Strategie zdvojnásobení binárních opcí

Jak obchodování s binárními opcemi získává na popularitě, poptávka po inovativních obchodní strategie se také zvyšuje. V seznamu užitečných strategií obchodování s binárními opcemi je Double Up nejnovějším přírůstkem.  

Několik obchodníků používá Double-Up, aby bylo jejich obchodování s opcemi ještě dynamičtější. Chcete-li použít tuto strategii pro svou ziskovost, musíte vědět, co přesně strategie Double-Up je. Jak to funguje? A jak ho používat? 

Odpovědi na všechny tyto otázky a další naleznete v této příručce. 

Strategie zdvojnásobení binárních opcí

 

Dobré vědět:

  • Strategie Double Up v binárních opcích umožňuje obchodníkům zdvojnásobit svou investici na pozici, když věří, že obchod skončí „In the Money“.
  • Tato strategie s sebou nese riziko zdvojnásobení potenciálních ztrát a měla by být používána s důkladným porozuměním trhu a podrobným obchodním plánem.
  • Není vhodné používat Double Up, když nejste obeznámeni s pohybem ceny aktiva nebo když je trh nepředvídatelný.
  • Efektivní využití strategie Double Up vyžaduje výběr spolehlivého brokera, hrát na jistotu se známými aktivy, očekávat potenciální brzké ztráty a důkladnou analýzu grafů.

Co je strategie double up?

Strategie Double Up je to, co zní – násobí aktuální pozici obchodníka. Tato snadná a odměňující strategie se snadno používá, ale jednoduchost nevylučuje riziko. 

Ačkoli strategie Double-Up zdvojnásobuje pozici, ne vždy funguje ve prospěch obchodníka. Chcete-li úspěšně používat přístup Double Up, potřebujete podrobný obchodní plán a dobrou znalost obchodování s binárními opcemi. 

Navíc by pomohlo, kdybyste studovali i grafy. Tímto způsobem můžete rozpoznat riziko a eliminovat je, abyste získali velkou výplatu z obchodování s opcemi. 

Jak funguje double up v binárních opcích?

Binární-Options-Double-Up-strategie

Když se naučíte, jak strategie Double Up funguje, můžete ji využít lépe. Pro provedení této strategie by váš obchod měl být „In the Money“. 

Jakmile naspekulujete cenu aktiva a zvolíte dobu expirace, můžete zvolit strategii Double Up. Okno pro zdvojnásobení vašeho tahu se objeví na omezenou dobu, tj. 5-10 minut před vypršením obchodu. 

Výběrem strategie Double-Up v daném čase můžete zdvojnásobit svůj zisk. Ale vaše ztráta se také dvakrát zvýší, pokud vaše pozice vyprší „Out of The Money“. 

Vzhledem k tomu, že existuje riziko ztráty obrovského množství peněz se strategií Double Up, je lepší zvážit svůj finanční stav, než uděláte krok. Pokud zvládnete potenciální riziko, můžete svou pozici zdvojnásobit. V opačném případě byste se měli vyhnout zdvojení. 

Nejlepší binární broker:
(Varování před rizikem: Obchodování je riskantní)

Pocket Option - Obchodujte s vysokými zisky

123455.0/5

Pocket Option - Obchodujte s vysokými zisky

  • Přijímá mezinárodní klienty
  • Vysoké výplaty 95%+
  • Profesionální platforma
  • Rychlé vklady
  • Sociální obchodování
  • Bonusy zdarma
(Varování před rizikem: Obchodování je riskantní)

Jak používat strategii double up?

Zatímco koncept strategie Double-Up lze zredukovat na zdvojnásobení tržního obchodu, v příběhu je toho víc. 

Bez správné strategie obchodování s opcemi a pochopení trhu způsobí výběr této funkce pouze ztrátu. Ale předpovídat volatilitu trhu na základě tržních informací není snadné. 

Chcete-li znát volatilitu trhu, můžete analyzovat obchodní grafy. Po analýze grafů, pokud si myslíte, že obchod bude ve váš prospěch, můžete zvolit tuto funkci. 

Pamatujte však, že cena aktiv na binárním trhu neustále kolísá. Je tedy těžké předpovědět, zda bude cenový směr aktiva lineární nebo ne. 

Také nemůžete vstoupit na trh a zdvojnásobit svůj obchod jen několik sekund před jeho koncem. To není dovoleno. A kdyby tomu tak bylo, binární brokeři by zkrachovali. 

Kdy nezdvojnásobit obchod?

Jako každá jiná funkce obchodování s binárními opcemi, strategie Double Up je také užitečná, ale pouze tehdy, když obchodník ví, jak ji používat. Pokud je tato funkce použita v nepříznivé obchodní situaci, může se stát prokletím. 

To znamená, že když jste obeznámeni s aktivem, ale nejste obeznámeni s jeho cenovým pohybem, nezdvojnásobujte obchod. 

Kromě toho byste se měli vyhnout použití strategie Double Up, když s aktivem neznáte. Je to proto, že nemůžete přesně předvídat směr ceny komodity se kterými jste nikdy neobchodovali. 

Takže než riskovat celý obchod a přijít o částku, je lepší hrát na jistotu. 

Příklad strategie double up 

zdvojnásobit

Předpokládejme, že obchodujete se zlatem. Investujete částku $200 a obchod skončí po jedné hodině. Pět až deset minut před koncem obchodu se zpřístupní možnost Double Up. 

Poté analyzujete graf, abyste pochopili, zda nemáte peníze nebo nemáte peníze. Protože jste v penězích, rozhodnete se zdvojnásobit svůj obchod. 

Po vypršení obchodu, pokud byly vaše předpovědi správné, vyhrajete $400. Pokud jste však nesprávně analyzovali trh nebo pokud cena kolísá poté, co jste zvolili strategii, ztratíte $400. 

Strategie pro double up

Každý úspěšný obchodník zná obchodní pravidlo 80/20. Toto pravidlo říká, že pouze 20% lidí v obchodování s binárními opcemi vydělává peníze. A zbytek, 80%, prohraje. 

Co tedy odlišuje obchodníky 20% od ostatních? Odpověď je strategie. Chcete-li ušetřit peníze před vyčerpáním, můžete také použít účinnou obchodní strategii Double Up. 

Vyberte si spolehlivého makléře

Nalezení brokera, který nabízí funkci Double Up obchodování, je zásadní, protože ji poskytuje pouze vybraný broker. Můžete zvážit několik věcí, jako jsou nabízené funkce, poplatky, demo účty, minimální vklad a poskytnutá aktiva pro výběr správného makléře. 

Nejlepší binární broker:
(Varování před rizikem: Obchodování je riskantní)

Pocket Option - Obchodujte s vysokými zisky

123455.0/5

Pocket Option - Obchodujte s vysokými zisky

  • Přijímá mezinárodní klienty
  • Vysoké výplaty 95%+
  • Profesionální platforma
  • Rychlé vklady
  • Sociální obchodování
  • Bonusy zdarma
(Varování před rizikem: Obchodování je riskantní)

Hrajte na jistotu

Pokud jste ve světě obchodování s binárními opcemi nováčkem, měli byste hrát na jistotu a sázet jednoduše pomocí „Call and Put“. Také by bylo nejlepší, kdybyste si vybrali obchodní aktivum, které znáte. To proto, že již znáte cenový trend známého aktiva. 

Očekávejte brzké ztráty

Zdvojnásobení binárního obchodování také zdvojnásobuje ztrátu. Takže, když si vyberete tuto funkci, měli byste být připraveni prohrát. Chcete-li snížit ztráty, můžete investovat malé. 

Přečtěte si grafy

Bez čtení grafů nemůžete předvídat pohyb ceny aktiva. A bez spekulace na cenový moment nemůžete obchod vyhrát. Proto by vám pomohlo, kdybyste provedli technickou analýzu, abyste vyhráli obchodní hru. 

➨ Zaregistrujte se u nejlepšího binárního brokera Pocket Option nyní!

(Varování před rizikem: Váš kapitál může být ohrožen)

Závěr – Pro úspěšné obchodování použijte strategii Double Up

Předpovědět, zda vyhrajete obchod nebo ne, není snadné, ale můžete zvýšit své šance na značný zisk jasným pochopením výhod a nevýhod Double Up strategie

Čím menší je doba mezi vypršením platnosti a provedením strategie Double Up, tím větší jsou vaše šance na výhru. 

Ačkoli tato obchodní funkce může způsobit ztrátu obrovských peněz, nemůžete popřít, že můžete svůj zisk znásobit dvěma pomocí funkce Double Up.

Často kladené otázky o strategii Double Up:

Jaká je strategie Double Up v obchodování binárních opcí?

Strategie Double Up v obchodování s binárními opcemi umožňuje obchodníkům zdvojnásobit svou investici na pozici, když věří, že obchod skončí „In the Money“. Tato strategie zahrnuje zvýšení podílu v obchodě, který funguje dobře, s potenciálem zdvojnásobit zisky. Nese však také riziko zdvojnásobení potenciálních ztrát.

Kdy by se měl obchodník vyvarovat používání strategie Double Up?

Obchodník by se měl vyvarovat používání strategie Double Up, když není obeznámen s pohybem ceny aktiva nebo když je trh nepředvídatelný. Rovněž není vhodné používat tuto strategii bez důkladné znalosti trhu a podrobného obchodního plánu, protože může vést ke značným ztrátám.

Jaké jsou některé klíčové úvahy pro efektivní používání strategie Double Up?

Aby obchodník efektivně používal strategii Double Up, měl by si vybrat spolehlivého brokera, hrát na jistotu se známými aktivy, být připraven na potenciální předčasné ztráty a provádět důkladnou analýzu grafů. Porozumění volatilitě trhu a detailní obchodní plán jsou zásadní pro přijímání informovaných rozhodnutí.

Co je obchodní pravidlo 80/20 v binárních opcích a jak souvisí se strategií Double Up?

Obchodní pravidlo 80/20 v binárních opcích naznačuje, že pouze 20% obchodníků vydělává peníze, zatímco zbytek 80% ztrácí. Toto pravidlo zdůrazňuje důležitost strategie v obchodování. Úspěšní obchodníci často vynikají díky efektivnímu využívání strategií, jako je Double Up, v kombinaci s dobrým porozuměním trhu, řízením rizik a disciplinovanými obchodními praktikami.

O autorovi

Percival Knight
Již více než deset let jsem zkušeným obchodníkem s binárními opcemi. Hlavně obchoduji 60sekundové obchody s velmi vysokou návštěvností. Moje oblíbená strategie je používání svícnů a falešných útěků

Napsat komentář