Демо състезание за бинарни опции: определение и примери

Говорейки за състезание за бинарни опции, това е състезание, което обикновено се организира само за регистрирани участници за търговия с бинарни опции. В търговската индустрия ще намерите различни видове състезания за бинарни опции. Но най-популярните състезания са конкурсите за бинарни опции на живо и демо състезанията за бинарни опции.

Вижте снимката на демо състезание за бинарни опции:

С участието си в Демо състезания за бинарни опции, ще можете да прецените вашите търговски умения и също така да спечелите бонус награди и реални пари. Е, най-хубавото е, че повечето от демо състезанията за бинарни опции са напълно безплатни. Това означава, че можете да участвате в състезанията, без да инвестирате истински пари. 

Състезанието може да продължи за различна продължителност. Ако не искате да участвате в турнир, който се провежда за продължителен период от време, има някои онлайн брокери, като Quotex.io и други, които предлагат едночасови турнири. Въпреки че подобни състезания са добри маркетингови инструменти за някои брокери, те могат да предложат на търговците приличен стимул да останат активни. Тъй като за участие в този конкурс не се изисква депозит, няма риск за търговците. Освен това подобни състезания носят много забавление. Продължете и опитайте. 

Най-добрите брокери на бинарни опции, предлагащи демо състезания

#1 Quotex

quotex болинджър ленти

Скорошното навлизане на Quotex.io на търговския пазар предлага на брокера възможност да предостави на своите клиенти това, което искат. Брокерът разполага с повече от 100 различни вида активи, а поддръжката 24×7 часа е достъпна на повече от 10 различни езика. 

Брокерът предлага множество сметки за търговия за различни бюджети. От друга страна, демо сметката, предлагана от Quotex.io, помага на начинаещите да изследват пазара за търговия, без да се притесняват за какъвто и да е риск, и те могат да научат основите на Търговия с бинарни опции. С Quotex.io можете да започнете да търгувате само с 1 USD.

› Прочетете пълния ми преглед на Quotex

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)


 

#2 Pocket Option

Pocket-Option-демо-сметка-за-бинарни-опции

Този онлайн брокер позволява на търговците да търгуват с повече от 130 различни актива. И друга най-добра част е използването на това; можете да се насладите на незабавен достъп до неговата уникална социална търговия. Има един тип акаунт за всички. Говорейки за него Демо състезания за бинарни опции, позволява на участниците да спечелят до 50 000 USD

Брокерът предлага много невероятни функции както съществуващи, така и нови търговци. В сметки също така са проектирани да работят перфектно за начинаещи, майстори, опитни и начинаещи. Платформата е много лесна за използване.

› Прочетете пълния ми преглед на Pocket Option

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)


#3 IQ Option

В глобалната индустрия за търговия с бинарни опции, IQ Option предлага едно от най-добрите демо сметки за търговия. Тези сметки за демо за търговия без депозит се предлагат с 10 000 щатски долара виртуални средства, и можете да възстановявате фонда толкова пъти, колкото искате. 

Няма ограничение във времето. Той също така предлага пазар за търговия с добре фиксирано време. От друга страна, конкурентните нива на възвръщаемост винаги привличат повече търговци да опитат тази платформа. 

› Прочетете пълния ми преглед на IQ Option

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)


Избор на конкурси

Не забравяйте, че влизането във всякакви състезания и турнири носи определено ниво на риск и трябва да се внимава, когато търгувате с бинарни опции. Е, не можете напълно да предотвратите риска, но има някои съвети, които можете да следвате, за да изберете истински Демо състезание за бинарни опции да спечелят атрактивни награди. 

Pocket Option как да участваш-в-турнира-в-pocket-option-искане-на-награда-3
  • Винаги търсете лицензиран брокер

Винаги е препоръчително да изберете a брокер, който е добре регулиран и лицензиран. По този начин можете да се уверите, че те следват необходимите насоки за демо състезание и търговия. Изберете надеждна платформа, ако искате да участвате в състезание или за търговия с бинарни опции. Тук можете да се доверите на Quotex.io.

  • Разберете способностите си

Друго важно нещо е, че трябва да разберете колко добре сте Търговия с бинарни опции. Някои търговци може да си мислят, че са добри и допускат грешки поради прекомерната си самоувереност. Е, можете да изберете добър брокер, но можете да изберете своя опонент в състезанието. Така че, не винаги се доверявайте на брокер, който предлага фалшиво усещане за печалба и сигурност. 

  • Разберете вашите граници

Понякога ще ви бъде по-лесно да спечелите състезания с нисък залог. Но когато става въпрос за участие в по-големи състезания, трябва да действате внимателно. Има търговци, които от години участват в такива състезания и се издържат от турнири и състезания. Те може да имат повече опит от вас. Така че, винаги започвайте с малка инвестиция. 

Pocket Option как-да-участвате-в-турнира-в-pocket-option

Първо опитайте демо състезание за бинарни опции

Няма съмнение, че демо състезанието е идеален начин да влезете в света на търговските състезания и да спечелите безплатни пари. Ще се състезавате с виртуална валута, но ако спечелите, ще получите реални пари. Но преди да участвате в демо състезания, трябва да използвате демо акаунта за няколко дни. По този начин ще придобиете опит в търговията с бинарни опции и вашият шансовете за спечелване на награди ще се увеличат.

След завършване на няколко състезания и демонстрации с по-нисък риск, можете да изпробвате някои големи предизвикателства. Но се движете предпазливо и винаги се опитвайте да се поучите от грешките си. 

Защо да използвате демо състезания за бинарни опции?

С времето състезанието и турнирите за бинарни опции стават все по-популярни сред търговците. Можете да изберете желания брокер, изберете конкурса, в който искате да участвате, и се състезавайте с други търговци, за да спечелите атрактивни награди.  

Колкото по-висок е залогът, толкова по-добра ще бъде възвръщаемостта. Препоръчително е да участвате в турнирите, след като разберете всички факти. Някои брокери може автоматично да ви направят участник в състезанията. Критерият са търговците, които са търгували определен сума се класират за конкурса. В края на продължителността успешният търговец ще спечели атрактивна парична награда. Печелившата сума ще бъде кредитирана на търговска сметка на търговеца

Състезание по бинарна търговия

Пример за демо състезание за бинарни опции

Има различни видове състезания, които могат да варират от ниски цени до огромни парични суми. Добър пример за демо състезание е, когато сумата на наградата може да достигне 1000 USD. В този конкретен преглед, паричната награда е разделена на следните отвари: 

  • 1-во място – 500 USD
  • 2-ро място - 200 щатски долара
  • 3-то място – 150 USD
  • 4-то място – 100 USD 

Заключение: Присъединете се към състезания, докато търгувате

Докато има достатъчно средства във вашата сметка за търговия, можете лесно да участвате в състезания и турнири. Просто кликнете върху Опция за участие в конкурса, и сте готови да тръгнете. 

За автора

Percival Knight
Аз съм опитен търговец на бинарни опции повече от десет години. Основно търгувам 60-секундни сделки с много висок процент на попадение. Любимите ми стратегии са с помощта на свещници и фалшиви пробиви

Напиши коментар