Skóre důvěry Binaryoptions.com – Hodnocení makléřů

Když jsme založili Binaryoptions.com, my Cílem bylo zjednodušit obchodování binárních opcí. Chtěli jsme, aby obchodníci našli bezpečné a spolehlivé brokery pro obchodování. Proto jsme vytvořili skóre důvěry.

Jako zkušení obchodníci jsme pochopili, že ne každému hráči ve finančním průmyslu lze věřit. Ostatně ne všechny makléřské firmy se snaží svým klientům poskytovat ty nejlepší služby ve své třídě. 

Vydali jsme se tedy na misi, abychom obchodníkům odpověděli na zásadní otázku: Může obchodník důvěřovat svému brokerovi svými prostředky?

Skóre důvěry BinaryOptions.com

Co nás vedlo k vytvoření skóre důvěry?

Vývoj skóre důvěry

Chceme, aby obchodníci obchodovali bezpečně. Vedla nás k tomu horlivost vědět, zda může obchodník věřit brokerovi vyvinout hodnotný nástroj známý jako skóre důvěry. Skóre důvěry není jen algoritmus – je mnohem více, protože bere v úvahu naše hloubkové recenze. Tento algoritmus používáme k tomu, abychom obchodníkům poskytli rychlé a komplexní hodnocení důvěryhodnosti brokera. Je to naše součást metodika revize a rating makléřů.

Naše skóre důvěry pomáhá obchodníkům vědět, zda se vyplatí obchodovat s brokerem. 

Uvádíme skóre důvěry na základě rozsáhlého výzkumu a sběru dat. Naši interní oboroví specialisté s dlouholetými zkušenostmi v obchodování přispívají k vypracování ratingu pro každého brokera. 

Přidělujeme a číselné hodnocení od 1 do 5 pro každého makléře.

Obchodníci mohou podívejte se na tato skóre před obchodováním s jakýmkoli makléřem. Makléři s vyšším skóre indikují větší důvěryhodnost.

Jak vypočítáme skóre důvěry?

Výpočet skóre důvěry

Výpočet skóre důvěry makléře zahrnuje zvážení několika faktorů. Obecně náš tým odborníků při rozhodování o důvěryhodnosti obchodní platformy zvažuje následující věci. 

  • Celkový počet let, kdy makléř působí.
  • firemní struktura obchodní platformy (např. veřejně obchodovaná nebo banka), 
  • Počet a kvalita držených regulačních licencí a 
  • Skóre odborného posudku poskytnuté naším týmem.

Uznáváme a začleňujeme regulační licence z různých jurisdikcí a zemí do našeho algoritmu skóre důvěry. Obvykle mají makléři licence kategorizované do tří úrovní. 

Obchodní platformy Tier 1 fungují v nejpřísnějším regulačním rámci. Naopak nejméně zastupují brokeři s Tier 3 licencemi.

Zde je několik informací o jurisdikcích, do kterých patří většina obchodních platforem. Samozřejmě, že obchodníci musí před registrací zkontrolovat regulační status brokera. 

Jurisdikce úrovně 1 (označuje vysokou důvěru):

Jurisdikce úrovně 2 (označuje průměrnou důvěru):

Jurisdikce úrovně 3 (označuje nízkou důvěru):

Vysvětlení hodnocení důvěryhodnosti:

Příklad hodnocení skóre důvěry na Binaryoptions.com

Analyzujeme makléři na základě různých parametrů. Tyto parametry nám pomáhají generovat hodnocení důvěryhodnosti pro různé brokery. Na základě hodnocení spadají makléři do různých kategorií:

Vysoce důvěryhodný (skóre důvěry = 5/5)

Makléři s hodnocením „Vysoce důvěryhodní“ jsou nejdůvěryhodnější v odvětví obchodování. Těmto firmám plně důvěřujeme. Někteří z našich zkušených obchodníků si u nich mnohokrát osobně otevřeli a financovali účty. 

Je však nezbytné poznamenat, že i vysoce důvěryhodní brokeři se mohou setkat s nepředvídatelnými problémy. Mohou existovat určité anomálie na trhu, které mohou mít významný dopad na činnost makléřů.

Důvěryhodný (skóre důvěry = 4/5)

Naše hodnocení „Trusted“ ukazuje, že makléři jsou spolehliví a důvěryhodní. Tito makléři jsou však jen o jednu úroveň pod vysoce důvěryhodným hodnocením. 

Hodnocení je nízké, často kvůli rozdílům v regulačních licencích nebo firemních strukturách. Přesto zůstávají solidní volbou pro obchodníky. Obchodníci se tedy mohou na tyto makléře spolehnout. 

Průměrné riziko (skóre důvěry = 3/5)

Makléři v kategorii „průměrné riziko“ jsou obecně v bezpečí. Ale obchodníci by před otevřením živého obchodního účtu vyžadovali bližší kontrolu. 

V důsledku toho by obchodníci měli zajistit, aby tito makléři měli regulační povolení v zemi, kde sídlí. Pokud tak učiníte, poskytnete obchodníkům další ochranu.

Vysoké riziko (skóre důvěry = 2/5)

Obchodníci by si měli před zvažováním otevření účtu důkladně prověřit vysoce rizikové brokery. Tito makléři často fungují bez důvěryhodných regulačních licencí. Navíc tito makléři mohou mít záznam o právních nebo finančních problémech. 

Obchodníci by si tedy měli dvakrát rozmyslet, než se u těchto makléřů zaregistrují. 

Nedůvěřovat (skóre důvěry = 1/5)

Obchodníci by se měli snažit vyhnout tomu, aby makléři obdrželi hodnocení „Nedůvěřovat“. Na BinaryOptions.com nikdy nedoporučujeme otevřít si účet u brokerů, kteří neposkytují adekvátní ochranu obchodníkům a jejich prostředkům.

Tato skóre důvěry vám mohou velmi účinně pomoci vybrat ty nejlepší makléře v oboru. 

Pro více informací nám prosím napište zprávu přes náš kontaktní stránku nebo si přečtěte více o nás!

Nejčastější dotazy (FAQ) o našem skóre důvěry:

Jak zjistím, zda je broker důvěryhodný?

Posouzení důvěryhodnosti brokera zahrnuje zvážení několika faktorů. Za prvé, obchodníci by měli hledat makléře s dlouhou tradicí v oboru. Roky působení makléře mohou naznačovat spolehlivost. Obchodníci by si také měli ověřit, zda je regulují renomované úřady. Regulační dohled přidává obchodníkům vrstvu ochrany. A konečně, kontrola skóre důvěry prezentovaná našimi odborníky může také pomoci změřit jejich důvěryhodnost.

Jsou makléři s vyšším skóre důvěry vždy tou nejlepší volbou?

Makléři s vyšším skóre důvěry obecně naznačují větší důvěryhodnost. Je však nezbytné zvážit vaše specifické potřeby a preference. Obchodníci by měli vyhodnotit dostupné obchodní nástroje, funkce platformy, zákaznickou podporu a poplatky. Broker s mírně nižším skóre důvěry, ale lépe přizpůsobený vašim obchodním požadavkům, může být stále spolehlivou volbou.

Co mám dělat, když má makléř, o kterého mám zájem, nižší skóre důvěry?

Pokud narazíte na makléře s nižším skóre důvěryhodnosti, je zásadní provést další due diligence. Nejprve byste měli prozkoumat důvody nižšího hodnocení. Například musíte zkontrolovat absenci určitých regulačních licencí nebo historických právních nebo finančních problémů. 

Mohu důvěřovat makléřům bez jakýchkoli regulačních licencí?

Makléři operující bez důvěryhodných regulačních licencí představují pro obchodníky vyšší riziko. Dodržování předpisů zajišťuje, že makléři dodržují specifická kritéria a chrání peníze zákazníků. V důsledku toho by si obchodníci měli vybírat makléře, kteří mají certifikace od důvěryhodných regulačních organizací. Pokud je však broker bez licence jedinou dostupnou možností, měli by obchodníci být extrémně opatrní a důkladně prozkoumat jejich pověst, historii a zpětnou vazbu od klientů, než u nich uvažují o jakékoli investici.