Дефиниция за възстановяване на средства за бинарни опции

С търговията с бинарни опции става популярна, измамите също се увеличават. За съжаление, тези компании успешно намериха нови начини за измама на търговците. Освен това понякога го правят успешно. 

Но има начин да върнете парите си, изгубени в измама за търговия с бинарни опции

Как да си върна парите чрез връщане на плащане?

По какъвто и начин да сте загубили парите си в измама с бинарни опции, можете да го получите обратно чрез сторниране на плащане. 

Едно вълнуващо нещо при възстановяването на плащане е, че можете директно да се свържете с вашата банка или издател на карта. След това банката ви ще продължи въпроса, като се свърже с компанията измамник. Накратко, с помощта на връщане на плащане, търговците могат да си върнат загубените пари. 

Можете да използвате метода за връщане на плащане вътре 120 дни за да си върнете парите бързо. 

Как да стартирам сторниране на плащане?

За да започнете сами сторнирането на плащане, ето a няколко стъпки, които можете да следвате

  • На първо място, трябва да намерите адреса на вашата кредитна или дебитна карта. 
  • След това трябва да предоставите информация за плащането. Можете да дадете няколко неща като доказателство за доход, общата платена сума, името на компанията, на която сте направили плащане, и датата на плащане. Ако не можете да предоставите съответната информация, процесът на сторниране на плащане ще отнеме много време. 
  • И накрая, можете да съставите писмо, като посочите всички необходими подробности и го изпратите. 

Ако притежателят на картата ви не отговори в рамките на 60 дни, можете да предприемете последващи действия. 

Заключение 

Загубата на пари при измами при търговия с бинарни опции е огромно нещо. Но можете да търгувате, без да се притеснявате, защото можете да намерите пари, изгубени в измами чрез връщане на плащане метод. 

За да се предпазите от увеличаване на измами с бинарни опции, преди това трябва да разберете добре пазара започване на търговия

Прочетете други важни статии в бинарен речник.

Напиши коментар

  • Shelton George

    казва:

    Здравейте! Платформата Quotex е място, предназначено за търговия само в демо сметката, където можете да спечелите милиони рупии, но в момента, в който реални пари се добавят към сметката, всичко се губи и това се случва постоянно. Как може да се позволи на тези измами да действат и да забогатеят чрез измама на бедния човек с неговите трудно спечелени пари.