12345
5 / 5
Рейтинг на отбора Binaryoptions.com Готови защо можете да ни се доверите Binaryoptions.com преглежда услугите за търговия съгласно стриктни насоки и спецификации. Брокерите и платформите се тестват с реални пари и се проверяват всички функции, които са от съществено значение за бинарните търговци. Тестваме сигурността, офертата, таксите, софтуера, поддръжката и много повече в нашите отчети за опит и рейтинг. Като търговци с повече от 10 години опит, ние знаем точно какво е важно при избора на добър брокер и платформи за търговия. Вижте нашата методология за това как да оценявате брокери.
Оттегляне
5
Депозит
5
Оферти
5
поддържа
5
Платформа
5

Преглед на ActivTrades – Трябва ли да се регистрирате или не? – Брокер тест за търговци

  • Множество регулиран онлайн брокер
  • Фирма от 2001г
  • MetaTrader 4, MetaTrader 5, ActivTrader
  • Форекс, CFD, стоки, акции и др
  • ислямски сметки
  • Висок ливъридж до 1:200

Финансовият пазар предлага инвестиционни възможности, които всеки може да спечели от използването на брокерска сметка. Много онлайн компании предоставят тези акаунти, за да помогнат на хората да имат достъп до възможности. Брокерските услуги се различават и измамите са често срещани в тази индустрия. 

Чудесен начин да избегнете сенчести компании е чрез проучване, като например четене на отзиви за опита на другите. Подготвихме този преглед след тестване на един от реномираните брокери в индустрията – ActivTrades

По-долу споделяме подробен опит с услугите на брокера, включително такси, активи, платформи и друга подходяща информация. Надяваме се, че този преглед ще ви помогне да решите дали профилът на брокера отговаря на вашите нужди.

Какво е ActivTrades? – Кратки факти за компанията

ActivTrades е базиран в Обединеното кралство CFD, залагане на спред и валутен брокер. Компанията е създадена през 2001 г. като форекс брокер в Швейцария. По-късно се преместват в Обединеното кралство през 2005 г., когато стават онлайн брокер на множество активи. 

ActivTrades бизнес операции

ActivTrades вече се специализира в различни инструменти за търговия, включително forex, индекси, стоки, акции и ETF. В онлайн брокер има офиси в цяла Европа и Карибите в региони като Италия, Бахамите, Люксембург и България.

Клиенти от 140 държави в целия свят търгувайте с брокера. Репутацията на ActivTrades спечели положително медийно внимание през 2010 г., спечелвайки на брокера седмичен слот в известния американски новинарски канал – CNBC. Компанията е получила няколко международни награди, като напр Награда за най-доверен брокер за регионите на MENA, наградата за най-добър форекс брокер в Ле Фонти, Италия, и наградата за най-сигурен глобален брокер, която International Investor Business Award връчи.

ActivTrades Бързи факти:

  • Основана в Швейцария през 2001 г
  • Със седалище в Лондон от 2005 г
  • Носител на множество световни награди
  • Предлага спред залагания на форекс, стоки, ETF и финанси.
  • Предлага се в над 140 страни и региони.

Регулиран ли е ActivTrades? – Преглед на всички разпоредби

ActivTrades е базиран в Лондон, Обединеното кралство, и е лицензополучател на Орган за финансово поведение FCA. Брокерът работи и в Европа с a лиценз от финансовия орган на ЛюксембургCommission de Surveillance du Secteur Financier CSSF. ActivTrades е регистриран на Бахамите с Комисията по ценни книжа на Бахамските острови SCB. ActivTrades също е упълномощен от органа за финансовите пазари на Италия, CONSOB.

Официалното лого на Органа за финансово поведение (FCA)

Регулаторите контролират дейностите на брокерите, осигурявайки защита на клиентите. Според рамката на регулаторите някои може да позволят на брокера да „паспортира“ услугите си в други юрисдикции. 

Например брокерите, които имат FCA лиценз може да предоставя услуги на клиенти в Обединеното кралство, близките региони и някои места в Европа (преди Brexit).

Лицензите, получени в регионите на ЕС, позволяват на притежателите им да предлагат услуги в различни страни в региона. Същото ниво на защита на клиентите ще важи и за търговците на тези места.

Регулаторните органи гарантират, че брокерът предоставя качествена услуга и е прозрачен и надежден в своите бизнес сделки. Тези субекти налагат безопасността на данните и средствата на клиентите чрез установени политики, които брокерите трябва да спазват.

Регулаторите провеждат редовни одити, за да осигурят съответствие. 

По-долу е обобщена информация за правилата на ActivTrades:

Мерки за сигурност за търговците и вашите пари

ActivTrades притежават лицензи от различни нива на регулаторни органи. Те включват първокласния финансов орган – FCA. FCA е висш финансов орган, който изисква стриктно спазване на политиките, които гарантират безопасността на средствата.

Например, притежателите на FCA лицензи допринасят към Схемата за компенсация на финансовите услуги за повишена сигурност на средствата на клиентите. ActivTrades беше първият, който изпълни този мандат през 2013 г., което ги направи най-сигурният брокер за периода. Останалите лицензи също осигуряват силна защита на клиента според европейските стандарти. 

ActivTrades предлага защита срещу отрицателен баланс на всички клиенти. Това предпазва вашия търговски баланс от силна волатилност. Никога няма да се притеснявате, че ще изпаднете в дългове поради минус на сметката за търговия. 

Брокерът също така осигурява средствата на клиентите с топ застрахователна компания. Тази допълнителна защита покрива инвестициите на клиентите до $1 000 000.

Според разпоредбите брокерът трябва да държи парите на клиентите в отделна банкова сметка. По този начин средствата остават сигурни в случай на несъстоятелност.

Преглед на офертите и условията за търговия ActivTrades

ActivTrades започна като форекс дилър, но добави различни други инструменти към продуктовата си гама. Клиентите вече могат да избират от 1000+ инструмента, включително индекси и финансови показатели, стоки, ETF, форекс, криптовалути и акции.

Преглеждаме всяка категория по-долу:

Форекс двойки

ActivTrades предоставя 50+ валутни двойки за търговия на своите платформи. Те включват най-печелившите кръстове от всички категории. Ще намерите двойки като USDNZD, GBPJPY и екзотични като EURNOK, USDHUF и др. Можете да търгувате на тези пазари при нулева комисионна със среден спред от 0,89 пипса.

Форекс таксата на брокера е много по-ниска от средната за пазара от 1,04 пипса, която начисляват неговите конкуренти. Можете да търгувате микро или мини лотове на форекс предложенията, с максимален ливъридж от 1:200.

Индекси и финанси 

ActivTrades предлага CFD върху индекси и финансови инструменти при ниски спредове и нулеви такси за суап. Най-ниският предлаган спред е 0,23 пипса за основни индекси като S&P500. Мобилната търговия за този пазар е достъпна и можете да изберете микро или мини лотове.

Популярните инструменти, които можете да очаквате, са USA TECH, Germany40, France40, UK100 и много други. Индексни фючърси и облигации също са налични, включително 10-годишните съкровищни облигации на САЩ. Типичните спредове могат да варират между 0,01 пипса и 1,0 пипса. Ливъриджът зависи от избрания от вас индекс. Но очаквайте между 1:30 до 1:200.

Криптовалути 

ActivTrades предлага малка селекция от популярни криптовалути. Това са най-ликвидните пазари, като Bitcoin, Ethereum, Polkadot, Litecoin, Bitcoin Cash, Neo, Stellar и Chainlink. Те са достъпни за търговия като CFD. Прилага се нулева комисионна, а средните спредове очакват 42,9 пипса за биткойн и между 0,015 пипса и 2,48 пипса за останалите. Криптовалутите са налични в ActivTrader и MT5.

Стоки 

Предложенията за стоки ActivTrades се състоят от твърди и меки стоки, включително енергия, метали и селскостопански продукти. Меките стоки се основават на бъдещи договори. Можете да търгувате пазари, като напр природен газ, кафе, какао, брент, дизел, царевица и др.

Средният спред зависи от стоката и може да бъде само 0,005 пункта за енергии като NGAS. Няма комисионни и ливъриджът варира от 1:50 до 1:200

Акции

Клиентите имат достъп до мощни международни фондови борси чрез ActivTrades' MT5. Брокерът осигурява търговия с акции при нулева комисионна и конкурентни спредове между търсене и оферта.

Можете да отидете на дълга или къса позиция на глобалните капиталови пазари, като например Лондонската фондова борса, Нюйоркската фондова борса и Европейската фондова борса. Обърнете внимание, че комисионни и такси за суап се прилагат за търговия с ливъридж. В този случай комисионната започва от $0.02 на акция. Спредът между запитване и наддаване варира в зависимост от пазара.

Борсово търгувани фондове ETF

ETFs ви позволяват да търгувате група активи, облигации или стоки като един инструмент. Инвестиционният риск е значително намален, тъй като един ETF включва селекция от различни компании в един и същи сектор. ActivTrades предоставя достъп до търговия с различни ETF в различни сектори на икономиката, включително здравеопазване, финансов сектор, недвижими имоти, индустриален сектор и много други.

Тези активи са достъпни на MetaTrader 5 и хеджирането е разрешено. Комисионните зависят от фондовата борса, но най-ниската е $1. Прилага се допълнителна такса за пазарни данни от 1 евро на месец, ако търгувате на фондовата борса в Ню Йорк.

Такси за търговия – Колко струва търговията 

ActivTrades предлага сред най-много конкурентни цени на пазара. Таксите зависят от актива и могат да бъдат базирани на комисионна или без комисионна.

Фorex търговията привлича нулеви комисионни, с типичен спред от 0,89 пипса до 0,94 пипса за основна двойка като EURUSD. Средната стойност за други големи двойки като GBPUSD и GBPJPY пада между 1,31 пипса и 2,93 пипса. Спредовете за малки и екзотични са малко по-високи, като средната стойност варира от 1,03 пипса до 6,53 пипса. Екзотичните кръстове носят много по-големи спредове, но това е нормално.

Класове активи като индекси, финансови показатели и стоки имат средни спредове, вариращи от 0,05 пипса до 18,75 пипса. Без комисионни или такси за суап за тези инструменти. 

Акциите и ETF са активи, базирани на комисионни. Но можете да търгувате с тях при нулева комисионна без ливъридж. Ако използвате ливъридж, комисионната започва от $0,02 на акция. Другите такси за тези активи са таксите за пазарни данни, които са 1 евро на месец. Таксите за пазарни данни не се прилагат за фондовите борси в Лондон и Европа. 

  • Променливи спредове на форекс, стоки, индекси, крипто активи
  • Комисионната за акции и ETF за CFD и реални активи започва от $ 0,02 на акция
  • Европейска фондова борса от 0,01% комисионна на билет
  • Фондова борса в Обединеното кралство от 0,1% комисионна на билет

Тест и преглед на платформите за търговия ActivTrades

ActivTrades използва STP (Straight Through Processing) методи за изпълнение, предавайки сделки на различни доставчици на ликвидност, за да ги съпоставим с най-добрите цени. Търговците са сигурни в прозрачност, бързи изпълнения и липса на повторно котиране.

ActivTrades предлага собствена платформа за търговия заедно с мета търговците, които обсъждаме по-долу:

ActivTrader

Платформа ActivTrader

Приложението ActivTrader е достъпно на настолни компютри, смартфони и таблети. Всички продуктови гами са достъпни на тази платформа, включително акции, индекси и финансови показатели, форекс, ETF и стоки. Налични са разширени функционалности, като плаващи стопове, прогресивни проследяващи стопове и хеджиране. 

Платформата разполага също с 14 типа диаграми, голям избор от индикатори и анализ на пазарното настроение. Можете да персонализирате списъка за наблюдение, като запазите всичките си често търгувани активи в една папка.

MetaTrader 4

ActivTrades MetaTrader 4

ActivTrades MetaTrader 4 поддържа до 27 езика. MT4 е популярен със своята фантастична гама от инструменти за търговия и подобрена сигурност на потребителските данни. Търговците могат да използват това приложение за достъп до цялата гама от активи ActivTrades, с изключение на акции и ETF. Платформата е най-популярна сред валутните търговци. Но на ActivTrades можете да получите достъп до други пазари на MT4, включително облигации, стоки, метали и индекси. 

ActivTrades MT4 идва с допълнителни инструменти от брокера, включително експертни съветници (EA) и комплекти за създаване на EA. Други допълнителни функции включват тестер на стратегии, плаващи стопове, предупреждения, история на търговия за различни времеви рамки и девет времеви рамки. Приложението поддържа 21 езика и е достъпно в мрежата, компютри и мобилни устройства. 

MetaTrader 5

ActivTrades MetaTrader 5

Разширената платформа ви позволява да търгувате с цялата продуктова гама ActivTrades, включително над 500 акции, CFD и ETF. MT5 идва с всички функции на MT4 плюс няколко по-разширени функции за по-богато търговско изживяване. Има до 8 вида поръчкии можете да отворите няколко позиции в един договор.

ActivTrades MT5 също включва 21 времеви рамки, заглавия на икономически новини и др. Приложението е достъпно в мрежата, мобилни устройства и настолни компютри.

Наличност на индикатори и графики

Платформите ActivTrades се предлагат с повече от 80 технически индикатора, включително усъвършенствания индикатор за точки на въртене. Има над 20 аналитични обекта, включително инструменти на Фибоначи, линии и канали. Те са от полза за идентифициране на възможности и разработване на най-добрите стратегии. Предлагат се и няколко опции за диаграми, като свещници, лентови диаграми и линейни диаграми. 

Индикатори и диаграми

ActivTrades предлагат др уникални инструменти за автоматична търговия като Smart lines, които извършват сделки, след като цените достигнат или пресекат определените линии на тенденция. Има и интелигентен калкулатор, който изчислява риска и печалбата за всяка сделка, преди да ги направите. Това е ценен инструмент за управление на риска.

Както споменахме, списъкът за наблюдение може да се персонализира, което ви позволява да добавите любимите си инструменти за по-удобно търговско изживяване. Копиране и автоматизирана търговия също са налични. Те обаче са достъпни само в уеб версиите.

Мобилна търговия чрез приложението ActivTrades

Мобилни приложения

Мобилната търговия чрез ActivTrades може да се извършва на ActiveTrader, MT4 и MT5. Позволява ви да носите сметката си за търговия навсякъде и можете да извършвате първична търговия на мобилни устройства. 

Мобилните приложения разполагат с всички необходими функции и са проектирани да консумират по-малко батерия и данни. Разширени функции като търговията с едно кликване и сигналите могат да се използват на мобилни устройства.

Предлагат се и няколко вида поръчки, включително стоп и чакащи поръчки. Но по-усъвършенстваните плаващи стопове се предлагат само в настолните версии. 

Мобилният MT4 поддържа множество езици. Но също така ще трябва да промените езиковите настройки на телефона си, за да използвате функцията.

ActivTrades резюме за мобилна търговия:

  1. Предлага се в магазините на Apple IOS и Google Android
  2. Поддържа чакащи и стоп поръчки
  3. Предлага се търговия с едно кликване 
  4. Предвидени са известия за цените

Как да търгувате на платформата ActivTrades (Урок)

Търговията на ActivTrades може да се извършва в мрежата или приложение. Независимо дали използвате десктоп или мобилно устройство, той следва същия процес. В онлайн брокер предоставя над 1000+ финансови инструмента. Така че първо трябва да вземете решение на пазара, на който да търгувате. 

Най-често търгуваните пазари, особено за начинаещи инвеститори, са акциите и форекс. Но енергиите, меките стоки и металите също са лесни за разбиране. Опитните търговци диверсифицират инвестициите, като използват активи като ETF, индекси и фючърси. 

Отворете нова поръчка с ActivTrades

След като изберете пазара, трябва да се запознаете с неговите тенденции и ценови влияния. Такъв пазарен анализ ви помага да знаете в кои посоки да търгувате. Пазарната тенденция може да бъде възходяща, меча или странична и зависи от всички елементи, свързани с този актив.

Влезте в акаунта си за търговия, за да отворите позиции, след като сте готови. На таблото за управление щракнете върху котировките и изберете предпочитания от вас пазар от списъка. Ако не е в списъка, щракнете върху Активи, изберете категорията и изберете пазара, за да го добавите към котировките.

Билет за поръчка на ActivTrades

След като изберете предпочитания от вас пазар:

  1. Изберете да купите или да продадете според позицията, в която искате да влезете.
  2. Въведете информация за поръчката, като сума, ливъридж и, може би, бележки.
  3. Включете вашите стоп нива, за да минимизирате риска.
  4. Щракнете върху OK, за да направите сделката.

Как да търгувате Forex с ActivTrades

Форекс търговията е достъпна на всички платформи. Има 50+ двойки за търговия във всички валутни категории. Форекс търговията изисква първо да определите предпочитаните от вас валути за търговия.

Основни двойки, като EURUSD, GBPUSD, USDJPY и други, обикновено се търгуват. Но има и други печеливши кръстоски във второстепенните и екзотичните категории. 

След като изберете валутите, има определени основни стъпки, които биха подобрили потенциала ви за големи печалби на този пазар. Споделяме тези стъпки по-долу:

1. Образование и анализ на пазара 

Форекс обучението включва изучаване на влиянието на пазара и обменния курс. ActivTrades предлага много образователно съдържание, за да ви помогне да започнете с това. Когато търгувате форекс онлайн, вие просто залагате на повишения или понижения на цените. Тези движения на цените са резултат от инфлация, дефицит или излишък, лихвени проценти и други икономически фактори. Следователно обучението по форекс и пазарният анализ включва да сте информирани за икономиките, подкрепящи предпочитаните от вас валути. 

2. Приемете или измислете ефективна стратегия 

След като придобиете основно разбиране за избраните от вас пазари, следващото е да разработите план за търгуването им. В интернет има безброй форекс стратегии. Тяхната ефективност зависи от двойките, към които ги прилагате. Уверете се, че избраната от вас стратегия е подходяща за избрания от вас пазар. Можете също да измислите своя собствена, стига да вземете предвид важните детайли. Те описват подробно вашия апетит за риск, бюджет и цел за печалба.

3. Тествайте стратегията на безплатната демо версия

ActivTrades оферта a безплатна демо сметка за да ви позволи да тествате неговите услуги предварително. Демото е клонинг на действителния финансов пазар. Така че можете да се преструвате, че това е истинска търговия и да използвате стратегиите, които сте приели. Приложете наученото в демото и изградете умения за търговия. Ако стратегията работи и вие печелите от демонстрацията, това означава, че тя ще бъде ефективна за реалната сметка при същите пазарни условия.

Отворете нова поръчка на валутния пазар

4. Влезте и търгувайте на реална сметка 

Поставянето на валутни сделки в сметката на живо е лесно, защото най-популярните двойки вече са показани в списъците с котировки.

Въведете своята сделка, като използвате тези прости стъпки:

  1. Кликнете върху котировките и превъртете, за да намерите избрания от вас пазар
  2. Изберете валутните двойки, които желаете
  3. Изберете позицията, като щракнете върху Купи или Продай
  4. Въведете подробности за транзакцията, включително ливъридж и размер на лота
  5. Добавете стоп загуба или тейк печалба. Включете бележка в колоната за коментари, ако е необходимо 
  6. Поставете сделката

Как да търгувате с бинарни опции 

Търговия с бинарни опции не се предлага на платформи ActivTrades 

Как да търгуваме криптовалути 

ActivTrades предлага CFD търговия с криптовалута на своя ActivTrader и MetaTrader 5. Можете да избирате между Bitcoin, Ethereum, Polkadot, Litecoin и няколко други.

Както споменахме, изследванията или образованието предхождат търговията, особено с клас активи като криптовалути. Внимавайте за фактори като пазарни настроения, нива на приемане и правителствени разпоредби. Тези елементи предизвикват движения на цените на крипто в определени посоки, особено настроенията на пазарните участници. 

Търговията със CFD върху крипто активи означава, че ще залагате на високи или ниски цени за печалба. Този метод на търговия е по-безопасен от закупуването на действителния крипто актив за задържане и препродаване по-късно. Въпреки това CFD търговията носи риск, можете да излезете от сделка по всяко време, като затворите позицията. Но при покупка и задържане има по-големи рискове от огромни загуби по време на периоди на разпродажби.

Дори на опитни търговци понякога им е трудно да търгуват на този пазар. Очаквайте екстремни върхове и спадове на цените в най-кратки срокове. Имайте ясен план за търговия и се придържайте към него. Освен това управлението на риска е много важно при търговията с криптовалути. Една ефективна стратегия е да се научите да намалявате загубите си бързо и да не чакате твърде дълго цената да се промени във ваша полза.

Как да търгуваме акции 

Търгувайте акции в ActivTrader

Първата стъпка е да решите как искате да търгувате акциите. Платформите ActivTrades предлагат CFD търговия с акции, като предоставят достъп до няколко големи международни фондови борси. Можете също така да търгувате с акции чрез предложенията на индексите и ETF. Индексите ви позволяват да търгувате куп акции като един актив, докато чрез ETF получавате достъп до борсовите пазари. 

Вместо да притежавате акциите, ще отидете на дълга или къса позиция възползвайки се от покачването и падането на цените на акциите чрез търговия с CFD. Следователно важи същото правило. Получете пазарна информация за предпочитаната от вас компания или индекс.

Ако искате да търгувате с американски компании, Нюйоркската фондова борса е мястото, където ще ги намерите. Запознайте се с компаниите, изброени на предпочитания от вас борсов пазар, и научете за тяхната финансова мощ, пазарни показатели и оценки на клиентите. Тези фактори показват дали цената на акциите ще се покачи или падне. Помага ви да търгувате в правилната ценова посока за печалба.

Как да отворите своя сметка за търговия

Процесът на отваряне на акаунт при ActivTrades е лесен и включва три лесни стъпки:

  1. Попълнете формуляра за кандидатстване 
  2. Попълнете данните за вашия профил
  3. Потвърди самоличността си 

Когато посетите уебсайта на брокера, разделът Отваряне на акаунт се показва с удебелен шрифт в средата на страницата. Кликнете върху раздела, за да започнете.

ActivTrades регистрирайте се

Въведете исканите данни на първата страница на формуляра. Те включват вашето пълно име, имейл, телефон, държава и уникална парола за новия акаунт. 

Стъпката е последвана от въвеждане на вашите лични данни, за да създадете профил на притежател на акаунт. Брокерът ще поискайте вашия адрес и данъчен или национален личен номер.

След това ще трябва да въведете вашето ниво на опит, желан ливъридж, бюджет, тип акаунт и т.н. Последната стъпка е проверка, при която може да се наложи да хванете и качите директно доказателство за идентификация и адрес.

Брокерът може да поиска два от всеки от тези документи или съответно 1 и 3 от двата. След като ги получат и потвърдят, акаунтът ще бъде активиран в рамките на два дни.

Типове акаунти на ActivTrades:

ActivTrades предлага два основни типа акаунт заедно с демо акаунт. Това са индивидуални и ислямски сметки. И двете имат различни условия за търговия, включително различен ливъридж, минимални депозити, комисионни и искания за маржин.

Индивидуална сметка

Индивидуалната сметка е основна STP сметка за търговци с всякакво ниво на опит. Можете да използвате този тип акаунт в MT5, MT4 и ActivTrader. Спредовете на този тип сметка варират в зависимост от инструмента. Но очаквайте нисък спред от 0,89 пипса за големите валутни курсове. Минималният депозит е $500; предоставя се ливъридж до 1:200.

Акаунтът съчетава модел на такса с нулева комисиона и комисионна в зависимост от актива. Всички селекции на активи са достъпни за този акаунт и маршрутизирането на търговията е автоматизирано. Това осигурява голяма ефективност и бързо изпълнение на сделките.

Типът акаунт се ползва със защита и застраховка срещу отрицателен баланс. Методът на изпълнение, както се подразбира по-горе, е директна обработка. Това е модел на бюро за недилинг, при който сделките се предават директно на доставчиците на ликвидност. 

ислямска сметка

Ислямският акаунт изглежда е различна версия на индивидуалния акаунт. Той включва функции, които го правят съвместим с шариата за мюсюлманите, като нулеви такси за овърнайт и нулеви комисионни за сделки, оставени отворени за една нощ.

Минималният депозит също е $500 и можете да търгувате микро и мини лотове на MT4 и MT5. В MT4 единствената налична валута на акаунта е USD, но вашият търговски баланс може да бъде в USD, GBP, EUR и CHF с помощта на MT5.

Акаунтът предлага 5-цифрен спред и се поддържа автоматизирана търговия, включително използване на EA.

Можете ли да използвате демо сметка на ActivTrades?

Демо сметка

да ActivTrades предоставя безплатна демонстрация за потенциални и съществуващи клиенти. Акаунтът идва с достатъчно кредити, за да търгувате колкото желаете. 

Можете да използвате виртуалното, за да практикувате търговия и да развиете основни умения за навлизане на пазара. Мнозина също го използват, за да оценят услугите на брокера, преди да се регистрират при тях. Демо сметките са еднакво полезни за тестване на нови стратегии в среда с нулев риск. 

Как да влезете във вашата сметка за търговия ActivTrades

Можете да влезете в уеб търговеца или приложението на брокера. В уебсайта щракнете върху иконата на човек до менюто. Полето за влизане се появява с колоните за имейл и парола. Въведете тези данни в правилните полета и щракнете върху Вход, за да стартирате страницата на вашия акаунт.

В мрежата или приложението MT4 и MT5 полето за вход ще бъде в центъра на страницата. Въведете своя имейл и парола за търговска сметка в необходимите колони. Кликнете върху Вход, за да стартирате таблото си за управление. 

Ако сте активирали допълнителна защита, Входът може да изисква допълнителни стъпки, като например потвърждение чрез код. Ако сте забравили паролата си, щракнете върху бутона Забравена парола под колоната за парола. Следвайте инструкциите, за да влезете успешно във вашия акаунт. 

Проверка: Какво ви е необходимо и колко време отнема?

Регламентите изискват ActivTrades да изисква лични карти на клиенти и доказателство за пребиваване, преди да активира напълно акаунтите. 

ActivTrades документи за проверка

Ще ви трябва един издадена от правителството лична карта и едно или повече доказателства за адрес за да завършите процеса на откриване на акаунт.

Допустимите документи за самоличност са международни паспорти, шофьорски книжки, регионални лични карти или удостоверения за раждане. 

Брокерът изисква качване на четири документа за проверка на самоличността. Всяко от следните ще свърши работа:

  • 1 лична карта и 1 доказателство за адрес

Брокерът не приема ОНЛАЙН извлечения от сметки и сметки за МОБИЛЕН ТЕЛЕФОН като доказателство за адрес. 

Приемат се скорошно удостоверение за регистрация на данъчна сметка, извлечение по кредитна или дебитна карта, банково извлечение и сметки за комунални услуги. Те не трябва да са на повече от три месеца.

Времето за потвърждение варира между няколко часа и два дни. След като потвърдят вашата самоличност, те ще ви изпратят известие. 

Налични методи за плащане за депозит и теглене

На платформата ActivTrades са предоставени различни методи на плащане за опростяване на депозитите и тегленията.

Наличните опции са:

  1. банков трансфер 
  2. виза
  3. Маестро
  4. MasterCard 
  5. Neteller
  6. Paypal
  7. Skrill
  8. SoFort
  9. Електронни портфейли

Наличието на тези методи зависи от региона. Например методите с кредитни и дебитни карти са налични само в Обединеното кралство и Европейските икономически зони.

Paypal и Sofort са достъпни за глобална търговия с клиенти под клиентите ActivTrades Europe SA и ActivTrades Plc. Времето за всеки метод варира, като банковите преводи отнемат най-дълго време за обработка.

Депозитите се обработват по-бързо от тегленията при всички опции за плащане. 30 минути е най-дългият за всички с изключение на банковите преводи, докато обработката на тегления може да отнеме до 24 часа.

Как да депозирате пари – Обяснен е минималният депозит ActivTrades

Влезте през личната зона, за да депозирате пари във вашата сметка за търговия. Кликнете върху раздела депозит на вашето табло и изберете метод на плащане това работи за вас.

Попълнете формуляра за заявка и въведете данните за акаунта в съответните полета. Потвърдете подробностите и изпратете заявката.

В зависимост от метода, депозитите се утаяват в рамките на няколко минути до 24 часа. Брокерът начислява нулеви такси за услугата, но банката или услугата за разплащане може да приспадне малка сума от депозираните средства в повечето случаи.

Времето за парите зависи от опцията, която сте използвали. Банковите преводи могат да отнемат до един ден и са безплатни от страна на брокера. Електронните портфейли, като Neteller, Paypal и др., не отнемат повече от 30 минути, за да достигнат средствата до сметката. Те също са безплатни. Дебитните и кредитните карти привличат такса от 1,5% и се установяват в сметката за търговия в рамките на 30 минути.

Минималният депозит е най-малката сума, която брокер приема на своята платформа за търговия. ActivTrades' минималното изискване за депозит е $500. Това е най-ниската сума, с която можете да финансирате ActivTrades индивидуална или ислямска сметка за търговия. 

ActivTrades бонуси за депозит 

ActivTrades не предлага никакви търговски бонуси. Те възнаграждават клиентите за препоръки в програмата Refer a Friend. Предлагат се и награди за връщане на пари, но трябва да търгувате до $50 милиона, за да се възползвате от програмата.

Теглене – Как да изтеглите парите си на ActivTrades 

Тегленията на ActivTrades работят по същия начин като депозитите. След като влезете през личната си зона, щракнете върху Теглене сред горните бутони в съответното меню.

Изберете метод на плащане. Услугата не се предлага за Sofort. Ще видите само другите показани опции. 

Изберете този, който предпочитате, и попълнете необходимите данни във формуляра за заявка. Щракнете върху изпращане и изчакайте средствата да достигнат вашия електронен портфейл или банкова сметка.

В методът на банков превод ще ви струва £9, докато другите опции привличат нулеви такси от брокера. Електронните портфейли обаче може да приспадат своите такси. 

Времето за обработка за всички методи е в рамките на един ден. Всяко забавяне над един работен ден се дължи на банката или PSP.

Поддръжка на клиенти за търговци

ActivTrades предоставя 24-часово обслужване на клиенти в работни дни. Услугата е достъпна на 14 езика чрез чат на живо, формуляр за заявка, безплатно обратно обаждане или имейл.

Формулярите за безплатно обратно обаждане, чат на живо и формуляри за заявки са достъпни на уебсайта на брокера. Можете да се свържете с английския помощен персонал чрез телефон на клиента на +12426035200; и имейл на [email protected].

Образователни материали – Как да се научите да търгувате с ActivTrades 

Образователните ресурси ActivTrades несъмнено са сред най-добрите в индустрията. Брокерът предоставя възможности за индивидуално обучение и набор от други образователни материали, включително уеб семинари, видеоклипове и статии.

Начинаещите могат да получат проницателно обучение по технически анализ чрез уебинари на брокера. Предоставени са видео уроци, които съдържат ръководства за важни функции на платформата.

ActivTrader предлага образователно съдържание за анализи и стратегии за търговия. За разлика, индивидуален коучинг помага на новите клиенти да научат за различните инструменти за търговия плюс как да управляват своите сметки. 

Пазарен коментар, написана от професионалните анализатори на брокера, се предава в платформите. Принос към неговото изследователско съдържание. Брокерът също така предоставя икономически календари, които дават актуализации за важни събития и тяхното влияние върху пазара.

В обобщение, образователните материали на брокера се грижат за всички нива на търговци и предлагат богати ресурси във всички области. Можете да научите за активите, техническите аспекти на търговията и финансовия пазар и да извършите свой собствен анализ. Ресурсите са на разположение, за да ви помогнат да създадете лична стратегия за търговия, която работи за вас.

Образователни предложения на ActivTrades:

  • Индивидуално обучение
  • Образователен център
  • Уебинари
  • Ежедневен анализ
  • Пазарни коментари

Има ли допълнителни такси за ActivTrades?

Таксите за търговия ActivTrades са силно конкурентни, но брокерът начислява допълнителни нетърговски такси за пасивни сметки. The таксата за неактивност е $10 на месец, след като акаунтът ви остане неактивен за една година.

Достъпни държави и забранени държави:

ActivTrades е достъпен за клиенти в 140 страни. Търговците в Съединените щати, Япония, Беларус, Еритрея, Полша и Канада не могат да използват техните услуги.

ActivTrades също не се предлага в ограничени региони като Северна Корея, Иран, Ирак, Йемен, Зимбабве, Либия и други ограничени страни.

Заключение от прегледа на ActivTrades: Един от най-добрите онлайн брокери за търговци и инвеститори

като цяло, ActivTrades е уважаван форекс и CFD брокер, предлагайки добре балансирана селекция от активи и впечатляващи условия за търговия. Платформите му са подходящи както за начинаещи, така и за напреднали търговци. Единствените два недостатъка, които открихме, са по-висок от средния минимален депозит и ограничен набор от методи на плащане.

Но разходите за търговия са силно конкурентни, стига акаунтът да не е неактивен. Образователните предложения също са първокласни. Препоръчваме ActivTrades ако търсите надежден брокер с ниски такси и отлична поддръжка.

Най-добрите факти за ActivTrades:

  • Повече от 3 регулатора
  • Наличен висок ливъридж 1:500
  • Платформи за търговия: MetaTrader 4, MetaTrader 5, ActivTrader, мобилни приложения
  • Ниски спредове само от 0,5 пипса
  • Без допълнителни комисионни
  • Лична подкрепа
  • Бързо изпълнение за сделки
  • Без повторни котировки
  • Разширено обучение по търговия

Често задавани въпроси:

Регулиран ли е ActivTrades?

да ActivTrades е добре регулиран в Обединеното кралство от FCA, Европа от CONSOB и CSSF, Близкия изток от DFSA и Карибите от SCB. 

ActivTrades ECN брокер ли е?

№ ActivTrades използва STP технология за изпълнение на сделки и не е ECN брокер.

Колко време отнема тегленето от ActivTrades?

Тегленията се обработват в рамките на същия ден на ActivTrades. Очаквайте да видите средствата в сметката си преди края на работния ден, ако заявката е изпратена по-рано. Ако не, средствата трябва да бъдат уредени в рамките на 24 часа. Използваната платежна услуга може също да определи дали ще има допълнителни забавяния от това или не.

Какви са таксите ActivTrades?

Таксите ActivTrades' зависят от инструмента и типа на сметката. Комисионни се прилагат за някои активи в индивидуалната сметка. Спредовете на форекс започват от 0,89 пункта, с нулева комисионна. Минималният спред върху стоките е 0,05 пункта. Най-ниската комисионна за акции и ETF е $0,02 на акция. Прилага се месечна такса от £1 за такси за пазарни данни.