12345
4.9 / 5
Рейтинг на отбора Binaryoptions.com Готови защо можете да ни се доверите Binaryoptions.com преглежда услугите за търговия съгласно стриктни насоки и спецификации. Брокерите и платформите се тестват с реални пари и се проверяват всички функции, които са от съществено значение за бинарните търговци. Тестваме сигурността, офертата, таксите, софтуера, поддръжката и много повече в нашите отчети за опит и рейтинг. Като търговци с повече от 10 години опит, ние знаем точно какво е важно при избора на добър брокер и платформи за търговия. Вижте нашата методология за това как да оценявате брокери.
Оттегляне
5
Депозит
5
Оферти
4.5
поддържа
5
Платформа
5

Преглед на Tickmill – Трябва ли да се регистрирате или не? – Брокер тест

  • Регулирано от FCA, CySEC, FSCA & FSA
  • Бързо отваряне на акаунт
  • Ниски такси и сурови спредове
  • Безплатен депозит и теглене
  • Налична демо сметка
  • MetaTrader 4 и MetaTrader 5

Съображенията за търговски разходи са от решаващо значение, когато планирате да търсите възможности на финансовите пазари или сменете брокери. Търговците разполагат с голям набор от реномирани брокери, от които да избират. Ето защо е необходимо да сравните услугите преди да се регистрирате. Има множество евтини брокери, но само много малко имат подходящи лицензи и предлагат услуга със стандартно качество. 

Тествахме няколко евтини платформи, за да сравним условията за търговия и общите брокерски услуги. В този преглед ние споделете нашите открития на Tickmill, един от достъпните регулирани онлайн брокери. Ако търсите брокер с по-ниска такса, с който да работите, прочетете, за да разберете дали този брокер е подходящ за вас.

Официалният сайт на брокера Tickmill
Официалният сайт на Tickmill
→ Регистрирайте се безплатно с Tickmill сега!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Какво е Tickmill? – Кратки факти за компанията

Tickmill е онлайн международен форекс и CFD брокер със седалище в Лондон. Компанията е създадена през 2014 г. на Сейшелите и сега има няколко офиса в цял свят. Те включват централен офис в Обединеното кралство и клонове в Кипър, Сейшелските острови, Южна Африка и Малайзия.

Tickmill е регистрирани в няколко високопоставени финансови органи и е сред най-доверените брокери. Пазарите Tickmill предлагат достъп до търговия и инвестиране в различни финансови активи, като CFD, форекс, индекси, криптовалути, метали и облигации.

Над 75 000 активни клиенти използвайте брокерски сметки Tickmill. Брокерът също има 9000+ афилиейт партньори в световен мащаб и може да се похвали с над $13 милиона годишни изплащания за своя IB (Въвеждащ брокер). Компанията получи няколко международни отличия и награди, включително глобалната награда за най-добър брокер на валутни спредове за 2022 г. и за най-добро обслужване на клиенти за 2021 г.

Награди на Tickmill
Награди на Tickmill

Факти за Tickmill:

  • Седалище в Лондон
  • Основан през 2014г
  • Наградено обслужване на клиенти и платформи
  • Регулиран в Европа, Обединеното кралство, Африка и Азия
  • До $13 милиона+ годишно изплащане за IBS
  • Годишен приход от $70 милиона+
→ Регистрирайте се безплатно с Tickmill сега!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Правила: – Регулиран ли е Tickmill? Където? Как работи регулирането? Как се прилага?

Tickmill централа в Обединеното кралство е регистрирана в върховния финансов орган в страната, FCA. Другото му дъщерно дружество, Tickmill Europe Ltd, работи с лиценз от Кипърска комисия по ценни книжа и борси CySEC.

Официалното лого на CySEC

В съответните органи също регулират дейността на компанията в Африка и Азия. Tickmill.com принадлежи към групата Tickmill, която е регистрирана в Mahe Seychelles в Службата за финансови услуги. Тези финансови органи прилагат разпоредби, които гарантират безопасността на средствата и данните на клиентите. Това означава, че защитата на клиента е осигурена с Tickmill. 

Официалното лого на Органа за финансово поведение (FCA)

Брокерът пази средствата на търговците отделно от сметката на дружеството. Лицензите също така ги правят участници в няколко уважавани схеми за обезщетение. Това служи като застраховка за клиентите в невероятен случай на искове или фалит. За всички клиенти е осигурена защита срещу отрицателен баланс. 

Номера на регулатора и лиценза на Tickmill:

→ Регистрирайте се безплатно с Tickmill сега!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Мерки за сигурност за търговците и вашите пари

Tickmill Групови лицензи и регламент
Tickmill Групови лицензи и регламент

Tickmill трябва да отдели средствата на клиентите от собствените си като лиценз на финансовите субекти от най-високо ниво, споменати по-горе. Средствата на клиентите се съхраняват най-добрите световни банки, отделно от фирменото. 

Tickmill също предлага защита от отрицателен баланс на всички свои клиенти. В случай на губеща сделка, вие няма да загубите повече от инвестираните пари. 

Според разпоредбите Tickmill трябва допринасят за няколко компенсационни схеми. Компанията притежава лицензи за членство в Схемата за компенсация на финансовите услуги FSCS и Европейския фонд за компенсиране на инвеститорите ICF. Ако възникне необходимост, тези компенсационни фондове гарантират изплащане на искове съответно до £85000 и €20000.

Клиентите могат да бъдат спокойни, че средствата и данните им са в безопасност. Ако възникне необходимост, те ще бъдат справедливо компенсирани.

→ Регистрирайте се безплатно с Tickmill сега!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Преглед на офертите и условията за търговия Tickmill

Tickmill предлага a нарастващ списък от пазарни инструменти на своите платформи за търговия. Въпреки че неговите списъци с активи са по-малки от повечето брокери, те включват най-ликвидните пазари, като форекс, криптовалути, индекси, CFD върху акции, метали и облигации. Ето общ преглед на това какво да очаквате във всеки клас активи:

Валутни двойки (Форекс)

Търговия с валутни двойки на MetaTrader 4 на Tickmill
Търговия с валутни двойки на MetaTrader 4 на Tickmill

Tickmill предлага 62 валутни двойки, включително основни, второстепенни и екзотични, на своите платформи. Налични са най-популярните и ликвидни пазари за всяка категория, като EURUSD, GBPJPY, USDGBP, GBPNZD, EURZAR, USDNOK и др. Продуктовата линия на компанията в този клас активи е по-богата от повечето брокери. 

Клиентите могат да търгуват валута на всички негови типове акаунти и платформи. Спредовете могат да паднат до 0,0 пипса на големи валутни курсове по време на активни часове, с комисионна $2 за сделка. Предлаганият ливъридж зависи от региона и може да достигне до 500:1.

Валутни двойки:62+
Ливъридж:До 500:1
Търговски разходи:$2 комисионна за сделка
Екзекуция:Моментално
Наличност:По време на търговското време
→ Търгувайте валутни двойки с Tickmill сега!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

ДЗР за акции

Комисионни за CFD върху акции на Tickmill
Комисионни за CFD върху акции на Tickmill

Търговията с акции е сред най-популярните пазари, на които търговците се впускат. Чрез акции можете да притежавате акции на компанията и да получават дивиденти от време на време. Tickmill наскоро добави още пазарни инструменти към своя списък с акции. Търговците вече имат достъп до до 98 акции на CFD. Те включват най-добре представящите се компании като American Airlines, Apple, Amazon и популярни компании за социални медии, включително Facebook и Google.

Тези CFD върху акции са достъпни за търговия на всички типове сметки при нулеви комисионни. Спредовете Купува/Продава все още се прилагат и варират според типа акаунт. Очаквайте ливъридж до 20:1 върху тези активи.

CFD активи за акции:98+
Ливъридж:До 20:1
Търговски разходи:Без комисионна. Спредовете варират в зависимост от актива и пазарните условия.
Екзекуция:Моментално
Наличност:По време на търговското време
→ Търгувайте CFD върху акции с Tickmill сега!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Борсови индекси и петрол

Спредове за борсови индекси и петрол на Tickmill
Спредове за борсови индекси и петрол на Tickmill

Чрез предложенията на борсовите индекси на Tickmill клиентите могат да инвестират в група от печеливши акции на компании в една сделка. Индексите ви позволяват да инвестирате във високоефективни индустрии, икономики и фондови борси с малък капитал и ниски такси. Tickmill изброява над 14 популярни глобални индекса, включително UK100, US30, France40, Africa40 и HK50, между другото. Петролът Брент също е включен в този клас, което позволява на клиентите да инвестират в най-популярния пазар на суров петрол в света. Цени, като например цена на суровия петрол са винаги актуални.

NQ100 Дълбочина на пазара
NQ100 Дълбочина на пазара

Търговия с борсови индекси и петрол на Tickmill привлича нулева комисионна, а спредовете варират в зависимост от пазара и типа на сметката. Типичните спредове могат да варират между 0,04 пипса и 2,50 пипса.

Петролни и борсови индексни активи:14+
Ливъридж:До 200:1
Търговски разходи:Без комисионна. Типични спредове между 0,04 пипса и 2,50 пипса
Екзекуция:Моментално
Наличност:По време на търговското време
→ Търгувайте петролни и борсови индекси с Tickmill сега!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

метали

Спредове за скъпоценни метали на Tickmill
Спредове за благородни метали на Tickmill

Твърдите суровини, като злато и сребро, са отлични възможности за инвестиция. Търговците често ги използват като „убежище“ инвестиции, особено в трудни икономически времена. Tickmill предлага възможност за инвестиране в злато, платина, сребро и мед. Клиентите могат да инвестират и в природен газ с малко количество и ниски такси. Брокерът дава ливъридж до 500:1 за търговия с тези активи, в зависимост от разпоредбите в юрисдикцията на клиента. Минималните спредове са 0,0 пипса, но очаквайте средно 0,09 пипса.

Метални активи:4+
Ливъридж:До 500:1
Търговски разходи:Минимални спредове от 0,0 пипса, средни спредове от 0,09 пипса.
Екзекуция:Моментално
Наличност:По време на търговското време
→ Търгувайте метали с Tickmill сега!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Облигации

Спредове за облигации на Tickmill
Спредове за облигации на Tickmill

Облигациите се издават от правителства или големи компании, което показва споразумение за финансиране на определен проект. С други думи, това е заем за проекта. Натрупват се лихви и стойността на облигациите може да се увеличи или намали преди падежа. Tickmill платформи предлагат достъп до търговия с тези ценни книжа. Това означава, че клиентите могат да спекулират с различни държавни ценни книжа/облигации, включително германски облигации. 

Предлага се ливъридж до 100:1, а минималният спред е 0,0 пипса за професионалната сметка. 

Облигационни активи:На разположение
Ливъридж:До 100:1
Търговски разходи:Минимален спред от 0,0 пипса на професионалния акаунт
Екзекуция:Моментално
Наличност:По време на търговското време
→ Търгувайте облигации с Tickmill сега!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Криптовалути 

Спредове на криптовалута на Tickmill
Спредове на криптовалута на Tickmill

Tickmill предлага 8 криптовалути на своята платформа. Въпреки че този избор е относително малък, търговците могат достъп до основните крипто активи. Bitcoin, Litecoin, Ethereum, Cardano, Stellar, Ripple и Chainlinks са големи имена на този пазар. Тези виждат висока ликвидност и волатилност и са достъпни за търговия на платформите на Tickmill.

Брокерът предлага ливъридж 200:1 за тези активи. Комисионните са $4 за размер на договора $100000. Тази ставка може да е по-висока за стандартната му сметка. Минималният плаващ спред е 0,01 пипса на най-ликвидните и активни пазари.

Крипто активи:8+
Ливъридж:До 200:1
Търговски разходи:$4 за размер на договора $100000, минимален плаващ спред от 0,01 пипса
Екзекуция:Моментално
Наличност:По време на търговското време
→ Търгувайте криптовалути с Tickmill сега!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Такси за търговия – Колко струва търговията с Tickmill?

Tickmills спредове, бид и аск цени (постоянно актуализирани)
Tickmills спредове и цени купува и продава (постоянно актуализиран)

Tickmill използва два вида модели на такси; на базата на комисионна и без комисионна. Класическата сметка е сметка без комисионна. Всички разходи за търговия са в спредовете купува/продава. 

Средният спред на класическата сметка за 100 000 лота е 1,3 пипса. Този спред се прилага за основните кросове по време на пиковите часове на търговия. Спредовете са по-високи при класическата сметка в сравнение с други типове акаунти, но не се начислява комисионна. И този процент е в рамките на средния за пазара.

В Pro и VIP акаунтите имат по-ниски такси. Това са необработени сметки за спред, при които клиентите търгуват с нулеви надценки. Средната цена за търговия на акаунта Pro е 0,07 пипса плюс комисионна от $2 за сделка. Това е типичният спред по време на активни часове, когато спредовете са по-строги.

Разходите за търговия са много по-ниска във VIP акаунта, но търговецът трябва да поддържа минимална сума за търговия от $50000. С това можете да се насладите на такси от толкова ниски, колкото $1 комисионна за търгуван лот или $2 за кръгъл оборот от 100 000 лота с размер. Началният спред е 0,0 пипса, но може да варира до 0,07 пипса по време на обичайните пазарни часове.

Клиентите се радват по-ниски разходи за търговия на VIP и Pro сметки. Но комисионната за Pro е два пъти по-висока, въпреки че изискваният минимален депозит е $100.

Tickmill също начислява такси за суап, но само на позиции с ливъридж. Ливъриджът е заем от брокера. Позволява ви да търгувате позиции, по-големи от вашия капитал. Ливъриджът привлича интерес, ако тези позиции са оставени отворени повече от един работен ден. Това е таксата за суап, която Tickmill ви таксува. 

Тип на профила:спредове:
Класически акаунтСредният спред от 1,3 пипса
Професионален акаунтСреден спред от 0,07 пипса + $2 комисионна на сделка по време на активни часове за търговия
VIP акаунтСреден спред от 0,0 пипса – 0,07 пипса + $1 комисионна за търгуван лот, $2 на кръгъл оборот от размер на 100 000 позиции
→ Регистрирайте се безплатно с Tickmill сега!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Тест и преглед на платформите за търговия Tickmill

Tickmill е a брокер на бюро за недилинг (NDD), предоставяйки STP и ECN модели за изпълнение на търговци на дребно и други класове търговци. Те изчистват сделките, като предоставят котировки или свързват клиенти с различни доставчици на ликвидност, осигурявайки най-добрите сделки.

Tickmill предлага услуги за онлайн търговия с множество активи на MetaTrader 4 и 5. И двете платформи са достъпни за десктоп и мобилно устройство. 

MetaTrader 4

MetaTrader на Tickmill 4

MT4 е най-често използваната платформа за търговия заради впечатляващия си избор от инструменти. Използването на MT4 за търговия на Tickmill позволява на потребителя да извършва ефективен анализ. Платформата също така идва със софтуер, който позволява на потребителите да създават свои собствени експертни съветници (EA). 

Tickmill позволява търгуване на всички свои продуктови предложения на MT4. Налична е услуга за виртуална частна мрежа (VPS), която позволява по-бързо изпълнение на търговия и по-плавна автоматична търговия. Платформата поддържа 39 езика. 

Tickmill MetaTrader 4 платформа
Tickmill MetaTrader 4 платформа

MetaTrader 5

MetaTrader на Tickmill 5

MT5 наскоро беше добавен към предложенията на платформата на Tickmill. Платформата предлага по-усъвършенствани инструменти за търговия, включително превъзходни функции за автоматизирана търговия, повече времеви рамки и диаграми. Има 38 технически индикатори за търговия и до 21 времеви рамки, което е повече от предлаганите от MT4 30 индикатора и 9 времеви рамки.

Tickmill услуги за търговия с копия са достъпни само на MT5. TradingView е интегриран в платформата за тази цел. Търговците имат достъп до 21 времеви рамки и до 6 чакащи поръчки са достъпни за използване. Чакащите поръчки включват стоп поръчки, лимитирани и стоп лимитирани поръчки. В платформата е вграден и икономическият календар. Можете да настроите известия и предупреждения по имейл.

→ Регистрирайте се безплатно с Tickmill сега!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Наличност на индикатори и графики

Избор на индикатори при търговия с Tickmill
Избор на индикатори при търговия с Tickmill

Търговците имат достъп над 50 индикатора и диаграми за техния технически анализ. Платформите Tickmill позволяват на потребителите да персонализират графиките според техния избор. Индикатори като MACD, Fibonacci, EMA и т.н. са най-често срещаните и са включени и в двете платформи.

15 инструменти за рисуване са вградени, за да ви помогнат лесно да намирате тенденции. Брокерът включва ръководство на своя уебсайт за това как да използвате тези инструменти. Наличен е популярният Autochartist, който ви помага да сте информирани за възможностите за търговия.

Мобилна търговия чрез приложението Tickmill

Tickmill мобилно приложение
Tickmill мобилно приложение

Въпреки че Tickmill все още не предлага собствена платформа, MetaTrader 4 и 5 са налични за мобилна търговия. Тези приложения могат да бъдат изтеглени от магазините на Google Android или Apple. Трябва да споменем, че брокерът наскоро представи собствено приложение за нетърговия, което клиентите могат да използват, за да управляват своите сметки. Не можете да търгувате в приложението.

Мобилната търговия с Tickmill на MT4 и MT5 е доста стандартно. Потребителите имат достъп до 30 индикатора и диаграми. Времевите рамки за гледане също са намалени на мобилния телефон. Един основен недостатък е, че не можете да синхронизирате списъка си за наблюдение. Но търговското изживяване на мобилно устройство е толкова добро, колкото и на настолен компютър. Можете да правите сделки, да коригирате позиции и да изчислявате печалби или загуби на мобилното устройство.

Преглед на мобилната търговия:

  • Опростен потребителски интерфейс 
  • До 30 технически индикатора 
  • Нормално търговско изживяване като версия за настолен компютър
  • Предлага се във всички мобилни операционни системи; Android, Apple и Windows.
→ Регистрирайте се с Tickmill сега и започнете да използвате мобилното приложение!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Урок за това как да търгувате на платформата Tickmill

Как да започнете да търгувате на платформата Tickmill
Как да започнете да търгувате на платформата Tickmill

Потребителите могат да влязат в своите брокерски акаунти Tickmill на настолни или мобилни устройства. Потребителският интерфейс може да се различава поради разликата в размера на екрана, но търговията е една и съща за всички тях.

Както може би вече знаете, има хиляди търгуеми финансови инструменти. Ако сте нов в онлайн търговията със CFD, първото нещо, което трябва да направите, е да определите пазарите, с които да започнете. Много нови търговци започват с форекс, акции или суровини. Те не само са по-лесни за разбиране, но на тези пазари има богато съдържание, чрез което можете да изградите знания.

Изследвания трябва да следва вашето решение на кой пазар да търгувате. Научете каквото можете за движението на цената на актива и тяхното влияние. Брокери като Tickmill предоставят основна информация за всички свои продукти, за да помогнат на начинаещите да започнат.

След като разберете основите на пазара, който искате да търгувате, влезте в акаунта си на живо и започнете да търгувате.

Маската на поръчката на платформата за търговия MetaTrader 4 на Tickmill
Маската на поръчката на платформата за търговия MetaTrader 4 на Tickmill

Използвайте стъпките по-долу, за да започнете:

  1. Влезте, като въведете вашето потребителско име и парола на страницата за вход
  2. Кликнете върху предпочитания от вас пазар, напр. форекс, борсови индекси и др.
  3. Изберете желания инструмент, след като се появи списъкът с котировки. Например EURUSD и т.н. за форекс. Или AUXUSD, Brent и т.н. за стоки. Щракнете върху КУПЕТЕ или ПРОДАЙТЕ.
  4. Въведете подробностите за поръчката, като размер/сума на позицията и ливъридж.
  5. Задайте вашите стопове или лимитирани поръчки
  6. Прегледайте подробностите за транзакцията
  7. Поставете сделката
→ Регистрирайте се безплатно с Tickmill сега и започнете да използвате платформата!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Как да търгувате форекс на Tickmill

Обем на търговия на Tickmill
Когато търгувате с Tickmill, можете да видите текущите обеми на търговия на актива

Има 62 валутни двойки от които клиентите могат да избират Tickmill. Въпреки че валутният пазар е най-ликвидният, рентабилността варира в зависимост от пазара, тъй като не всички се радват на висока доходност летливост. Първата стъпка към валутната търговия е да определите коя двойка ви предлага най-голям потенциал. Мнозина се придържат към основните форекс кръстове поради тази причина. Но някои второстепенни и екзотични двойки са толкова печеливши, колкото и основните.

След като сте решили валутите, които да търгувате, следвайте тези стъпки, за да търгувате валута на Tickmill:

Изберете прости стратегии за търговия 

Вземане на решение за a стратегия за търговия означава първо да проучите пазара, за да разберете движението на цените. Проучете историята на цените, като използвате инструментите на платформите на брокера. Определени фактори влияят върху обменните курсове, които си струва да проучите, за да ви помогнат да вземете добри решения. Знанията, които получавате от проучването, ще ви позволят да измислите най-добрия подход за търговия за избраните от вас инструменти. 

Поставете някои ръководни принципи

След разбиране на пазара е полезно да задайте някои основни правила. Това ще ви помогне да поддържате дисциплина, докато търгувате. Освен това ще останете концентрирани. Тези търговски принципи трябва да включват сумата или размера на договора, с който да започнете, целева печалба и къде да намалите загубите си, ако е необходимо. 

Тествайте уменията си в демо сметка

Tickmill демо сметка

Демото е реплика на пазара на живо. Обикновено идва с безплатен кредит, което позволява на клиентите да практикуват търговия или да тестват услугите на брокера предварително. Можете да използвате този безплатен носител, за да тествате всичко, което сте научили по време на вашето изследване. Каквато и стратегия да сте избрали, трябва да я изпробвате в демото, преди да финансирате реална сметка. 

Депозирайте средства и търгувайте форекс на живо в реална сметка 

След като сте се упражнявали достатъчно върху демо, можете да преминете към акаунт на живо.

Финансирайте го и търгувайте, като използвате тези стъпки:

  1. Влезте и изберете forex от списъка с активи
  2. Изберете желаната валутна двойка от котировките и изберете КУПУВАНЕ или ПРОДАВАНЕ
  3. Въведете подробностите за поръчката, като сума/размер на лота и ливъридж, и въведете някои бележки или напомняния, ако е необходимо. 
  4. Приложете необходимите пазарни поръчки, като стоп загуба и тейк печалба.
  5. Прегледайте детайлите и направете сделката
→ Започнете да търгувате форекс с Tickmill сега!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Как да търгувате с бинарни опции на Tickmill

Бинарни опции не са налични на Tickmill. 

Как да търгувате криптовалути на Tickmill

Търговия с криптовалути с Tickmill
Търговия с криптовалути с Tickmill

Засега ги има 8 криптовалутни актива на платформата на Tickmill. Те се предлагат като CFD инструмент, така че търговците могат само да спекулират с покачването и спада на цената, вместо да купуват и притежават актива. Тези 8 са сред най-търгуваните. Много подправени търговци инвестирайте в два или повече крипто актива наведнъж. Но ако сте начинаещ или имате малко опит, по-добре е да започнете с такъв. 

След като сте направили избор, следващата стъпка е изучаване на влиянието на движението на цените. Цените на криптоактивите реагират силно на скоростта им на приемане. Следователно медийното отразяване, пазарните настроения и правителствените разпоредби са страхотни източници за изследване. Тези фактори вероятно биха посочили следващата ценова посока или тенденция.

Активите вж чести върхове и спадове за един ден, така че носят повече рискове от другите финансови активи. Това означава, че анализът на търговеца трябва да бъде задълбочен, преди да сключи сделка. Също така имайте предвид, че спредовете са много по-широки от другите активи поради високата волатилност на този пазар. Вашата стратегия за търговия трябва да включва вземането им предвид, така че да можете да търгувате с разумна печалба.

Следвайки вашите заложени принципи, особено управлението на риска, също е от решаващо значение. Лесно е да бъдете отклонени от нестабилността на пазара. Но излизането от сделка в правилния момент е основна част от една печеливша стратегия. 

→ Започнете да търгувате с криптовалути с Tickmill сега!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Как да търгувате акции на Tickmill

Ползи от търговията с акции на Tickmill
Ползи от търговията с акции на Tickmill

Акциите ви позволяват да притежавате малък част от компания или да спекулирате с нарастването или намаляването на стойността му. На Tickmill можете да търгувате CFD върху акции, като залагате на покачване или спад на цените. Това означава, че търгувате на късо, ако смятате, че цената ще спадне, и отивате на дълга, ако очаквате да се покачи. Можете също така да търгувате група от акции на компанията или част от фондовия пазар чрез борсов индекс. 

Определени неща влияят върху цените на акциите, за които трябва да внимавате, преди да спекулирате. Финансовата сила на компанията, представянето и рейтингът на одобрение (пазарни настроения) са основните определящи фактори за нейната стойност на финансовия пазар. Би било най-добре, ако следите и финансовите отчети на компанията, медийното отразяване за тях и индустрията, в която работят. Тези елементи ви помагат да решите в коя посока да търгувате.

Часове за борсова търговия на Tickmill
Часове за борсова търговия на Tickmill

С подходящата информация можете успешно да търгувате акции, като използвате следните стъпки:

  1. Кликнете върху акции, за да се покажат списъците с котировки.
  2. Изберете акциите, които искате да търгувате. Вместо пълното име на компанията, те обикновено са изброени със символи. Например Google е GOOG, Alibaba Group е BABA и т.н.
  3. Кликнете върху търговската позиция, купете или продайте. След това попълнете подробностите, напр. сума и ливъридж. Ако е необходимо, добавете някои бележки.
  4. Приложете настройките си за риск, като Тейк печалба и Стоп загуба
  5. Потвърдете подробностите и направете сделката, като щракнете върху OK.
→ Започнете да търгувате с акции с Tickmill сега!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Как да отворите своя сметка за търговия

Регистриране при брокер Tickmill
Регистриране при брокер Tickmill

Създаването на сметка за търговия на Tickmill е a лесен и бърз процес. Уебсайтът на Tickmill изброява всички типове акаунти, а разделът Създаване на акаунт се намира под всеки тип.

След като щракнете върху Бутон за създаване на акаунт под желания тип акаунт се зарежда страницата на защитения клиент. Изберете индивидуален акаунт, ако сте непрофесионален клиент, и корпоративен, ако сте компания. Щракнете върху Напред, за да заредите формуляра за регистрация. Въведете исканите подробности, като пълно име и дата на раждане. 

Кликнете върху Продължете и изберете вашата страна. След това брокерът ви показва регулаторния орган, който контролира неговите операции във вашата юрисдикция. Ще видите и максималния ливъридж, който можете да получите въз основа на разпоредбите. 

На следващата страница въведете своя телефонен номер и имейл продължавам. След това Tickmill изпраща връзка за потвърждение на вашия имейл. Отворете съобщението, щракнете върху връзката и продължете с регистрацията. Завършването на регистрацията ще изисква проверка на самоличността. Така че се подгответе да качите някои документи, за да завършите процеса. 

След като попълните формуляра и изпратите необходимите документи, брокерът подготвя вашата сметка за търговия в рамките на 24 часа.

→ Отворете своята сметка за търговия с Tickmill сега!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Видове сметки Tickmill

Tickmill видове сметки

Tickmill предлага три типа акаунти. Всички нива на търговци могат да намерят подходящ избор от тези три. Клиентите могат също да изберат ислямска сметка за безлихвена търговия. Демо акаунт се предлага в три вида за безплатна практика и тестване. Можете да изберете демо класически, професионален или демо VIP, за да тествате всички типове сметки.

По-долу разглеждаме трите стандартни сметки за търговия, които Tickmill предлага:

1. Класически акаунт

Класическият акаунт използва стандартно STP изпълнение и е подходящо за начинаещи. Минималният депозит за тази сметка е $100. Таксите за търговия са вградени само в спредовете, така че няма отделни комисионни. Минималният очакван спред е 1,6 пипса. Всички активи са достъпни за търговия и можете да използвате MT4 или MT5. Въпреки това, MT5 е по-подходящ за опитни търговци. Максималният ливъридж, който можете да получите, е 500:1, но това зависи и от вашата юрисдикция. Предлага се ислямска версия на класическия акаунт. 

2. Професионален акаунт

Професионалният акаунт е подходящ за опитни търговци които правят по-малки обеми под $50000. Акаунтът използва ECN методи за изпълнение. Така че търговците се радват на най-ниските спредове (0,0 пипса), но се прилагат комисионни от $2 на странична сделка от 100 000 лота. Минималният депозит е $100 и ливъридж от 500:1 може да бъде даден на тази сметка. Всички продукти са достъпни за търговия, а брокерът позволява всякакви стратегии, включително хеджиране и автоматизирана търговия. Ислямската версия на акаунта на Pro също е налична. 

3. VIP акаунт

VIP акаунтите са за професионалисти и активни търговци на обеми. Минималният депозит и търгуваната сума са $50000. Но таксите са много по-ниски. Като акаунт със сурови плаващи спредове, очаквайте минимален спред от 0,0 пипса. Комисионната на страна за 100 000 тома е $1. Поддържат се усъвършенствани стратегии за търговия, включително хеджиране, алгоритъм за търговия и др. Клиентите могат да получат и ислямската безлихвена версия, ако желаят.

Tickmill CFD видове сметки
Tickmill Forex & CFD типове сметки
→ Регистрирайте се безплатно с Tickmill сега!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Можете ли да използвате демо акаунт на Tickmill?

да Tickmill предлага три вида безплатни демо сметки. Всеки репликира предложенията на акаунта на брокера, за да позволи на търговците да изпитат типа акаунт, който възнамеряват да създадат. Така че, ако искате да създадете Pro акаунт на живо, можете да тествате демо Pro акаунта, за да видите какво представлява.

Търговците в Обединеното кралство могат да отворят a Демо сметка за фючърси. Демонстрацията на Tickmill е неограничена, което ви позволява да практикувате колкото е възможно повече. Можете също така да изберете колко виртуални средства искате. Препоръчваме да търгувате на демото със сумата, с която планирате да започнете в реална сметка. По този начин можете да получите безпогрешно изживяване и да знаете какво да очаквате в реална среда. 

→ Регистрирайте се за безплатния демо акаунт с Tickmill сега!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Как да влезете във вашата сметка за търговия Tickmill

Как да влезете в Tickmill

Можете да влезете в акаунта си чрез уебсайта на Tickmill или на MetaTraders 4 и 5. Кликнете върху иконата на менюто в горния десен уебсайт и изберете вход.

Въведете вашето имейл адрес и парола за търговска сметка. Кликнете върху влизане, за да стартирате страницата за търговия. 

Процесът е един и същ за MT4 и MT5. След като стартирате тези приложения, просто въведете своя eпоща и парола Tickmill в съответните колони. Кликнете върху входа, за да влезете в страницата на вашия акаунт.

→ Регистрирайте се безплатно с Tickmill сега и направете първата си сделка!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Проверка – от какво се нуждаете и колко време отнема?

Процес на проверка на Tickmill

Проверка на самоличността на Tickmill изисква няколко документа. Ще трябва да изпратите издадена от правителството лична карта и доказателство за адрес, ако това е индивидуален акаунт.

Приетите документи за доказателство за адрес са сметки за комунални услуги, като сметка за светлина, газ или вода. Банково извлечение или извлечение от кредитна карта, което съдържа домашния ви адрес, също може да бъде приемливо. 

Ако сте се регистрирали като корпорация, Tickmill може да поиска други документи, като сертификат за учредяване, одитирани счетоводни отчети за предходната година или учредителен договор. 

След като получат тези документи, проверката може да отнеме от няколко часа до един ден

Налични методи за плащане за депозит и теглене

Методите за депозит и теглене на Tickmill
Методите за депозит и теглене на Tickmill

Има различни методи на плащане на Tickmill, но някои са налични само в определени юрисдикции. за щастие трансферите, както депозитите, така и тегленията, са безплатни.

Методите за плащане включват следното:

  • Банкови преводи -1 работен ден (депозити). Нулеви такси. 
  • Кредитни карти: Visa, MasterCard и UnionPay – Незабавни депозити. Нулеви такси.
  • Електронни портфейли; SticPay, Neteller, Fasapay и Skrill. – Незабавни депозити. Нулеви такси.
  • Онлайн банкиране; WebMoney. – Незабавни депозити. Нулеви такси.

Търговците могат да изберат всеки от тези методи, в зависимост от местоположението им. Повечето методи са бързи и плащанията за депозити се обработват незабавно. 

Ако използвате някой от картовите методи, очаквайте плащането да стигне до получаващата сметка веднага ако е депозит. Тегленията може да отнемат малко повече време. Електронните портфейли също са толкова бързи, колкото картите. Банковите преводи отнемат повече време както за депозити, така и за тегления. 

Имайте предвид също, че някои методи на плащане биха кредитирайте акаунта си само в определени валути. Например WebMoney може да кредитира сметката ви само в долари или евро. Така че, ако валутата на вашия акаунт е в лири, не можете да използвате тази опция за плащане.

→ Регистрирайте се безплатно с Tickmill сега!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Как да депозирате пари на Tickmill – Обяснен е минималният депозит

Как да депозирате пари на Tickmill
Как да депозирате пари на Tickmill

За да депозирате средства за търговия, влезте в платформата. В клиентската зона щракнете върху бутона Финансиране и изберете депозит. Изберете предпочитаната от вас опция за плащане, Visa, Skrill и т.н., и попълнете данните за плащане.

Обърнете внимание, че минималният разрешен депозит е $100. Валутите на сметката са основно USD, GBP и EUR. Така че, ако вашите валути не са нито една от тези, те ще бъдат конвертирани в избраната от вас валута, след като прехвърлите. 

Методи за депозит Tickmill
Методи за депозит Tickmill

Някои регионални методи на плащане, като FasaPay и UnionPay, приемат депозити в техните местни валути (CNY и IDR).

Депозитите са моментално за всички методи на плащане, с изключение на банкови преводи. Очаквайте сумата да се уреди във вашата търговия веднага или след 24 часа, ако използвате опцията за банков превод. 

Всякакви приспадане на такса за депозити ще дойде от платежната услуга. Tickmill има политика за нулеви такси за депозити и тегления. 

→ Регистрирайте се безплатно с Tickmill сега!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Депозирайте бонуси на Tickmill 

Tickmill предлага a бонус за еднократен депозит за новорегистрирани и съществуващи клиенти. Клиентите трябва да депозират поне $200, €200 или £200, за да поискат бонус 10% ВЕДНЪЖ. 

В максималният разрешен бонус за депозит е $1500, €1500 или £1500. Така че, ако 10% от вашия депозит надвишава тази сума, вие нямате право на излишъка. Клиентите могат да изтеглят бонуса и печалбите, но се прилагат определени правила и условия. Клиентите трябва да прочетат условията, приложени на уебсайта на брокера, преди да изискат бонуса. 

→ Регистрирайте се безплатно с Tickmill и получете бонус за депозит!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Теглене – Как да изтеглите парите си на Tickmill

Как да теглите пари на Tickmill
Как да теглите пари на Tickmill

Тегленето на Tickmill е просто, въпреки че не се утаява толкова бързо, колкото депозитите. Изберете Изтегляне на средства, за да преместите пари от сметката в същата клиентска зона. 

Избери опция за плащане за получаване на средствата. Въведете необходимите данни, включително сумата и данните за сметката. Прегледайте информацията и кликнете върху изпращане.

Тегления вземат поне 24 часа за обработка. Може да отнеме повече време, така че бъдете търпеливи. Няма да се начисляват такси, освен от платежната услуга. 

→ Регистрирайте се безплатно с Tickmill сега!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Поддръжка на клиенти за търговци 

Tickmill поддръжка и информация за контакт
Tickmill поддръжка и информация за контакт

Tickmill обслужване на клиенти е на разположение в обичайното работно време, това е от понеделник до петък – от 8 до 17 часа.

Те предлагат множество езикови услуги, а телефонните данни за контакт зависят от региона.

  • Обединено кралство: +44 20 3608 2100
  • Хонконг: +852-5808-2921
  • Малайзия: +6087-504-565

Можете също да ги достигнете чрез имейл на [email protected] или като попълните формуляр за запитване на техния уебсайт. Отговорът по пощата е 24 часа.

Номер за обслужване на клиенти:Поддръжка по имейл:Чат на живо:Наличност:
Великобритания:
+44 20 3608 2100
Хонг Конг:
+852-5808-2921
Малайзия:
+6087-504-565
[email protected]Да, наличенОт понеделник до петък – от 8 до 17 часа

Образователни материали – Как да се научите да търгувате с Tickmill

Tickmill образователен раздел
Tickmill образователен раздел

Tickmill осигурява изключително образователно съдържание за клиентите, особено за начинаещи. Ръководства за търговия и основни полезни подробности за всеки актив са на неговия уебсайт. Начинаещите могат да придобият основни познания за даден инструмент, преди да продължат да инвестират в него.

Опитните търговци имат достъп до a голям архив от уебинари и статии. Брокерът предлага курсове за търговия, подробни електронни книги, периодични уебинари и инфографики в YouTube. Има и съдържание, което помага на търговците да научат за търговията с фючърси. Единственият недостатък на неговите образователни ресурси са тестовете за проследяване на напредъка. Освен това има по-малко видео съдържание от това, което предлагат конкурентите.

→ Регистрирайте се с Tickmill сега и получете достъп до образователни материали!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Допълнителни такси 

Tickmill не начислява никакви допълнителни такси. Освен таксите, обяснени по-горе, клиентите не плащат никакви нетърговски такси на неговата платформа. Без такси за неактивен акаунт.

Достъпни държави и забранени държави

Tickmill приема търговци от цял свят, освен в региони с ограничен достъп, като Северна Корея, Ирак и други ограничени територии. Преди процеса на регистрация, след като изберете държава, брокерът ще ви уведоми, ако вашият регион е ограничен. 

Заключение – Tickmill е чудесен брокер както за начинаещи, така и за професионалисти

От нашите тестове заключаваме, че услугата на Tickmill е достатъчно добър както за начинаещи, така и за опитни търговци. Опитните и активни търговци обаче биха се възползвали повече от условията за търговия. 

Клиентите могат да се насладят на пълните функционалности на платформите MetaTrader и страхотни възможности за услуги за търговия с копия. Различните типове акаунти позволяват на търговците да избират как да търгуват въз основа на нивото на своя опит. И таксите са много конкурентни. 

Основен недостатък, който открихме, е неговият малък избор от търгуеми инструменти. Неговите конкуренти предлагат по-голям избор от активи. Но поне най-популярните и печеливши пазари са част от предлагането му. Ето защо, ако търсите брокер, предлагащ най-популярните пазари, Tickmill е чудесен избор.

  • Мултирегулирана брокерска марка
  • Най-бързото изпълнение на Forex и CFD
  • Спредове от 0,0 пипса
  • Ниски комисионни
  • Различни типове акаунти
  • Безплатна демо сметка
  • MetaTrader 5 и MetaTrader 4
  • Налична търговия с фючърси
  • Лична подкрепа
  • Образование като уебинари и коучинг
→ Регистрирайте се безплатно с Tickmill сега!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Често задавани въпроси:

Tickmill измама ли е?

Не, Tickmill не е измама. Tickmill е законен брокер, регулиран от четирите най-висококачествени финансови органи, включително FCA, FSCA, CySEC и Labuan FSA. Брокерът е със седалище в Обединеното кралство и допринася за множество компенсационни фондове в Обединеното кралство и Европа. 

Колко време отнема тегленето на Tickmill?

24 часа. Тегленето отнема малко повече време за обработка от депозитите. Tickmill отнема 24 часа, за да обработи заявки за теглене при повечето методи на плащане. Ако средствата не се уталожат в рамките на това време, изпратете имейл до поддръжката.

Tickmill начислява ли такси за суап?

Tickmill начислява такси за суап за позиции с ливъридж. Брокерът не начислява такси за суап върху вашия капитал, но се предлага ливъридж.

Tickmill позволява ли форекс скалпиране?

да Tickmill не ограничава търговците да използват специални стратегии, като например скалпиране. Няма ограничения за всички видове акаунти. Клиентите могат да скалпират, хеджират, използват експертни съветници и арбитраж. Разрешена е и алгоритъмна търговия. 

Къде се намира Tickmill?

Tickmill има централен офис в Лондон, Обединеното кралство. Други глобални офиси се намират в Кипър, Сейшелските острови, Южна Африка и Малайзия.