3 nejlepší brokeři binárních opcí, kteří přijímají bitcoinové vklady a výběry

Makléři binárních opcí usnadňují obchodníkům zisk z obchodu s binárními opcemi. Ale s několika binární brokeři z čeho vybírat, může být obtížné rozhodnout, která obchodní platforma je pro vás ideální. Abychom vám pomohli najít to správné broker binárních opcí, prozkoumali jsme nejlepší brokery binárních opcí, kteří přijímají bitcoiny. Při hodnocení každého binárního brokera jsme se podívali na různé proměnné, včetně výplat, minimálních vkladů, regulace, výběru aktiv, platebních metod a obchodních trhů.

Podívejte se na seznam nejlepších binárních brokerů pro vklady a výběry bitcoinů:

Makléř:
Nařízení:
Výnos a aktiva:
výhody:
Nabídka:
IFMRRC
Výtěžek: 97%+
Více než 100 trhů
  • Přijímá mezinárodní klienty
  • Vysoké výplaty 95%+
  • Profesionální platforma
  • Rychlé vklady
  • Sociální obchodování
  • Bonusy zdarma
Živý účet od $50
  Zaregistrujte se zdarma

(Varování před rizikem: Obchodování je riskantní)

Ne
Výtěžek: 90%+
100 trhů
  • Přijímá mezinárodní klienty
  • 24/7 podpora
  • Binární a CFD
  • Vysoké výnosy
  • Bonus zdarma
  • Grafy TradingView
Živý účet od $250
  Zaregistrujte se zdarma

(Váš kapitál může být ohrožen)

Výtěžek: 90%+
50+ trhů
  • Vysoký bonus
  • Sociální obchodování
  • Přijímá mezinárodní klienty
  • Dárky zdarma
Živý účet od $250
  Zaregistrujte se zdarma

(Varování před rizikem: Obchodování je riskantní)

Makléř:
Nařízení:
IFMRRC
Výnos a aktiva:
Výtěžek: 97%+
Více než 100 trhů
výhody:
  • Přijímá mezinárodní klienty
  • Vysoké výplaty 95%+
  • Profesionální platforma
  • Rychlé vklady
  • Sociální obchodování
  • Bonusy zdarma
Nabídka:
Makléř:
Nařízení:
Ne
Výnos a aktiva:
Výtěžek: 90%+
100 trhů
výhody:
  • Přijímá mezinárodní klienty
  • 24/7 podpora
  • Binární a CFD
  • Vysoké výnosy
  • Bonus zdarma
  • Grafy TradingView
Nabídka:
Makléř:
Nařízení:
Výnos a aktiva:
Výtěžek: 90%+
50+ trhů
výhody:
  • Vysoký bonus
  • Sociální obchodování
  • Přijímá mezinárodní klienty
  • Dárky zdarma
Nabídka:

Seznam nejlepších brokerů binárních opcí, kteří přijímají bitcoiny, zahrnuje:

  1. Pocket Option – Náš bitcoinový broker číslo jedna
  2. BinaryCent – Obchodujte s nízkou minimální obchodní částkou
  3. RaceOption – Vynikající broker pro krypto platby

Podívejte se na naše úplné srovnávací video:

Youtube

Načtením videa souhlasíte se zásadami ochrany osobních údajů YouTube.
Zjistěte více

Načíst video

PGlmcmFtZSB0aXRsZT0i8J+UtCBCZXN0IEJpbmFyeSBPcHRpb25zIEJyb2tlcnMgd2l0aCBCaXRjb2luIGRlcG9zaXQgJmFtcDsgd2l0aGRyYXdhbCIgd2lkdGg9IjY0MCIgaGVpZ2h0PSIzNjAiIHNyYz0iaHR0cHM6Ly93d3cueW91dHViZS1ub2Nvb2tpZS5jb20vZW1iZWQvMmdjcWxib204SWc/ZmVhdHVyZT1vZW1iZWQiIGZyYW1lYm9yZGVyPSIwIiBhbGxvdz0iYWNjZWxlcm9tZXRlcjsgYXV0b3BsYXk7IGNsaXBib2FyZC13cml0ZTsgZW5jcnlwdGVkLW1lZGlhOyBneXJvc2NvcGU7IHBpY3R1cmUtaW4tcGljdHVyZTsgd2ViLXNoYXJlIiBhbGxvd2Z1bGxzY3JlZW4+PC9pZnJhbWU+

Jsou bitcoinové platby bezpečné? Vysvětlení bezpečnosti bitcoinových plateb

Jedním z hlavních taháků obchodování s bitcoiny je potenciál pro významné zisky. Bitcoin viděl explozivní růst, přičemž někteří obchodníci vydělávají miliony dolarů z relativně malých investic. Bitcoin navíc nabízí vysoký stupeň likvidity, což znamená, že jej lze snadno nakupovat a prodávat na burzách. To z něj může udělat atraktivní možnost pro obchodníky, kteří oceňují flexibilitu a rychlost.

Klady a zápory bitcoinových vkladů při obchodování s binárními opcemi

Klady a zápory bitcoinových vkladů při obchodování s binárními opcemi

V dynamickém světě obchodování s binárními opcemi se vklady bitcoinů objevily jako an alternativní platební řešení, poskytující obchodníkům novou a moderní transakční metodu. Stejně jako u každého finančního nástroje však používání bitcoinu pro vklady zahrnuje své vlastní výhody a nevýhody.

Na jedné straně jsou přítomny vklady bitcoinů několik výhod, jako je ochrana soukromí zajištěním úrovně anonymity pro obchodníky, kteří nejsou povinni během transakcí odhalovat osobní údaje. Tato funkce je zvláště přitažlivá pro ty, kteří upřednostňují diskrétnost ve svých finančních aktivitách.

Navíc bitcoinové transakce mají tendenci předstihnout tradiční bankovní převody, což obchodníkům umožňuje rychle a efektivně přidělovat finanční prostředky na jejich obchodní účty. Navíc jako decentralizovaná měna funguje bitcoin mimo omezení konvenčních bankovních systémů a poskytuje obchodníkům zvýšenou flexibilitu a autonomii při řízení jejich finančních transakcí. A konečně, bitcoin často vyžaduje nižší transakční poplatky ve srovnání s alternativními platebními metodami, což může obchodníkům pomoci snížit náklady a optimalizovat jejich obchodní výnosy.

Na druhou stranu existují určité výzvy spojené s používáním bitcoinu pro vklady v obchodování s binárními opcemi. Jednou z takových výzev je notoricky známá volatilita cen bitcoinu, která může vést k nepředvídatelným výkyvům hodnoty uložených prostředků, což obchodníkům komplikuje schopnost přesně vyhodnotit svou finanční situaci a řídit obchodní rizika. A konečně, decentralizovaná povaha bitcoinu implikuje nedostatek regulačního dohledu ve srovnání s tradičními finančními systémy, což potenciálně zvyšuje rizika a nejistotu pro obchodníky.

  • Přístupnost
  • Bezhraniční transakce
  • Zvýšená bezpečnost
  • Přizpůsobitelné transakční poplatky

  • Omezené přijetí obchodními platformami
  • Požadavky na technické znalosti
  • Časy potvrzení transakce
  • Nevratné transakce

Nejlepší brokeři binárních opcí, kteří přijímají platby bitcoiny

#1 Pocket Option – Náš bitcoinový broker číslo jedna

Web Pocket Option
Oficiální stránky Pocket Option

Pocket Option, která byla založena Gembell Limited, poprvé vstoupila do odvětví binárních opcí v roce 2017 a od té doby si vybudovala jméno. Tento broker je regulován Mezinárodním centrem pro regulaci vztahů s finančním trhem (IFMRRC).

Přestože obchodování s binárními opcemi má negativní obraz kvůli významnému riziku, Pocket Option patří mezi nejdůvěryhodnější platformy na trhu. Založení účtu na Pocket Option je jednoduché a je vhodné jak pro začátečníky, tak i pro zkušení obchodníci. The Platforma Pocket Option vám také umožňuje založit demo účet s virtuálními prostředky, abyste si zvykli na platformu webu. Tento účet umožňuje jednotlivcům vyzkoušet všechny funkce webu aniž byste riskovali.

Pocket Option platební metody
Pocket Option platební metody

Proč byste měli obchodovat na Pocket Option

S vysoké/nízké možnosti obchodování, se základními druhy obchodování s binárními opcemi je snazší obchodovat Pocket Option. Stačí si stanovit časový rozsah a odhadnout, zda jsou hodnoty aktiv v koncovém bodě větší nebo menší než v době predikce.

Vysoké/nízké možnosti poskytují téměř okamžitý výběr, díky tomu jsou vynikající pro obchodníky, kteří chtějí rychle profitovat. Pokud jste na obchodním trhu noví, alternativy vysoké/nízké úrovně vám umožní procvičit si svůj přístup ve velmi krátkém čase. Můžete také opravit svůj časovač pro alespoň 60 sekund. Pokud rádi obchodujete s prodlouženými hrami, můžete si vybrat dobu vypršení platnosti až na 4 hodiny.

Pocket Option obchodování
Obchodní platforma Pocket Option

Pocket Option nabízí svým uživatelům řadu výhod, jako je nulová provize za výběry a vklady, více než 100 platebních možností, signály a indikátory, obchodování s komoditami, vysoké zisky a bonusy. Když si zaregistrujete účet s Pocket Option, můžete získat až 100% v bonusech, což je nejlepší volba na trhu.

Pocket Option patří mezi nejlepší dostupné alternativy, pokud hledáte zprostředkovatele binárních opcí, který slouží spotřebitelům z celého světa, jako jsou Spojené státy a Evropa.

Pocket Option základy

Pocket Option přijímá a různé možnosti platby pro vklady i výběry. S tím jsou spojeny nulové náklady nebo poplatky. Po otevření účtu přejděte na vklad a začněte investovat do Pocket Option. Vyberte preferovaný způsob a částku, kterou chcete vložit. 

Můžete také použít a slevový kód vložit peníze na váš účet. Máte možnost vybrat si výši bonusu. Pamatujte však, že bonus je závislý na penězích, které investujete. Existují také požadavky na použití bonusu.

Pocket Option pro začátečníky
Přehled obchodní platformy

Platforma vám snadno umožní odvolat true bitcoin s provizí 0%. Užijte si rychlé platby se snadnými minimálními výběry. 

Na základě našeho výzkumu Pocket Option patří mezi nejlepší brokery ve všech ohledech. 

#2 BinaryCent – Obchodujte s nízkou minimální obchodní částkou

binární

BinaryCent je fantastická obchodní platforma se spoustou co nabídnout. Uvidíte, jak jednoduché je použití Web BinaryCent.com po prvním přihlášení.

Jakmile vstoupíte na webovou stránku, všimnete si různých odkazů vlevo nahoře, které vás zavedou k obchodním nástrojům, jako jsou tipy pro analýzu techniků, vzory grafů a ekonomická oznámení.

Zaregistrujte se u BinaryCent zdarma

(Varování před rizikem: Váš kapitál může být ohrožen)

BinaryCent základy

The BinaryCent obchodní sekce je velká a prominentní na webu s a velký graf. Může být viděn jako svíčková nebo jako tick/line graf. Vyberte si formát svíčky, pokud potřebujete plně přizpůsobitelný balíček mapování.

Intradenní obchodování trvá odkudkoli jednu až dvacet čtyři hodin. Umožňuje obchodníkovi využít všech cenových změn během jediného dne. Dlouhodobým obchodováním se rozumí kontrakty, které mají trvání od jednoho do třiceti dnů. Výplaty za tyto techniky jsou v určitém rozmezí, od 60% do 80%.

Možnost kopírovat nejlepší zkušené obchodníky je jedním z nejlepších aspektů BinaryCent. Můžete prozkoumat a vybrat obchodníky, které chcete sledovat, a poté napodobit jejich obchodní techniky jediným kliknutím. Tento nástroj sociálního obchodování je velmi přínosný pro nováčky, kteří se stále učí obchodovat s binárními opcemi. 

binární obchodování

Platební metody

BinaryCent metody financování

BinaryCent přijímá stejné platební možnosti, jaké dělá pro výběry a vklady. Tento broker garantuje provedení všech výběrů do jedné hodiny, srovnatelně rychleji než většina obchodních brokerů.

BinaryCent může vyžadovat ověření před dokončením výběru, aby se zabránilo podvodným akcím, což je v podnikání velmi běžné. Je také možné, že financování vašeho účtu o svátcích nebo víkendech může způsobit malé zpoždění v dokončení procesu.

Pokud jste hledali platformu, která umožňuje platby a výběry bitcoin, to je ten. Zatímco mnoho jiných nejlépe hodnocených platforem umožňuje platby pomocí bitcoin, BinaryCent je na vrcholu, protože je nejlépe známý pro začátečníky. 

Zde jsou základní podrobnosti, pokud se rozhodnete obchodovat na této platformě. 

Zaregistrujte se u BinaryCent zdarma

(Varování před rizikem: Váš kapitál může být ohrožen)

#3 RaceOption – Vynikající broker pro krypto platby

RaceOption

RaceOption je známý tím nejlepším bonusy za registraci a největší škála možností financování. Sídlí v 2014 v Londýně. Tento obchodní broker nabízí uživatelům vysoce uživatelsky přívětivé rozhraní. Uživatelský zážitek je vylepšen o lákavé výhod a různé možnosti platby.

Zaregistrujte se s RaceOption zdarma

(Varování před rizikem: Váš kapitál může být ohrožen)

RaceOption základy

RaceOption je obchodní platforma který je vhodný jak pro začátečníky, tak pro zkušené obchodníky. Usnadnil obchodování všem. Platforma podporuje různé platební metody, včetně bitcoin, bez poplatku. Proces platby je dokončen do hodiny a je proveden až po ověření. 

Funkce webu nejmodernější technologie který se snadno ovládá a neuvádí obchodníky v omyl. Je to jednoduché, protože vše, co potřebujete, je zobrazeno na jedné obrazovce.

RaceOption postavil a pověst pro sebe v oboru tím, že nabízí mimořádné výhody svým obchodníkům. Obchodní web RaceOption patří mezi uživatelsky nejpřívětivější a nejpřímější v odvětví binárních opcí. Všechny možnosti jsou umístěny na jedné stránce jejich online rozhraní. Proto můžete mít všechny možnosti na dosah ruky. 

Je známý jako důvěryhodný broker s uživatelsky přívětivou platformou.

Makléř zaměstnává webovou stránku podobnou několika jiným makléřům, ale s několika rozdíly. Web RaceOption zjednodušuje obchodování ještě dále tím, že vše, co potřebujete, umístíte na jedno místo, čímž odpadá nutnost složitého rozvržení.

V pravém horním rohu vstupní stránky uvidíte částku, kterou jste vložili.

Výhody RaceOption

K dispozici jsou rychlé časy výběru, obchodní hodiny podle vás a různé alternativy výběru a vkladu. Poskytuje 20 procent 100% uvítací bonus na váš první vklad. To jsou jen některé z funkcí, díky kterým je tato platforma vynikající.

Broker RaceOption

Option slibuje 1hodinové výběry, 24hodinový klientský servis a obchodování s kopiemi. Dávají pobídky ke vkladům; existují však určitá omezení. RaceOption, hostí obchodování, na kterém mohou obchodníci vydělávat až $20 000 v prize money. Stříbrný, bronzový nebo zlatý účet si můžete založit na základě hodnoty své první investice. Každý typ účtu má svou vlastní sadu výhod.

Zaregistrujte se s RaceOption zdarma

(Varování před rizikem: Váš kapitál může být ohrožen)

Jak si vybrat dobrého brokera binárních opcí, který přijímá bitcoiny?

Mezinárodní-regulace-pro-Binární-Opce-Brokers
Certifikát FMRRC je dobrým indikátorem toho, že broker je regulován

Ne každý broker binárních opcí nabízí obchodníkům ty nejlepší podmínky. Musíš Dávej si pozor pro kterého brokera si pro obchodování vyberete.

Nejdůležitější věcí pro obchodníky je určit zda je broker regulován. Je to důležitý faktor, který musíte vzít v úvahu. Makléři jsou pod dohledem renomovaných regulačních orgánů, jako jsou ASIC, CySECa Financial Services Authority (FSA), které zaručují ochranu finančních prostředků obchodníků.

Je důležité si uvědomit, že obchodování s binárními opcemi není v mnoha případech povoleno zemí. V důsledku toho se obchodníci z určitých regionů nemohou zapojit do obchodování s binárními opcemi prostřednictvím místního brokera. Musí se rozhodnout pro offshore brokera, který má licenci od důvěryhodného regulačního orgánu.

V důsledku toho je obchodování na regulované platformě brokera životně důležité, protože nabízí větší ochranu než neregulované.

Výplaty

Procenta výplat se liší od jednoho brokera k druhému. Tyto návratové poměry slouží jako primární prostředek konkurence mezi makléři. Neznamená to však, že přední brokeři vždy poskytnou nejvyšší procenta výplat pro konkrétní možnosti.

Noví brokeři často nabízejí vyšší procenta ve snaze získat podíl na trhu. Na druhou stranu špičkoví brokeři mají licenci, zajišťují nejvyšší úroveň ochrany osobních údajů a neodkládají výběry. Pokud jde o čísla, doporučujeme výplatní sazby alespoň 70%, přičemž některé možnosti nabízejí návratnost až 90%.

Při hledání dobrého brokera binárních opcí, který přijímá bitcoiny jako platební metodu, je nezbytné použít stejná kritéria, jaká byla zmíněna výše. Ujistěte se, že broker je regulován a nabízí konkurenční procenta výplat. Dále potvrďte, že broker poskytuje bezproblémový proces pro vklady i výběry pomocí bitcoinů. Je důležité prozkoumat jejich strukturu poplatků za bitcoinové transakce a vyhodnotit rychlost a efektivitu jejich zákaznické podpory při řešení jakýchkoli souvisejících problémů. Zvážením těchto faktorů si můžete vybrat spolehlivého brokera binárních opcí, který přijímá bitcoiny pro vaše obchodní potřeby.

Přední brokeři jsou licencováni, poskytují nejvyšší ochranu osobních údajů, a proto výběry nezdržují. Pokud jde o statistiky, navrhujeme výplatní sazby alespoň 70%, přičemž některé nástroje nabízejí výnosy až 90%.

Informace o výběrech pomocí bitcoinů

Výběry bitcoinů se staly stále populárnější v obchodování binárních opcí, který nabízí rychlý a efektivní způsob převodu finančních prostředků z obchodních účtů. Přední brokeři jako Pocket Option, BinaryCent a RaceOption patří mezi ty, kteří podporují výběry bitcoinů, což je výhodné pro obchodníky, kteří pro své transakce preferují používání kryptoměn. Pro zahájení výběru bitcoinů musí obchodníci poskytnout adresu své bitcoinové peněženky a uvést částku, kterou chtějí vybrat. Doba zpracování transakcí se liší v závislosti na brokerovi a přetížení sítě, ale výběry bitcoinů mají obecně tendenci být rychlejší než tradiční bankovní metody, což zajišťuje rychlý přístup k finančním prostředkům.

Poplatky za platby v bitcoinech

Pokud jde o poplatky spojené s bitcoinovými transakcemi, oni obvykle bývají nižší ve srovnání s poplatky ukládanými konvenčními platebními metodami. Tato nákladová efektivita může být obzvláště atraktivní pro obchodníky s binárními opcemi, kteří chtějí optimalizovat své zisky. Musíte si však uvědomit, že poplatky se mohou u jednotlivých brokerů lišit, přičemž platformy jako Pocket Option, BinaryCent a RaceOption představují konkurenční struktury poplatků za bitcoinové transakce. Navíc mohou být účtovány poplatky za síťové transakce, které určuje síť bitcoinů spíše než broker. Aby získali komplexní pochopení souvisejících poplatků, musí obchodníci prozkoumat sazbu poplatků svého preferovaného makléře a vzít v úvahu veškeré síťové poplatky, než se pustí do plateb bitcoiny.

Alternativy k platbám v bitcoinech

Přestože platby bitcoiny mají řadu výhod, někteří obchodníci mohou pro své transakce s binárními opcemi prozkoumat jiné platební metody. A je k dispozici široká škála alternativ, zahrnující tradiční metody jako:

Brokeři včetně Pocket Option, BinaryCent a RaceOption nabízejí široký výběr platebních možností, uspokojující různorodé potřeby obchodníků. Je nezbytné, aby obchodníci zhodnotili výhody a nevýhody každé platební metody, vybrali takovou, která nejlépe vyhovuje jejich potřebám, a přitom vzali v úvahu faktory, jako je rychlost transakce, poplatky a bezpečnost.

Závěr – Vyzkoušejte jednoho z nejlepších brokerů binárních opcí, kteří přijímají bitcoiny!

Většina brokeři binárních opcí neúčtovat žádnou provizi bitcoin Platby. Pokud hledáte makléře s touto možností platby, vyberte ty, které nabízejí provizi 0% nad těmi s dodatečnými náklady.

Makléři binárních opcí poskytují a různé techniky, a uživatelská zkušenost může být velmi různorodá. Seznámení s novou webovou stránkou brokera může zabrat nějaký čas a praxi, proto se doporučuje začít s demo účtem. Totéž lze říci o testování nových obchodních metod a technik. 

Nejlepší brokeři binárních opcí, kteří přijímají bitcoiny, jsou tito v příslušném pořadí:

  1. Pocket Option – Náš bitcoinový broker číslo jedna
  2. BinaryCent – Obchodujte s nízkou minimální obchodní částkou
  3. RaceOption – Vynikající broker pro krypto platby
Nejlepší binární broker, který přijímá bitcoiny: Zaregistrujte se zdarma u Pocket Option

(Varování před rizikem: Váš kapitál může být ohrožen)

Často kladené otázky ohledně brokerů BO, kteří přijímají bitcoiny:

Jaký je nejlepší broker binárních opcí, který přijímá bitcoiny?

Na základě našeho hloubkového přezkumu a zvážení mnoha různých faktorů je Pocket Option v současnosti jedním z nejlepších brokerů binárních opcí, kteří přijímají bitcoiny.

Na jakých obchodních platformách mohu obchodovat s bitcoiny?

Pro tento účel doporučujeme Pocket Option, BinaryCent a Race Option.

Jsou při používání bitcoinů jako platební metody pro obchodování s binárními opcemi spojeny další poplatky?

U Pocket Option, BinaryCent a RaceOption nejsou s používáním bitcoinu jako platební metody pro obchodování s binárními opcemi spojeny žádné další poplatky. Mějte však na paměti, že jiní brokeři mohou účtovat další poplatky.

Jak dlouho trvá vklad bitcoinu pro obchodování s binárními opcemi?

Vložení bitcoinu obvykle trvá 10 minut až 8 hodin. Pokud to trvá déle, požádejte o další pomoc tým podpory vašeho brokera binárních opcí.

O autorovi

Percival Knight
Již více než deset let jsem zkušeným obchodníkem s binárními opcemi. Hlavně obchoduji 60sekundové obchody s velmi vysokou návštěvností. Moje oblíbená strategie je používání svícnů a falešných útěků

Napsat komentář