12345
4.9 / 5
Рейтинг на отбора Binaryoptions.com Готови защо можете да ни се доверите Binaryoptions.com преглежда услугите за търговия съгласно стриктни насоки и спецификации. Брокерите и платформите се тестват с реални пари и се проверяват всички функции, които са от съществено значение за бинарните търговци. Тестваме сигурността, офертата, таксите, софтуера, поддръжката и много повече в нашите отчети за опит и рейтинг. Като търговци с повече от 10 години опит, ние знаем точно какво е важно при избора на добър брокер и платформи за търговия. Вижте нашата методология за това как да оценявате брокери.
Оттегляне
5
Депозит
5
Оферти
5
поддържа
4.5
Платформа
5

Преглед на IC Markets – Трябва ли да се регистрирате или не? – Брокер тест

  • Регулира се от ASIC, CySEC, FSA & SCB
  • Сигурни депозити и тегления
  • Ниски такси за търговия от 0,0 пипса спред
  • Наличен безплатен демо акаунт
  • Без такси за неактивност
  • MetaTrader 4, MetaTrader 5, cTrader платформи

IC Markets е водещ брокер за търговия в много нации. Компанията предоставя много инструменти за търговия и позволява на търговците достъп до най-големите платформи за търговия. Регулирана в различни области, брокерската компания предлага сметки без комисионна.

В допълнение към опциите за търговия започвайки от 0,0 пипса с минималните пики, компанията предлага портал за ограничена ликвидност с всички популярни доставчици на ликвидност. Това означава, че можете да получите максимална скорост и да търгувате с най-ниските цени на пазара.

В този преглед на пазара на IC ще разгледаме всички подробности за онлайн брокер подробно. Трябва ли да се регистрирате с него и инвестирам пари? – Прочетете нашия експертен тест сега!

Официалният сайт на брокера IC Markets
Официалният сайт на IC Markets

Какво е IC Markets? – Информация за фирмата

IC Markets за първи път отвори врати през 2007 г. The Австралийска фирма има централа в Сидни и работи в много страни. През годините IC се превърна в един от водещите брокери в света. Компанията е многостранна и многорегулирана, предлагаща услуги на физически лица, търговци на дребно и други клиенти в световен мащаб.

IC Markets обем на търговия

Мнозина разчитат на компанията, защото услугата е достъпна от дълго време. Докато променливите пазарни условия и икономическите неволи доведоха до появата и заминаването на много компании, IC Markets остана наоколо. Това означава, че лидерите и членовете на екипа знаят какво правят и с времето стават все по-добри в занаята си. Мнозина се доверяват на тях за обработка на средства от всякакъв размер поради тяхната дълготрайност.

Форекс, крипто, суровини, акции, акции, Облигации, CFD, метали и индекси са достъпни за търговци, използващи платформата. Включени са над 2000 търговски цели. Инструментите могат да работят с помощта на водещи в индустрията платформи за търговия като MetaTrader 4\5 и cTrader.

Платформата има репутация на високотехнологична технология, безупречна ликвидност и бърза връзка. Уеб приложението е отзивчиво и има почти нулево забавяне. Корпорациите и големите бизнес субекти имат достъп до сделките, а физическите лица също могат да се възползват от голямата ликвидност.

 

Кои разпоредби и органи покриват IC Markets?

Официалното лого на комисията по ценни книжа на Бахамите (SCB)

Когато обсъждаме регулация, различни институции и официални лица са регулирали IC Markets по целия свят.

Списъкът включва:

Официалното лого на CySEC

Трябва да разберем, че различни регулиращи и регулаторни органи имат юрисдикция в различни части на света. Можете лично да изберете дали искате максимални опции за търговия или строги регулации, когато решите да търгувате с IC Markets. Налични са в зависимост от местоположението на избрания от Вас филиал. Можете да отворите сметка в международния клон на IC Markets, ако искате да избегнете ограничения върху артикулите, които имате право да търгувате.

Официалното лого на Австралийската комисия по ценни книжа и инвестиции (ASIC)

Някои от регулаторите в списъка ограничават търговията с конкретни продукти, но техните правила се прилагат само за определени юрисдикции. Все още можете да имате бърза и безопасна търговия с IC Markets, без да подлежите на регулиране като много потребители по целия свят, които търгуват със свобода и максимален ливъридж. Годините безупречно обслужване гарантират стабилността и надеждността на брокера за търговия с различни продукти без ограничения.

Официалното лого на Органа за финансов надзор на Сейшелите (FSA)

Компаниите наложиха регулации в много от своите субекти, за да ви покажат колко добре лидерите управляват своята платформа и защо са спечелили доверието на стотици хиляди търговци, които търгуват на нея. Можете да работите със сигурност, че компанията прави всичко според книгата по напълно прозрачен и отговорен начин.

 IC Markets оферти и условия за търговия

IC Markets правят всичко възможно, за да преглеждат и избират най-добрите доставчици на ликвидност. Екипът актуализира списъка си с доставчици на ликвидност непрекъснато, за да може да предложи максимален брой опции за търговците. Търговците могат да купуват и продават, след като проучат всички цени на пазара. В допълнение към качеството на търговския процес, скоростта също се подобрява поради достатъчно доставчици на ликвидност.

Технология от висок клас:

Всичко е работа в екип и това е особено вярно в търговията. Много екипи и членове на екипа трябва да работят едновременно, за да осигурят най-добрата търговска услуга за клиентите. Информационният поток от предградията на IC Markets е доказателство за такава работа в екип. IC Markets използва технология от висок клас, за да предостави перспектива от орлово око на клиентите. Технологията сортира и филтрира доставчиците на ликвидност въз основа на техните ценови предложения.

Доставчиците на ликвидност на IC Markets
IC Markets работи с най-големите доставчици на ликвидност на пазара

Това означава, че клиентите винаги ще знаят за най-добрата оферта от всички доставчици на ликвидност, принуждавайки ги да се конкурират помежду си и да предоставят по-добри сделки. Функция в реално време също гарантира, че плочите имат ниска латентност и надеждна услуга. Дълбоките ликвидни басейни и ниските цени са лесно достъпни в IC Markets.

Технологията от висок клас и тесните спредове правят IC Markets най-добрият вариант за търговци, които предпочитат автоматизирана търговия чрез роботи или скалпиране. Времето, необходимо за извършване на сделки, е най-бързото на пазара и много опитни търговци имат сметки във фирмата специално за автоматизирана търговия.

Налични са над 50 доставчици на ликвидност:

Търговците могат да избират от 50+ доставчици на ликвидност, когато правят сделки. За разлика от други услуги за търговия, IC Markets ви позволява неограничен и директен достъп до хедж фондовете, инвестиционни банки и различни места. Посредникът е навън и няма риск от увеличения на цените, допълнителни проблеми или комисионни при търговия с IC. Това е една от причините IC Markets да е популярно име за търговците по целия свят.

Ако изключим Япония от уравнението, IC Markets е най-големият борсов посредник в света. Компанията улеснява близо един милион сделки дневно и милиарди долари минават през платформата. Всичко това е възможно чрез най-високата в своя клас технология и двигатели в Център за данни New York Equinix NY4. Двигателите имат възможно най-ниския период за изпълнение на търговията от 35 микросекунди, което позволява бърза търговия за всички потребители.

Тест и преглед на платформите IC Markets:

IC Markets предлага 3 вида платформи за търговия:

  • MetaTrader 4
  • MetaTrader 5
  • cTrader

IC Markets преобърна всичко, за да гарантира, че неговите потребители получават най-добрите платформи в бизнеса и търгуват безпроблемно. Големи имена като MetaTrader 4, MetaTrader 5 и cTrader са част от списъка на платформата в IC. Инструментите са лесни за използване и са известни със своята високотехнологична технология. Но услугата не спира дотук, тъй като технологията от висок клас на IC Market, интегрирана в платформите, предоставя перспектива от орлов поглед върху цените и най-добрите търговски услуги за клиентите. 

Няма дискриминация спрямо физически лица и малки търговци, тъй като и двамата получават достъп до една и съща технология от висок клас, независимо от размера на сделките, които извършват.

Можете да изберете MetaTrader, ако харесвате дълготрайност и добро приемане. Известно е, че инструментът е платформата за търговия за много търговци и е най-популярният в списъка. От друга страна, ако искате опитайте нещо ново, което включва повече функции, можете да изберете cTrader. Въпреки че не е толкова подправен като Meta, той се ползва с доверие от много търговци и расте в популярност.

В допълнение към разнообразието от платформи за търговия, компанията има търговско приложение за мобилни телефони. Тук можете да търгувате, докато сте в движение. Ако сте на място, където използването на вашия лаптоп или настолен компютър не е удобно, можете да отворите приложението на телефона си и да управлявате всичките си сделки безпроблемно. Освен това имате възможност да видите кои нови активи са в тенденция на пазара и да правите нови поръчки. 

Активи и ливъридж на платформите за търговия:

  • Форекс (ливъридж 1:500) и 61 валутни двойки 
  • 20+ стоки (ливъридж 1:500) 
  • 25 индекса (1:200 ливъридж) 
  • 9+ облигации (1:200 ливъридж) 
  • 21 криптовалути (1:200 ливъридж с MT4 и 1:5 ливъридж с cTrader)
  • 1800+ акции
  • 4 фючърса (1:200 ливъридж)

Спредове

  • Сурови спредове от 0,0 пипса
  • Спредовете остават тесни 24 часа в денонощието, 5 дни в седмицата, поради разнообразния ликвиден микс

MetaTrader 4 (MT4)

IC Markets MetaTrader 4 на настолен и лаптоп

MT4 натрупа лоялна потребителска база от един милион, откакто се присъедини към пазара. Той е удобен за потребителя, безплатен и съвместим с много устройства и браузъри. Можете да го получите за вашия работен плот и да го използвате направо от любимия си браузър. Можете също да използвате мобилното приложение на вашето Android или IOS устройство като го изтеглите от Apple Store или Play Store. Мнозина разчитат на платформата за вземане на разумни решения и по-добри сделки чрез анализиране на графики и пазарни цени с най-новите технологии.

MT4 е предпочитаният избор за мнозина, тъй като е лесно достъпен за начинаещи, които искат да търгуват с минимална информация и поддържа усъвършенствани инструменти за анализ за ветерани или опитни търговци. Гъвкавостта я превърна в световно известно име и водеща платформа.

IC Markets си партнира с MetaTrader 4, за да осигури най-доброто изживяване и ефективност. Има много последователи на търговци, използващи MT4 в IC Markets. Отзивите показват, че почти всички потребители са доволни и дори доволни от опита си при използване на MT4 при IC Markets.

IC Markets позволява акаунти със стандартен и необработен спред, когато потребителите търгуват с MT4 през платформата. Наградената технология на MT4, съчетана с услугата за бързо обучение на IC и гъвкавата среда, дава най-доброто от двата свята за нови и опитни търговци.

Характеристики на MetaTrader 4 (MT4).:

  • Регулируем ливъридж и напълно адаптивен потребителски интерфейс с редактируеми графики правят най-доброто потребителско изживяване и приятелска среда, докато търгувате на настолен/лаптоп или мобилен телефон.
  • Най-добрите на пазара спредове и ниски комисионни които осигуряват прозрачност и справедливост.
  • Гъвкави опции за финансиране и теглене за потребители, които работят дори когато имат промяна в мнението си относно дадена сделка или искат да променят своите поръчки.
  • Стратегически тестер за бектест на експертни съветници и MQL4 и програмиране език за кодиране на персонализирани индикатори и скриптове позволява адаптивни и гъвкави функции за напреднали търговци, които искат да вземат нещата в свои ръце.
  • Различни инструменти за търговия за анализиране на пазари, които включват ценови котировки в реално време в прозореца за наблюдение на пазара, предоставят на опитни и нови търговци всички инструменти, необходими за успех в техните проницателни сделки.
  • Автоматизирана търговия с експертни съветници прави живота лесен за тези, които искат да използват автоматизация и ботове, за да търгуват пасивно. Това е чудесно за заети хора, които се опитват да жонглират търговията със забързаната си работа или семейни графици. 
  • Уведомяване чрез имейл, SMS и изскачащи прозорци на платформата относно известията за цените информира потребителите по всяко време.
  • Аn онлайн общност, където можете да копирате сигнали за търговия & изтеглете допълнителни инструменти, които карат хората да се чувстват като част от нещо по-голямо и ги въвличат в разговора относно най-новите тенденции и актуализации.
Факти за MetaTrader 4 на IC Markets

MetaTrader 5 (MT5)

IC Markets MetaTrader 5 диаграми
IC Markets MetaTrader 5 диаграми

MetaTrader 5 е най-новата всеобхватна платформа за търговци. Платформата предоставя достъп до чуждестранна валута, индекси, акции, облигации, крипто и различни стоки на едно място. IC интегрира този инструмент в своята платформа, за да помогне на потребителите да бъдат в крак с най-новите технологии и да имат лесен достъп до продукта по техен избор. Форекс търговците могат да улеснят живота си, като търгуват чрез IC Markets, използвайки MetaTrader 5. Но услугата е подобна на тази, предоставена от по-ранната версия, MetaTrader 4. MetaTrader 5 предлага нови функции за търговци, които се фокусират върху акции и облигации. 

MT5 е подобрение на MT4, което води индустрията в продължение на няколко години. Характеристиките на графиките са променени и идват с инструменти за наблюдение, които позволяват на търговците да проследяват своите поръчки. Можете да следите сделката, която сте поставили, и да коригирате позицията си чрез скорост и лекота, когато използвате MT5. Освен това можете да използвате MT5 за Raw Pricing и Standard акаунти, ако търгувате с IC пазари.

MetaTrader 5 се предлага със съвместимост с необработени цени и висока скорост. Предлага спредове, започващи от 0,0 пипса, и имате цялата свобода, защото няма ограничения. Автоматизираната търговия става по-лесна от преди с безупречна скорост на изпълнение. Платформата е достъпна за безплатно изтегляне от App Store и Apple store.

cTrader

IC Markets преглед на cTrader
Преглед на IC Markets cTrader

cTrader е известен с това, че е дискретна и лесна за използване платформа, която позволява бързо изпълнение и последователно наблюдение на сделките. Външният вид и интерфейсът са елегантни и напомнят за висок клас технологии. Можете да търсите по света за активи, които отговарят на вашите предпочитания, и да проследявате всяка сделка, която правите, като използвате cTrader на IC Markets.

Дневна търговия, скалпиране и всеки стил на търговия, който изберете, са достъпни чрез платформата. Ще получите голяма ликвидност и бързо обслужване, когато използвате cTrader.

Единственият недостатък на cTrader е, че е по-малко популярен от MetaTrader. Следователно може да не го намерите на всяка платформа. Това може да е проблем, ако се опитате да пренесете търговията си от една платформа на друга. Но ако се придържате към платформа, която интегрира cTrader, можете да сте сигурни, че получавате най-добрата технология за обслужване и се конкурирате с търговци в световен мащаб. Много клиенти търгуват с cTrader ежедневно без проблеми, а рецензиите показват, че отговаря на други платформи по отношение на ефективността и надеждността си.

cTrader Накратко:

  • Форекс и CFD котировки в реално време, за да ви помогнат да изберете най-ниските цени.
  • Спредове и ниски комисионни, които са конкурентни на МТ
  • Бързо изпълнение на поръчки и неограничена търговия, която включва опции за скалпиране
  • Опции за течен фонд и теглене с много опции за поръчки.

 Индикатори, диаграми и инструменти, налични на IC Markets

IC Markets autochartist интеграция
На 11 октомври 2017 г. IC Markets обяви официалното си партньорство с водещия в индустрията Autochartist

IC Markets позволява достъп до различни инструменти, които помагат на търговците да вземат информирани решения с подробни данни в реално време относно цени и пазари. Въпреки че не са включили марки като Autochartist и Trading Central, те компенсират това, като имат много опции като технически индикатори, икономически календари, VPS, пазарни данни, и още.

Платформата включва много инструменти за пасивни търговци. Той също така позволява на търговците с разширени изисквания да програмират своите стратегии. Има безброй начини опитен търговец да използва платформата. Сложни стратегически опции са възможни чрез различни инструменти. Независимо дали искате да търгувате отстрани за забавление или да се потопите професионално, IC Markets ви покрива.

Официалното лого на AutoChartist

Ако сте начинаещ, можете постепенно да изберете инструмента за търговия, който работи за вас, като преминете през списък с няколко опции. Няма нужда да се плашите от процеса на учене. Можете да правите по-малки сделки и да си проправяте път към големи транзакции. След като свикнете с инструментите и знаете как да ги използвате, ще имате по-лесно и по-приятно време за търговия. Можете да станете експерт за кратък период от време, защото инструментите са лесни за използване и лесни за научаване. Стотици инструменти на пазара означават, че ще намерите няколко, които харесвате, независимо от вашите предпочитания.

MT4 Разширени инструменти за търговия

Търговията с MT4 е един от най-популярните начини за навигация на пазара с всяка компания. IC Markets не е изключение, тъй като много потребители търгуват с MT4. Търговците имат различни инструменти на свое разположение, когато използват MT4.

Спред пазари, дълбочина на пазара, търговия със стълби, калкулатор на търговски риск и шаблони за персонализирани поръчки са само някои от инструментите, които MT4 търговците могат да използват, докато търгуват с IC Markets. IC има 20 инструмента за търговия, които са вградени и не се срещат никъде другаде. Повечето брокерски фирми предлагат MT4 услуги без допълнителни инструменти, така че пазарът на IC преодоля празнината, превръщайки се във водещ брокер за търговия с MT4.

Някои от инструментите и техните функции включват:

  • Мениджър на пазара: Мениджърът на пазара ви позволява да наблюдавате и контролирате всичките си търговски практики в един раздел. Той е идеален за организация и удобен за потребителя.
  • Карта на сесията: Можете да видите какво е тенденцията в световен и местен мащаб с опростен преглед на всички големи търговски артикули и продукти, използвайки Карта на сесиите.
  • Мениджър на аларми: Мениджърът на аларми е като Siri на iPhone, асистент с вашата търговска информация, за да ви дава актуализации и известия в реално време на множество устройства и дори социални медии.
  • Корелационен търговец: Correlation Trader ви позволява да сравните две сделки и да направите разумен избор.
  • Търговец на тик графики: Можете да видите традиционни диаграми и диаграми на времевата линия с помощта на Tick Chart Trader. Инструментът е най-добър, когато искате да разберете необработените данни.
  • Търговски терминал: Шаблон за поръчка, прецизна търговия и други програми са включени в Trade Terminal.
  • Стелт поръчки: Можете да скриете чакащи поръчки от други участници, като използвате Stealth Orders.
  • Мини терминал: Мини терминалът е подобен на търговския терминал, с изключение на това, че се фокусира върху една конкретна диаграма. Помага ви да увеличите конкретни сделки.
  • Excel RTD: Можете да управлявате няколко акаунта наведнъж с помощта на Excel RTD
  • Корелационна матрица: Корелационната матрица предоставя незабавно информация за цената, така че няма да пропуснете възможности за търговия.
  • Търговец на чувства: Можете да видите кои сделки са отворени в реално време и да сте наясно с пазара 27/7 с помощта на Sentiment Trader.

MyFxBook AutoTrade

IC Markets - MyFxBook AutoTrade
IC Markets – MyFxBook AutoTrade

MyFxBook е по-нова версия на ZuluTrade, създадена от друга компания. Можете да свържете акаунта си с техните официални уебсайтове; програмата ще предостави опции за търговски сигнали. Избирате сигнал и копирате сделката. Няма начин да сте сигурни, когато използвате този инструмент, защото хората вземат решения въз основа на импулс, емоция или нужда от схема за бързо забогатяване. И вие може да станете жертва на техния лош избор, когато копирате техните сделки.

От друга страна, може да спечелите много. Може да направите най-добрия възможен ход, като копирате добър търговец. Единственият начин да разберете е да рискувате инвестицията си и да вярвате в преценката на другите. Подобно на Zulu Trader, това не е всеки. Отделете време и решете дали искате да опитате. Но все още можете да се възползвате от многото инструменти, интегрирани в MyFxBook, без да рискувате парите си. Пазарни анализи, настроения и други са достъпни на платформата.

Виртуален частен сървър

IC Markets Виртуален частен сървър (VPS)

Можете да използвате виртуален частен сървър (VPS), ако имате ограничения във времето и местоположението, които не ви позволяват да сте онлайн 24/7. Платформата за търговия може да работи на живо през облака и ще има най-новата технологична скорост и ефективност. IC Markets позволява VPS система за търговия, така че можете да участвате пасивно, докато сте офлайн или работите.

Ако вашият работен или семеен график не ви позволява да сте онлайн или ако вашият интернет не е наличен през цялото време, можете да използвате VPS без проблеми. Освен това няма да бъдете натоварени с наблюдение и проверка на търговията си всеки час.

Можете да сте сигурни, че имате най-високата сигурност, интегрирана във вашите сделки, и няма нужда да купувате сървър или да изучавате нов софтуер, за да правите поръчки. IC Markets разполага със своите сървъри до облачна услуга, така че можете да изберете близка компания, за да имате безпроблемна и бърза връзка. Forex VPS, Beeks FX VPS и NYC сървърите имат партньорства с IC Markets. Следователно можете да получите безплатна VPS услуга, ако търговията ви надхвърли 15 лота за 30 дни.

Ако вече сте запознати с пасивната търговия с помощта на роботи, VPS може да бъде истински спасител. Животът ви ще бъде по-лесен, защото не е нужно да следите ежедневните си поръчки. Можете също да направите значителна печалба въпреки таксите за сървъра, защото максимумът, който може да получите, е $50 за 30 дни. Услугата си заслужава цената, защото ви спестява ежедневна работа.

ZuluTrade

Официалното лого на ZuluTrade

Zulu Trade е тенденция, защото светът става все по-социален с всеки изминал ден. Социалните медии са по-популярни, отколкото бяха преди, и са част от живота на всеки. Zulu е инструмент за социална търговия, който ви позволява да се учите и да печелите от други опитни търговци, като копирате техните сделки. Имате пълен контрол върху търговските сигнали, които копирате, и можете да решите кои поръчки да се показват във вашето търговско портфолио.

Мнозина харесват търговията с копия, защото е лесна и обичат да се освобождават от отговорността да анализират всяка сделка, която правят. Но някои искат да преминат през всяка част от търговията сами, за да знаят точните подробности за всеки ход, който правят. Те не искат да залагат на други мнения и искат да контролират парите си с неразделено внимание. В крайна сметка зависи от вас да решите дали искате да копирате сделки, но ако искате да го направите, IC Markets е готов за вас.

МАМ

MAM означава Мениджър на множество акаунти. Можете да използвате този инструмент, ако търгувате за множество клиенти. Можете да управлявате всички сделки на вашите клиенти отделно и да получавате информация на живо, за да видите как се представя всяка сделка. Можете да разпределите отделни папки за всеки акаунт (клиент), когато използвате MAM на IC Markets. Можете да се съсредоточите върху поръчките си с неразделено внимание, а организацията минава през удобен за потребителя софтуер.

MAM работи най-добре с MT4 и е популярен софтуер, използван от мениджъри на пари по целия свят. Можете да използвате експертни съветници и да контролирате множество клиентски акаунти в един раздел. Можете да търгувате със стотици или дори хиляди клиентски сметки наведнъж. Скоростта ще остане същата, както когато работите с един акаунт и можете да правите поръчки на едро и да ги управлявате заедно, ако предпочитате.

Характеристика:

  • Инструмент за наблюдение на пазара и отчет за всеки акаунт
  • MAM мениджърът е вграден, за да контролира вашите сделки на живо без забавяне. 
  • Можете да разпределите сделките си и да ги организирате както желаете, като започнете от малки акаунти от 1000 единици.
  • Няма ограничение за броя на акаунтите, които можете да управлявате, или сумата на парите, които депозирате
  • Налични са нормални поръчки като Market, Limit и Stop. Освен това могат да бъдат приложени уникални поръчки като Close By, Close All и плаващ стоп.
  • Можете да управлявате сметки с помощта на експертна търговия и да ги контролирате отделно. Това означава, че различни клиентски акаунти могат да бъдат достъпни с помощта на различни стратегии без еднакви модели.
  • Можете да наблюдавате сделките си в реално време и никога да не пропускате никакви колебания.
  • Можете да извършвате сделки с няколко акаунта само с една поръчка и инструментът автоматично ще управлява и разделя вашите акаунти.
  • Получавайте актуални отчети за комисионни, сделки и др. Контролирайте данните и информирайте клиентите си всеки месец или веднъж годишно чрез функция, която е интегрирана с MT4.

Какво може да направи Money Manager?

  • Можете да вмъкнете нови средства или да изтеглите пари, без да спирате текущи сделки и да дерайлирате напредъка си,
  • Можете да предоставите на клиентите си експертни доклади от водещи в индустрията специалисти,
  • Експертните съветници могат да работят с вас безпроблемно.

Как да търгувате на IC Markets – Урок стъпка по стъпка

Как да отворите сметка за търговия с IC Markets

Можете да търгувате на платформата, като посетите официалния им уебсайт и следвате прости стъпки:

  1. Предоставете вашата информация
Предоставяне на информация за IC Markets

2. Изберете опция за плащане

Депозиране на средства с IC Markets

3. Изберете вашия тип акаунт

Избор на тип акаунт с IC Markets

4. Направете поръчка

Правене на поръчка с демо сметка IC Markets AutoChartist

IC Markets образователна секция

Вашият успех зависи от вашия опит, така че IC Markets препоръчва да гледате видеоклиповете и да прочетете статиите, подготвени за търговци от всички нива.

IC Markets образователна секция
IC Markets образователна секция

IC Markets предоставя курсове за начинаещи и материали за майсторство за клиенти по целия свят. Каквото и да е вашето ниво на увереност и опит, можете да започнете от точките, които разбирате, и да растете с IC. Има документи, които можете да прочетете и да запазите за бъдещи справки като измамни листове. Можете също да научите, като гледате видео уроци и ръководства, ако предпочитате.

Много хора са започнали от нулата и са започнали да търгуват с увереност, използвайки материалите и образователните ресурси, предоставени от IC Markets. Ако се учите чрез практика, можете да отворите демо (фалшива) сметка за търговия и да тествате уменията си, без да губите пари. Можете да практикувате с безплатния си акаунт, докато не сте готови да търгувате с реални пари.

Тук е възможно да влезете с предоставената парола или да останете влезли с помощта на браузъра на вашето устройство за дългосрочна употреба.

Как да финансирате (депозирате) и теглите с вашата сметка на IC Markets 

Как да депозирате и теглите на IC Markets

IC Markets позволява депозити от всички основни валути и повече. Дигиталните портфейли също се приемат, тъй като помагат за улесняване на живота на клиентите чрез бързина и дискретност. Не се изисква допълнително плащане за извършване на депозити или теглене на пари.

Вашата банка може да ви таксува допълнително за депозити и тегления, но можете да сте сигурни, че няма плащане от страна на IC Markets. Имайте предвид обменните курсове, когато сменяте валути и планирайте предварително, защото преводът може да отнеме до няколко дни. В зависимост от вашето местоположение и банка, вашият депозит може да отнеме няколко минути до няколко дни. Кредитни карти, дебитни карти, банкови преводи и цифрови портфейли са налични на IC Markets.

Какви са типовете акаунти в IC Markets?

IC Markets видове сметки

True ECN и Standard са двата вида акаунти, предоставени от IC Markets. Можете да започнете с първоначален депозит от $200, което е минимумът според индустриалните стандарти. Но няма нужда да се притеснявате, защото можете да започнете с демо акаунт и да продължите напред.

Много клиенти говорят високо за ECN акаунта по различни причини. Спредовете са идеални, а ликвидността има дълбочина, така че това е изборът на много опитни търговци. Платформата позволява ливъридж до 1:30 за активи в Европа и Австралия. Числото достига до 1:500 за световни сделки.

Няма ограничение за броя на акаунтите, които можете да имате при IC Markets. Независимо дали имате клиенти, чиито пари управлявате, или искате няколко акаунта за себе си, можете да го направите в платформата без проблеми.

Можете да отворите сметка, която работи най-добре за вашия стил на търговия и отговаря на вашите активи. Например, ако основно търгувате валута, можете да изберете всяка сметка, която искате, защото и двата типа са сходни. ECN акаунтът е най-добрият вариант за скалпъри и потребители на роботи.

Истински ECN акаунт

ECN акаунтът е високотехнологичен акаунт с ниска латентност и минимални възможни спредове. Можете да започнете с 0,0 пипса; комисионната е само $3.5.

Стандартен акаунт

Стандартните сметки започват от 1,0 пипса. От друга страна, не се прилагат комисионни - можете да спестите разликата.

Ислямски сметки

Законът на шариата и без суап са налични, за да направят платформата по-приятелска към ислямските клиенти. Ако сте ислям, можете да търгувате, без да правите компромис с вашите вярвания.

Има ли демо сметка IC Markets за начинаещи?

IC Markets - Демо сметка за начинаещи

Демо сметката е полезна по повече от един начин. Можете да тествате водите и да видите какво е чувството за търговия като начинаещ. Използвайте възможността да повишите своите умения и увереност. От друга страна, можете също така да видите дали IC Markets отговаря на цялата реклама, като го изпробвате старателно, преди да инвестирате пари предварително. Разумно е да практикувате без риск.

водачи

Въпреки че най-добрият начин да научите е като тествате водите и получавате реален опит, можете да бъдете по-информирани чрез статиите, ръководствата и документите на официалния уебсайт на IC Markets. Има много знания за начинаещи, които не знаят откъде да започнат. Проучване на пазара, използване на технически инструменти и наблюдение на вашите сделки са някои от темите, обхванати в образователния блог.

Какви образователни материали има в IC Markets?

1. Уеб телевизия

Глобални продукти, акции, форекс и акции се отразяват в програмите на уеб телевизията на IC market. Излъчването се предоставя на милиони по целия свят с помощта на Trading Central. Информационни видеоклипове и уроци са достъпни чрез канала. Начинаещи и напреднали потребители могат да се възползват от платформата.

2. Уебинар

Уебинарите IC Markets са ценни неща. Дори опитни търговци се настройват да гледат. Водещи в индустрията трейдъри, ръководители на компании и ръководители изнасят просветляващи разговори и всички аспекти на световната търговия се обсъждат в един или друг епизод.

3. Видео уроци

Ако някога се почувствате изгубени и не знаете как да настроите някой от инструментите или да използвате ефективно платформата, вижте видео уроците. Те ви отвеждат на пътешествие стъпка по стъпка, което може да ви помогне да разрешите проблема си без объркване.

Как изглежда екипът за поддръжка на IC Markets?

Как да се свържете с поддръжката на клиенти на IC Markets

IC Markets има водеща в индустрията поддръжка и помощ за клиенти. Независимо дали искате да говорите по телефона, по имейл или онлайн, екипът за поддръжка ще бъде до вас 24 часа в денонощието и седем дни в седмицата. Ако вашата страна е в техния списък, можете дори да се възползвате от техните безплатни разговори. Не се притеснявайте, че няма да успеете да съобщите проблема си поради езикова бариера, защото много езици са добре дошли в кол центъра.

Екипът за поддръжка и ръководството на високо ниво получиха признание от клиентите за техния опит, професионализъм и любезност. IC мениджърите идват от търговско минало с кариера като професионални търговци, така че те лесно симпатизират на клиентите, когато се сблъскат с проблеми, докато правят поръчки или търгуват.

Справедливостта, почтеността и приоритизирането на клиентите са в основата на тяхната операционна система. Те обявяват целта си да улеснят живота на своите клиенти чрез своя уебсайт и различни медии. Много положителни отзиви подкрепят твърденията в мрежата.

Поддържани страни, в които IC Markets е наличен

IC Markets обслужва потребители по целия свят, с изключение на потенциални клиенти в САЩ, Канада, Япония, Израел, Нова Зеландия, Иран и нации, включени в списъка на OFAC. Това е защото US CTFC Регламентът забранява на своите граждани да търгуват с брокерски фирми извън САЩ. Търговците в изброените по-горе държави могат да намерят алтернативни брокери в близост до своя район. Останалият свят може да извършва сделки на IC Markets и да избира регулацията, която иска да спазва. 

Заключение: IC Markets е легитимен онлайн брокер, на който можете да разчитате

IC Markets предоставя стандартни сметки за вашите основни търговски нужди. Но техният ECN акаунт е най-модерната технология, предназначена за търговия. Можете да се възползвате от тяхната платформа, за да започнете да търгувате и да подобрите или напреднете до експертно ниво, защото това е избор номер едно за много клиенти, които са пробвали повече от един брокер.

Търговците използват платформата от години, доволни и щастливи защото те са покрити от ъгли, докато търгуват. Образователният материал е не по-малко от програма за колеж поради своята всеобхватност, а лидерите са колеги търговци, които разбират вашите нужди. Приземен екип за поддръжка ще ви насочи, когато срещнете объркване. Кол центърът работи на много езици 24/7, така че няма да пропуснете нито секунда от търговията поради грешки.

Предимства на IC Markets:

  • Регулиран брокер
  • Висок ливъридж до 1:500
  • Висока ликвидност
  • Спредове от 0,0 пипса с ниски комисионни
  • MetaTrader 4, MetaTrader 5, cTrader
  • Поддръжка 24/7
  • Без такси за депозити и тегления
  • Без повторни котировки

Най-задаваните въпроси относно IC Markets:

Кой е целевият потребител на IC markets?

Дневните търговци, алгоритмичните търговци, търговците на дребно и фирмите за управление на активи могат да се възползват от използването на IC Markets. Може да работи и за начинаещи, предвид наличието на вътрешни образователни инструменти, които са изключително полезни и постоянно се актуализират. Преди да отворят версия на живо, те също могат да се запознаят с платформата, като използват безрискова демо сметка.

Как променяте ливъриджа на IC пазарите?

Можете да промените ливъриджа на платформата за търговия IC Markets по време на търговия в раздела за клиентска зона, като същевременно следвате максимално допустимия ливъридж въз основа на вашите активи и местоположение. Моля, имайте предвид, че можете да използвате стойността на вашата сигурност до 500 пъти.

Ще правя ли пари с IC Markets?

Въпреки че е законен и надежден, тъй като много потребители печелят от своите сделки, вашият успех не е нито бърз, нито гарантиран. Но чрез избор на подходящо посредничество и внимателно планиране на сделките, шансовете за успех са много високи.

Кои конкретни разплащателни компании мога да използвам, за да финансирам моя акаунт IC Markets?

По-долу са посочени компании, които могат да улеснят финансирането на вашата сметка IC Markets в основни международни валути:
Visa, MasterCard, PayPal, Neteller, Neteller VIP, Skrill, Poli, BPAY, UnionPay, банков превод, FasaPay, брокер към брокер, QIWI, Rapidpay, Klarna, тайландско интернет банкиране и виетнамско интернет банкиране

Колко време отнема тегленето на печалби от сметката IC Markets?

Когато използвате PayPal, Neteller и Skrill, можете да очаквате незабавен кредит, стига това да е източникът на първоначалното ви финансиране. Тегленето на кредитна карта (ако е налично във вашата издаваща държава) обикновено отнема от три до пет работни дни, но понякога се простира до десет, в зависимост от банката издател. Международните банкови преводи могат да отнемат до 14 работни дни.

Позволяват ли IC Markets стратегии за скалпиране и хеджиране?

IC Markets предлага както скалпиране, така и хеджиране, използвайки MetaTrader 4 и 5 среди. Техният спред, който е сред най-ниските във валутните двойки, и условията за търговия ги правят идеални за това.

Могат ли жителите на САЩ да се присъединят към IC Markets?

Не Комисия за търговия със стокови фючърси (CTFC) не позволява на американците да търгуват с брокери извън страната. Освен жителите на САЩ, Канада и Белгия също не могат да се регистрират, предвид съответните им регулаторни изисквания.