Jsou binární opce podvod nebo legální? – Jak odhalit podvody a bránit se!

Kdykoli přijde nový způsob obchodování nebo finanční nástroj, zapojí se do něj mnoho podniků. Jsou ale všechny tyto podniky spravedlivé? Není pochyb o tom, že mnoho poskytovatelů produktů je poctivých a svou tvrdou prací se snaží dosáhnout milníku. Jsou důvěryhodní. 

Někteří jsou však zloději. Nyní zvažte Binární opce (definice). Je to populární a dostupná metoda obchodování na trzích. Když zvolíte binární opci, riskujete ztráta peněz protože broker má úplnou kontrolu nad daty binárních opcí. Proto se můžete nechat hrát velmi snadno. 

Jsou ale binární opce skutečným podvodem nebo ne? V následujícím článku si přečtěte, jak se těmto podvodům bránit a jeden odhalit.

podvod

Jak nebezpečné je obchodování s binárními opcemi ve skutečnosti?

Během současného složitého ekonomického období mnoho lidí hledalo nové způsoby, jak získat další příjmy. Mnozí se nechali zlákat svět binárních opcí především kvůli jejich přímočarosti, která vymezuje tento typ obchodování jako jednodušší na použití než jiné rozšířené investiční nástroje. Nováčci se mylně domnívají, že mají velké šance na získání značných výnosů v žádném okamžiku.

Nicméně, mnoho z nich postrádá pointu, že budou ještě muset zvládnout poměrně silnou křivku učení, aby dosáhli konzistentních zisků. Poté, co jim tato skutečnost nakonec dojde, mnoho začátečníků hledá jednodušší možnosti, místo aby se drželi svého původního úkolu. Bohužel jednotlivci, kteří zvolí tento způsob jednání, se často stávají obětí podvodníků.

Některé příklady obchodování s binárními opcemi

Stále existuje vysoké riziko, že ztratíte všechny své peníze, i když nejste podvedeni makléřem. Binární opce jako takové jsou vysoce rizikovým investičním derivátem. Jsou to možnosti všechno nebo nic. V každém obchodu je šance ztratit celou částku investice, ale také šance získat vysoký výnos.

Závěrem lze říci, že pro začátečníka může být velmi nebezpečné obchodovat se skutečnými penězi na binárních opcích. Stejné je to ale i s jinými finančními produkty. Proto doporučujeme nejprve pomocí bezplatného demo účtu!

Proč je regulace binárních opcí důležitá?

Za prvé, trhy jsou přiměřeně způsobilé ke zpracování se zjevným souborem pravidel a předpisů. Vyvinuté profesionály nemusí být zákonně omezující, ale jsou zásadní pro zajištění fyzických práv, podporu dohod a zajištění spravedlivé hospodářské soutěže.

Za druhé, poskytují bezpečnost a ochranu společnostem i jejich klientům. Za třetí, předpisy zajišťují zúčastněné strany a zmírňují širší ztráty na trhu v silně konkurenčních a aktivních odvětvích. Nakonec je ze strany zákazníka chrání před urážkou a zneužíváním, podváděním a podvodnou činností.

nařízení a zákon

Potřeba předpisů

Obchodování s binárními opcemi se musí celosvětově stále více prosazovat a v současnosti je jednou z největších online obchodních aktivit. Obchodníci oceňují tento rozumný způsob vydělávání peněz pouhým indikováním pohybů cen podkladových aktiv. 

Bohužel, nepoctiví makléři se pokoušejí chytit do pasti expanze odvětví srovnatelnou rychlostí a okrást ty méně kvalifikované řemeslníky o jejich těžce vydělané peníze. 

Mnoho vlád souhlasilo s provedením četných omezení, aby zajistily, že všichni obchodníci budou mít proporcionální šanci obchodovat bezpečně a nebudou se obávat podvodů a nebezpečných brokerů v boji proti tomuto problematickému sklonu.

Téměř všechny zemí mít své regulační orgány, aby regulovaly a zveřejňovaly oprávnění makléřům binárních opcí. Jiné národy však udělují omezení většině zemí, jako jsou členské státy Evropské unie. Například, CySEC (Kyperská komise pro cenné papíry a burzu), se sídlem na Kypru, je nejdůležitějším a nejsilnějším regulačním orgánem. Ale bohužel někteří nepoctiví makléři mohou falešně trvat na tom, že mají licenci vydanou v nějaké konkrétní zemi. 

Jde ale o to, že dealer by měl často dvakrát zkontrolovat a dát najevo, že broker, kterého se rozhodl obchodovat, má legální licenci. Proto uzákonila všechny příslušné procesy a prokázala, že jde o důvěryhodnou osobu.

Odvětví obchodování s binárními opcemi může přesvědčit méně kvalifikované obchodníky, kteří chtějí rychle vydělat spoustu peněz, aniž by museli čelit mnoha problémům. Důvodem může být složitá přehlednost obchodování s binárními opcemi. 

Jak všichni víte, je vhodné si uvědomovat změny na trhu a několik nebezpečí při úspěchu v obchodování s binárními opcemi, což by pro vás bylo velmi prospěšné být ziskovým obchodníkem.

Proto je velmi důležité regulovat odvětví a umožnit obchodníkům najít nejlepšího brokera, kterému by věřili. Dále je nezbytné chránit rezervy investorů před obyčejnou krádeží, kterou někteří podvodní brokeři prostě jsou. 

➨ Zaregistrujte se u nejlepšího binárního brokera Pocket Option nyní!

(Varování před rizikem: Váš kapitál může být ohrožen)

Proč existují binární podvody?

Jako každé podvádění nebo kriminální akce převažují, protože jsou technikou pro nečestné jednotlivce, jak vydělat náchylné bohatství. Od počátku binárního obchodování jednotlivci zvedají podvodné webové stránky a klamou nebo klamou lidi o jejich hotovost

Dokud jsou lidé připraveni soutěžit se svým bohatstvím, neustále očekávají, že je od vás vytrhnou, protože zisky mohou být při online obchodování obrovské. Takže jednotlivci jsou připraveni čelit zvýšenému nebezpečí.

Podvodníci v obchodování s binárními opcemi

Pokud nespravedlivá vzácná touha vydělat si peníze v krátké době bez jakékoli morálky, když dospěje k vytržení lidí, použili by každý trik, aby to vyvolalo. Toto specifické podnikání je citlivým cílem, protože veškeré obchodování přináší spoty online, není neustále řízeno a lidé vždy nevědí, jak z podvodu vychytat skutečnou věc.

Prodejci binárních opcí dokonce běhají tak daleko, že cinkají lidi a poskytují jim nezničitelné smlouvy, pokud přinesou zabezpečení pomocí kreditní karta nebo nějaký bankovní převod.

Tipy, jak se vyhnout podvodům s obchodováním s binárními opcemi

Podvod není jednoduché chování. Pokrývá celou řadu kategorií. Podvodníci vám mohou například poskytnout zavádějící informace a dokonce vám poskytnout nepoctivé obchodní rady. Musíte vědět, že i někdy, záměrem makléře není podvod, ale služby, které poskytuje, nejsou nic menšího než podvodník binárních opcí

Mohou vám například neustále radit, protože pokaždé ztrácíte možnost. Ale bohužel to může také vést k velkým peněžním ztrátám. Proto se držte dál od těchto typů makléřů. Následuje několik tipů, jak se vyhnout podvodům s obchodováním s binárními opcemi.

#1 Důvěřujte pouze regulovaným brokerům

Na trhu překypujícím možnostmi je důležité pochopit, co je spolehlivé a co ne. Jsou to jednotlivci s licencí k činnosti obchodního makléře od příslušné finanční organizace regulovaní brokeři na binární opce

regulace makléřů

Je však důležité pochopit, že zatímco většina makléřů má obchodní licenci, není to totéž jako získání regulační licence od příslušného finančního orgánu.

Musíte uznat úřady, které jsou považovány za regulátory.

jsou nejrozšířenější finanční úřady.

Nejlepší binární broker:
(Varování před rizikem: Obchodování je riskantní)

Pocket Option - Obchodujte s vysokými zisky

123455.0/5

Pocket Option - Obchodujte s vysokými zisky

  • Přijímá mezinárodní klienty
  • Vysoké výplaty 95%+
  • Profesionální platforma
  • Rychlé vklady
  • Sociální obchodování
  • Bonusy zdarma
(Varování před rizikem: Obchodování je riskantní)

#2 Extra perfektní marketing

Když uvidíte perfektní recenze, musíte je přehodnotit. Přestože jsou binární opce jednodušší než jiné obchodní opce, žádný broker nemůže zaručit potvrzení vaší výhry. 

Ziskové obchodování vyžaduje znalost chování na trhu, schopnost číst podmínky na trhu a pochopení strategie. Pokud jsou nebezpečí minimalizována – nebo jsou učiněna nehorázně nesprávná prohlášení, pak musíte najednou přijít na to, že se jedná o podvody. Znamená to, že zprostředkovatel může být v jiných oblastech méně svědomitý a že by se platformě mělo za každou cenu vyhnout.

#3 Důkladně si přečtěte smluvní podmínky

Zatímco uzavíráte obchod se svým makléřem, vše musí být transparentní. Je vaší odpovědností přečíst si každý malý výtisk brožury poskytnuté makléřem. Zeptejte se jich na poplatky za výběr a postup. Před investováním u makléře se seznamte s minimálním požadovaným vkladem a dalšími podrobnostmi.  

#4 Studené volání

Rozdělme to do dvou kategorií. Makléř získá vaše údaje z internetu a zavolá vám, abyste se k nim přihlásili do první kategorie. V druhé kategorii se vám společnost ozve i po vaší registraci u brokera. Nasměrují vás na konkrétní obchod a požádají vás o nákup opcí. 

Oba tyto případy ukazují na podvod. Zacházejte s nimi s maximální pozorností a nahlaste je, pokud zjistíte nějaké nesrovnalosti. Studené volání také zahrnuje e-maily nebo jakékoli jiné prostředky studené komunikace. Takže si musíte dávat pozor na tyto podvody.

#5 Rušení třetích stran

Udělejte si o svém makléři jasno. Například někdy kliknete na web, abyste se zaregistrovali, ale budete přesměrováni na web jiného makléře. Nebo v jiných případech se stává, že konkrétní obchodní služba vás požádá, abyste se zaregistrovali pouze u makléřů, které doporučí. Buďte v těchto situacích opatrní. 

Někdy vás třetí strana podvádí pomocí jména renomovaného makléře. Pamatujte, že dobrý broker o nich bude vždy přímočarý bez jakéhokoli zapojení třetí strany. 

#6 Spravované účty

Je nutné, aby vám makléř poskytl nástroje, které vám pomohou analyzovat rizikové faktory. Někdy se však stává, že broker chce přístup k vašemu účtu, aby pro vás udělal váš nejlepší zájem. 

Vždy si pamatujte, že váš nejlepší zájem pro vás může mít pouze obchodník; to jsi ty. Takže nikdy nedávejte svému brokerovi úplnou pravomoc nad vaším obchodem a obchodním názorem. 

➨ Zaregistrujte se u nejlepšího binárního brokera Pocket Option nyní!

(Varování před rizikem: Váš kapitál může být ohrožen)

#6 Manipulace s cenou

Ceny brokera musí být stanoveny na základě přiměřeného a transparentního benchmarku. Musíte sledovat trend zpráv, abyste věděli, jaké jsou tržní ceny binárních opcí. Pokud si broker vyhrazuje pravomoc určovat své sazby, měli byste očekávat, že tyto statistiky budou nahromaděnéd proti vám.

Co dělat, když jste obětí podvodu s binárními opcemi?

Pokud máte pocit, že se s vámi hrálo nebo že broker, se kterým jste podepsali smlouvu, je podvodník, neseďte a neztrácejte naději. Pokud se cítíte nedostatečně sebevědomě a opouštíte obchodní sektor, děláte špatné rozhodnutí. Do nenechte podvodníka zkazit vaši starostr. Místo toho se snažte bránit. 

Můžete se poradit s profesionálním agentem, který je firmou specializující se na pomoc obětem podvodu s binárními opcemi. Nebo se místo základů můžete řídit níže uvedenými tipy.

Co dělat v případě podvodu

#1 Udržujte dokumenty

Uchovávejte si záznamy o všem možném, včetně podmínek brokera, kopií případných studených volání, potvrzení vašeho vkladu, historie obchodování atd. Tyto záznamy mohou sloužit jako důkaz jejich podvodu a mohou vám pomoci v boji proti nim.

#2 Pokuste se stáhnout

Pokuste se vybrat své peníze. Existuje šance, že vás váš broker nenechá vybrat. Důvodem může být, že jste nesplnili všechny podmínky, nebo možná doklad totožnosti dokladem. 

Jak provést výběr binárních opcí? Zkontrolujte si informace, které broker nabízí na svých webových stránkách. Pokud je broker legitimní, pomůže vám tyto problémy vyřešit a stáhnout se. Ale ten podvodník vás bude neustále věšet různými výmluvami. 

Výběr finančních prostředků

#3 Poskytněte zpětnou vazbu

Nechte svůj hlas slyšet. Pokud registrujete stížnost nebo problém, který není po dlouhých hodinách vyřešen, můžete přejít na možnost zpětné vazby a zaregistrovat stížnost na makléře. Pokud neexistuje žádná možnost, zvedněte svůj hlas mezi obchodní komunitou prostřednictvím sociálních médií

#4 Kontaktujte regulátory

Pokud vidíte, že nic nepomáhá, můžete se obrátit přímo na regulátory. Například, pokud je broker regulován, kontaktujte agenturu, která kontroluje finanční regulaci ve vaší zemi; pokud nejsou regulovány, obraťte se na agenturu, která dohlíží na finanční regulaci ve vaší zemi. 

Kontakt

Regulovaní makléři se zodpovídají regulačním orgánům a jsou povinni řešit vaši stížnost. Pokud nebudou regulovány, můžete se zaručit a alespoň ostatní z vaší země budou zachráněni. Spolupráce mezi úřady však může v nejlepším případě vést k uzavření zprostředkovatele z důvodu podvodu.

Jak mohou brokeři binárních opcí ukrást vaše peníze:

Trh binárních opcí funguje převážně prostřednictvím digitálních obchodních platforem. Mnoho takových obchodních společností však nesplňuje regulační požadavky země.

Takové typy společností nelze vyloučit, že se budou oddávat nelegální činnosti. Tyto internetové platformy pro obchodování binárních opcí často přicházejí s podvodnými propagačními programy. Investor by si měl být důkladně vědom makléřské společnosti, do které investuje.

Některé stížnosti od různých investorů jsou následující:

#1 Odmítnutí úvěru/náhrady finančních prostředků zákazníkům

Tyto situace jsou běžné a vznikají, když zákazníci již vložili peníze na obchodní účet binárních opcí. Pomocí telefonických hovorů nebo e-mailů nutí makléři zákazníky, aby na své účty vložili další prostředky.

Později, když se zákazník pokusí vybrat svůj původní vklad/vrácení peněz, obchodní platforma zruší žádost o výběr. Zablokují vaše hovory a e-maily a odmítnou připsat částku na příslušný účet.

Zisk z obchodování binárních opcí

#2 Krádež identity

Existují další typy stížností, které obdrží regulační orgány. Binární obchodní platformy na internetu mohou shromažďovat informace o zákaznících, jako jsou údaje o kreditní kartě, údaje o pasu a podrobnosti o řidičském průkazu.

To jsou cenné informace, které by se za žádnou cenu neměly šířit. Obchodní platformy mohou tato data používat k nezákonným účelům. Proto se doporučuje neprozrazovat žádné osobní údaje.

Tito podvodníci s binárními opcemi mohou také nepravdivě tvrdit, že potřebují fotokopie vašich účtů za energie a další osobní údaje. Člověk by neměl dodržovat tyto požadavky, pokud si není jist společností.

Data nejsou vždy v bezpečí

#3 Softwarová manipulace

Obchodní platformy binárních opcí mohou manipulovat se softwarem, aby ukázaly ztrátové obchody. Tento typ podvodu vede ke zkreslení cen a výplat binárních opcí.

Když vidí, že zákazník má šanci na výhru 100%, software prodlouží dobu expirace, takže obchod skončí ztrátou. Opět je to ztráta pro zákazníka, ale opět pro obchodní platformu.

Ztráta
➨ Zaregistrujte se u nejlepšího binárního brokera Pocket Option nyní!

(Varování před rizikem: Váš kapitál může být ohrožen)

#4 Nadměrná návratnost investic pro binární opce

Internetové platformy zabývající se binárními opcemi mohou průměrnou návratnost investice navýšit. Budou inzerovat vyšší investiční návratnost investice zákazníka a rozvrženou strukturu výplat.

Budou vás podvádět tím, že navrhnou výplatní strukturu tak, aby očekávaný výnos byl záporný. To má za následek čistou ztrátu pro zákazníka.

makléři slibují vysoké výplaty

#5 Prověrka firmy nebo makléře

Prvním základním pravidlem pro investora je zkontrolovat obchodní společnost nebo makléřskou společnost, do které investuje. To zahrnuje stav licence a registrace.

Pokud zjistíte, že nejsou registrováni u regulačního orgánu země, neměli byste investovat své peníze u tohoto makléře. Napoprvé vám mohou poskytnout dobrou návratnost a podruhé vás to bude lákat k tomu, abyste investovali více a nechali se oklamat.

Ještě jedna důležitá věc je nesdílet své osobní údaje ani neinvestovat peníze hned napoprvé. Ve chvíli, kdy uvidíte, že nemají registraci ani licenci, neměli byste s nimi obchodovat.

#6 Prodejní hřiště

Zaměstnanci webů s binárními opcemi často používají falešná jména, která jim byla přiřazena. Mohou být dokonce z jiné země a mít přízvuk. Kromě toho budou rozdávat falešné kvalifikace, tituly a dokonce i zkušenosti.

Budou vás lákat k tomu, abyste své peníze investovali do jejich platformy prohlášením, že společnost, do které právě investujete, je podvodná. Takoví podvodníci se ze všech sil snaží získat vaši důvěru a přemluvit tě k tomu uložit své peníze v jejich společnosti.

Regulační orgány v obchodování binárních opcí

#7 Bezúplatné nabídky

Podvodníci často nasazují nabídky, které se zdají nereálné. Například, uvádějí, že návratnost investic bude vysoká, ale to zdaleka není pravda. Toto je varovný signál, který naznačuje, že tento investiční plán je podvodný.

➨ Zaregistrujte se u nejlepšího binárního brokera Pocket Option nyní!

(Varování před rizikem: Váš kapitál může být ohrožen)

#8 Hrozby a taktika prodeje pod vysokým tlakem

Zástupci webových stránek binárních opcí, se kterými máte co do činění nebo plánujete, jsou vysoce vyškolení. Proto, získají vaši důvěru a mohou prohlásit, že musí dosáhnout svého cíle a přimět vás více investovat.

Existují případy, kdy ohrožují různé zákonnosti, jako je podání zástavního práva na váš majetek atd. To vše je součástí většího plánu, jak vás okrást o vaše peníze.

#9 Obrat přiděleného makléře

Najednou budete v kontaktu s ABC a v krátké době se vám ozve XYZ. Když se zeptáte na důvod, základní odpověď, kterou můžete dostat, je, že bývalý makléř byl zbaven svých služeb.

Broker již není dostupný

10# Problémy s výběrem

Nejběžnějším způsobem, jak vás ošidit, abyste získali své výnosy, je zdržovací taktika nasazená společností. Pozdržují vaši žádost o výběr a odkládají ji do té míry, že nebudete moci ani zpochybnit poplatky u společnosti, která vydala vaši kreditní kartu..

Jak vybrat peníze

Existuje také schéma nazvané „Prémiový účet“. Broker vás přesvědčí, abyste zaplatili více peněz, tím, že nabídne velmi málo omezení pro výběry.

➨ Zaregistrujte se u nejlepšího binárního brokera Pocket Option nyní!

(Varování před rizikem: Váš kapitál může být ohrožen)

#11 Podvodné aktivity na vaší kreditní kartě

Když používáte kreditní kartu k financování svého účtu binárních opcí, měli byste si vždy zkontrolovat výpisy z kreditní karty. Společnost vás může ošidit neoprávněnými poplatky na účtu.

Nikdy ani nepodepisujte formulář, který vyžaduje, abyste se vzdali jakýchkoli práv týkajících se zpochybňování jakýchkoli poplatků za kreditní kartu. Pečlivě si formulář přečtěte a nikdy takové právo neudělujte. Neautorizované poplatky je třeba vždy okamžitě nahlásit společnosti vydávající kreditní kartu.

Jak vás brokeři binárních opcí podvádějí investováním kreditními kartami

#12 Napodobitelé vlády

Někdy makléři dokonce tvrdí, že jsou spojeni s regulačním orgánem, a žádají vás o peníze na vrácení vašich výnosů. Regulační orgány a vlády jsou si těchto podvodů vědomy a zřídily speciální horké linky a webové stránky, kde můžete nahlásit jakékoli pochybení

Příklady podvodů s binárními opcemi na sociálních sítích

Na internetu je k dispozici mnoho příkladů podvodů. Tyto případové studie jsou nezbytné k tomu, abyste poznali triky podvodníků a jak se jim můžete vyhnout. V následujících částech uvedeme případové studie podvodů na sociálních sítích.

Podvodníci mohou být na sociálních sítích mnohem úskočnější a přesvědčivější, takže je to pro ně „ideální“ místo. Vytáhnou z vás vše, co se dá, a když nebudete k ničemu, jednoduše vás spřátelí. Jednoduchý trik, jak je poznat, je podle jejich pošetilých reklam. Vše, co chtějí, jsou vaše peníze, takže nahrají hloupé plakáty zmiňující zisky a příležitosti, které získáte, když se u nich zaregistrujete. 

Videa, jako jsou ta, která se používají s „The Green Room“ a „FB Wealth Group“, budou tvrdit, že jsou obchodníky, ale ve skutečnosti se snaží získat vaše peníze prostřednictvím registrací nebo dokonce nechat je zaplatit přímo.

Za druhé, pokud uvidíte, že jakýkoli účet na sociálních sítích zmiňuje cokoli souvisejícího s víceúrovňovým marketingem, buďte si jisti, že jde o vyškolené podvodníky a nikdy jim nevěříte. Proto vám doporučujeme tyto stránky zablokovat. Koneckonců, legitimní makléř nikdy nepřijde na sociální média s žádostí o vaši pomoc. 

Tito obchodníci na více úrovních mohou udělat cokoliv, aby vás přetáhli na jejich web a zaregistrovali se. Mohou také dělat falešné rozhovory celé hodiny, abyste uvěřili, že jsou legitimní. Nikdy nepadejte do těchto pastí. 

Někteří legitimní brokeři binárních opcí:

#1 Quotex

Quotex poskytuje řadu skvělých důrazů moderním a převládajícím prodejcům. Když se podíváte na několik druhů účtů, uvidíte, že fungují s dealery jakékoli třídy, začátečníky, zkušené, šampióny atd. 

Tato zásuvka je příliš náchylná k použití. Zatímco Kyperská komise pro cenné papíry a burzu (CySEC) jim to nedovoluje, mají pěkné potvrzení online a mlátí do všech krabic důvěryhodného dodavatele. Zamilovali byste si pohodlí při cvičení.

Jedná se o jedinečného dodavatele digitálních doplňků s přístupem k využití webové zásuvky, která poskytuje pomoc se signály. Brokerství má nízký minimální vklad, nulové poplatky za výběr a žádoucí prémii za přihlášení 30%. Rozsah aktiv a přehlednost by přesvědčily několik prodejců, aby byli nadšeni digitálními možnostmi rozhraní.

› Náš tip: Otevřete si svůj bezplatný účet u nejlepšího brokera Quotex!

(Varování před rizikem: Váš kapitál může být ohrožen)

#2 Pocket Option

kapesní možnost regulace

Pocket Option je nejhezčím prodejcem binárních opcí roku 2022. Toto důmyslné obchodní místo má nízké minimální vklady, efektivní platební techniky, vynikající výnosy a širokou škálu technologických vyšetřovacích zařízení. 

Pocket Option umožňuje obchodníkům obchodovat s více než 100 aktivy, včetně akcií, kryptoměn, zboží a komodit. Demo účet byste si také mohli vybudovat pomocí virtuálních peněz. 

Celkově vzato je Pocket Option pohodlným a užitečným prodejcem binárních opcí s celosvětovou zákaznickou základnou. Pokud tedy hledáte nejhezčí výstup binárních opcí, do kterého byste vložili svou důvěru, Pocket Option by byla vaše slušná šance.

› Otevřete si svůj účet Pocket Option a začněte obchodovat

(Varování před rizikem: Váš kapitál může být ohrožen)

#3 Olymp Trade 

Regulace Olymp Trade

Olymp Trade má velkou výhodu a snižuje riziko investování na trhu, že každý, kdo hledá silnou prodejnu, se musí podívat ještě dál. Otevření účtu zabere jen několik minut, vklady a výběry jsou rychléa zařízení pro ziskové obchodování máte na dosah ruky.

› Otevřete si svůj bezplatný účet Olymp Trade

(Varování před rizikem: Váš kapitál může být ohrožen)

Závěr: Binární opce nejsou podvod, ale musíte se naučit, jak podvody identifikovat

Existence binárních podvodů je způsobena vysokými riziky spojenými s obchodováním. Jednoduše není snadné určit, který broker je legitimní. Binární opce byly z tohoto důvodu dokonce zakázány v různých zemích jako USA, Anglie, Kalifornie atd. Tyto státy definovaly binární opce jako hazardní hry. Můžeme ale říci, že tento finanční produkt není podvod, jen jej využívá mnoho podvodníků!

To není příliš daleko od pravdy. Ale, bohužel, kvůli zvýšeným podvodům v této obchodní možnosti, je to považováno hlavně za podvod. Ale přesto někteří regulátoři usilovně pracují na odstranění všech podvodníků. A nyní je vaší zodpovědností investovat na správném místě, abyste se vyhnuli podvodům. 

Zbavit se podvodů není 100% možné. Ale pomocí tipů uvedených v tomto článku můžete získat stinné signály, než se podvodníci pokusí hrát hry. I když jste byli podvedeni, můžete postupovat podle výše uvedených tipů, abyste se z toho dostali. Jen kvůli podvodům nesmíte opustit obchodování. To může poskytnout vynikající výsledky, pokud se použije chytře. 

Nejčastější dotazy týkající se podvodů s binárními opcemi:

Je Binary.com bezpečný?

Obecně, Binary.com je bezpečný. Funguje od roku 1999. Ale zatím vám žádná stránka nezaručí, že o peníze nepřijdete. Budete muset nést riziko, pokud nakupujete opce z binárních obchodních opcí. Pokud však používáte správné obchodní strategie, riziko se může snížit. 

Jak odhalit podvod s binárními opcemi?

Podvody mají všechny věci společné: nerealistické výhry, peníze zdarma, agresivní reklama, neregulované platformy a spamové hovory. Buďte si vědomi těchto podvodů. Další důležitou věcí je zkontrolovat brokeři binárních opcí' webové stránky. Je za tím skutečná a známá společnost nebo ne?

Proč jsou binární opce v některých zemích zakázány?

Zprávy ukazují, že mnoho maloobchodníků ztrácí peníze při obchodování binárních opcí. Kromě toho existuje mnoho pochybných makléřů a podvodníků, kteří využívají tento finanční produkt ke krádeži peněz zákazníků. Nakonec se objevilo příliš mnoho pohledávek a zpráv od drobných investorů, kteří přišli o hodně peněz. Některé země tedy tento finanční produkt zakázaly, aby ochránily své občany před podvodníky.

Můžete ztratit peníze v binárních opcích?

Binární opce jsou jednoduché, ale všechny závisí na společnosti/webu, do kterého investujete. Mnoho investorů přichází o peníze buď podváděním ze strany makléře nebo jinými faktory. Není to nic jiného než hazard.
Existují zprávy, že na některých platformách zákazníci ztratili až 80% svých investic. Může však být ziskové, pokud je investice provedena důkladnou kontrolou pozadí a licencí/registrací.

Co je špatného na binárních opcích?

Regulační orgány stále dostávají četné stížnosti na podvody s binárními obchodními weby. Tyto internetové obchodní platformy nabízejí různé příležitosti k nákupu nebo obchodování binárních opcí, které jsou všechny podvodné.
Nejčastější stížnosti, které jsou přijímány, spadají do kategorie odmítnutí vrácení finančních prostředků zákazníkům a odmítnutí úvěru na zákaznické účty.

O autorovi

Percival Knight
Již více než deset let jsem zkušeným obchodníkem s binárními opcemi. Hlavně obchoduji 60sekundové obchody s velmi vysokou návštěvností. Moje oblíbená strategie je používání svícnů a falešných útěků

Napsat komentář