11234
1.0 / 5
Рейтинг на отбора Binaryoptions.com Готови защо можете да ни се доверите Binaryoptions.com преглежда услугите за търговия съгласно стриктни насоки и спецификации. Брокерите и платформите се тестват с реални пари и се проверяват всички функции, които са от съществено значение за бинарните търговци. Тестваме сигурността, офертата, таксите, софтуера, поддръжката и много повече в нашите отчети за опит и рейтинг. Като търговци с повече от 10 години опит, ние знаем точно какво е важно при избора на добър брокер и платформи за търговия. Вижте нашата методология за това как да оценявате брокери.
Оттегляне
1
Депозит
1
Оферти
1
поддържа
1
Платформа
1
Доходност
1

Преглед на Ayrex – измама ли е или не? – Тест на брокера

  • Безплатна демо сметка
  • Бързо изпълнение на търговията
  • Професионална платформа
  • Състезания
  • Брокерът е офлайн и мами клиенти

Ayrex предупреждение за инвеститори:

Брокерът Ayex е офлайн и измами своите клиенти. Това е нерегламентиран брокер без регулация! Не се регистрирайте с Ayrex!

➨ Регистрирайте се с най-добрата алтернатива Pocket Option сега!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Лого на Ayrex

Дали Ayrex е измама или надежден брокер на бинарни опции? – Прочетете повече за това в този нов преглед от 2023 г. Тествах платформата за търговия и ще ви покажа всички предимства и недостатъци. Разберете дали си струва да инвестирате парите си в този брокер.

Какво е Ayrex? – Компанията представи

Ayrex е международен брокер за бинарни опции. Там можете да залагате на нарастващи или падащи пазари. Ако сте прави, те изплащат висока възвръщаемост/доходност. Компанията е базирана в Сейнт Китс и Невис и е изобретена през 2014 г. Брокерът се управлява от Advanced Binary Technologies Ltd. Те приемат търговци отвсякъде с изключение на Съединените щати, Иран и някои други страни.

Брокерът ви предлага да търгувате с бинарни опции с повече от 60 различни актива. Изпълнението е едно от най-бързите в собствената им разработена платформа за търговия. Освен това има поддръжка по телефона, чат и имейл. Начинаещите могат да започнат с безплатното Демо сметка за бинарни опции и научете повече за търговията в образователния център.

Факти за Ayrex:

  • Създадена през 2014 г
  • Базиран в Сейнт Китс и Невис
  • 60 Активи +
  • Добра и бърза поддръжка
  • Безплатна демонстрация
  • Безплатно демо конкурс за бинарни опции с награди
  • Много бързо изпълнение
YouTube

Зареждайки видеоклипа, вие се съгласявате с политиката за поверителност на YouTube.
Научете повече

Заредете видео

PGlmcmFtZSB0aXRsZT0iQXlyZXggU0NBTSBvciByZWxpYWJsZSBicm9rZXI/IC0gRXhrbHVzaXZlIFJldmlldyAyMDE5IHwgQmluYXJ5IE9wdGlvbnMiIHdpZHRoPSI2NDAiIGhlaWdodD0iMzYw IiBzcmM9Imh0dHBzOi8vd3d3LnlvdXR1YmUtbm9jb29raWUuY29tL2VtYmVkL0xFbEJveE5tQ3BJP2ZlYXR1cmU9b2VtYmVkIiBmcmFtZWJvcmRlcj0iMCIgYWxsb3c9ImFj Y2VsZXJvbWV0ZXI7IGF1dG9wbGF5OyBjbGlwYm9hcmQtd3JpdGU7IGVuY3J5cHRlZC1tZWRpYTsgZ3lyb3Njb3BlOyBwaWN0dXJlLWluLXBpY3R1cmU7IHdlYi1zaGF yZSIgYWxsb3dmdWxsc2NyZWVuPjwvaWZyYW1lPg==
Най-добрият двоичен брокер:
(Предупреждение за риск: Търговията е рискована)

Pocket Option - Търговия с високи печалби

123455.0/5

Pocket Option - Търговия с високи печалби

  • Приема международни клиенти
  • Високи печалби 95%+
  • Професионална платформа
  • Бързи депозити
  • Социална търговия
  • Безплатни бонуси
(Предупреждение за риск: Търговията е рискована)

Условията за търговия с бинарни опции с Ayrex

От моя опит, Ayrex е много професионален брокер, който предоставя на своите търговци първокласна финансова търговия. Ayrex е чист брокер на бинарни опции. Можете да търгувате с повече от 60 различни актива (форекс, стоки, криптовалути). Времето на изтичане на опциите започва от 30 секунди и продължава до един час. Възвръщаемостта/доходността е между 70 – 95%. Най-търгуваните активи ви дават най-висока възвръщаемост.

Заложете на нарастващи и падащи пазари. Голямото предимство на Ayrex е бързото изпълнение на сделки. Отворете сделките си за 0,028 секунди. Това е много бързо и най-доброто изпълнение в световен мащаб.

Контролен списък за бинарни опции
  • Връща 70 – 92%+
  • Краткосрочни сделки 30 секунди
  • Бързо изпълнение от 0,028 секунди
  • Повече от 60 актива

Какво е важно за търговеца на бинарни опции?

Първо най-важните неща за търговия Бинарни опции печеливши са печалбата от активи и изпълнението на търговията. Освен това разнообразието от активи е много важно. Напредналите търговци знаят, че можете да направите лесна печалба, като наблюдавате над 60 пазара. Ясно е, че Ayrex предлага на търговеца това, от което се нуждае. В заключение, условията за търговия са удобни и препоръчителни.

Тест на платформата за търговия

В платформата можете да използвате безплатна демо или реална сметка за търговия с бинарни опции. Персонализирайте графиките в различни времеви рамки и използвайте лентите на Болинджър като индикатор. Това е чиста и лесна за използване платформа за търговия. Специално за начинаещи, в платформата има много информация. Уебсайтът прави модерно впечатление и се представя добре с чисто меню.

Недостатъкът на тази платформа е, че не е много адаптивна и гъвкава. Липсват различни варианти за разработване на собствени стратегии за търговия. От друга страна, търговският опит беше идеален. Това е забавно, защото няма изоставане или други проблеми. Изпълнението на търговията е едно от най-бързите в света. Ayrex казва, че търговците могат да отворят позицията за 0,028 секунди. Доказах го и са прави.

Също така платформата е достъпна за мобилна търговия, но само за устройства с Android. В заключение, не е най-добрата, но е приемлива платформа за търговия възможно най-бързо с графиката на свещниците.

ayrex търговия
Екранна снимка на платформата за търговия Ayrex

Как да използвате Ayrex? – Урок за търговия

Заложете на повече от 60 различни нарастващи или падащи пазара. Това може да бъде Форекс, акции, стоки или криптовалути. Платформата е отворена за търговия 24/5. Много е лесно и лесно да се разбере функцията на бинарните опции. Просто направете прогноза за движението на цената на даден актив. Прогнозата трябва да бъде ограничена до времето на изтичане. Бинарните опции се затварят автоматично след определено време. Има различни времеви хоризонти за краткосрочна или дългосрочна търговия.

Например EUR/USD – 90%. Това означава, че ако отворите търговията с инвестиционна сума 100$ и предвидите правилната посока на пазара, получавате изплащане от 190$. 100$ връщане на сумата на инвестицията и 90$ печалба в определен момент. Можете да персонализирате двоичните опции, както желаете.

  1. Изберете пазар, на който искате да търгувате
  2. Анализирайте и направете прогноза за посоката на бъдещото движение на цените
  3. Вземете всеки времеви хоризонт/време на изтичане на търговията
  4. Заложете на нарастващи или падащи пазари
  5. Получете висока печалба от повече от 90%
  6. Изплатете печалбата си
➨ Регистрирайте се с най-добрата алтернатива Pocket Option сега!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Много бързо изпълнение за Ayrex Traders

Друго предимство на платформата са пазарните данни и движението на цените. От моя опит те не манипулират графиките и не ви дават фалшива цена. Сравних го с други брокери и доставчици на пазарни данни. Винаги Ayrex ви дава най-добрата цена и най-бързото изпълнение. Те не лъжат, когато казват: „Преоткрити бинарни опции“. Чувства се много удобно да търгувате в платформата.

Мобилната търговия е налична

Също така мобилната търговия е достъпна за вашия смартфон, но е достъпна само за потребители на Android. Това е недостатък за всички потребители на Apple. В днешно време мобилната търговия е необходима за търговците. Сделките могат да отварят, редактират или затварят позиции, както обикновено с това приложение. Може да се свържете с поддръжката на клиенти и в същото време е възможна обработката на депозити и тегления. В заключение, приложението е добро като платформата за уеб търговия.

Безплатен бонус за депозит на Ayrex

Ayrex предлага бонус за депозит. Това е единственият бонус, който предлагат. Може да бъде максимум 30% и зависи от инвестираната сума (10%, 20%, 30%). Можете да отмените бонуса по всяко време с едно щракване. Това е полезно предимство. Бонусът трябва да бъде анулиран или изискванията за бонус са изпълнени за теглене.

Оборотът на бонус трябва да бъде x40. Например, получавате бонус от 1000$. Сега трябва да направите обем на търговия от 40.000$, преди да можете да изтеглите бонуса.

Ayrex-бонус
Ayrex Бонус

Как да отворите своя безплатен демо акаунт

Демо сметката е сметка, финансирана с виртуални пари. Много търговци използват виртуални акаунти, за да получат първия си опит с платформата. Всеки трябва да опита сам брокер, преди да започне да търгува с истински пари. В демо сметката можете да практикувате бинарни опции и да проверите как работи брокерът. Освен това напредналите търговци могат да разработят нови стратегии или да се опитат да търгуват на нови пазари. С Ayrex не се нуждаете от регистрация, за да изпробвате демо акаунта.

  • Нямате нужда от регистрация
  • Изписано с главни букви 1000$

Отворете истинския си акаунт в Ayrex в няколко стъпки

Много е лесно да отворите истинския си акаунт в Ayrex. Ще ви покажа следващите стъпки. Първо, имате нужда само от вашия имейл, държава и истинско име. След това получавате достъп до платформата за търговия (използвайте формата по-долу за регистрация). Според мен трябва да потвърдите акаунта си 100%, преди да започнете да инвестирате истински пари.

Проверката е толкова лесна, колкото и регистрацията. Просто качете снимка/документ от паспорта си. Брокерът ще провери вашия документ и ще потвърди сметката. Отнема време от 24 часа или по-малко. Важно е да знаете, защото тегленията без проверка не са разрешени.

  • Регистрирайте се с имейл, име и тайна парола
  • Потвърдете акаунта си с паспорта си.
➨ Регистрирайте се с най-добрата алтернатива Pocket Option сега!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Теглене и депозит при Ayrex Broker 

От моя опит няма проблеми с депозита и тегленето. Използвайте различни методи на плащане за депозит за по-малко от 2 минути. Минималният депозит е 5$ на Ayrex Broker. Понякога методите на плащане зависят от страната на търговеца. Използвайте кредитна карта, криптовалути или други електронни портфейли като Skrill или Neteller.

Системата за теглене работи много бързо и е надеждна. След максимум 24 часа изтеглянето се извършва. Те правят тегления всеки работен ден.

Можете да използвате следните методи на плащане:

  • Кредитни карти (Master, Visa)
  • биткойн
  • Neteller
  • Skrill
  • Bankwire
  • FasaPay
  • UnionPay

Моето доказателство за отказ от Ayrex

Някои търговци твърдят, че е нерегламентирано Брокерите на бинарни опции не изплащат печалбите си. От моя опит, Ayrex изпълни всички мои искания за изтегляне. Спечелих много пари с тази компания в миналото и винаги изтеглям приходите си, за да съм в безопасност. На следната екранна снимка ще видите моето доказателство за изтегляне:

Ayrex-устойчив на теглене
Доказателство за оттегляне на Ayrex
➨ Регистрирайте се с най-добрата алтернатива Pocket Option сега!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Преглед на конкурса Ayrex

За напреднали търговци и търговци без пари, Ayrex предлага a безплатен демо конкурс за всички. Състезанието се провежда 3 пъти всяка седмица с месечна награда от 1080$. Всеки, който има демо сметка може да започне състезанието. Освен това не е нужно да правите нищо, за да се присъедините към състезанието. Той е автоматичен.

15 минути преди началото на състезанието получавате сигнал в платформата за търговия. Състезанието продължава един час с шанс да спечелите 100$. Друго голямо предимство е, че можете да спечелите награди на 2-ро, 3-то място и др. Първите 8 участници ще получат награда.

Как да спечелите конкурса Ayrex?

Просто търгувайте добре, доколкото можете, и вземете високо място в класацията. Разрешена е само краткосрочна търговия, тъй като състезание трае 1 час. В заключение, конкурсът е много уникален за брокер на бинарни опции.

Ayrex-двоичен-състезание
Ayrex състезания

Поддръжка и обслужване за търговци

Поддръжката е налична в нормални работни дни, понеделник – петък, 7:00 – 23:00 (EET). Брокерът предлага поддръжка по телефон, чат по имейл. За по-големите клиенти те имат специално обучени акаунт мениджъри. Поддръжката работи много бързо и е достъпна на 9 различни езика като главната страница.

В заключение, подкрепата е надеждна и любезна. Те отговарят бързо и разбират въпросите за няколко секунди. За допълнителни въпроси можете да им се обадите по телефона.

ПОДДЪРЖА:НА РАЗПОЛОЖЕНИЕ:ТЕЛЕФОН:
Телефон, имейл, чат24/5 Пн – Петък, 7:00 – 23:00 (EET)+44 20 3322 7337

Законен ли е Ayrex? – Измама или не? – Моето заключение от прегледа: Брокерът е офлайн

Ayrex е интересен за начинаещи и напреднали търговци. Според мен това е надежден брокер на бинарни опции от 4 години, но сега уебсайтът е офлайн и някои клиенти са измамени. Познавам този брокер и съм търгувал там много сделки в миналото. С Ayrex можете да получите най-добрите изпълнения за бинарни опции. Ето защо брокерът е толкова популярен и аз използвам тази платформа за моята краткосрочна търговия.

Те ви предлагат условия за успешна търговия с повече от 60 различни актива. Първо, опитайте да използвате безплатния демо акаунт. След като се почувствате комфортно, можете да започнете с малък депозит от 5$. Ако има останали въпроси, можете да поискате поддръжка. Те отговарят директно след няколко секунди. В заключение, Ayrex беше добър брокер, но сега е измама.

Предимства и недостатъци на Ayrex:

  •  Добив 70 – 95%
  •  30 Втора търговия
  •  Много бързо изпълнение
  •  Ясна и лесна за употреба платформа
  •  Бонусна програма
  •  Безплатно състезание
  •  Няма регламент
  • Брокерът е офлайн и някои клиенти са измамени!
➨ Регистрирайте се с най-добрата алтернатива Pocket Option сега!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Често задавани въпроси (ЧЗВ) относно Ayrex:

Регулиран ли е Ayrex?

Не, Ayrex не е регулиран и е привлякъл негативно внимание поради измами. Не препоръчваме тази платформа.

Доверен ли е Ayrex?

Ayrex загуби доверието на много търговци, които са били измамени от платформата. Много хора загубиха парите си. Следователно не можем да кажем, че Ayrex заслужава доверие.

Ayrex законна компания ли е?

Ayrex не е законна компания, тъй като беше изведена офлайн поради измамите.

Какво представлява търговията с Ayrex?

Търговията с Ayrex се отнася до търговията с финансови активи на платформата за търговия Ayrex.

Халал ли е Ayrex?

Ayrex не може да се счита за халал. Брокерът е известен с измамни практики и измами в миналото. Съответно Ayrex не е халал, а харам.

Какво представлява опцията Ayrex?

Опция Ayrex е двоична опция, която може да се търгува на платформата Ayrex. В момента платформата е офлайн и вече не предлага тези финансови инструменти.