Seznam 18 nejlepších nástrojů pro obchodování s binárními opcemi

Aby bylo možné správně obchodovat na trhu binárních opcí, existují určité obchodní nástroje, které si obchodník musí pořídit. Některé z těchto nástrojů jsou zdarma, jiné je nutné zakoupit komerčně.

Účelem pořízení těchto obchodních nástrojů je zlepšit obchodní proces a pokusit se vydělat na trhu co nejvíce peněz. V tomto článku, představíme vám 18 nejlepších obchodních nástrojů pro úspěch binárních opcí.

Nejlepší obchodní nástroje pro binární opce - Užitečné nástroje

Zde je přehled 18 nejlepších binárních obchodních nástrojů, které jsou základními nástroji pro obchodníky s binárními opcemi:

  1. Nástroje pro detekci vzorů grafů
  2. Autopivot kalkulačka
  3. Grafy
  4. Demo účty
  5. Nástroje pro rozpoznávání vzorů grafů
  6. Prodloužit, také známý jako převrácení
  7. Funkce předčasného zavření
  8. Funkce zdvojnásobení
  9. Otevřená grafová platforma
  10. Automatické obchodování
  11. Analýza trhu na denní a měsíční bázi
  12. Finanční kalendář
  13. Obchodní signály
  14. Zdroje pro učení
  15. Koučování jeden na jednoho
  16. Binární opce Martingale kalkulačka
  17. Binární opce Money Management Calculator
  18. Kalkulačka zisku binárních opcí

Nyní, když máte dobrý přehled, podíváme se na všechny tyto nástroje a jejich výhody podrobně.

➨ Zaregistrujte se u nejlepšího binárního brokera Pocket Option nyní!

(Varování před rizikem: Váš kapitál může být ohrožen)

Níže je uveden přehled nejdůležitějších nástrojů a instrumentů pro obchodování binárních opcí:

1 – Nástroje pro detekci vzorů grafů

Vzor grafu ABCD
Detektor vzorů grafu

Jedním ze základních obchodních nástrojů pro každého obchodníka s binárními opcemi je nástroj pro detekci vzorů grafů, který obchodníkovi pomáhá správně analyzovat vzory grafů.. Mnoho forem obchodování s binárními opcemi se spoléhá na předpovídání směru aktiva a vzory jsou toho dobrým indikátorem. Poroste nebo klesne cena aktiva po období konsolidace, nebo bude trend pokračovat nebo se úplně obrátí? Tyto informace jsou obchodníkovi dostupné za nízkou cenu prostřednictvím různých vzorů grafů.

Namísto toho, aby byli obchodníci vystaveni zbytečnému tlaku tím, že by museli trávit hodiny studiem a zapamatováním vzorů grafů, jsou k dispozici nástroje, které dokážou tyto vzory okamžitě rozpoznat. Je toho ještě víc. Síla a životnost těchto vzorů a grafy časového rámce, na kterých se objevují, mohou být předpověděny některými z těchto metod, které poskytují základ pro určení expirace.

Takové obchodní nástroje jsou na trhu dostupné. Jde například o Autochartist, Schwab StreetSmart Edge Pattern Recognition Software a další podobné programy od TradeKing-Recognia.

2 – Autopivot kalkulačka

Automatic Pivot Point Calculator a nástroj pro vyhledávání dat na Livecharts.co.uk
Autopivot kalkulačka

Autopivot Calculator je bezplatný nástroj, ale jeho hodnota je neměřitelná, protože každý obchodní den automaticky identifikuje a přepočítává tři primární úrovně podpory a rezistence. Představuje tyto úrovně v jasném, barevně odlišeném formátu, což eliminuje potenciální nejasnosti ohledně jejich pozic.

Ve světě obchodování nelze přeceňovat důležitost přesné úrovně podpory a odporu. Tyto kritické benchmarky mohou určovat budoucí směřování cen aktiv. Navzdory jejich důležitosti však mnoho obchodníků přehlíží cenný nástroj určený k určení těchto úrovní: autopivot kalkulačku.

Ať už se zabýváte obchodováním s rozsahem, obchodováním breakout nebo jednoduchým obchodem nahoru/dolů, pochopení těchto úrovní je prvořadé. Mnoho obchodníků si uvědomí jejich důležitost, až když tyto úrovně naruší jejich obchody. Začleněním Auto Pivot Calculator do vaší obchodní strategie můžete těmto výzvám předcházet.

Vzhledem k tomu, že tento nástroj je zdarma a je široce dostupný online, neexistuje žádné ospravedlnění pro jeho vynechání z vaší sady obchodních nástrojů. Nejen, že vykresluje tři klíčové body podpory a odporu, ale také je denně aktualizuje. To zajišťuje jasnost a přesnost vašich obchodních rozhodnutí, což vám umožňuje procházet trhem s větší jistotou.

Nejlepší binární broker:
(Varování před rizikem: Obchodování je riskantní)

Pocket Option - Obchodujte s vysokými zisky

123455.0/5

Pocket Option - Obchodujte s vysokými zisky

  • Přijímá mezinárodní klienty
  • Vysoké výplaty 95%+
  • Profesionální platforma
  • Rychlé vklady
  • Sociální obchodování
  • Bonusy zdarma
(Varování před rizikem: Obchodování je riskantní)

3 – Grafy

Technická analýza v grafu quotex
Obchodní grafy

Interaktivní grafy poskytují vizuální reprezentaci pohybů trhu a umožňují obchodníkům identifikovat vzory, trendy a potenciální příležitosti. Bez různých typy grafů k dispozici, jsou obchodníci ponecháni, aby se pohybovali v rozbouřených vodách trhu pouze intuicí, což je podobné létání naslepo.

Překvapivě mnoho brokerů binárních opcí nenabízí dobré funkce pro vytváření grafů, což jejich obchodníky ponechává ve značné nevýhodě. Nicméně existuje řešení. Platformy jako MT4 vám poskytují přístup k široké škále aktiv běžně obchodovaných na trhu binárních opcí. Registrací u brokera MT4 mohou obchodníci využívat tyto interaktivní grafy zdarma.

Quotex-mapování-a-analýza
Typy grafů

Ukázkovým příkladem platformy, která chápe důležitost komplexního mapování, je Quotex. Tento broker binárních opcí nabízí grafy pro širokou škálu aktiv, od akciových indexů a komodit, jako je zlato a stříbro, až po jednotlivé akcie a měny. S Quotex si obchodníci mohou být jisti, že bez ohledu na aktivum, které si vyberou na trhu binárních opcí, existuje podrobný graf, který jim pomůže při rozhodování.

➨ Zaregistrujte se u nejlepšího binárního brokera Pocket Option nyní!

(Varování před rizikem: Váš kapitál může být ohrožen)

4 – Demo účty

Obchodování s demo účtem Quotex
Demo účet binárních opcí

Je nemožné přeceňovat užitečnost demo účty binárních opcí. Pokud obchodník nemůže udělat všechny chyby, které musí udělat, nikdy se nenaučí obchodovat na trhu jako Thomas Edison. Získání bezplatného ukázkového účtu binárních opcí je ironicky obtížné. Makléři binárních opcí ji buď vůbec nemají, nebo pokud ano, její vlastnictví buď omezí, nebo ji poskytují pouze obchodníkům, kteří vkládají peníze na živý účet.

Quotex je jeden zprostředkovatel binárních opcí, který vyniká poskytováním neomezených, nepovinných demo účtů. Pokud nemůžete najít žádné další vzorové účty, otevřete si prosím demo účet u tohoto brokera a otestujte zde své obchodní strategie.

Tyto čtyři nástroje jsou tím nejlepším, co může obchodník s binárními opcemi mít, ale nejsou jediné, které se používají.

5 – Nástroje pro rozpoznávání vzoru grafu

autochartista
Nástroje pro rozpoznávání vzorů grafů

Nástroje pro rozpoznávání vzorů grafů jsou jedním z nejdůležitějších obchodních nástrojů, které musí mít každý obchodník s binárními opcemi, protože pomáhají ukázat směr aktiva.. Úspěch v několika typech obchodování na trhu binárních opcí závisí na schopnosti definovat směr aktiva a vzory grafů přesně to ukazují. Půjde cena aktiva nahoru nebo dolů, bude po období konsolidace pokračovat v předchozím trendu, nebo se úplně obrátí? Existuje několik vzorů grafů, které mohou všechny tyto informace vložit do rukou obchodníka velmi levně.

Nyní, místo toho, abyste obchodníka stresovali tím, že by se musel učit a nacpávat vzory grafů, existují nástroje, které mohou obchodníkům pomoci okamžitě identifikovat vzory grafů. Tím to nekončí. Některé z těchto nástrojů jsou schopny předvídat sílu a trvání těchto vzorů a také identifikovat grafy časového rámce, na kterých se tvoří, což poskytuje základ pro určení konce platnosti.

Na trhu existuje několik těchto obchodních nástrojů. Některé z nich jsou Autochartist, Schwab StreetSmart Edge Pattern Recognition Software a podobný software od TradeKing-Recognia.

Někteří brokeři nabízejí pouze několik možností obchodování nebo vůbec žádné. Jiní vám mohou poskytnout různé nástroje, které vám umožní převzít větší kontrolu nad vašimi obchody. Nedávno jsem mluvil se zástupcem webu s binárními opcemi, který řekl, že jen velmi málo jejich zákazníků používá nástroje, které poskytují.

Ti, kteří je používali, měli větší šanci na úspěch, zatímco ti, kteří je nepoužívali, s větší pravděpodobností neuspěli. Další skvělé nástroje pro obchodování binárních opcí naleznete zde.

Ověřte si u svého makléře, zda je má.

6 – Prodloužit, také známý jako převrácení 

Binární volby roll over feature.PNG
Funkce převrácení

Rozšíření / převalit se Tato funkce vám umožňuje změnit datum vypršení platnosti vašeho obchodu a může prodloužit vaši pozici za původní dobu platnosti. Je to skvělá volba, pokud chcete své zisky využít co nejdéle. Jsou chvíle, kdy má smysl zůstat ve svém oboru a využít všech příležitostí, které se nabízejí. Nakonec byla nejnebezpečnější a nejnáročnější část dokončena.

7 – Funkce předčasného uzavření

The Brzy zavřít Tato funkce se nejlépe používá na konci noci, protože umožňuje opustit pozici před jejím vypršením. S nástrojem tohoto brokera v podstatě neuděláte chybu. Uzavřete ztrátový obchod dříve, než ztratíte všechny své peníze. Můžete to také udělat, pokud se snažíte dostat ze ziskového obchodu, o kterém si myslíte, že jde špatným směrem. Místo ztráty peněz je možné dosáhnout malého zisku nebo dokonce zlomu. V některých případech mohou Take Profit a Stop Loss symbolizovat předčasné uzavření.

➨ Zaregistrujte se u nejlepšího binárního brokera Pocket Option nyní!

(Varování před rizikem: Váš kapitál může být ohrožen)

8 – Funkce zdvojnásobení

Funkce zdvojnásobení binárních opcí
Funkce zdvojnásobení

Funkce double-up vám umožňuje zvýšit vaši aktuální investici na konkrétní pozici dvojnásobně. Mějte na paměti, že pokud nebudete opatrní, můžete prohrát a vyhrát dvakrát tolik, takže toho využijte pouze tehdy, když jste si jisti, že děláte správné rozhodnutí. Vaše sebevědomí je třeba posílit pro dobrý účel. Například váš obchod mohl projít a vystopovat klíčové úrovně podpory nebo odporu. Ujistěte se, že používáte dobrý double-up strategie pro obchodování binárních opcí!

9 – Otevřená platforma mapování

OHLC graf Quotex
Otevřená grafová platforma

Otevřená platforma vám pomůže provést technickou analýzu obsaženou v této aktualizované tabulce. Někteří brokeři tuto funkci nabízejí, aby vám poskytli úplný obrázek o okolnostech obchodu.

Důrazně vám však doporučuji, abyste si vzali do rukou špičkový software pro tvorbu grafů. Většina grafů na webových stránkách s binárními opcemi prodávanými jako „Otevřená platforma“ nebo „Chart Plus“ je nevhodná pro profesionální obchodování.

10 – Automatické obchodování

Deriv DBot
Automatické obchodování přes DBot

The robotický nástroj pro automatické obchodování umožňuje provádět obchody automaticky. V důsledku toho můžete opustit platformu a nechat software, aby veškerou práci dělal za vás. Pokud nemáte přesvědčivý důvod k používání automatického obchodování (a mě žádný nenapadá), nedoporučuji to. Obecně platí, že automatické obchodování je ztrátová strategie. Chcete-li dosáhnout nejlepších výsledků, udržujte ve svém obchodu aktivní ruku.

11 – Analýza trhu na denní a měsíční bázi

Exnova - Analýza trhu
Analýza trhu

Denní a měsíční analýza trhu je souhrnem nejdůležitějších finančních zpráv. Obchodníci, kteří používají fundamentální analýzu, si tento nástroj binárních opcí zamilují. Umožňuje těm, kteří používají strategie cenových akcí, sledovat zprávy jako referenční bod, ale je často nepravděpodobné, že by na jejich základě skutečně obchodovali. Využijte toho ve svůj prospěch a vyzkoušejte tento nástroj.

➨ Zaregistrujte se u nejlepšího binárního brokera Pocket Option nyní!

(Varování před rizikem: Váš kapitál může být ohrožen)

12 – Finanční kalendář

Ekonomický kalendář Investing.com
Ekonomický kalendář

An ekonomický kalendář nebo finanční kalendář vám může pomoci sledovat, kdy vlády po celém světě zveřejňují důležité informace. Zde nejvolatilnější zprávy obvykle pocházejí ze Spojených států. Kalendář vám také může sdělit, kdy jsou naplánovány důležité projevy, jako je stav Unie.

Trhy mohou být ovlivněny finančními zprávami, projevy a dalšími událostmi. Tento nástroj použijte k přípravě záznamů, pokud obchodujete účty, nebo se vyhněte časům vykazování, pokud ne. Zjistěte, které přehledy budou s největší pravděpodobností ziskové.

13 – Obchodní signály

quotex obchodní signály
Obchodní signály

Obchodní signály fungují jako majáky, ukazující cestu k informovaným obchodním rozhodnutím, a jsou proto dobrými nástroji pro obchodování s binárními opcemi, protože je neovlivňují vaše vlastní emoce. Obvykle jsou založeny buď na technické nebo fundamentální analýze a lze je získat přímo z obchodní platformy nebo od externích poskytovatelů.

Ale pozor: trh je plný podvodných poskytovatelů signálů, kteří se snaží nalákat nic netušící obchodníky do drahých předplatitelských programů, takže buďte opatrní, odkud signály čerpáte, a ideálně se naučte obchodní strategie sami, abyste byli schopni generovat vlastní signály obchodování binárních opcí.

➨ Zaregistrujte se u nejlepšího binárního brokera Pocket Option nyní!

(Varování před rizikem: Váš kapitál může být ohrožen)

14 – Zdroje pro učení

Vzdělávací centrum BlackBull Markets
Učební zdroje

Zákazníkům s velkým účtem mohou být nabídnuty různé vzdělávací zdroje, jako jsou elektronické knihy, obchodní videa, webináře a týdenní školení, které vám pomohou dozvědět se více o obchodování binárních opcí.. Před použitím bezplatných obchodních materiálů si nezapomeňte udělat průzkum. K dispozici je mnohem více bezplatných zdrojů než těch, které poskytuje váš broker. Zjistěte co nejvíce o trhu a jeho fungování.

15 – Koučování jeden na jednoho

Koučování obchodování s opcemi jeden na jednoho
1 ku 1 koučování

Individuální koučování je jedním z nejlepších nástrojů, které může obchodník mít, pomáhá vám rychle získat odborné znalosti a přizpůsobit je vašim individuálním potřebám.. Někteří brokeři nabízejí tuto službu jako další benefit. Stejně jako mohou být služby obchodních signálů, bezplatné metody a další zdroje začleněny do vaší obchodní strategie a plánu, měly by být použity také instrukce jeden na jednoho.

Nejlepší je nepoužívat nic, co neodpovídá metodě, na které pracujete, nebo porozumění, které jste získali. Všichni finanční experti nejsou stvořeni sobě rovni a ani ti nejlepší nemohou pomoci všem. I ta nejlepší rada pro jednoho obchodníka může být pro jiného zcela bezvýznamná. I když jsou znalosti vašeho mentora důležité, záleží na tom, jak obchodujete. Každý student má jiné potřeby a ne každý mentor je vhodný pro každého.

16 – Binární opce Martingale Calculator

Binární opce martingale kalkulátor binaryoptions.com
Kalkulačka martingale Binaryoptions.com

Náš Binární opce Martingale kalkulačka je navržen tak, aby vám pomohou určit ideální částku k investování, zejména při zotavování se z neúspěchu. Tento nástroj se specializuje na binární obchodníky, kteří používají strategii Martingale a umožňuje vám zadat počet obchodů a zisků spojených s vaším brokerem. Během několika sekund získáte na základě vašeho zadání podrobný rozpis potřebných kroků martingalu.

Věděli jste, že přitažlivost martingalového přístupu může přijít s neochvějným rizikem? To je důvod, proč záměr našeho odhadce zahrnuje podporu řízení rizik, aby bylo možné přijímat informovaná rozhodnutí o tomto kritickém faktoru v obchodní praxi.

17 – Binární opce Money Management Calculator

Kalkulačka správy peněz binárních opcí binaryoptions.com
Binaryoptions.com kalkulačka pro správu peněz

Náš Binární opce Money Management Calculator si klade za cíl vám pomohou určit správnou výši investice pro každý z vašich obchodů, abyste mohli posunout správu peněz na další úroveň. Zadáním podrobností, jako je zůstatek na účtu a procento rizika, vygeneruje tento chytrý nástroj optimální obchodní částku vhodnou pro jednu transakci binárních opcí, přizpůsobenou právě vám.

Ať už jste od přírody dobrodružný nebo opatrný obchodník, můžete si naši kalkulačku Money Management přizpůsobit tak, aby vyhovovala vašim jedinečným potřebám při vašich dalších manévrech s binárními opcemi.

18 – Kalkulačka zisku binárních opcí

Kalkulačka zisku binárních opcí binaryoptions.com
Binaryoptions.com zisková kalkulačka

Nakonec, abychom vám pomohli sledovat vaše zisky a ztráty, představujeme naše Kalkulačka zisku binárních opcí, který umožňuje zadat částku vaší investice, návratnost vašeho brokera a počet vítězných a prohraných obchodů, abyste mohli okamžitě vypočítat celkové zisky nebo ztráty.

S těmito daty na dosah ruky, jako je digitální účetní kniha, vám pomůže odstranit chybné výpočty a efektivněji sledovat váš celkový obchodní výkon, ať už jste na palubě noví, nebo již běžně prozkoumáváte volné moře obchodního trhu! Určitě může být skutečným spojencem, pokud jde o přijímání informovaných rozhodnutí v časově citlivých horizontech. Vyzkoušejte náš nástroj – nebudete litovat.

Využitím obchodování s binárními opcemi můžete získat stálý a předvídatelný příjem. Vyhněte se přílišné víře v náhodné události. Pomocí těchto obchodních nástrojů můžete převzít kontrolu nad svým obchodováním a svými financemi (s výjimkou automatického obchodování, kterému doporučuji se vyhnout). Pokud tak neučiníte, budou tyto nástroje použity k vaší škodě.

Závěr – Použijte některé z nejlepších nástrojů binárních opcí!

Obchodování s binárními opcemi je skvělý způsob, jak vydělat peníze, ale pouze pokud vy použít tyto špičkové nástroje. Se správnou obchodní technikou pro vaše potřeby můžete snadno vydělat peníze. Investor, který chce na trhu rychle vydělat peníze, může binární opce považovat za životaschopnou volbu. Umožňuje vám obchodovat s řadou různých aktiv. Váš výdělek může být dokonce zvýšen s pomocí renomovaného a důvěryhodného makléře.

Abyste ze svého obchodního účtu vytěžili maximum, měli byste tyto nástroje využívat naplno (a ztratit mnohem méně, stejně důležité). Napište, jak chcete tyto nástroje používat ve své obchodní strategii, a před jejich implementací otestujte jakékoli změny ve vašem systému.

➨ Zaregistrujte se u nejlepšího binárního brokera Pocket Option nyní!

(Varování před rizikem: Váš kapitál může být ohrožen)

Další důležité nástroje pro obchodování binárních opcí:

Často kladené otázky (FAQ) o nástrojích binárních opcí

Jaké jsou základní obchodní nástroje pro obchodníka s binárními opcemi?

Mezi základní obchodní nástroje pro obchodníka s binárními opcemi patří nástroje pro rozpoznávání vzorů grafů, kalkulačka automatického otáčení, interaktivní grafy a demo účty. Tyto nástroje vám pomohou předvídat směr aktiv, stejně jako identifikovat klíčové úrovně podpory a odporu, provádět technickou analýzu a praktikovat obchodní strategie, aniž byste riskovali skutečné peníze.

Proč jsou nástroje pro rozpoznávání vzorů grafů důležité pro obchodování s binárními opcemi?

Nástroje pro rozpoznávání vzorů grafů vám jako obchodníkovi pomohou určit směr aktiva. Jak asi víte, všechny obchody s binárními opcemi se spoléhají na předpovídání směru aktiva. Vzory grafů toho poskytují jasný indikátor. Nástroje jako Autochartist a Schwab StreetSmart Edge Pattern Recognition Software dokážou tyto vzory okamžitě rozpoznat, předpovědět jejich sílu a trvání.

Jak může nástroj demo účtu prospět obchodníkům s binárními opcemi?

Demo účty jsou pro obchodníky s binárními opcemi neocenitelné, protože jim umožňují praktikovat strategie a dělat chyby, aniž by riskovali skutečné peníze. Poskytuje platformu pro obchodníky, aby se naučili a zdokonalili své obchodní techniky. Zatímco získání nepovinného demo účtu binárních opcí může být náročné, brokeři jako Quotex nabízejí neomezené, nepovinné demo účty pro praxi.

Jaké pokročilé nástroje jsou k dispozici pro obchodování s binárními opcemi?

Mezi pokročilé nástroje pro obchodování binárních opcí patří funkce jako např. Extend (rollover). Umožňuje prodloužení pozice nad původní dobu expirace. Dalším je předčasné uzavření, které umožňuje opuštění pozice před expirací. Reversal zdvojnásobí současnou investici. K dispozici je Open Platform pro vylepšené grafy. Existují také: Auto-trading; Denní a měsíční analýza trhu; finanční kalendář; Obchodní signály; vzdělávací zdroje; a instrukce jeden na jednoho. Tyto nástroje mohou při správném použití zlepšit obchodní strategie a zvýšit potenciál zisku.