12345
5 / 5
Рейтинг на отбора Binaryoptions.com Готови защо можете да ни се доверите Binaryoptions.com преглежда услугите за търговия съгласно стриктни насоки и спецификации. Брокерите и платформите се тестват с реални пари и се проверяват всички функции, които са от съществено значение за бинарните търговци. Тестваме сигурността, офертата, таксите, софтуера, поддръжката и много повече в нашите отчети за опит и рейтинг. Като търговци с повече от 10 години опит, ние знаем точно какво е важно при избора на добър брокер и платформи за търговия. Вижте нашата методология за това как да оценявате брокери.
Оттегляне
5
Депозит
5
Оферти
5
поддържа
5
Платформа
5
Доходност
5

Преглед на Focus Option – измама или не? – Тест на брокера

  • Крипто опции
  • Множество метода на плащане
  • Висока печалба до 88%+
  • Удобен за потребителя интерфейс
  • Лична подкрепа
  • Бърза регистрация

Говорейки за търговия, пазарът на криптовалута се разраства бързо. Всъщност той се очерта като невероятен начин за лесно търгуване на цифрови активи. Но с популярността на бинарната крипто търговия, броят на платформите, позволяващи нейната търговия, също се увеличи. Така, изборът на правилния не е толкова лесен

Но не се притеснявайте, защото ние внимателно анализирахме пазара и открихме най-добрата платформа за търговия. Нарича се Focus Option. Тази забележителна платформа е лесна за използване и за нула време се превърна в любима на търговците. 

Продължете да четете, за да научите повече за тази платформа. 

ОФИЦИАЛЕН УЕБСАЙТ НА FOCUS OPTION
Официалният сайт на Focus Option
› Регистрирайте се с Focus Option безплатно сега

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Кратки факти за Focus Option:

⭐ Рейтинг: (5 / 5)
⚖️ Регламент:✖ (не се регулира)
💻 Демо сметка:✔ (наличен, неограничен)
💰 Минимален депозит10$
📈 Минимална търговия:1$
📊 Активи:40+ валутни двойки, 20+ криптовалути, 60+ стоки, акции и индекси
📞 Поддържа:24/5 поддръжка на клиенти по телефон, чат, имейл
🎁 Бонус:Няма наличен бонус
⚠️ добив:До 88%+
💳 Методи за депозит:Кредитни карти (Mastercard, Visa карти), Дебитни карти, Криптовалути (биткойн, USDT и други), банкови преводи, местни методи на плащане, електронни портфейли
🏧 Методи за теглене:Кредитни карти (MasterCard, Visa Card), дебитни карти, криптовалути (Bitcoin, USDT и други), банкови преводи, местни методи на плащане, електронни портфейли
💵 Партньорска програма:На разположение
🧮 такси:Без такси за депозит. Без такси за теглене. Прилагат се спредове и комисионни. Без скрити такси.
🌎езици:Английски, португалски, испански, японски, малайзийски
🕌 ислямски сметка:Не е наличен
📍 Седалище:Сейнт Винсент и Гренадини
⌛ Време за активиране на акаунта:В рамките на 24 часа
› Регистрирайте се с Focus Option безплатно сега

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Какво ще прочетете в тази публикация

Вижте нашето пълно видео за преглед на Focus Option:

YouTube

Зареждайки видеоклипа, вие се съгласявате с политиката за поверителност на YouTube.
Научете повече

Заредете видео

PGlmcmFtZSB0aXRsZT0iSE9ORVNUIEZvY3VzIE9wdGlvbiByZXZpZXcgLSBJcyBpdCBhIHNjYW0/IChUaGUgVHJ1dGgpIC0gQmluYXJ5IGNyeXB0byBicm9rZXIgdGVzdCIgd2lkdGg9IjY0MCIgaGVpZ2h0PSIzNjAiIHNyYz0iaHR0cHM6Ly93d3cueW91dHViZS1ub2Nvb2tpZS5jb20vZW1iZWQvUWF3cVJnc3lILUk/ZmVhdHVyZT1vZW1iZWQiIGZyYW1lYm9yZGVyPSIwIiBhbGxvdz0iYWNjZWxlcm9tZXRlcjsgYXV0b3BsYXk7IGNsaXBib2FyZC13cml0ZTsgZW5jcnlwdGVkLW1lZGlhOyBneXJvc2NvcGU7IHBpY3R1cmUtaW4tcGljdHVyZTsgd2ViLXNoYXJlIiBhbGxvd2Z1bGxzY3JlZW4+PC9pZnJhbWU+
› Регистрирайте се с Focus Option безплатно сега

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Какво е Focus Option? Брокерът представи:

Focus Option е нов брокер на бинарни опции, тъй като е основан през 2021 г. Това може да накара някои хора да се съмняват в това, което този брокер може да предложи. Компанията е със седалище в Сейнт Винсент и Гренадини. Тъй като току-що беше създаден, не е имало много клиенти, посягащи към този брокер, откакто стартира. Бинарният брокер все още не показва легитимност, тъй като не е под международно регулиране. Липсата на организация за лицензиране прави платформата на брокера скептична относно търговията.

Търговците обаче имат достъп до множество търговски достъпи, въпреки че количеството активи за търговия не съвпада с количеството на старите и популярни форекс брокери. Търговците имат лесен достъп до активи за търговия благодарение на простия дизайн на платформата за търговия. Платформата е лесна за използване, което я прави разбираема от потребителите.

Въпреки че Focus Option е нов брокер, наличните платформи са доста впечатляващи, а поддръжката на клиентите идва по различни начини, които ще бъдат разгледани по-късно в тази статия. Без допълнително забавяне, нека да разгледаме характеристиките на тази платформа за форекс брокери. Focus Option е по-скоро бинарна опция и платформа за търговия, базирана на CFD. 

Професионалисти:

  • Най-хубавото при Focus Option е, че предлага повече от 80 криптовалути 
  • Търговците могат да избират от множество времена на изтичане 
  • За правилно прогнозиране на пазара може да се очакват изплащания от 95% 
  • Търговската сметка може да се финансира чрез биткойн и крипто 
  • Тегленето се обработва в рамките на 24 часа 
  • Минималният депозит е $10

минуси:

› Регистрирайте се с Focus Option безплатно сега

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Регулиран ли е Focus Option? Сигурност на брокера

Регулирането е важен критерий за оценка за всеки брокер на бинарни опции. За съжаление Focus Option не е регулиран, което е недостатък. Focus Option е брокер, който току-що стартира през 2021 г. и все още няма компания за финансов лиценз, която да го контролира. Няма гаранция, че средствата на търговците се съхраняват в отделна сметка от брокера.

Все пак направихме теста. На Focus Option всички печалби бяха изплатени незабавно и бяха в сметката за теглене след кратко време. Други търговци също са докладвали положителен опит с Focus Option. Платформата за търговия е криптирана и прави всичко възможно, за да предотврати хакване и други видове измами.

Разбира се, най-доброто нещо, което гарантира, че търговецът е в безопасност, е ако брокерът има лиценз от международни органи като CySEC, BaFin, FCA, и ASIC. Може би в бъдеще брокерът ще бъде под подходяща регулация.

Вижте всички факти за сигурността:

Регламент:Не
SSL:да
Защита на данни:да
2-факторно удостоверяване:да
Регулирани методи на плащане:Да, наличен
Защита от отрицателен баланс:да

Трябва ли да изберете Focus Option? Преглед на търговските оферти и активи

Преглед на офертите за търговия Focus Option
Преглед на офертите за търговия Focus Option

Да, трябва да изберете Focus Option, тъй като този нов брокер ви позволява да търгувате крипто бинарни опции и ДЗР. Можете да избирате от над 80 двойки крипто опции, което ги прави един от най-добрите брокери в това пространство. Освен това търговците получават конкурентни изплащания и удобна за потребителя платформа, която могат да използват без проблеми. 

Едно нещо, което прави Focus Option абсолютно най-добрият в своя демо акаунт е, че идва с $10,000 фиктивни пари. Демо акаунтът предлага възможност за търговия с над 80 криптовалути, включително Litecoin, Ethereum, Bitcoin и др. 

В допълнение, демо акаунтът предлага и над 140 бинарни инструменти за търговия така че да получите изживяване, подобно на истинското. Можете бързо да изтеглите парите, без да плащате комисионна за тегления или депозити. Ако искате да спечелите най-високото изплащане, трябва да изберете само тази платформа, тъй като тя предлага изплащане до 95%. 

Интересното е, че бинарни брокери предлагат задоволително обслужване на клиентите и криптовалути. Екипът за поддръжка на тази платформа за търговия е винаги готов да ви помогне, за да не изпаднете в никакви затруднения. 

Кратки факти за офертите на Focus Option:

Минимална сума за търговия: $1
Видове търговия:Бинарни опции, цифрови опции
Срок на годност:60 секунди до 4 часа
Пазари: 120+
Форекс:да
стоки:да
Индекси:да
Криптовалути:да
Запаси:да
Максимална възвръщаемост на сделка:До 88%+
Време за изпълнение:1 ms (без закъснения)
› Регистрирайте се с Focus Option безплатно сега

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Какво прави Focus Option по-добър? 

Тъй като има много други платформи за търговия, обикновено се пита какво прави Focus Option по-добър избор. Този брокер за търговия е различен от другите, тъй като е предназначен да помага на клиентите да получават по-добри печалби. 

Focus Option е ориентиран към клиента, който мисли повече за клиентите. Неговата защитена система за търговия не позволява на трета страна да открадне информацията на търговеца. Освен това средствата на търговците се съхраняват безопасно, без риск хакерите да ги откраднат. 

Focus Option търговски активи и изплащания

Ето какво прави Focus Option по-добър вариант: 

› Регистрирайте се с Focus Option безплатно сега

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

1. Иновации

Висококвалифицираният екип на Focus Option непрекъснато работи, за да може да предложи нови функции за платформата. Непрекъснатите иновации правят тази платформа по-разнообразна и лесно достъпна от всяка част на света. 

Търговците, които са се регистрирали в Focus Option, получават опция да изпитат по-добра среда за търговия. По този начин тяхното портфолио става по-добро и търговските им умения се изострят. 

2. Почтеност

За разлика от много други платформи за търговия, целта на Focus Option е да гарантира, че средствата и интересите на своите клиенти са защитени. Платформата не иска търговците да претърпят каквато и да е загуба. 

Focus Option се ангажира с практиките и политиките, които са предназначени да облагодетелстват търговците. Това означава, че когато се регистрирате в тази платформа; можете да се насладите на най-добрата търговска услуга. 

3. Технология 

Технологията, която Focus Option използва, е бърза, уникална и удобна за потребителя. Експертите на тази платформа включват само най-невероятната технология. Това се прави, за да могат търговците да използват Focus Option за краткосрочни и дългосрочни сделки. 

4. Множество времена на изтичане 

Едно нещо, което прави Focus Option по-добър избор, е множеството времена на изтичане. Когато търгувате през тази платформа, получавате опция за избор между различни времена на изтичане, включително 30 секунди, 1 минута, 2 минути, 5 минути, 15 минути, 30 минути, 1 час, края на деня и дългосрочни. 

5. Индикатор за настроение 

Focus Option ви позволява да използвате индикатора за настроение, който ви позволява да получите представа за търговските съотношения високи/ниски на валутата. С помощта на индикаторите за настроение можете да получите представа за настроението на пазара. 

6. Нива на сметката 

Когато се регистрирате в Focus Option, можете да избирате от различни типове акаунти. Типът акаунт ви дава силата да контролирате своя стил на търговия и да печелите повече пазарни ползи. 

7. Търговия с едно кликване 

Друг уникален аспект на Focus Option е, че позволява търговия с едно кликване. Това означава, че можете да извършите търговията само с едно кликване, докато търгувате през тази платформа. 

› Регистрирайте се с Focus Option безплатно сега

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

8. Изключителна поддръжка на клиенти 

Има вероятност да попаднете на трудна търговска ситуация или да попаднете на нещо трудно за разбиране. В такава ситуация можете да вземете помощта на изключителното обслужване на клиенти на Focus Option. 

Екипът за поддръжка на тази платформа за търговия е решен да ви помогне във всяка ситуация, за да можете да получите по-добро търговско изживяване. Поддръжката на клиенти на Focus Option е в състояние да помогне на търговци от всички нива на опит и да им помогне да постигнат своите търговски цели. 

9. Превъзходна среда за търговия 

Едно нещо, което прави Focus Option истинска платформа за търговия, е нейната превъзходна среда за търговия. Клиентите на тази платформа могат да се насладят на професионални търговски условия като свързаност с ниска латентност и премиум цени. 

10. Разширена платформа за търговия 

И накрая, Focus Option ви позволява да използвате помощта на технически анализ, оформление на диаграми и индикатори. Платформата ви предлага всичко, от което се нуждаете, за да правите печеливши сделки.  

Мерки за сигурност за търговците и техните пари

Както вече видяхме по-горе, Focus Option все още не е под никаква форма на регулиране и така че все още не е гарантирано, че е безопасен брокер за търговия. Има много форекс брокери, които не са легитимни. Те са измами, които искат да откраднат от инвеститори, търгуващи на платформата. Това обаче може да не е така за Focus Option, защото от датата на създаването му, няма никакви новини за измамна дейност на брокера

Тъй като брокерът няма регулация, акаунтът на търговеца е неизвестен дали се води в същия или в отделен акаунт от брокера. Можете обаче да проверите правните условия на брокера на официалния уебсайт за рискове и необходимата информация относно правните стандарти на брокера.

Преглед на различните платформи за търговия на Focus Option:

Focus Option уеб търговия

Таблото за търговия на Focus Option

Когато се регистрирате в Focus Option, платформата ви възнаграждава с възможността да преглеждате и управлявате вашата платформа за търговия отвсякъде. Уеб версията на тази платформа за търговия може да бъде бързо достъпна без никакви проблеми. 

Кое е по-добро? Е, не е нужно да изтегляте допълнителни двоичен софтуер да използвате тази уеб версия. Всичко, от което се нуждаете, е стабилна връзка и сте готови да търгувате. Уеб версията на тази млада платформа за търговия е достъпна на различни езици, включително японски, португалски, английски, малайски и испански

› Регистрирайте се с Focus Option безплатно сега

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Focus Option мобилна търговия (приложение)

Focus Option иска неговите търговци лесно да навлизат в пазара, за да бъдат актуализирани с важна търговска информация. Поради тази причина той позволява търговия през мобилен телефон. Търговците могат лесно да навигират в мобилната версия на тази платформа за търговия. 

Мобилното приложение Focus Option

Подобно на уеб версията на тази платформа, мобилната версия също е проста и безплатна за използване. Можете бързо да разберете всички функции и приложение за бинарна търговия не се чувства тромав. В допълнение, мобилното приложение ви позволява бързо да проверите историята на транзакциите без никакви проблеми. 

Надеждното мобилно приложение може да бъде бързо се изтегля и използва за смартфони, включително iOS. Освен това вашите средства са осигурени. Това означава, че можете да търгувате без никакви притеснения. 

Можете лесно да следите новините и ежедневния анализ на пазара, когато влезете на пазара през мобилната или уеб платформата. Поддържането на актуална информация за големите финансови институти и банки ви помага да вземате по-добри търговски решения. 

Мобилната и уеб версията ви дават силата да започнете търговията, без лесно да пропускате никакви печеливши възможности. 

› Регистрирайте се с Focus Option безплатно сега

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Как да търгувате на платформата Focus Option:

Платформата за търговия с опции за фокус на лаптоп

Търговията на платформата е проста. Както всеки друг брокер, търговецът ще трябва да има сметка за търговия в платформата на брокера. Това ще позволи на клиента да има достъп до платформата за търговия. Както се вижда по-горе, можете да получите достъп до брокера, като използвате вашето мобилно устройство или настолен компютър.

След като имате достъп до вашата платформа за търговия, можете да изберете всеки инструмент и да отворите пазара с него. Изберете актива, сумата, която сте готови да заложите на пазара, и времето, в което искате да зададете търговската си позиция. Не забравяйте, че преди да търгувате на платформата, трябва да имате необходимите пари във вашата сметка за търговия. Когато правите търговията си, внимателно я наблюдавайте. Бинарните опции са труден пазар; човек може да загуби всичко, което има, за няколко минути. За да избегнете това, уверете се, че наблюдавате пазара на всеки актив, който търгувате.

Ако получите прогнозата си веднага след края на периода на залагане, ще получите печалба. Но ако прогнозата ви е погрешна, ще загубите парите, които сте използвали, за да направите сделката. Платформите за търговия на Focus Option са удобни за потребителя, така че търговците да могат да търгуват правилно. Платформата помага на търговците да бъдат правилно съсредоточени, докато търгуват, тъй като няма странични атракции, които могат да разсейват търговеца. 

Търговците също имат достъп до акаунт за практика в платформата. Този акаунт има броя на активите, които идват с реалния акаунт. Търговците могат да използват наличните в него активи, за да се научат как да търгуват, преди да влязат в реалната си сметка. Ако все още ви е трудно да търгувате на наличните платформи, трябва да се свържете с отдела за поддръжка на клиенти за подходящо съдействие. 

Как да търгувате Forex на Focus Option

Как да търгувате Forex на Focus Option
Как да търгувате Forex на Focus Option

Едно от най-важните неща, които трябва да направите, преди да търгувате валута, е да проверите информацията и актуализациите за състоянието на валутната двойка, в която искате да инвестирате. Брокерът позволява на търговците да избират от над 20 валутни двойки валута. Когато изберете един, намерете как се развива пазарът на него от различни блогове, преди да търгувате на него. След като го направите, можете да продължите напред, за да поставите своята сделка. 

Ако искате да направите сделка за валутни двойки на Focus Option, трябва да имате средства във вашата сметка за търговия. Ще използвате този фонд, за да зададете сумата, която искате да заложите. Задайте времето, което искате да продължи сделката. Опцията за фокусиране позволява на търговците да задържат дълги търговски позиции на графиката. След като сте задали позицията си в графиката, сумата за залагане и продължителността, можете да тръгнете. Натиснете бутона за потвърждение, за да одобрите решението си. 

След като потвърдите процеса, вашето време за търговия ще продължи толкова дълго, колкото сте го задали. Например, ако са 3 часа, ще отнеме 3 часа, преди търговията ви да приключи. В рамките на това време можете да решите да излезете от пазара, ако търговията не върви във ваша полза, или можете да останете и да получите наградата си, ако прогнозата ви е вярна. Форекс е толкова лесен за търговия на платформата. Акаунтът за тренировка разполага с валута, така че можете да използвате акаунта, за да се обучавате.

› Регистрирайте се с Focus Option безплатно сега

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Как да търгувате бинарни опции на Focus Option

Focus Option маска на поръчка за търговия с бинарни опции

Focus Option е добре известна като компания, базирана на опции, което означава, че бинарната опция е достъпна на платформата. За да изпълните бинарна опция с който и да е актив, изберете сумата, която искате да заложите, заедно с вашата търговска позиция. Като търговец ще трябва да наблюдавате как търговията ще се увери, че върви гладко, докато изтече времето.

В зависимост от пазара ще трябва да решите дали да останете или да прекратите сделката. Обикновено, когато всичко върви добре, ще останете и ще видите прогнозата си до края, но ако не, ще трябва да я изоставите преди да изтече времето. Напускането на търговията преди изтичането на времето понякога води до липса на пълна загуба на сумата, която сте заложили.

Търговците също имат право да търгуват бинарни опции на тренировъчната сметка. Търговците могат да използват демо сметката, за да научат как бинарна опция работи и как да ги търгувате на платформата за търговия Focus Option. Подобно на акаунта на живо, търговците имат достъп до броя активи за търговия, налични на платформата. Въпреки това, демо сметката не е нищо друго освен тренировъчна сметка, така че печалбата или загубата нямат значение.

Как да търгувате криптовалути на Focus Option

Търговия с криптовалута през мобилен телефон на Focus Option

Крипто е един от най-важните активи на Focus Option. Търгуването му в платформата на брокера може да се извършва както на телефони, така и на настолни компютри. Търговците имат достъп до доста криптовалути, налични на платформата. Търговският подход към крипто е като търговия с форекс или бинарни опции на платформата.

Решете коя монета или токен искате да търгувате и провеждат обширни изследвания на продукта. Проучването ще ви помогне да разберете дали продуктът е най-подходящ за търгуване. След вашето проучване можете да се върнете в платформата и да извършите нормалния процес на поставяне на сделка, тоест избиране на позиция на графиката, въвеждане на сума, която сте готови да заложите, и накрая, продължителността на сделката.

След като потвърдите търговията, проверявайте от време на време как върви пазарът. Дали печелите или губите зависи от това дали вашата прогноза за продукта е правилна или грешна. Търговците, които искат да практикуват търговия с криптовалути, могат да го направят с демо акаунта, ако желаят, преди да го направят с реалния си акаунт.

Как да търгувате акции на Focus Option

Как да търгувате акции на Focus Option
Как да търгувате акции на Focus Option

Фондовият пазар е достъпен за търговия само в мобилното приложение, но процесът на инвестиране в този актив е същият като в други активи на платформата. Изберете предпочитания от вас борсов инструмент и направете търговия с него. Фондовият пазар е податлив на промени, така че не забравяйте да проверите пазара. Вашата прогноза е това, което определя вашата победа или загуба. Можете обаче също така да си помогнете да направите по-добри прогнози, като проведете задълбочено проучване на борсовия инструмент, който търгувате. 

Платформата има прост интерфейс, така че те могат да се концентрират напълно, когато трейдърите правят търговия на нея. Ако не заемате позиция дълго време, няма нужда да откъсвате очите си от нея. По този начин знаете кога да спрете или да продължите да държите търговската позиция.

› Регистрирайте се с Focus Option безплатно сега

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Преглед на офертите и условията за търговия на Focus Option

Броят на наличните активи на платформата е ограничен. Въпреки това търговците все още имат много активи за търговия, от които да избират. Брокерът обаче има популярни активи от търговците, които могат да използват за извършване на сделки. Наличните активи на брокера включват Форекс двойки, криптовалути и стоки. Нека имаме по-добра информация за различните активи, налични на Focus Option. 

Форекс

Налични валутни двойки на Focus Option
Налични валутни двойки на Focus Option

Търговците могат да избират от различните валутни двойки, налични на платформата. Има повече от 40 валутни актива с които търговците да правят сделки. Някои валутни двойки включват AUD/CAD, EUR/USD, GBP/CAD и т.н. Валутните двойки имат различни спредове и ливъридж, които са върху тях. Forex е добър актив за вашето портфолио, защото пазарът може да бъде наблюдаван по-лесно от другите активи.

Криптовалута

Някои от наличните криптовалути на Focus Option
Някои от наличните криптовалути на Focus Option (има много повече!)

Focus Option е по-известен, защото търговците могат да търгуват криптовалути на него. Брокерът предлага на търговците разнообразие от криптовалути, от които да избират. Налични са повече от 20 криптовалути на Focus Option за търговци, с които да търгуват на платформата. Някои крипто монети са Bitcoin, Ethereum, Ripple, Bitcoin cash и т.н. В платформата за търговия има и различни пипсове за разпространение и ливъридж.

Стоки

Налични стоки на Focus Option
Налични стоки на Focus Option

За разлика от повечето брокери, стоковите активи, налични на платформата, са много ниски. Това прави брокерската платформа неспособна да се конкурира с водещи брокерски платформи налични повече от 60 стоки на тях. Focus Option има само налични метали на платформата. Тези два метала са злато и сребро. И двата метала обаче имат висока ликвидност, което ги прави добри. И двете имат различни спредове и ги използват. 

Запаси

Някои от наличните наличности на Focus Option (има много повече!)
Някои от наличните наличности на Focus Option (има много повече!)

Търговците могат да търгуват акции на платформата. Този актив обаче е достъпен само за тези, които използват мобилното приложение. Фондовият пазар е добър пазар за започване на търговия, особено като нов търговец. Пазарът не включва много рискове, което улеснява търговците да търгуват с актива.

Индекси

Налични индекси на Focus Option
Налични индекси на Focus Option

Това е друг актив, който може да бъде достъпен само ако използвате платформата за мобилни приложения. Наличните индекси не са толкова много, колкото водещите форекс компании, но са достатъчни. Брокерът има някои от най-добрите и забележителни индекси, до които търговците имат достъп. Преди да изберете някой от тях, уверете се, че сте направили правилни констатации за тях.

Такси за търговия: Колко струва търговията на Focus Option?

Таксите за търговия на Focus Option не са толкова високи, колкото таксите за повечето съществуващи платформи. Спредът в пипса обаче варира от актив до актив. Търговците не се таксуват за депозити или тегления, които правят на платформата. Това прави брокера гостоприемен, особено за новите търговци.

Спредовете могат да варират от 3 пипса до 1 пипс, в зависимост от типа на сметката и актива, който вие, като търговец, използвате, за да направите своята търговия. Не се знае много информация за вътрешните такси за търговия на платформата, тъй като брокерът не ги определя на уебсайта си. Това затруднява търговците да знаят точния размер на таксите за търговия. 

› Регистрирайте се с Focus Option безплатно сега

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Как да се регистрирате в Focus Option 

Регистрирането на Focus Option е лесно!

Ако искате да се насладите на впечатляващите инструменти за търговия на Focus Option, трябва да се регистрирате в тази платформа. Но ще го направиш ли? Можете да го направите, като следвате трите прости стъпки. 

› Регистрирайте се с Focus Option безплатно сега

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Етап 1: Посетете уебсайта на този брокер за търговия и щракнете върху бутона за регистрация. След това трябва да въведете необходимите данни и да изберете типа акаунт, с който искате да започнете да търгувате. Уверете се, че сте попълнили правилната информация, за да може акаунтът ви да бъде потвърден бързо. Ако Focus Option не може да потвърди информацията ви, може да анулира акаунта ви. 

Стъпка 2: След като сте избрали тип сметка, трябва да захраните сметката с минималната такса за депозит. След като сумата бъде преведена успешно, можете да използвате акаунта си. Можете да използвате само методите на плащане, за да захранвате акаунта си, използван от Focus Option. 

Стъпка 3: След като акаунтът ви е настроен, можете да започнете своето търговско пътуване без никакви проблеми. Просто трябва да предвидите дали цената на базовия актив ще надхвърли или надхвърли пазарната цена. За правилно прогнозиране на пазара ще бъдете възнаградени с изплащания по магистрала. 

› Регистрирайте се с Focus Option безплатно сега

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Различни типове сметки на Focus Option

Всеки търговец трябва да има гъвкавостта да използва различни сметки за търговия, тъй като целите му се различават. Някои търговци просто искат научете основите на търговията с бинарни опции, някои искат да подобрят уменията си, а други искат да изградят кариера. 

За щастие Focus Option разбира това нещо. Ето защо предлага различни сметки за търговия. Тези сметки имат различни характеристики и минималната им сума на депозит също се различава. 

По-долу са четири вида сметки, които Focus Option предлага за своите търговци. 

1. Бронзова сметка 

Бронзовата сметка на Focus Option
Преглед на бронзовата сметка на Focus Option

Този тип сметка за търговия е предназначена за начинаещи, нови на пазара за търговия. Минималната сума на депозита за тази сметка е $10. След като успешно депозирате парите чрез приетия метод на плащане, можете лесно да започнете да търгувате. 

Преди да започнете своята търговия, препоръчително е да практикувате в демо сметката. По този начин можете да придобиете представа за реалната търговия и шансовете ви да загубите пари ще бъдат по-малки. С този тип акаунт можете да очаквате 24/5 гладка поддръжка на клиенти и опция за търговия с помощта на 140 инструмента. Той включва технически анализ, индикатори и оформление с множество графики. 

› Регистрирайте се с Focus Option безплатно сега

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

2. Сребърна сметка 

Преглед на сребърната сметка на Focus Option
Преглед на сребърната сметка на Focus Option

Сребърна сметка се препоръчва за търговци, които имат известен търговски опит. Минималната сума на депозита за този тип сметка за търговия е по-голяма от предишната. Въпреки това можете да се насладите и на повече функции и предимства. 

Заедно с 24/5 поддръжка на клиенти и технически инструменти, можете също да изпитате ускорени fiat инструменти. Освен това можете да се насладите на по-високи инвестиционни лимити и отключете по-добри изплащания на сделка

3. Златен акаунт 

Преглед на златната сметка на Focus Option
Преглед на златната сметка на Focus Option

Следва златната сметка, която опитните търговци използват, за да издигнат своите търговски умения на следващото ниво. Интересното при този тип акаунт е, че той предлага всички предимства на предишните два типа акаунти и много повече. 

Една от двете допълнителни функции, които получавате, са сигнали за търговия и анализ на пазара. Златният акаунт на Focus Option ви дава възможност за достъп до изключителни търговски сигнали и анализ на пазара. 

Получавате и личен акаунт мениджър. Така че можете да получите отговор на въпросите си чрез мениджъра на акаунта и да се насладите на безпроблемно търговско пътуване. Минималната сума на депозита за тази сметка е по-голяма от сметката Silver. 

4. Платинен акаунт 

Преглед на платинената сметка на Focus Option
Преглед на платинената сметка на Focus Option

Последният е платиненият акаунт, който използват предимно опитни търговци, които искат да направят силна търговска кариера. Като плащате минималните депозитни такси, можете да се насладите на две допълнителни функции: най-високата инвестиция и ексклузивни VIP събития

Платинената сметка ви позволява спечелете до 95% изплащания за правилно прогнозиране на цената на актива. Можете също така да се насладите на ексклузивни VIP клиентски събития, за да изострите уменията си за търговия. 

Можете ли да използвате демо акаунт на Focus Option?

Разбира се, търговците могат да използват демо сметка в платформата за търговия на Focus Option. Брокерът предоставя a демо сметка, която вече е финансирана за $10000. Парите по сметката обаче не са истински и не могат да бъдат изтеглени.

Парите в демо сметката трябва да ви помогнат да започнете да търгувате на платформата. Демо сметката е практическа сметка, която ще ви помогне, като нов търговец, да се запознаете с търговската среда на Focus Option. Демо акаунтът не е вечен и ще изтече след 30 дни от създаването на акаунта.

› Регистрирайте се с Focus Option безплатно сега

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Как да влезете във вашата сметка за търговия Focus Option

Как да влезете във вашата сметка за търговия Focus Option
Как да влезете във вашата сметка за търговия Focus Option

Когато искате да влезете във вашата търговска сметка, изберете бутона за търговия, който все още е от дясната страна на страницата. Ако използвате мобилен софтуер, все още е възможно да влезете във вашата сметка за търговия. За да влезе, търговецът първо ще въведе имейл адреса, използван за създаване на акаунта, и паролата, използвана за създаване на акаунта.

Ако данните за сметката са правилни, вие незабавно ще имате достъп до вашата сметка за търговия, за да започнете да търгувате. Ако обаче данните за сметката са грешни, можете да възстановите сметката си за търговия и да започнете да търгувате с нея. Процесът на влизане в Focus Option може да се извърши без стрес. 

Проверка – от какво се нуждаете и колко време отнема?

Процесът на проверка е същият като при другите брокери. Брокерът изисква търговците да представят признато от правителството доказателство за самоличност и пребиваване. За доказателство за самоличност търговците трябва да представят своята национална лична карта, национален паспорт или шофьорска книжка, за да потвърдят своето име, възраст, националност и др.

За доказателство за пребиваване, то е само за да покаже, че наистина оставате в държавата, в която твърдите, че живеете. За този документ търговците могат да се откажат от сметка за комунални услуги. Процесът на проверка трябва да отнеме до 24 часа. Уверете се, че документите са автентични; ако не, вашият акаунт няма да бъде открит.

Депозиране и теглене на Focus Option 

Можете бързо да депозирате и теглите пари от вашата търговска сметка Focus Options. Тази платформа за търговия приема различни методи на плащане, така че можете да депозирате пари от всяка част на страната. 

В зависимост от вида на плащането, сумата може да бъде обработена моментално или да отнеме от 1 до 3 дни. Освен това, когато поискате теглене, ще получите парите чрез режима, който сте използвали за депозиране. 

› Регистрирайте се с Focus Option безплатно сега

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Методи за депозит:

Минималният депозит на Focus Option е $ 10. Не плащате никакви такси.

  • Кредитни карти (MasterCard, Visa Card)
  • Дебитни карти
  • Криптовалути (биткойн, USDT и други)
  • Банкови преводи
  • Местни методи на плащане
  • Електронни портфейли

Обърнете внимание, че методите на плащане зависят от държавата ви на пребиваване.

Методи за теглене:

Минималното теглене е $ 10 на Focus Option. За банкови преводи трябва да изтеглите поне $ 100. Няма такси.

  • Кредитни карти (MasterCard, Visa Card)
  • Дебитни карти
  • Криптовалути (биткойн, USDT и други)
  • Банкови преводи
  • Местни методи на плащане
  • Електронни портфейли

Как да депозирате пари – обяснение на минималния депозит

Как да направите депозит на Focus Option
Как да направите депозит на Focus Option

След като влезете в акаунта си или създадете акаунта си за търговия, ще можете да финансирате акаунта си, така че можете да започнете да търгувате. За да захраните сметката си за търговия, щракнете върху опцията за депозит. Когато го направите, ще видите различните методи на плащане, от които да избирате, изберете този, който ви подхожда най-добре, и след това въведете сумата, с която искате да търгувате.

Не забравяйте, че не можете да правите депозити под $10 в платформата на брокера. След като сте финансирали сметката си, можете да търгувате както желаете. Финансирането на вашата сметка за търговия на Focus Option е безплатно.

Бонуси за депозит

Няма бонуси за депозит на Focus Option. Брокерът не рекламира никакви бонуси за първи или последващи депозити, които търговците могат да направят. 

Преглед на тегленето – Как да изтеглите парите си на Focus Option

Как да направите теглене на Focus Option
Как да направите теглене на Focus Option

За да теглите пари, уверете се, че сте влезли във вашата сметка за търговия. Кликнете върху опцията за теглене. След като щракнете върху него, ще видите различните опции за плащане, налични в платформата за теглене. Изберете един и въведете сумата, която искате да изтеглите.

Има обаче минимална сума, от която можете да теглите. Точно както при депозитите, търговците на Focus Option не се таксуват за желанието да направят тегления от своите сметки за търговия. Отнема най-малко 24 часа, за да завърши процесът ви на теглене.

Поддръжка на клиенти за търговци

Брокерът управлява система за поддръжка на клиенти, която работи 24/5. Те имат различна поддръжка за търговци. Първият е секцията с често задавани въпроси. Въпреки че разделът с често задавани въпроси е добър, някои отговори все още трябва да бъдат дадени в него. Но търговците могат да получат шепа информация от страницата с често задавани въпроси.

Освен ЧЗВ, има център за обаждания, чат на живо и имейл адрес, който търговците могат да използват, за да получат отговори на необходимите им въпроси. Те също имат номер в Whatsapp, с който търговците могат да се свържат.

Информация за връзка

Поддържани езици:Предлагат се над 5 бр
Чат на живо 24/5
Електронна поща: [email protected]
Поддръжка по телефона: +(62)21 2002-2012
› Регистрирайте се с Focus Option безплатно сега

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Образователни материали – Как да се научите да търгувате с Focus Option

Няма образователни материали за този брокер. Няма курсове, уебинари или семинари, които този брокер организира. Това може да се дължи на факта, че те са нов брокер и все още се опитват да стартират, но да, няма образователни материали.

Допълнителни такси

Дали има или не допълнителни такси не се уточнява от брокера. Поради тази причина човек не може да знае дали има такси за суап и останалите. 

Достъпни държави и забранени държави

Брокерът е достъпен в следните държави:

  1. Обединеното кралство
  2. Япония
  3. Кения
  4. Нигерия
  5. Австралия

Забранените държави в момента са неизвестни, но е най-вероятно те да са региони, където търговците не могат да се присъединят към тази платформа за търговия. 

Сравнение на Focus Option с други бинарни брокери

Ако търсите отличен двоичен брокер, Focus Option е задължителен. Дадохме на платформата цели 5 от 5 звезди заради нейния уникален потребителски интерфейс и многото функции, които може да предложи. Има иновативна концепция за търговия, която е добре приета от търговците. Специална функция на Focus Option е, че позволява търговия с едно кликване. Това означава, че когато търгувате на тази платформа, можете да извършите търговията с едно кликване.

За съжаление в платформата няма наличен бонус. Високият добив до 88% компенсира този недостатък. Ако търсите надежден и добър бинарен брокер с много функции, ще харесате Focus Option.

1. Focus Option2. Olymp Trade3. IQ Option
Рейтинг: 5/55/55/5
Регламент:/Международна финансова комисия/
Цифрови опции: дадада
Връщане:До 88%+До 90%+До 100%+
Активи:120+100+300+
Поддържа:24/524/724/7
предимства:Предлага търговия с едно кликване Наличен бонус 100%Предлага също CFD и валутна търговия
недостатъци:Няма наличен бонусНе е най-високата доходностНе се предлага във всяка страна
➔ Регистрирайте се с Focus Option➔ Посетете прегледа на Olymp Trade➔ Посетете прегледа на IQ Option

Заключение: Focus Option е нов брокер и не е открита измама

Focus Option е отлична платформа за търговия, която можете да използвате за безопасно навлизане на пазара за търговия. Също така можете да изберете един от акаунтите от четирите опции, който отговаря на вашите изисквания. 

Това Брокер на бинарни опции е съвсем нов и току-що започна през 2021 г. Досега не можахме да открием измами или измами. Има множество онлайн отзиви и опит от потребители, които дават на тази платформа 5 звезди и я препоръчват.

› Регистрирайте се с Focus Option безплатно сега

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

ЧЗВ – най-често задавани въпроси: относно Focus Option:

Безопасен ли е Focus Option?

Не може да се каже, че брокерът е безопасен, тъй като няма регулаторна организация, която да ръководи платформата. Това го прави изключително рисковано за тези, които искат да търгуват с него. Единственото хубаво нещо досега е, че Focus Option не е докладван за нито един случай на финансова злоупотреба на търговец. 

Възможна ли е търговия с копие с този брокер?

Не, търговията с копия не е възможна. Търговците не могат да копират търговската техника на друг търговец и да извършват търговия въз основа на техниката. Всеки търговец трябва да има търговска стратегия, за да успее на платформата.

Бонусите на Focus Option ли са?

Focus Option не рекламира никакви бонуси за търговците. Това може да означава, че в платформата няма налични бонуси. 

Focus Option добър брокер ли е?

Въз основа на нашия опит можем да кажем, че Focus Option е добър брокер. Въпреки че платформата е на пазара едва от 2021 г., тя предлага атрактивни условия за търговия с ниски комисионни и сурови спредове. Заявките за теглене се обработват бързо и има много налични финансови активи, включително над 80 криптовалути. Платформата се представя много добре в нашето сравнение, поради което виждаме Focus Option като отличен брокер.

Какъв е минималният депозит на Focus Option?

Минималният депозит на Focus Option е $10.

Регулиран ли е Focus Option?

Не, Focus Option не е регулиран. Това обаче не означава, че е измама.
От нашия опит платформата изплаща печалбите надеждно и навреме. Следователно като цяло може да се счита за безопасно. Тъй като платформата е създадена едва през 2021 г., има голям шанс да видим, че платформата е под добро регулиране в бъдеще.