Nejlepší 5minutové strategie binárních opcí v detailu

Když obchodujete s binárními opcemi, měli byste nejen analyzovat trh, ale musíte také najít užitečnou obchodní strategii. Použití strategie, která splní vaše cíle, vám může pomoci získat na tomto nestabilním trhu obrovskou ziskovost. 

Nalezení správné obchodní strategie vyžaduje značné množství pokusů a omylů. Je to proto, že pak můžete určit, co vám vyhovuje a co ne. Nicméně, pokud máte rádi krátkodobé obchodování s fixním rizikem, můžete si vybrat 5minutovou strategii binárních opcí. 

Práce s krátkým časovým rámcem může mít za následek obrovské zisky během okamžiku. Navíc se 5minutová obchodní strategie snadno učí a snadno se provádí. 

Ale co přesně je 5minutová obchodní strategie? Jak to funguje? Jaké jsou některé užitečné 5-minutové obchodní strategie? Odpovědi na tyto a další otázky najdete v této příručce. 

Nejlepší 5minutové strategie binárních opcí v detailu

Dobré vědět:

  • Strategie 5minutových binárních opcí zahrnuje předvídání pohybů cen aktiv během 5minutového okna a nabízí vyšší úspěšnost u určitých akcií a měnových párů.
  • Efektivní 5minutové strategie zahrnují použití svícnů, akci ceny, skalpování, momentum/swing, sledování trendu, otočné body, Bollingerova pásma a klouzavé průměry.
  • Výběr spolehlivého brokera je pro 5minutové obchodování zásadní. Quotex, Pocket Option a Binarycent jsou doporučeny pro jejich vlastnosti a rychlost provádění.
  • Abyste se vyhnuli ztrátám při 5minutovém obchodování s binárními opcemi, je důležité vyhnout se nadměrnému obchodování a mít podrobnou strategii, která zahrnuje analýzu trhu a pochopení cenových trendů.

Co je to 5minutová strategie?

5minutová strategie quotex

Zní to jako 5minutová obchodní strategie binárních opcí. Zde vyprší platnost daného aktiva do 5 minut od vašeho binárního obchodu. To znamená, že pokud zvolíte tuto strategii, musíte předpovědět, zda cena aktiva stoupne nebo ne, než dosáhne období expirace. 

5minutová obchodní strategie je jednou z mála strategií, které mají lepší úspěšnost. Pokud chcete, aby vaše 5minutové obchodování s binárními opcemi bylo ziskové, musíte použít nejlepší obchodní indikátory a strategie pro predikci ceny aktiva. 

Vzhledem k tomu, že obchod rychle vyprší, je nezbytné činit okamžitá rozhodnutí. Pokud tak neučiníte, přijdete o veškerou investovanou částku. 5minutová strategie binárních opcí nabízí lepší úspěšnost proti velkým akciím, jako je Apple nebo Amazon, a měnovým párům s nízkou volatilitou. 

Tato obchodní strategie je pro začátečníky perfektní způsob, jak se naučit technickou analýzu trhu. Navíc pomocí této obchodní metody můžete obchodovat vícekrát denně, což znamená větší zisk. 

Můžete také minimalizovat riziko 5minutového obchodování binárních opcí investováním stejného množství peněz do každého obchodu. 

Podívejte se na můj úplný tutoriál živého obchodování pro 5minutové obchodování:

Youtube

Načtením videa souhlasíte se zásadami ochrany osobních údajů YouTube.
Zjistěte více

Načíst video

PGlmcmFtZSB0aXRsZT0iQmVzdCA1IG1pbnV0ZXMgQmluYXJ5IE9wdGlvbnMgVHJhZGluZyBTdHJhdGVneSAoNTAwJCBpbiA1IG1pbnV0ZXMsIHVua25vd24gd2F5KSIgd2lkdGg9IjY0MCIgaGVpZ2h0PSIzNjAiIHNyYz0iaHR0cHM6Ly93d3cueW91dHViZS1ub2Nvb2tpZS5jb20vZW1iZWQvRGdrYTdLWU1NemM/ZmVhdHVyZT1vZW1iZWQiIGZyYW1lYm9yZGVyPSIwIiBhbGxvdz0iYWNjZWxlcm9tZXRlcjsgYXV0b3BsYXk7IGNsaXBib2FyZC13cml0ZTsgZW5jcnlwdGVkLW1lZGlhOyBneXJvc2NvcGU7IHBpY3R1cmUtaW4tcGljdHVyZTsgd2ViLXNoYXJlIiBhbGxvd2Z1bGxzY3JlZW4+PC9pZnJhbWU+

Jak obchodovat 5minutové binární opce? 

Obchodování 5minutových binárních opcí není složité a tento obchodní styl si rychle osvojíte. Chcete-li začít obchodovat, musíte najít spolehlivého brokera. Jakmile najdete brokera, musíte se u něj zaregistrovat. 

5minutový svícnový graf
5minutový svíčkový graf

Po dokončení procesu registrace si můžete vybrat aktivum, které chcete obchodovat, a zvolit 5minutovou strategii binárních opcí. Dále je potřeba analyzovat trh. Nakonec byste měli kliknout na možnost „prodat“ nebo „koupit“ na základě analyzovaných dat. 

Pokud jsou vaše spekulace správné, vyhrajete obchod. Pokud jste však pohyb trhu špatně předpověděli, přijdete o celou investovanou částku. 

Než vstoupíte do obchodování opcí, měli byste si důkladně prostudovat trh. To vám pomůže získat lepší představu o pohybu cen. Tímto způsobem také snadno zjistíte trend. A to dále zvýší vaši ziskovost. 

5minutové strategie na Quotex
Nejlepší binární broker:
(Varování před rizikem: Obchodování je riskantní)

Pocket Option - Obchodujte s vysokými zisky

123455.0/5

Pocket Option - Obchodujte s vysokými zisky

  • Přijímá mezinárodní klienty
  • Vysoké výplaty 95%+
  • Profesionální platforma
  • Rychlé vklady
  • Sociální obchodování
  • Bonusy zdarma
(Varování před rizikem: Obchodování je riskantní)

Praktické 5minutové strategie binárních opcí:

5minutová-Binární-Options-strategie

Pokud chcete, aby vaše 5minutové obchodování binárních opcí bylo úspěšné, měli byste vědět o nejlepších strategiích, které lze k tomu použít. Se správnou obchodní strategií můžete umístit vítězný obchod na forexu, komoditách a indexech. 

Zde je několik oblíbených strategií:

1. Strategie svícen 

S pomocí svícnu grafy, mohou obchodníci rychle pochopit náladu na trhu. A jakmile se obchodníci dozvědí, co se děje na trhu binárních opcí, mohou přesně předvídat pohyb ceny aktiva. 

Když obchodníci investují své peníze na rychle se pohybujícím trhu, dávají přednost použití svíčkové strategie, protože jim poskytuje kompletní informace. 

Při používání strategie Candlestick pamatujte, že signály na denních grafech jsou silnější než na hodinových grafech. Podobně jsou signály na hodinových grafech silné než na grafech s kratším časovým rámcem. 

Chcete-li získat širší pohled na trh, můžete zvýšit časový rámec grafu na přibližně 15 minut. Tímto způsobem můžete zjistit úroveň odporu a podpory. A poté můžete časový rámec pro obchodování rozbalit na požadovanou úroveň. 

2. Strategie cenových akcí 

Strategie cena-akce
Cena akce a svícny

Price action strategie je jedním z nejjednodušších způsobů, jak pochopit trh. Zde obchodníci věnují pozornost cenové akci, aby učinili silné a přesné obchodní rozhodnutí. 

Strategie cenové akce funguje v různých sadách grafů, počínaje 1 minutou až 5 minutami. Tato strategie ukazuje z minuty na minutu změny cenového trendu aktiva v různých vzorech, jako jsou trojúhelníky, vlajky, hlava a ramena, diamanty a další. Tyto vzory naznačují pokračování nebo obrat v cenovém trendu. 

➨ Zaregistrujte se u nejlepšího binárního brokera Pocket Option nyní!

(Varování před rizikem: Váš kapitál může být ohrožen)

3. Strategie skalpování 

Strategie skalpování je stejná jako strategie price action, ale v krátkodobé podobě. Tato strategie vypovídá především o směru ceny aktiva, nikoli o jeho trendu. 

Analýzou této strategie můžete snadno usoudit, jak se bude trh chovat v příštích několika minutách. Pomocí strategie skalpování můžete také zjistit, zda se cena položky bude pohybovat neustále stejným směrem nebo ne.  

4. Strategie hybnosti/houpání 

Další užitečnou strategií, kterou mohou obchodníci použít pro 5minutové obchodování, je momentum/swing. Momentum je definováno jako síla potřebná k pohybu ceny komodity na trhu. 

Pokud se hybnost posune příliš daleko, vytvoří se rovnováha tím, že se tržní cena vyhoupne opačným směrem. 

Síla se počítá s ohledem na počet lidí a množství peněz, které dlouhodobě nese cenu jedním směrem. V této situaci mohou obchodníci používat indikátory jako MACD

5. Strategie sledování trendů 

Trend-line-example-uptrend

Trend na trhu se ustavuje, když je dostatečná dynamika. Dynamika trhu indikuje vstup nových peněz, což vytváří trend. 

Trend lze měřit a předvídat. Také se doporučuje obchodovat s trendy, abyste zvýšili svou úspěšnost. 

6. Otočné body

Pivot points jsou oblíbeným indikátorem krátkodobého obchodování, který perfektně funguje pro 5minutovou obchodní strategii binárních opcí. Ukazatel se používá k určení bodu obratu v cenové akci na trhu. 

Pokud je tedy podkladová cena někde kolem bodu otáčení, můžete dojít k závěru, že cenový trend bude silnější nebo se obrátí. Pivot body jsou analyzovány z obchodní seance předchozích obchodů. 

7. Bollingerova pásma 

Dalším účinným indikátorem, který mohou obchodníci využít pro 5minutovou obchodní strategii binárních opcí, jsou Bollinger Bands. Používá se k měření volatility trhu a zjištění trendu v krátkodobém obchodování. 

Prostřednictvím Bollinger Bands se můžete dozvědět, kdy se trh pohybuje. To proto, že když se trh pohybuje, přináší více obchodních příležitostí. 

Volatilita trhu je indikována z hlediska pásem. Pokud je pásmo užší, znamená to, že trh je tišší. Pokud je však pásmo širší, znamená to, že trh je volatilnější. 

8. Klouzavé průměry

Tuto strategii používají obchodníci, kteří chtějí identifikovat počáteční trend na trhu. Po znalosti trendu na trhu se obchodníci mohou rozhodnout, zda chtějí aktiva prodat nebo koupit. 

Spolu s krátkodobými grafy mohou obchodníci používat také klouzavé průměry pro dlouhodobé grafy. 

Nejlepší binární broker:
(Varování před rizikem: Obchodování je riskantní)

Pocket Option - Obchodujte s vysokými zisky

123455.0/5

Pocket Option - Obchodujte s vysokými zisky

  • Přijímá mezinárodní klienty
  • Vysoké výplaty 95%+
  • Profesionální platforma
  • Rychlé vklady
  • Sociální obchodování
  • Bonusy zdarma
(Varování před rizikem: Obchodování je riskantní)

Srovnání nejlepších 5minutových binárních opčních brokerů

Jako obchodník s binárními opcemi musíte analyzovat trh. Po analýze můžete vytvořit vítěznou obchodní strategii a stát se mistrem obchodníka. 

Bohužel vytvoření solidní strategie pro nestabilní trh je komplikované a náročné. Ale se správným obchodním makléřem na vaší straně můžete vyhrát obrovskou částku prostřednictvím 5minutového obchodu s opcemi. 

5minutové obchodování na brokerovi binárních opcí Quotex
Příklad 5minutového obchodování
  1. Quotex – Nejvyšší návratnost a nejvyšší rychlost provedení
  2. Pocket Option - Dobrá volba pro sociální obchodování
  3. Binarycent – Obchodujte s malými částkami
Makléř:
Nařízení:
Výnos a aktiva:
výhody:
Nabídka:
IFMRRC
Výtěžek: 95%+
Více než 100 trhů
  • Min. vklad $10
  • $10 000 demo
  • Profesionální platforma
  • Vysoký zisk až 95%
  • Rychlé výběry
  • Signály
Živý účet od $10
  Zaregistrujte se zdarma

(Varování před rizikem: Obchodování je riskantní)

IFMRRC
Výtěžek: 97%+
Více než 100 trhů
  • Přijímá mezinárodní klienty
  • Vysoké výplaty 95%+
  • Profesionální platforma
  • Rychlé vklady
  • Sociální obchodování
  • Bonusy zdarma
Živý účet od $50
  Zaregistrujte se zdarma

(Varování před rizikem: Obchodování je riskantní)

Ne
Výtěžek: 90%+
100 trhů
  • Přijímá mezinárodní klienty
  • 24/7 podpora
  • Binární a CFD
  • Vysoké výnosy
  • Bonus zdarma
  • Grafy TradingView
Živý účet od $250
  Zaregistrujte se zdarma

(Váš kapitál může být ohrožen)

Makléř:
Nařízení:
IFMRRC
Výnos a aktiva:
Výtěžek: 95%+
Více než 100 trhů
výhody:
  • Min. vklad $10
  • $10 000 demo
  • Profesionální platforma
  • Vysoký zisk až 95%
  • Rychlé výběry
  • Signály
Nabídka:
Makléř:
Nařízení:
IFMRRC
Výnos a aktiva:
Výtěžek: 97%+
Více než 100 trhů
výhody:
  • Přijímá mezinárodní klienty
  • Vysoké výplaty 95%+
  • Profesionální platforma
  • Rychlé vklady
  • Sociální obchodování
  • Bonusy zdarma
Nabídka:
Makléř:
Nařízení:
Ne
Výnos a aktiva:
Výtěžek: 90%+
100 trhů
výhody:
  • Přijímá mezinárodní klienty
  • 24/7 podpora
  • Binární a CFD
  • Vysoké výnosy
  • Bonus zdarma
  • Grafy TradingView
Nabídka:

#1 Quotex

Je to známá platforma pro obchodování binárních opcí, která je také skvělým 5minutovým brokerem binárních opcí. Proto obchodníci, kteří chtějí obchodovat binární opce a vydělávejte každých pět minut moci vybrat Quotex jako jejich preferovanou obchodní platformu. 

5minutové strategie na Quotex

Dobré vědět!

  • Všechno o Quotex je nejlepší. The makléři pravidla a podmínky že nabídky Quotex jsou příznivé pro každého obchodníka. Obchodníci mohou začít obchodovat s tímto 5minutovým brokerem binárních opcí s a nízké investice. Podporuje Quotex rychlejší provedení obchodu s binárními opcemi než kterýkoli jiný broker. Dělá to obchodování snadné a pohodlné pro obchodníky. 

Quotex má některé vlastnosti, díky kterým je a skvělý 5minutový broker binárních opcí. Patří mezi ně následující: 

  • Tento broker binárních opcí nabízí obchodníkům a širokou škálu podkladových aktiv pro provádění 5minutového obchodu s binárními opcemi.
  • Provádění obchodů na Quotex je snadný pro každého obchodníka. Můžete provádět obchody během několika okamžiků a vyhrávat zisky z obchodování. 
  • Podkladové binární opce trhy jsou co do počtu větší na Quotex. Obchodník se tak má vždy na co těšit diverzifikaci svých obchodů
  • Tato obchodní platforma umožňuje obchodníkům zaregistrovat se k obchodnímu účtu s a nízká minimální výše vkladu. Můžete zadat 5minutový obchod s binárními opcemi s částkou as minimálně $10
  • Zde mají obchodníci přístup několik obchodních platforem. K dispozici je také výběr obchodního účtu pro obchodníky. 
Quotex

Quotex je tedy výhodný 5minutový broker binárních opcí pro obchodníky, kteří chtějí rychlé peníze. Kromě toho, že obchodníkům nabízí tyto skvělé funkce, mohou se také těšit přístup ke všem předním vzdělávacím zdrojům, díky čemuž je obchodování ještě lukrativnější. 

➥ Nejlepší volba pro obchodníky: Zaregistrujte se s Quotex zdarma

(Varování před rizikem: Váš kapitál může být ohrožen)

Nabízí také a Demo účet Quotex které mohou obchodníci využít k vybudování silné základny pro 5minutové obchodování. 

Quotex přepnout na demo

Pokud chcete získat podrobnější informace, přečtěte si náš článek o nejlepších Quotex 5minutových obchodních strategiích.

Profesionálové:

  • To ano neúčtovat žádné poplatky
  • Nabízí přístup k a demo účet 
  • Podporuje různé možnosti platby 
  • Nabídky vysoké výplaty 
  • Mít nízký požadavek na minimální vklad

Nevýhody:

  • To ano nenabízejí pákové obchodování 
  • To ano nenabízí vhodný vzdělávací materiál a nástroje pro analýzu
➥ Nejlepší volba pro obchodníky: Zaregistrujte se s Quotex zdarma

(Varování před rizikem: Váš kapitál může být ohrožen)

#2 Pocket Option 

Obchodníci mohou využít Pocket Option jako alternativa k Quotex jako nejlepšímu 5minutovému brokerovi binárních opcí. Pocket Option je skvělý broker známý mezi všemi investory. Obchodníci se mohou snadno zaregistrovat k obchodnímu účtu s Pocket Option.

Pocket Option

Kromě toho, minimální výše vkladu že Pocket Option stanoví pro obchodníky je $50. Můžete tedy začít binární obchodování financováním svého účtu na Pocket Option pouze za $50. 

Dobré vědět!

  • Kromě toho je Pocket Option ideálním 5minutovým brokerem binárních opcí, který nabízí odborné služby obchodníkům. Obchodníci mohou využívat všechny obchodní nástroje a funkce, které Pocket Option nabízí k usnadnění obchodování. 

Nějaký výhody a vlastnosti z Pocket Option, které z něj dělají předního 5minutového brokera binárních opcí, jsou následující: 

  • Pocket Option nabízí mnoho podkladových aktiv obchodníkům pro 5minutové obchodování binárních opcí. 
  • to je nejlepší 5minutový broker binárních opcí protože to obchodníkům umožňuje provádět okamžité obchody
  • Tím pádem, rychlejší provedení obchodu je nejlepší vlastností Pocket Option, kterou obchodníci milují. 
  • Tato binární obchodní platforma nabízí obchodníkům bezplatný demo účet Pocket Option. Obchodníci si mohou zaregistrovat demo účet na Pocket Option a používat jej zdarma na 30 dní
  • Pocket Option zpříjemňuje obchodníkům 5minutové obchodování binárních opcí, protože podporuje rychlejší vklady a výběry
5minutová strategie na Pocket Option

Obchodníci tedy mohou používat Pocket Option jako nejlepšího 5minutového brokera binárních opcí. Existuje několik dalších funkcí, které Pocket Option nabízí obchodníkům. Umožňuje například uživatelům funkce kopírování nebo sociálního obchodování. Kromě učební materiál který Pocket Option zpřístupňuje, je nejlepší pro obchodování binárních opcí po dobu 5 minut. 

Pokud chcete získat podrobnější informace, přečtěte si náš článek o tom nejlepším Pocket Option obchodní strategie.

Profesionálové:

  • Podporuje Pocket Option rychlý výběr peněz
  • Má to nízká minimální částka obchodu
  • Nabídky rychlé transakce 
  • Nabídky funkce sociálního obchodování 
  • Poskytuje lepší vzdělávací materiál a nástroje pro obchodování 
  • Má to povinná identifikace a telefonické ověření 

Nevýhody:

  • Má to pomalá služba podpory 
  • To chybí kvalitní trénink 
➥ Zaregistrujte se s Pocket Option zdarma

(Varování před rizikem: Váš kapitál může být ohrožen)

#3 Binarycent 

inaryCent je dalším ideálním 5minutovým brokerem binárních opcí, který má a obrovská klientela. Tato obchodní platforma binárních opcí je volbou mnoha obchodníků úžasné výhody nabízí obchodníkům. 

binární

Obchodní platforma umožňuje obchodníkům okamžitě plánovat a realizovat jejich 5minutové binární obchody. Obchodníci si tedy užívají obchodování na BinaryCent kvůli jeho skvělým funkcím. 

› Připojte se zdarma s Binarycent nyní

(Varování před rizikem: Váš kapitál může být ohrožen)

Tady jsou některé funkce z BinaryCent které vysvětlují, proč je to nejlepší 5minutový broker binárních opcí.

  • BinaryCent je skvělá online obchodní platforma pro obchodníky, kteří chtějí používat hlavní nástroje a technické ukazatele
  • Tato platforma pro obchodování binárních opcí je vhodné pro všechny obchodníky protože je vhodný pro začátečníky. 
  • The uživatelské rozhraní společnosti BinaryCent s nimi obchoduje snadný pro každého obchodníka. 
  • Obchodníci mohou užijte si používání funkcí které jim umožňují profitovat z 5minutových obchodů. 
  • Obchodníci s binárními opcemi se mohou přihlásit do a demo účet na BinaryCent. Umožňuje obchodníkům používat demo účet zdarma na 30 dní. Obchodníci mohou plánovat a budovat své obchodní pohyby na demo účtu tohoto brokera. 
  • BinaryCent také zpřístupňuje několik vzdělávací zdroje obchodníkům. Obchodníci tak mohou k těmto zdrojům přistupovat zdarma a zlepšit své obchodní znalosti. 
  • The vklady a výběry pro 5minutové obchody na BinaryCent jsou rychle. Obchodníci mohou vydělat peníze během několika okamžiků a stejně snadno vybrat své zisky. 
BinaryCent metody financování

Takže, BinaryCent je dobrá volba pro brokery, kteří chtějí obchodovat 5minutové binární opce. 

Profesionálové:

  • BinaryCent nabízí 24/7 podpora videochatu 
  • Organizuje obchodní soutěže
  • Má to nízký požadavek na minimální obchod 
  • Své doba zpracování výběru je kratší 
  • To nabízí tři různé účty pro obchodování 

Nevýhody:

  • To ano nenabízejí obchodní signály
› Připojte se zdarma s Binarycent nyní

(Varování před rizikem: Váš kapitál může být ohrožen)

Závěr: Použijte nejlepší metody k obchodování binárních opcí

5minutová strategie binárních opcí je přímočará obchodní metoda, kterou mohou používat profesionální i noví obchodníci. Pomáhá obchodníkům dosáhnout masivního zisku tím, že opustí trh za pouhých 5 minut. 

Pro úspěšný 5minutový obchod s binárními opcemi je nezbytná analýza trhu a pochopení pohybu cen. Bez znalosti cenového trendu totiž obchodníci nemohou spekulovat o hodnotě aktiva. 

Vzhledem k tomu, že 5minutové obchodování binárních opcí rychle končí, obchodník začne přeobchodovat, aniž by měl podrobnou strategii. A to má za následek ztrátu veškeré investované částky. Obchodníci se tedy musí vyhnout nadměrnému obchodování s 5minutovými binárními opcemi. 

➥ Nejlepší volba pro obchodníky: Zaregistrujte se s Quotex zdarma

(Varování před rizikem: Váš kapitál může být ohrožen)

Často kladené otázky o 5minutovém obchodování binárních opcí:

Je možné 5minutové obchodování binárních opcí?

Ano, 5minutové obchodování binárních opcí je možné pro každého obchodníka kdo chce takový obchod uskutečnit. Obchodník si musí vybrat zprostředkovatele binárních opcí, který mu nabídne platformu vybavenou všemi funkcemi pro obchodování s binárními opcemi. 

Může vás 5minutové obchodování s binárními opcemi zbohatnout?

Ano, 5minutové obchodování s binárními opcemi může zbohatnout každého obchodníka pomocí správnou strategii a taktiku. Obchodníci si mohou užívat vydělávání peněz obchodováním 5minutových opcí, jakmile naplánuje a naplánuje každý pohyb. 

Který broker binárních opcí nabízí nejlepší 5minutovou obchodní platformu?

Může existovat několik brokerů na binární opce, kteří vám nabízejí nejlepší obchodní platformy. Nicméně, služby Quotex, Pocket Option a BinaryCent jsou nepřekonatelné

O autorovi

Percival Knight
Již více než deset let jsem zkušeným obchodníkem s binárními opcemi. Hlavně obchoduji 60sekundové obchody s velmi vysokou návštěvností. Moje oblíbená strategie je používání svícnů a falešných útěků

Napsat komentář