Какво е изплащане на бинарни опции? Определение и пример

Изплащане на бинарни опции - Определение и пример

Изплащанията винаги са били въпрос на клюки в бинарните опции. Тези изплащания или възвръщаемост са жизненоважни за търговците и инвеститорите, за да успеят в кариерата си. Ето защо изборът на най-доброто изплащане на бинарни опции е една от най-важните задачи в целия процес. 

Има различни опции за изплащане за всеки желаещ търговец и инвеститорът получава. Всяка опция зависи от няколко неща. Преди да се присъедините към която и да е брокерска компания, трябва да изберете най-добрата опция за изплащане. 

Причини да изберете правилното изплащане на бинарни опции

Изплащане на бинарни опции

За да изберете правилното изплащане на бинарни опции, трябва да си зададете няколко въпроса. Отговорите на тези въпроси ще определят дали ще растете в кариерата си или ще губите. 

Разбиране на изплащането на бинарни опции

Очакваната възвръщаемост, която търговецът ще получи, ако сделката му изтече в парите, е известна като изплащане на бинарни опции. (т.е. те правилно оценяват ценовата стойност на базовия актив).

Всяка търговия с бинарни опции ви предлага комисионна за всяка сделка, която правите. Например, ако инвестирате $100 за сделка и комисионната печалба е 80%, вие ще получите инвестираната сума ($100) плюс комисионната ($80) като общата сума. 

Намиране на най-добрите изплащания за бинарни опции

Намирането на най-доброто изплащане на бинарни опции е трудна задача, която трябва да направите, за да направите повече печалби. Ето какво можете да направите. 

  • Идентифицирайте активите, които сте търгували често 
  • Изберете любимото си време на изтичане и тип опция 
  • Сравнете различните изплащания на тези конкретни комбинации от актив, изтичане и тип търговия. 
  • Повторете целия процес, когато е необходимо 

Обикновено брокерите споменават проценти на изплащане в заглавията си, които всъщност не са изпълнени. Например брокер може да ви обещае да предложи изплащане от 90% за вашите сделки, но когато се регистрирате за него и направите сделка, ще разберете, че изплащането е само 70%. 

За да са наясно с всички тези неща, търговците трябва да практикуват Демо сметки за бинарни опции.  

Намерете най-високото изплащане на бинарни опции най-лесно

За да получат най-доброто изплащане на бинарни опции, търговците трябва да идентифицират активите, с които искат да търгуват. И след това могат да сравняват различни брокери въз основа на техните характеристики, изплащания и услуги. 

Този процес трябва да се повтаря редовно и ако търговците научат за нов брокер с по-добри оферти и сделки, те трябва да проучат възможността. 

Човек трябва да разбере това сравняване борсово търгувани и извънборсови брокери е много трудно. Така че, ако трябва да сравните тези две, бъдете внимателни. Разгледайте дефиниция на извънборсови брокери да придобият повече знания.

Заключение 

От статията по-горе става ясно, че изплащанията, посочени от брокерите, не винаги са еднакви в реалната търговия. Изплащането ще зависи от няколко фактора, като например стила на търговия, търгуваните активи и периодите на изтичане. 

Напиши коментар