Сигналите за бинарни опции са измама или не?

Ниският финансов риск и липсата на ред приплъзване направете бинарни опции някои от най-популярните финансови инструменти търгувам. Независимо дали правите дълги или къси, ще се насладите на спокойствие от ограничен риск.

Това каза, че имате нужда от подходящ план за търговия, за да правите печалби последователно. Създаването на изпитана стратегия отнема време и опит. Нови и опитни търговци използвайте доставчици на сигнали за бинарни опции, за да извършвате правилните обаждания и да увеличавате своето богатство.

Сигнал за измама pixabay

Тези доставчици използват няколко метода, за да определят правилното време за влизане и излизане от сделки. Търговците, които се абонират за тези услуги, получават достъп до тази информация в реално време.

Но колко надеждни са тези сигнали? Полезни ли са изобщо или е още един източник на дезинформация? В тази публикация разбиваме всичко, което трябва да знаете за доставчиците на сигнали за търговия с бинарни опции.

Какво представляват сигналите за търговия с бинарни опции?

Сигналите за търговия с бинарни опции, понякога известни като сигнали за бинарни опции, са известия от професионални търговци и компании, които помагат на търговците да правят печеливши сделки.

Тези сигнали могат да помогнат за спестяване на време и печалба дори при по-ниско ниво на опит в търговията. Услугите за предупреждение за бинарни опции интерпретират пазарните тенденции и поведението на цените на активите и ги докладват на своите абонати.

Обикновено получавате нива на влизане и излизане от търговията на специфични бинарни опции, които да ви помогнат да печелите.

Не всички бинарни опции доставчиците на сигнали поддържат всички видове двоични опции. Най-често срещаните видове двоични опции, за които ще бъдете уведомени, включват:

  1. Слагам и повикване двоични файлове: Те ще ви дадат насочен поглед върху определеното движение на цените. Стойностите се определят, когато опциите изтекат.
  2. Над и под двоични файлове: Те са подобни на двоичните файлове за поставяне и извикване, тъй като включват насочен изглед. Те обаче имат нива на задействане, които могат да доведат до ранно излизане от позицията.
  3. Двоични файлове с диапазон: Бинарните опции имат обхват, в или извън който цената ще се окаже при изтичане. Това са правилните сигнали, които да използвате, ако търгувате с диапазон или използвате стратегия за пробив на диапазон.
  4. Двойна с едно докосване или двойни двоични файлове без докосване: Тези двоични файлове с диапазон имат две нива на бариера, които водят до ранно излизане, ако бъдат докоснати. Те могат да се използват като алтернатива на двоичните файлове с диапазон.

Повечето доставчици на сигнали за бинарни опции предлагат навременни предложения за търговия за един или повече от тези основни видове бинарни опции.

Най-добрият двоичен брокер:
(Предупреждение за риск: Търговията е рискована)

Pocket Option - Търговия с високи печалби

123455.0/5

Pocket Option - Търговия с високи печалби

  • Приема международни клиенти
  • Високи печалби 95%+
  • Професионална платформа
  • Бързи депозити
  • Социална търговия
  • Безплатни бонуси
(Предупреждение за риск: Търговията е рискована)

Как работят доставчиците на сигнали за двоични опции

Обикновено доставчиците на сигнали изпращат известия на търговците на техните телефони чрез SMS или имейл. В допълнение, някои доставчици имат уеб интерфейс, който позволява на клиентите да наблюдават обажданията, докато други предлагат софтуер за изтегляне, който можете да инсталирате на вашия компютър.

Експертите по търговия и доставчиците с по-нисък бюджет често използват безплатни услуги като Telegram и Skype, за да изпращат сигнали на търговците.

Повечето доставчици на сигнали за бинарни опции не предоставят функции за автоматично изпълнение на сделки, освен ако доставчикът не е услуга за копиране на сделки. Следователно ще трябва да следите за поява на сигнали и да ги изпълнявате ръчно сами.

Този аспект на доставчиците на сигнали за бинарни опции ги отличава от напълно автоматизирани платформи за търговия като Meta Trader 4.

Как да намерите правилния доставчик на сигнали за двоични опции

Докато повечето доставчици на сигнали за бинарни опции са безопасни, пазарът на доставчици на сигнали има справедлив дял от измами. Да се научите да избирате правилния доставчик на сигнални услуги е от решаващо значение, за да сте в безопасност.

уведомление

Най-важното нещо, което трябва да проверите, е дали доставчикът предлага проверени доказателства за респектираща точност на сигнала чрез своите алгоритми в среда на живо.

Добрият опит с постоянно положителна възвръщаемост е индикатор за качествен доставчик на сигнал. Степента на точност на сигнала от >70% е често срещана сред най-добрите доставчици на сигнали за двоични опции. Друга критична характеристика е скорост на уведомяване. Ще спечелите само ако получите сигнала навреме. Положителните отзиви и добрата връзка с клиентите помагат да се установи доверието на доставчика на услуги.

Най-добрите доставчици на сигнали за двоични опции

Въз основа на няколкото критерия, подчертани по-горе, ние сме избрали най-добрите доставчици на сигнали за бинарни опции, с които можете да се регистрирате.

#1 Научете 2 Търговия

Learn 2 Trade е базиран в Обединеното кралство и предоставя първокласни форекс сигнали чрез частен канал на Telegram. С него ще можете да търгувате с двоични файлове форекс и крипто пазари. Услугата изпраща между три и пет проверени сигнала до абонирани търговци всеки ден.

Уеб сайт Learn2trade

Можете да очаквате да направите печалби от 30% до 40% с парите, които инвестирате в сигналите на Learn 2 Trade.

Друго предимство на Learn 2 Trade е, че предлага няколко ръководства, които да ви помогнат да научите как да търгувате. Сигналите са събрани от някои от най-ярките търговци в индустрията. Опитът на тези търговци, съчетан с машинното обучение и технологиите за изкуствен интелект, създава най-точните сигнали.

След като алгоритъмът открие потенциална възможност за печелене на пари, той съставя предложение за търговия, до което можете да получите достъп в канала на Telegram. Ще получавате сигнали за основни и второстепенни валутни двойки и криптовалути в реално време.

Можете да се присъедините към канала Learn 2 Trade Telegram безплатно и ако сигналите ви правят пари, абонирайте се за получаване на VIP сигнали, които могат да ви направят повече пари. Като цяло Learn 2 Trade е правилната сигнална услуга, към която да се присъедините, ако не сте имали никакъв опит със сигнали за двоични опции преди.

➨ Регистрирайте се с най-добрия двоичен брокер Pocket Option сега!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

#2 Професионални сигнали за двоични опции

Един актив ще ви направи пари само ако е правилно анализиран, след това проследен и доставен навреме. Binary Options Pro Signals изпраща сигнали на търговците чрез SMS и имейл винаги, когато открие сделка с висока печалба.

Уебсайт на Binary Options pro Signals

Услугата може да се похвали с отличен опит, доставяйки сигнали, които носят печалби с точност 72.5%. Но най-добрата част от Професионалните сигнали за бинарни опции е, че не е нужно да:

  1. Следвайте сложни формули
  2. Използвайте робот или инструмент
  3. Губете време и усилия за нещо различно от извършване на поръчката

Разширеният алгоритъм на компанията доставя между шест и 12 сигнала на ден на търговците, обяснявайки точната посока на цената и времето на изтичане. Собственият алгоритъм за търговия помага на търговците да гарантират, че печелят пари, независимо дали пазарът е нагоре или надолу.

Точността 72.5% гарантира, че 72 от 100 сделки, които извършвате, ви правят пари. Освен това, ако се регистрирате с правилния брокер, трябва да получите възвръщаемост от 75% или повече при всяка сделка. Дори и да не сте направили нито една сделка в живота си, правенето на пари от търговия с двоични файлове трябва да бъде безпроблемно с лесните за следване сигнали на услугата.

След като получите сигнала на вашия телефон или имейл, всичко, което трябва да направите, е да подадете подробностите за сигнала във вашия брокерски акаунт.

Сигналът ще дойде с всеки детайл, включително актива, входната цена, посоката и срока на действие. След това всичко, което трябва да направите, е да гледате как сигналът се материализира и да правите пари.

Използването на система, разработена от експертни търговци, е подобно на плащането на професионален търговец, за да ви дава съвети всеки ден. В допълнение, Binary Options Pro Signals непрекъснато се настройва, за да подобрява своята точност, така че можете да сте сигурни, че получавате повече сигнали, които са по-точни всеки ден.

Как да използвате професионални сигнали за двоични опции

За да получавате сигнали от Binary Options Pro Signals, трябва да платите за месечен абонамент, който започва от $97 на месец. Binary Options Pro Signals е сред най-достъпните доставчици на сигнали в индустрията, тъй като установените доставчици на сигнали обикновено таксуват два пъти повече за достъп.

Binary Options pro Сигнали за печалби и загуби

Компанията позволява на клиентите да усетят услугите си, като използват 14-дневния пробен период. За достъп до Професионални сигнали за двоични опции за 14 дни, ще трябва да платите $14 без допълнително задължение да продължите да плащате за услугата.

След като се абонирате, ще получите средно между шест и 12 сигнала, доживотни актуализации на инструмента, достъп до зона за изключителни членове и списък с препоръчани брокерски услуги за бинарни опции. Зоната на членовете е богата на съвети и информация, за да издигнете вашите търговски умения до нови висоти. Ако в крайна сметка не харесвате услугата, можете да използвате 60-дневната гаранция за връщане на парите и да получите парите си обратно.

#3 Двоичен днес 5

Виждането на успех в петминутни сделки може да бъде предизвикателство. Постигането на печалби в тези сделки изисква задълбочено проучване на пазара за кратки периоди.

Уебсайт Binary Today 5

Уговорката със сигурност, че цената на конкретен актив ще се движи нагоре или надолу, изисква методологически подход, фокусиран върху исторически данни. Извършването на необходимото проучване може да бъде трудно и повечето търговци пренебрегват петминутните сделки и правят поръчки с по-дълъг срок на изтичане. Binary Today 5 има система за търговия с множество филтри, които гарантират, че лошите сигнали никога не се изпращат до търговците. Системата се фокусира върху исторически анализ, за да определи посоката на тенденцията.

Ако търсите услуга, която ви изпраща печеливши сигнали веднага след употреба, Binary Today 5 е правилната опция за вас. Можете да изберете да получавате сигнали на вашия имейл, чрез SMS или директно в MetaTrader4.

Някои от най-добрите характеристики на услугата включват:

  • 81% процент на печалба
  • Филтри за новини
  • Филтри за пазарен анализ
  • Търговски асистенти
  • Резултати от търговията на живо
  • Доживотни безплатни актуализации и поддръжка
  • Налични сигнали за всички валутни двойки

Binary Today 5 не изисква никакви допълнителни инструменти или други платформи, за да работи. С всяка актуализация софтуерът се адаптира към най-новите пазарни условия, за да гарантира, че печелите, независимо от климата на пазара. Компанията предоставя няколко безплатни актуализации – включително нови филтри и технологии – годишно. Той дава на търговците на бинарни опции достъп до всички сигнали, които биха искали, и може да се похвали с повече функции от всеки друг инструмент за сигнали на пазара.

Двоичен днес 5 растеж

Ако търсите услуга за доставчик на сигнали за краткосрочни сделки, не можете да сбъркате с Binary Today 5.

➨ Регистрирайте се с най-добрия двоичен брокер Pocket Option сега!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

#4 Автоматични двоични сигнали

Когато планирате да инвестирате, вие взимате голяма сума пари и решавате къде да ги инвестирате.

Получаването на автоматични двоични сигнали е един от най-добрите начини да гарантирате, че парите ви правят повече пари. С удобното решение можете да намерите и анализирате настоящите пазарни тенденции с едно щракване. След това можете да правите поръчки в зависимост от сигналите, които се появяват на таблото. Софтуерът е проектиран от Роджър Пиърс, който е известен с успеха си в търговията с бинарни опции. Успешният търговец и преподавател прекарват девет години в проучване на двоични опции, за да създадат тази услуга за сигнали, която кара търговците да печелят от първата седмица на използване.

Автоматични двоични сигнали

За да използвате програмата, всичко, което трябва да направите, е да въведете тенденциите, в които искате да инвестирате. След това програмата ще запази информацията и доставчикът на сигнал непрекъснато ще търси исканите тенденции. Когато открие възможност за печалба, ще бъдете уведомени от изскачащ прозорец с тенденции и можете да направите поръчка. Освен това ще видите и процентния шанс да спечелите по съответния сигнал.

Някои от най-добрите характеристики на автоматичните двоични сигнали са:

  • Автоматичните двоични сигнали не изискват изтегляне и са лесни за използване. След като се регистрирате и завършите плащането, ще имате мигновено достъп до сигналите на зоната за членство.
  • Можете да използвате бота в браузъра на всяко устройство. Можете да получавате сигнали и да търгувате с двоични файлове в движение от телефона си или да го правите на терминал.
  • Ще получавате сигнали денонощно за всички видове активи – от валутни двойки до акции и стоки.
  • Всеки сигнал ще идва с описание, което улеснява разбирането защо трябва да направите определена поръчка. Auto Binary Signals поддържа прозрачността на 100% с търговците, като им дава достъп до пълния анализ на сигнала и им позволява сами да направят правилното обаждане.
  • Компанията предоставя 60-дневна гаранция за връщане на парите, което я прави безпроблемна.

Заключение: Сигналите могат да повишат вашите сделки

Сигналите за бинарни опции са легитимен инструмент, който търговците от всички нива на умения използват, за да правят пари, търгувайки с двоични файлове. Въпреки това пазарът има справедлив дял от измами.

Но сега, когато знаете какво да търсите в доставчика на сигнали за двоични опции и сте запознати с най-добрите опции на пазара, не би трябвало да имате проблеми с намирането на правилната услуга за вашите нужди.

➨ Регистрирайте се с най-добрия двоичен брокер Pocket Option сега!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

За автора

Percival Knight
Аз съм опитен търговец на бинарни опции повече от десет години. Основно търгувам 60-секундни сделки с много висок процент на попадение. Любимите ми стратегии са с помощта на свещници и фалшиви пробиви

Напиши коментар