Jak vložit peníze u brokera binárních opcí: Všechny platební metody

Když zadáváte obchody s binárními opcemi online, musíte zajistit techniku, která vám umožní rychle dobít prostředky v binární obchodní účet bez dalších poplatků nebo nákladů.

I když máte k dispozici mnoho bankovních možností v závislosti na tom, kde na světě bydlíte, vždy zjistíte, že s některými jsou spojeny dodatečné náklady nebo sankce, které je třeba zaplatit při použití konkrétních metod.

Vložte peníze na quotex

Zatímco některé z následujících způsobů budou přístupné obchodníkům ve většině zemí, nemusíte mít přístup ke všem. Udělejte si proto čas na přečtení těchto informací, protože budete neustále muset volit bankovní volbu, která je co nejlevnější.

Udělejte si proto čas na přečtení těchto informací, protože budete neustále muset volit bankovní volbu, která je co nejlevnější.

Jaké způsoby vkladu poskytují brokeři binárních opcí?

1. Kryptoměna

Kryptoměna, navzdory své rostoucí popularitě, se dosud nedostala do hlavního proudu. Brokeři byli mezi prvními, kteří tuto technologii využili a poskytli obchodníkům více možností, jak provádět své počáteční vklady. Platforma obsahuje vysoce šifrovaný digitální záznam, aby bylo zajištěno, že vklad proběhne bez problémů.

Kryptoměna je náročná na sledování, takže je ideální pro použití s mezinárodní brokeři na binární opce. Občané USA mají zakázáno obchodovat offshore binární opce podle práva USA. Pro úřady by bylo téměř nemožné sledovat váš vklad kryptoměny od brokera až k vám, pokud byste to udělali pomocí kryptoměny.

Vklad kryptoměny
➨ Zaregistrujte se u nejlepšího binárního brokera Pocket Option nyní!

(Varování před rizikem: Váš kapitál může být ohrožen)

2. Kreditní a debetní karty 

Lidé, kteří chtějí obchodovat binární opce s nízkým minimálním vkladem, mohou využít jejich kredit nebo debetní karty u brokerů binárních opcí po celém světě. Většina hlavních kreditních karet je používána makléři, včetně Mastercard, Visa a Citibank. Debetní a kreditní karty usnadňují vkládání a vydělávání peněz, kdykoli budete chtít.

O bezpečnost se také nemusíte starat. Visa má například vynikající službu ochrany proti podvodům, která zajišťuje, že váš minimální vklad půjde na správné místo. V případě krádeže identity nebo podvodu nebo vás a vaší makléřské společnosti upozorní.

Vklad MasterCard

3. Drátový přenos

Posílání peněz přímo z banky prodejci – v této situaci brokerovi – se nazývá bankovní převod. Drát zaručuje bezpečný a rychlý vklad a obsahuje digitální účtenku. Za každý převod však většina finančních společností vybírá poplatek v rozmezí od $15 do $50.

Bankovní převody vyžadují několik minut na dokončení, takže s finančními prostředky můžete začít obchodovat prakticky okamžitě. Na druhou stranu, převod vkladu na mezinárodního makléře může trvat jeden nebo dokonce dva pracovní dny. Můžete také přenášet obrovské sumy peněz, v průměru maximálně $250 000 každý den.

Nejlepší binární broker:
(Varování před rizikem: Obchodování je riskantní)

Pocket Option - Obchodujte s vysokými zisky

123455.0/5

Pocket Option - Obchodujte s vysokými zisky

  • Přijímá mezinárodní klienty
  • Vysoké výplaty 95%+
  • Profesionální platforma
  • Rychlé vklady
  • Sociální obchodování
  • Bonusy zdarma
(Varování před rizikem: Obchodování je riskantní)

4. Elektronické peněženky

Podle The Times of India je 92 procent peněz na světě digitální. Tak, Pokud chcete mít své peníze na bezpečném místě, použijte elektronickou peněženku. Bez zahrávání si s kreditními kartami nebo nošení skutečné měny vám elektronické zařízení umožňuje vkládat peníze u brokera okamžitě.

Perfektní vklad peněz

WebMoney, Moneybookers, Skrill a Neteller patří mezi nejoblíbenější elektronické peněženky. Fungují podobně jako kreditní karty, ale mají vyšší stupeň zabezpečení a šifrování dat. Chcete-li provést vklad, nejprve načtěte svou elektronickou peněženku, poté přejděte na platební stránku makléře a vyberte možnost elektronické peněženky. Při výběru nejlepších brokerů binárních opcí je třeba mít na paměti několik věcí.

Pokud hledáte nového brokera binárních opcí, nepochybně vás zajímá, který z nich je nejlepší. To je oprávněná obava. Mít na své straně toho nejlepšího makléře snižuje riziko a zajišťuje, že vaše peníze půjdou tam, kam chcete. 

➨ Zaregistrujte se u nejlepšího binárního brokera Pocket Option nyní!

(Varování před rizikem: Váš kapitál může být ohrožen)

Faktory, které je třeba vzít v úvahu při výběru nejlepších binárních opcí brokera

1. Legitimita

Má broker, o kterém uvažujete, legální povolení působit ve vaší oblasti? Díky internetu můžete navštěvovat webové stránky po celém světě, ale to neznamená, že můžete pracovat s brokerem, který se vám líbí.

Než se rozhodnete, který broker je pro vás nejlepší, ujistěte se, že vítá obchodníky z vaší země a že na jejich stránkách můžete obchodovat ze své domovské země nebo regionu.

2. Pověst

Někteří brokeři jsou známější než jiní. Nechcete například ukládat finanční prostředky u makléře, který má špatnou pověst kvůli nesprávným finančním operacím.

I když s tím nikdy nemáte problém, spolupráce s brokerem, kterému trvá zpracování žádostí o výběr dlouho, je riskantní. Navíc ne každý binární broker dodržuje vysoké standardy, které od svého binárního brokera očekáváte.

3. Uživatelská přívětivost

S brokerem, kterého si vyberete, by se mělo snadno pracovat. Měli by mít obchodní platformu, která se snadno používá a vyhýbá se hloupým chybám.

Pokud máte možnost, využijte výhod svého brokera binárních opcí bezplatný binární demo účet. Pokud jste nikdy předtím nepoužili web, je možné, že svou roli bude hrát chyba uživatele a uděláte chybu. Tomu se lze vyhnout testováním webu v bezrizikovém prostředí s bezrizikovým demo účtem využívajícím virtuální peníze.

4. Návraty 

I pár procentních bodů v jednom či druhém směru může mít v průběhu času významný vliv. Zvažte například následující scénář: Broker A dává 78 procent na podkladové aktivum, které se rozhodnete obchodovat, zatímco Broker B nabízí 80 procent.

Pokud jsou všechny ostatní faktory stejné, výběr většího čísla může vést k dalším ziskům v řádu tisíců dolarů.

Definice vkladového bonusu a jak to funguje?

Jedná se o bonus stanovený podle poměru počátečního vkladu, který jste provedli. Počáteční vklad je suma peněz, kterou váš broker potřebuje k převodu, než s ním začnete obchodovat.

Vyberte si svůj bonus

Typicky, a je stanovena minimální částka, která se označuje jako minimální výše vkladu. Různí brokeři potřebují různé minimální vklady; například někteří brokeři vyžadují pouze $20, zatímco jiní vyžadují $50, $250, $500 a tak dále.

Při porovnání minimálních částek vkladu tedy vidíme, že mezi těmito dvěma možnostmi může být velký rozdíl.

Pobídka, která přichází jako výsledek provedení vkladu, je vítaným bonusem. Zejména většina brokerů poskytuje pobídku ke vkladu. Pokud například vložíte $100 a váš broker nabízí vkladový bonus 50%, další $50 bude připsáno na účet tak rychle, jak provedete transakci.

Jak jste si možná všimli, výše bonusu je určena množstvím peněz, které vložíte na svůj účet. Pobídka je vítanou podporou pro obchodníky všech úrovní dovedností, včetně nováčků, zkušených obchodníků, začátečníků a profesionálů.

Bonus za vklad na rozdíl od uvítací bonus, což je jednorázová akce, je v kasinu běžnou praxí. Je vám k dispozici kdykoli po provedení vkladu. Navíc top brokeři často poskytují štědrá procenta bonusů, jako je 50 procent, 100 procent a další procenta. V poslední době někteří brokeři dokonce zvýšili své bonusy na 150 procent nebo 200 procent.

V každém případě si před přijetím bonusu udělejte čas na přečtení podmínek bonusu.

Nejlepší binární broker:
(Varování před rizikem: Obchodování je riskantní)

Pocket Option - Obchodujte s vysokými zisky

123455.0/5

Pocket Option - Obchodujte s vysokými zisky

  • Přijímá mezinárodní klienty
  • Vysoké výplaty 95%+
  • Profesionální platforma
  • Rychlé vklady
  • Sociální obchodování
  • Bonusy zdarma
(Varování před rizikem: Obchodování je riskantní)

Použití bonusu jako páky

Bonus je příplatek, který se rovná výši vkladu. Bonus funguje jako další zdroj pákového efektu a má potenciál zvýšit vaše zisky.

Na druhou stranu také zvyšují riziko, protože poskytují obchodníkovi větší páku. Jedná se tedy o další finanční nástroje, které mohou kvalifikovaní obchodníci využít.

Uplatněte vkladový bonus

Podmínky vkladového bonusu

Pro bonusové balíčky, které makléři poskytují, může mít každá makléřská společnost svůj vlastní soubor podmínek a omezení. Předpokládá se, že zneužití bonusu bude omezeno a omezeno používáním podmínek.

V důsledku toho musí obchodníci splnit specifické požadavky a kritéria, aby se kvalifikovali pro žádost o bonus a výběr. Obecně tyto podmínky vyžadují, aby obchodníci provedli určitý počet transakcí, aby měli nárok na výběr bonusu.

Podmínky použití bonusu za vklad quotex

Počet nutných zatočení se liší v závislosti na brokerovi. Některé vyžadují, aby jeden obchodoval určitý počet opakování (např. 20, 30, 40 atd.), než bude bonus převeden na váš účet. Počet nutných obchodů se často mění podle typu účtu.

Často kladené otázky:

Jaké jsou nejlepší způsoby provedení vkladu?

Debetní karta je jednou z nejlepších bankovních alternativ, kterou můžete použít u jakéhokoli brokera binárních opcí, protože můžete okamžitě financovat účet penězi ze svého bankovního účtu. Kromě toho neexistují žádné další poplatky za registraci debetní karty.
Kromě toho budete moci vybírat peníze přímo ze svého obchodního účtu na debetní kartu a tyto prostředky budou rychle vráceny zpět na váš bankovní účet spojený s vaší debetní kartou.

Přijímají makléři Neteller?

Mnoho z nejlépe hodnocených a uváděných Brokerů vám umožní financovat váš obchodní účet u Neteller, ale uvědomte si, že Neteller má několik různých národních limitů na to, kdo si může zaregistrovat účet a využívat jejich službu elektronické peněženky.
Předpokládejme však, že máte účet Neteller. V takovém případě nebudete mít problém najít online nebo dokonce mobilní Binární opce Booker, který vám umožní používat Neteller k financování a výběrům z vašeho obchodního účtu.

Je možné vkládat v jakékoli měně?

Uvědomte si, že to, zda vám bude poskytnut široký a rozmanitý výběr alternativních nastavení měny, když se zaregistrujete jako nový obchodník u jakéhokoli brokera binárních opcí, bude záviset na tom, u kterého brokera binárních opcí se zaregistrujete.
Ušetříte spoustu peněz, pokud si vyberete brokera, který vám umožní otevřít si obchodní účet ve vaší rodné měně, protože nebudete muset platit žádné poplatky za směnný kurz, když vkládáte nebo vybíráte peníze z vašeho obchodního účtu.

Závěr: Proveďte vklad a začněte binární obchodování

Pravidla upravující minimální vklady jsou jednou z oblastí, kterou stojí za to prozkoumat. Zatímco někteří brokeři poskytují obchodování s binárními opcemi bez minimálního vkladu, většina požaduje vklad alespoň $50 a v některých případech $100. Pokud máte nedostatek hotovosti, vynikající je broker se skromným minimálním vkladem.

➨ Zaregistrujte se u nejlepšího binárního brokera Pocket Option nyní!

(Varování před rizikem: Váš kapitál může být ohrožen)

O autorovi

Percival Knight
Již více než deset let jsem zkušeným obchodníkem s binárními opcemi. Hlavně obchoduji 60sekundové obchody s velmi vysokou návštěvností. Moje oblíbená strategie je používání svícnů a falešných útěků

Napsat komentář