cenné poznatky.
  • Dříve se zaměřovaly na akademické pohledy, jako jsou bariéry a exotické možnosti, ale nyní jsou knihy praktičtější.
  • Knihy pokrývají různé aspekty od základních sázek až po pokročilé strategie, které uspokojí jak koncové uživatele, tak tvůrce trhu.
  • Hamish Raw a další přispívají do literatury a zpřístupňují komplexní témata širšímu publiku.

S ohledem na to hrdě představujeme nejlepší binární obchodní knihy:

1. Binární opce od Hamish Raw

rezervovat

První kniha, kterou bychom vám rádi představili, je „Binární opce – pevné kurzy a finanční sázky“ od Hamish Raw. Z našeho pohledu je to nejlepší kniha pro binární obchodování.

Jak možná víte, binární opce jsou nejnovější produkty, které se dostaly na finanční trhy. Od 5minutových sázek FTSE100 nabízených online sázkovými kancelářemi přes dlouhodobější sázky FTSE100 obchodované na online sázkařských burzách až po binární sázky nabízené společnostmi pro sázení na spread, všechny nabízejí stejný nástroj jako binární opce CBOT na kurz Fed Funds. Největší jednotný trh pro binární opce je Lloyd's of London, známý jako pojistné smlouvy. Zároveň si sportovní nadšenec nevědomky koupí binární opci pokaždé, když vezme cenu ze sázkové kanceláře nebo sázkové kanceláře na tohoto koně nebo fotbalový tým.

Tato kniha přijímá stejné sázky s pevným kurzem a ilustruje, jak fungují binární opce na finančním trhu. Autor začíná nastíněním běžných sázek a vysvětlením logiky, která definuje některé základní výherní a prohrané sázky. Následuje podrobnější rozbor obchodování s binárními opcemi, ve kterém autor zkoumá, jak závisí hodnota sázky na plynutí času, volatilitě podkladového nástroje a ceně podkladového finančního nástroje.

Poté jsou představeny pokročilejší sázky, které ukazují čtenáři kdy a jak ziskově používat binární soubory v různých tržních podmínkách, následované technikami pro zajištění zaujaté pozice. Podle stejného formátu jako u běžných sázek se pak diskutuje o sázkách na jeden dotek.

V této první hloubkové analýze binárních opcí Hamish Raw ambiciózně napsal pro koncového uživatele i pro tvůrce trhu. V celé knize je mnoho schémat, které ilustrují autorovy myšlenky. Naše doporučení číslo jedna!

Tato kniha je doporučena pro: Jednotlivci noví v binárních opcích, kteří hledají základní porozumění, stejně jako tvůrci trhu, kteří hledají hloubkový náhled do mechaniky binárních opcí.

Nejlepší binární broker:
(Varování před rizikem: Obchodování je riskantní)

Pocket Option - Obchodujte s vysokými zisky

123455.0/5

Pocket Option - Obchodujte s vysokými zisky

  • Přijímá mezinárodní klienty
  • Vysoké výplaty 95%+
  • Profesionální platforma
  • Rychlé vklady
  • Sociální obchodování
  • Bonusy zdarma
(Varování před rizikem: Obchodování je riskantní)

2. Binární sázení od Johna Pipera

Binární sázení od Johna-Pipera

Svět sázení se dramaticky mění – pozdravte Binary Betting, naši druhou volbu, pokud jde o dobré knihy pro obchodníky s binárními opcemi.

V posledních letech se sázení na sportovní události a obchodování na finančních trzích sblížilo a binární sázení je výsledkem tohoto sbližování. Binární sázky kombinují vzrušení ze sportovního sázení s flexibilitou finančních trhů.

Binární sázky umožňují sázkařům:

  • Sázejte na stovky různých sportovních a finančních trhů
  • Uzavřete sázky před konáním události
  • Profitujte z velkolepých cenových pohybů
  • Proveďte lepší technickou analýzu
  • Sázejte neobvyklým a nečekaným způsobem – zkušení obchodníci si to zamilují

Toto je první kniha o binárním sázení a srozumitelným jazykem vysvětluje, co jsou binární sázky, jak je ziskově obchodovat a jak snížit riziko. V celé knize je mnoho reálných příkladů binárních sázkových obchodů a minut po minutě analýz cenového chování v binárním obchodování. Kromě toho vám kniha pomůže identifikovat trendy a obsahuje zasvěcené tipy od zkušeného obchodníka, který ve svém obchodování den co den používá binární sázení – objevte sázku, která platí, i když se úplně mýlíte!

Přečtěte si tuto knihu a zjistěte, co dělá binární sázení nejrychleji rostoucí oblastí sázení a proč obchodníci přecházejí do nového vzrušujícího světa binárního sázení.

Tato kniha je doporučena pro: Sportovní nadšenci přecházející na finanční trhy a obchodníci se zájmem prozkoumat jedinečnou směs sázení a finančního obchodování.

3. Obchodování s binárními opcemi od Abe Cofnase

Trading-Binary-Options-by-Abe-Cofnas

Třetí kniha, kterou vám přinášíme, je nezbytným průvodcem rychle rostoucím polem binárních opcí.

Dlouho v provincii profesionálních obchodníků jsou nyní binární opce nabízeny retailovým investorům prostřednictvím severoamerické burzy Derivative Exchange (Nadex) a rostoucí skupiny online brokerů na binární opce. Nyní v této nové knize autor Abe Cofnas vysvětluje, jak mohou nezávislí obchodníci a investoři používat binární opce ke spekulacím na pohyby cen konkrétních společností a globální události.

Velkou výhodou binárních opcí je, že jsou méně složité než tradiční opce. Navíc nabízejí jednoduchou obchodní metodu založenou na názoru, kam se trh ubírá ve velmi krátkých časových rámcích. Tento poutavý a informativní průvodce vysvětluje, jak fungují binární opce, jaké jsou nejlepší obchodní strategie binárních opcí a kdy je použít.

Autor identifikuje různé trhy ve kterém jsou dostupné binární opce a poskytuje pohled na to, jak binární opce nabízejí příležitost spekulovat na směr trhu a získat značnou výplatu. To také navrhuje, které trhy nabízejí nejlepší likviditu a nejnižší náklady na provedení obchodu.

Jako první kniha věnovaná výhradně tomuto tématu poskytne maloobchodníkům autoritativního průvodce širokými principy základních obchodních strategií na tomto vzrušujícím trhu.

Tato kniha je doporučena pro: Obchodníci a investoři, kteří chtějí rozšířit své znalosti o binárních opcích a hledají praktické strategie, jak zlepšit své obchodní výsledky.

4. Výherní vzorec binárních opcí: Vždy vyhrávejte konzistentně od Jerryho Manse

Obálka knihy Binary Options Winning Formula od Jerryho Manse

Čtvrtá kniha „Binary Options Winning Formula (BOWF)“ je další ponořit se do systematického a metodického přístupu k obchodování binárních opcí.

BOWF vybavuje obchodníka nejlepšími nástroji a znalostmi binárních opcí, aby dobyl tento nový trh a dosáhl návratnosti investic (ROI) v oblasti 185% každý měsíc. Obchodování je investice a mělo by se s ním zacházet jako s podnikáním, aby bylo úspěšné. Vyzkoušeli jste binární opce, slyšeli jste spoustu humbuku? „Zdvojnásobte své peníze během okamžiku…“ „Vydělávejte peníze za méně než 1 hodinu…“ to vše je pravda.

Autor této knihy soustavně vydělával spoustu peněz pomocí vítězného vzorce. S Binary Options Winning Formula (BOWF) může příslušná návratnost investic dosáhnout až 80-90% za měsíc, i když pouze polovina vašich obchodů vyhrává. Tento systém je unikátní pro obchodování všech typů binárních opcí – one-touch, over/under, limit a tak dále. Odkaz máte, podívejte se sami!

Tato kniha je doporučena pro: Obchodníci usilující o konzistentní výhry v obchodování s binárními opcemi a ti, kteří hledají strukturovaný přístup ke zlepšení svých obchodních strategií.

5. Kniha znalostí binárních opcí: Vše, co bych si přál, abych věděl, než jsem začal obchodovat, Christopher Carlson

Obal knihy Binární opce Kniha znalostí – Vše, co bych si přál, abych věděl, než jsem začal obchodovat, Christopher Carlson

Kniha „The Binary Options Book Of Knowledge“ od Christophera Carlsona je majákem pro ty, kteří se pouštějí do světa obchodování s binárními opcemi. Carlson mistrovsky kombinuje své osobní zkušenosti s teoretickými znalostmi, aby čtenářům poskytl komplexní porozumění prostředí binárních opcí.

Kniha se ponoří do nuance konkrétních měnových párů a vrhá světlo na optimální časy pro obchodování. Směs teoretického vhledu a použitelných strategií si klade za cíl vybavit začínající i zkušené obchodníky nástroji, které potřebují, aby se mohli s důvěrou vydat na svou obchodní cestu.

Prostřednictvím odborných pokynů společnosti Carlson budou mít čtenáři možnost orientovat se ve složitosti obchodování s binárními opcemi a zajistit, že budou činit informovaná rozhodnutí, která jsou v souladu s jejich investičními cíli.

Tato kniha je doporučena pro: Začínající obchodníci se vydávají na cestu binárních opcí a hledají jak základní znalosti, tak praktické poznatky, aby nastartovali své obchodní úsilí.

6. Binární opce: Průvodce pro začátečníky obchodem a ziskem od Edwarda Dorseyho

Obal knihy Binární opce – návod pro začátečníky k obchodování a zisku od Edwarda Dorseyho

Nesuďte knihu podle obalu – toto pořekadlo platí zejména v tomto případě, naše šesté doporučení knihy „Binární opce: Průvodce pro začátečníky k obchodu a zisku“ od Edwarda Dorseyho.

Edward Dorsey poskytuje a komplexní úvod do světa binárních opcí. Kniha přesahuje základy, nabízí strategie a techniky řízení rizik které jsou pro obchodníky neocenitelné.

Dorsey se dokonce ponoří do toho, jak mohou globální události ovlivnit cenu finančních aktiv a jejich odpovídajících binárních opcí, a proto si tuto knihu musí přečíst každý, kdo chce získat výhodu v obchodování s binárními opcemi.

Tato kniha je doporučena pro: Začátečníci, kteří touží získat robustní základy v binárních opcích, kombinující teoretické poznatky a použitelné obchodní strategie.

7. Binární opce: Výkonné strategie ovládnutí binárních opcí od Jordana Sykese

Binární opce – mocné strategie ovládnutí binárních opcí od Jordana Sykese obálka knihy

Jordan Sykes představuje vyvážený a bystrý pohled na obchodování binárních opcí. Jeho kniha je pokladnicí obchodních technik a strategií pro obchodníky všech úrovní dovedností. Od pochopení základy pro zvládnutí pokročilých strategií, Sykes nabízí panoramatický pohled na krajinu binárních opcí, zajišťující, že obchodníci jsou dobře vybaveni, aby zvládli její výzvy. Pomáhá vám také správně používat binární časový rámec a kombinovat tyto znalosti se znalostmi trhu, abyste se mohli lépe rozhodovat.

Tato kniha je doporučena pro: Obchodníci, kteří chtějí pozvednout svou obchodní hru, od základních konceptů po pokročilé techniky, zajišťující komplexní pochopení trhu s binárními opcemi.

8. Obchodování s binárními opcemi za 60 sekund: Technický plán úspěchu s vysokou pravděpodobností od Matta Duffielda

Obal knihy Conquer 60 Second Binary Options Trading Technický plán úspěchu s vysokou pravděpodobností

Kniha Matta Duffielda se nuluje na 60sekundové obchodní strategii pro binární opce navržené tak, aby těžily z vysoce pravděpodobných obchodních nastavení. Tato příručka využívá a mechanický přístup k minimalizaci emocionálního rušení pomocí tří klíčových technických ukazatelů k identifikaci příležitostí, které nabízejí konzistentní a spolehlivý příjem.

Sbaleno s grafy a příklady z reálného světa, je to základní čtení pro středně pokročilé až pokročilé obchodníky, kteří chtějí vylepšit své obchodní strategie pro rychlé a konzistentní zisky.

Tato kniha je doporučena pro: Obchodníci, které zaujala rychlá povaha 60sekundových binárních opcí, a hledající systematický přístup k využití rychlých a konzistentních zisků.

9. Odhalení binárních opcí: Dobré, špatné a přímo nebezpečné!

Obal knihy Binary Options Unmasked Dobré, špatné a přímo nebezpečné

Kniha Anny Coullingové si klade za cíl odhalit skutečnou povahu trhu binárních opcí. Vyvrací mýty a mylné představy a poskytuje hluboký vhled do analýzy trhu. Kniha je navržena tak, aby nabídla racionální pohled na to, jak z obchodování binárních opcí vytěžit maximum.

Tato kniha je doporučena pro: Ti, kdo jsou zvědaví na složitosti trhu s binárními opcemi, hledají jasný a nezaujatý pohled na jeho potenciální odměny a úskalí.

10. Porazte binární opce: Vítězné finanční sázkové strategie pro dnešní trhy od Drew Kasch

Porazit binární opce – vítězné strategie finančního sázení pro dnešní trhy od Drew Kasch obálka knihy

Naším posledním doporučením je kniha „Beat Binary Options: Winning Financial Betting Strategies for Today's Markets“ od Drewa Kasche. Tato binární obchodní kniha je určena pro středně pokročilé až pokročilé obchodníky. Zaměřuje se na pomoc obchodníkům získat psychologickou výhodu na trhu binárních opcí.

Kniha pokrývá řadu strategie, z nichž každá je vysvětlena jednoduchými termíny a podložena příklady ze skutečného světa. Kaschův přístup je praktický a nabízí techniky krok za krokem, které obchodníkům pomohou pochopit trendy na trhu a uzavírat ziskové sázky. Není to jen pro obchodníky s binárními opcemi, tyto znalosti můžete aplikovat na jakýkoli typ obchodování, včetně obchodování s měnami, denního obchodování nebo obchodování s akciemi. Povinná četba!

Tato kniha je doporučena pro: Zkušení obchodníci, kteří chtějí vylepšit své strategie a získat hlubší psychologické porozumění trhu s binárními opcemi.

Všechny tyto knihy jsou dobrými knihami o obchodování s opcemi a rozšíří vaše znalosti. Zvažte jejich přečtení!

Co dělá skvělou knihu binárních opcí?

Nejprve si promluvme o tom, co dělá dobrou knihu binárních opcí. Jak pravděpodobně tušíte, autorské průkazy a zkušenosti v oboru může sloužit jako indikátor kvality dobré knihy binárních opcí. Ale to není vše – dobrá kniha binárních opcí se nejen poškrábe na povrchu, ale ponoří se hluboko. Nabízí nejen teoretické znalosti, ale i praktické strategie, které mohou obchodníci realizovat.

Špatnou knihu binárních opcí rozeznáte od dobré jednoduše tím, že se podíváte na prezentovaný obsah. To by mělo být dobře strukturované, počínaje základy a postupně přecházet k pokročilejším tématům, což čtenáři usnadňuje sledování. Autor musí znalosti předat kompetentním a praktickým způsobem.

Příklady a případové studie z reálného světa mohou přidat nesmírnou hodnotu tím, že poskytnou kontext a učiní materiál podobný. Vy jste totiž ten, kdo bude muset znalosti aplikovat. Navíc dobrá kniha binárních opcí bude často zahrňte rozhovory nebo postřehy od odborníků z oboru, abyste získali ucelený pohled na trh. To jsou známky dobré knihy binárních opcí, kterou můžete použít, abyste se o tomto tématu dozvěděli více. Aplikujte tyto znalosti a začněte obchodovat!

Jak co nejlépe využít znalosti v knihách binárních opcí

Knihy binárních opcí

Když si koupíte knihu o binárních opcích, měli byste si ji nejen přečíst, ale ujistit se, že znalosti využijete tím nejlepším možným způsobem.

Přemýšlejte o tom, jak můžete uvést znalosti do praxe. Ale jak to funguje? Při čtení knihy o binárních opcích začněte tím, že určíte klíčové strategie nebo poznatky, které s vámi rezonují. Napište si je a porovnejte s tím, co už znáte. Pokud máte nové poznatky, je čas je uvést do praxe. K testování těchto strategií v bezrizikovém prostředí je nejlepší použít demo účet. To vám pomůže pochopit, jak mohou různé proměnné ovlivnit vaše obchodní rozhodnutí.

Je také užitečné vést si obchodní deník, abyste zaznamenali, co funguje, co ne a proč. Postupem času budete moci vylepšovat své strategie a přijímat informovanější rozhodnutí. Pokud jsou v knize cvičení nebo kvízy, ujistěte se, že je děláte; jsou navrženy tak, aby prohloubily vaše porozumění. A neváhejte knihu znovu navštívit; i zkušení obchodníci považují za prospěšné vrátit se k základům a osvěžit si své znalosti.

Nejlepší e-knihy pro binární obchodování

E-kniha binárních opcí na Amazon kindle

Naštěstí digitální doba přinesla velké množství zdrojů, přičemž elektronické knihy jsou na prvním místě. Pohodlí elektronických knih vám umožňuje přístup k neocenitelným informacím na dosah ruky, kdykoli a kdekoli. Všechny zde uvedené knihy, známé svým komplexním pokrytím a praktickými strategiemi, jsou k dispozici také jako elektronické knihy. To zajišťuje, že obchodníci mohou bez problémů začlenit své učení do svých nabitých programů.

Zde je souhrn těchto titulů, které si musíte přečíst:

  • Binární opce od Hamish Raw
  • Binární sázení od Johna Pipera
  • Obchodování binárních opcí od Abe Cofnase
  • Vítězný vzorec binárních opcí: Pokaždé dosahujte konzistentních výher od Jerryho Manse
  • Kniha znalostí binárních opcí: Vše, co si přeji, abych věděl, než jsem začal obchodovat - Christopher Carlson
  • Binární opce: Průvodce pro začátečníky k obchodování a zisku od Edwarda Dorseyho
  • Binární opce: Výkonné strategie ovládnutí binárních opcí od Jordana Sykese
  • Obchodování s binárními opcemi za 60 sekund: Technický plán s vysokou pravděpodobností úspěchu od Matta Duffielda
  • Binary Options Exposed: Dobré, špatné a vyloženě nebezpečné od Anny Coullingové
  • Porazit binární opce: Vítězné finanční sázkové strategie pro dnešní trhy od Drew Kasch

Ať už jste začátečník nebo ostřílený obchodník, tyto e-knihy slibují, že obohatí vaše chápání různých trhů a zdokonalí vaše obchodní schopnosti v oblasti binárních opcí.

Často kladené otázky (FAQ) o binárních obchodních knihách:

Proč se knihy o binárních opcích stávají populárními?

Knihy o binárních opcích jsou stále populárnější, protože nabízejí praktické poznatky a strategie, což z nich činí cenné zdroje jak pro nové obchodníky, tak pro zkušené obchodníky. Na rozdíl od videoškolení mnoho lidí stále dává přednost získávání znalostí z knih.

Jaká témata pokrývají knihy o binárních opcích?

Knihy o binárních opcích pokrývají vše od základních znalostí sázení až po pokročilé obchodní strategie a řízení rizik. Zahrnují také různé typy aktiv, se kterými lze obchodovat pomocí binárních opcí, jako jsou akcie, komodity, měny a indexy. Čtenáři získají poznatky – technické i základní – a také tipy na interpretaci událostí, které mohou ovlivnit ceny aktiv.

Jsou knihy binárních opcí pouze pro profesionální obchodníky?

Ne, vycházejí vstříc začínajícím i zkušeným obchodníkům a nabízejí řadu témat vhodných pro všechny úrovně.

Nahrazují knihy binárních opcí potřebu brokera nebo obchodního softwaru?

Ne, jsou to doplňkové zdroje, které zlepšují porozumění a strategii, ale nenahrazují obchodní platformy. Knihy o binárních opcích slouží jako vzdělávací nástroje, které vám pomohou pochopit trh, jeho mechaniku a různé obchodní strategie. Mohou vám poskytnout teoretické znalosti potřebné k tomu, abyste s důvěrou přistupovali k obchodování s binárními opcemi. Nenahrazují však funkční roli, kterou při provádění obchodů hraje broker nebo obchodní software.

Kdo jsou někteří významní autoři v oblasti knih o binárních opcích?

Hamish Raw je jedním z takových autorů, známý tím, že zpřístupňuje složitá témata prostřednictvím svých knih, jako je 'Binární opce: Finanční sázky s pevnými kursy'. Alex Nekritin je dalším uznávaným autorem v tomto prostoru, který napsal díla jako 'Binární opce: Strategie pro směrové a volatilní obchodování.' Jeho knihy se často zaměřují na strategie pro úspěšné binární obchodování a jsou zaměřeny na začínající i zkušené obchodníky.

Existuje obchodní kniha Quotex?

I když neexistuje oficiální obchodní kniha Quotex, jsou online k dispozici Quotex Trading PDF, které mohou sloužit jako vzdělávací zdroje. Tyto binární obchodní soubory PDF poskytují komplexní průvodce různými obchodními strategiemi, včetně skalpování, útěku a strategií sledování trendů. Najít Quotex obchodní kniha PDF tady.

O autorovi

Percival Knight
Již více než deset let jsem zkušeným obchodníkem s binárními opcemi. Hlavně obchoduji 60sekundové obchody s velmi vysokou návštěvností. Moje oblíbená strategie je používání svícnů a falešných útěků

Napsat komentář

  • Rogeria

    říká:

    Dobrý den, pane Witzeli

    Je voudrais savoir si vous donnez des cours pour les options binaires.
    J'étudie seule et je ne trouve pas assez de contenu sur internet , pouvez vous me conseiller un livre à un cours? Pobočník Merci de votre.
    Rogeria Teixeira