12345
5 / 5
Рейтинг на отбора Binaryoptions.com Готови защо можете да ни се доверите Binaryoptions.com преглежда услугите за търговия съгласно стриктни насоки и спецификации. Брокерите и платформите се тестват с реални пари и се проверяват всички функции, които са от съществено значение за бинарните търговци. Тестваме сигурността, офертата, таксите, софтуера, поддръжката и много повече в нашите отчети за опит и рейтинг. Като търговци с повече от 10 години опит, ние знаем точно какво е важно при избора на добър брокер и платформи за търговия. Вижте нашата методология за това как да оценявате брокери.
Оттегляне
5
Депозит
5
Оферти
5
поддържа
5
Платформа
5

Преглед на Exness: Трябва ли да се регистрирате или не? – Брокер тест

  • Множество разпоредби
  • MetaTrader 4 и MetaTrader 5 сметки
  • Спредове от 0,0 пипса
  • Бързо изпълнение и висок ливъридж
  • Ниски комисионни
  • Социална търговия
  • Лична подкрепа

Икономиката се променя ежедневно, цените се колебаят и все повече търговци навлизат на пазара, за да се възползват от нововъзникващите възможности. Но където има шансове, често има и рискове.

Това важи особено за повечето брокери. За съжаление не всички онлайн брокери са реномирани и дори регулираните обикновено имат лоши условия за търговия. Това затруднява търговците да изберат правилната платформа.

В този преглед ще разгледаме по-подробно брокера Exness. Навлизаме в основните подробности, условия и разпоредби. Дори на пръв поглед можем да кажем, че Exness се представя много добре в сравнение с други брокери. В този преглед ще научите защо.

→ Никога повече не търгувайте с високи такси: Регистрирайте се с Exness безплатно!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Какво е Exness? – Брокерът представи:

С над 140 000 клиенти по целия свят, Exness се превърна не само в любимо, но и в нарицателно име, когато става дума за валутна търговия. Има няколко предимства, на които търговците се радват, докато търгуват на неговата платформа. Тези предимства включват прозрачност и тесен спред, който предлага пазарна конкуренция.

Exness е форекс брокерска фирма, основана през 2008 г за предоставяне на цифрови активи на клиенти на платформата. Exness е сигурна брокерска фирма под надзора на популярни финансови регулаторни институции като CySEC, FCA, Forest Stewardship Council (FSC), FSA и Органа за поведение на финансовия сектор (FSCA).

Exness е със седалище в Кипър – Лимасол, за да бъдем точни. Днес тя има не само офис в Кипър, но се е разпространила и в други части на света, създавайки офиси в тези части. Тези офиси са в Обединеното кралство, Южна Африка, Британските Вирджински острови и Сейшелите. Благодарение на различните си клонове, производителността на Exness е бърза.

Тъй като е стар форекс брокер в бизнеса, той може да предостави на своите търговци уникални търговски изживявания. Днес брокерът разполага с платформи MetaTrader, които предлагат търговски комфорт на клиентите. Лесен процес на регистрация и удобна за потребителя платформа са една от характеристиките, които правят тази компания актуална и днес.

Exness е най-големият форекс брокер по обем на търговия!

  • Основан през 2008г
  • Най-големият форекс брокер по обем
  • Присъства в множество държави
  • Множество разпоредби
  • Многоезична поддръжка за клиенти
→ Никога повече не търгувайте с високи такси: Регистрирайте се с Exness безплатно!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Exness под защитено регулиране ли е?

Това е въпрос, който трябва да зададе всеки, който иска да се присъедини към форекс брокер. Разбира се, Exness е под регулиране, както се вижда по-горе. FCA, заедно с другите финансови регулатори, наблюдава дейността на фирмата. Чрез наблюдение финансовите регулатори гарантират, че Exness работи, за да предостави на своите клиенти най-доброто търговско изживяване.

Като част от най-новите регулатори, този форекс брокер има FSCA. FSCA е компания за финансова проверка, която работи в Южна Африка. Това означава, че южноафриканските търговци могат да търгуват с брокера и да имат търговска безопасност. 

Регулаторните органи служат като средство за защита на търговците. Те също така осигуряват сигурност, докато търгуват, защото търговците могат да бъдат сигурни, че Exness не е измама тук, за да открадне парите им. Брокерът работи прозрачно, като няма скрити такси. Досега отзивите за работата на платформата са положителни.

Exness се регулира от:

→ Никога повече не търгувайте с високи такси: Регистрирайте се с Exness безплатно!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Преглед на офертите и условията за търговия на Exness:

Налични платформи за търговия:

Търговията на платформата на Exness е гладка и лесна. Търговците имат достъп Платформи за MT4, MT5, уеб търговия и мобилна търговия. Наличието на платформи MT4 и MT5 позволява на платформата да има удобен за потребителя интерфейс. MT4 и MT5 са добре известни със способността си да изпълняват повече от една функция за своите търговци.

Мобилната търговия означава, че потребителите имат достъп до платформата за търговия на своите мобилни телефони. Търговията на вашето мобилно устройство е много лесна и удобна за използване. Платформата за мобилна търговия е удобна, защото телефоните могат да се носят навсякъде, а платформата има опростен интерфейс, който кара търговското пътуване да започне с лесни стъпки.

Ако току-що започвате своето пътешествие във валутната търговия, този брокер ви позволява да извършвате „социална търговия“. Това, което означава социална търговия, е, че можете да копирате стиловете на търговия на други търговци, въпреки че ще трябва да платите определена сума. Търговията за нови търговци вече е много по-лесна благодарение на този инструмент на платформата за търговия Exness.

Типове акаунти във форекс брокер Exness

Exness е проектиран да има различни типове сметки за да отговаря на търговския опит на търговците, които искат да търгуват на неговата платформа. След като създадете своя акаунт, като попълните необходимите данни, ще имате достъп до демо акаунт. Тази демо сметка е необходима за нов търговци и старите също. С помощта на демо сметката търговците могат да разберат интерфейса.

След като отворите и потвърдите своята търговска сметка, ще имате достъп до реалната си сметка като търговец. Сметките на живо, налични на Exness, са общо пет (5). Всички имат различни спредове и минимални депозити, за да могат трейдърите да започнат своето търговско пътуване. По-долу е даден списък на различните сметки за търговия, от които да избирате.

→ Никога повече не търгувайте с високи такси: Регистрирайте се с Exness безплатно!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

1. Стандартен цент

Това е първият акаунт. Първият акаунт е, защото този акаунт се счита за най-добрият за нови търговци в платформата. Стандартните центови сметки предлагат най-висок ливъридж за търговците, а спредът е точно това, което е добро за новите търговци в платформата. Потребителите на тази сметка могат да депозират до $1, и разпространението започва от 0,3 пипса. Това наистина е добра отправна точка за нови търговци.

2. Стандартен акаунт

Този тип акаунт също предлага много предимства за потребителите. Сметката се нарича "стандартна", защото е подходяща за почти всеки търговец. Таксите за търговия, минималният депозит и цялостното търговско преживяване на тази сметка са подходящи за почти всеки. Стандартната сметка предлага минимален депозит от $1 и а спред от 0,3 пипса.

3. Професионален акаунт

Като професионалист може да искате да изберете тази сметка, тъй като нейният търговски опит е по-широк от стандартния цент и стандартната сметка. Този тип акаунт предлага по-тесен спред, който започва от 0,1 пункта. Потребителите от този тип акаунт имат достъп до различни видове, когато става въпрос за търговия с активи, включително стоки. Потребителите на професионални акаунти могат да правят депозити от $200. 

→ Никога повече не търгувайте с високи такси: Регистрирайте се с Exness безплатно!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

4. Нулева сметка

Предлагайки на потребителите търговия без такси, този акаунт се използва от професионалисти и експерти. Спредът на тази сметка е невероятно малък, което прави пазара конкурентен. Нулевите акаунти имат минимален депозит от $200, което прави депозита нисък и достъпен за онези професионалисти, които искат да използват този акаунт.

Нулевата сметка е ECN сметката и предлага дори повече активи за търговия и валутни двойки от другите сметки. Транзакцията по нулевите сметки е бърза.

5. Сурова сметка за спред

Това е последният тип акаунт на живо, който търговците могат да изберат. Акаунтът е сравнително нов, тъй като се появи през 2019 г. Въпреки това търговците се радват на тесен спред, който не е толкова стегнат като ECN акаунта. Минималният депозит е $200; търговците се наслаждават на ливъриджа, който идва с този акаунт.

Акаунтът Raw Spread на Exness е най-добрият избор!

→ Никога повече не търгувайте с високи такси: Регистрирайте се с Exness безплатно!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Налични финансови активи на Exness:

С технологично напреднала платформа, Exness може да предложи на потребителите множество активи за търговия, за да разширят своите инвестиционни портфейли. Независимо от вида на акаунта, който търговците избират, те имат достатъчно активи, от които да избират. Тъй като платформата на фирмата е лесна за използване, достъпът и търговията с активи е лесен. По-долу са активите, които са налични на Exness.

Криптовалути

На платформата търговците имат достъп до различни криптовалути, които използват за търговия. Някои от тези криптовалути включват – Bitcoin, Ethereum и Bitcoin. Търговците имат на разположение до 35 криптовалути.

Крипто активи:35+
Ливъридж:До 1:400
Спредове от:0,0 пипса (в зависимост от типа на сметката)
Екзекуция:Моментално
Наличност:24/7

Индекси

Индексите са активи, до които търговците имат достъп. Exness позволява на търговците да търгуват с над 12 от тях финансови активи.

Индекс активи:12+
Ливъридж:До 1:400
Спредове от:0,0 пипса (в зависимост от типа на сметката)
Екзекуция:Моментално
Наличност:Работно време на борсата

Енергии

Енергийната стока на платформата е разнообразна. Потребителите имат достъп до USOil енергия и UKOil. Освен тези два, търговците могат да използват други енергийни инструменти за търговия.

Енергийни активи:3+
Ливъридж:Винаги фиксиран марж
Спредове от:0,7 пипса (в зависимост от типа на сметката)
Екзекуция:Моментално
Наличност:Работно време на борсата
→ Никога повече не търгувайте с високи такси: Регистрирайте се с Exness безплатно!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Запаси

Ако се интересувате да станете акционер в някои от най-големите компании там, Exness има разнообразие от акции, от които потребителите могат да избират, като Tesla, Apple и други.

Фондови активи:100+
Ливъридж:До 1:20
Спредове от:0,0 пипса (в зависимост от типа на сметката)
Екзекуция:Моментално
Наличност:Работно време на борсата

Форекс

Освен това металите на този брокер могат да се използват за търговия с помощта на валутни двойки. Брокерът предлага над 96 валутни двойки.

Forex активи:100+
Ливъридж:До 1:2000+
Спредове от:0,0 пипса (в зависимост от типа на сметката)
Екзекуция:Моментално
Наличност:24/5

Такси за търговия на платформите за търговия Exness

Типът акаунт, който изберете, е основен определящ фактор за вашите такси. Например търговците нямат комисионни, използвайки стандартните центови, стандартни и професионални акаунти. В същото време използващите необработеният и нулевият акаунт се таксуват $3.5. Часовете за търговия също определят таксата, която получавате. 

В минимален депозит за всеки тип сметка Exness, както се вижда по-горе, се различава. Въпреки това, независимо от типа акаунт, който изберете, няма да бъдете таксувани допълнително. Exness не таксува за тегления, което прави платформата лесна за използване. Добре е като търговец да проверите метода на плащане, който използвате, тъй като някои доставчици могат да привлекат такси.

Exness такси:

  • Допълнителни комисионни се плащат с необработена и нулева сметка ($ 3,5 за 1 търговия с лот)
  • Допълнителен спред се таксува във всички стандартни сметки
  • Овърнайт такси за отворени позиции (суап) в зависимост от актива, който търгувате
  • Без такси за теглене
  • Без такси за депозит
Тип на профила:Търговски разходи:
Стандартен центСпредовете започват от 0,3 пипса, без комисионна
Стандартен акаунтСпредовете започват от 0,3 пипса, без комисионна
Професионален акаунтСпредовете започват от 0,1 пункта, без комисионна
Нулева сметкаСпредовете започват от 0,0 пипса, комисионна от $0,2 всяка страна за лот
Сурова сметка за разпространениеСпредовете започват от 0,0 пипса, комисионна до $3,50 всяка страна на лот
Забележка: Комисионите и пипсовете за сделки може да се променят в зависимост от избрания актив
→ Никога повече не търгувайте с високи такси: Регистрирайте се с Exness безплатно!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Тест и преглед на платформи за търговия Exness

Exness има няколко платформи за търговия, които предлагат множество търговски предимства за търговците. По-долу е даден списък на платформите за търговия и техните подробности:

  • MetaTrader 4
  • MetaTrader 5
  • Уеб търговия
  • Мобилна търговия

Препоръчваме да използвате MetaTrader 5 за настолни и мобилни устройства.

MetaTrader 4

MT4 е ретро платформа, която се използва от дълго време. Платформата MetaTrader 4 помага на търговското изживяване да бъде уникално, като прави търговското изживяване по-лесно и по-бързо. Търговците могат да направят свой бот за търговия. Платформата MT4 има демо акаунт, до който потребителите имат достъп по всяко време. С 30 индикатори за търговия, търговията вече е много по-лесна.

MetaTrader 5

MetaTrader 5 не е толкова стар като MT4, а дори е по-напреднал от него. Той има по-голям брой индикатори за търговия (38), което позволява на търговците да имат по-добри планове за търговия. Платформата MT5 позволява на брокерите достъп до демо акаунта. Демо сметката, подобно на MT4, няма да изтече. Ако искате да следвате план, платформата разполага с календар, който търговците могат да използват, за да правят икономически планове.

→ Никога повече не търгувайте с високи такси: Регистрирайте се с Exness безплатно!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Уеб търговия

Тази платформа е чудесна за потребители на настолни компютри и има прост интерфейс, който позволява на търговеца да навигира лесно. Освен лесната навигация платформата за уеб търговия идва с MT4 и MT5, от които търговците могат да изберат един. Някои търговци обаче смятат, че уеб търговията не е толкова бърза, колкото платформите MT4 или MT5. Уеб търговията няма индикатори, че идва, което е още един фактор, който го прави непрепоръчително да се използва.

Мобилна търговия

Потребителите на телефони, както беше посочено по-горе, имат максимално използване. Това се взема предвид, тъй като платформата е гъвкава за използване. Той идва с мобилно приложение, което може да бъде изтеглено или от Google Play Store, или от Appstore за iOS устройства. Тъй като платформата има както MT4, така и 5, търговците могат да създадат свой бот, който ще им помогне да стратегизират своята търговия. Мобилната платформа за търговия позволява на търговците да персонализират части от платформата.

Как да търгувате на платформата Exness – Урок

За да започнете да търгувате на платформата Exness, първо трябва да създадете акаунт. Създаването на акаунт е лесно, изисква само да предоставите важни документи и вашето име, но това ще бъде разгледано другаде в този преглед. След като създадете своя акаунт, Exness ще ви предостави демо акаунт.

Демо сметката не изтича, така че това ще бъде възможност за вас като търговец да научите как работи платформата на брокера. Демо сметката е полезен инструмент за начинаещ търговец. Уверете се, че сте оптимизирали използването му. След като решите, че сте готови за акаунта на живо, можете да се насочите към него.

Преди да започнете да търгувате, проверете типовете акаунти, за да видите кои са от полза за вашия търговски опит. След като сте избрали този, с който искате да започнете, продължете и направете депозит. Всеки акаунт има минимален депозит, който потребителите могат да поставят в акаунта. След това можете да започнете да търгувате.

Мениджърите на акаунти на Exness могат да ви помогнат да научите как да търгувате.

→ Никога повече не търгувайте с високи такси: Регистрирайте се с Exness безплатно!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Как да търгувате Forex

Forex търговията е един от най-популярните търгуеми активи на платформата. Форекс търговията на платформата може да се извърши лесно със следните стъпки.

Стъпка 1 – Създайте своя акаунт

Първото нещо, което трябва да направите, за да започнете да търгувате валута на Exness, е да създадете своя акаунт. Процесът на регистрация не отнема време. След като се регистрирате и потвърдите акаунта си, ще имате пълен достъп до акаунта си.

Стъпка 2 – Депозирайте пари

След създаването и верификацията на вашия акаунт, следващото нещо, което трябва да направите, е да депозирате пари във вашата сметка за търговия. В зависимост от акаунта, който използвате, има Exness минимален депозит които можете да направите в сметката. След като заредите сметката си, ще можете да търгувате.

Стъпка 3 – Изберете платформа

След като депозирате, следващото нещо, което трябва да направите, е да изберете предпочитаната от вас платформа за търговия. Изберете дали да е MT4 или MT5, или уеб търговецът. 

Стъпка 4 – Изберете валутен актив

За да започнете да печелите пари, трябва да изберете актив, който ще използвате за отваряне и затваряне на сделки. Това е важно, защото не можете да печелите пари, без да изберете цифров актив. Exness има различни валутни активи, от които човек може да избира.

Стъпка 5 – Търговия

След като сте избрали търговския актив по ваш избор, можете да започнете да търгувате. Отваряне и затваряне на сделка, наблюдавайки внимателно сделката, която сте отворили, и спечелете печалбата си. Стъпките са толкова лесни.

→ Никога повече не търгувайте с високи такси: Регистрирайте се с Exness безплатно!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Как да търгуваме криптовалути

Този брокер предлага цяла седмица на пазара на криптовалута. Това означава, че търговците имат достъп до пазара на криптовалута всеки ден от седмицата. Нека да видим как можете да започнете да търгувате с криптовалута в няколко стъпки.

Стъпка 1 – Създайте своя акаунт

Това е първото нещо, което трябва да направите, преди да търгувате с криптовалута на Exness. Отворете и потвърдете акаунта си, за да продължите към следващата стъпка. След като отворите акаунт, вие сте настроени или да депозирате пари, или да търгувате, като използвате демо версията. 

Стъпка 2 – Депозирайте пари 

След като създадете своя акаунт, депозирайте сума в него. Сумата не може да бъде по-малка от минималния депозит за вашия тип сметка. Когато търгувате, особено ако тепърва започвате, е по-безопасно да започнете със сума, която можете да загубите. Не искате да търгувате, като използвате вашия наем, пари за ипотечни плащания, училищни такси или други важни средства. 

Стъпка 3 – Изберете платформа

След като имате успешно депозирахте желаната от вас сума във вашата сметка за търговия Exness, трябва да изберете платформа за търговия.

Стъпка 4 – Изберете вашата криптовалута

Exness предлага на крипто търговците широка гама от криптовалути, от които да избирате. Преди да изберете, препоръчително е да извършите известно проучване на монетите, с които искате да търгувате. По този начин разбирате историята на тази конкретна двойка, какъв е бил маржът на печалбата и какво е нивото на риск. Няма причина да се впуснете в какъвто и да е вид търговия без проучване и адекватна информация. 

Стъпка 5 – Търговия

И накрая, това е частта, в която търгувате монетата, която сте избрали на пазара. Можете да търгувате срещу криптовалутата или срещу нея. Ако купувате конкретна крипто двойка, това означава, че казвате, че цената ще се повиши, в полза на базовата монета (бичи пазар). Докато, ако продавате валута, вие намеквате, че пазарната цена ще се понижи, в полза на котираната валута. 

Как да търгуваме акции

Със CFD върху акции търговците могат да печелят от търговия с акции на платформата. След като отворите и верифицирате сметката си за търговия, трябва да кредитирате сметката си за търговия с пари. Изберете платформа, изберете CFD акции по ваш избор и след това продължете към търговията.

→ Никога повече не търгувайте с високи такси: Регистрирайте се с Exness безплатно!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Копиране на търговия на Exness

Наскоро Exness се присъедини към други платформи за търговия в надпреварата за търговия с копия, тъй като пуснаха добавката през март 2022 г. Ако търгувате известно време, вероятно сте чували за търговия с копия или социална търговия в общността за валутна търговия. Цялата концепция за търговия с копия е такава имате полза от следването на професионален търговец на платформата Exness

Това означава, че всяко търговско движение, което прави професионалният търговец, автоматично се възпроизвежда във вашия акаунт. За разлика от други платформи с конвенционални правила за търговия, платформата Exness създаде свои собствени специални правила. Няколко търговци, използващи платформата Exness за търговия с копия, потвърдиха, че правилата са много по-лесни и лесни за практикуване. 

Някои от предимствата на платформата за търговия с копия Exness включват 

  • Платформата за търговия с копия Exness е надеждна и добре регулирана. 
  • Платформата е по-лесна за използване 
  • Exness предоставя широка гама от стратегии за търговия, които клиентите да следват. Средно платформата Exness обслужва около 40 000 активни клиенти, предимно професионални търговци. 
  • Висококачествени търговци
  • Нулев минимален обем на позицията

Както се очакваше, има и някои недостатъци при практикуването на търговия с копия на платформата Exness.

  • Няма разпоредби за проверки на капитала на стратегията. 
  • За разлика от други платформи за търговия с копия, няма такова нещо като спиране на загуба или вземане на печалба, което да помогне при управлението на риска. 

Как да настроите търговия с копия на Exness

Сега, след като разбирате какво представлява търговията с копия и как работи на платформата Exness, ето няколко лесни стъпки, които да ви помогнат да настроите търговията с копия и да се възползвате от професионални търговци. 

  1. Изтеглете приложението за търговия с копия Exness 
  2. Ако вече имате регистриран акаунт с Exness, не е нужно да се регистрирате от нулата. Влезте с вашия имейл (регистриран) и вашата парола. 
  3. Ако нямате акаунт в Exness, трябва да се регистрирате, за да влезете. Кликнете върху „Първи стъпки“, изберете вашата държава и въведете предпочитания имейл и парола. Трябва също да зададете код за отключване на приложението или можете да използвате опцията за биометрия. 
  4. За да депозирате, докоснете раздела Акаунт, щракнете върху Направете депозит, изберете метода си на плащане и след това следвайте наличните подкани, за да завършите транзакцията си. 
  5. След като влезете, отидете до основната зона на стратегията. Тук можете да разгледате различни стратегии по различни критерии. 
  6. За да копирате стратегия, щракнете върху „Стартиране на копирането“ 
  7. Изберете сумата, която искате да инвестирате 
  8. Всичко, което трябва да направите сега, е да наблюдавате търговията си, за да видите как се изпълнява стратегията.
→ Започнете социална търговия на Exness сега

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Как да отворите своя сметка за търговия

Отварянето на вашата сметка за търговия с Exness е лесно. Независимо от платформата или устройството, на което се намирате, и държавата, от която сте, процесът е един и същ. Откриването на сметка означава регистрация като търговец в платформата за търговия Exness. Когато отидете на сайта, горе вдясно ще видите бутон „вход“ и „отваряне на акаунт“. Кликнете върху бутона за отваряне на акаунт.

След като го направите, това, което ще видите, са полета, които се очаква да попълните с вашите подробности. Информацията, която трябва да включва вашия имейл, къде да поставите местожителството си и поле за парола. Уверете се, че имейлът, който предизвиквате, за да създадете своя акаунт, е достъпен, защото по време на проверката ще ви е необходим.

След като създадете своя акаунт, като нов трейдър ще имате достъп до демо акаунта. Добре е, че Exness има демо сметка, защото ви позволява да знаете как е платформата, преди да депозирате пари в реалната си сметка. Демо акаунтът няма да изтече и все още може да се използва дори след като акаунтът ви на живо е готов.

Проверка на акаунта

Когато получите достъп до демо акаунта, вие сте само на една крачка. Брокерът ще поиска да потвърдите акаунта си. Трябва да представите двата документа Exness ще трябва да потвърди вашия акаунт. Ще бъдете ограничени само до демо акаунта, без да предоставяте документите. 

За проверка потребителите трябва да предоставят средство за идентификация (примерите включват национална лична карта, национален паспорт или шофьорска книжка). Потребителите също ще трябва да предоставят доказателство за пребиваване - най-често срещаното е сметката за комунални услуги. След като предоставите тези документи, ще отнеме известно време, докато акаунтът ви бъде потвърден. След като го направите, можете да депозирате пари за търговия.

След като сте финансирали сметката си, можете да започнете да търгувате с реалната си сметка.

  • Потвърдете акаунта си за няколко минути
  • Въведете вашите лични данни
  • Качване на снимка или сканиране на документ за самоличност
  • Качете снимка или сканирайте документ за потвърждение на адрес

Как да влезете в Exness

За да влезете във вече съществуващ акаунт, процедурата е лесна. Независимо от телефона или устройството, което използвате. За да влезете в акаунта си за търговия, трябва само да кликнете върху бутона за вход горе вдясно на екрана. Ако активирате мобилното приложение, влизането трябва да е само на бутона.

→ Влезте в акаунта си за търговия Exness сега!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Трябва да попълните празните полета с правилната информация, когато щракнете върху тях. Exness просто се нуждае от вас като писател, за да предостави вашия имейл. Имейлът, който въвеждате, трябва да е този, който сте използвали при създаването на акаунта. След като въведете пощата си, въведете паролата си и щракнете върху „продължи“. Ако информацията, която сте попълнили, е правилна, трябва да имате достъп до вашата сметка за търговия.

Ако сте забравили паролата, можете да кликнете върху „забравена парола“, което ще ви помогне да получите достъп до вашата сметка за търговия. След като го направите, на вашия имейл ще бъде изпратена връзка за потвърждение. Отидете на своя имейл и след това щракнете върху връзката. Връзката ще ви позволи да създадете нова парола.

Как да депозирате пари на Exness

С използването на някои от наличните методи на плащане търговците могат да правят безплатни и бързи тегления и депозити. За да депозирате пари във вашата сметка за търговия, трябва да имате акаунт за настройка, който е потвърден. Само проверени сметки Exness могат да депозират пари и започнете да търгувате с тяхната реална сметка.

Когато сте влезли, ще трябва да кликнете върху депозит и след това в този раздел да въведете цифрата, която искате да депозирате във вашата сметка за търговия. Кликнете върху „потвърди“ бутон, който се появява, за да потвърди процеса. След това можете да изберете метод на плащане по ваш избор. Някои от методите на плащане, които този брокер предоставя, включват следното:

  • Методът на картата е, че няма да е необходимо да използвате нито Master, нито кредитна карта.
  • Криптовалути, включително bitcoin и Ethereum
  • Безжични преводи през вашата банка
  • Електронни портфейли като Neteller, Skrill и др

След като изберете метод на плащане, кликнете върху „потвърдете депозита“. Депозит на Exness не губи време. След като щракнете върху бутона в рамките на няколко секунди, вашият депозит трябва да се отрази на платформата. Депозитите нямат такси, така че можете да правите толкова депозити, колкото искате.

Не забравяйте, че има минимална сума, която можете да използвате, за да финансирате сметката си за търговия. Тази сума варира в зависимост от вида на акаунта, който използвате. 

→ Никога повече не търгувайте с високи такси: Регистрирайте се с Exness безплатно!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Как да теглите средства на Exness

След като реализирате печалбата си, вие искате да премахнете част от нея и да направите нещо, независимо дали е решаване на житейски проблем или нещо друго. В Exness процедура за теглене е лесно да се работи. Кликнете върху бутона за теглене и въведете цифрата, която искате да изтеглите от вашата търговска сметка.

След като въведете фигурата, изберете бутона за потвърждение, за да потвърдите тегленето си. Трябва да изберете един от методите на плащане на Exness, за да получите парите. С избор от един от неговите методи на плащане, брокерът ще ви изпрати парите ви чрез медията, която сте избрали.

За съжаление, процедурата за теглене не е толкова бърза, колкото депозита, който веднага получава парите, които сте финансирали във вашата сметка. Методът на теглене ще отнеме до 3 дни преди парите ви да се отразят. Трите дни ще трябва да попадат в рамките на работните дни, а не в почивните дни. Това е единственият начин да изтеглите парите си. 

Начините на плащане са същите като депозита. Exness не таксува за теглене; трябва обаче да сте сигурни, че методът, който използвате, няма да ви таксува. Ако изглежда, че сте срещнали проблем по време на тегленето, трябва да се обадите на отдела за поддръжка на клиенти, за да ви помогне да разрешите проблема, пред който сте изправени. Същото трябва да важи и за всеки проблем, който срещнете на платформата.

  • Продължителността на тегленето може да отнеме от няколко часа до 3 дни
  • Без такси за теглене
  • Брокерът може да поиска проверка на начина на плащане
→ Никога повече не търгувайте с високи такси: Регистрирайте се с Exness безплатно!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Поддръжка на клиенти за търговци Exness

От положителна страна, Exness предоставя на своите търговци достатъчно подкрепа. Първата подкрепа, която предоставя на своите търговци, е поддръжката на ЧЗВ. Често задаваните въпроси са едни от най-обмислените въпроси, които клиентите на платформата искат да зададат. Повечето от често задаваните въпроси вече съдържат отговорите, от които клиентът се нуждае. Това означава, че не е необходимо да преминават през стреса на екипа за поддръжка на клиенти.

Можете да се обадите на поддръжката на клиенти, ако не намерите това, от което се нуждаете в секцията с често задавани въпроси. За лесна комуникация Exness осигурява поддръжка на клиенти, която комуникира 14 езика за клиенти които може да имат въпроси. Поддръжката на клиенти не работи денонощно всеки ден, тъй като е затворена през почивните дни. Не е същото обаче за английския език, който има поддръжка 24/7. Обадете се – +800980600

Сайтът разполага с виртуален асистент, с когото можете да разговаряте, ако искате да обсъдите някакъв проблем. Имейл също е достъпен на уебсайта – [email protected]. Пощата е достъпна денонощно. 

Номер за обслужване на клиенти:Поддръжка по имейл:Чат на живо:Наличност:
+800980600[email protected]Да, наличен24/7

Как да се научите да търгувате с Exness:

С помощта на различните си образователни ресурси, научаването как да търгувате на Exness беше лесно. Както бе споменато по-горе, Exness има академия с материали, които търговците от цял свят могат да научат. Освен това платформата има блог с различни статии, написани от нейния екип, за да помогнат на търговците да разберат търговията на платформата.

Плюс към него е демо акаунтът, който е достъпен веднага след като създадете своя акаунт. Всичко това прави обучението как да търгувате на неговата платформа лесно за адаптиране на новодошлите. Exness има център за новини и a Уеб телевизия който предоставя актуализации относно проблеми с търговията и пазарни промени.

Търговците имат достъп до уебинари и събития на живо, които учат хората как да търгуват на платформите и информация за някои от най-добрите активи, които не бива да пропускат. Търговците, които обръщат внимание на тези полезни ресурси, бързо ще могат да разберат как работи търговията на платформата на тази фирма.

→ Никога повече не търгувайте с високи такси: Регистрирайте се с Exness безплатно!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

В кои страни се предлага Exness?

Exness е достъпен за търговци в повечето части на света, но въпреки това, поради своите разпоредби, засега не може да се разшири толкова, колкото би трябвало. Те са лицензирани, което ръководи дейността им във всеки регион, в който съществува.

Някои от страните, в които клиентите могат да търгуват с Exness, включват:

  • Кения
  • Чили
  • Бразилия
  • Япония
  • Индия
  • Виетнам
  • Индонезия
  • Южна Африка
  • Нигерия
  • Китай
  • Кюрасао
  • Тайланд, за да назовем само няколко. 

Въпреки това, клиенти от следните държави не се приемат да търгуват на платформата – Австралия, Канада, Малайзия, Русия и Северна Корея. Търговците в този регион, за съжаление, не получават възможност да търгуват на платформата на Exness.

Предимства (плюсове) от използването на платформата за търговия Exness:

По-долу предимствата от използването на Exness включват следното:

  • Търговците обичат да търгуват с много ниска комисионна
  • Брокерът предлага на търговците достатъчно възможности за избор при избора на тип сметка. Сметките имат това, което ги прави различни от останалите.
  • Както тегленето, така и депозитът не привличат такса и това прави търговията на платформата възможно най-евтина
  • Демо акаунт идва с платформата за търговия
  • Exness предлага на търговците образователни ресурси, които ще им позволят да подобрят своите търговски умения.
  • Брокерът предлага много тесен спред във всеки от акаунтите. Това прави търговията интересна.
  • Достъпни са различен брой активи.
  • Удобна за потребителя платформа с различни ресурси, за да я разберете по-добре
  • Брокерът разполага с технология за социално копиране
  • Той е под регулацията на популярни финансови органи, които контролират операциите му вътрешно и външно.
→ Никога повече не търгувайте с високи такси: Регистрирайте се с Exness безплатно!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Недостатъци (минуси) на използването на платформата за търговия Exness

Въпреки че брокерът има много предимства, той има и недостатъци.

Част от тези недостатъци включва следното:

  • Някои клиенти, за съжаление, не могат да търгуват на платформата. Това води до ограничения за тези клиенти.
  • В резултат на броя на регулаторните органи работата на фирмата отнема дълъг процес
  • Поддръжката на клиенти за други езици не работи 24/7
  • Изследователските материали се считат за недостатъчни

Exness надеждна платформа за търговия ли е?

Обединявайки всички свои функции, този брокер доказа, че има надеждна платформа за търговия. Exness има безплатен демо акаунт, достъпен веднага след като търговецът създаде своя акаунт. Има минимален депозит за стандартните сметки и сметки за стандартни центове, който е достъпен за повечето хора.

С офиси освен централата, Exness може да работи бързо и да разшири обхвата си. Най-важното е, че фирмата е под регулацията на CySEC, FSA, FCAи някои други финансови регулаторни органи. Те правят брокера сигурно и надеждно търговско пространство за търговци.

Не можете да се задържите с този брокер, защото той е предоставил достатъчно ресурси, за да научи новите търговци как да започнат да търгуват на платформата. Exness продължава да подобрява своята технология, правейки платформите по-лесни за потребителя. Неговата прозрачност позволява търговията да бъде честна.

Заключение: Exness е легитимен брокер за търговци

Платформите за търговия Exness позволяват на търговците да извършват бързи транзакции. Брокерът има правила, а типовете акаунти позволяват на всеки да избере сметка, която му подхожда. Благодарение на образователните ресурси и уебинарите, търговците могат лесно да научат валутна търговия.

Брокерът позволява търговия с копия, добър инструмент за нови търговци.

Като част от инструментите, налични на платформата, Exners има калкулатор, конвертор и VPS хостър. Всички тези инструменти позволяват по-лесна търговия. VPS позволява стабилност на връзката, докато търгувате на платформата. Това позволява гладка работа, докато търгувате на Exness.

Наличието на награди показва, че Exness е добър онлайн брокер. Поддръжката на клиенти е окуражаваща, като 14 езика да помогне за справяне с проблемите на клиентите. Клиентите се радват на ниски такси за търговия докато търгувате с някоя от платформите за търговия.

  • Повече от 3 наредби
  • Нисък минимален депозит от само $ 1
  • Различни типове акаунти за търговци
  • Спредове от 0,0 пипса
  • Бързо изпълнение и сурови спредове
  • Висок ливъридж 1:500
  • Лична поддръжка на повече от 14 езика
  • Дълбок ликвидност и без рекотиране
→ Никога повече не търгувайте с високи такси: Регистрирайте се с Exness безплатно!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

ЧЗВ – Често задавани въпроси:

Exness има ли бонуси?

Exness няма особено постоянен бонус, който предлага на своите клиенти. Въпреки това, брокерът предоставя бонуси от време на време, но те изтичат след определен период. Ако искате да се насладите на бонуса, когато излезе, най-добре е да го гледате.

Exness позволява ли търговия с криптовалута 24/7 на ден?

Да, търговците, които искат да търгуват с крипто монети, имат избор да извършват сделки за една нощ. Независимо от вида на вашия акаунт, търговията на Exness ви позволява да търгувате с криптовалути за цял ден. Търговията с крипто за една нощ ще ви струва такса. Хората в ислямските държави получават акаунт без суап.

Колко време ще отнеме, за да проверя моята търговска сметка на Exness?

Създаването на акаунт, стига да имате добър интернет, е много бързо. След като приключите със създаването на акаунта си, ще трябва да потвърдите акаунта си за търговия. За да направи това, Exness ще се нуждае от доказателство за самоличност и пребиваване. Когато ги предоставите, трябва да отнеме Exness 24 часа, за да подготвите сметката си за търговия.
Някои хора се оплакаха, че след 24 часа все още нямат достъп до сметките си за търговия. Ако се сблъскате с такъв проблем, можете да проверите имейла си, за да видите дали екипът на Exness ви е изпратил някакво съобщение, или можете да се обадите на поддръжката на клиенти за помощ. 

Exness измама ли е или не?

Exness има лицензи, с които работи. Има лицензи от големи компании за финансова проверка. Това означава, че не е измама. Откакто фирмата стартира през 2008 г., тя остава и броят на активните потребители продължава да расте. Това е знак, че брокерът наистина е легитимен.
Пазарите Exness са прозрачни, като предлагат еднакво пространство за търговия на всеки търговец от един и същи тип сметка.

Кой е най-добрият тип акаунт на Exness?

Ако искате да започнете да търгувате на Exness и ви е трудно да знаете коя сметка да изберете, най-добре е да изберете стандартни сметки. Те имат достъпен минимален депозит, който е добра отправна точка за начинаещ. Хубавото на стандартния акаунт е, че дори професионалистите могат да го използват. 
Собствениците на стандартни акаунти разполагат с платформата MT4 за себе си и могат да изпълняват множество функции и имат сигурна платформа за търговия. Платформата MT4 разполага с широк набор от активи, от които търговците могат да избират.

Добър ли е Exness за нови търговци?

Да, това онлайн брокер има всяка функция, която го прави добър за нови търговци. Exness има демо сметка, която начинаещите могат да използват при практикуване на търговията. Друг фактор, който го прави добър за начинаещи, е разграничаването на типа акаунт. Exness има стандартен цент и сметка, идеални за нови трейдъри, за да започнат да търгуват на Forex.
Exness има лесен за достигане академичен ресурс, където новите търговци могат да получат знания за търговия по всяко време и място. Учебните материали са достатъчно добри. Освен демонстрация, тип акаунт и академичен ресурс, Exness има социална търговия с копия.
Социалната търговия с копия може да се извърши с прости стъпки. Таксата по време на търговията също е достатъчно добра за нови търговци. Exness има лесна за използване платформа за нови търговци.