Co je deník obchodování binárních opcí? - Jak začít

Zajímá vás, jak se stát lepším binárním obchodníkem? Odpověď je jednoduchá: Založte si obchodní deník, abyste mohli sledovat svůj obchodní pokrok. Čas od času musí obchodníci aktualizovat své dovednosti, aby zvýšili svůj obchodní úspěch. Kromě toho, převzetí odpovědnosti za správné obchodní rozhodnutí ve správný čas zlepšuje úspěšnost obchodníka.

Vytvořte si obchodní deník

Vedení obchodního deníku může být skvělý způsob, jak sledovat, co děláte se učí v binárním obchodování a jak je plánujete v budoucnu implementovat. Takto, můžete si projít svůj deník, abyste si vzpomněli na starou obchodní techniku, která byla tehdy zisková. Abychom to lépe vysvětlili, zde je vše, co potřebujete vědět o zahájení obchodního deníku binárních opcí.

Návod krok za krokem k vytvoření binárního obchodního deníku:

Obchodník používá mnoho nástrojů a technik ke zlepšení obchodních výsledků, mezi nimiž je obchodní deník nutností. Není to nic jiného než a sběr všech obchodních transakcí obchodníka z minulosti. Díky jeho účinnosti si obchodník může poznamenat důležité detaily o svých předchozích akcích, aby rozpoznal své silné a slabé stránky. 

Obchodní deník může být buď fyzický deník, nebo digitální soubor MS Excel nebo Word. Nezáleží na tom, jaký typ obchodního deníku máte, ale musí být podle vašich preferencí a obsahovat všechny vaše minulé obchody.

V současné době většina obchodníků udržuje digitální deník, protože jej lze snadno vytvářet a snadno upravovat odkudkoli a kdykoli. Nyní se naučíme, jak založit deník obchodování binárních opcí!

Krok 1: Vytvoření obsahu

Vytvoření obsahu vašeho obchodního deníku je nejdůležitějším krokem. Přemýšlejte o obchodním deníku jako o volném prostoru, kam můžete psát cokoli, co vás při obchodování napadne. Od zapisování jmen všech finanční nástroje všem používané obchodní strategie, obchodní deník musí obsahovat všechny potřebné informace týkající se vašich minulých a současných obchodních aktivit.

Nyní musíte uvést všechny podrobnosti o transakci, které jste v minulosti provedli, spolu s následujícími informacemi:

  • O jaký druh transakce se jednalo?
  • Kdy a jak obchod skončil?
  • Proč jste se rozhodl otevřít takovou pozici?
  • Jaké nástroje a techniky jste použili?
  • Jaké byly vaše myšlenky před konečným rozhodnutím?

Nezapomeňte uvést investovanou částku a dobu expirace spolu se směrem obchodu. Pomocí ukazatelů v obsahu deníku můžete upozornit na nejlepší vítězné strategie, které vám pomohly dosáhnout pozoruhodných zisků z vašeho předchozího obchodování s binárními opcemi.. Navíc si můžete dělat poznámky o měkkých faktorech, které považujete za užitečné ve chvílích obchodování. 

Obsah deníku můžete kategorizovat jako „nejlepší obchodní transakce“ a „nejhorší obchodní transakce“. Kategorizace obsahu vašeho obchodního deníku vám pomůže pochopit, kde jste udělali chybu a jak to můžete napravit.

Poté můžete přizpůsobit nové strategie a techniky podle svých potřeb a zlepšit tak výsledky binárního obchodování. 

Nyní je čas přizpůsobit obsah.

Nejlepší binární broker:
(Varování před rizikem: Obchodování je riskantní)

Pocket Option - Obchodujte s vysokými zisky

123455.0/5

Pocket Option - Obchodujte s vysokými zisky

  • Přijímá mezinárodní klienty
  • Vysoké výplaty 95%+
  • Profesionální platforma
  • Rychlé vklady
  • Sociální obchodování
  • Bonusy zdarma
(Varování před rizikem: Obchodování je riskantní)

Krok 2: Přizpůsobte si deník podle svých preferencí

Nejdůležitějším požadavkem na vytvoření vynikajícího binárního obchodního deníku je přesné pochopení toho, co potřebujete. Když víte, co musíte zahrnout, vytvoření deníku obchodování s binárními opcemi se pro vás stává mnohem jednodušším a jednodušším. Nyní je čas vytvořit si obchodní deník podle svého vkusu!

Držte hlavu ve hře
  • Zvažte svůj stav mysli: Většina obchodníků dělá svá nejlepší rozhodnutí v určité formě mysli, o které pouze vědí. Takže nikdo jiný kromě vás nemůže skutečně pochopit váš stav mysli.

Víte jen to, jak váš mozek funguje v těch nejvytíženějších podmínkách a jak váš mozek dospěje k rozhodnutí v nejkritičtější chvíli. Zkuste se tedy soustředit na svou mysl a porozumět tomu, jak váš mozek funguje, když děláte obchodní rozhodnutí.

Důležité je najít správný čas na obchodování. Pokud pak dokážete dobře analyzovat svůj stav mysli, vytvoříte si lepší obchodní deník.

  • Zvýrazněte své ztráty: Opravdu, obchodování s vašimi penězi může být riskantnější někdy. Takže když budete vytvářet své binární obchodní deníky, nezapomeňte zdůraznit své obchodní ztráty. Zahrňte každý typ obchodního stylu, který jste dříve vyzkoušeli.

Jakmile se začnete učit ze svých předchozích chyb, najdete svůj jedinečný obchodní styl. Takže se nelekejte, když se jako začátečník rozhodnete pro riskantní obchodní styl. Místo toho to berte jako příležitost k učení a zahrňte vše, co se z toho naučíte, do obchodního deníku.

Pracujte na vítězné strategii
  • Vytvořte lepší vítěznou strategii: Často je vidět, že mnoho obchodníků selže, když se soustředí pouze na velké vítězství. Dva hlavní přístupy obchodování s binárními opcemi jsou:

1. Jednou vyhrát vysoké procento obchodů.

2. Vydělávat peníze kousek po kousku s každým vítězným obchodem. 

Zatímco jiní se zaměřují na maximalizaci svých zisků, vy musíte zvýšit počet svých vítězných obchodů. Nezáleží na tom, zda vyhrajete méně nebo hodně. Důležité je, abyste místo prohry vyhrávali. Čím vyšší bude vaše výherní procento, tím lepší bude vaše vítězná strategie. Použijte deník obchodování binárních opcí ke sledování svého růstu, abyste mohli zlepšit svůj obchodní styl.

➨ Zaregistrujte se u nejlepšího binárního brokera Pocket Option nyní!

(Varování před rizikem: Váš kapitál může být ohrožen)

Krok 3: Uspořádejte deník pro lepší porozumění

Obchodní deník považujte za svůj deník, kterému rozumíte pouze vy a nikdo jiný. Místo toho, aby deník vypadal jako strnulá kniha, používejte krátké formy a jednoduchý jazyk, abyste mu lépe porozuměli. Nepište na stránky deníku těžko čitelné dlouhé věty. Místo toho vyzkoušejte následující styly:

  • Použijte formát tabulky pro zadání vašich denních obchodních záznamů.
  • K udržení transakcí v sérii použijte sériové číslo nebo bulletiny.
  • Změňte barvy textu podle svého vkusu.
  • Mezi tím zvýrazněte důležité poznámky, abyste je snadno našli.
  • Vytvářejte krátké formuláře a začleňte je do obsahu deníku.

Někteří obchodníci tento krok neberou vážně a některé z výše zmíněných bodů jim unikají. V důsledku toho se časopis pro ně stává obtížně čitelným. Takové situaci se můžete vyhnout jednoduše tím, že budete obsah časopisu rozvíjet s maximální pozorností.

Začněte budovat svůj deník důkladně od začátku s jakoukoli informací, která vás zajímá. Potom pomalu začleňujte své pravidelné poznatky z učení jako nové položky a uvidíte, jak to půjde. Časem zjistíte, že deník obchodování s binárními opcemi může být velkým pomocníkem!

Hlavní důvody, proč mít binární obchodní deník:

Nyní, když víte, jak si vytvořit dokonalý deník obchodování binárních opcí pro sebe, je čas pochopit, proč je nutné mít deník. Zde jsou tedy hlavní důvody, proč mít obchodní deník.

#1 Obchodní deník potřebujete, abyste mohli vydělávat peníze

Jako každý obchodník musíte někde začít, což je skutečně obtížné. Jakmile začnete obchodovat, považujte deník za své pravidelné psaní deníku. Dělejte si každý den krátké poznámky do deníku. Pomalu pochopíte, jak vám deník pomáhá:

  • Pochopte své procento výher
  • Objevte lepší vítězné strategie
  • Zvládněte nejnovější trendy binárního obchodování
Vydělávejte peníze a dejte je do peněženky

Když váš obchodní deník ukazuje, že jste vyhráli výrazně méně než minulý měsíc, pak je čas analyzovat, kde se vaše techniky pokazily. Nejprve zkontrolujte, jak jste investovali své peníze v předchozím měsíci, a porovnejte je se svým současným stylem obchodování.

Pravděpodobně najdete chyby, které jste v poslední době udělali. Obchodní deník vám tak pomůže pochopit, jaká obchodní strategie vyhovuje jakému typu tržního prostředí. Výsledkem je, že neustále vyděláváte prostřednictvím úspěšného obchodování s binárními opcemi.

Nejlepší binární broker:
(Varování před rizikem: Obchodování je riskantní)

Pocket Option - Obchodujte s vysokými zisky

123455.0/5

Pocket Option - Obchodujte s vysokými zisky

  • Přijímá mezinárodní klienty
  • Vysoké výplaty 95%+
  • Profesionální platforma
  • Rychlé vklady
  • Sociální obchodování
  • Bonusy zdarma
(Varování před rizikem: Obchodování je riskantní)

#2 Obchodní deník vám pomůže sledovat ostatní obchodníky

Ve světě obchodování nemá učení konce. Každý den nové trendy binárního obchodování vytvářejí nové rekordy. Zatímco někdo vyhrává velké, jiný čelí obrovským ztrátám. Pokud však chcete zůstat na vítězné straně, musíte si nastudovat, co dělají ostatní.

Nejlepší způsob, jak toho dosáhnout, je vést obchodní deník. Pomůže vám analyzovat nedávné obchodní styly jiných obchodníků. Můžete zkoumat důvody ztrát ostatních hráčů a naučit se, jak tato rizika překonat v budoucím obchodování.

Čím víc ty studovat binární chyby ostatních, tím více se dozvíte o nejnovějších trendech vítězných binárních opcí.

Závěr: Obchodní deníky jsou efektivní nástroje

Obchodní deník je silný a efektivní nástroj pro moderní binární obchodníky, kteří se chtějí stát lepšími obchodníky. Deník pomáhá obchodníkům porozumět složitým částem obchodní strategie, ale také obchodníkům pomáhá pochopit, co se pokazilo, když prohráli.

Než bude pozdě, každý obchodník by měl začít vytvářet obchodní deník spolu s obchodní strategií vydělávání peněz. Dobrý obchodní deník se solidní znalostí sebe sama stačí k tomu, aby se z vás rychle stal profesionální obchodník.

➨ Zaregistrujte se u nejlepšího binárního brokera Pocket Option nyní!

(Varování před rizikem: Váš kapitál může být ohrožen)

O autorovi

Percival Knight
Již více než deset let jsem zkušeným obchodníkem s binárními opcemi. Hlavně obchoduji 60sekundové obchody s velmi vysokou návštěvností. Moje oblíbená strategie je používání svícnů a falešných útěků

Napsat komentář