Výběr binárních opcí: Jak vybrat peníze od vašeho brokera?

První věc, kterou byste měli zvážit předtím výběr brokera binárních opcí je politika výběru peněz. V ideálním případě se musíte rozhodnout pro brokera, který umožňuje snadné způsoby výběru bez jakýchkoliv komplikací při výběru finančních prostředků.

Každý broker dodržuje samostatnou sadu pravidel, takže musíte jasně porozumět pravidlům brokera a poté se rozhodnout. A co je nejdůležitější, měli byste se dozvědět, zda můžete prostředky ze svého účtu vybrat, pokud jste jich nashromáždili dostatek.

Šifrovací systém SSL zajišťuje bezpečnost transakcí spojených s výběrem peněz. Před výběrem částky však musíte mít na paměti následující aspekty váš obchodní účet.

Podívejte se na můj průvodce zde:

Youtube

Načtením videa souhlasíte se zásadami ochrany osobních údajů YouTube.
Zjistěte více

Načíst video

PGlmcmFtZSB0aXRsZT0iSG93IHRvIFdJVEhEUkFXIE1vbmV5IGZyb20geW91ciBCaW5hcnkgT3B0aW9ucyBicm9rZXIgKGVhc3kgbWV0aG9kIDIwMjIpIiB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc3JjPSJodHRwczovL3d3dy55b3V0dWJlLW5vY29va2llLmNvbS9lbWJlZC9yVTFweUJYbXNIST9mZWF0dXJlPW9lbWJlZCIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIGFsbG93PSJhY2NlbGVyb21ldGVyOyBhdXRvcGxheTsgY2xpcGJvYXJkLXdyaXRlOyBlbmNyeXB0ZWQtbWVkaWE7IGd5cm9zY29wZTsgcGljdHVyZS1pbi1waWN0dXJlOyB3ZWItc2hhcmUiIGFsbG93ZnVsbHNjcmVlbj48L2lmcmFtZT4=
➨ Zaregistrujte se u nejlepšího binárního brokera Pocket Option nyní!

(Varování před rizikem: Váš kapitál může být ohrožen)

Minimální požadavky na výběr pro binární opce:

Nejprve se musíte před výběrem peněz ujistit, že váš účet splňuje minimální částku. Výběr tedy může v některých případech záviset na tom, že máte určitou částku, a pokud tuto částku nemáte, možná budete muset zaplatit příplatek. 

Například, pokud je minimální požadavek na výběr z účtu $150, znamená to, že pro výběr peněz musíte mít na účtu alespoň $100, takže pokud je menší než $100, možná budete muset zaplatit brokerovi příplatek.

Minimální částka výběru

Způsoby platby za výběr:

Musíte si být vědomi způsobů výběru povolených brokerem. Většina brokerů umožňuje výběr prostředků pomocí kreditní karty nebo bankovního převodu. Může také povolit používání elektronických peněženek. Nejlepší je navštívit web, zkontrolovat stránku a najít spodní ikony, které definují metody. 

Ikony také vyjadřují typ kreditní karty, kterou broker akceptuje. Další znalosti můžete získat v sekci FAQ.

Některé populární způsoby výběru jsou:

Jak provést výběr u brokera binárních opcí?

Nejprve musí obchodník objasnit pojem výběr peněz z jeho obchodního účtu. Pokud se potřebujete naučit proces výběru, výběr prostředků z vašeho obchodního účtu může být problém. 

Možnost výběru Pocket Option

Obchodníci mohou obvykle vybírat finanční prostředky ze svých obchodních účtů následovně stejný proces jako většina brokerů. Následující kroky však obchodníkům přijdou vhod pro výběry. 

➥ Nejlepší volba pro obchodníky: Zaregistrujte se s Quotex zdarma

(Varování před rizikem: Váš kapitál může být ohrožen)

Krok #1 Zadejte svůj obchodní účet tím, že se do něj přihlásíte

Obchodník musí vstoupit jeho obchodní účet u brokera zadáním jeho přihlašovací údaje. Po přihlášení ke svému obchodnímu účtu můžete vybírat peníze. Nejprve však musíte zadat uživatelské jméno a heslo které makléř požaduje. 

Zaregistrujte se Quotex

Krok #2 Vyberte možnost 'výběr prostředků'

Když zadáte svůj obchodní účet, uvidíte a přístrojová deska. Palubní deska má několik možností, včetně jedné pro výběry prostředků

Quotex výběr a doklad o odběru

Nejlepší zprostředkovatel binárních opcí pro výběry ukazuje obchodníkům možnost „výběr prostředků“, aby mohli provádět výběry. Obchodníci mohou na tuto možnost kliknout. 

➥ Nejlepší volba pro obchodníky: Zaregistrujte se s Quotex zdarma

(Varování před rizikem: Váš kapitál může být ohrožen)

Krok #3 Zadejte částku výběru

Obchodníci mohou provést výběr jakákoli částka mají na svém obchodním účtu. Nicméně některé binární opce makléři mají stanoveno minimální částka výběru. Pokud má váš makléř takovou podmínku, možná budete muset stáhnout stejný nebo větší než minimální částka výběru. V opačném případě si makléři účtují a poplatek

Minimální výběr na Pocket Option

Krok #4 Vyberte způsob platby

Nyní existují několik platebních metod že nejlepší výběr binárních opcí broker nabízí. Například bankovní převody, kryptoměna, elektronické peněženky a karty jsou běžné platební metody, které většina brokerů podporuje. 

způsoby platby quotex

Krok #5 Odešlete svůj požadavek

Konečně, po výběru způsobu platby můžete odešlete svou žádost. Broker binárních opcí zpracuje váš výběr v minimálním možném čase

Dobré vědět!
Většina brokerů, kteří nabízejí binární obchodování, zabírá až 8-24 hodin ke zpracování výběrů. Doba, po kterou obchodníci obdrží své prostředky, však závisí na platebních metodách, které si zvolí.
➥ Nejlepší volba pro obchodníky: Zaregistrujte se s Quotex zdarma

(Varování před rizikem: Váš kapitál může být ohrožen)

Důkaz o výběru brokera binárních opcí:

Quotex-odolné proti vytažení

Na obrázku výše vidíte můj výběr na Quotex. Zaplatil jsem přes $ 2000 prostřednictvím platební metody bitcoinů do své peněženky. Doba trvání požadavku byla pouze 3 hodiny. Jak vidíte, výběry binárních opcí fungují dobře, pokud si vyberete správného brokera.

Odeslání žádosti o výběr z vašeho účtu

Pokud jste připraveni vybrat částku, musíte se přihlásit ke svému účtu a poté, musíte kliknout na tlačítko výběru na účtu a uvést částku, kterou chcete vybrat, zadáním požadované částky

kotace stažení

Je však nezbytné předložit doklady potřebné pro podání žádosti o odstoupení od smlouvy. Budete potřebovat následující dokumenty, jako je doklad totožnosti:

  • Cestovní pas
  • Řidičský prúkaz
  • Účet za energie

V případě výběru z kreditní karty je zásadní zajistit si fotokopii nebo naskenovanou kopii obou stran kreditní karty. Opět platí, že poslední čtyři číslice kreditní karty musí být ve fotokopii řádně viditelné. Po předložení potřebných dokumentů je žádost zpravidla ve stanovené lhůtě schválena.

Pro vklad na účet musíte dodržet stejný způsob jako při výběru peněz. K výběru částky vyšší, než byla částka, na kterou jste původně vložili, však potřebujete systém bankovního převodu.

➨ Zaregistrujte se u nejlepšího binárního brokera Pocket Option nyní!

(Varování před rizikem: Váš kapitál může být ohrožen)

Problémy s výběrem binárních opcí, které mohou nastat:

Když chcete vybrat peníze ze svého Broker binárních opcí, mohou nastat následující problémy:

  • Výběr bude zamítnut
  • Trvání výběru trvá příliš dlouho
  • Zprostředkovatel výběr neprovádí
  • Váš účet není schopen vybrat peníze z důvodu chybějícího ověření

Ve všech těchto ohledech doporučujeme ověřit váš obchodní účet předtím, než požádáte o výběr. V 90% problémů, které se vyskytnou při žádosti o výběr, je důvodem chybějící úplné ověření.

Ale bohužel existují i podvodní makléři, kteří své výběry neprovádějí. Podívejte se proto na naše Černá listina makléřů nebo si přečtěte naše článek o tom, jak se vyhnout podvodům!

Poplatky za výběr

V případě některých brokerů musíte za výběr peněz zaplatit poplatek, někteří brokeři výběr umožňují zdarma.

Opět platí, že někteří brokeři účtují peníze pouze za výběry bankovním převodem, ale kreditní karty si neúčtují žádný poplatek. Obvykle účtují kolem $35 v případě výběru bankovním převodem. Někdy vám mohou umožnit výběr zdarma pouze napoprvé a od příště budete muset platit poplatek. Je vhodné si tyto aspekty výběru peněz z účtu ujasnit. 

BinaryCent způsoby výběru
Poplatky za výběr brokera binárních opcí

Tyto otázky musíte položit přímo prostřednictvím podpory živého chatu. Musíte si vybrat přátelského a vstřícného makléře nebo mít tým, který dokáže vyhovět vašim potřebám a objasnit vaše pochybnosti.

Je tedy pozorováno, že lidé zapojit se do obchodování binárních opcí online za účelem vytváření zisku. Poté, co vygenerují značné množství zisku, chtějí částku vybrat. Obchodníci jsou zmateni širokou škálou metod souvisejících s výběrem a každý broker má specifická pravidla, která obchodníkům ukládá brokeři binárních opcí (definice). Tato pravidla striktně ukládají, aby udrželi pořádek ve svém oboru práce. 

Nicméně, zdá se, že makléři úmyslně ukládají taková pravidla, aby zabránili obchodníkům v přístupu k jejich penězům. Pravidla jsou však nezbytná pro zachování systému spravedlivého obchodování. Musíte si tedy být vědomi pravidel a ujasnit si je předem.

Zpracování žádosti o výběr trvá určitou dobu.

Doba potřebná ke zpracování žádosti o výběr se u každého brokera liší. Během některých zpracování žádosti ve stejný den, u jiných může zpracování výběru trvat déle než týden. Jakmile je žádost zpracována, závisí na bance, zda bude pokračovat v procesu výběru, aby se zobrazila částka stržená z účtu. Zpravidla do deseti dnů jsou prostředky připsány na bankovní účet.

Doba trvání výběru u brokerů binárních opcí:

Dá se tedy říci, že částku peněz na svůj účet pravděpodobně nedostanete okamžitě. Má to dva hlavní důvody:

Za prvé se to děje proto, že výběry nejsou prováděny automaticky pomocí žádného softwaru. Místo toho se to provádí ručně, stejně jako v případě uložení peněz. Tým brokera binárních opcí často není schopen zpracovat množství peněz, které obchodník požaduje k výběru. 

Několik obchodníků požaduje každý den výběr, což vyvíjí tlak na zaměstnance, kteří tento úkol zpracovávají ručně. V důsledku toho se proces zpožďuje a čekací doba dosahuje až deseti dnů. Poté po uplynutí této doby prodlení dojde částka na váš bankovní účet.

Délka odběru na Vantage Markets

Za druhé, zpoždění je způsobeno tím, že makléři prověřují výběry. Tím pádem, je každý případ odstoupení důkladně prověřován pracovníky makléře. Členové ověřují, zda byla částka vydělaná obchodníkem oprávněně, nebo zda se na získání částky podílela nějaká porucha, jako je hackování. Toto pravidlo je klíčové z bezpečnostních důvodů a nejedná se o nějaké svévolné pravidlo přidané makléři. Aby se proces zpozdil.

Na rozdíl od populárních představ, že tato pravidla jsou zbytečná, toto konkrétní pravidlo zabraňuje jakémukoli nečestnému jednání a zajišťuje, že obchodníci mohou pokračovat v poctivém obchodování. Makléři musí tato pravidla dodržovat, aby se vyhnuli nespravedlivé ztrátě peněz. Pokud tato pravidla nezavedou, mohou dokonce přijít o své licence, takže pravidla přísně dodržují.

Způsob odběru Doba trvání
Bankovní převody2-5 dní
KryptoměnaOkamžitý
Elektronické fondy Okamžitý
Debetní a kreditní karty Až 24 hodin
➨ Zaregistrujte se u nejlepšího binárního brokera Pocket Option nyní!

(Varování před rizikem: Váš kapitál může být ohrožen)

Je možné kdykoli vybrat peníze z binárních opcí?

Obvykle můžete zisky kdykoli vybrat. Je povoleno poskytovateli legitimního finančního obchodování. nicméně, nemusí být možné okamžitě vybrat vklad nebo bonus, pokud jste jej obdrželi. Například několik poskytovatelů sázkových služeb nabízí bonusy. Nabízí se na počáteční vklady provedené obchodníky. Tyto bonusy jsou dárky, které upoutají pozornost obchodníků, aby se zaregistrovali na jejich webových stránkách a vložili peníze. 

Pokud vás tedy dárky nalákají, ztrácíte možnost vybrat vklad. Kromě toho musíte pro takový výběr splnit určité podmínky. 

Mezi takové podmínky patří klauzule, podle kterých je pro obchodníky nutné nakupovat některé smlouvy nebo investovat do obchodů. Pokud obchodník splní tyto podmínky, bude mu umožněno vybrat vklad spolu s částkou bonusu. 

Z praktického hlediska lze říci, že tato pravidla a podmínky jsou nezbytné pro bezpečnost a prospěch poskytovatelů obchodních služeb. Pokud by taková pravidla neexistovala, obchodníci by neoprávněně využívali výhody. Obchodník by se například zaregistroval na webové stránce, vyzvedl bonus a okamžitě vybral vklad a bonus. Makléři a poskytovatelé služeb by tak museli utrpět ztráty.

Na druhou stranu, předpokládejme, že jakýkoli obchodník obdržel bonus a nesplnil požadované podmínky pro výběr vkladu a bonusu. V takovém případě bude i jemu umožněno vybrat zisky vytvořené vkladem a bonusem. Pokud tedy hledáte brokera pro obchodování s opcemi, musíte si vybrat bezpečného a legálního poskytovatele služeb, který dokáže zajistit bezproblémové postupy výběru. Obecně platí, že prominentní makléři nemají žádné minimální požadavky na výběr. 

Bonus Quotex

I když chcete vybrat extrémně minimální částku, jako je například $10, broker vám to musí povolit, aniž by to vytvářelo nějaké překážky nebo ukládalo nějaké přísné podmínky. 

Pokud jste v tomto oboru noví, můžete vyhledat pomoc online výukových programů a obchodních průvodců pro shromažďování informací o binárních obchodních opcích. Pokud chcete, aby vaše úsilí generovalo pěkné množství příjmů, musíte se naučit každý aspekt, který s tím souvisí.

Kteří brokeři binárních opcí jsou zabezpečeni pro výběry?

Ze všech brokerů binárních opcí, ke kterým mají obchodníci přístup, pět makléřů nabídnout nejlepší služby pro obchodníky hledající výběr. Mezi tyto makléře patří:

Quotex

broker binárních opcí, Quotex, nabízí nejlepší služby obchodníkům, kteří chtějí obchodovat binární opce. Dokonce vklad a výběr proces Quotex je bezešvý

Quotex

The podmínky odstoupení od smlouvy makléře jsou následující:

  • Obchodníci musí provést výběr alespoň $10. Je to minimální částka výběru pro Quotex. 
  • Časový rámec výběru tohoto brokera se pohybuje mezi 1 až 5 dny
  • Obchodníci musí používat stejný způsob výběru na Quotex že oni slouží k uložení finančních prostředků. 

Obchodníci na Quotex si tedy mohou užívat obchodování s binárními opcemi, protože mají přístup ke svým ziskům, kdykoli je potřebují. 

➥ Nejlepší volba pro obchodníky: Zaregistrujte se s Quotex zdarma

(Varování před rizikem: Váš kapitál může být ohrožen)

Pokud to chcete vědět podrobnější informace o Quotex a procesu jeho stažení, přečtěte si náš článek „Výběry Quotex“.

Pocket Option

Tento broker binárních opcí je a důvěryhodná volba mnoha obchodníků kvůli několika obchodním funkcím. Je to an intuitivní online obchodní platforma, která nabízí obchodníkům a širokou škálu podkladových aktiv

Pocket Option

The podmínky odstoupení od smlouvy z Pocket Option jako nejlepší broker binárních opcí pro výběr jsou následující: 

  • Začínající od $10, mohou obchodníci vybrat jakoukoli částku chtějí stáhnout Pocket Option. 
  • Obchodníci s binárními opcemi mohou využít jeden z několik platebních metod k dispozici na Pocket Option. 
  • Tato binární obchodní platforma podporuje rychlé výběry
  • Výběry na Pocket Option ano nezahrnuje žádný poplatek pro obchodníky.
obchod o víkendech s kapesní opcí

Pocket Option je tedy skvělá online obchodní platforma z pohledu výběrů. Obchodníci mohou vybrat jakoukoli částku přejí si. 

➥ Zaregistrujte se s Pocket Option zdarma

(Varování před rizikem: Váš kapitál může být ohrožen)

Pokud to chcete vědět podrobnější informace o Pocket Option a procesu jeho stažení, přečtěte si náš článek „Výběry Pocket Option“.

Olymp Trade

Název Olymp Trade může být novinkou v obchodování binárních opcí. Makléř však má úžasné recenze protože obchodníkům nabízí to nejlepší. Kromě toho, že pomáhá obchodníkům obchodovat nejlepší podkladová aktiva, Olymp Trade také umožňuje obchodníkům dělat rychlé výběry

olympijské obchodní jablko

Zde jsou podmínky odstoupení od smlouvy Olymp Trade: 

  • Obchodník může vybrat částku již od $10 z živého obchodního účtu Olymp Trade. 
  • Proces výběru pro Olymp Trade je čistě bezešvý. Obchodník nemusí podstupovat žádné potíže, aby mohl vybrat své prostředky.  
  • Výběry binárních opcí nemají žádný limit. Obchodník může ze svého obchodního účtu Olymp Trade vybrat tolik, kolik si přeje. 
  • Olymp Trade nabízí několik platebních metod obchodníkům, aby jim pomohli pohodlně vybrat jejich prostředky. 
  • Zprostředkovatel si žádné neúčtuje poplatky nebo provize od obchodníků provádějících výběry.
➥ Stáhněte si Olymp Trade pro PC nyní!

(Varování před rizikem: Váš kapitál může být ohrožen)

Pokud to chcete vědět podrobnější informace o Olymp Trade a procesu jeho stažení, přečtěte si náš článek „Výběry z obchodu Olymp“.

BinaryCent

Kromě toho, že obchodníkům nabízí skvělé obchodní služby, BinaryCent nabízí obchodníkům a bezproblémová zkušenost s výběrem. V důsledku toho se mnoho obchodníků často spojuje s BinaryCent kvůli jeho hladký proces vkladu a výběru

binární

BinaryCent má skvělé služby a všechny funkce, o kterých by si každý obchodník obchodující s binárními opcemi mohl nechat zdát. The pravidla a podmínky pro výběr z vašeho obchodního účtu BinaryCent jsou následující: 

  • Obchodníci mohou vybrat jakoukoli částku počínaje $50. BinaryCent má tedy minimální částku výběru $50. Musíte vyvolat výběr poplatek pokud vyberete méně než toto. 
  • BinaryCent podporuje a pár platebních metod. Peníze můžete vybírat například prostřednictvím svého bankovního účtu, karet atd. 
  • Pokud zvolíte metodu kreditní karta výběr, poplatky BinaryCent a Poplatek za převod 5%. Kromě těchto poplatků neexistují žádné další poplatky, které musí obchodníci platit za výběr prostředků. 
› Připojte se zdarma s Binarycent nyní

(Varování před rizikem: Váš kapitál může být ohrožen)

Pokud to chcete vědět podrobnější informace o Binarycent a procesu jeho stažení, přečtěte si náš článek „Výběry Binarycent“.

IQ cent 

Jakmile obchodník provádí ziskové obchody na IQ cent obchodní účet, může takové prostředky vybrat. Proces výběru pro obchodníky na IQ Cent je stejný, jak jsme diskutovali. Obchodník se tak může přihlásit k obchodnímu účtu na IQ Cent se zavřenýma očima, protože je to nejspolehlivější broker. 

Dárky IQcent

Některé podmínky výběru, které IQ Cent stanoví, jsou následující: 

  • Obchodníci musí udělat a minimální odběr $20
  • The způsob výběru obchodník používá k výběru prostředků ze svého obchodního účtu musí být stejně jako způsob vkladu
  • Obchodníci musí předložit své doklad totožnosti makléři, jakmile podá žádost o výběr. 
  • Existují žádné poplatky za výběr které si makléř účtuje. 
› Připojte se zdarma na IQcent nyní

(Varování před rizikem: Váš kapitál může být ohrožen)

Pokud to chcete vědět podrobnější informace o IQcent a procesu jeho stažení, přečtěte si náš článek „Výběry IQcent“.

Závěr: Ušetřete své zisky při výběru peněz

V této oblasti budete pravděpodobně také čelit několika výzvám. Můžete se například potýkat s problémy při výběru peněz od brokera, pokud na vašem účtu chybí nějaké informace nebo problémy související se zastaralými doklady pro osobní identifikaci nebo pokud jste bance poskytli nesprávné informace. 

Kromě toho musíte být před investováním opatrní, jak to někdy obchodníci bývají obětí podvodníků a podvodníků kteří vás podvádějí falešnými sliby a vyčerpávají vaše peníze. Před vyplutím na tuto misi byste tedy měli důkladně znát brokera a jeho pravidla výběru.

➨ Zaregistrujte se u nejlepšího binárního brokera Pocket Option nyní!

(Varování před rizikem: Váš kapitál může být ohrožen)

FAQ – Často kladené otázky

Je proces výběru fondu binárních opcí snadný?

Ano, proces výběru fondu binárních opcí je snadný pro každého obchodníka, který si přeje vybrat prostředky z tohoto obchodního účtu. Nejlepší brokeři binárních opcí pro výběry mají a bezproblémový proces výběru. Obchodníci tedy mohou vybírat prostředky ze svých obchodních účtů v jednoduché kroky

S jakými problémy se může obchodník setkat při výběru prostředků?

Existuje několik problémů, na které může obchodník narazit při pokusu o výběr. Obchodník například nemusí najít své požadované způsob platby
Může se stát, že nebude moci vybrat, pokud nepoužije svou platební metodu. Bankovní účet by měl patřit obchodníkovi, pokud obchodník vybírá prostředky převodem. 

Jaký je nejlepší způsob platby pro výběry binárních opcí?

Provedené výběry bankovním převodem nebo platbou kartou jsou nejlepší, protože obchodníci dostávají prostředky přímo na své bankovní účty. 

O autorovi

Percival Knight
Již více než deset let jsem zkušeným obchodníkem s binárními opcemi. Hlavně obchoduji 60sekundové obchody s velmi vysokou návštěvností. Moje oblíbená strategie je používání svícnů a falešných útěků

Napsat komentář