Binární opce Martingale strategie vysvětlena

Strategie Martingale v obchodování s binárními opcemi je populární, ale vysoce riziková technika odvozená ze světa hazardu. Pochází z Francie 18. století a zahrnuje zdvojnásobení investice po každé ztrátě s cílem získat zpět minulé ztráty a získat zisk z budoucích obchodů.

Tato strategie, i když je v zásadě jednoduchá, vyžaduje pečlivé zvážení kvůli jejímu potenciálu významného finančního rizika. Obzvláště jej upřednostňují obchodníci, kteří věří v udržení vítězné série a mají kapitál na udržení potenciálních po sobě jdoucích ztrát.

Binární opce Martingale strategie vysvětlena

Dobré vědět:

  • Strategie Martingale pro binární opce zahrnuje zdvojnásobení částky investice po ztrátě, aby bylo možné získat zpět předchozí ztráty a získat zisk.
  • Tato strategie pochází z Francie 18. století a byla zpočátku používána v hazardních hrách, ale byla upravena pro obchodování na finančních trzích, zejména s binárními opcemi.
  • Úspěšná aplikace strategie Martingale vyžaduje značnou kapitálovou rezervu na pokrytí případných následných ztrát.
  • Je to vysoce riziková strategie, která může být odměňována správnými předpověďmi, ale nezaručuje zisky kvůli nepředvídatelným podmínkám na trhu.

Co je strategie Martingale pro binární opce?

Binární opce martingale strategie pomáhá obchodníkům pokrýt jejich ztrátové stopy většími zisky. Je to všechno o důsledném zdvojnásobení částky investice v určitém množství obchodů. Myšlenkovým procesem této úžasné strategie je zvýšit možnost získat vysoké výplaty. 

Podívejte se na moji úplnou video recenzi o této strategii:

Youtube

Načtením videa souhlasíte se zásadami ochrany osobních údajů YouTube.
Zjistěte více

Načíst video

PGlmcmFtZSB0aXRsZT0iQmluYXJ5IE9wdGlvbnMgTWFydGluZ2FsZSBTdHJhdGVneTogV2h5IHlvdSB3aWxsIGxjp22UgZXZlcnydIgMgaGlu 0PSIzNjAiIHNyYz0iaHR0cHM6Ly93d3cueW91dHViZS1ub2Nvb2tpZS5jb20vZW1iZWQvZEhWLXA5LXhzcjA/ZmVhdHVyZT1vZW1iZWGhTZ1vZW11yBWTZ1vZW1iZWGhYbYm1TP dz0iYWNjZWxlcm9tZXRlcjsgYXV0b3BsYXk7IGNsaXBib2FyZC13cml0ZTsgZW5jcnlwdGVkLW1lZGlhOyBneXJvc2NvcWjdcmtaXJvc2NvcGjdHVIHB NoYXJlIiBhbGxvd2Z1bGxzY3JlZW4+PC9pZnJhbWU+

Obchodování s binárními opcemi je stejně riskantní jako hazardní stoly. A ztráta jednoho obchodu s velkou investicí může těžce zasáhnout kapsu. Proto je třeba si pohrát s rizikem a hazardovat s investiční taktikou binárních opcí, abychom získali zpět všechny ztráty. Ale za jedné podmínky, tj. musíte mít volné finanční prostředky, abyste mohli udělat totéž. 

Nejlepší binární broker:
(Varování před rizikem: Obchodování je riskantní)

Pocket Option - Obchodujte s vysokými zisky

123455.0/5

Pocket Option - Obchodujte s vysokými zisky

  • Přijímá mezinárodní klienty
  • Vysoké výplaty 95%+
  • Profesionální platforma
  • Rychlé vklady
  • Sociální obchodování
  • Bonusy zdarma
(Varování před rizikem: Obchodování je riskantní)

Pochopení strategie Martingale v obchodování binárních opcí: Průvodce jejím původem a implementací

Obchodování s binárními opcemi je jedním z nejjednodušších ze všech typů obchodování. Ve skutečnosti zde stačí předpovědět jednu ze dvou možností pohybu ceny. Musíte vsadit buď na zvýšení nebo pokles ceny aktiva. Ale aby to pro vás bylo ještě jednodušší, je zde strategie Martingale navržená investory. 

Martingale Strategy je spíše sázkový trik, který je speciálně vytvořen pro binární opce. Původ této strategie se odehrál v 18. století a uvedl ji do praxe Pierre Levy. Binární opční strategie martingale byla dříve používána pro obvyklé sázky na hazardní hry ve Francii. Ve skutečnosti je princip této strategie poměrně jednoduchý a snadno proveditelný.

Tato strategie se používá jako strategie zdvojení. Podle tvůrce této strategie lze získat zpět všechny ztracené peníze v minulých obchodech nebo sázkách. Kromě toho tato strategie umožňuje obchodníkům umístit své sázky stejným směrem zdvojnásobením nebo znásobením velikosti investice. Zvýšení výplat obvykle pomůže při vymáhání minulých ztrát. 

Tato strategie byla používána nad hazardními stoly, ale nyní se používá i pro obchodování na finančních trzích. Jeho maximální využití je pozorováno u obchodování binárních opcí. Tento průvodce vám poskytne kompletní rozpracování toho, jak strategie martingale binárních opcí ve skutečnosti funguje. 

Jak obchodovat binární opce se strategií Martingale?

Binární opce strategie martingale není komplexní nápad na implementaci. Ale začátečníci nebo nováčci potřebují získat přehled o krocích. Ve skutečnosti musí následovat tyto kroky, aby strategii efektivně implementovali.

Kroky pro totéž jsou: 

  1. Nejprve vložte určitou částku kapitálu na svůj účet brokera. Pamatujte, že částka vkladu není částka, kterou musíte úplně zobchodovat. Udržujte tedy svůj účet brokera naplněný dostatečným množstvím kapitálu pro realizaci této strategie. Například upřednostněte nejprve vklad $2000. 
  2. Nyní se rozhodněte o výši investice, kterou jste ochotni vložit do svého prvního obchodu. Pokud jste vložili $2000, ponechte svou první investici na $50-$100. 
  3. U nejlepších brokerů se maximální výplata na základě různých aktiv pohybuje až do 100%. Quotex.io, IQ Option a Pocket Option jsou některé zprostředkovatelské platformy s vysokými výplatními prostředky. Pro tento příklad předpokládejme, že průměrná výplata je 80%. 
  4. Nyní vložte první obchod a počkejte na výsledek. Pokud jste investovali $100 s výplatou 80% a vyhráli obchod, pak máte na účtu $2080. 
  5. V dalším obchodu opět investujete $100, protože jste vyhráli předchozí obchod, takže není potřeba implementovat strategii zdvojnásobení. Tentokrát ale předpokládejte, že obchod prohrajete. Takže ztratíte $100 a váš aktuální zůstatek na účtu brokera bude $1980. 
  6. Počítejte s dalším obchodem s investicí $200 a předpokládejte, že jste jej znovu prohráli. Nyní bude částka na vašem účtu makléře $1780. 
  7. Neváhejte a navyšte investici na $500. A předpokládejme, že vyhrajete obchod s výplatou $400 ve výši 80%. Takže současná částka na vašem účtu brokera bude $2100. Tím jste získali zpět ztráty, které jste utrpěli dříve. 

Tímto způsobem celý strategie binárních opcí martingale je uvalen na tento formát obchodování. Je důležité, abyste získali představu o výběru správné platformy brokera, abyste si zajistili více počátečních bonusových odměn, abyste si tuto strategii snadno vyzkoušeli. 

Nejlepší brokeři pro začátek se strategií Binary Options Martingale

Je jich mnoho špičkovými makléři dostupné po celém světě. Ale musíte jít spolu s těmi, kteří nabízejí dobré výplaty a rady ohledně strategie martingale. Zde jsou tři brokeři, kteří jsou ideálně dokonalí, aby byli vaším společníkem pro obchodování binárních opcí s touto strategií:

#1 Quotex.io

Quotex.io je nová a moderní platforma pro obchodování binárních opcí. Nemá žádnou mobilní aplikaci, ale je dobře přístupný z webového rozhraní. Maximální výplata za Quotex.io je až 100% pro různá aktiva. Kromě toho se výplata liší v závislosti na obavách o likviditu a tržní výkonnost aktiv. 

Kromě toho nabízí Quotex.io také značný vkladový bonus, který pomůže motivovat obchodníky, aby bez problémů přijali strategii martingale. Prvních několik obchodů lze provést bez jakýchkoli potíží s investováním skutečných prostředků. První ztráty nebudou z vaší kapsy, ale je čas použít strategii pro zvýšení výplat a výnosů. 

(Varování před rizikem: Váš kapitál může být ohrožen)

#2 IQ Option

IQ Option je další populární platforma pro obchodování s binárními opcemi, která má potenciál pomoci snadno obchodovat začátečníkům i profesionálům. Má velké množství finančních nástrojů, se kterými lze obchodovat samostatná kalkulačka na webu IQ option které vám pomohou s předpovědí obchodování s martingalem. 

Je to jen jeden z několika indikátorů dostupných na platformě IQ Option. Většina indikátorů vám také pomůže určit trend, který se má obrátit nebo pokračovat v konkrétním obchodu. Kromě toho vám poskytuje maximální výplatu až 95%, což vám může pomoci s velkými výnosy. 

(Varování před rizikem: Váš kapitál může být ohrožen)

#3 Pocket Option

Platforma Pocket Option přichází s prominentní bonusovou funkcí. Získáte bonus 50% s každým vkladem $50 přes platformu. Dává tedy příležitost všem obchodníkům ukládat velké částky a získávat velké bonusy pro snadnou investici prostřednictvím strategie martingale. 

Maximální výplata pro platformu Pocket Option je až 92%, což je do značné míry vynikající. Kromě toho má nástroje, které vám pomohou předvídat vaše obchodní aspekty a vypočítat martingalovou strategii pro vaši investiční rutinu. 

(Varování před rizikem: Váš kapitál může být ohrožen)

Důležité úvahy pro strategii Binary Opce Martingale

Než začnete používat strategii martingale binárních opcí, musíte se seznámit s některými úvahami. Ano, nyní máte svého brokera, ale důležité je naučit se o strategii téměř vše, než ji implementujete. Zde jsou tedy úvahy o tomtéž:

  • Podmínky na trhu nejsou vždy ideální, za což vám tato strategie žádné nezaručuje zdvojené obchodní výnosy. Nemůžete předpokládat, že vždy skončíte se zisky. Toto je tedy verdikt, který z ní dělá jednu z nejrizikovějších strategií. Je to hlavně pro bohaté! 
  • Pokud máte v úmyslu implementovat tuto strategii, měli byste mít ideologii posouzení správného poměru odměny k riziku, abyste určili bezpečnost strategie pro konkrétní obchody. 
  • Pro provedení martingalové strategie budete potřebovat nějaký přístup k většímu fondu kapitálu. Jak je uvedeno výše, je to strategie pro bohaté. Obchodník by měl být připraven provádět bankovní převody, pokud po sobě jdoucí zdvojnásobení obchodu povede ke ztrátě. 
  • Ujistěte se, že vždy dáváte přednost použití předvídatelných finančních aktiv. Znamená to, že byste si měli vybrat finanční nástroje, jejichž cenový pohyb je podle vás předvídatelný. Navíc, pokud umíte analyzovat vzor jejich cenových výkyvů v průběhu času, můžete tuto strategii lépe využít. 
  • Tuto martingalovou strategii musíte zkombinovat s obchodováním na trendové linii. S tím pravděpodobně zvýšíte předvídatelnost binárních opcí martingale strategie obchodování opcí. 
  • Pokud je to možné, sledujte, kolik kapitálu jste připraveni investovat za den do obchodování s binárními opcemi martingale. Pomůže vám omezit ztráty a využít zisky. Musíte mít na paměti, že byste měli sledovat prostředky, které jsou uloženy a investovány. Sledujte také zisky a ztracené prostředky. Vaše platforma brokera vám poskytne historii, ale důležitá je vaše manuální analýza. 
schéma
➨ Zaregistrujte se u nejlepšího binárního brokera Pocket Option nyní!

(Varování před rizikem: Váš kapitál může být ohrožen)

Závěr – Pro lepší výsledek použijte strategii Martingale

Tak, pokud jste v obchodování s binárními opcemi noví a jste ochotni implementovat strategii martingale do svých opatření, je pro vás důležité počítat s výše uvedenými detaily. Pokud s touto strategií přistoupíte slepě, můžete skončit ztrátou svých peněz více než dříve. Faktem je, že tato strategie je super riskantní, ale je stejně přínosná, pokud vsadíte na předvídatelná aktiva. 

Připoutejte se, získejte ideální platformu brokerů a začněte svou cestu obchodování s binárními opcemi s touto inovativní strategií. 

Často kladené otázky o strategii Martingale:

Jaká je strategie Martingale v obchodování binárních opcí?

Zahrnuje zdvojnásobení investice po ztrátě, aby se získaly předchozí ztráty a zisk.

Jaký je původ strategie Martingale?

Vznikl ve Francii v 18. století pro hazardní hry a byl upraven pro obchodování na finančních trzích.

Jaké jsou klíčové úvahy před použitím strategie Martingale?

Zvažte nepředvídatelnost trhu, poměr rizika a odměny, přístup k podstatnému kapitálu a výběr předvídatelných finančních aktiv.

Jaká je hlavní rizika spojená se strategií Martingale?

Je to vysoce riziková strategie, která vyžaduje značný kapitál a nezaručuje zisky kvůli volatilitě trhu.

O autorovi

Percival Knight
Již více než deset let jsem zkušeným obchodníkem s binárními opcemi. Hlavně obchoduji 60sekundové obchody s velmi vysokou návštěvností. Moje oblíbená strategie je používání svícnů a falešných útěků

Napsat komentář

  • William

    říká:

    Opravdu užitečné