Дефиниция за поставяне (надолу) на бинарни опции

Дефиниция за поставяне (надолу) на бинарни опции

Бинарните пут опции са финансови продукти, които могат да бъдат особено интересни за инвеститори и спекуланти. Купуването на бинарни пут опции, които са извън парите с по-ниска премия, е по-приятно от залагането на особено рискови залози. Може да направи изчисляването на риска от спад по-лесно от продажбата на бинарни кол опции. Те могат да се търгуват на различни бинарни брокери използвайки правилно ръководства за управление на риска при бинарни опции и индикатори.

Добре е да се знае:
Продажбата на бинарни кол опции е същата като закупуването на бинарни пут опции със същата цена на изпълнение и дата на изтичане.

Основната стойност на двоична пут опция

Базовата стойност на бинарна пут опция е известна още като опция за по-ниска цена или опция „всичко или нищо“. Урежда се на 100, ако е така в парите (при изтичане) или нула, ако е така от парите.

Цената на сетълмента в този случай може да се определи по няколко начина. Двете очевидни решения са, че бинарните пут опции се третират като в парите или извън парите и се уреждат съответно на 100 или 0.

Сравнение на двоични кол опции срещу бинарни пут опции

Когато няма цена на пренасяне или когато лихвените проценти са нула, цената на бинарните пут опции може да се разглежда като вероятността цената на базовия актив да падне под цената на изпълнение.

Напиши коментар