Makléři binárních opcí, kteří přijímají PayPal

Přemýšleli jste někdy, kteří brokeři binárních opcí přijímají PayPal?

Na rozdíl od starých časů finančního obchodování, kdy jediným prostředkem vkládání a výběr prostředků z obchodního účtu bylo prostřednictvím bankovních převodů, nyní existuje mnoho možností pro obchodníky při provádění transakcí jejich brokery binárních opcí.

makléři, kteří přijímají paypal

Ačkoli to stále není všeobecně přijímáno, PayPal je důležitým prostředkem transakcí pro brokery i obchodníky, kde se toto médium používá.

Historie PayPalu

Zahájil Elon Musk a několik dalších podnikatelů na počátku 90. let, než byl prodán eBay, lze PayPal považovat za průkopníka v oboru elektronických plateb. Mnoho makléřů by pro transakce použilo PayPal, ale přísná opatření na ochranu proti podvodům zavedená společností, která zahrnuje zablokování státních příslušníků určitých zemí v používání platformy, vážně omezil jeho použití na trhu binárních opcí.

makléři paypal

Pokud žijete v a Země kompatibilní s PayPal a chcete vědět, zda existuje možnost použití této metody pro transakce na trhu s binárními opcemi, stále existuje několik zprostředkovatelů binárních opcí, které můžete použít pro PayPal, a my je zde uvedeme.

Další důvod proč PayPal nemá univerzální použití na trhu s binárními opcemi, protože transakčním prostředkem je mnoho brokerů na trhu Kypra existují známé problémy mezi PayPal a operacemi brokerů na Kypru.

Doufá se, že časem CySEC se provádí s plnou implementací registrace brokeři binárních opcí, uvidíme více brokerů binárních opcí vstřícných k PayPalu.

› Naše doporučení: Zaregistrujte se s Quotex zdarma

(Varování před rizikem: Váš kapitál může být ohrožen)

Nadex

PayPal má neomluvená zaujatost pro transakce se Severoameričany, takže není překvapením, že Severoameričané Derivatives Exchange (Nadex) se na dlouhou dobu dostal na vrchol tohoto seznamu. Vlastněno a provozováno společností Makléřská společnost IG Group, Nadex umožňuje obchodníkům být přímými dealery na burze.

Nadex

Nadex má omezený přístup ke své platformě pouze občanům USA a obyvatelům USA, což z ní po mnoho let učinilo zprostředkovatele binárních opcí, který podporuje PayPal. S tak nízkým jako $100, můžeš uložit prostředky s vaším účtem PayPal do vašeho obchodního účtu Nadex. Nejsou k dispozici žádné transakční poplatky.

V současné době Nadex již nepřijímá PayPal pro uložení a výběr prostředků.

› Naše doporučení: Zaregistrujte se s Quotex zdarma

(Varování před rizikem: Váš kapitál může být ohrožen)

Závěr: Brokeři, kteří akceptují PayPal

PayPal používá mnoho lidí k rychlému placení online. Firma se stala standardem v mnoha zemích po celém světě. bohužel neexistují žádní brokeři binárních opcí, kteří přijímají PayPal. Nadex přijímal platební metodu po dlouhou dobu, ale již ji nepodporuje.

neteller

Pokud hledáte pohodlné způsoby platby, přečtěte si naše průvodce ohledně nejlepších makléřů pro platby Skrill a Neteller.

› Naše doporučení: Zaregistrujte se s Quotex zdarma

(Varování před rizikem: Váš kapitál může být ohrožen)

O autorovi

Percival Knight
Již více než deset let jsem zkušeným obchodníkem s binárními opcemi. Hlavně obchoduji 60sekundové obchody s velmi vysokou návštěvností. Moje oblíbená strategie je používání svícnů a falešných útěků

Napsat komentář

  • Waldir Monte

    říká:

    Realmente um meio de pagamento muito rapido e seguro, this em dia com and technology and avançando é muito importante que tenhamos novos métodos de pagamento como vem sendo com as criptomoedas. Na quotex é muito bom realizar as transações, são rápidas e dão uma segurança maior para quem não conhece. Sem duvidas a melhor corretora do momento.

    Waldir Monte