10 běžných chyb obchodníků s binárními opcemi

Aréna binárního obchodování může být prospěšným a přesto matoucím místem; zejména pro začátečníky. Pojďme se tedy podívat na deset běžných chyb, které se dělají, a na způsoby, jak se jim vyhnout.

Časté chyby při obchodování s binárními opcemi

Důležité vědět:

  • Binární obchodování je vysoce riziková investice
  • Začátečníci a dokonce i profesionální obchodníci dělají chyby
  • Můžete se poučit ze svých chyb
  • Nejlepší tip je být trpělivý a začít s malými částkami a postupně je navyšovat

1. Obchodování s emocemi

To je zmíněno jako první, protože je to běžné úskalí. Psychologie obchodování s binárními opcemi: Když chamtivost nebo hněv nahradí logiku, může dojít k velkým ztrátám. Člověk by měl být analytický a racionální; nikdy nedovolte, aby syrové emoce ovlivnily i ty nejmenší obchody. Pokud jste naštvaní nebo znepokojení, je nejlepší se obchodování vyhnout, dokud tyto pocity neustoupí.

Obchodování s emocemi
➨ Zaregistrujte se u nejlepšího binárního brokera Pocket Option nyní!

(Varování před rizikem: Váš kapitál může být ohrožen)

2. Komodity jsou král

Díky volatilitě poslední doby panuje mylná představa, že komodity (a drahé kovy zvláště) jsou „jistota“. Opravdu, co jde nahoru, může a půjde dolů. Proto by měl být při zvažování jakékoli komoditní pozice použit stejný analytický přístup a předvídavost.

Obchodování s komoditami

3. Úzké portfolio

To je vlastně ve stejném duchu jako poslední pozorování. Buď kvůli nedostatku zkušeností nebo pohodlí se obchodníci často zaměří především na jeden nebo dva sektory. To může zanechat jakékoli portfolio nebezpečně nevyvážené. Horší je, že díky velmi binární povaze těchto pozic může dojít ke ztrátě velkého množství bohatství během krátké doby.

Naopak, portfolio je třeba diverzifikovat, aby vytlačilo jakoukoli potenciální volatilitu na trzích. Proto by měla být vybrána řada sektorů (komodity, indexy, akcie a měny); ztráta v jedné aréně může být kompenzována ziskem v jiné. Jednodušeji řečeno, diverzifikované portfolio s mnohem větší pravděpodobností přinese hmatatelné výnosy.

Zůstatek portfolia
➨ Zaregistrujte se u nejlepšího binárního brokera Pocket Option nyní!

(Varování před rizikem: Váš kapitál může být ohrožen)

4. Šedesátisekundové obchody vydělají nejvíce peněz

Tato víra je opět obvykle výsledkem nedostatečného porozumění složitosti, která je s tím spojena 60sekundové binární obchodování. To je také způsobeno skutečností, že vydělávání „rychlých peněz“ je často příslibem mnoha nevyhovujících webů.

I když je skutečně pravda, že krátkodobé obchodování může vést k růstu kapitálu, může také způsobit čisté ztráty během několika sekund (dokonalým příkladem může být náhlá fluktuace na forexovém trhu). Pravdou je, že bohatství se jen zřídka nahromadí během několika minut, a pokud k tomu skutečně dojde, štěstí by mělo značný vliv.. Je tedy lepší vyvinout přístup, který zahrnuje malý počet 60sekundových obchodů vedle předvídatelnějších pozic.

60 sekund obchodování EURUSD

5. Rozložení pozice

Existuje názor, že nejlepší způsob, jak vydělat značné množství peněz v binárním obchodování, je otevřít si více účtů na velkém počtu online portálů (a dokonce i fyzických brokerů). Ve skutečnosti to brzy povede k nepřehledné situaci. Obchodník pravděpodobně nebude moci sledovat každý účet. To je ještě znepokojivější, pokud jsou otevřeny četné expirační pozice.

Ke světu binárních opcí je potřeba přistupovat opatrně a s jistou dávkou diskrétnosti. Proto je mnohem lepší vybrat si nejlepší web a držet se jeho platformy; to poskytne vhled a jasnost potřebnou pro sledování pozice.

6. Minimální vklady

Každý web bude vyžadovat určitou částku peněz k otevření účtu (obvykle několik set dolarů nebo ekvivalent). Na začátku je moudré umístit jen minimum. Občas se vypráví příběh o nováčkovi, který vloží několik tisíc dolarů do konkrétního sektoru a „vyhraje ve velkém“, ale toto je výjimka oproti pravidlu. To je také další příklad chamtivosti ovlivňující správné rozhodování. Proto je nejlepší udržovat počáteční vklady nízké, dokud časem nezískáte větší zkušenosti.

Nejlepší binární broker:
(Varování před rizikem: Obchodování je riskantní)

Pocket Option - Obchodujte s vysokými zisky

123455.0/5

Pocket Option - Obchodujte s vysokými zisky

  • Přijímá mezinárodní klienty
  • Vysoké výplaty 95%+
  • Profesionální platforma
  • Rychlé vklady
  • Sociální obchodování
  • Bonusy zdarma
(Varování před rizikem: Obchodování je riskantní)

7. Pozor na bonus

Kvůli zvýšené konkurenci mezi makléři existuje velké množství bonusových nabídek, které mohou být velmi lákavé. Ty mohou zahrnovat odpovídající vklady, bezplatné poradenství od profesionála nebo jiné záviděníhodné výhody. I když je to všechno v pořádku, je pravděpodobné, že web bude vyžadovat obrovský objem obchodování, aby získal tyto bonusy. To může být pro začínajícího obchodníka nemožné (nebo nebezpečné). Je moudré si pozorně přečíst všechny podmínky, než se rozhodnete pro jakoukoli dráždivou záležitost bonusové schéma brokerů binárních opcí.

Bonus za vklad Quotex

8. Stát se příliš dychtivým

Přestože je obdivuhodné chtít okamžitě skočit do lukrativního světa binárního obchodování, zkušenosti lze získat pouze pracovní znalostí různých obchodních systémů. Člověk by se měl naučit používat tvůrce binárních opcí.

Výplatní úrovně musí být jasně pochopeny. Snad nejdůležitější jsou pohyby podkladových aktiv (a důvody těchto výkyvů) je třeba ocenit. Samozřejmě to bude chvíli trvat. Je nicméně skutečností, že ti, kdo přistupují k obchodování opcí v domnění, že hned od začátku „zbohatnou“, se hluboce mýlí.

9. Výběr prvního webu nebo zprostředkovatele

Všechno, co se třpytí, nemusí být zlato a totéž lze říci o množství dostupných platforem binárních opcí. Stejně jako u každého nákupu je moudré nakupovat s dostatečným předstihem před výběrem jedné platformy před druhou. Naštěstí internet nabízí řadu stránek s recenzemi třetích stran, které budou poskytovat hodnocení uživatelů a objektivní analýzy nejlepších portálů pro obchodování s binárními opcemi.

➨ Zaregistrujte se u nejlepšího binárního brokera Pocket Option nyní!

(Varování před rizikem: Váš kapitál může být ohrožen)

10. Řízené obchodování bude vždy vydělávat peníze

Pro ty, kteří jsou ve hře noví, se může systém obchodování pod dohledem zdát lákavý. Je však důležité si uvědomit, že i ti nejpovolanější poradci utrpí ztráty. Tyto systémy také vyžadují podstatně vyšší vklady a obchody. Tito odborníci mohou být skvělí pro radu, ale vždy je nejlepší naučit se základy obchodování s binárními opcemi a začít otevírat pozice, jakmile se člověk cítí dobře. Na trhu binárních opcí neexistují žádné „jisté věci“.

O autorovi

Percival Knight
Již více než deset let jsem zkušeným obchodníkem s binárními opcemi. Hlavně obchoduji 60sekundové obchody s velmi vysokou návštěvností. Moje oblíbená strategie je používání svícnů a falešných útěků

Napsat komentář