12345
4.8 / 5
Рейтинг на отбора Binaryoptions.com Готови защо можете да ни се доверите Binaryoptions.com преглежда услугите за търговия съгласно стриктни насоки и спецификации. Брокерите и платформите се тестват с реални пари и се проверяват всички функции, които са от съществено значение за бинарните търговци. Тестваме сигурността, офертата, таксите, софтуера, поддръжката и много повече в нашите отчети за опит и рейтинг. Като търговци с повече от 10 години опит, ние знаем точно какво е важно при избора на добър брокер и платформи за търговия. Вижте нашата методология за това как да оценявате брокери.
Оттегляне
4.5
Депозит
5
Оферти
5
поддържа
5
Платформа
4.5

Преглед на NAGA: Колко добър е онлайн брокерът? – Тест за търговци

  • Регулира се от CySEC
  • Бързо изпълнение на поръчката
  • Налични са над 1000 актива
  • Безплатна демо сметка
  • Сурови мазане

Изборът на добър брокер е едно от най-добрите решения, които търговецът може да вземе. Не само може да ви спести високи такси за търговия, което води до повече печалби, но също така може да ви осигури защита и сигурност. Ето защо си струва да разгледате по-подробно различните брокери.

В този преглед анализираме офертите и условията на брокер NAGA. Ние ще разгледайте търговските условия и кои регулаторни органи контролират платформата. Освен това ще намерите много полезни съвети за търговия с NAGA.

NAGA е онлайн брокер под регулиране на някои международни финансови органи. Те предлагат търговски услуги на търговци в различни страни по света. NAGA разполага с технологично напреднали платформи за търговия, което прави търговията проста и лесна за търговците.

Официалният сайт на NAGA
Официалният сайт на NAGA

Какво е NAGA? – Фирмата представи

НАГА започна в Германия някъде през 2015 г. Бенджамин Билски и неговият колега Ясин Куаресин основават брокерската фирма. Днес компанията е добра социална платформа за търговия с копия, която предлага разнообразие от активи за клиентите, за да увеличат своите портфейли. За своите клиенти, които използват платформата за търговия с копия, те също могат да получават плащания бързо. 

Брокерската компания има своя офиси и централи в Германия и разпространи обхвата си в други части на света. NAGA също има компании в Индия, Мексико и дори Кипър. Компанията предлага на своите клиенти 12 езика за комуникация с техния екип за обслужване на клиенти. Това прави въпросите и отговорите лесни за комуникация. 

NAGA спечели няколко награди за финансова търговия като брокерска компания. Платформата на брокера има технологичен интерфейс и UX, което максимизира опита от дейностите на нейния търговец за копиране на търговия.

Правилно ли е регулирана NAGA?

Официалното лого на CySEC

NAGA е по регламента на CySEC, базирана в Кипър компания за финансови лицензи. Този орган е променен, за да гарантира, че NAGA не действа измамно спрямо своите търговци.

Съгласно регламента фирмата не предоставя търговски услуги в някои части на света, като САЩ, Южна Африка, Северна Корея и Австралия. Преди повечето хора да започнат да търгуват на която и да е брокерска платформа, те искат да знаят дали тя има необходимите лицензи, които предлагат защита на клиентите и легитимност на фирмата. 

NAGA не може да се противопостави на политиките, които CySEC й е дал. Ако не, брокерската компания ще бъде наказана. The регулациите правят търговските дейности на платформата безопасни. С регламента на CySEC, международен финансов регулатор, е ясно, че този брокер не е измама. CySEC регулира много международни форекс брокери.

Преглед на офертите и условията за търговия на NAGA

Платформа за търговия

Платформата за търговия NAGA
Платформата за уеб търговия на NAGA

Този брокер има a технологично напреднала платформа което позволява на неговите търговци да търгуват безопасно и бързо. Платформата е MetaTrader 4 и 5. Платформите MetaTrader са популярни платформи, които могат да извършват множество действия за търговци. Те също са лесни за разбиране, тъй като навигациите са добре представени.

Освен MT платформите, брокерската фирма също има WebTrader. Този се използва за търговия на компютър и е мобилна платформа за Android и iPhone. Със своята платформа, достъпна на различни устройства, търговията е проста и достъпна за търговци по всяко време и навсякъде. 

Като нов търговец на платформата, той има a функция, която ви позволява да копирате стила на търговия на професионален търговец. Това позволява лесна търговия за нови търговци. Функцията за търговия със социални копия е лесна за изпълнение. Платформата за търговия NAGA позволява на нови и стари търговци да следят интересни публикации и актуализации, като ги държи в крак с пазарните дейности на платформата.

Видове сметки на форекс брокера NAGA

Търговците на платформата могат изберете от различните налични сметки за търговия. NAGA предоставя на своите търговци три типа сметки – сметка на живо (която търговците използват, за да извършват своите търговски дейности на живо), демо сметка (акаунт за практика или игра) и ислямска сметка.

Сметка на живо

Формуляр за регистриране на реален акаунт на NAGA

NAGA има a реална сметка, която търговците могат да използват за покупка и продажба на активи. Търговските дейности в реалната сметка засягат първоначалния депозит или наличния баланс на инвеститора. Този брокер има шест акаунта в реалния акаунт, от които търговците могат да избират. Тези акаунти са желязо, бронз, сребро, злато, диамант и кристал. Всеки от тези типове сметки има различен спред пип.

  • Сметката за желязо започва от 1,7 спред пип
  • Бронзовата сметка започва от 1,7 спред пипса
  • Сметката за сребро започва от 1,7 пипса за спред
  • Златната сметка започва от 1,2 спред пипса
  • Диамантената сметка започва от 0,9 спред пипса
  • Кристалната сметка започва от 0,7 пипса за разпространение

Разпространеният пип определя вида на конкуренцията на пазара. Потребителите на акаунти Crystal имат най-малък спред от всичките шест акаунта на живо. Освен спредът, който варира в различните сметки, търговците също плащат различни комисионни и депозити в зависимост от сметката. Сметката с най-висок минимален депозит е кристалната сметка.

Демо сметка

Демо сметката на NAGA
Демо акаунтът на NAGA ви предоставя виртуален баланс, с който да търгувате

В демо акаунтът е по-скоро акаунт за тренировка или игра. Както новите, така и старите търговци на платформата имат достъп до този акаунт. Като нов търговец в платформата, можете да използвате акаунта, за да тествате как се чувства търговското изживяване на NAGA. Демо сметката вече е финансирана с пари, които търговците могат да използват. 

Ако сте професионален търговец, може да искате използвайте демо сметката, за да тествате техники за търговия преди да го използвате във вашия реален акаунт. Демо сметката е полезна както за нови, така и за стари търговци. 

Освен използването на демо акаунта за учене и планиране на стратегии, потребителите на NAGA могат разберете точно как работи интерфейсът. Демо акаунтът им помага да навигират по-добре в приложението или браузъра, докато не са готови да използват истинския си акаунт.

ислямска сметка

Как да отворите ислямски акаунт (суап акаунт) в NAGA
Как да отворите ислямски акаунт в NAGA

Ислямската сметка е наречена суап сметка. Тази сметка е достъпна, защото условията за търговия за нейните ислямски клиенти са различни от нормалните клиенти. Това позволява на мюсюлманските търговци да се радват на благоприятни търговски условия.

Финансови активи, налични за търговия на NAGA

Финансови активи, налични за търговия на NAGA
Финансови активи, налични за търговия на NAGA

NAGA прави търговския опит на клиентите интересен, а търговците имат широк разнообразие от инструменти за търговия те могат да използват за разширяване на инвестиционното си портфолио. Тези търговски активи на платформата включват следното.

Всеки от тези инструменти има различни инструменти за търговия, от които търговците могат да избират. С много активи за избор, възможностите за търговия на търговците не са ограничени.

Такси за търговия на форекс платформата NAGA

Типични спредове и такси на NAGA
Типични спредове за форекс CFD върху NAGA

NAGA има такса за търговия, която е благоприятна за нейните клиенти. Повечето спредове на платформата имат нулева комисионна, така че за сделки, които се копират, брокерът таксува $0.51. Докато търгува, които са по-високи от $5.11 се таксуват повече.

Условията за търговия трябва да бъдат направени прозрачна търговия. Прозрачността улеснява проследяването на разходите по отношение на търговията с копия.

Такса:Информация:
Суап такси за овърнайт отворени сделки:Приложи.
Такси за управление:Без такси за управление.
Такса за неактивност:$20 на месец след 3 месеца неактивност.
Такса за депозит:Без такси за депозит.
Такса за теглене:$5 стандартна такса за теглене.
Такса за пазарни данни:Без такси за пазарни данни.

Тест на платформите за търговия NAGA

Налични платформи за търговия на NAGA

Както се вижда по-горе, следните платформи са достъпни за търговия:

  • MetaTrader 4 и MetaTrader 5 (Популярна платформа за търговия)
  • WebTrader (за настолни компютри)
  • Мобилен търговец (IOS и Android платформи)
Графика на платформата NAGA
Графики в платформата за уеб търговия на NAGA

MetaTrader 4 

Pepperstone MetaTrader 4
MetaTrader 4 платформа

MetaTrader 4 е a популярна платформа, който е достъпен както за настолни компютри, така и за мобилни телефони. Използва се главно от тези, които са във валутната търговия от дълго време. Платформата е лесна за използване и многофункционална. Търговията с копиране с MT4 е лесна за изпълнение. Графиките на MetaTrader 4 могат да се персонализират, което позволява на търговците да се съсредоточат върху цвета и стила, който са задали на графиката. Тази платформа има 30 индикатора, с които идва.

MetaTrader 5

Платформата MetaTrader 4 на NAGA

Това е друга популярна платформа, макар и не толкова използвана, колкото MT4. То е способно да бъде многофункционален към своите потребители. Това позволява на потребителите да се движат бързо през платформата. MetaTrader 5 е по-добър от MT4; има повече функции от MT4. 

Потребителите на платформата могат персонализирайте диаграмата за да отговарят на техния стил на търговия. Това позволява на трейдърите да изберат стил и цвят на диаграмата, които увеличават максимално тяхната търговска концентрация и успех. Платформата MT5 е достъпна в мобилната версия.

Сравнение на платформите NAGA MT4 и NAGA MT5
Сравнение на платформите NAGA MT4 и MT5

WebTrader

Платформата NAGA WebTrader
Платформата WebTrader на NAGA

Ако предпочиташ използвайки вашия браузър а не MT4 или 5, тогава WebTrader е най-добрият за вас. Тази платформа предлага невероятно търговско изживяване, включително лесни действия за търговия със социални копия, позволяващи бърза търговия. WebTrader позволява на търговците да могат да променят вида на графиката, за да отговарят на техния търговски опит. Освен това предоставя на потребителите лесен достъп за търговия с копия.

MobileTrader

NAGA MetaTrader 4 за мобилни телефони

Тези платформи са достъпни за използване от изтегляне на приложението във вашия магазин за игри (на Android) или магазин за приложения (IOS). Платформите са невероятни и разполагат с MT4 и пет платформи. MobileTrader е лесен за използване и графиката му може да бъде персонализирана според това, което вие като потребител искате.

Хубавото на мобилния търговец платформа е, че е удобна и интерфейсът е лесен, за да позволи на потребителите да търгуват до оптимално удовлетворение.

Сравнение на платформите за търговия NAGA
Сравнение на платформите за търговия NAGA

Как да търгувате на платформата NAGA

Как да търгувате на платформата NAGA
Как да търгувате на платформата NAGA

Когато завършите процеса на регистрация, първото нещо, което получавате, е a демо сметка. Тази демо сметка е важна поради няколко причини и не трябва да се пропуска по каквато и да е причина. Демо сметки са на разположение на клиентите в NAGA, за да им помогнат да знаят как да търгуват на платформата. 

Демо сметката е средство за помогнете на новите търговци знаете как да планирате нови стратегии и да усетите платформата за търговия NAGA, преди да се задълбочите в сметката на живо. Някои хора започват да търгуват със своята реална сметка, но това включва много рискове. Ако искате да научите как да търгувате правилно на платформата, демо сметката е един от най-добрите начини да започнете.

Понякога демо сметката не е достатъчна. NAGA има академия където търговците могат да се научат как да търгуват на платформата. Те могат да научат много за форекс и други цифрови активи на платформата. Академията извежда как да търгувате до разбираемо ниво за всеки търговец, който иска да се научи.

Също така е добре да разгледайте публикациите в блога на NAGA; вече има писания как се търгува на платформата. Разделът с често задавани въпроси може също така да предостави на търговците полезна информация за това как да търгуват на платформата. Като търговец е най-добре да научите как да търгувате на платформата, преди да започнете да използвате акаунта си на живо. 

Страницата на блога е друга място, където да научите как да търгувате в търговската платформа на NAGA. Блогът съдържа различни описания за това как да търгувате, най-добрите дигитални активи, с които да търгувате, откъде да започнете и дори навигиране в платформата за търговия. В публикацията в блога научавате за различните лостове за активи. 

Как да търгувате форекс на NAGA

Как да търгувате форекс на NAGA

Търговията с валута вече е лесна благодарение на NAGA техника за търговия с копия. Ако не знаете как да търгувате валута, ето стъпките, които трябва да следвате, за това как да търгувате валута на NAGA.

Стъпка 1 – Създайте акаунт

Първото нещо, което искате да направите, е създайте акаунт в NAGA. За да създадете своя акаунт, отидете на уебсайта или отворете приложението на телефона си. Щракнете върху създаване на акаунт и след това въведете данните си. След като потвърдите акаунта си, можете да преминете към следващата стъпка.

Стъпка 2 – Изберете търговец за копиране

След като отворите акаунта си и депозиране на сума за търговия в акаунта, трябва да се насочите към класацията, за да намерите търговец, който следва вашия вкус. Изберете търговеца по ваш избор. Таблото е класация на някои от най-добрите търговци на цифрови активи.

Стъпка 3 – Задайте сумата на инвестицията

Преди да копирате автоматично, трябва да зададете сума, с която сте готови да търгувате. За да зададете сума, това трябва да означава, че сте депозирали пари във вашата сметка за търговия. Най-ниската сума, която трябва да вложите, е минималният депозит. След като зададете сумата, която искате да използвате, натиснете бутона за автоматично копиране, за да продължите.

Стъпка 4 – Автоматично копиране

Като щракнете върху автоматичното копиране, AI ще се задвижи сам за да започнете да копирате търговеца, който сте избрали. Това прави валутната търговия много по-лесна. 

Ако дори не знаете как да търгувате валута, това е добро средство за вас като търговец опитай навън. Благодарение на технологията търговията с активи никога не е била по-лесна за търговците. 

Форекс двойки:48+
Ливъридж:До 1:1000
спредове:Спредове от 1,7 пипса
Екзекуция:Моментално
Наличност:По време на търговското време

Как да търгувате акции на NAGA

Как да търгувате акции на NAGA

Търговията с акции изисква само прости стъпки. Нека да видим как можете започнете да търгувате с акции на NAGA.

Стъпка 1 – Отворете акаунт

Първата стъпка, която трябва да направите, е създаване на сметка за търговия на NAGA. За да създадете акаунт, трябва да се регистрирате в платформата за търговия. След като се регистрирате и вашият акаунт е преминал нивото на проверка, можете да търгувате с различните активи, налични на брокера.

Стъпка 2 – Изберете конкретен борсов актив

След като създадете своя акаунт, следващото нещо, което трябва да направите, е изберете конкретен борсов актив бихте искали да включите в портфолиото си. NAGA е платформа, която предлага широка гама от фондови активи, от които да избирате.

Стъпка 3 – Поставете сделка

След като имате изберете актива, с който искате да търгувате, можете да инвестирате в борсов актив.

Фондови активи:500+
Ливъридж:До 1:1000
спредове:От 0,2% надпазарна
Екзекуция:Моментално
Наличност:По време на търговското време

Как да отворите своя сметка за търговия

Как да отворите сметка за търговия на NAGA
Как да отворите сметка за търговия на NAGA

Отварянето на вашата търговска сметка в NAGA е лесно. С прости стъпки в браузъра или мобилния си телефон, същите стъпки се прилагат и за отваряне на сметка на брокера. Първото нещо, което ще искате да направите, е да кликнете върху бутона за регистрация. След като го направите, брокерът ще има списък с подробности, които трябва да попълните. 

Данните, които трябва да попълните включете вашето име, адрес, телефонен номер, профилна снимка и парола (за целите на сигурността). След като направите това, ще имате достъп до акаунта си, но само до демо акаунта. За да получите достъп до реалния акаунт, ще трябва да надстроите акаунта си, като предоставите повече информация за себе си.

Форма за откриване на акаунт в NAGA
Формата за откриване на сметка на NAGA

За да получите пълен достъп до вашия акаунт, брокерът ще поиска от вас предоставят средство за идентификация или проверка. Средствата за идентификация включват предоставяне на национален паспорт или национална лична карта и доказателство за вашето пребиваване. Пример за вашето доказателство за пребиваване може да бъде сметката ви за комунални услуги. 

След като преминете през този процес, можете достъп до вашата сметка за търговия, депозирайте сумата пари, с която искате да започнете, и започнете да инвестирате. Отварянето на вашия акаунт при брокера отнема прости стъпки, които, ако следвате правилно, можете да започнете да създавате портфолиото си за нула време.

След като отворите акаунта си успешно, можете достъп до различните типове акаунти в реалния акаунт. Можете също така да превключвате между демонстрационния и реалния акаунт, ако е възможно. Като мюсюлмански търговец, NAGA има ислямски тип акаунт, който можете да използвате. Когато избирате акаунти на живо (от Iron до Crystal), уверете се, че сте прегледали внимателно условията за притежаване на типа акаунт.

Как да влезете в акаунта си за търговия в NAGA

Как да влезете в търговската сметка на NAGA
Как да влезете в търговската сметка на NAGA

Ако вече имате акаунт в NAGA, ако сте на лаптопа си, отидете на уебсайта или ако говорите по телефона, отворете мобилното приложение сте изтеглили. Щракнете върху бутона за влизане, за да отворите вече съществуващ акаунт.

Разбира се, след като щракнете върху бутона за влизане, ще трябва въведете подробностите използвани за създаване на акаунта. Тези данни ще бъдат вашият имейл или телефонен номер, заедно с паролата, която сте използвали, за да създадете своя акаунт. 

Ако данните, които въвеждате, са правилни, това ще стане за нула време отворете своята сметка за търговия за да започнете да търгувате. Ако желаете, можете да тренирате с вашата демо сметка или ако сте финансирали сметката си, можете да започнете да правите сделки на платформата. 

Как да депозирате пари във вашата търговска сметка NAGA

Как да депозирате средства в NAGA
За да депозирате средства, щракнете върху бутона „Управление на средства“.

Депозиране на средства във вашата сметка предприема прости стъпки. Брокерът се предлага с различни методи на плащане, с които човек може да захранва сметката си. След като отворите сметката си и сте готови да започнете да търгувате по сметката, трябва да я финансирате с малко пари.

NAGA има повече от 50 метода на плащане, които можете да използвате, включително Skrill и PaysafeCard, между другото. Търговците също могат да използват криптовалути, за да финансират своите сметки. Най-добре е да изберете метода на плащане, който отговаря на вашия вкус. 

NAGA има различни типове акаунти и сметките имат различни минимални депозити които човек може да използва, за да ги финансира. Стандартният минимален депозит за вашата сметка в NAGA е $250. NAGA е безопасна търговска зона и можете да сте сигурни, че парите, които депозирате, няма да бъдат манипулирани.

Как да депозирате средства в NAGA
Налични методи за плащане на NAGA

За да депозирате пари в сметката си, трябва изберете бутона за депозит в горната част на екрана, след като щракнете върху бутона „фондна сметка“. След като щракнете върху бутона, въведете сумата, която искате да инвестирате. NAGA има минимална сума за депозит, така че се уверете, че това, което депозирате, не е по-малко от минималния депозит.

Избери метод на плащане. Ще видиш различни методи на плащане което ви позволява да финансирате акаунта си. Като платформа за търговия, NAGA не начислява допълнителна такса за депозити, което означава, че можете да депозирате пари безплатно. 

Методи за плащане на депозити

Има налични различни начини на плащане на платформата. Нека разгледаме някои от методите на плащане, налични в платформата. 

  • Кредитни карти и дебитни карти
  • Банкови преводи (това включва банки)
  • Други методи на плащане (като Skrill, P24)
  • Криптовалути

NAGA не предлага никакви бонуси на търговците за депозиране на пари в тяхната сметка за търговия, но няма такса за депозит. Препоръчително е да не финансирате сметката си на живо, докато не сте сигурни, че вашата сметка за търговия е готова за използване. NAGA ще изпрати известие, за да ви информира, когато вашата сметка за търговия е готова.

Как да теглите средства на NAGA

Как да теглите средства на NAGA
Как да теглите средства на NAGA

Ако искате да изтеглите пари от сметката си, трябва първо влезте в акаунта си. Ако сте в демо акаунта, превключете го към реален акаунт. Преди да си правите труда да теглите, уверете се, че покривате минимума за теглене или имате повече от сумата. След като се уверите, че имате достатъчно средства за теглене, щракнете върху бутона „теглене на средства“.

Следващото нещо, което ще трябва да направите е въведете сумата, която искате да изтеглите от вашата сметка за търговия. Не можете да теглите средства, по-високи от вашата сметка, така че се уверете, че цифрата, която въвеждате, е правилната. 

След като изберете сумата, която искате да изтеглите, трябва Избери метод на плащане. Уверете се, че сте избрали метода на плащане, който ви подхожда. След като изберете метод на плащане, ще трябва да потвърдите тегленето и да изчакате да бъде изпратено съобщение на вашия имейл. Съобщението ще дойде от NAGA. 

Ако ти Следвайте инструкциите по-горе при теглене, не би трябвало да има проблем. Ако срещнете някакъв проблем по време на тегленето, трябва да се свържете с екипа за поддръжка на клиенти за помощ. 

За разлика от депозита, има a привличане на такси за тегления. Когато търговците искат да изтеглят средства, NAGA ги таксува $5 или повече в зависимост от сумата, която искат да изтеглят. Например минималното теглене на NAGA е $50, а таксата за теглене е $5. NAGA има различни методи на плащане, които търговците могат да използват за теглене на пари. Методите са същите като метода за плащане на депозит. 

Поддръжка на клиенти за търговци

Поддръжка за търговци на NAGA
Контактна информация на брокер NAGA

Брокерът има достойна поддръжка за търговци. Те имат секцията с често задавани въпроси в помощния център, където търговците могат да намерят полезна информация за въпроси, на които се нуждаят от отговори. Освен категорията с често задавани въпроси, NAGA има блог страница с няколко възможни въпроса, които търговците може да искат да зададат по отношение на търговията и самата платформа.

Търговците могат свържете се с техния екип за поддръжка за помощ чрез номера за поддръжка на клиенти на техния уебсайт. Това са различни номера за контакт за различни страни. Така че, където и да сте, стига те да предоставят търговски услуги в тази страна, ще можете да получите помощ. 

Техен системата за поддръжка на клиенти е достъпна от понеделник до петък. Ако имате запитвания, които не са толкова належащи, можете да изпратите съобщение до пощенския екип на NAGA, който е на разположение за чат 24 часа на ден. Това е техният имейл адрес – [email protected].

Номер за обслужване на клиенти:Електронна поща:Чат на живо:Наличност:
+35725041410[email protected]Да, наличен24 часа в денонощието от понеделник до петък

Как да се научите да търгувате с NAGA

Образователният раздел на NAGA
Образователният раздел на NAGA

НАГА предоставя на търговците си образователни материали които ги учат как да търгуват на платформата. Това е едно добро нещо при търговията на платформата. Както новите, така и старите трейдъри имат достъп до електронни книги, уебинари и форуми, където могат да научат как да търгуват активи на платформата.

Новите търговци трябва погледнете в техните електронни книги: Японски свещници, популярни бичи стратегии за търговия, нови за форекс и 50 съвета и трикове за търговия. Тези материали ще помогнат на новите търговци да се запознаят с платформата и всичко, което е свързано с валутната търговия. 

Търговците също могат посетете наличната академия на платформата. Академията разполага с много материали, от които търговците могат да се учат. Ресурсите са надеждни, тъй като предоставят стъпки за най-добрия начин да започнете да търгувате на платформата.

НАГА организира уебинари понякога, за да помогне на търговците да се свържат и да научат как да търгуват на платформата. Уебинарите се провеждат от най-добрите търговци, които ще научат нови и съществуващи търговци как най-добре да увеличат максимално своя търговски път в NAGA.

В кои държави се предлага NAGA?

Пазарите на NAGA са достъпни за търговци в повечето части на света. Това означава, че някои имат достъп до пазарите, докато други не. Някои от страните, от които NAGA приема своите клиенти, включват следното:

  • Кипър
  • Катар
  • Германия
  • Швеция 
  • Италия
  • ОАЕ
  • Нигерия
  • Хонг Конг

Държави, на които не е разрешено да търгуват на NAGA включват САЩ, Канада, Куба и т.н. Преди да продължите с процеса на регистрация, уверете се, че сте проверили дали вашата страна е приета за търговия с брокера. Това трябва да направите, ако искате да търгувате на платформа на който и да е брокер.

Предимства (плюсове) от използването на платформата за търговия NAGA

Предимства на NAGA

По-долу са някои от предимствата на търговията на платформата:

  • Брокерът има метод за бързо плащане, известен като NAGA PAY. Това е портфейл, който позволява на търговците да финансират сметките си с лекота и бързина.
  • Брокерът позволява крипто търговия 24-7, което позволява на крипто пазара да бъде гъвкав и достъпен по всяко време.
  • Брокерът предлага безплатна практика или демо сметка
  • NAGA предлага на клиентите ниски такси за търговия с копия
  • Надеждни образователни материали са на разположение на търговеца. 
  • Отзивчива поддръжка на клиенти на различни езици 
  • Има класация с търговци, от които да копирате, което прави избора на нечий търговски модел за копиране много по-лесен.
  • Различни платформи с уникални функции за търговците.

Недостатъци (против) от използването на платформата за търговия NAGA

Въпреки че платформата има много предимства, тя все още има някои недостатъци, които ще разгледаме сега:

  • Платформата таксува своите търговци за направените тегления. 
  • Минималният депозит е твърде висок. Започвайки от $250, не всеки може да започне да търгува на платформата.
  • Таксите за нощувка са на платформата
  • Потребителите не могат да избират повече от една сметка за търговия. Това може да ограничи гъвкавостта на платформата за някои търговци. 

NAGA надеждна платформа за търговия ли е?

Регламент на NAGA

NAGA като брокерска компания е добра. Брокерът предлага множество платформи за търговия за търговци да избера от. Множеството платформи имат уникални възможности, които помагат на търговците да имат най-доброто търговско изживяване. NAGA е достъпна на телефона, което прави търговията гъвкава. 

В търговските условия са прозрачни, и приема търговци от повечето страни по света. NAGA предлага широка гама от активи, предоставяйки на инвеститорите широка гама от възможности. Уникалната способност на търговците да копират стила на търговия на друг търговец прави търговското изживяване лесно за новите търговци.

Платформата предлага a опция за безплатен депозит с до 50 метода на плащане. NAGA е под регулацията на CySEC, базирана в Кипър компания, която контролира дейностите на фирмата. CySEC предлага сигурност на търговците, защитавайки техните търговски права. 

С тези NAGA показа колко е добра и брокерът продължава да развива технологията на своята платформа да направи дигиталната търговия по-добра за своите клиенти. 

Колко надежден е този брокер?

NAGA и многомилиардният фонд fosun

Досега NAGA остава използван от повечето търговци по света не е подаден сигнал за финансови злоупотреби от страна на брокера. От създаването си през 2015 г. брокерът работи прозрачно, без скрити такси. NAGA е под регулация, която гарантира, че не действа по никакъв начин в ущърб на правото на търговеца. 

Заключение – NAGA е надежден брокер с добри условия

Предимства на брокер NAGA

Въпреки че не може да се счита за нов или стар брокер, NAGA, който стартира през 2015 г., продължи да се доказва през годините, за да покаже защо е добър брокер за търговия. Брокерът продължава да предоставя на своите клиенти начини, чрез които те могат да имат възможно най-доброто търговско изживяване.

Брокерът е лицензиран и безопасни за търговци за търговия. Въпреки че на платформата може да липсват някои неща, тя все пак компенсира други. Брокерската компания NAGA предлага услуги на клиенти в различни части на света и нейното обслужване на клиенти отговаря на клиентите на 12 различни езика, което е впечатляващо. 

Освен това NAGA е една от най-добрите социални компании за търговия с копия които съществуват. Брокерът продължава да предлага знания за търговия на своите клиенти със своите образователни ресурси. Образователните ресурси са добре проучени и просто обяснени, така че търговците, както старите, така и съществуващите, да могат да започнат своето търговско пътуване. 

Често задавани въпроси (ЧЗВ) относно NAGA:

NAGA измама ли е или легитимен брокер?

NAGA е законен, брокерът е под регулацията на CySEC. CySEC е международен финансов орган, който регулира много популярни брокерски платформи. Търговците търгуват безопасно на платформата. Ако искате да научите повече за легитимността на брокера, можете да посетите уебсайта за повече информация.

NAGA има ли специални оферти?

NAGA не предлага специални бонуси или оферти на своите клиенти. Платформата обаче е прозрачна и предлага на всеки клиент едно и също търговско изживяване. 

Какво е работното време на платформата на брокера?

Часовете за търговия на платформата зависят от броя на активите, с които търгувате. Например търговията с форекс на NAGA не може да се извършва всеки ден и лимитът за търговия изключва уикендите за търговия с валутни активи. Въпреки това, търговците могат да търгуват с крипто 24-7. Часовете за търговия на платформата зависят от актива, с който искате да търгувате.

Как работи търговията на NAGA?

Търговията с NAGA е лесна за следване. Брокерът е социална платформа за търговия с копия, която позволява на търговец да копира метода на търговия на друг търговец. Този метод се оказа добър начин, чрез който търговците вече могат да правят по-малко, докато печелят. Чрез копиране на търговски ход на търговец, вашите търговски ходове ще следват същия модел като този, който копирате. За да направите това социално копие, уверете се, че копирате добрия търговец. 

Безопасно ли е да търгувате на NAGA?

Онлайн търговията като цяло е рискована, има много брокери, които са склонни да бъдат измамници, но NAGA не е така, защото брокерът е под регулаторен орган. От друга страна, форексът е рискован, така че преди да започнете да търгувате на платформата, уверете се, че разбирате как да търгувате и какво включва това да станете търговец на цифрови активи. NAGA обаче ще предостави на своите търговци подходящи образователни ресурси, за да им помогне да търгуват безопасно на платформата.

NAGA има ли налични наличности?

NAGA предлага фондови активи на своите търговци. Фондовите активи са едни от най-търгуваните активи на брокера. NAGA разполага с разнообразие от акции, от които клиентите могат да избират. Можете да избирате от всяка от различните акции, налични в NAGA, за да разширите търговското си портфолио. 

Колко време отнема верифицирането на вашия акаунт?

След като създадете акаунта си в NAGA, ще имате достъп до демо акаунта, но за да получите достъп до акаунта си на живо, трябва да надстроите напълно акаунта си. Като търговец NAGA ще изиска от вас да пуснете малко информация, за да им помогнете да обработят и надстроят вашия акаунт. Информацията, която ще бъде поискана от вас, е вашето средство за идентификация (национален паспорт или лична карта) и доказателство за пребиваване.

След като изпратите, вашият акаунт ще трябва да бъде потвърден. Този процес трябва да отнеме 24 часа. След един ден трябва да имате достъп до реалната си сметка и да правите депозити в реалната сметка. Ако след 24 часа все още не можете да получите достъп до реалния си акаунт, трябва да се свържете с екипа за поддръжка на клиенти, за да откриете проблема.

NAGA има ли демо акаунт?

Да, брокерът има демо акаунт, който потребителите могат да използват. Демо сметката има $10,000 в него. Търговците могат да използват тези пари, за да практикуват своите търговски умения и техники, докато не поискат да ги изпробват на реалния пазар. Демо сметката няма да изтече, което означава, че търговците ще имат непрекъснат достъп до демо сметката. 

NAGA има ли cTrader?

cTrader е надеждна платформа, но за съжаление платформата cTrader не е налична в NAGA. Той обаче има други платформи, като MT, уеб и мобилни платформи. Наличните платформи на брокера са надеждни, персонализирани и лесни за навигация. 

Добър ли е NAGA за начинаещи?

NAGA има всичко необходимо за начинаещи да започнат да търгуват на платформата. Брокерът разполага с образователни ресурси, които търговците могат да използват и имат достъп по всяко време. Брокерът има отзивчиво обслужване на клиенти и лесна за разбиране платформа за търговия, а процесът на създаване на акаунт е лесен за всеки, който иска да стане техен клиент. 

Колко време ще отнеме тегленето на пари от вашата търговска сметка в NAGA?

След като изпратите заявка за теглене, процесът ще отнеме един ден, докато парите бъдат изпратени до избрания от вас метод на плащане. Като търговец в платформата на NAGA трябва да сте сигурни, че вашият профил е актуален. Това ще помогне за предотвратяване на всяка форма на забавяне. Тегленията през уикендите и празниците са невъзможни, тъй като дните за теглене са зададени само в работно време.

Ливъриджът на NAGA – как е?

NAGA има различни лостове за различните активи. Най-високият ливъридж на платформата е 1:1000. Този ливъридж се вижда във валутните двойки Forex за евро и долари. Другите активи имат по-малък ливъридж върху тях. Активът с най-малък ливъридж е ETF с 1:5.

Добра ли е търговията с копия на NAGA?

Да, търговията с копия на NAGA е добра и удобна. Платформата разполага с технология за копиране на търговия, която улеснява копирането на търговското движение на търговеца. NAGA предоставя на потребителите, които искат да копират, класация. Тази класация е списък на най-добрите търговци, класирани от върха.

Избирането на конкретен търговец от таблото дава на всеки, който копира, чувство на увереност, защото тези в класацията са топ търговци. Въпреки че преди да можете да го копирате, ще трябва да платите сума пари. Тази сума е достъпна за търговци, които искат да копират.