Търговия с бинарни опции в САЩ: законно ли е или не?

УРОК ЗА ТЪРГОВИЯ С БИНАРНИ ОПЦИИ В САЩ

САЩ имат значителни икономически връзки с Азия, особено със страни като Китай, Япония и Южна Корея, както по отношение на търговията, така и по отношение на инвестициите. Бинарните опции са сред най-достъпните финансови инструменти за търговия. Това е така, защото те свеждат търговията до едно просто предложение:

Ще се покачи ли цената на актива над или падне под определена точка в определен момент?

Ако смятате, че цената ще се повиши, можете да закупите бинарни опции и ако очаквате цената да падне, можете да късите опциите.

През 2008 г., SEC одобри търговията с бинарни опции. Поради своята простота и ограничен риск, търговията с бинарни опции стана все по-разпространена през годините.

Увеличаването на апетита на търговците към търговия с бинарни опции впоследствие доведе до нарастване на броя на жизнеспособните брокерски услуги за бинарни опции.

Въпреки това, научаването за бинарна търговия в САЩ и нейното регулиране е доста трудно; в това ръководство ще подчертаем всички регулаторни аспекти и ще ви покажем как да търгувате законни бинарни опции в САЩ.

Законна ли е търговията с бинарни опции в САЩ?

Търговията с бинарни опции е законна в Съединените щати, но ограниченията са малко по-различни от тези в други страни по света. Бинарните алтернативи се считат за хазарт на ниво казина и други настройки поради риска от включените средства.

Като такива, американските търговци имат право само на брокери и борси, регулирани или лицензирани от CFTC. Правилата на CFTC защитават търговците от измами на пазара на бинарни опции, както и на други пазари като суапове и фючърси.

Някои брокери на бинарни опции обслужват американски търговци, но те могат да бъдат по-строго регулирани от други, за да спазват правилата на САЩ.

Ако не сте сигурни за вашата платформа за бинарни опции, попитайте се:

Къде са те и в САЩ ли са? Ако да, уверете се, че сте регистрирани в CFTC и National Futures Association.

  • Законно ли е да се привличат клиенти от САЩ?
  • Средствата на клиента в отделни сметки в големи американски банки ли са?
  • Мога ли да изтегля пари по всяко време?
  • Случвало ли се е купувачът да печели на загуба?

За да избегнете измами и фалшиви обещания, трябва да работите с борси, регулирани от CFTC на САЩ.

Регулиране на пазара на бинарни опции в САЩ

Пазарът на бинарни опции се регулира в САЩ от Комисия за търговия със стоки и фючърси (CFTC)и примери за брокери на територията на САЩ, за които се счита, че спазват данъчните закони на САЩ за инвестиции, включват Северноамериканска борса Derivatives (NADEX).

Официалното лого на CFTC

Когато става въпрос за регулиране на пазара на бинарни опции в САЩ, какво представляват регулаторните практики, които брокерските компании за бинарни опции трябва да следват?

  • Като изходно ниво се очаква фирмите за бинарни опции да бъдат добре капитализирани. Това означава, че всяка брокерска фирма за бинарни опции, която иска да започне бизнес в Съединените щати, се очаква да има минимално капиталово изискване, преди заявлението им дори да излезе за разглеждане.
  • Голям проблем, който се наблюдава при някои брокерски фирми, е, че когато изпаднат в несъстоятелност, те също причиняват загуба на търговски капитал на своите клиенти. За да предотвратят това, от брокерските фирми вече се изисква да държат търговския капитал на своите клиенти в секвестирани сметки. От тези секвестирани сметки не могат да бъдат теглени пари за финансиране на оперативните разходи на брокерската фирма. Това не само принуждава брокерите да поддържат добри счетоводни практики, но също така защитава търговците в случай на неплатежоспособност на брокерската фирма.
  • Регулаторите извършват редовни счетоводни проверки, за да открият ранни признаци на проблеми с финансите на брокера.
  • Брокерите имат мандат да отговарят писмено на всякакви обвинения в неправомерни действия от страна на клиентите и да се подлагат на задълбочени разследвания на всякакви обвинения, без да блокират процеса или подправят доказателства.

Тези системи са в сила в юрисдикцията на САЩ и CFTC има репутация, че приема сериозно регулаторната си функция. През 2010 г. брокер беше наказан с $ глоба от 14 милиона, след като оплакванията за манипулиране на цените от търговци бяха разследвани и се оказа, че са верни. Подобни действия са това, което остави САЩ настрана като страна, която е заела силна позиция за оказване на регулаторна функция върху брокерите.

Много от тези регулаторни рамки липсват в няколко юрисдикции.

Например, има някои области, където всеки може да създаде посредничество за бинарни опции само за $20 000. Подобно развитие предвещава проблеми за търговците, тъй като на практика няма регулаторен надзор и търговците нямат абсолютно никаква защита от финансови и ценови злоупотреби.

Пазете се от технологията за извънборсови бинарни опции

В момента голямо количество от търговия с бинарни опции се осъществяват чрез платформи за онлайн търговия. Тези сайтове често не отговарят на разпоредбите на САЩ. Всъщност с увеличаването на броя на тези платформи се увеличи и броят на жалбите за измами срещу CFTC.

Докладвани са измами, при които агенция за бинарни опции казва, че е превела средства в сметка на инвеститор, но не го прави. Можете дори да откажете да приемете възстановяване или да поискате скрити разходи, за да получите обратно притежанието си. много платформи за търговия с бинарни опции преувеличете средната възвръщаемост или дори модифицирайте исторически данни, за да направите вашата инвестиция да изглежда по-обещаваща, отколкото е. Няколко платформи за търговия с бинарни опции могат да предоставят бонуси в замяна на регистрация или създаване на нов акаунт. Ако инвеститор завърши определен минимален обем на търговия преди теглене на пари в брой, той или тя ще получи бонус.

Бинарните опции са договори „всичко или нищо“, при които единият отбор печели, но другият губи единствено при резултат „да/не“. За печелившо начинание се плаща определена сума или част от инвестирания капитал. Загубата често води до пълна загуба на инвестицията.

Бинарните опции са легален в Съединените щати и може да се търгува там, но само на борси, регулирани от САЩ. Тези пазари са известни като определени договорни пазари (DCM). Някои бинарни опции са изброени на борси или се търгуват на CFTC или DCM, които и двете се регулират от SEC. Въпреки това, бинарните опции са само малка част от цялостния пазар. В Съединените щати само три DCM предлагат бинарни опции. В момента само три DCM предлагат бинарни опции в САЩ и (NADEX) в момента е най-добрият от всички тях.

Въпреки това, много офшорни компании, участващи в търговията с бинарни опции, не са регистрирани в CFTC, така че е най-добре да ги избягвате всички. Когато една компания извършва офшорна дейност, инвеститорите са много по-уязвими и са изложени на по-голям риск да бъдат измамени. Офшорните компании работят без регистрация на CFTC и не отговарят на същите стандарти като американските компании.

За да усложнят допълнително нещата, пазарните експерти виждат нарастващ брой софтуерни платформи, насочени към извънборсови бинарни опции, които не са регулирани от CFTC. Изискват се само търговски партньори, които са брокери или договори за опции. Инвеститорите трябва да бъдат внимателни, когато навлизат на пазара на бинарни опции и да са наясно с рисковете от измами, манипулации и злоупотреби.

Колко безопасна е търговията с бинарни опции?

Като цяло търговията с бинарни опции е толкова безопасна, колкото и другите пазари за търговия. Комисията за ценни книжа и борси одобри бинарни опции през 2008 г. и търговците по целия свят смятат този тип търговия за една от най-безопасните сделки на пазара.

Една от причините търговията с бинарни опции да е безопасна е, че е така просто и лесно. Няма риск от загуба на пари, защото не разбирате условията на инвестицията. Бинарните опции са прости и няма проблем да изчислите колко пари ще спечелите или загубите от всеки договор.

Въпреки това, не всички брокери на бинарни опции са безопасни и надеждни. Най-добрият начин да запазите вашите сделки безопасни е да използвате надежден двоичен брокер със сигурна платформа за търговия.

Трябва да депозирате пари само при регулиран брокер на бинарни опции ако сте уверени, че платформата за търговия е надеждна и има положителни отзиви от други търговци. Ако имате някакви съмнения относно сигурността на уебсайта, потърсете друг брокер за бинарни опции.

Как да търгувате с бинарни опции в САЩ:

Направихте малко проучване и мисля, че търговията с бинарни опции е за вас. Ето как да започнете.

1. Избор на брокер на бинарни опции в САЩ

Можете да намерите много необходима информация на уебсайт на брокера, но ако не сте сигурни, не се колебайте да попитате. Най-доброто бинарен брокер за вас е този, който ви е най-удобен за управление.

2. Изберете основния актив за търговия

Стесняването на избора ви може да бъде най-трудно. Търговията с бинарни опции е обширна и включва стоки, акции, индекси и валута. Можете да залагате на почти всичко.

Запаси са широко използвани за базови активи, защото могат да направят голяма възвръщаемост за по-кратък период от време. По някакъв начин можете да играете на фондовия пазар, без да се съгласявате с опция за финансова кол.

iq опция активи

Индекси, стоки и валути също са обичаен избор.

Nadex предоставя достъп до бинарна търговия въз основа на:

  • Dow Jones Industrial Average
  • S&P 500
  • Nasdaq
  • Ръсел 2000 г

Можете също да търгувате с Nadex на:

  • медни
  • Сребро
  • злато
  • Соя
  • Царевица
  • Природен газ
  • Суров нефт

Търговията с бинарни опции може също да се фокусира върху текущи събития като безработица или лихвени проценти на Федералния резерв.

Можете също да опитате валутния пазар или валутния пазар като бинарен търговец. Този метод за търговия с валута може да бъде по-скъп, но има предимството да ограничава загубите ви, така че можете да го опитате без прекалено голям риск.

CBOE предлага опции, базирани на индекса на волатилност S&P 500 и CBOE.

Когато става въпрос за търговия с бинарни опции, вашите възможности са практически неограничени. Правя някои данни от пазарни проучвания и проучвания. Изберете актив, който ви привлича и има добър потенциал за печалба. След като сте събрали знанията и разбирането си за целта си, сте готови да тръгнете.

3. Изберете размера на вашата инвестиция

Колко капитал готови ли сте да инвестирате в игри с бинарни опции? Докато работите с двоични файлове, ще срещнете добри/лоши новини. Добрата новина е, че колкото повече инвестирате, толкова по-висока е потенциалната ви възвръщаемост. Лошата новина е, че в зависимост от резултата бихте могли загубите цялата си сума на транзакцията. Докато решавате колко пари можете да загубите, трябва да инвестирате достатъчно, за да получите достатъчно бинарни сделки и прилични изплащания.

4. Изберете срок на годност

Мислете за времената на изтичане като финална линия за бинарни опции. Това е моментът, в който търговията приключва и зависи от това дали сте направили печалба или сте загубили инвестицията си.

Срокът на годност е 1 година от 30 секунди до края на деня. Инвеститорите смятат, че приключването за по-малко от 5 минути е краткосрочно или „турбо“. Времето на затваряне 5 минути преди края на деня или базовият актив се класифицира като нормално време на изтичане. Всичко, което е по-дълго от края на деня, се счита за дълъг срок.

30 секунди сделка

Помислете за вашия стил на търговия и цели. Искате да завършите повече сделки и да увеличите потенциалната си печалба? Фокусирате ли се повече върху точност на транзакциите отколкото количеството?

Ако сте нов краткосрочен търговец, трябва да вземете предвид сроковете на изтичане на 30 и 60 секунди с края в края на деня. Вземете предвид размера на търговията и движението на цените, когато взимате решения.

5. Изберете валута/добавка, за да предвидите посоката на пазара

Това е бинарен момент на истината. Трябва да решите дали стойността на избрания актив ще се увеличи или намали. Не забравяйте, че това е всичко или нищо. Това е природата на бинарните опции. Сега натиснете бутона на устройството и се надяваме, че прогнозата ще се сбъдне.

Брокери на бинарни опции, които приемат клиенти от САЩ

Няколко брокери позволяват търговия с бинарни опции, но не всяка брокерска компания приема клиенти от САЩ. Това се дължи на ограничителната, често объркваща правна среда за бинарните опции в САЩ.

В Комисия за търговия с фючърси на стоки (CFTC) и на Национална асоциация за фючърси (NFA) регулират финансова търговия в САЩ. Властите обаче не проявиха интерес към лицензирането на повечето онлайн брокери.

nfa

Освен това остава а липса на регулаторна рамка което позволява на всяка брокерска компания да търгува с бинарни опции за американски търговци.

Въпреки това има няколко офшорни брокера на бинарни опции, някои от които са регулирани, които позволяват търговия с бинарни опции за Американски търговци. Въпреки това, търговците в САЩ трябва да проучат внимателно всеки брокер, с когото обмислят да се регистрират. Не всяка брокерска компания работи по най-високите стандарти.

Имайки това предвид, по-долу е даден списък с изпитани брокери на бинарни опции, които приемат клиенти от САЩ.

Най-добрият двоичен брокер за САЩ: – #1 Nadex

Nadex е борса, базирана в САЩ и регулирана от CFTC – това не е посредничество, а борса. Той предлага инструменти и функции за търговия, които да го направят полезен както за начинаещи, така и за опитни търговци на бинарни опции.

Борсата е основана през 2004 г. и първоначално е била наречена „Хеджстрийт“ Основателите имаха за цел да изградят пазар, който да позволява търговия с деривати. Въпреки това, до 2007 г. HedgeStreet затвори вратите си.

Nadex

През 2009 г. HedgeStreet е закупен от IG Group Holdings Plc. и ребрандиран като северноамериканска борса Derivatives (NADEX). Nadex е със седалище в Чикаго, Илинойс.

Борсата позволява търговия с бинарни опции на различни пазари, включително фючърси на стоки, фючърси на индекси на акции, стоки и валута.

Nadex оферти два вида сметки – единият за търговци от САЩ, а другият за търговци от чужбина.

Регламент

Както бе споменато по-горе, обменът е регулиран от Комисията за търговия с фючърси на стоки на САЩ. Можете да проверите подробностите относно регулирането му на уебсайта на CFTC.

Регулаторните органи гарантират това Nadex поддържа най-високите стандарти за сигурност и поверителност. Освен че е достъпна за клиенти от САЩ, платформата позволява на търговци от над 40 държави да търгуват с бинарни опции.

Минимален депозит и такси

Когато се регистрирате, ще трябва да платите минимален първоначален депозит от $250. Средната стойност за индустрията обаче се колебае около $500, което прави Nadex привлекателна борса за нови търговци.

След като направите първия си депозит, ще го направите мигновено достъп до няколко пазара, налични на Nadex.

Друго предимство на използването на Nadex е, че не е нужно да плащате допълнителни комисионни за посредничество, тъй като това е борса. Това намалява таксата за обработка, когато извършвате сделки.

Търговците трябва да плащат a фиксирана такса от $1 на договор. Въпреки това, ако сделката изтече със загуба, борсата ще се откаже от таксата за сетълмент.

Функции като демо сметки, диаграми в реално време с директен достъп до пазара, отчитане на новини и предлаганият отличен ливъридж правят Nadex отидете на борса за търговия с бинарни опции в САЩ.

Новите търговци могат да се възползват от седмичните уебинари, електронни книги и курсове за търговия, които Nadex предлага в Центъра за обучение.

Как брокерите на бинарни опции в САЩ печелят пари?

Брокерите на бинарни опции могат да правят пари два различни начина. Първо, някои брокери действат като контрагенти или търговци, на които залагате. Тези платформи се наричат OTC брокери.

Всяка търговия с бинарни опции трябва да има две страни. Едната страна залага на „да“, а другата – на „не“. Много брокери правят пари по същия начин като търговците. Някои сделки печелят, а други губят. Въпреки това, тъй като тези платформи често имат милиони клиенти, техният потенциал за печалба обикновено е по-висок, отколкото при обикновените търговци.

бинарни опции в САЩ

Други брокери на бинарни опции правят пари чрез комисионни. Тези брокери действат като посредници, свързвайки търговците в зависимост от това дали искат да купуват или продават. Платформите, базирани на разпределение, често крият таксите в рамките на разпространение на всеки договор или разликата между цената за покупка и продажба, така че клиентите да не забележат, че плащат допълнително.

Комисионните брокери също са склонни да предлагат ливъридж за насърчаване на по-големи сделки, като същевременно генерират повече приходи за брокера.

Най-добър брокер на бинарни опции в САЩ: Най-добри опции – Nadex

Nadex се различава от другите брокери на бинарни опции по това, че не е брокер. Докато брокерите показват цените на активите и движенията на различни пазари, Nadex е борса, която може да конвертира тези активи, което е рядкост в САЩ.

Основана през 2004 г., тя е най-старата платформа в регулирания списък на CFTC. Това е една от най-сигурните платформи за използване в САЩ.

Те нямат сложни платформи за търговия, но те са чудесен избор за начинаещи. Ние също така предоставяме различни ресурси за обучение, за да ви помогнем да спазвате законовите изисквания. В крайна сметка споменахме, че бинарните опции се считат за аспект на американския хазарт. Ето защо много борси харесват Nadex предоставят на своите търговци данни за търговия.

бинарни опции nadex

Като цяло, ако търсите различни видове активи или опции, Nadex ще ви разочарова. Те имат само 29 актива и нямат мобилно приложение за търговия, за разлика от други брокери в списъка. Типовете акаунти обаче са уникални:

  • азиндивидуално (Само в САЩ и международни): Само американски и международни сметки ви дават достъп до всички ваши активи без никакви специални възможности за търговия извън това.
  • Компании: Nadex ви позволява да свържете акаунта си с партньорство, LLC, компания или друга компания.
  • Безплатна демонстрация: Ако не искате да търгувате с реални бинарни опции, можете да оставите демо сметка с $25,000 във виртуални средства.

Ако търсите нещо малко по-завладяващо или детайлно, Nadex не е за вас. Въпреки това, ако сте начинаещ, който скача в бинарния пул от опции, това може да е добро място да започнете.

Фактори, които трябва да имате предвид при избора на платформа за бинарни опции

Можете да намерите дузини от платформи за бинарни опции онлайн. Някои уебсайтове са безопасни и надеждни, но има и много опасни уебсайтове, които могат да работят незаконно.

Помислете как всеки от тези фактори влияе на вашето решение, когато търсите най-добрата платформа за търговия с бинарни опции.

Инвестиционни активи

В търговията с бинарни опции, базовият актив е финансовият инструмент, в който инвестирате. Повечето платформи за търговия предлагат разнообразие от базови активи. Някои от най-често срещаните пазари са криптовалути, стоки, валута, индекси и акции.

Ако имате предвид конкретен основен актив, потърсете брокер, който е специализиран в любимата ви област. Или можете да се възползвате изцяло от платформата с десетки налични продукти.

Максимална такса

Някои брокери на бинарни опции поставят лимити за сумата, която може да бъде изтеглена от всяко плащане, като напр $1 000 или $10 000. Максималното изплащане е само 85% или 90% от общата възвръщаемост, тъй като другите брокери вземат комисионни от двете плащания на сделката.

При търсене на най-добрият брокер на бинарни опции, помислете как най-добрите плащания за уебсайт могат да повлияят на крайния резултат. Някои платформи се противопоставят на ниски депозити или други предимства, докато други вземат повече пари, отколкото си струват.

Минимален депозит

Брокерите на бинарни опции обикновено предлагат минимален депозит за всяка сметка за търговия. Тази сума може да варира от от няколко долара до стотици долари в зависимост от конкретните политики на платформата.

Ако търгувате с бинарни опции за първи път или не сте сигурни дали има риск от повече от $100, потърсете уебсайт с по-нисък минимален депозит. Въпреки това, ако искате да платите по-високо, препоръчваме да изберете платформа с минимален депозит.

Във всеки случай е най-добре да не насилвате платформата за търговия да харчи повече пари, отколкото ви е удобно. Ако минималният депозит на вашия уебсайт е твърде висок, потърсете друга платформа.

Практически (демо) акаунт

Сметките за практика са полезни за потребители, които все още учат информация за търговия с двоични опции. Много брокери ви позволяват да тествате търговията с бинарни опции с виртуални валути, като създадете a безплатна демо сметка. Можете да използвате този акаунт, за да видите как вашите избори влияят на вашата печалба или загуба, което ще ви помогне да се чувствате по-уверени, преди да харчите истински пари.

демо акаунт на nadex

Практически сметки също така ви позволяват да опитате няколко брокера на бинарни опции, преди да изберете един. Преди да създадете платена сметка за търговия, можете да използвате демо акаунт, за да разберете по-добре детайлите на всяка платформа, потребителски интерфейс, технически индикатори и опции за управление на риска.

Държавни ограничения

Търговията с бинарни опции е силно регулирана форма на инвестиция и някои държави има специални правила за участие на гражданите. Много брокери не работят в САЩ поради американските търговски правила. Обединеното кралство също регулира опциите за търговия чрез Орган за финансово поведение (FCA).

Когато търсите най-добрия брокер за бинарни опции, уверете се, че платформата за търговия, която посещавате, е налична във вашата страна. Не се опитвайте да заобиколите ограниченията на държавата с VPN и т.н. Това може да доведе до проблеми със закона.

Метод на депозит

Предоставянето на информация за вашата банкова или кредитна сметка е рисковано и винаги трябва да проверявате дали брокерът използва a сигурен начин на плащане преди да продължите. Брокерите на бинарни опции трябва предварително да посочат как да депозират, като кредитни или дебитни карти, криптовалути, електронни портфейли или банкови преводи.

Когато търсите подходящия брокер, помислете за кой начин на плащане е точно за вас. И след като започнете да търгувате през платформата, следете банковата си сметка. Несигурен уебсайт може да инициира неоторизирани тегления от вашия акаунт.

Скорост на теглене

Когато печелите от договори за бинарни опции, искате да получите парите си обратно възможно най-бързо. Някои брокери теглете пари в брой бързо, за да можете да получите парите си в рамките на 24 часа след изтичане. На други уебсайтове може да се наложи да изчакате няколко дни, преди да спечелите пари.

Когато търсите най-добрия брокер за бинарни опции, обърнете внимание на времето за теглене на платформата. Ако искате да правите пари бързо, трябва да намерите платформа, която рекламира незабавно теглене.

Приложение за търговия

Някои брокери предлагат платформи и приложения за браузъри, които ви позволяват да търгувате на различни устройства. Ако планирате да извършвате по-голямата част от търговията си на вашия компютър, препоръчваме да използвате базирана на браузър платформа. Въпреки това, ако искате да потвърдите акаунта си навсякъде или да правите бизнес на мобилното си устройство, трябва да намерите iOS и Android, съвместим брокер.

Трябва ли да използвам множество брокери за търговия с бинарни опции?

Създаването на акаунт с множество брокери може да бъде полезни по редица причини. Първо, някои брокери са специализирани в определени видове сделки. Ако планирате да търгувате в множество категории, като краткосрочна търговия, търговия с опции за повикване и бинарни опции, можете да създадете акаунт за всеки тип брокер.

Използването на множество платформи също така намалява риска от загуба на всичките си инвестиции наведнъж. Ако не работи с брокер или се окаже а измама или не отговаря на вашите нужди, няма риск да загубите всичките си пари наведнъж.

В допълнение, някои уебсайтове предлагат на нови потребители a подписване на оферта да увеличат своя безплатен първоначален депозит. Създаването на акаунти в множество сайтове и разпределянето на пари между тях може да бъде полезно, за да се възползвате от тези бонуси.

Въпреки това, ако решите да създадете акаунт на множество платформи, уверете се, че проследявате дейността си на всяка платформа. Ако не можете да си спомните няколко дати на изтичане, може да пропуснете крайните срокове и да загубите печалби, отричайки ползите от използването на множество брокери.

Заключение: Бинарната търговия е законна в САЩ

Търговията с бинарни опции е а бърз начин да спечелите допълнителни пари без рисковете, свързани с други опции за търговия. Този тип търговия е по-прост, по-лесен за разбиране и предлага по-бързи срокове за изпълнение от други продукти, което го прави популярен сред търговците по целия свят.

Брокерът на бинарни опции опростява процеса на покупка и продажба на бинарни опции. Тези платформи са лесен за използване, предлага бонуси и значителни награди за създаване на акаунт, и помогнете на новите търговци да научат повече за алтернативните търговски процеси, преди да започнат.

Ако сте нов в търговията с опции, няма да намерите по-добър начин да влезете на пазара от бинарни опции. И ако сте запознати с различни видове търговия, може да откриете прости бинарни опции в сравнение с по-сложните форми на търговия.

Търговията с бинарни опции е по-строго регулирана в Съединени щати, но това не означава, че е без опции. Всички брокери в този списък са достъпни за американски търговци под контрол и спазване на CFSC.

Преди да се регистрирате за брокер или да преминете към търговия с бинарни опции, трябва да разберете какво може да предложи този брокер и предимствата, които предлага. Винаги знаете своята репутация, така че можете да изберете този, който отговаря на вашите нужди, без да се жертвате сигурност.

Въпреки че американските търговци имат малко възможности за работа с брокери на бинарни опции, в момента те предлагат голямо разнообразие от активи, типове сметки и функции за оптимална търговия.

Изборът на регулирания брокер на бинарни опции, описан по-горе, ви дава страхотен шанс да спечелите своите сделки. Опитайте бинарна търговия днес – може да бъде идеалният начин да увеличите доходите си.

Няма такова нещо като „крайна“ платформа за търговия с бинарни опции, но Nadex се доближава. Той е установен и регулиран в САЩ, има относително ниски минимални депозити и начислява повече от справедливи комисионни за сделките, които отваряте.

Наличието на отлични технически индикатори и функции като демо сметката само го прави по-удобно за използване.

Nadex е един брокер, който можем да препоръчаме без резерви към всеки американски търговец, който иска да търгува с бинарни опции.

Често задавани въпроси за бинарни опции в САЩ:

Бинарни опции са регулирани брокери?

Много брокери на бинарни опции се регулират от регулаторите на финансовата индустрия. Въпреки това, все още има много нерегламентирани брокери в индустрията. Регулаторите по света бавно настигнаха индустрията. Някои институции и организации имат правила. Регулаторите, които играят важна роля в Съединените щати, включват:
• Комисия по ценни книжа и борси (SEC)
• Комисия за търговия с фючърси на стоки (CFTC)
Регулаторните органи в страните по света включват:
• Австралийска комисия за ценни книжа и инвестиции (ASIC)
• Служба за финансов надзор на Обединеното кралство (FCA).
• Комисия за надзор на хазарта на остров Ман (GSC)
• Кипърска комисия за ценни книжа и борси (CySEC)
• Malta Hambling Authority (MGA)
Сега, когато бинарните опции привлякоха вниманието на организациите, те искат да разгледат по-отблизо и в много случаи да затегнат правилата на много платформи за онлайн търговия. Въпреки че има по-голям контрол върху всички брокери на бинарни опции, на пазара има нерегулирани брокери. Някои от тези двоични брокери може да имат сцепление, но правилата ще ви помогнат да защитите интересите ви, особено ако сте нов в търговията с бинарни опции.

Сайтовете за бинарна търговия приемат ли търговци от САЩ и Великобритания?

Няколко платформи за търговия с бинарни опции в момента не са налични в САЩ и Обединеното кралство. В момента единственият регулиран брокер в САЩ е Nadex. САЩ имат по-строги правила от другите страни, което прави по-трудно за бинарните брокери да получат одобрение в САЩ. Една от причините правилата на САЩ да са по-строги е, че правителството има строги закони, забраняващи онлайн хазарта. Някои регулатори определят търговията с бинарни опции като форма на хазарт. Въпреки това, някои офшорни брокери като Pocket Option и RaceOption приемат търговци от цял свят, включително САЩ и Обединеното кралство.

Трябва ли начинаещ да търгува с бинарни опции?

Търговията с бинарни опции е чудесен начин за начинаещи да се потопят в пазара за търговия. Бинарните опции са по-лесни за разбиране от другите пазари поради тяхната двоична природа. Всяка игра има само две опции: да и не. Търговията с бинарни опции включва значителен риск, но този риск е по-дефиниран от търговията на други пазари. Знаете със сигурност, че можете да спечелите или загубите във всяка игра и няма да загубите повече пари от това, което е посочено в договора. И накрая, брокерите на бинарни опции помагат на начинаещите да научат повече за пазара на бинарни опции. Ако търсите търговия с опции в лесен за четене формат, бинарните опции са най-добрият ви залог.

За автора

Percival Knight
Аз съм опитен търговец на бинарни опции повече от десет години. Основно търгувам 60-секундни сделки с много висок процент на попадение. Любимите ми стратегии са с помощта на свещници и фалшиви пробиви

Напиши коментар