Търговия с бинарни опции в Албания: Урок и най-добри брокери

Урок за търговия с бинарни опции в Албания
Урок за търговия с бинарни опции в Албания

Албания граничи с Черна гора, Косово, Северна Македония и Гърция. Известна с многобройните си банкери, Албания е място, в което човек би искал да живее. Освен това има отлична природа, добър стандарт на живот и процъфтяваща икономика. И така, хората, живеещи в тази страна, имат различни начини за печелене на доходи, включително търговия с бинарни опции.

За щастие е невъзможно и лесно да се търгуват бинарни опции в Албания. Можете да станете един от многото жители, които секат много пари чрез тази търговия. Това е толкова просто, колкото да следвате тези прости стъпки. Провери ги.

Какво ще прочетете в тази публикация

Списък на 4-те най-добри бинарни брокера в Албания

5-те най-добри брокери в Албания са:

  1. Quotex
  2. IQ Option 
  3. Pocket Option 
  4. Olymp Trade 

Като цяло има много подходящи брокери на бинарни опции по целия свят. С толкова много опции е трудно да се поддържа общ преглед. Затова избрахме най-добрите за вас. И така, нека разберем повече за най-добрите бинарни брокери в Албания.

#1. Quotex

Quotex е популярен брокер на бинарни опции, който предлага и други онлайн активи. Започва дейност през 2019 г. и е един от най-надеждните брокери. Основният му щаб се намира на Сейшелите. Все пак компанията е разклонила офис в Сейнт Винсент и Гренадини.

quotex брокер

Платформата за уеб търговия на този брокер е достъпна и на двете мобилен и десктоп. Просто отидете на уебсайта и отворете платформата за търговия. Мобилните търговци имат възможност да изтеглят приложението Quotex. то е съвместим както с iOS, така и с Android устройства.

Платформата за търговия включва a персонализирано работно пространство и над 25 технически индикатора. А Quotex демо сметка е достъпна и за търговци, които желаят първо тествайте платформата. На компанията услугата за поддръжка на клиенти е на разположение денонощно. Поддържа над 25 езика, включително испански, френски, немски и др. Можете да се свържете с тях чрез имейл и чат на живо. 

Quotex с един поглед:

  • Депозит от $10 изисква се.
  • Има 1:1 ливъридж съотношение.
  • Бонуси и промоционални купони са налични.
  • Има платформа, която е както уеб базирани, така и удобни за мобилни устройства.
  • Индекси, стоки, валута и криптовалути са сред наличните активи.
  • Имате избор от 12 различни валути на сметката (VND, UAH, THB, RUB, KZT, INR, MYR, IDR, BRL, GBP, EUR и USD)
  • Тегленията и депозитите се поддържат чрез FK Wallet, Perfect Money, Piastrix, Coinbase, Visa, Binance Coin, Mastercard и Bitcoin Cash.
➥ Най-добрият избор за албански търговци: Регистрирайте се с Quotex безплатно

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

#2. IQ Option

IQ Option е създадена през 2013 г., а седалището й е в Кипър. Въпреки че основният му фокус е върху бинарните опции, той също позволява търговия с други активи, включително акции, стоки, криптовалути, валутни двойки и борсово търгувани фондове (ETF).

iq опция брокер

Той използва a персонализирана уеб базирана платформа достъпни чрез уеб браузъри, инсталирани на мобилни устройства и настолни компютри. Брокерът предоставя безплатно IQ Option демо сметка с начало баланс от $10 000 във виртуална валута. Можете да използвате това, за да придобиете опит в търговията с многото предлагани активи или да проучите възможностите на инструментите, включени в платформата за търговия. 

Имейлът е предпочитаният начин за връзка със специалистите по обслужване на клиенти, работещи за брокера. Освен това, чат на живо е достъпен на уебсайта и платформата за търговия денонощно. Те оказват помощ при повече от десет различни езика.

IQ Option с един поглед:

  • Депозит от $10 изисква се.
  • Има 1:500 ливъридж съотношение.
  • Има си много собствена платформа за търговия.
  • Криптовалути с IQ Option, ETF, стоки, валутни двойки и акции са сред наличните активи.
  • Можете да избирате между три валути на сметката (USD, EUR и GBP).
  • Тегленията и депозитите се поддържат чрез Perfect Money, Skrill, Mastercard, AdvCash, Visa, Neteller и WebMoney.
➥ Регистрирайте се безплатно с IQ Option

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

#3. Pocket Option

Законната брокерска фирма Pocket Option е създаден през 2017 г. Маршаловите острови служат като местоположение на основния офис на този брокер. Можете да търгувайте с криптовалути, стоки и валутни двойки с Pocket Option.

Pocket Option уебсайт

Корпорацията излезе със своята платформа за търговия, която позволява социална търговия и търговия с копия. Това е перфектната платформа за клиенти, които искат представа какво правят другите търговци и за търговци, които тепърва започват кариерата си. Когато правите бизнес с този конкретен брокер, имате възможност да търгувате с помощта на MT5 платформа и платформата за търговия, предлагана от Pocket Option.

Можете да се свържете със специалистите по обслужване на клиенти, владеещи отлично няколко езика, като изпратите имейл, позвъните на безплатния им номер или разговаряте с тях на основния уебсайт. От друга страна през цялата седмица те може да се достигне само за общо осем часа.

Pocket Option с един поглед

  • Pocket Option минимален депозит на $50 изисква се.
  • Има 1:100 ливъридж съотношение.
  • Кешбек, промо кодове и бонуси за депозит се предлагат.
  • Има си много собствена платформа за търговия и също поддържа MT5.
  • Форекс двойки, стоки и криптовалута са сред наличните активи.
  • В Валутата на акаунта е зададена на USD само.
  • Тегленията и депозитите се поддържат чрез Maestro, VLoad, Mastercard, банков превод, Visa, Jeton, Advcash, Perfect Money, WebMoney и Payeer.
➥ Регистрирайте се безплатно с Pocket Option

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

#4. Olymp Trade

Olymp Trade е в бизнеса по-дълго от всеки друг брокер в нашия списък. The Saledo Global LLC, със седалище в Сейнт Винсент и Гренадини, беше субектът, който инициира проекта през 2012 г. Този брокер е добре известен с качеството на своите инструменти за търговия с инструкции, които са предназначени да помогнат на начинаещите трейдъри да започнат силно своята търговска кариера.

olymp trade

Фирмата също така позволява на своите клиенти да търгуват с помощта на MT4 платформа, в допълнение към собствените на компанията специализирана платформа за търговия. Всеки уеб браузър, независимо дали е на настолен компютър или мобилно устройство, може да се използва за достъп до уникалната платформа за търговия на тази компания. Въпреки това, за удобство, мобилните търговци са силно насърчавани да използват смартфона Olymp Trade приложение вместо мобилния уебсайт.

Обслужване на клиенти при Olymp Trade се предоставя денонощно, а агентите владеят свободно повече от десет различни езика. С тях може да се свържете чрез различни канали, включително телефон, онлайн чат и имейл.

Olymp Trade с един поглед:

  • Депозит от $10 изисква се.
  • Има 1:500 ливъридж съотношение.
  • То има неговата платформа за търговия и също поддържа MT4.
  • Акции, форекс, стокови активи, крипто и индекси са сред наличните активи.
  • Тегленията и депозитите се поддържат чрез WebMoney, Mastercard, Neteller и Visa.
➥ Регистрирайте се безплатно с Olymp Trade

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Как да се регистрирате за двоичен брокер в Албания

След като стесните опциите си до един брокер, първо трябва да отидете на уебсайта на този брокер и да щракнете върху „Регистрирай се” там. Това обикновено се намира на в горната част на страницата.

начална страница за вход в quotex
➥ Най-добрият избор за албански търговци: Регистрирайте се с Quotex безплатно

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Първо ще ви бъде представен формуляр за регистрация, който трябва да попълните, преди да продължите. Ти трябва предостави някои основни подробности, като пълното ви име, имейл адрес, телефонен номер и адрес на пребиваване. Не забравяйте да дадете на брокера правила и условия внимателно и пълно четене, преди да изпратите формуляра, който сте попълнили. Преди да можете да продължите, друга необходимост е да дайте вашето съгласие на условията, наложени от брокера.

quotex влизане влезте

След като потвърдите намерението си, като поставите отметка в квадратчето, ще бъдете подканени да създадете парола и ще получите опцията да изберете една от няколкото валути на сметката предлагани от брокера. Има обаче възможност брокерът да не поддържа валутата, която се използва във вашата страна. Внимавайте да изберете брокер, който може да улесни използването на валутата, с която искате да търгувате.

Последната стъпка е, че брокерът ще ви изпрати имейл с прикачен към него URL адрес за потвърждение. Просто щракването върху него ще потвърди незабавно вашия акаунт. Кога потвърждаване на вашия акаунт, някои брокери може да изискват да предоставите всякакъв вид приемлива идентификация. След получаване на цялата необходима документация от вас, те ще приключат процеса по създаване на вашия акаунт възможно най-скоро.

Законна ли е търговията с бинарни опции в Албания?

безопасно

В Албания търговията с бинарни опции е напълно законно. Страната има няма правила срещу търговията с онлайн активи. Но бъдете сигурни правете бизнес само с легитимни и регулирани брокери

➥ Най-добрият избор за албански търговци: Регистрирайте се с Quotex безплатно

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Финансови регулатори в Албания

Банката на Албания е единственият финансов регулатор в страната. Те са отговорни за надзор, регулиране и лицензиране на всички финансови брокери които искат да предложат услугите си на гражданите на Албания. 

Регулирайте

Как да депозирате

Ще трябва да направите депозит във вашата сметка за търговия с бинарни опции, след като приключите с настройката на сметката си, преди да можете да започнете да търгувате. По-голямата част от брокерите там имат изключително прости и лесни за разбиране процедури за използване от клиентите, когато правят депозити.

quotex минимален депозит

Просто трябва да кликнете върху бутона „депозиране на пари“ и след това ще бъдете отведени до нова страница, където ще трябва да изберете метод на плащане която искате да използвате, както и сумата, която искате да депозирате. През повечето време парите бързо ще бъдат депозирани в секцията на портфейла на вашия акаунт.

quotex начини на плащане

Въпреки това, времевият диапазон се определя от режима на депозита че избираш. Например, периодът за обработка на депозити, направени чрез банков превод, може да варира от няколко минути до няколко дни. 

На уебсайта на брокера, под страницата за финансиране, трябва да има такива посочване на включената продължителност. Ако парите от транзакцията ви отнемат необичайно много време, за да се появят в сметката ви, моля, свържете се с отдела за обслужване на клиенти на вашия брокер, за да могат да ви помогнат.

➥ Най-добрият избор за албански търговци: Регистрирайте се с Quotex безплатно

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Как да се оттегля

Когато дойде време да изтеглите печалбите си, горещо ви препоръчваме използвайте същия метод на плащане, който сте използвали, когато за първи път сте финансирали акаунта си. Поради това, на процедурата е опростена.

Теглене на пари

За да направите теглене, трябва само да кликнете върху „оттегли се” и след това ще бъдете изпратени до формуляра за теглене, който брокерът предоставя за попълване. Попълнете формуляра и ние ще се свържем с вас възможно най-скоро. Трябва да предвидите, че парите ще бъдат във вашата сметка в рамките на няколко минути или няколко дни, в зависимост от избрания от вас метод.

➥ Най-добрият избор за албански търговци: Регистрирайте се с Quotex безплатно

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Как да търгувате с бинарни опции в Албания

#1: Запознайте се с основите, както и с пазара

Няколко други терминологии се използват в бинарните опции, като например текущ курс, време на изтичане, извън парите, и т.н. По-голямата част от брокерите имат раздел на своите уебсайтове, посветен на често задавани въпроси (FAQ), и този раздел понякога включва цяла страница, посветена на обяснение на различни условия и какво означават те.

Изберете и предскажете търговията

Отделете известно време, за да се запознаете с тези термини. Преди да започнете да търгувате, във ваш интерес е да запознайте се със значението на тези фрази. Това не само ще ви улесни да се приспособите към начина, по който функционира пазарът, но също така ви спестява значително време.

Качете се нагоре или надолу

#2: Изберете пазар, на който искате да търгувате

Когато разберете по-добре как функционира пазарът, оценете предимствата и недостатъците на всеки от тези пазари и след това изберете пазара, който изглежда има най-голям потенциал за доходност. Внимавайте да изберете финансов актив, който предизвиква интереса ви.

Най-важното е, че ако търгувате просто като хоби, трябва да сте сигурни, че избраният от вас пазар го прави не изисква наблюдение двадесет и четири часа на ден, седем дни в седмицата. Трябва да имате предвид, че не можете просто да инициирате транзакция, да се отдалечите от нея за няколко часа или дни и след това да очаквате печалба от нея. 

срок на годност на quotex

#3: Задайте цената и определете кога офертата ще изтече

Следващото нещо, което трябва да направите, е да изберете цената на вашата транзакция и колко дълго ще продължи. Когато извършвате това действие, трябва да имате предвид опасността и шанса. Поради това ще имате по-добър шанс да намалите сумата пари, която губите, или може би да увеличите сумата, която печелите, в зависимост от това как играете картите си.

страйк цена

Изборът на дата на изтичане също е изключително важна стъпка. Първо, направете изчерпателен проучване на индустрията и направете обосновано предположение за това как ще се развие, преди да предприемете тази стъпка. Вашето решение за това колко дълго трябва да държите търговията си отворена ще бъде улеснено от информацията, която получавате.

➥ Най-добрият избор за албански търговци: Регистрирайте се с Quotex безплатно

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

#4: Отворете вашата търговия 

След като завършите своя задълбочен анализ на пазара, е време да направете транзакцията си. Това е доста просто нещо. Просто попълнете билета за поръчка, като въведете необходимата информация. Можете да направите пазарна или лимитирана поръчка, като щракнете върху съответния бутон за покупка или продажба. След това преминете към следващата стъпка и направете своята поръчка: попълнете разделите за цена и размер със съответните числа.

маска за поръчка

#5: Изчакайте договорът да изтече или излезте от сделката, преди да изтече

Няма гаранция, че ще спечелите, ако само изчакате срокът на договора ви да изтече. Поради това трябва да проверявайте позицията си на редовни интервали за да изберете дали да продължите напред с търговията си или да я прекратите.

Заключете сделка

Плюсове и минуси на търговията с бинарни опции в Албания

Докато инвестирате в търговия с бинарни опции в Албания, очаквайте предимства и недостатъци, включително следното;

Предимствата на бинарната търговия са:

  • Възможно е да направите много пари за кратко време
  • Лесно е да научите как да търгувате с бинарни опции
  • Множеството опции, включително различни пазари и базови активи, насърчават диверсификацията.

Минусите на бинарната търговия са:

  • Начинанието е рисковано, тъй като загубата също е вероятност.
  • Поради необходимостта от задълбочено проучване, търговията изисква много време.
  • Също така изисква много усилия, за да направите залога и да направите предварителен анализ.

Рискове при търговия с бинарни опции в Албания

Когато търгувате с бинарни опции в Албания, рискове разглежданите включват следното;

  • Измамите са често срещани, като много ненадеждни сайтове твърдят, че са честни търговски брокери.
  • Това е пристрастяващо, особено след огромни загуби, последвани от последователни загуби, и търговецът няма да се откаже независимо от това.

Заключение: Търговията с бинарни опции е достъпна в Албания

Търговията с бинарни опции в Албания е добър бизнес. Пазарът може да е нестабилен, но това е постижимо с правилните стратегии. Да го разберете би означавало да правите пари мъдро.

Това също е законен бизнес. Тъй като човек може да търгува с бинарни опции в Албания, това е истинска инвестиция, която можете да изпробвате. Надеждните брокери, които също си заслужава да бъдат разгледани, включват Quotex, Pocket Option и Focus Option.

› Регистрирайте се за най-добрия брокер на бинарни опции Quotex в Албания

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск.)

Често задавани въпроси (ЧЗВ) относно бинарните опции в Албания:

Как мога да търгувам с бинарни опции в Албания?

Процесът на търговия с бинарни опции в Албания е прост. След като създадете акаунт чрез лесен процес, вие избирате базов актив и извършвате търговията си. Има и депозиране на парите, необходими за търговията, и това също е бързо.

Законна ли е търговията с бинарни опции в Албания?

За щастие на албанските граждани и жители, търговията с бинарни опции в тази страна е законна. Следователно можете да се присъедините към тази невероятна индустрия и да започнете да сечете пари. 

Кои са най-добрите брокери за търговия с бинарни опции в Албания?

Ако искате най-доброто изживяване при търговия с бинарни опции в Албания, имате нужда от най-добрия брокер по очевидни причини. Някои от вашите опции са Quotex, Pocket Option и Focus Option. Те са готови да предложат на албанските търговци услугите, от които се нуждаят, за да търгуват.

За автора

Percival Knight
Аз съм опитен търговец на бинарни опции повече от десет години. Основно търгувам 60-секундни сделки с много висок процент на попадение. Любимите ми стратегии са с помощта на свещници и фалшиви пробиви

Напиши коментар