Как да печелите пари с търговия с бинарни опции: Урок

Бинарни опции договорите имат дефиниран риск и ясно дефиниран резултат. Резултатът от бинарните опции е или можете да направите добри пари, или ще загубите. Когато пазарите вървят срещу човека, е лесно да се разбере колко можеш да загубиш. По същия начин, ако не го направят, вие знаете точно колко печалба можете да направите, което прави това контролиран, но вълнуващ метод за търговия.

Въпреки че не е търговец или финансов специалист, може би вече сте запознати с бинарните опции поради техния феноменален растеж. Въпреки факта, че бинарните опции съществуват от дълго време, те не станаха популярни, докато не се появиха платформите за онлайн търговия.

В това ръководство искаме да говорим за това как да правите пари с бинарни опции реално. Прочетете нашите най-добри съвети!

Правете пари от бинарни опции

Ръководство за това как да правите пари с бинарна опция:

Това е компромисът между печалбата и загубата, който определя дали a търговия с бинарни опции е успешен. Нито една сделка не може да носи печалба. Целта тук е да изградите система за търговия, която ви помага да произвеждате разумна възвръщаемост за дълъг период от време. Следвайте тези съвети, за да започнете.

Разберете диаграмите на свещниците

Чрез изучаване на минали движения на цените можете да предвидите някои от движенията на цените, които ще видите в двоични файлове. Графиката със свещи по същество ви показва тази информация. На пръв поглед диаграмите може да изглеждат сложни, но след като сте научили основите и общите модели на свещници, те са доста лесни за четене.

Модели на свещници сянка и тяло

Вижте историята на цените на базовите активи

Не е хазарт да търгувате с бинарни опции за печалба. Хвърлянето на заровете или хвърлянето на монетата не е опция. Знаещите търговци могат идентифицирайте двоични файлове, които ще изтекат в парите, като използвате данни и информация. Най-важното е, че скорошната пазарна активност дава добра индикация дали активът ще изтече в парите.

Наблюдавайте и следвайте ценовите тенденции

Лоша идея е да залагате на обръщане на цената на златото, ако тя се покачва през последните няколко дни. Ако акциите на IBM продължат да падат, не предполагайте, че цената магически ще се увеличи, ако възникне натиск за купуване.

Разгледайте текущата графика на IBM:

Инвестирането в краткосрочни бинарни опции с тенденция е добра стратегия. Противоположните тенденции са рискови.

Ипотечните плащания не трябва да се залагат

Каквото и да мислите – или вярвате – за бинарните опции, не рискувайте парите си за хранителни стоки, ако вярвате, че няма как да се объркат. Бинарните файлове са рискови инвестиции. След изтичане на вашата търговия, идея или съвет от приятел може да се окаже правилен. Бъдете внимателни с вашата банка. Направете вашето проучване.

Направете демо сметка и натрупайте малко опит

Демо сметки се предлагат от няколко брокера. Използвайки практическите акаунти, можете да практикувате търговия, без да рискувате собствените си пари. Можете да намерите много реномирани брокери на бинарни опции; Всички те предоставят платформа за търговия с бинарни опции, която можете да използвате.

Демо сметка
➨ Регистрирайте се с най-добрия двоичен брокер Pocket Option сега!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Начини за печелене на пари чрез търговия с бинарни опции:

Нека продължим с бърз преглед на многото видове двоични файлове, които можете да търгувате за печалба. Опции нагоре и надолу (наричани още кол/пут опции и Високо/ниски опции) са най-основните. Когато опцията изтече, вие преценявате дали цената на базовия актив ще бъде по-голяма или по-ниска. 

Опции с едно докосване са директни. Преди да изтече опцията, трябва да предвидите дали цената на актива ще „докосне“ определена цена. Този вид инструмент се предлага при повечето брокери на бинарни опции. Както беше посочено по-горе, търговията с едно докосване е прогнозиране дали цената на даден актив ще достигне определено ниво, преди сделката да приключи.

Върхове и спадове

Това ниво може да бъде по-високо или по-ниско от началната цена. Ако целевата цена бъде постигната, вашата транзакция става печеливша веднага. Сделката е приключена и изплащането се превежда в сметката (ще знаете възможното връщане и изплащане предварително).

Опциите за диапазон също могат да се търгуват. Вие преценявате дали цената на даден актив ще остане в, или дори ще се измести извън определен диапазон, докато опцията е активна с тези двоични файлове (т.е. докато изтече).

Тези три форми на бинарни опции покриват по-голямата част от инструменти. Те обаче се различават по време на изтичане (някои са валидни за 60 секунди, докато други са валидни за часове) и базов актив (стоки, запаси, индекси, и валути).

➨ Регистрирайте се с най-добрия двоичен брокер Pocket Option сега!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Как да правите постоянни печалби от бинарни опции?

1. Изберете най-подходящия актив за търговия

Първата стъпка, която търговецът трябва да направи, преди да влезе на пазара, е кой актив да търгува. Пазарът на бинарни опции позволява на търговците да отгатнат цените на повече от 150 финансови актива, включително запаси, форекс двойки, стоки и индекси.

Тъй като бинарните опции се основават на движението на цените, търговците трябва да избират активи с достатъчна ликвидност и волатилност. EURUSD, петрол, USDJPY и злато са примери за такива активи.

Най-доходоносните активи

Търговците също трябва да търгуват с подходящите активи в подходящото време. Различните активи притежават различни оптимални периоди за търговия. Американските акции и индекси, например, се търгуват най-добре между 1300 и 2300 GMT, когато фондовата борса в Ню Йорк е отворена.

Все пак австралийските и японските акции и валутните двойки се търгуват най-добре, когато борсата в Токио е отворена (00:00 часа-09:00 часа GMT).

2. Включете метод за търговия с новини във вашия план за търговия

Търговците могат да намалят търговските си рискове и да увеличат печалбите си с включително техника за търговия с новини в своя план за търговия. Един от ключовите фактори за промяна на цената на пазара на бинарни опции са икономическите данни.

Тъй като бинарните опции имат такова разнообразно разнообразие от търгуеми активи, обикновено има поне едно публикуване на икономически данни със силно въздействие на ден, което значително влияе върху движението на пазарните цени. Търговец, който следи публикуваните икономически данни, ще може да спечели, като прогнозира такива промени.

IQ Option Икономически календар

Икономическите календари, които могат да бъдат намерени безплатно на множество онлайн сайтове като www.forexfactory.com, се използват за проследяване на публикуването на икономически данни. Проследяването на икономическите данни може също да помогне на търговците да намалят своите търговски рискове.

Ако търговците не са сигурни за влиянието, което планираните икономически данни ще имат върху стойностите на базовите активи, те трябва да избягват да търгуват с тях.

➨ Регистрирайте се с най-добрия двоичен брокер Pocket Option сега!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

3. Диверсифицирайте търговията си

Изключително важно е да се регистрирате при брокер, който ви позволява да търгувате с различни сделки с бинарни опции. След това търговците могат да търгуват колебанията в цената на предпочитаните от тях активи по различни методи. Диверсифицирането на вашите сделки може да ви помогне да увеличите доходността на пазара.

Търговците могат да търгуват с договори като дългосрочни опции, краткосрочни опции и Call/Put опции на платформи като Option.FM, докато други договори за търговия, достъпни в сектора, включват опции без докосване, двойки, опции с едно докосване, опции за стълба и опции за уикенда.

Търговия по стълби

Търговците могат да печелят до 500 процента от една транзакция с договори като опции за уикенда.

4. Пазете парите си в безопасност

Професионалните трейдъри са по-загрижени за управлението на риска, отколкото аматьорите за генериране на пари. Управление на риска е изпитан метод за постигане на последователно представяне на финансовите пазари.

Търговците никога не трябва да залагат над 5% от капитала си в нито една сделка. На пазара има много възможности за търговия и никоя сделка не е по-добра от друга. Търговците също трябва да използват различните уникални възможности за управление на търговията, предлагани на платформите, за да намалят риска и да увеличат възможната печалба.

Правете пари с бинарни опции

Функцията за ранно затваряне, например, позволява на търговците да изоставят позиции, преди да изтекат. Този инструмент ще позволи на търговците да намалят общата си загуба, като оставят лоши сделки. Тази функция може да се използва и за защита на печалбите чрез излизане от печеливши сделки, преди те да се влошат.

Най-добрият двоичен брокер:
(Предупреждение за риск: Търговията е рискована)

Pocket Option - Търговия с високи печалби

123455.0/5

Pocket Option - Търговия с високи печалби

  • Приема международни клиенти
  • Високи печалби 95%+
  • Професионална платформа
  • Бързи депозити
  • Социална търговия
  • Безплатни бонуси
(Предупреждение за риск: Търговията е рискована)

5. Използвайте роботи и сигнали във ваша полза

Може да искате да използвате двоични роботи и сигнали за да сте сигурни, че сте постоянно една крачка пред конкуренцията. Интернет промени начина, по който хората водят бизнес.

Вашите брокери може да са в състояние да ви осигурят двоични роботи, които са части от софтуер, предназначени да търгуват вместо вас, когато не сте в състояние. Въз основа на установените от вас критерии; роботите ще търгуват всеки път, когато възникне възможност. Трябва да разберете какво правите, за да извлечете максимума двоични роботи.

Двоичните сигнали са форма на услуга, която ви предупреждава, когато е идеалният момент да поставите или извикате избрания актив. Сигналите ще бъдат полезни за хора, които са постоянно в движение и не могат да бъдат в крак с текущите пазарни тенденции, за да вземат информирани финансови решения.

Използването на сигнали ще ви успокои, тъй като никога няма да пропуснете шанс да направите голяма печалба. За ваше удобство, известието ще бъде изпратено на телефон или имейл. Начинаещи и опитни търговци използват сигнали, за да подобрят своите умения за търговия с бинарни опции.

Как начинаещите могат да правят пари?

Въпреки многобройните възможности да се объркате, начинаещите в търговията с бинарни опции могат да спечелят, ако работят усилено и се придържат към метод. Контролирането на риска е от решаващо значение при търговията с бинарни опции.

В резултат на това търговецът рядко може да загуби много пари при една транзакция. На теория търговецът има 50% вероятност да бъде правилен при всяка сделка, независимо дали купува кол или пут опция. По този начин, за да генерира печалби, търговецът трябва да е коректен само за приблизително 60% от сделките, които прави.

Това показва, че начинаещ без предимство (всичко, което дава на търговеца по-висока от случайната вероятност да прави пари) трябва да разбере как да спечели около 20% от сделките, които правят.

Използвайте сигнална система

Макар че повечето няма да предложат на търговеца значително по-добра вероятност за печелене на пари от случаен човек, те все пак трябва да са от полза за търговеца. Това е най-много, на което търговецът може да се надява.

Разбира се, има налични първокласни услуги, като елитни търговци. Въпреки това дори безплатна услуга от уебсайт като стълбовидна диаграма може да ви осигури необходимото предимство.

Екранна снимка на платформата Elite Trader

Използвайте техническите индикации във ваша полза

Техническата търговия включва прогнозиране на бъдещи движения само въз основа на ценова активност (ценови графики). Има много различни видове индикатори, но пълзящите средни са едни от най-често срещаните.

Индекс на относителна сила, MACD, и Ленти на Болинджър са примери за популярни индикатори. Можете да получите предимството, от което се нуждаете, за да превърнете някои от потенциалните си губещи сделки в печеливши, ако намерите индикация, която се представя добре за сигурността, която търгувате.

Търговия със злато с ленти на Болинджър

Следете резултатите си във всяка ценна книга с двоични опции

Повечето хора биха били по-добри в търговията с някои акции, стоки или валутни двойки от други. Простото обяснение е, че всеки символ ще се движи уникално от останалите, тъй като всеки има свой собствен набор от атрибути и търговци, участващи в движението на цената.

Придържайте се към това, което успява, и увеличете размера, ако намерите няколко редовно доходоносни транзакции с опции. Не е нужно да губите време или пари за губещи сделки.

Преди да инвестирате в бинарни опции, трябва да инвестирате в акции

Ако търговецът не използва ливъридж и се придържа към ценни книжа на стойност над $5, търговията с акции е много по-малко променлива от търговията с бинарни опции за сметка на търговеца.

Ако можете да разберете как да получите повече от 50% от борсовите сделки правилно, можете да приложите това, което сте научили към бинарните опции, за да увеличите потенциала си за печалба.

Защо трябва да търгувате с бинарни опции?

Предимствата на търговията с двоични файлове пред други форми на търговия и инвестиране ще удивят тези, които тепърва започват. Инвестициите на фондовия пазар могат да доведат до астрономическа възвръщаемост и понякога са изложени на висок риск. Инвестирането с бинарни опции в акции може да доведе до годишна възвръщаемост от 10% за някои хора. Можете почти да удвоите инвестицията си с търговия с бинарни опции за минути. Има много фактори, които могат да докажат, че бинарните опции са умни решения.

Предимства на търговията с бинарни опции

  • увеличава значително печалбата ви
  • знаете точно колко ще спечелите или загубите

Недостатъци на търговията с бинарни опции

  • процентите на изплащане се различават
  • Възможни са загуби

По-малко рисково е

Рисковете са присъщи на инвестициите, използващи финансови инструменти; нивата им варират. Стойността на един актив определя печалбите и загубите при традиционната търговия. Възможни са загуби. Ако стойността на тези пари спадне значително или ако се увеличи значително, печелите значително.

Няма да знаете колко ще спечелите предварително, независимо дали печелите или губите. Когато търгувате с бинарни опции, знаете точно колко ще спечелите или загубите предварително, защото сте изчислили сумата, която можете да рискувате, преди да се ангажирате със сделка.

Висока печалба 

Опитен инвеститор с опит и експертиза може да спечели и от двата вида търговия. Двоичният търговец има предимство, когато става въпрос за изплащания. Важно е да се отбележи, че процентите на изплащане се различават от брокер до брокер; някои брокери може дори давам ти 100% или дори повече за печеливша сделка, което означава удвояване на вашата инвестиция. Редовните търговци могат да направят печалба от 20%, ако имат късмет. За да реализирате повече печалби, трябва да купувате или продавате всякакви активи или по обем в традиционната търговия. Ние ви показваме как да търгувате бинарни опции с обем.

➨ Регистрирайте се с най-добрия двоичен брокер Pocket Option сега!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Управлението на активите е опростено

Има огромна разлика между търговията с бинарни опции и валутната търговия или търговията с акции. Прогноза в първото е просто да направите предположение в движение на цената на даден актив. Прогнозата в последното е закупуване на активи и след това продажбата им на по-късна дата, когато цената им се повиши, генерирайки печалби. В сравнение с традиционната търговия, можете да видите, че управлението на активи при традиционната търговия е доста сложно.

Обяснение как да търгувате двоични файлове

устойчивост

Когато търгувате с бинарни опции, можете да спечелите печалба много по-бързо, отколкото когато търгувате конвенционално. Ако направите правилната прогноза в краткосрочните сделки с бинарни опции, можете да генерирате значителен доход за секунди, минути или дори часове. Борсовата търговия не е такава. Запасите може да отнеме няколко дни или седмици, за да се увеличат, дори само с малък процент, преди да можете да ги продадете, за да спечелите малка печалба, когато ги купувате.

Ученето е по-лесно

Търговците могат лесно да разберат бинарните опции поради простия им механизъм.

Бинарните опции ви позволяват да предвидите движението на актив, който може да върви само в една от двете посоки.

Идентифициране и предвиждане на събития, които влияят на движението на такива активи и вземане под внимание на моделите и тенденциите които влияят на цените на активите, ще ви улеснят да правите правилните прогнози.

Как да започнете да печелите пари с търговия с бинарни опции?

#1 Създайте акаунт

Брокерската компания открива сметка за вас. В някои случаи трябва да направите минимален депозит, но в други можете да се научите да търгувате с виртуални валути или кредити, като отворите демо сметка.

Регистрация: Търговия с quotex
➨ Регистрирайте се с най-добрия двоичен брокер Pocket Option сега!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

#2 Търговията започва 

Можете да започнете да търгувате веднага след като имате акаунт. След надграждане до реална сметка за търговия, можете да търгувате с демо сметка. Това ще ви позволи да предвидите кога цената на актива ще се увеличи или намали.

Демо акаунт за бинарни опции и вървене нагоре или надолу

#3 Бъдете наясно с вашите приходи

Брокерите ще ви покажат процентната сума, която ще получите, ако направите правилната прогноза, преди да ангажирате пари за търговията.

Познайте изплащането си, преди да търгувате
➨ Регистрирайте се с най-добрия двоичен брокер Pocket Option сега!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

#4 Разберете рисковете

Ако изберете краткосрочен (30, 60, 120 секунди) или дългосрочен (3, 5 минути или повече), вие избирате сумата, която искате да рискувате (има минимална и максимална сума, която можете да вложите).

Задайте времеви рамки

#5 Изчакай

В крайна сметка се отчита, щракнете върху бутона за заключване и изчакайте.

Печалбите трябва да бъдат изтеглени. Получавате това, което брокерът ви е обещал, когато го постигнете точно в рамките на времевата рамка или периода на изтичане, което можете теглене или депозиране към вашата банкова сметка, като използвате всеки начин на плащане.

Направи депозит

Заключение: Бъдете наясно с рисковете и шансовете на търговията с бинарни опции

Като цяло търговията с бинарни опции може да ви направи пари. Всеки ден е успешен за много хора. Разбирането на рисковете, които идват с него, и на включените фактори е от ключово значение за постоянната печалба. Както видяхте в предишни раздели, търговията с бинарни опции предлага много предимства, ако искате да започнете точно сега

Наред с другите предимства, търговията с конкретен актив ви дава добра представа за това къде може да завърши търговията вместо с други видове търговия. Binaryoptions.com има най-ниския минимален депозит от всеки брокер на бинарни опции. Регистрирайте се с Binaryoptions.com днес и започнете да печелите пари онлайн.

➨ Регистрирайте се с най-добрия двоичен брокер Pocket Option сега!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

За автора

Percival Knight
Аз съм опитен търговец на бинарни опции повече от десет години. Основно търгувам 60-секундни сделки с много висок процент на попадение. Любимите ми стратегии са с помощта на свещници и фалшиви пробиви

Напиши коментар