11234
1.0 / 5
Рейтинг на отбора Binaryoptions.com Готови защо можете да ни се доверите Binaryoptions.com преглежда услугите за търговия съгласно стриктни насоки и спецификации. Брокерите и платформите се тестват с реални пари и се проверяват всички функции, които са от съществено значение за бинарните търговци. Тестваме сигурността, офертата, таксите, софтуера, поддръжката и много повече в нашите отчети за опит и рейтинг. Като търговци с повече от 10 години опит, ние знаем точно какво е важно при избора на добър брокер и платформи за търговия. Вижте нашата методология за това как да оценявате брокери.
Оттегляне
1.0
Депозит
1.0
Оферти
1.0
поддържа
1.0
Платформа
0.9

Преглед на Binarymate – измама или не? – Тест на брокера

  • Поддръжка 24/7
  • Наличен висок бонус
  • Бързо финансиране по сметка
  • Върнете се до 95%
  • Брокерът е офлайн и мами клиенти

Binarymate предупреждение за инвеститори:

Брокерът Binarymate е офлайн и измами своите клиенти. Това е нерегламентиран брокер без регулация! Не се регистрирайте с Binarymate.

➨ Използвайте най-добрата алтернатива Quotex вместо Binarymate

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Защо някой иска да търгува с бинарни опции, когато има риск от загуба на пари? Това е така, защото търговията с бинарни опции е един от най-лесните начини за печелене на пари. Освен това тази търговия е лесна за разбиране и лесна за изпълнение. Така че има смисъл да търгувате с бинарни опции. 

Официален уебсайт на Binarymate

За безопасна търговия с бинарни опции ще ви трябват услугите на брокер. Но кой брокер трябва да изберете? Добре, BinaryMate е верният отговор. Този брокер предлага различни типове сметки и опции за търговия. 

Освен това, тази платформа за търговия е пълна с уникални функции, като поддържа мобилна търговия, предлага демо сметка и опции за автоматична и ръчна търговия. 

Но какви са характеристиките на BinaryMate? Безопасно ли е? Какви са различните възможности за търговия, предлагани от BinaryMate? Е, всички отговори на тези и други въпроси са дадени в този изчерпателен преглед. 

Какво е BinaryMate?

BinaryMate е a известна платформа за търговия която е основана през 2016 г. Това е един от малкото брокери на бинарни опции, които са получили положителна ранна обратна връзка. Със своите изключителни характеристики и изключителни предимства BinaryMate създаде шум в света на търговията. 

За да започнете да търгувате с тази платформа за търговия с бинарни опции, трябва да направите малка инвестиция от $1. 

Когато търгувате с BinaryMate, можете да очаквате максимална скорост на изплащане от 90%, ако вашите прогнози са верни. Ако обаче сте спекулирали неправилно на пазара, ще загубите цялата сума. 

Най-хубавото е, че BinaryMate поддържа видео чат на живо за подпомагане на търговците. Видео чатът създава човешко взаимодействие между брокер и търговец. А това допълнително повишава доверието и надеждността. 

➨ Използвайте най-добрата алтернатива Quotex вместо Binarymate

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Основни активи, предлагани от BinaryMate

BinaryMate предлага повече от стотици активи за търговия. Тези много опции за активи са налични, защото тази платформа за търговия споделя услугите си и с други платформи за брокери. Това означава, че можете лесно да намерите познат актив и да започнете своята търговия. 

Опциите за активи са разделени на следните групи. 

Акции

Един от популярните начини, по които можете да търгувате чрез BinaryMate, е като инвестирате в акции. За да изпълните този метод на търговия, можете да закупите акции на всяка дадена компания. И тогава можете да спекулирате движението на посоката на цената. 

Някои от популярните акции, които можете да търгувате чрез BinaryMate, са TATA MOTORS (ИНДИЯ), NISSAN, TESCO, HSBC HOLDINGS (ЛОНДОН), PHARMA, VODAFONE, NETFLIX и др. 

Валута

Ако имате добро разбиране и познания за валута, можете да търгувате на различни двойки чрез тази платформа за търговия. Освен това валутният пазар е по-достъпен. По този начин BinaryMate може да ви помогне да направите значителна печалба. 

Обикновените валутни двойки, които можете да търгувате чрез този брокер на опции, са EUR/USD, USD/CAD, AUD/USD FUTURE, EUR/AUD, USD/CHF, Bitcoin/CNY, Bitcoin/USD и др. 

Индекси

BinaryMate позволява печелене на пари чрез търговия с различни индекси като DOW (САЩ), DAX (ГЕРМАНИЯ), РЪСЕЛ 2000, CAC (ФРАНЦИЯ), ISE 30 (Истанбулска фондова борса), RTS и др. 

Стоки

Последната група активи, в която можете да инвестирате чрез BinaryMate, са стоки. Тук получавате различни опции за търговия като сребро, платина, захар, петрол, злато, бъдеще на петрола, бъдеще на златото и др. 

Всяка от тези групи активи има своите плюсове и минуси. Така че е по-добре да изберете познат актив. Това е така, защото тогава лесно можете да разберете тенденцията в цената на даден актив. Освен това рискът от загуба на пари намалява при търговия с известен актив. 

➨ Използвайте най-добрата алтернатива Quotex вместо Binarymate

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Как да започнете търговия с BinaryMate?

За да започнете да търгувате с BinaryMate, можете да посетите неговия уебсайт и да се регистрирате. След като регистрацията приключи, ще трябва да направите малък депозит от $250. Максималната сума на депозит за BinaryMate е $50,000. 

След като сте направили минимален депозит, можете да започнете да търгувате, като изберете познати активи. Можете също да разработите стратегия за търговия, за да разберете волатилността на пазара и движението на цените на стоката, която сте продали или закупили. 

Типове акаунти с BinaryMate 

Различните търговци на BinaryMate имат различни цели. Ето защо тази платформа предлага три различни сметки за търговия. 

Тези сметки имат различни минимални суми за депозит и предлагат различни предимства. Така че, въз основа на вашия интерес, цели, бюджет и предоставени функции, можете да изберете всяка сметка за търговия. 

Бронзова сметка 

Бронзовата сметка е най-достъпната сред всички. Необходим е минимален депозит от $250. Максималната сума на депозит за бронзовата сметка е $1000. 

Това е правилният избор за начинаещи търговци, които имат малко опит в бинарни опции търговия. 

След като направите минимален депозит, получавате достъп до 24/7 чатове на живо с екипа за поддръжка на клиенти. Освен това получавате и бонус за добре дошли 20% и демо сметка, за да практикувате търговия. 

Да не говорим, че с бронзовата сметка можете да изтеглите печалбата си в рамките на един час. 

Сребърна сметка

За да получите достъп до сребърна сметка, можете да депозирате сума между $1000 до $3000. Плащайки тази сума, можете да се насладите на всички функции на бронзовата сметка и още. 

Като начало, сребърната сметка ви дава възможност да направите първите три безрискови хода. Това означава, че дори ако вашите спекулации са неверни, няма да загубите пари. Това е така, защото BinaryMate ще компенсира загубите ви, като ви предложи бонус. 

Освен това бонусът за добре дошли за сребърна сметка е 50%. Можете също така да получите информация за търговията с бинарни опции чрез уеб сесии на майсторски клас. 

Златна сметка

Златната сметка е най-скъпият вариант сред всички, но си струва всяка стотинка. За да започнете да търгувате със златна сметка, трябва да направите минимален депозит от $3000. Максималната сума, която можете да депозирате е $10000. 

След като депозитът бъде направен, можете да се насладите на всички предимства за търговия със сребърна сметка и още. Този първокласен акаунт в BinaryMate предлага бонус 100%. Освен това ще получите личен мениджър за успех и швейцарска предплатена карта. 

Всички акаунти предлагат 24/7 функция за чат на живо и опция за теглене в рамките на един час. 

➨ Използвайте най-добрата алтернатива Quotex вместо Binarymate

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Характеристики на BinaryMate 

Точно като BinaryMate, има много други платформи за търговия. Въпреки това, споменатите по-долу вълнуващи функции отличават този брокер от другите. 

Възможност за търговия ръчно или автоматично

С BinaryMate търговците получават възможност да правят автоматични сделки, като използват най-добрите инструменти. Търговците дори могат да направят всички анализи, за да търгуват ръчно. Зависи от предпочитанията. 

Стандарти за висока сигурност

Тъй като BinaryMate е една от платформите за търговия с висок рейтинг, той използва модерна технология, за да запази средствата на своя търговец в безопасност. 

Достъп от всяко устройство

Ако търгувате с бинарни опции с помощта на BinaryMate, можете да го направите от всяко устройство. Това е така, защото тази платформа за търговия има свой собствен софтуер. 

BinaryMate е проектиран по начин, така че търговците да могат да го използват на смартфони, таблети, PC и Mac. Интерфейсът на тази платформа за търговия работи гладко в браузъри като Safari, Google Chrome и др. Освен това търговците могат също да изтеглят специалното приложение на BinaryMate, за да търгуват навсякъде и по всяко време.

Без забавяне в търговията

Дори едно минутно забавяне в търговията с опции може да ви накара да загубите печеливша сделка. Но вашата търговия няма да се забави, когато използвате BinaryMate. 

Иновативният софтуер на тази платформа минимизира забавянето и гарантира, че всяка сделка се извършва в реално време. 

Оттегляне

За разлика от други платформи за търговия с бинарни опции, тази не отнема 3-5 дни, за да изтеглите спечелената сума. Един търговец може лесно да изтегли сумата само за един час. Минималната сума, която търговецът може да изтегли е $50. 

Търговецът може да използва Visa, PayPal, MasterCard, American Express, Unipay и други опции за теглене.

Демо сметка

BinaryMate предлага опция за демо сметка за начинаещи търговци, които искат да практикуват и разбират търговията с бинарни опции, преди да използват истински пари. След като се регистрирате в BinaryMate и депозирате минималната сума, имате достъп до този акаунт. 

Състезание 

Търговците на BinaryMate могат да участват в състезанието, което тази платформа организира, за да помогне на търговците да реализират значителна печалба. Състезанията са достъпни както за начинаещи, така и за професионални търговци. 

Различните правила и условия на всяко съдържание ги правят вълнуващи и предизвикателни.  

➨ Използвайте най-добрата алтернатива Quotex вместо Binarymate

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Търговски характеристики:

Търговските функции в BinaryMate са три вида. 

Турбо сделки

Ако искате да търгувате няколко пъти за кратък период от време, можете да използвате турбо търговия. Използва се предимно от търговци, които нямат много време. Турбо търговия започва от 30 секунди и продължава до 30 минути. 

Тази функция е полезна, когато търговецът иска да направи значителна печалба, използвайки тенденция или пазарна стратегия. Да не говорим, че търговецът също може да загуби пари, ако спекулациите са неверни. 

Дългосрочни сделки

Дългосрочните сделки са обратното на турбо сделките. Тази функция за търговия варира от една седмица и продължава до 5 седмици. 

Търговците, използващи дългосрочна функция, получават достатъчно време, за да анализират пазарните тенденции, графиките и движението на цената на даден актив. 

Вътрешнодневна търговия

Тази функция за търговия е между турбо търговията и дългосрочната търговия. Използвайки тази функция, можете да предвидите цената на дадена стока за следващия ден. 

За да направите търговия в рамките на деня, можете да избирате от 30 налични актива, които BinaryMate предлага. 

Предимства на BinaryMate

Със своите уникални функции BinaryMate зададе тенденцията в рамките на платформите за бинарна търговия. И ето някои от предимствата на използването на този брокер за бинарни опции. 

Високи печалби 

Търговията с BinaryMate може да ви помогне да спечелите значителна печалба. Това е така, защото ако сте спекулирали правилно пазара, ще получите около 90% изплащане, което е максималното изплащане, предлагано от всеки брокер на бинарни опции. 

Множество активи

С повече от стотици активи, BinaryMate дава възможност на търговците да търгуват с всеки познат актив. Чрез тази платформа за търговия човек може да инвестира в индекси, акции, валути и стоки. 

Различни опции за търговски прозорец

BinaryMate направи търговията лесна и бърза за всички. Той предлага различни опции за търговски прозорец, които започват от 30 секунди и могат да достигнат до една година. 

24/7 многоезична поддръжка

Докато търгувате с BinaryMate, можете да се свържете с екипа за обслужване на клиенти, ако срещнете някакви затруднения, тъй като те са на разположение 24/7. Освен това езикът няма да бъде бариера, защото тази платформа за търговия предлага многоезична поддръжка. 

Непрекъсната търговия

BinaryMate предоставя на своите търговци възможност да правят повече пари, като търгуват нон-стоп. Това означава, че търговците могат да влагат парите си в бинарни опции, дори през уикендите. 

Освен това има по-малка волатилност на пазара през уикендите. Така че търговците могат да се интересуват от скучните уикенди, като търгуват по всяко време. 

Различни инвестиционни бали

BinaryMate дава възможност за търговия с различни инвестиционни стойности. Това означава, че търговците могат да инвестират от $1 до $10 000 за извършване на една сделка. 

Опитно ръководство на търговеца 

Независимо дали сте начинаещ търговец или просто се нуждаете от помощ, опитните търговци на BinaryMate ще бъдат до вас. Това е така, защото тази платформа направи възможна търговията под професионално ръководство на търговеца. 

➨ Използвайте най-добрата алтернатива Quotex вместо Binarymate

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Недостатъци на BinaryMate

Както всяка друга платформа за търговия с бинарни опции, тази платформа също има някои недостатъци. Ето няколко от тях. 

Проблеми с тегленето 

Докато търгувате с бинарни опции с BinaryMate, може да се сблъскате с проблем при тегленето на печелившите пари. Но това не е значителен проблем, защото проблемът може да бъде разрешен бързо, като се свържете с екипа за поддръжка на клиенти. 

Ограничени инструменти за търговия

Подобно на други брокери на бинарни опции, тази платформа за търговия също не предлага няколко инструмента за търговия. Така че липсата на качествени инструменти за търговия може да бъде проблем. 

Но за да се преодолее този недостатък, BinaryMate предлага различни образователни ресурси като пазарен анализ и търговски модели. Търговците могат да използват тези инструменти, за да разберат пазара по по-добър начин. 

След като разберете пазара на опции, можете бързо да елиминирате риска и да увеличите рентабилността си. 

Високи шансове за загуба

Наистина, функцията за турбо търговия на BinaryMate дава възможност на търговците да търгуват няколко пъти на ден, но също така увеличава високия риск. Това е така, защото ако спекулациите са неверни или ако пазарът се колебае внезапно, търговецът ще загуби пари. 

Ограничения на BinaryMate 

Въпреки че тази отлична платформа идва с впечатляващи функции, има и няколко ограничения, които трябва да знаете. 

  • Тази платформа за търговия начислява такси за теглене. 
  • Не предлага отрицателна защита от балаяж. 
  • Не търгува второстепенни валутни двойки. 
  • Това не гарантира стоп загуба. 

Избор за търговия с BinaryMate 

Когато търгувате с BinaryMate, не сте ограничени до използването на нито един вид избор за търговия. Това е така, защото тази платформа предлага три различни типа опции, т.е. 

  • 60 секунди.
  • Едно докосване. 
  • Стандартно високо/ниско.

Търговците могат да използват тези възможности, докато търгуват с активи като стоки, валути, акции или индекси с BinaryMate. 

Образователни ресурси в BinaryMate

Иновативните функции за търговия направиха BinaryMate надеждна платформа, но без правилно разбиране на пазара не може да се предвиди движението на цената на даден актив. 

Ето защо BinaryMate предлага различни видове образователни ресурси и инструменти като идеи за търговски модели, експертни коментари и пазарен анализ. Търговците могат да използват тези ресурси, за да разберат пазара на опции по подробен начин. 

Образователните ресурси също помагат на търговеца да развие аналитичен подход, който допълнително им помага да разберат как работи BinaryMate. 

➨ Използвайте най-добрата алтернатива Quotex вместо Binarymate

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Безопасен ли е BinaryMate? 

Тъй като BinaryMate не е регулиран, безопасността е първото нещо, което идва на ум на търговеца. Но най-хубавото е, че тази платформа за търговия е безопасна и е получила няколко положителни отзиви. 

Въпреки че този брокер на опции не е регулиран, неговата компания майка, т.е. Suomen Kerran LP, е законно регистрирана в Шотландия. 

Всъщност регулаторен лиценз можеше да подобри позицията на BinaryMate на пазара. Следователно платформата не е безопасна за използване.

Безопасни ли са парите с BinaryMate?

Никой оторизиран орган не регулира BinaryMate, но това не означава, че парите ви са изложени на риск. Когато търгувате с бинарни опции, използвайки тази платформа, парите ви се съхраняват сигурно чрез банка от ниво 1.

Банката от ниво 1 е ниво на сигурност, което пази капитала на търговеца в безопасност и може да издържи на всяка внезапна финансова загуба. Това означава, че вашите инвестирани пари са в безопасност с BinaryMate. Въпреки това ще загубите пари, ако сте спекулирали погрешно на пазара. 

BinaryMate CFD търговия

BinaryMate прави опцията за търговия с CFD достъпна за търговците. Така, наред с бинарните опции, търговците могат да търгуват с още един дериват. 

С тази платформа можете да изберете всяка сделка за CFD. След като изберете раздела за търговия, можете да продадете или купите актива въз основа на вашия пазарен анализ. 

Такси за неактивност

Таксата за неактивност е сума, която търговецът трябва да плати, когато не е търгувал от известно време. Няма стандартизиран размер на таксите за неактивност, тъй като той се променя от един брокер на друг. 

Заедно с брокера, някои компании за финансови услуги също начисляват такси за неактивност. Брокерските агенти обикновено твърдят за бездействието сума на таксата

Когато търгувате с BinaryMate, от вас се изисква да заплатите малка такса за неактивност в зависимост от типа сметка, с която търгувате. 

Такси за депозит

Таксата за депозит е сума, която търговецът трябва да плати, когато депозира пари в своята търговска сметка от банковата сметка. В сравнение с други методи на финансиране, брокерът начислява високи такси за депозит, когато парите се депозират с помощта на кредитна карта. 

Най-хубавото е, че BinaryMate начислява минимални такси за депозит. Но таксата не е фиксирана, тъй като се променя в зависимост от начина на плащане, който търговецът използва. 

Комисионни такси

Комисионната е сума, която брокерът начислява за подпомагане на търговците да купят или продадат даден актив. Всеки брокер не начислява едни и същи комисионни, тъй като те се променят в зависимост от няколко фактора. 

Променящите се фактори включват различни видове финансови активи, видове търговия и видове сметки за търговия. Брокерът начислява комисионни само след приключване на сделката. 

Важно нещо тук е, че BinaryMate начислява най-малката комисионна за CFD инструментите. Така че можете да търгувате бързо с BinaryMate, без да плащате огромни комисионни. 

➨ Използвайте най-добрата алтернатива Quotex вместо Binarymate

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Такси за теглене

Таксата за теглене е сума, която трябва да платите, когато теглите парите си от сметката BinaryMate. Таксите зависят от метода, който се използва за теглене на парите. 

Таксите за теглене не са фиксирани, тъй като таксите на брокера се основават на различни такси за конвертиране на валута, такси за обработка на превода и различно време за обработка. 

Използвайки BinaryMate, можете да теглите пари чрез различни опции като кредитни карти, Perfect Money, MasterCard, банков превод, VISA и др. 

BinaryMate по-добър ли е от другите?

След като видя предимствата и недостатъците на BinaryMate, човек може бързо да заключи, че тази платформа за търговия с опции е надеждна. Освен това е по-добър от много други брокери на опции. 

Докато най-търгуващата платформа не предлага три безрискова търговия, BinaryMate го прави. Освен това платформите за търговия обикновено не предоставят поддръжка за видео чат на живо. Тази платформа обаче направи достъпна функция за видео чат за търговците. 

Освен това повечето двоични брокери не позволяват търговия с множество активи, но чрез BinaryMate човек може да търгува с различни активи.  

Заключение от моя преглед: Измама и офлайн брокер!

BinaryMate е един от няколко брокери на бинарни опции което позволява на търговец да търгува, използвайки различни активи. Въпреки че платформата е нова, на нея се доверяват няколко души. Но уебсайтът е офлайн и няма регулация. Измами клиентите си!

Що се отнася до плюсовете, BinaryMate предлага функция за бързо теглене с минимална сума за теглене от $50. Освен това осигурява най-високото изплащане и поддържа видео чат на живо. Освен това тази платформа за търговия предлага три различни сметки за търговия, които изискват различна сума на депозита.  

Най-големият недостатък на BinaryMate са високите такси, защото се нуждае от първоначален депозит от $250. Но тази сума на депозита си струва всяко пени, тъй като платформата предлага впечатляващи функции, за да направи всяка търговия печеливша.

➨ Използвайте най-добрата алтернатива Quotex вместо Binarymate

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Често задавани въпроси (ЧЗВ) относно BinaryMate:

Какви методи за финансиране използва BinaryMate?

Когато търгувате с бинарни опции с BinaryMate, можете да използвате няколко начина за депозиране на пари в акаунта си. Можете да използвате кредитни карти, VISA, Neteller, Perfect Money и други методи. 

Как е обслужването на клиенти на BinaryMate? 

BinaryMate предлага услуги за чат на живо за своите търговци, които са достъпни на пет различни езика, т.е. английски, френски, руски, испански и тайландски. 
Освен видео чат на живо, BinaryMate предлага и уеб формуляр за контакт, който можете да попълните, за да получите подробни отговори на всичките си въпроси. 

BinaryMate глобален ли е? 

Едно нещо, което направи BinaryMate по-добър брокер за търговия, е неговият обхват. Тази платформа е предоставила услугите си в 194 държави. Тази платформа за търговия има повече от 10 000 потребители по целия свят. 

BinaryMate е водещ брокер?

Въпреки че е трудно да се предположи, че BinaryMate е водещ брокер, той несъмнено е един от най-добрите брокери на пазара. Това е така, защото високото ниво на сигурност на тази платформа пази инвестираните пари в безопасност и дава на търговците спокойствие, когато търгуват. 

BinaryMate регулира ли се?

BinaryMate не е регулиран, но неговата компания майка, Suomen Kerran LP, е законно регистрирана в Шотландия.

Законен ли е BinaryMate?

Много търговци съобщават, че са били жертви на измама чрез BinaryMate. Тъй като няма регулация и платформата е офлайн, не можем да кажем, че BinaryMate е легитимен.

Лицензиран ли е BinaryMate?

BinaryMate няма регулаторни инстанции, които да контролират дейностите на брокера. Следователно платформата не е лицензирана. Търговците трябва да бъдат внимателни, когато инвестират парите си.

Къде се намира BinaryMate?

Компанията майка на BinaryMates, Suomen Kerran LP, е законно регистрирана и се намира в Шотландия.