Jak obchodovat binární opce se strategiemi price action?

Obchodování s binárními opcemi se pro mnohé ukázalo jako oblíbená a dostupná forma obchodování, která nabízí přímý přístup k účasti na trhu. Tato forma obchodování je obzvláště přitažlivá díky své jednoduchosti a možnosti kdykoli uzavřít pozice. Tento článek se ponoří do spletitosti obchodování s binárními opcemi se zaměřením na strategie price action a jejich efektivní aplikaci.

Jak obchodovat binární opce se strategiemi price action

Dobré vědět:

  • Obchodování s binárními opcemi nabízí jednoduchý návrh ano/ne na pohyb ceny a poskytuje přímou možnost obchodování ve srovnání s tradičními obchodními metodami.
  • Mezi hlavní výzvy v obchodování s binárními opcemi patří správné načasování odchodu z trhu a výběr správných aktiv k obchodování.
  • Strategie cenové akce jsou oblíbené při obchodování s binárními opcemi, protože umožňují obchodníkům analyzovat trendy na trhu a rozhodovat se, aniž by se spoléhali na složité technické ukazatele.
  • K identifikaci potenciálních obchodních vstupů a výstupů při obchodování s binárními opcemi lze použít různé strategie cenové akce, jako je Pin Bar, Trend Follow, Inside Bar, Breakout Entry a Head and Shoulders.

Co je obchodování s binárními opcemi? 

Obchodování binárních opcí s kapesní opcí
Obchodování binárních opcí s kapesní opcí

V průběhu let si obchodní trh získal obrovskou popularitu. Podívejme se na scénář převládající před deseti lety. Uvědomíme si, jak se obchodování účastnili pouze bažinští hráči a korporace, zatímco obyčejní lidé nebo malé podniky se toho zdržely. Hlavním důvodem tohoto kroku byla vysoká volatilita trhu, která v současné době raketově vzrostla, a nedostatek obchodních opcí. 

Ale nyní má každý přístup na devizový trh, trh s kryptoměnami, CFD obchodování a obchodování s aktivy. Tak se spojily nekonečné možnosti a neočekávané paradigma pohybu cen obchodníků v současné době. 

Existuje mnoho forem obchodování, jako je denní obchodování, noční obchodování a další. Koncept obchodování s binárními opcemi se však stal běžnějším mezi obchodníky, kteří chtějí zahájit snadnou obchodní pozici, kterou lze kdykoli uzavřít. V tomto připravovaném článku si ukážeme některé z hlavních faktorů obchodování s binárními opcemi a přitom se zaměřujeme centrálně na strategie cenových akcí a jejich aplikace v binárním obchodování. 

Kdykoli musíte zahájit obchod na základě určitého časového období, úroveň rizika a nejistota eskalují mimo srovnání. Nyní, přestože existují různé způsoby, jak zmírnit rizika, není snadné uniknout ze spárů cenové pohyby, zvláště když necháte pozici otevřenou na obchodním trhu přes noc. Existuje mnoho způsobů, jak zahájit obchod s jednoduššími podmínkami, z nichž obchodování s binárními opcemi je pohodlnější a snadněji implementovatelné.

Jaká je tedy tato forma obchodování s binárními opcemi?

Seznam aktiv binárních opcí OTC na PocketOption

Abychom to pochopili, předpokládejme, že jste obchodník a musíte investovat do finančních aktiv, jejichž cena bude kolísat. Nyní otevřete obchodní pozici na základě toho, zda se cena aktiva zvýší nebo ne. Takže budete mít dvě odpovědi - ano a ne. Pokud nabídka obchodu odpovídá vaší odpovědi, získáte investiční peníze a výnosy. Pokud ne, přijdete o celou investici. 

Takže místo neustálého sledování obchodního trhu nebo obav z náhlých cenových pohybů je lepší zvolit obchodní variantu, kde nebudete mít více scénářů. V binárním obchodování, zda získáte plnou investici nebo nic v daném časovém období. I když obchodování s binárními opcemi zní úžasně, existují určité problémy, které je třeba řešit co nejdříve. 

Nejlepší binární broker:
(Varování před rizikem: Obchodování je riskantní)

Pocket Option - Obchodujte s vysokými zisky

123455.0/5

Pocket Option - Obchodujte s vysokými zisky

  • Přijímá mezinárodní klienty
  • Vysoké výplaty 95%+
  • Profesionální platforma
  • Rychlé vklady
  • Sociální obchodování
  • Bonusy zdarma
(Varování před rizikem: Obchodování je riskantní)

Výzvy, kterým čelí obchodování s binárními opcemi

  • Jednou z největších výzev, kterým bude obchodník při obchodování s binárními opcemi čelit, je správný čas výstupu. Pokud a dokud nebude vaše pozice uzavřena, aktiva, která jste vložili do nabídky, budou vystavena vyššímu riziku. V důsledku toho musíte uzavřít pozici ve správný čas, aby se tržní cena nepohnula proti vaší predikci pro binární obchod. 
  • Dalším velkým náročným aspektem obchodování s binárními opcemi je výběr správného obchodu. Pokud nejste schopni správně vybrat aktivum, jehož skutečná cena má tendenci se pohybovat očekávaným směrem, nebudete moci získat žádné návratnost investice
  • Nalezení správné strategie pro obchodování s binárními opcemi zní být snadné, ale ve skutečnosti je to jedna z nejtěžších prací, kterou musí obchodník dělat. Při nesprávném obchodu nejenže všechny vaše investice půjdou dolů, ale také budete riskovat současné držení aktiv. 

To je jen několik příkladů toho, jak je tak těžké zvládnout obchodování s binárními opcemi. Není to jen pravdivé a nepravdivé kolo, kde můžete v podstatě dát správné odpovědi na všechny otázky. Místo toho zde bude vaše odpověď vycházet z analýzy trhu a celkových finančních prostředků, které jste vložili. 

Mohou strategie cenových akcí vyřešit bolestivé body binárního obchodování?

Indikátory cenové akce na TradingView
Užitečné ukazatele cenové akce na TradingView

Existuje mnoho technik, kterými můžete úspěšně zahájit binární obchod a provést výstup přímo v požadovaný čas. Ze všech těchto technik si v posledním desetiletí získala mimořádnou popularitu price action. 

Zde musíte analyzovat trh a poté, na základě toho, co jste analyzovali, se rozhodne, zda je binární opce, kterou jste si vybrali pro obchod, vůbec lukrativní nebo ne. Jedním z hlavních důvodů, proč většina obchodníků upřednostňuje použití této konkrétní strategie pro obchodování s binárními opcemi, je flexibilita poskytování odpovědí a nedostatek zapojení technických indikátorů, které jsou nejen obtížně pochopitelné, ale také ovládají umění predikce. je nesmírně obtížné. 

Před zadáním nabídky a otevřením pozice na požadovaném obchodním trhu musíte dokončit dva kroky. Tyto jsou:

  1. První věc, o kterou se musíte starat, je správná identifikace scénářů týkajících se obchodního trhu. Například úniky, poklesy cen, příplatky a další jsou některé z příkladů scénářů, které potřebujete k nalezení po důkladné analýze trhu. 
  2. Jakmile určíte scénář cenové akce, musíte určit možnosti, které máte pro obchodování v rámci tohoto scénáře. Řekněme například, že vámi zvolený scénář je Bull Run a má pouze dvě možnosti – přestřelení pro pozitivní pohyby a možnost ústupu pro negativní pohyby. 
➨ Zaregistrujte se u nejlepšího binárního brokera Pocket Option nyní!

(Varování před rizikem: Váš kapitál může být ohrožen)

Jaké jsou nejlepší cenové akční strategie, které lze použít?

Existuje několik různých strategií, které lze použít pro cenové akce a vyhrát celkové obchody s binárními opcemi, které jsou na trhu stále otevřené. Každá binární strategie vám pomůže v různých tržních podmínkách, a proto se o nich dozvíte více jejich hloubkové zvuky, aby byly proveditelné. V této níže uvedené části jsme ilustrovali různé strategie, které můžete zavést pro cenové akce, které vám pomohou získat zpět investici do obchodování s binárními opcemi. 

1. Pin bar 

Býčí a medvědí pin bary

Pin bar neboli svícnová technika je jedním z nejdefinitivnějších přístupů a binární obchodník může implementovat do svých obchodních strategií. Zde budou všechny obchody zastoupeny ve formě svíček, některé se vzpřímenými knoty nebo ocasy, zatímco jiné přicházejí s invertorovým.

Obvykle bude tento řetězec představovat, do jaké míry byly ceny odmítnuty, a prudké změny nebo obrácení pohybu cenové akce. Odmítnuté ceny lze snadno určit podle jak dlouhý je ocas svíčky je. 

➨ Zaregistrujte se u nejlepšího binárního brokera Pocket Option nyní!

(Varování před rizikem: Váš kapitál může být ohrožen)

2. Trend cenové akce

Indikátor obratu trendu cenové akce

Jeden z nejlepších způsobů binární opce obchodování prostřednictvím strategie cenové akce spočívá ve studiu tržních trendů a pochopení toho, jak se ceny mění. I když je tato konkrétní technika spíše na tradiční straně obchodování, může přinést vynikající výsledky. Jediné, co musíte vědět, je číst trendy a ujistit se, zda chcete aktiva koupit nebo prodat. 

3. Vnitřní lišta

Strategie Inside bar v obchodování binárních opcí

Další úžasnou strategií obchodování s binárními opcemi prostřednictvím cenové akce je strategie inside bar. Zde spolu s naším mateřská lišta, bude předcházet vnitřní liště. Obvykle bude vnitřní pruh menší velikosti a bude v horním a dolním limitu předchozího pruhu.

Představuje to buď trh, který nedávno prošel konsolidací, nebo se trend v nejbližší době změní. Pokud jste profesionální obchodník, můžete tyto vnitřní sloupce snadno identifikovat a říci, zda k posunu trendu dojde nebo ne. 

➨ Zaregistrujte se u nejlepšího binárního brokera Pocket Option nyní!

(Varování před rizikem: Váš kapitál může být ohrožen)

4. Trend po prolomení

Trend po průlomovém vstupu v obchodování s binárními opcemi

Chcete-li správně implementovat strategii akční ceny při vstupu na trh, musíte porozumět konceptu podpora a odolnost v binárním obchodování. Když vzestupný trend se hodně zvyšuje, přijde náhlý bod, kdy pohyb cen začne stagnovat. Tato pauza se nazývá odporová linie.

Na druhou stranu, když sestupný trend začne klesat pod prahovou hodnotu, ustane na linii podpory. Pokud k pohybu ceny dojde za linií odporu nebo podpory, je známo, že jde o a vypuknout. Na základě toho se obchodník rozhodne, zda otevře dlouhou pozici a nakoupí aktiva nebo krátkou pozici pro prodej aktiv. 

➨ Zaregistrujte se u nejlepšího binárního brokera Pocket Option nyní!

(Varování před rizikem: Váš kapitál může být ohrožen)

5. Obrácení hlavy a ramen

Obchodní metoda obrácení hlavy a ramen v obchodování binárních opcí

V obchodní metodě s obratem hlavy a ramena dochází k pohybu ceny velmi zvláštní metodou. Za prvé, cena se normálně zvýší, dokud nedosáhne čáry odporu, a pak klesne. Tato část se nazývá oblast ramen. Nyní, cena vzroste za hranici odporu a opět utrpí prudký pokles. Tato část je známá jako oblast hlavy. Poté cena poroste, ale postupně a vytvoří oblast ramen. Studium bodů obratu: od ramene k hlavě – určí, zda byste měli otevřít dlouhou nebo krátkou pozici. 

➨ Zaregistrujte se u nejlepšího binárního brokera Pocket Option nyní!

(Varování před rizikem: Váš kapitál může být ohrožen)

6. Trend po zadání retracementu 

Trend po vstupu retracement v obchodování binárních opcí

Vstup zpětného sledování trendu je jednou z nejlepších strategií cenové akce, kterou je třeba použít, když jsou maxima nebo minima konzistentní bez známek zvratu. Pokud se cena pohybuje v dolní oblasti, obchodník musí otevřít krátkou pozici a prodat aktiva, aby měl to nejlepší návratnost investice. Na druhou stranu, když se maxima a minima zvyšují, obchodník otevře dlouhou pozici a nakoupí aktiva. 

➨ Zaregistrujte se u nejlepšího binárního brokera Pocket Option nyní!

(Varování před rizikem: Váš kapitál může být ohrožen)

7. Sekvence vysoké a nízké 

Použití sekvencí vysokých a nízkých hodnot při obchodování s binárními opcemi

Abychom co nejlépe porozuměli cenovým akcím, je důležité studovat maxima a minima. Pokud graf ukazuje konzistentně stoupající maxima a minima, je to vzestupný trend, zatímco nižší maxima a minima bude indikovat a klesající trend. Pro vzestupný trend je třeba otevřít dlouhou pozici pro nákup aktiv, zatímco během sestupného trendu bude otevřena kratší pozice pro prodej aktiv. 

› Náš tip: Otevřete si svůj bezplatný účet u nejlepšího binárního brokera Quotex!

(Varování před rizikem: Váš kapitál může být ohrožen)

Jakými způsoby budou strategie cenové akce užitečné pro binární obchodování?

Existuje mnoho důvodů, proč jsou strategie price action tak preferovány pro obchodování s binárními opcemi. V této níže uvedené části uvedeme některé z jeho výhod, abyste snadno pochopili, jak vám pomůže nejlépe z pohybu ceny a jejího zvratu

  1. Pomocí cenových akcí si můžete snadno uvědomit, jak se pohyb cen děje v trendech na obchodním trhu. Zůstanete proto informováni, aniž byste se museli obávat náhlých cenových pohybů, kterých si nejste vědomi. 
  2. Jedná se o jednu z tradičních obchodních strategií, kterou obchodníci stále používají. Pomáhá vám nejen sledovat pohyby cen, ale také porozumět jádru obchodního trhu a tomu, jak se maxima a minima obracejí. 
  3. Díky jednoduchému sledování maxim a minim budete moci vědět, zda byste měli otevřít dlouhou pozici pro nákup aktiv nebo krátkou pozici pro jejich prodej. 
  4. Když na trhu převládají podmínky vázané na rozsah, strategie cenové akce vám pomohou získat správný předpoklad pro obchodování s binárními opcemi. 
  5. Není zde žádné zapojení technických indikátorů, a proto nebudete muset mnoho pracovat na pochopení výpočtů a poté je používat k predikci binárního obchodu. 
› Náš tip: Otevřete si svůj bezplatný účet u nejlepšího binárního brokera Quotex!

(Varování před rizikem: Váš kapitál může být ohrožen)

Závěr – Zvažte, zda potřebujete aktiva koupit nebo prodat

Obchodování s binárními opcemi je jednou z nejjednodušších forem obchodování, která vám pomůže snadno získat návratnost investic, pokud jste nepředpověděli špatný výsledek. Neexistuje žádný mezivýsledek, kterého byste se měli obávat. Buď vám vaše předpověď poskytne investici, nebo ztratíte všechna aktiva, se kterými jste zadali nabídky.

Studium trhu se strategiemi cenové akce vám proto hodně pomůže pochopit, jak se aktuální ceny aktiv posouvají, jejich zvraty, trendy na trhu a další. Tato studie vám dá větší vliv při rozhodování, jaký typ pozice potřebujete otevřít a zda musíte aktiva koupit nebo prodat. 

Často kladené otázky o strategiích cenových akcí:

Existují nějaké výzvy pro strategie cenových akcí pro binární obchodování? 

Ano, strategie cenové akce mají určitá omezení, z nichž největší výzvou jsou predikční formy. Pokud je vaše chápání cenových pohybů špatné, vaše předpověď bude také špatná. V důsledku toho nebudete moci získat investici z obchodování binárních opcí. 

Je strategie cenové akce dobrá pro profesionální binární obchodníky?

Ano, strategie cenových akcí mohou používat jak profesionální, tak začínající binární obchodníci, protože zahrnují jádro obchodování na trhu – pohyby cen a zvrat trendů. 

Co je obchodování s binárními opcemi?

Obchodování s binárními opcemi je forma investice, kde obchodníci předpovídají, zda cena aktiva poroste nebo klesne, s jednoduchým návrhem „ano“ nebo „ne“, což vede k pevné výplatě nebo ztrátě.

Jaké jsou hlavní výzvy v obchodování binárních opcí?

Mezi primární výzvy patří správné načasování odchodu z trhu a výběr správných aktiv, protože nesprávná rozhodnutí mohou vést ke značným ztrátám.

Jak strategie cenových akcí prospívají obchodování s binárními opcemi?

Strategie cenových akcí pomáhají obchodníkům analyzovat trendy na trhu bez složitých ukazatelů, což usnadňuje předpovídání cenových pohybů a informovaná obchodní rozhodnutí.

Můžete uvést příklady strategií cenových akcí v binárních opcích?

Příklady zahrnují strategie Pin Bar, Trend Follow, Inside Bar, Breakout Entry a Head and Shoulders, z nichž každá nabízí jedinečný pohled na pohyby trhu a potenciální obchodní příležitosti.

O autorovi

Percival Knight
Již více než deset let jsem zkušeným obchodníkem s binárními opcemi. Hlavně obchoduji 60sekundové obchody s velmi vysokou návštěvností. Moje oblíbená strategie je používání svícnů a falešných útěků

Napsat komentář