5 nejlepších indikátorů binárních opcí MT5 (MetaTrader 5).

Při obchodování s binárními opcemi může mít k dispozici ty správné nástroje rozdíl mezi úspěchem a neúspěchem. Mezi těmito nástroje, indikátory MT5 vynikají jako zásadní aktivum pro začínající i zkušené obchodníky. Navrženy speciálně pro platformu MetaTrader 5, poskytují jemnější a bezhlučnější analýzu trhu a umožňují obchodníkům činit informovaná rozhodnutí.

Tento článek se podrobně podívá na pět nejlepších indikátorů MT5, zdůrazňující jejich vlastnosti, výhody a to, jak je lze efektivně využít v prostředí obchodování s binárními opcemi.

5 nejlepších indikátorů binárních opcí MT5 (MetaTrader 5).

Nejdůležitější fakta:

  • Indikátory MT5 poskytují pokročilou, bezhlučnou analýzu trhu, která je nezbytná pro začínající i zkušené obchodníky s binárními opcemi.
  • Nejen platforma obsahuje indikátory s vestavěnými technickými funkcemi, ale také umožňuje vytváření a sdílení vlastních indikátorů, které nabízejí rozsáhlé přizpůsobení tak, aby vyhovovaly různým obchodním strategiím.
  • Některé z nejlepších indikátorů MT5 zahrnují vlastní indikátor Fisher a Stochastics, vlastní indikátor Bollinger Band Stochastic, indikátor Fibonacci Bar, indikátor Cornex Impulse MACD a indikátor Volume Weighted MA.
  • Každý z těchto ukazatelů poskytuje konkrétní pokyny pro nastavení obchodů s nákupem a prodejemumožňující efektivní účast na trhu.

Proč byste měli používat ukazatele MetaTrader 5 (MT5)?

Platforma a indikátory MetaTrader 5

Než začnete diskutovat o nejlepších indikátorech MT5, je důležité pochopit, proč byste měli na prvním místě používat indikátory MetaTrader 5 (MT5).

Indikátor MetaTrader 5 je bezplatný produkt Metaquotes, stejně jako indikátory MetaTrader 4. O tom není pochyb Indikátory MetaTrader 5 jsou mnohem pokročilejší než indikátory MetaTrader 4, ale jsou vhodnou volbou pro jakýkoli typ obchodníka. Nezáleží na tom, zda jste začátečník nebo profesionální obchodník, hodí se pro všechny.

Nejzajímavější na MT5 Indicators je to, že má skvělý zabudovaný technický indikátor, ale také dává obchodníkovi možnost a svobodu vytvořit si svůj vlastní obchodní indikátor. Kromě toho mohou být na zakázku psané indikátory sdíleny s jinými obchodníky a jsou obvykle zveřejňovány zdarma.

Primární výhodou, kterou vám indikátory MT5 poskytují, je nabídnout vám možnost a svobodu vytvořit si strategii a posunout ji na další úroveň vytvořením vlastních indikátorů.

Nejlepší binární broker:
(Varování před rizikem: Obchodování je riskantní)

Pocket Option - Obchodujte s vysokými zisky

123455.0/5

Pocket Option - Obchodujte s vysokými zisky

  • Přijímá mezinárodní klienty
  • Vysoké výplaty 95%+
  • Profesionální platforma
  • Rychlé vklady
  • Sociální obchodování
  • Bonusy zdarma
(Varování před rizikem: Obchodování je riskantní)

Nejlepší indikátory binárních opcí MT5

Protože jsme obeznámeni s hlavními výhodami indikátorů MT5, je čas o nich diskutovat indikátory pro binární opce na MetaTrader 5.

1. Vlastní indikátor Fisher and Stochastics Metatrader 5

#1 Fisher a Stochastics vlastní indikátor Metatrader 5

Vlastní indikátor Fisher a Stochastic pro MetaTrader 5 je jedním z nejlepších indikátorů pro binární opci. Jedná se o kombinaci dvou indikátorů včetně šablony.

Indikátor osciluje kolem nulových čar a prezentuje stejná cenová data ve formě histogramu. Indikátor zvýrazní signály nákupu a prodeje různými barvami; například modře zbarvený histogram ukazuje, že trh je býčí, a červeně zbarvený histogram prodeje ukazuje, že trh je extrémně medvědí..

Tento systém indikátorů MT5 se může zdát sám o sobě dobrý, ale pro lepší rozhodování se doporučuje sledovat několik indikátorů.

Vstup do nastavení nákupu:

Pokud vstupujete do nákupního nastavení s indikátorem Fisher a Stochastic MT5, máme pro vás několik tipů:

  • Nejprve musí indikátor ukazovat údaje v barvě limetky.
  • Za druhé, indikátor musí překročit 20 řádků z přeprodané oblasti.

Vstup do nastavení prodeje:

Pokud vstupujete do prodejního nastavení s indikátorem Fisher a Stochastic MT5, máme pro vás několik tipů:

  • Za prvé, data by měla být červeně.
  • Za druhé, indikátor musí překročit 80 linek z překoupené oblasti.

2. Bollinger Band Stochastic MT5 Custom Indicator

Vlastní indikátor Bollinger Band Stochastic MT5

Kombinace indikátorů Bollinger Band a Stochastic k vytvoření vlastního indikátoru Bollinger Band Stochastic MT5 je velmi chytrý tah, protože tyto dva indikátory mají různé účely.

Indikátor Bollinger Band se zabývá volatilitou a indikátor Stochastic se zabývá hybností trhu. Tento indikátor hybnosti dokáže identifikovat body, kde se zdá, že trh ztrácí dynamiku a cena je připravena na obrat.

Část indikátoru Bollinger Band vám pomůže určit, kdy vstoupit na trh a vydělat. Část Stochastic vám pomůže načasovat váš obchod na pozici na trhu a zisk. Můžete také nastavit upozornění; tato funkce je zabudována do indikátoru a zabrání vám, abyste promeškali klíčové momenty trhu.

Zde jsou některá základní nastavení, která musíte dodržovat při používání vlastního indikátoru Bollinger Band Stochastic MT5:

Nastavení Bollinger Bands:

Období = 20denní exponenciální klouzavý průměr;

  • odchylka = 2 standardní odchylka;

Stochastická nastavení:

  • %K = 5;
  • %D = 3;
  • 14 MA období
➨ Zaregistrujte se u nejlepšího binárního brokera Pocket Option nyní!

(Varování před rizikem: Váš kapitál může být ohrožen)

3. Indikátor Fibonacci Bar MT5

Indikátor Fibonacci Bar MT5

Indikátor Fibonacci Bar MT5 je nástroj navržený speciálně pro lidi, kteří obchodují s binárními opcemi, zejména v rámci obchodování na Forexovém trhu. Ve svém jádru tento indikátor využívá principy Fibonacciho poměrů, což je řada čísel, o kterých bylo zjištěno, že často předpovídají chování trhu.

Možná se teď ptáte, čím je tento indikátor tak výjimečný? No, je to způsob, jakým kombinuje různé nástroje. To integruje nástroje Binary Pivot Point a Resistance, které jsou známé svou přesností při předpovídání tržních trendů. Kombinací těchto nástrojů nabízí indikátor Fibonacci Bar MT5 objektivnější a spolehlivější způsob, jak předvídat pohyby trhu.

Jednou z jedinečných vlastností tohoto indikátoru je použití svíčkových grafů, které jsou grafickým znázorněním cenových pohybů v daném časovém rámci. Indikátor určuje své Fibonacciho úrovně na základě vzorů těchto svíček. Jednoduše řečeno, jak se význam Fibonacciho úrovně v průběhu času zvyšuje, indikátor bere v úvahu více vzorů svíček, což zajišťuje, že obchodníci získají komplexní pohled na trh.

V podstatě je indikátor Fibonacci Bar MT5 pro obchodníky jako šipka na kompasu. Jeho zobrazení v grafu neukazuje pouze jedním směrem, ale poskytuje kontext, historii a základy potřebné pro informovaná obchodní rozhodnutí.

Skvělé a užitečné video na YouTube o přidání nástroje Fibonacci Levels na podporu strategie MT4|MT5 Fibonacci Retracement naleznete zde:

Youtube

Načtením videa souhlasíte se zásadami ochrany osobních údajů YouTube.
Zjistěte více

Načíst video

PGlmcmFtZSB0aXRsZT0iSG93IHRvIEFkZCBGaWJvbmFjY2kgTGV2ZWxzIFRvb2wgb24gTVQ0fE1UNSBGaWJvbmFjY2kgUmV0cmFjZW1lbnHRYdZTPHTPH3 00ThlaWdodD0iMzYwIiBzcmM9Imh0dHBzOi8vd3d3LnlvdXR1YmUtbm9jb29raWUuY29tL2VtYmVkL0FEb2dFXzAwU25RP2ZlYXR1ZlmViM9cmF CIgYWxsb3c9ImFjY2VsZXJvbWV0ZXI7IGF1dG9wbGF5OyBjbGlwYm9hcmQtd3JpdGU7IGVuY3J5cHRlZC1tZWRpYTsgbZ3BYLyb R1cmU7IHdlYi1zaGFyZSIgYWxsb3dmdWxsc2NyZWVuPjwvaWZyYW1lPg==

4. Indikátor Cornex Impulse MACD MT5

Indikátor Cornex Impulse MACD MT5

Indikátor Cornex Impulse MACD MT5 je základním indikátorem, který využívá oscilující průměrné hodnoty. Tento ukazatel je také velmi oblíbený mezi obchodníky.

Pracovní mechanismus indikátoru Cornex Impulse MACD MT5 zahrnuje měření časových intervalů přechodů mezi dvěma body průměru a hodnoty separace mezi dvěma průměry. Čím větší vzdálenost, tím silnější trend.

Tento druh indikátoru se používá hlavně tehdy, když chce obchodník porozumět dlouhodobým trendům na trhu. Ve srovnání s ostatními ukazateli je v přístupu k datům poměrně pomalý. Pomalejší analýza indikátoru vede k lepším datům; je bez šumu, na rozdíl od jiných indikátorů, které jsou poměrně rychlé, ale způsobují chyby v indikacích.

Indikátor funguje pro jakýkoli měnový pár a lze jej používat 24 hodin denně.

Indikátor funguje pro každý měnový pár a lze jej používat 24 hodin denně.

Vstup do nastavení nákupu:

Pokud vstupujete do nákupního nastavení pomocí indikátoru Cornex Impulse MACD MT5, máme pro vás několik tipů:

  • Za prvé, MACD histogram by měl mít hodnotu nad 0.
  • Za druhé, čára histogramu by měla být nad signální čárou.
  • Konečně, čtení Wilderova DMI by mělo být také v limetkové barvě.

Vstup do nastavení prodeje:

Pokud vstupujete do nastavení prodeje pomocí indikátoru Cornex Impulse MACD MT5, máme pro vás několik tipů:

  • Za prvé, MACD histogram by měl mít hodnotu pod 0.
  • Za druhé, čára histogramu by měla být pod signální čárou.
  • Konečně, hodnota Wilderova DMI by měla být také červeně.
➨ Zaregistrujte se u nejlepšího binárního brokera Pocket Option nyní!

(Varování před rizikem: Váš kapitál může být ohrožen)

5. Indikátor Volume Weighted MA pro MT5

Volume Weighted MA indikátor pro MT5

Pokud jste nový obchodník, měli byste prozkoumat strategii založenou na vzorech. Volume Weighted MA indikátor pro MT5 je jedním z nejoblíbenějších indikátorů založených na vzorech, které používají obchodníci pro efektivní obchodování. Je poměrně méně komplexní a pomáhá novým obchodníkům porozumět pracovnímu vzorci obchodů na trhu.

To pomáhá sledovat vzor prostřednictvím grafu pomocí klouzavých průměrů, které obchodníkům pomáhají zmapovat možné zóny retracementu. Můžete sledovat jeden průměr nebo dokonce vybrat několik průměrů v závislosti na vašich obchodních zkušenostech.

Obvykle se zjistí, že ceny mají tendenci se vracet k jednomu z hlavních trhů, a to i na trzích s nejsilnějším trendem.

Závěr – Vyberte si jeden z nejlepších indikátorů MT5 pro své vlastní obchodní signály

Pokud jste začátečník a chcete nejprve porozumět trhu, poskytli jsme vám celý seznam možností, se kterými můžete experimentovat MetaTrader. Vyberte si indikátor podle svého výběru a začněte experimentovat, abyste zlepšili své strategické dovednosti a také schopnosti analýzy. Pokud narazíte na nějaké forexové obchodníky s binárními opcemi, podělí se o to, kolik času trvalo zjistit trendy.

Obchodování není nejjednodušší na pochopení; budete muset obchodovat svým vlastním tempem. Pokud však chcete obchodovat, hrát a experimentovat bez ztráty obrovského množství peněz, pak navštivte Pocket Option, abyste se naučili fungování trhu a různé obchodní techniky pro lepší zisky.

➨ Zaregistrujte se u nejlepšího binárního brokera Pocket Option nyní!

(Varování před rizikem: Váš kapitál může být ohrožen)

Často kladené otázky o binárních opcích MT5 (MetaTrader 5) Indikátory:

Jak nainstalovat indikátor MT5?

Indikátor MT5 si můžete stáhnout a nainstalovat ve třech snadných krocích. Nejprve si musíte indikátor stáhnout do počítače a poté jej spustit a nainstalovat. Otevřete soubory a přejděte do složky data. Nyní nastavte a otestujte indikátor. Jakmile bude indikátor otestován, budete jej muset zavřít a restartovat, aby správně fungoval.

Co znamená termín běžná chyba v indikátoru MT5?

Termín „běžná chyba“ v indikátoru MT5 znamená, že došlo k chybě při načítání dat z důvodu přerušení internetového připojení. Stejná zpráva se může zobrazit při pokusu o přihlášení k indikátoru. Před použitím indikátoru zkontrolujte připojení.

Je možné převést indikátor MT4 na indikátor MT5?

Ne, není možné použít indikátor MT4 jako indikátor MT5. Mluvíme o vlastních indikátorech MT4. V případě ostatních indikátorů MT4 je potřeba indikátor přepsat do jazyka MQL5.

Kde mohu procvičovat používání indikátorů MT5, aniž bych riskoval velké množství peněz?

Obchodování s těmito indikátory můžete praktikovat na platformách, jako je Pocket Option, což je služba, která vám umožní naučit se různé obchodní techniky/nástroje a pochopit, jak trh funguje bez významného finančního rizika.

O autorovi

Percival Knight
Již více než deset let jsem zkušeným obchodníkem s binárními opcemi. Hlavně obchoduji 60sekundové obchody s velmi vysokou návštěvností. Moje oblíbená strategie je používání svícnů a falešných útěků

Napsat komentář