6 nejlepších strategií binárních opcí, které fungují pro začátečníky 2023

Na tomto webu vám ukážeme našich nejlepších 6 strategií binárních opcí. Mají četnost zásahů přes 70%. Můžete jej snadno použít v každém časovém rámci, jako je doba vypršení platnosti 60 sekund nebo vyšší. Také je možné použít strategii Martingale ke zlepšení vašich výsledků. Nejlepší se nazývá Falešná Breakout strategie. Funguje na každém aktivu a v každém časovém rámci. Naučte se obchodovat ziskově během několika okamžiků. Podívejte se na obrázek níže pro první dojmy.

Pokud obchodujete pouze tímto stylem obchodování, je možné vydělat spoustu peněz. V dalších kapitolách vám poskytneme další informace, jak zvítězit nad trhem!

Vysvětlení strategií binárních opcí
Zde najdete nejlepší strategie binárních opcí

Seznam 6 nejlepších strategií obchodování s binárními opcemi:

  1. Falešná Breakout strategie
  2. Sledujte strategii trendů
  3. Strategie Rainbow
  4. Strategie svícen
  5. Strategie indexu peněžních toků
  6. Strategie pro želvy

Jedna špatná předpověď může způsobit, že přijdete o pěknou sumu peněz. Proto je nezbytné stanovit určité binární strategie pro řízení rizik a peněz. Níže jsou uvedeny nejlepší obchodní strategie: 

1. Falešná Breakout strategie

Strategie False Breakout je nejpřesnější způsob obchodování na trzích. Obchodní zlomy nefungují moc dobře. V minulosti jsme to testovali mnohokrát (níže vám ukážeme důvod, proč to nefunguje dobře). Po zlomu se trh většinou vrací.

Vše, co musíte udělat: je hledat úroveň (vysoká/nízká nebo podpora/odpor) a čekat, až trh úroveň prolomí. Pokud se trh vrátí, můžete jít short (put) a long (call).

Falešný Breakout: Trh prolomí high/low nebo support/rezistenci a vrátí se na úroveň a zůstane pod/nad úrovní. Podpora/odpor je více než jedno vysoké/nízké za sebou. Tuto metodu můžete použít v jakémkoli časovém rámci a s jakýmkoliv aktivem/trhem. Je univerzální. Podívejte se na obrázek níže!

Teoretická-metoda-Binární-Opce-strategie
Teoretická metoda

Podívejte se na naše video o této binární strategii:

Youtube

Načtením videa souhlasíte se zásadami ochrany osobních údajů YouTube.
Zjistěte více

Načíst video

PGlmcmFtZSB0aXRsZT0iQmVzdCBCaW5hcnkgT3B0aW9ucyBUcmFkaW5nIFN0cmF0ZWd5IGZvciBiZWdpbm5lcnMgKDYwIHNlY29uZHMgdHJhZGluZykiIHdpZHRoPSI2NDAiIGhlaWdodD0iMzYwIiBzcmM9Imh0dHBzOi8vd3d3LnlvdXR1YmUtbm9jb29raWUuY29tL2VtYmVkL3lWZGptTGFpT3NNP2ZlYXR1cmU9b2VtYmVkIiBmcmFtZWJvcmRlcj0iMCIgYWxsb3c9ImFjY2VsZXJvbWV0ZXI7IGF1dG9wbGF5OyBjbGlwYm9hcmQtd3JpdGU7IGVuY3J5cHRlZC1tZWRpYTsgZ3lyb3Njb3BlOyBwaWN0dXJlLWluLXBpY3R1cmU7IHdlYi1zaGFyZSIgYWxsb3dmdWxsc2NyZWVuPjwvaWZyYW1lPg==
➨ Zaregistrujte se u nejlepšího binárního brokera Pocket Option nyní!

(Varování před rizikem: Váš kapitál může být ohrožen)

Proč tato strategie binárních opcí funguje tak dobře?

U této otázky je důležité mít více znalostí. Na maximech a minimech je spousta stop-lossů od ostatních obchodníků na trhu. Profesionální obchodníci využívají tyto znalosti k získání vysoké likvidity pro své vlastní pozice. Ukončí nebo otevřou obchod s vysokou likviditou. Ve většině případů budou tento průlom předstírat nebo se trh otočí kvůli uzavřeným pozicím.

Existuje mnoho obchodníků, kteří budou obchodovat s takovými úniky. Algoritmy jsou naprogramovány a spouštěny tak, aby přiměly přijít o peníze.

fakta:

  • Stop-lossy jsou spouštěny breakoutem
  • Mnoho stop-lossů znamená vyšší likviditu
  • Tyto znalosti se používají k otevírání nebo uzavírání velkých pozic
  • Trh se ve většině případů otočí
  • Někdy je to krátký obrat a někdy se trend úplně změní

Které úrovně jsou pro obchodování nejlepší?

Nové a čerstvé maxima a minima jsou nejlepší úrovně pro tuto nejlepší strategii pro binární obchodování! S několika maximy v řadě je pravděpodobnější, že trh tuto úroveň prolomí. Hledejte nová velká a svěží maxima. Pro nejlepší výsledky by měla být úroveň vytvořena v aktuální den. Viz obrázek níže.

Různé-vstupní-úrovně-pro-obchodování s binárními opcemi
Různé úrovně pro vaše příspěvky

Navíc nejlepší úrovně dostaly V-Form. Ukážeme vám obrázek níže. V-Form je jasně vidět mnoha dalšími obchodníky na trhu. Na tyto úrovně kladou své stop-lossy. Také je možné obchodovat s V-formou jako support a odpor. Spíše čekáme na falešné proražení V-Formu. Pracuje s vysokou návštěvností a můžete snadno vydělat peníze obchodování s binárními opcemi.

➨ Zaregistrujte se u nejlepšího binárního brokera Pocket Option nyní!

(Varování před rizikem: Váš kapitál může být ohrožen)

V-Form-Chart-analýza
Nejlepší úroveň V-Form

Kdy si vybrat svůj příspěvek? – Pro figuríny

Rizikoví obchodníci otevírají pozici přímo opačnou, než je breakout. Podle našeho názoru existuje lepší způsob, jak dosáhnout dobrých výsledků. Na obrázku níže vám ukážeme přesné zápisy. Vyberte úroveň na trzích. Pokud trh překročí úroveň zpět, můžete otevřít obchod. Je to tak jednoduché, jak to zní. Někdy budete potřebovat 2-3 obchody, abyste dosáhli zisku. To je důvod, proč zdvojnásobíme částku investice, pokud ztratíme obchod.

Dodatečné informace: Chcete-li získat lepší potvrzení, můžete počkat, až se svíčka zavře pod/nad úrovní proražení

Jaký časový rámec mohu použít pro tuto strategii binárních opcí?

Pro tuto nejlepší strategii pro binární opce můžete použít jakýkoli časový rámec. Pro vaši analýzu nezáleží na čase. Rozhodující je pouze cena aktiva. Žádného profesionálního obchodníka nezajímá čas. Uvidíte, že malé časové rámce se obchodují obtížněji, protože musíte věnovat více pozornosti trhu. Musíte reagovat mnohem rychleji než ve vyšších časových rámcích. Závěrem lze říci, že důležitá je pouze cena aktiva.

Binary-Options-strategie-entry-příklad
Přesný obchodní zápis

Podívejte se na další video s přesnou ukázkou falešného útěku:

Youtube

Načtením videa souhlasíte se zásadami ochrany osobních údajů YouTube.
Zjistěte více

Načíst video

PGlmcmFtZSB0aXRsZT0iSG93IHRvIG1hc3RlciA2MCBzZWNvbmRzIEJpbmFyeSBUcmFkaW5nIOKtkO+4jyBQb2NrZXQgT3B0aWQ4c1ZWd10cmW901ZWd30cmW901ZWd30cm aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc3JjPSJodHRwczovL3d3dy55b3V0dWJlLW5vY29va2llLmNvbS9lbWJlZC84aXJWlbJ3YmVNWDU50dZV9mZlb 3JkZXI9IjAiIGFsbG93PSJhY2NlbGVyb21ldGVyOyBhdXRvcGxheTsgY2xpcGJvYXJkLXdyaXRlOyBlbmNyeXB0ZWQtbWVkaWEzcm91wlp1 1waWN0dXJlOyB3ZWItc2hhcmUiIGFsbG93ZnVsbHNjcmVlbj48L2lmcmFtZT4=
Nejlepší binární broker:
(Varování před rizikem: Obchodování je riskantní)

Pocket Option - Obchodujte s vysokými zisky

123455.0/5

Pocket Option - Obchodujte s vysokými zisky

  • Přijímá mezinárodní klienty
  • Vysoké výplaty 95%+
  • Profesionální platforma
  • Rychlé vklady
  • Sociální obchodování
  • Bonusy zdarma
(Varování před rizikem: Obchodování je riskantní)

2. Postupujte podle trendové strategie

Trend následovat strategii

Toto je jedna z nejlepších binárních obchodních strategií pro začátečníky. Tento strategii sledovat trend lze použít všude bez ohledu na obchodovanou částku nebo trh. Nejprve si musíte prostudovat obchodní graf a vzor čar. Určitě jste si všimli, že jdou většinou klikatě. Může se to zdát jako snadná práce, ale vyžaduje to praxi. 

Za prvé, je lepší se seznámit s obchodními grafy a jejich trendem v demo obchodních aplikacích, než budete obchodovat své peníze na trhu v reálném čase.

Jakmile se naučíte číst vzorec, bude snadné předpovědět, zda cena aktiva půjde vysoko nebo nízko. Tato nejlepší binární strategie však není příliš spolehlivá pro krátké obchody. Chcete-li použít tuto nejlepší strategii binárních opcí, musíte si prostudovat graf a vidět pohyb čar. 

Pokud linka stoupá, ceny rostou a naopak. Pokud je čára vodorovně rovná, najděte jinou možnost, jak své peníze obchodovat. 

Je nezbytné mít praktické znalosti, praxi na demo obchodních stránkách a získat jasnou představu. 

➨ Zaregistrujte se u nejlepšího binárního brokera Pocket Option nyní!

(Varování před rizikem: Váš kapitál může být ohrožen)

3. Strategie duhy 

Zprávy

Použití této nejpřesnější strategie binárních opcí musí být provedeno v kombinaci se zpravodajskou strategií. Nejprve musíte znát povahu trhu, na kterém obchodujete. Poté, co víte o probíhajícím trendu, můžete začít používat tuto strategii. Jedná se o silnou strategii, která zvyšuje šance na správné předpovědi a výhru. 

Tato nejlepší binární obchodní strategie využívá základní signály k vytváření spolehlivých předpovědí o ceně aktiva. 

Strategie duhy je vzor, který zahrnuje použití různých průměrů v akcích s různými obdobími. Každé z těchto období je označeno jinou barvou. 

Klouzavé průměry se používají k rozpoznání cenových změn. Klouzavé průměry s mnoha obdobími reagují na změny cen pomalu a klouzavé průměry s několika obdobími reagují rychle. 

Pokud pozorujete silný pohyb v grafu aktiv, klouzavé průměry se s největší pravděpodobností přesunou z pomalého na rychlý směr v trendech v reálném čase.  

Novinky obchodování Rainbow strategie

Průměr, který se pohybuje nejrychleji, bude umístěn nejblíže ceně aktiva, druhý nejblíže bude druhý nejrychlejší a třetí nejblíže ceně bude třetí nejrychlejší klouzavý průměr a tak dále. 

Když si všimnete, že četné klouzavé průměry jsou umístěny ve vzoru, jak je uvedeno výše, můžete říci trvalý pohyb ceny v určeném směru. Proto, když se setkáte s takovým vzorem a trendem, okamžitě obchodujte se svými penězi, protože je příznivá doba.  

Můžete si vybrat, kolik průměrů chcete použít. Většina dobrých obchodníků používá tři klouzavé průměry. 

Pokud jsou klouzavé průměry umístěny tak, že nejkratší čára je nad středním klouzavým průměrem a nejdelší je pod střední čárou nebo klouzavým průměrem. Musíte obchodovat s klesajícími cenami aktiv. 

Záleží na vás, abyste určili počet klouzavých průměrů za období. Proto se doporučuje použít v každém klouzavém průměru duplex období, které jste použili dříve. 

Tato změna v počtu period používaných v různých klouzavých průměrech vám poskytne spolehlivé poměry, které vám zase poskytnou přesné signály. 

Pro začátečníky se doporučuje použít poměr 5, 10, 15, 20 atd. 

Kroky, které můžete podniknout, abyste dosáhli správného pořadí:

  • Obchodujte ihned – jakmile dosáhnete požadovaného nebo známého vzoru po umístění posledního klouzavého průměru, je ten správný čas investovat své peníze. 
  • Procvičte si trpělivost – pokud chcete otestovat nejlepší strategii pro binární opce a vyhnout se all-in, počkejte chvíli. Tímto způsobem můžete zkontrolovat, zda vám signál pomohl ve správné předpovědi nebo ne.
  • Počkejte 2-3 období – tento krok vám dává pocit bezpečí, zvláště když obchodujete velké množství peněz a nechcete riskovat spoléhání se pouze na jedno období. Čekáte dvě až tři doby nebo i více podle vašeho přání. 
  • Udělejte si čas, abyste porozuměli trendu v grafu aktiv a poté udělejte krok. Nečekejte však déle než tři doby. Po třech obdobích se trh může začít měnit a mohou nastat nové trendy. 
➨ Zaregistrujte se u nejlepšího binárního brokera Pocket Option nyní!

(Varování před rizikem: Váš kapitál může být ohrožen)

4. Strategie svíček 

Strategie na svícen

Steve Nison představil strategii tvorby binárních svíček v jedné ze svých knih v roce 1991. Dobrý obchodník musí vědět, jak číst grafy aktiv.

Jakmile pochopíte jeho vzorce a pohyby, bude pro vás snadné předpovědět další pohyb aktiva v grafech. Například v grafech aktiv existuje formace vzorů nazývaná svíčková formace. Vzory tvořené liniemi jdoucími nahoru a dolů vypadají jako svícny.

Horní řádek je nejvyšší cena, nazývaná hora, a spodní řádek je nejnižší, nazývaná údolí. V této strategii není žádná konkrétní formace, ale existuje několik, které se musíte naučit identifikovat a číst, abyste mohli obchodovat lépe. 

Chcete-li použít tuto strategii obchodování s binárními opcemi, musíte chvíli pozorovat graf a vzorec cen. Všimnete si opakovaného vytváření vzoru. Pak můžete využít své znalosti a zkušenosti k předpovědi, zda čára půjde nahoru nebo dolů. 

➨ Zaregistrujte se u nejlepšího binárního brokera Pocket Option nyní!

(Varování před rizikem: Váš kapitál může být ohrožen)

5. Strategie Money Flow Index 

výměny
Strategie indexu peněžních toků

Tato nejlepší strategie binárních opcí je výhodná, pokud ji plánujete hrát rychle, řekněme 5 minut. Ano, tato strategie funguje tak rychle. Je to rychlé a efektivní.  

Jako obchodník s binárními opcemi si musíte být vědomi toho, že obchodní trh není v krátkodobém horizontu náhodný. Další výhodou této strategie je, že vám ušetří spoustu času. Pokud hrajete za 5 minut, můžete udělat více obchodů za den. 

Nicméně takové krátkodobé obchodování binárních opcí strategie vyžaduje řízení rizik a technickou analýzu. Musíte vědět, že ceny akcií se nezmění za 5 minut, bez ohledu na to, zda společnost funguje na trhu dobře nebo špatně. Strategie indexu peněžních toků tedy šetří čas, ale zahrnuje také spoustu rizik. 

Jediná věc, která mění cenu aktiva v krátkém období, je poptávka a nabídka. Tyto dva faktory určují, zda cena aktiva poroste nebo klesne v krátkém období.  

Abyste zvládli tuto strategii a vydělali peníze každých 5 minut pomocí binárních opcí, musíte se naučit technickou analýzu. To vám pomůže pochopit, zda ostatní obchodníci prodávají nebo nakupují. Jakmile to pochopíte, bude snadné používat strategii MFI s indikátorem indexu peněžního toku. 

Ukazatel indexu MFI – ukazatel vám říká poměr prodaného aktiva k počtu nakoupeného aktiva. Hodnota je obecně mezi 0-100. 

Pojďme nyní pochopit, jak funguje indikátor indexu peněžního toku:

  • Číslo 0 – znamená, že mnoho aktivních obchodníků plánuje aktiva prodat. 
  • Číslo 50 – znamená, že stejný počet aktivních obchodníků chce aktivum koupit a prodat. 
  • Číslo 100 – znamená, že všichni obchodníci aktivní na platformě chtějí aktivum koupit. 

Nyní, když rozumíte vztahu mezi poměrem ukazatele MFI a obchodníky plánujícími nákup nebo prodej aktiva, bude pro vás snadné vybrat si jednu možnost a zajistit si své peníze. Navíc můžete snadno odhadnout pohyb ceny aktiv po pochopení poptávky a nabídky. 

Jednodušeji řečeno, pokud je počet obchodníků nakupujících aktivum mnohem větší než počet obchodníků prodávajících stejné aktivum. Bude méně obchodníků, kteří budou tlačit cenu aktiv nahoru. V důsledku toho klesnou jak poptávka, tak cena.

Stejně tak, pokud je počet obchodníků prodávajících aktivum větší než počet obchodníků, kteří jej kupují, nabídka se sníží a ceny se zvýší. 

Níže jsou uvedeny způsoby, jak můžete použít index MFL pro vaši další přesnou předpověď:

  • Pokud je index peněžního toku vyšší než 80. Znamená to, že aktivum nakupuje mnoho obchodníků a ceny mohou klesnout. 
  • Pokud je index peněžního toku nižší než 20. Znamená to, že mnoho obchodníků aktiva prodá a ceny pravděpodobně porostou.

Tato nejlepší strategie pro obchodování binárních opcí funguje nejlépe po krátkou dobu. Obchodníci obvykle používají tuto strategii k hraní 5minutových sázek. Z dlouhodobého hlediska je obtížné předvídat proces prostřednictvím této strategie, protože jde do extrémů. Vyhněte se tedy používání této strategie pro vaše dlouhodobé obchody. 

➨ Zaregistrujte se u nejlepšího binárního brokera Pocket Option nyní!

(Varování před rizikem: Váš kapitál může být ohrožen)

6. Želví strategie 

Strategie obchodování s binárními opcemi pro želvy
Strategie obchodování s želvami

Toto je jedna z nejlepších strategií binárních opcí mezi obchodníky. Jak název napovídá, tato strategie využívá pohybu cen aktiv v posledních dvaceti dnech. Poté použijte tato data k předpovědi příštího zásahu; může to být vysoké nebo nízké. Tato strategie vám poskytuje dva signály:

  • Nákupní signál – když je aktuální pohyb ceny vyšší než pruhy/čáry za posledních 20 dní. 
  • Prodejní signál – když je aktuální pohyb ceny nižší než pruhy/čáry za posledních 20 dní. 

Toto je jedna z nejlepších strategií obchodování s binárními opcemi a mohou ji snadno používat i začátečníci. Výsledek želví strategie byl však smíšený. Obchodní strategie pomáhají obchodníkovi identifikovat signály; žádný z nich neslibuje přesnost 100%.

Co je strategie binárních opcí?

Strategie binárních opcí je obchodní metoda používaná k předpovídání cenového pohybu konkrétního podkladového aktiva a určení, zda koupit nebo prodat binární opce.

Strategie binárních opcí by se měla řídit přísnými pravidly vašeho obchodního plánu. Strategie může být přizpůsobena jakémukoli časovému rámci, trhu nebo obchodní platformě, která nabízí binární obchodování. Bez strategie binárních opcí obchodujete na trhu naslepo a vaše zisky a ztráty jsou generovány náhodně.

Proč potřebujete strategii binárních opcí?

Strategie binárních opcí mohou být různé metody obchodování na trhu. Za prvé, strategie binárních opcí nemusí být obtížná. Je možné vydělávat peníze pomocí jednoduchých nápadů a metod. Proto je důležité používat přísná pravidla pro obchodování na trhu. Nejčastější chybou je nedodržování vlastních pravidel! Dobrá strategie navíc snižuje emocionální a iracionální obchodování.

Většina obchodníků přichází o své peníze, protože obchoduje bez osvědčené metody a strategie. Pokročilí obchodníci vědí, jak trh funguje, a hodně praktikují své vlastní metody. Musíte se učit a získat vyšší znalosti o trhu. Z našich zkušeností není jednoduché naučit se úspěšně obchodovat v krátkém časovém horizontu. V následujícím článku vám dáme přísná pravidla pro obchodování na trzích a ukážeme vám, jak jednoduše a úspěšně fungují strategie.

Důvody, proč používat obchodní strategii binárních opcí:

  1. Implementace akcí bez řádného plánování nebo strategií může být neúspěšná. Proto je klíčové vytvořit strategii před obchodováním se svými penězi na jakékoli platformě. 
  2. Jde o skutečné peníze, se kterými máte co do činění. Chcete-li být úspěšným obchodníkem, musíte znát místo, kam vkládáte své peníze. 
  3. Nikdy nepovažujte obchod za pouhý hazard, pokud se snažíte být dobrým obchodníkem. Nespoléhejte na dohady. Tímto způsobem pouze přijdete o své peníze.
  4. Používání strategií vám dává silné signály o pohybu cen aktiv. Situaci však můžete využít k obrovskému zisku pouze tehdy, pokud rozumíte trendu a správně předpovídáte. 
  5. Ušetří vám to impulzivní, emocionální rozhodnutí. 
  6. Jakmile vytvoříte nejlepší strategii pro binární opce, která vám vyhovuje, můžete ji ovládat a upravovat, abyste dosáhli dlouhodobého zisku.
  7. Používání strategií řízení peněz k rozhodování o tom, kolik peněz se chystáte investovat do obchodování, vám může ušetřit nezodpovědnou ztrátu peněz. Protože chamtivost a vina vás mohou snadno zmanipulovat, abyste podnikli spontánní akce. 

Základy úspěšné obchodní strategie binárních opcí

Než vstoupíte na pole, musíte znát dva základní parametry strategií obchodování binárních opcí – objem obchodu a signál. Pojďme se podrobně seznámit s těmito dvěma parametry:

#1 Signál 

Signál je v podstatě pohyb na trhu nebo indikace toho, zda ceny porostou nebo klesnou. Je to spíše jako instinkt po pozorování trendu kolem vás. Signál vám pomůže lépe identifikovat další krok. Je zřejmé, že vám to pomůže předpovědět, zda ceny půjdou vysoko nebo klesnou. 

Existují určité způsoby, jak identifikovat signál. Následuje několik způsobů:

  • Zůstaňte informováni 

Obchodování souvisí s podnikáním a trhem. Abyste tedy byli dobří v obchodování, musíte mít slušné znalosti o akciovém nebo akciovém trhu, novinkách z oboru a informacích, které veřejnosti poskytuje generální ředitel. To vše vám může pomoci předpovědět, zda cena zdrojů půjde nahoru nebo dolů.

  • Technický průzkum 

Jedná se o metodu, kdy si držíte zprávy z trhu stranou a pozorně se díváte na obchodní graf. Je to více centralizovaný přístup. Pečlivě si přečtete graf a analyzujete události minulosti, abyste předpověděli budoucnost. 

Je to složitější, ale spolehlivější. Nemusíte jít all-in; existuje mnoho ukázkových obchodních aplikací dostupných online, kde si můžete procvičit a zlepšit své předpovědní schopnosti. Jakmile si váš mozek zvykne na obchodní vzorec, bude snadné porozumět trendu růstu nebo poklesu cen. 

Nejlepší binární broker:
(Varování před rizikem: Obchodování je riskantní)

Pocket Option - Obchodujte s vysokými zisky

123455.0/5

Pocket Option - Obchodujte s vysokými zisky

  • Přijímá mezinárodní klienty
  • Vysoké výplaty 95%+
  • Profesionální platforma
  • Rychlé vklady
  • Sociální obchodování
  • Bonusy zdarma
(Varování před rizikem: Obchodování je riskantní)

#2 Výše investice 

Je důležité rozhodnout se, kolik peněz budete obchodovat. Impulzivní nebo špatné hospodaření s penězi povede pouze ke ztrátě. Vyvinout a strategie pro správu vašich peněz ke snížení rizik prostřednictvím binárních opcí. Zde jsou dvě nejpoužívanější a nejspolehlivější strategie řízení peněz – přístup založený na procentech a martingalu. 

  • Přístup založený na procentech 

Při této metodě se rozhodnete, jaké procento svého kapitálu chcete obchodovat. Pro začátečníky doporučujeme začít s 1% nebo 2%. Na bankovním účtu máte například $ 50 000. Rozhodnete se tedy obchodovat 1%, což je $ 500. Jedná se o bezpečný způsob správy vašich peněz a snížení potenciálních rizik. 

Tento přístup je trochu ošemetný a nese riziko, pokud nemáte zkušenosti. Je ale dobré se seznámit se všemi možnými přístupy. Zde zdvojnásobíte obchodování am

Testování, zda pro vás binární obchodní strategie funguje 

Jaká je tedy binární nejlepší strategie? Na internetu se můžete setkat s velkým množstvím variant. Každá z nich se bude zdát funkční, dokud ji nevyzkoušíte. Různí obchodníci vnímají signály odlišně. Zjištění, která strategie je pro vás nejlepší, vám z dlouhodobého hlediska pomůže vydělat peníze. 

Žádná aplikace ani člověk vám nemůže říct, které strategie binárních opcí budou pro vás nejlepší. Je to práce obchodníka testovat různé obchodní strategie a formovat je tak, aby z nich vytěžil maximum. Binární obchodování vyžaduje přesné předpovědi. K vítězství to vyžaduje zvládnutí strategií. Nesprávné použití jakékoli strategie nebo smíšené signály vás nakonec dovedou ke ztrátě peněz.

Vyhněte se používání skutečných peněz k testování nových strategií. Kromě toho nezapomeňte stanovit limity a mít strategii, jak spravovat své peníze.  

Najděte správné časové rámce pro strategie binárních opcí:

Jaký časový rámec je nejlepší pro obchodování binárních opcí se strategiemi? – Brokeři vám nabízejí obchodování 30 sekund, 60 sekund, 5 minut nebo dokonce 24 hodin expirace při binárním obchodování. Z našich zkušeností můžete diskutované strategie použít v každém časovém rámci, který chcete. Je to vždy stejné, na časovém rámci nezáleží.

Časové rámce binárních opcí pro strategie

Ale můžeme doporučit, abyste se drželi dál od časových rámců 30 sekund nebo 60 sekund, pokud jste začátečník, protože potřebujete velmi vysoké dovednosti, abyste mohli provádět rychlé provádění obchodů.

Správa peněz pro nejlepší úspěch

Správa peněz patří ke každé strategii binárních opcí. Bez správného hospodaření s penězi, přijdeš o všechno. Tuto chybu dělá většina obchodníků. Osobně preferujeme riskovat 1 – 5% zůstatku našeho obchodního účtu v jedné binární opci. Můžete tedy ztratit některé obchody, aniž byste si úplně zničili účet. Správa peněz závisí také na obchodníkovi. Někteří obchodníci jsou velmi agresivní a investují spoustu peněz. Nakonec se musíte sami rozhodnout, kolik peněz chcete riskovat.

Někteří obchodníci používají k obchodování 10% nebo více ze zůstatku účtu. Například, pokud máte 4 ztrátové obchody (toto se stává) za sebou, váš zůstatek na účtu je mínus 40%. Podle nás je šílené toto riziko využívat.

Většina profesionálních obchodníků využívá riziko 0,5 – 1,5% svého portfolia na jeden obchod. Z mé zkušenosti získáte tvrdé emoce ztrátou obrovského množství peněz v krátkém časovém horizontu nebo pár obchodů.

Za prvé, zní to jako obtížný proces investovat pouze 1% nebo méně ze svého portfolia, ale se stabilní a nepřetržitou obchodní strategií vyděláte v budoucnu spoustu peněz. Pokud například dosáhnete zisku 2% každý den, účet za pár týdnů vyroste velmi vysoko.

Martingale pro strategii False Breakout binárních opcí

Pro lepší výsledky můžete použít populární Martingale strategie“. Pokud ztratíte obchod, můžete zdvojnásobte svou investici nebo použít více než 2,3x z poslední investice do dalšího obchodu. To je velmi riskantní, ale s úspěšnou strategií je to dobrý způsob, jak s tím pracovat. Podle mého názoru by „Martingale“ měli používat pouze zkušení obchodníci.

Martingal může vyhodit váš účet do povětří během několika obchodů. Používáme jej pouze tehdy, když se cítíme velmi bezpečně pro další obchod a doporučujeme to.

  • Používejte rozumnou správu peněz (raději riskujeme 1-5% na obchod)
  • Martingale je dobrý způsob pro zkušené obchodníky (zdvojnásobte obchodní částku, pokud prohrajete)

Pozor na zprávy z trhu

Dalším bodem úspěšného obchodování jsou tržní ekonomické zprávy (obrázek níže). Mnoho obchodníků využívá tyto ekonomické zprávy k obchodování na trhu. Podle nás je to jako s hazardem, protože neznáte výsledek zpráv. Navíc jste příliš pomalí na to, abyste rychle reagovali, když se zpráva objeví. Příkazy jsou spuštěny za méně než 0,01 sekundy. Existují automatické obchodní programy, které jsou rychlejší než vy!

Závěrem lze říci, že není dobrý nápad obchodovat ekonomické zprávy. Moje rada pro vás: Přestaňte obchodovat 10 minut před a po zprávách. Volatilita je velmi vysoká a ve většině případů trh přeskočí přímo přes vaši obrazovku. Trh se nestará o čísla, protože jsou již naceněny.

Využíváme ekonomické zprávy z www.investing.com. Správné zprávy dostanete 0,1 sekundy po jejich zveřejnění.

Ekonomický-zpravodajský-kalendář
Kalendář ekonomických zpráv

Začněte – použijte pro svou strategii dobrého binárního brokera

V níže uvedené tabulce najdete ty nejlepší brokery na binární opce. Je velmi důležité používat makléře s dobrým softwarem pro tvorbu grafů. Musíte analyzovat svícny/graf pro falešné proražení. Je zbytečné obchodovat úspěšnou strategii za špatného brokera, protože vám možná nevyplácí zisk. Testovali jsme nejlepší brokeři na binární opce a doporučil je na našem webu.

Můžeš vytvořit demo účet praktikovat tuto novou metodu obchodování na trzích. Naši doporučení brokeři vám nabízejí bezplatný a neomezený účet. Podmínky jsou stejné jako v režimu skutečných peněz.

Dalším důležitým bodem je obchodní software pro provádění vašich obchodů. Měli byste analyzovat graf tím nejlepším způsobem, jak můžete. Použijte svíčkový nebo spojnicový graf. Doporučujeme verzi se svícnem. Nástroje pro kreslení nabízí platforma a můžete začít během několika sekund.

Fakta pro dobrého makléře:

  • Nařízení
  • Demo účet zdarma
  • Vysoký zisk z aktiv
  • Flexibilní obchodní platforma
  • Dobrý servis a zákaznická podpora

Brokeři níže vám poskytnou nejvyšší výnos a nejfunkčnější platformy pro vaše obchodování:

Makléř:
Nařízení:
Výnos a aktiva:
výhody:
Nabídka:
IFMRRC
Výtěžek: 95%+
Více než 100 trhů
  • Min. vklad $10
  • $10 000 demo
  • Profesionální platforma
  • Vysoký zisk až 95%
  • Rychlé výběry
  • Signály
Živý účet od $10
  Zaregistrujte se zdarma

(Varování před rizikem: Obchodování je riskantní)

IFMRRC
Výtěžek: 97%+
Více než 100 trhů
  • Přijímá mezinárodní klienty
  • Vysoké výplaty 95%+
  • Profesionální platforma
  • Rychlé vklady
  • Sociální obchodování
  • Bonusy zdarma
Živý účet od $50
  Zaregistrujte se zdarma

(Varování před rizikem: Obchodování je riskantní)

/
Výtěžnost: až 100%
Více než 300 trhů
  • Minimální vklad $10
  • Demo účet zdarma
  • Vysoká návratnost až 100% (v případě správné predikce)
  • Platforma se snadno používá
  • 24/7 podpora
Živý účet od $10
  Zaregistrujte se zdarma

(Varování před rizikem: Váš kapitál může být ohrožen)

Makléř:
Nařízení:
IFMRRC
Výnos a aktiva:
Výtěžek: 95%+
Více než 100 trhů
výhody:
  • Min. vklad $10
  • $10 000 demo
  • Profesionální platforma
  • Vysoký zisk až 95%
  • Rychlé výběry
  • Signály
Nabídka:
Makléř:
Nařízení:
IFMRRC
Výnos a aktiva:
Výtěžek: 97%+
Více než 100 trhů
výhody:
  • Přijímá mezinárodní klienty
  • Vysoké výplaty 95%+
  • Profesionální platforma
  • Rychlé vklady
  • Sociální obchodování
  • Bonusy zdarma
Nabídka:
Makléř:
Nařízení:
/
Výnos a aktiva:
Výtěžnost: až 100%
Více než 300 trhů
výhody:
  • Minimální vklad $10
  • Demo účet zdarma
  • Vysoká návratnost až 100% (v případě správné predikce)
  • Platforma se snadno používá
  • 24/7 podpora
Nabídka:

Závěr nejlepších strategií binárních opcí:

Abyste v obchodování s binárními opcemi uspěli z dlouhodobého hlediska, musíte strategie procvičovat opakovaně. Spolu s používáním strategií musíte mít trpělivost a vyvarovat se impulzivních akcí. Jednorázové použití jakékoli strategie vám nepřinese zisk. Testování, zkoušení a opakování je jediný způsob, jak zvládnout obchodní taktiku. 

Neopouštějte strategii a zvolte novou pokaždé, když zažijete ztrátu. To vás pouze zmate a nikdy nebudete schopni z jedné strategie vytěžit to nejlepší. 

Místo toho se držte jedné strategie a naučte se správný čas ji používat. Je také důležité zjistit, kdy se musíte vyhnout používání určitých strategií. Pokud však vaše strategie nefunguje, musíte ji přehodnotit a vytvořit novou. Při vytváření binární strategie je dobré vzít na radu odborníka. 

Nyní, když jste si přečetli některé z nejlepších strategií obchodování s binárními opcemi, najděte tu, které jste dobře porozuměli, a otestujte ji ještě dnes. Pak se pusťte do akce a začněte vydělávat peníze ještě dnes!

➨ Zaregistrujte se u nejlepšího binárního brokera Pocket Option nyní!

(Varování před rizikem: Váš kapitál může být ohrožen)

Často kladené otázky:

Jaká je nejlepší obchodní strategie binárních opcí?

Neexistuje žádná konkrétní strategie, která by se mohla ukázat jako nejlepší pro všechny obchodníky. Různé strategie fungují pro různé obchodníky. Proto musíte zkoušet a testovat různé strategie, abyste zjistili, co pro vás funguje. Dobrá znalost trhu a učení technické analýzy vám však pomůže uspět. 

Jaká je minimální částka požadovaná pro obchodování binárních opcí?

Minimální obchodní částka se liší broker od brokera. Někteří vás mohou požádat, abyste začali s $10, zatímco pro jiné to může být až $1. Například minimální obchodní částka pro IQ Option nebo Quotex je $10.

Odkud pocházejí peníze ze zisku?

V binárních obchodních platformách neexistuje žádný externí zdroj peněz. Peníze se otáčí. Například dva obchodníci investovali částku $100. Jeden obchodník vyhrál, zatímco druhý prohrál. 

Peníze ztracené tímto obchodníkem budou převedeny na toho, který vyhrál, v závislosti na procentu zisku, které broker poskytuje svým obchodníkům. Nějaké procento ztracených peněz půjde brokerovi. 

Jaká je maximální částka, kterou lze vydělat obchodováním binárních opcí?

Odpověď na tuto otázku závisí na množství obchodovaných peněz. Například obchodník investoval $1000 a procento zisku poskytnuté brokerem je 60%. V tomto případě získáte výhrou navíc $600.

Celkem budete mít $1600. Pokud však neuspějete, přijdete o všechny své peníze, tj. $1000. Neexistuje žádná pevná maximální částka, kterou lze vydělat obchodováním s opcemi. Záleží na množství zobchodovaných peněz a počtu výher. 

Fungují obchodní strategie binárních opcí?

Binární obchodní strategie vám nemohou slíbit úspěch 100%. Protože obchodní strategie vám pouze dávají signál, abyste předpověděli váš další krok. Obchodní strategie vám přesně neřeknou, zda cena aktiv půjde vysoko nebo klesne. Dobrá praxe a znalost aktiva však zvýší vaše šance na výhru. 

Podívejte se na mé další obchodní strategie zde: