Kolik peněz můžete vydělat obchodováním s binárními opcemi?

Kdo by nerad vydělal nějaké extra rychlé peníze? A obchodování s binárními opcemi to umožňuje. Prostřednictvím tohoto obchodování můžete vydělat skutečné peníze velmi rychle, ale je s tím spojeno příliš velké riziko. Ale pokud jste dost nervózní, abyste riskovali, pak binární obchodování je to pravé pro vás. Pomocí této metody můžete vydělat spoustu zisku, ale než se dostanete do části o zisku, musíte nejprve pochopit složitost obchodování s binárními opcemi. 

Co jsou binární opce?

Binární opce jsou formou obchodování s opcemi, které je založeno na jediné otázce, „skončila komodita akciového indexu nebo pár Forexu za určitou cenu nebo ne do definovaného období expirace“. Existuje mnoho definic obchodování binárních opcí online, ale musíte rozumět významu tohoto termínu stačí si přečíst definici

Zpočátku může být trochu náročné porozumět tomuto konceptu, ale dovolte mi, abych vám to vysvětlil jednoduchými slovy. Obchodování s binárními opcemi znamená, že obchodník nebo investor bude muset postulovat, zda cena aktiva půjde nahoru nebo dolů po určité období a na základě jeho spekulací, dostane peníze. A cena aktiv zahrnuje aktiva, jako je cena akcií společností, cena kryptoměn, směnný kurz USD/GBP, cena zlata nebo stříbra atd. 

Perioda může být krátká jako minuta; to znamená, že obchodník by musel spekulovat, zda se cena konkrétního aktiva po minutě zvýší nebo sníží. Člověk tak může na globálních trzích obchodovat s binárními opcemi stokrát za den. 

Proč byste měli obchodovat binární opce? Hlavní věc, která přilákala obchodníky k binárnímu obchodování, je to, že pouze přesně předpovídají, kolik mohou získat a co ztratí. Obvykle je procento zisku 70-95% z toho, co se investuje. Pokud například investujete $100 a vaše spekulace o ceně aktiva byla správná, získáte $170-$195. Díky tomu je obchodování jednodušší. Na konci jsou pouze dvě možnosti. Buď to všechno získáte, nebo všechno ztratíte. Proto se nazývá binární opce. 

Nejlepší binární broker:
(Varování před rizikem: Obchodování je riskantní)

Pocket Option - Obchodujte s vysokými zisky

123455.0/5

Pocket Option - Obchodujte s vysokými zisky

  • Přijímá mezinárodní klienty
  • Vysoké výplaty 95%+
  • Profesionální platforma
  • Rychlé vklady
  • Sociální obchodování
  • Bonusy zdarma
(Varování před rizikem: Obchodování je riskantní)

Binární typy opcí pro vydělávání peněz

Nejběžnějším typem obchodování s binárními opcemi je Obchod nahoru/dolů, ale jsou i jiné typy. Dejte nám o nich vědět:

  • High/Low nebo Up/Down

Toto je nejběžnější typ binární opce. V této možnosti obchodník předpovídá, zda cena aktiva po uplynutí doby expirace půjde výše nebo níže než aktuální cena aktiva. 

Vrcholy a pády a vzestupy a pády
  • Dovnitř ven

U tohoto typu opce musí obchodníci předvídat, zda cena daného aktiva poroste nebo zůstane pod vysokou nebo nízkou hodnotou. 

Vypuknout
  • Touch/No Touch

Toto je nejvíce vzrušující kategorie. Tato kategorie má nastavené úrovně vyšší nebo nižší, než je aktuální skutečná cena aktiva. Obchodníci musí předpovědět, zda se skutečná cena aktiva dotkne úrovně kdykoli před uplynutím doby platnosti. A pokud se cena dotkne tohoto bodu, obchodování v tu chvíli skončí samo a obchodník v tu chvíli dostane výplatu okamžitě. 

Dotykové obchodování
  • Žebřík

Tato možnost je velmi podobná Obchod nahoru/dolů, ale místo použití aktuální ceny aktiva používá žebříček různé cenové úrovně. 

Žebříkové obchodování

Faktory, které je třeba zvážit, abyste zbohatli pomocí binárních opcí

Zde je několik uvedených faktorů, ze kterých si uděláte představu.

zvažte své kroky při obchodování s pixabay

#1 Role požadovaných možností 

No, podle posledních průzkumů a zpráv se možnosti zbohatnutí zdají trochu nízké. Zbohatnutí prostřednictvím této možnosti je druh kvalitativní fráze.  

Tak jako Strategie binárních opcí zcela funguje na předpovědích. Jak již bylo řečeno, je to jako finanční sázka. Ale tato strategie je široce následována mnoha krypto obchodníky a podnikateli pro okamžitý úspěch. Ale někteří obchodníci, kteří získali zkušenosti s touto obchodní možností, dospěli k závěru, že je to legitimní, ale ve skutečnosti to není bezpečné. Je obtížné zbohatnout prostřednictvím binární opce, ale je to obvykle založeno na štěstí, jako je člověk typu „jeden z tisíce“. 

Šance zbohatnout a uspět v tom je opravdu velmi nízká, ale není to nemožné. Ale to nízké slovo se zdá tak nízké, že i losy budou znít jako lepší a bezpečnější varianta. 

#2 Role makléře 

Nejtěžší úkol v obchodování binárních opcí je najít správného legitimního makléře s ideální pověstí. A nalezení nejlepšího binárního brokera zvýší šance na zisk a sníží pravděpodobnost chyb nebo jakékoli ztráty. 

Vždy se snažte zvážit ty binární brokery, kteří nabízejí bezplatné demo zkušební verze. Díky tomu se proces stane bezchybnějším a bude dobře prozkoumat vše, jako je transparentnost, profesionalita a služby. Není pochyb o tom, že binární obchodování má mnoho rizikových faktorů, a proto byste si měli být vědomi strategie prohlašující makléře. 

➨ Zaregistrujte se u nejlepšího binárního brokera Pocket Option nyní!

(Varování před rizikem: Váš kapitál může být ohrožen)

#3 Role časového rámce

Známým finančním faktem založeným na čase je „čím delší investiční období, tím vyšší bude ziskový výsledek“. A šance na ziskový výsledek výrazně klesají s tím, jak se snižuje časový rámec konkrétního investičního obchodu.

To je další zásadní důvod, proč je těžké na binárním obchodování zbohatnout. Krátkodobí obchodníci investují do grafu svou 1 minutu i 3,4 hodiny. A tato jedna minuta poskytuje všechny informace, jako jsou vstupní a výstupní signály.

Pokuste se vytvořit lepší strategie časového rámce pro lepší výsledky, analyzujte grafy a zaměřte se na konkrétní časový rámec, který vám nejlépe vyhovuje. Nejprve se ujistěte, že jsou vaše strategie sladěny s vaším časovým rámcem. A pak rozhodněte o svém „hlavním“ časovém rámci. 

#4 Role výplaty 

Výsledky binárních opcí nebo právě výplata je především určitý typ očekávaného výnosu, který obchodník obdrží. Standardní výplata v binárním obchodování je kolem 75%-80% a toto procento závisí na makléřích. Mnoho brokerů také nabízí asi 90% z výplaty. 

Zbohatněte při obchodování s pexely

Quotex je nejlépe kótovaný binární broker, který nabízí nejvyšší výnosy z výplat.

Výplatní poměr v tom hraje velmi zásadní roli, ale je to velmi těžká hra, protože vyhrát pomocí predikce budoucí ceny se zdá těžší.  

➨ Zaregistrujte se u nejlepšího binárního brokera Pocket Option nyní!

(Varování před rizikem: Váš kapitál může být ohrožen)

#5 Role podvodů a podvodů

Rozhodně, tento nástroj není podvod; a podvody pro většinu částí jsou poněkud spojeny s makléři. Makléři by ten podvod mohli udělat v podstatě proto, že většina z nich nemá mnoho zkušeností a nejsou skuteční legálně. Není pochyb o tom, že jde o sázení na finanční aktiva, komodity, akcie a mnoho dalších. Ale bohužel, podvody a podvody jsou příliš neobvyklé.

Obchodujte s binárními opcemi bezpečně pixabay

Zpráva uvedla, že „Ve všech případech není problém s binárními opcemi, ale s brokery. Mnoho binárních opcí také často závisí na obchodních robotech, aby automatizovali své příslušné obchody. Vyzkoušejte tedy nové strategie, abyste se vyhnuli riziku podvodů a hrajte na jistotu. 

Binární opce vysvětleny na příkladech: trvání, zisk a ztráty

Trvání obchodu

Výhodou investice do binárních opcí je, že máte několik možností. Jednou z nejrozsáhlejších možností je čas (trvání). 

Nejvíce trvání pravděpodobně se pohybuje a něco málo přes 60 sekund. Proto budete muset u makléře zjistit minimální a maximální dobu trvání. Nejběžnější doba trvání je však 10-60 minut.

Obchodování s binárními opcemi

Zisky a ztráty – Kolik peněz můžete vydělat?

Zvažte tuto otázku: Bude cena bitcoinu dnes v 17:00 nad $39 243? Pokud si podle svého průzkumu myslíte, že ano, pak měli byste koupit binární opci, a pokud si myslíte opak, měli byste svou binární opci prodat

Cena binárních opcí se pohybuje mezi $0- $100. Nyní si představte, že binární hodnota výše uvedeného aktiva se obchoduje za $52,50 (nabídka) a $55,50 (nabídka). 

Pokud si koupíte a obchodovat s bitcoiny jako s binární opcí, pak musíte zaplatit $55,50, a pokud prodáte, pak budete prodávat za $52,50. Nyní předpokládejme, že předpovídáte, že cena bitcoinu bude vyšší než $39,243, a proto se rozhodnete koupit binární opci za $55,50. Pokud nyní, po 17:00, cena bitcoinu překročí $39,243, vaše předpověď byla správná a binární opce, kterou jste si koupili za $55,5, by se stala $100. To by vaše binární zisk $100-$55.5=$44.5.

Pokud ale cena bitcoinu klesne pod $39,243, pak vaše opce vyprší na $0 a ztratíte všechny peníze, které jste investovali. (Cena binárních opcí zde uvedená byla bez poplatků, nezapomeňte, že při binárním obchodování budete muset zaplatit poplatky brokerovi.)

Obchodování bitcoinů s binárními opcemi

Na konci binárního obchodování se každá opce uzavírá buď na $100 nebo $0. Pokud je vaše předpověď přesná, vaše peníze se stanou $100, a pokud je nepravdivá, dostanete $0. To znamená, že maximální částka, kterou můžete získat z a jediná binární opce je $100. Představte si tedy počet $100, který můžete vydělat za den, pokud budete obchodovat i pět až šest hodin. Na vydělávejte peníze obchodováním binárních opcí je jako počítání hvězd. Je to nekonečné. Ale s tímto druhem obchodování je spojeno vysoké riziko.

Jak obchodovat binární opce?

Tady je krok za krokem průvodce obchodováním binárních opcí:

  • Vyberte si správný web

První věc, kterou musíte udělat, je vybrat správného brokera pro obchodování binárních opcí. Můžete to udělat porovnáním všech recenzí webových stránek a výběrem nejlepší možnosti pro sebe. Zkuste si vybrat web, který účtuje minimální poplatky a poskytuje rychlé služby. 

  • Vyberte si své aktivum nebo trh

Seznam aktiv pro binární obchodování je obrovský, ale měli byste si vybrat oblast, kde máte předchozí zkušenosti nebo máte hluboké znalosti, protože by byly v sázce vaše peníze. Na trhu existuje mnoho možností pro binární obchodování. Patří mezi ně forex, kryptoměna, indexy, komodity, akcie atd. Například cena akcií společnosti Google, cena ropy a Ethereum, všechna tato aktiva spadají pod tento seznam. 

  • Vyberte velikost vašeho obchodu

Pro obchodování s binárními opcemi musíte nastavit určitou částku, protože vaše celková investice je ohrožena, takže je lepší začít s malým počtem binárních opcí. Později můžete zvýšit počet binárních opcí, které si koupíte, na základě získaných zkušeností. 

  • Vyberte si svůj časový rámec

Když začnete obchodovat s binárními opcemi, najdete možnost výběru doby expirace aktiva a můžete si vybrat mezi denní, denní nebo týdenní. Intradenní opce by byly nejlepší pro denní obchodníky, kteří mohou věnovat maximum času svému obchodování, a je to nejziskovější varianta. Intradenní obchodníci mohou provádět několik obchodů za jediný den a vydělávat zisky. Denní možnosti vyprší na konci dne, což je výhodné i pro denní obchodníky. A konečně, opce k také vyprší na konci obchodního týdne a může být vhodná pro swingové obchodníky.

Nejlepší zprostředkovatel binárních opcí dostupný pro vydělávání peněz

Makléř:
Nařízení:
Výnos a aktiva:
výhody:
Nabídka:
IFMRRC
Výtěžek: 95%+
Více než 100 trhů
  • Min. vklad $10
  • $10 000 demo
  • Profesionální platforma
  • Vysoký zisk až 95%
  • Rychlé výběry
  • Signály
Živý účet od $10
  Zaregistrujte se zdarma

(Varování před rizikem: Obchodování je riskantní)

IFMRRC
Výtěžek: 97%+
Více než 100 trhů
  • Přijímá mezinárodní klienty
  • Vysoké výplaty 95%+
  • Profesionální platforma
  • Rychlé vklady
  • Sociální obchodování
  • Bonusy zdarma
Živý účet od $50
  Zaregistrujte se zdarma

(Varování před rizikem: Obchodování je riskantní)

IFMRRC
Výtěžek: 90%+
100 trhů
  • Vysoký bonus
  • Dárky zdarma
  • Přijímá mezinárodní klienty
  • Uživatelsky přívětivá platforma
  • Kopírovat obchodování
Živý účet od $250
  Zaregistrujte se zdarma

(Váš kapitál může být ohrožen)

Makléř:
Nařízení:
IFMRRC
Výnos a aktiva:
Výtěžek: 95%+
Více než 100 trhů
výhody:
  • Min. vklad $10
  • $10 000 demo
  • Profesionální platforma
  • Vysoký zisk až 95%
  • Rychlé výběry
  • Signály
Nabídka:
Makléř:
Nařízení:
IFMRRC
Výnos a aktiva:
Výtěžek: 97%+
Více než 100 trhů
výhody:
  • Přijímá mezinárodní klienty
  • Vysoké výplaty 95%+
  • Profesionální platforma
  • Rychlé vklady
  • Sociální obchodování
  • Bonusy zdarma
Nabídka:
Makléř:
Nařízení:
IFMRRC
Výnos a aktiva:
Výtěžek: 90%+
100 trhů
výhody:
  • Vysoký bonus
  • Dárky zdarma
  • Přijímá mezinárodní klienty
  • Uživatelsky přívětivá platforma
  • Kopírovat obchodování
Nabídka:

Na trhu najdete spoustu brokerů, kteří tvrdí, že jsou důvěryhodní a poskytují vám ty nejlepší výsledky, jaké potřebujete. Sepsali jsme však nejlepší možnost brokera, která vás nejen povede správným způsobem, ale také vám pomůže vydělat obrovské zisky, které potřebujete

Quotex.io je nová a přední obchodní platforma, která byla spuštěna v roce 2019 a od té doby se stala nejlepší pro každého. Každý z jeho vývojářů vynaložil velké úsilí na vytvoření této cenné aplikace pro každého nového a zkušeného brokera. 

Konečným cílem aplikace Quotex.io je umožnit všem, kteří jsou ochotni splnit jejich touhy a příležitosti. Navíc se jedná o zcela moderní platformu, která funguje ve 4 snadných krocích. 

Nejlepší z Quotex můžete začít s demo účtem, pokud cítíte nějaké riziko. Navíc to nemá nic společného se skutečnými penězi. Můžete používat tuto platformu bez problémů a najít zisky. 

Závěr: S binárními opcemi můžete vydělat spoustu peněz, ale je to vysoké riziko!

Mnoho obchodníků, kteří jsou v tomto konceptu obchodování noví, se ptá, zda mohou vydělávat peníze obchodováním s binárními opcemi; už jste museli pochopit, že pomocí této obchodní možnosti můžete vydělat spoustu peněz. Jakmile si na trh zvyknete, můžete si koupit několik binárních opcí a tím znásobit svou investici stovky dolarů za jediný den

Vždy si ale pamatujte, že když obchodujete s binárními opcemi, obchodujte vždy jen s takovým kapitálem, který si můžete dovolit ztratit, a to není jen pro začátek, ale mějte to na paměti, dokud budete s binárními opcemi obchodovat. Také doporučujeme, než si vyzkoušíte binární obchodování; měli byste využít pomoci odborníků. 

➨ Zaregistrujte se u nejlepšího binárního brokera Pocket Option nyní!

(Varování před rizikem: Váš kapitál může být ohrožen)

O autorovi

Percival Knight
Již více než deset let jsem zkušeným obchodníkem s binárními opcemi. Hlavně obchoduji 60sekundové obchody s velmi vysokou návštěvností. Moje oblíbená strategie je používání svícnů a falešných útěků

Napsat komentář