12341
4 / 5
Рейтинг на отбора Binaryoptions.com Готови защо можете да ни се доверите Binaryoptions.com преглежда услугите за търговия съгласно стриктни насоки и спецификации. Брокерите и платформите се тестват с реални пари и се проверяват всички функции, които са от съществено значение за бинарните търговци. Тестваме сигурността, офертата, таксите, софтуера, поддръжката и много повече в нашите отчети за опит и рейтинг. Като търговци с повече от 10 години опит, ние знаем точно какво е важно при избора на добър брокер и платформи за търговия. Вижте нашата методология за това как да оценявате брокери.
Оттегляне
4
Депозит
4
Оферти
3
поддържа
3
Платформа
4
Доходност
4

Преглед на TurboXBT – измама или не? – Тест на брокера

  • Крипто търговия
  • Без скрити такси
  • $ 1000 демонстрация
  • Без KYC!
  • Иновативна платформа

С толкова много брокери на бинарни опции може да е трудно да намерите правилния. Всички знаем, че всяка платформа претендира да бъде най-добрата и да предлага добро търговски условия.

Като търговец може да е трудно да не бъдете погълнати от рекламата и да получите обективна оценка колко добър е брокерът. В тази статия ще разгледаме по-отблизо брокера TurboXBT. Добра платформа ли е? Какви функции и услуги предлага? Какви са изплащанията и потенциалните печалби? Ще намерите отговорите в този преглед.

Екранна снимка на платформата TurboXBT
Официалният сайт на TurboXBT

Кратки факти за TurboXBT:

⭐ Рейтинг: (4 / 5)
⚖️ Регламент:✖ (не се регулира)
💻 Демо сметка:✔ (наличен, неограничен)
💰 Минимален депозит1$
📈 Минимална търговия:1$
📊 Активи:38+, включително 3 инцидента, 4 стоки, 8 валутни двойки, 2 криптовалути и повече CFD активи
📞 Поддържа:24/7 телефон, чат, имейл
🎁 Бонус:Няма наличен бонус
⚠️ добив:До 90%+
💳 Методи за депозит:На TurboXBT са налични само депозити в криптовалута
🏧 Методи за теглене:На TurboXBT са налични само депозити в криптовалута
💵 Партньорска програма:На разположение
🧮 такси:Прилагат се комисионни и спредове. Без скрити такси.
🌎езици:Английски, китайски, руски, чешки, филипински, арабски и африканс
🕌 ислямски сметка:Не е наличен
📍 Седалище:Мае, Бо Валон, Сейшелски острови
⌛ Време за активиране на акаунта:В рамките на 24 часа

Какво ще прочетете в тази публикация

Характеристики на платформата TurboXBT

TurboXBT е дигитализирана платформа за търговия, където финансовите продукти се търгуват на краткосрочен договор, за да се реализира печалба. Те се наричат платформа за онлайн търговия от следващо поколение за краткосрочни сделки, предназначени и за двете опитни и неопитни търговци.

Потребителите на тази платформа предвиждат посоката на търговията, използвайки синтетични краткосрочни търговски договори, без да притежават базовите активи и тези договори изтичат в рамките на 30 секунди до 15 минути, в зависимост от избраната сделка.

Това основно означава, че потребителите на тази платформа за бинарен брокер прогнозиране или избор на сделка, посоката на сделките на пазара (нагоре или надолу) и времевата рамка за търговията.

Тази платформа за търговия предлага печалба до 90% в една сделка и 24/7 поддръжка на клиенти. Потребителите могат също да търгуват на 16 различни езика, включително английски, френски, испански, немски, италиански, португалски, хинди, виетнамски, индонезийски, турски, руски, китайски, японски, тайландски, бенгалски и корейски.

Някои отличителни черти на тази платформа включват;

  • Поверителност
  • Сделките са без комисионна
  • Избор на прогнозиране на цени
  • Бързина и печалби
  • Ограничено разнообразие от търговски двойки и активи
  • CFD търговия
  • Активно онлайн обслужване на клиенти

Поверителност

Единствената информация, необходима при откриване на акаунт в тази платформа, е имейлът и паролата на потребителя, които са поверителни. Въпреки че това предлага лекота на новите потребители, то също така прави тази платформа податлива на измамни транзакции. На клиентите се препоръчва да проверяват отново подробностите за всяка транзакция, преди да продължат.

Сделките са без комисионна

Тази платформа предлага бързи и бързо реагиращи сделки без комисионна. Тяхната услуга е лесна и без стрес и също така предлагат удобна среда за начинаещи и опитни потребители.

Избор на прогнозиране на цени

На инвеститорите или търговците се дава избор да предскажат възможния резултат от сделките, т.е. спад или покачване. Цената на активите може да се повиши или да падне дава на инвеститорите 50/50 шанс за победа или загуба. 

Ако сделката върви в посока на прогнозата на търговеца, търговецът прави печалба, но ако това е в противоречие с прогнозата на търговеца, той поема загуба. Инвеститорите в тази платформа също избират да зададат времетраене за своите сделки, вариращи от 30 секунди до 15 минути.

Изберете и предскажете търговията
За да направите сделка, просто щракнете върху зеления или червения бутон

Плюсовете и минусите на TurboXBT:

Тук ще разгледаме по-отблизо плюсовете и минусите на TurboXBT. Имайте предвид, че всеки бинарен брокер има своите предимства и недостатъци. Нито една платформа не е перфектна. Въпреки това TurboXBT се справя сравнително добре и предлага добро потребителско изживяване.

предимства:

  • Безплатни $10 000 демо сметка
  • Минимален депозит от само $10
  • Минимална сума за търговия $1, максимална сума за търговия $1,000
  • Висока възвръщаемост до 95%
  • Удобен за потребителя интерфейс
  • Огромно разнообразие от търговски активи
  • Бързо изпълнение на търговията
  • Моментални депозити
  • Бързи и сигурни тегления
  • Безплатен бонус
  • Предлага се в много страни и езици

недостатъци:

  • Няма поддръжка по телефона
  • В момента няма налично приложение за iOS

Регулиран ли е TurboXBT? Регулация и сигурност на брокера

Мерките за сигурност са от решаващо значение за безопасността на вашите пари, когато става въпрос за двоична търговия. Естествено, ще искате да търгувате с двоичен брокер, който ви предпазва от измама и ви кара да се чувствате в безопасност. Мога да ви кажа това от опит: TurboXT полага много усилия, за да гарантира, че неговите играчи са в безопасност. Що се отнася до сигурността на самата платформа и на вас като търговец в нея, няма място за притеснение.

Регулирането на бинарен брокер също е важен фактор за рейтинг. За съжаление, TurboXBT не е регулиран, поради което не можем да му дадем пълните 5 от 5 звезди. Въпреки това, това е надежден брокер, който е надежден и всички тегления работят без никакви проблеми.

Вижте всички факти за сигурността:

Регламент:Не се регулира
SSL:да
Защита на данни:да
2-факторно удостоверяване:да
Регулирани методи на плащане:Да, наличен
Защита от отрицателен баланс:да

Бързина и печалби

Инвеститорите в тази платформа могат да направят до 90% моментална печалба от една сделка, която е в полза на неговата прогноза за 30-секунден период от време, като се има предвид, че се фокусира върху краткосрочни договори. 

Услугите на тази платформа са бързи, позволявайки на търговците бързо да влизат и излизат от позиции. В липса на KYC също така помага за ускоряване на транзакциите. Потребителите също трябва да бъдат предпазливи и да имат предвид, че могат също да загубят целия си инициал инвестиции за 30 секунди рамка, ако търговията е в противоречие с техните прогнози.

Ограничено разнообразие от търговски двойки и активи

Платформата TurboXBT предлага ограничено разнообразие от 38 търговски двойки и 17 актива само за търговски транзакции.

Търговски двойки

Има 38 търговски двойки, налични на TurboXBT.

Активи 

  1. Те предлагат само 3 индекса за търговия, т.е. S&P500, NASDAQ и GER30
  2. Те предлагат 4 стоки, т.е. суров петрол, Brent, злато и сребро.
  3. Те предлагат 8 валути, т.е. USD, NZD, JPY, AUD, GBP, CHF, CAD и EUR.
  4. Те също така предлагат 2 криптовалути за търговия, т.е. Ethereum и Bitcoin.

CFD търговия

На инвеститорите се предлага възможност да търгуват с CFD, които имат много висока волатилност на цените. Инвеститорите се съветват да инвестират само разходни суми в този вид търговия.

Въпреки че търговията с CFD предлага големи печалби от успешни прогнози и изпълнения на търговията, обратното би довело до загуба на първоначален капитал, инвестиран в търговията.

Активно онлайн обслужване на клиенти

Това платформата предлага 24/7 обслужване на клиенти на своите клиенти. Тяхната платформа за обслужване на клиенти също предлага бутон за чат на живо на уебсайта си, където клиентите могат да говорят директно с един от представителите на платформата, за да направят запитвания или да поискат съдействие.

Клиентите могат също да се свържат с екипа за поддръжка на клиенти чрез своите страници и блогове в социалните медии.

Правила на платформата TurboXBT 

Липсата на крипто-приятелски закони накара повечето търговски компании към по-приятелска среда и TurboXBT оперира от Сейнт Винсент и Гренадини, което е юрисдикция, удобна за блокчейн. Това също означава, че липсва правомощие от ниво 1, регулиращо TurboXBT.

Поради липсата на регулации, лицензи и акредитация, тази платформа не поддържа клиенти в Япония, Алжир, Еквадор, Иран, Сирия, Северна Корея, Канада, Съединените щати, Судан, Русия и някои острови в Съединените щати.

Въпреки че има нарастваща загриженост относно липсата на регулации и лицензи, това е добра платформа за търговия, която поддържа краткосрочни търговски услуги на активи като валутни двойки, индекси и криптовалути.

Активите на платформата TurboXBT и офертите за търговия

Платформата поддържа търговия с активи като:

  • Стоки
  • Форекс валути 
  • Криптовалути 
  • Индекси

Стоки 

Тази платформа предлага на потребителите избор за търговия със стоки като злато, сребро, суров петрол и Brent, които са едни от най-популярните стоки в световен мащаб и могат да донесат голяма печалба, ако търговията върви в съответствие с прогнозата на търговеца. 

На потребителите на тази платформа е разрешено само да търгуват, но не и да претендират за собственост върху тези стоки. Клиентите на тази платформа поставят своята прогнозирана търговия с тези стоки и времевата рамка за търговията. Ако търговията върви в съответствие с прогнозата, клиентът печели от сделката в зависимост от избрания времеви период. Ако търговията върви в противоречие с прогнозата му, той поема загуба на първоначалната си инвестиция.

Форекс валути

Търговията с валути остава водещият капиталов пазар в световен мащаб с трилиони транзакции, извършвани ежедневно. 

Тази платформа предлага на своите потребители достъп до осем различни двойки за валутна търговия, включително; Доларът на САЩ (USD), еврото (EUR), британският паунд (GBP), швейцарският франк (CHF), австралийският долар (AUD), новозеландският долар (NZD), японската йена (JPY) и Канадски долар (CAD).

Потребителите на тази платформа имат достъп до валути на валута пет дни в седмицата и 24|7.

Криптовалути 

Друг водещ пазар в световен мащаб е пазарът на криптовалути, чиито активи са в центъра на вниманието и са широко приети от финансовите институции по целия свят. 

Търговци, инвестиращи в криптовалути имат възможността да направят огромна възвръщаемост дори в краткосрочен план поради нестабилността на пазара.

Тази платформа предлага само Bitcoin и Ethereum за търговия и тези монети в момента доминират на пазара на криптовалута и са много популярни по целия свят.

Индекси

Тази платформа предлага на търговците възможност да търгуват с най-популярните индекси като NASDAQ, S&P 500 и GER 30. Търговията с индекси позволява на търговеца да избегне борсовия риск и също така му позволява два метода на търговия; или късо, или дълго. Търговецът използва метода за шортиране когато той прогнозира падането на търговията и метода за дълъг ход, когато прогнозира възхода или увеличаването на търговията.

Ето преглед на офертите за търговия на TurboXBT:

Минимална сума за търговия: $ 1
Видове търговия:Бинарни опции, цифрови опции
Срок на годност:60 секунди до 4 часа
Пазари: 100+
Форекс:да
стоки:да
Криптовалути:да
Запаси:да
Максимална възвръщаемост на сделка:90%+
бонус:Не е наличен
Време за изпълнение:1 ms (без закъснения)

Откриване на сметка на TurboXBT

Отварянето на акаунт на платформата TurboXBT е много лесно. За да започнете, следвайте стъпките по-долу;

  • Отидете на началната страница на платформата TurboXBT и щракнете върху „отвори акаунт“
  • Попълнете вашите данни и потвърдете имейла си
  • След като завършите процеса, интерфейсът на новооткритата сметка показва $0, докато потребителят не зареди сметката си или прави депозит (бинарни брокери с нисък депозит)
  • Нови или неопитни потребители могат да решат да практикуват чрез отваряне на демо сметка.
TurboXBT-откриване на сметка
Формулярът за откриване на сметка TurboXBT

Демо сметка

Повечето онлайн платформи за търговия предлага използването на демо акаунт на начинаещи, неопитни и професионални потребители за учене и практикуване на стратегии и тази платформа не е изключение. Като начало, демо акаунт, следвайте стъпките по-долу;

TurboXBT-демо акаунт
Изберете продължителността на търговията и тренирайте в демо акаунта си
  • След създаване на нов акаунт става налична опцията за демо акаунт
  • Демо сметката TurboXBT предлага до $1000 във фалшиви виртуални пари за криптовалута, стоки, индекси и валутна търговия.
  • Новите потребители могат да използват демо акаунта, за да практикуват търговия и да се научат как да използват платформата правилно.
  • Опитните потребители могат също да използват демо акаунта, за да практикуват нови стратегии.

Депозит

Една от най-отличителните черти на тази платформа е минималният депозит от $1. Повечето платформи за търговия имат много висок минимален депозит. Депозитите на TurboXBT могат да се правят само с помощта на криптовалути. Платформата поддържа депозити чрез ETH, BTC, USDC и USDT съответно и не се начисляват допълнителни такси върху депозитите.

След като търговец финансира сметката си с криптовалута и това бъде потвърдено, той може да промени или конвертира парите във всяка валута по свой избор. Търговията може да се извърши веднага, когато депозитът бъде потвърден поради липсата на KYC протоколи.

TurboXBT-начини-на-плащане

Тегления

На тази платформа тегленията се извършват и чрез криптовалути като BTC, USD и Ethereum. Те обикновено отнемат много време и се обработват между 12:00 и 14:00 UTC всеки ден. Не се начисляват допълнителни такси за тегления.

Предимства на търговията на платформа TurboXBT

Платформата TurboXBT предлага на потребители от различни страни опцията за търговия на 16 различни езика, а сделките се поставят и изпълняват много бързо.

Няма фиксирана сума за минимален или максимален депозит и търговците могат да реализират до 90% печалба при една сделка в зависимост от актива или валутната двойка, с която се търгува.

Няма допълнителна такса за депозити и тегления, с изключение на таксата за Blockchain мрежа и те предлагат удобни методи за депозит, които могат да бъдат направени чрез BTC, USD или ETХ.

Тази платформа предлага удобна за начинаещи среда с използването на демо акаунт, който помага на новите потребители да свикнат с платформата и да практикуват търговия. Демо акаунтът също така помага на вече съществуващите потребители да практикуват нови стратегии, преди да ги внедрят в реалните си сметки, за да избегнат загуби.

Един от недостатъци на тази платформа е ограниченото разнообразие от активи за търговия, като по този начин ограничава избора на търговеца.

Друг недостатък на тази платформа е приемане само на криптовалута за теглене и депозити.

Платформата TurboXBT е ограничена до потребители в Канада, Русия, Япония, Съединените щати и други региони.

Сравнение на TurboXBT с други бинарни брокери:

TurboXBT е добър двоичен брокер, който предлага много предимства. Търговците получават безплатна демо сметка, която е валидна без ограничения. Платформата е достъпна на много различни езици. Освен това, потребителският интерфейс и лекотата на използване също са убедителни. Има много полезни инструменти и функции за технически анализ на диаграми. За съжаление, TurboXBT предлага сравнително малко активи за търговия и няма бонус. В заключение, TurboXBT все още отбелязва добри 4 от 5 звезди в нашия преглед.

1. TurboXBT2. Pocket Option3. IQ Option
Рейтинг: 4/55/55/5
Регламент:/IFMRRC/
Цифрови опции: дадада
Връщане:До 90%+До 93%+До 100%+
Активи:38+100+300+
Поддържа:24/724/724/7
предимства:Безплатна и неограничена демо сметкаПредлага сделки за 30 секундиПредлага също CFD и валутна търговия
недостатъци:Няма много активи за търговияВисок минимален депозит от $ 50Не се предлага във всяка страна
➔ Регистрирайте се с TurboXBT➔ Посетете прегледа на Pocket Option➔ Посетете прегледа на IQ Option

Заключение: TurboXBT е нова и иновативна платформа!

Съдейки по предимствата, които очевидно надвишават недостатъците, платформата TurboXBT е високо ценена поради своята скорост, лекота на използване и удобна за потребителя среда. 

Опциите за демо сметка предлагат на начинаещите възможността да правят прогнози и да практикуват сделки, като по този начин им дават смелостта да отворят реална сметка и да започнат своето търговско пътуване. Демо сметката също може да се използва от професионални или експертни търговци за практикуване на различни стратегии преди да ги приложите в реална сметка, за да избегнете загуби.

Краткосрочният договор за търговия също така предлага на потребителите възможността да реализират печалба за кратък период от време, като прогнозират правилно търговията и задават правилната времева рамка за търговията в стабилна, проста и удобна за начинаещи среда.

Платформата TurboXBT предлага надеждност и издръжливост на 99% по време на висока пазарна волатилност, за разлика от толкова много други платформи за търговия, което увеличава шансовете за печалба до 90% дневно при точни търговски прогнози.

Най-задавани въпроси (ЧЗВ) относно TurboXBT:

TurboXBT подходящ ли е за начинаещи?

Тази платформа е подходяща за начинаещи, тъй като предлага възможност за практикуване на търговия с демо сметка и минимален депозит от $1 за финансиране на реална сметка за краткосрочни сделки.
Демо сметката предлага възможност да научите как работи платформата TurboXBT, да знаете как да използвате ливъридж, да разработите стратегии и да научите как да търгувате свободно без финансови рискове.

Колко пари мога да направя на TurboXBT?

Печалбите от търговията зависят от вида на търгувания актив или валутна двойка, познаването на ценовите тенденции в търговията и направените успешни прогнози. Търговецът може да спечели до 90% печалба от правилна прогноза за една сделка в рамките на определен период от време.

Как да получа изплащания от успешна прогноза за търговия?

Печалбите от успешни прогнози се кредитират в сметката на търговеца, която може да бъде изтеглена с помощта на BTC, USD и Ethereum.

Мога ли да отменя сделка?

След като пазарът е отворен и са направени прогнози за търговията в рамките на определен период от време, търговията не може да бъде отменена.

Законен ли е TurboXBT?

Да, TurboXBT е легитимна платформа. В нашия тест успяхме да осребрим печалбите без никакви проблеми. Трябва обаче да се отбележи, че платформата не е под подходяща регулация. Това е сред причините, поради които е забранен в много страни, включително Япония, Северна Корея, Канада, САЩ, Русия и Судан. Но фактът, че платформата не е регулирана, не означава, че е измама. Според нашия опит TurboXBT е надежден, когато става въпрос за депозити и тегления. Платформата за търговия също предлага много полезни функции и индикатори, което я прави солиден брокер за търговия.

Какво е TurboXBT?

TurboXBT е платформа за търговия, която предлага възможност за правене на пари на финансовите пазари. На платформата могат да се търгуват много финансови продукти. Освен това се нарича платформа за търговия от следващо поколение, тъй като TurboXBT е предназначена както за опитни, така и за начинаещи търговци. Навсякъде TurboXBT предлага не само безкомисионна търговия с бинарни опции и CFD, но и много други активи. Има добра поддръжка на клиенти и удобен за потребителя интерфейс за търговия.