Бинарни опции в Сингапур: законно ли е? – Най-добрите брокери и платформи

Сингапур се намира в Югоизточна Азия. Сингапур дели сухопътни граници с Малайзия. Сингапурският проток служи като морска граница между Сингапур и Индонезия.

Бинарни опции Търговия Сингапур е разрешено от закона. Но има разпоредби, които трябва да се спазват, както от брокерите, така и от търговците. Всъщност Сингапур е Третият по големина център за търговия по света. Това право беше дадено на Сингапурския търговски център с зачитане на ежедневните обороти

Ръководство за търговия с бинарни опции в Сингапур

А огромна сума пари циркулираше на търговския пазар на Сингапур, което донесе икономическа възможност. Ето защо голям брой млади и възрастни търговци от Сингапур решиха да проучат наличните възможности в рамките на държава. И намериха Търговия с бинарни опции в Сингапур да бъде най-професионалният вариант да печелят големи. 

Всички търговци в Сингапур, които са решили да започнат своето търговско пътуване с бинарни опции, трябва да разберат процеса, законодателството на страната и метода на подход. Без правилен подход, ще е по-вероятно да претърпите загуби. Ето защо това ръководство е тук, за да помогне на всички търговци в Сингапур овладейте изкуството на търговията с бинарни опции без да нарушават никакви разпоредби.

➥ Започнете да търгувате в Сингапур: Регистрирайте се с Quotex безплатно

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Какво представляват бинарните опции?

Бинарните опции предоставят възможност на търговците да генерира постоянен размер на печалбата. Всички интелигентни търговци, които имат познания за тази търговска форма, я адаптират приоритетно. Търговците в Сингапур предпочитат да търгуват с бинарни опции всеки ден

quotex търговия русия

Чрез тази форма за търговия можете да търгувате не само с акции или валути, но и с крипто активи, стоки като злато и петрол и други подобни финансови инструменти

Бинарните опции изискват да залагате на движение на цената на даден актив. Трябва да поставите вашата търговия от предсказване дали пазарната цена ще се повиши или намали в рамките на определен период от време на изтичане. Ако спечелите, получавате изплащане на печалба според посочения процент, но ако загубите прогнозата, ще загубите и целия капитал, който сте търгували за същото. 

Бинарни опции не ви гарантира, че ще спечелите състояние само в една търговия. Трябва да му отделите своето време и разбиране, за да го направите научете повече за движението на актива.

Следователно, това ще ви помогне да печелите повече и да губите по-малко. Но рисковете са очевидни и не могат да бъдат пренебрегнати напълно. Ето защо вземете всички необходими мерки за прилагане на стратегиите и предотвратяване риск фактори. 

➥ Започнете да търгувате в Сингапур: Регистрирайте се с Quotex безплатно

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Законни ли са бинарните опции в Сингапур?

Търговия с бинарни опции в Сингапур е законно, и няма такива разпоредби, които да ви пречат да търгувате с него. Но единственото нещо, което трябва да знаете е, че не всички брокери го притежават лиценз и разрешение за търговия с бинарни опции в Сингапур. Брокерите, които възнамеряват да предложат своите услуги за търговия с бинарни опции в Сингапур трябва да получи лиценз от MAS

iq опция е законна или не

MAS (Парични власти на Сингапур) е регулаторният орган на финансовите услуги в Сингапур. Сингапур има голяма група аудитория, които са осведомен и страстен за търговията. И това е потенциалът, който брокерите използват, за да пренесат бизнеса си в тази страна. Нерегламентираните брокери също отстъпват на тази възможност и измама сингапурските търговци. Но със MAS налага регулации, това е на път да спре.

Има няма конкретни местни брокери да ви предложим търговия с бинарни опции в Сингапур. 

Ти трябва да разчитат на офшорните брокери за да се възползвате от услугата за търговия. Търговците трябва да гарантират, че те проверете лицензионните доказателства на брокерите чрез свързване с ресурсите на регулаторния орган. Когато имате доказателства относно избора на правилния брокер, можете да продължите и да започнете с вашия Бинарни опции Търговия в Сингапур

Най-добрият двоичен брокер:
(Предупреждение за риск: Търговията е рискована)

Quotex - Търговия с висока печалба

123455.0/5

Quotex - Търговия с висока печалба

  • Мин. депозит $10
  • $10 000 демонстрация
  • Професионална платформа
  • Висока печалба до 95%
  • Бързи тегления
  • Сигнали
(Предупреждение за риск: Търговията е рискована)

Как да търгувате с бинарни опции в Сингапур?

Търговията с бинарни опции в Сингапур не е трудна задача. Просто трябва да имате предвид, че работите с iброкер на сделки.

Бинарни опции-свещник-графика

Когато изберете своя брокер, следващото нещо, което трябва да направите, е следвайте стъпките по-долу:

  1. Ти трябва да Регистрирай се и направете минимален депозит според изискванията на брокерската платформа. Минималната сума на депозита варира от брокер до брокер. Затова отидете с този, който има сума, която отговаря на първоначалния ви търговски бюджет
  2. Сега ще имате ценова диаграма на вашата целева страница. Изберете актива на които възнамерявате да търгувате. Независимо дали става дума за валути, стоки, акции или други, трябва да изберете една, за да видите колебанията на пазарната цена върху графиката. 
  3. Тогава трябва да изберете сумата за търговия които възнамерявате да инвестирате. Повечето от брокерите са запазили първоначалната си търговска сума от $1, но това отново варира от брокер до брокер. Ако сте начинаещ, тогава е по-добре за вас да започнете с ниска инвестиция и постепенно да я увеличавате в дългосрочен план. 
  4. Избери срок на годност като краткосрочен или дългосрочен, в зависимост от това какво може да предложи брокерската платформа.
  5. Когато приключите с това, трябва прогнозирай дали пазарната цена на избрания от вас актив ще се повиши или падне в рамките на срока на изтичане, който сте избрали. Кликнете върху съответния прогноза бутони и вашата инвестиция за търговия е направена. 
  6. Сега трябва изчакайте изтичането на срока на годност, докато можете редовно да наблюдавате графиката, за да видите дали прогнозата ви върви в правилната посока или не. 
  7. Ако прогнозата ви е правилна тогава, вие вземете печалбата според процента на изплащане на актива. Но ако прогнозата ви е грешна, ще го направите губи всичко които сте търгували. 

Освен идеалните стъпки за подход за търговия с бинарни опции в Сингапур, за вас е важно да го направите помислете за някои фактори за избор за да сте сигурни, че се разбирате с истински брокер.

Нещата, които трябва да имате предвид, за да изберете a опитен брокер са:

  1. първо, проверете лицензирането на вашия брокер да бъдат регулирани съгласно насоките на Сингапур. MAS трябваше да регулира брокера да работи в страната. 
  2. Проверете на функции, бонуси и инструменти за индикатори които брокерската платформа ви предлага. Би било полезно, ако за предпочитане отидете с брокера с бонуси и награди за регистрация и депозити. Това ще ви бъде от полза допълнително с вашата търговия с бинарни опции. 
  3. Проверете дали платформата на брокера има a демо сметка или не. От днес всички платформи за брокери на бинарни опции трябва да имат демо акаунт, за да дадат възможност за обучение на начинаещи. Освен това професионалистите използват демо акаунта, за да свикнат с интерфейса на платформата. 
  4. Не бихте искали да преминавате през главоболия депозиране или теглене вашите средства към/от сметката на брокера. Така че, проверете опциите за депозит и теглене, за да съответстват на вашата гъвкавост и удобство.
  5. Накрая трябва да добиете представа за цялостно преживяване които брокерите на бинарни опции имат по отношение на предлагането на идеално обслужване на своите клиенти. Освен това, не забравяйте да прочетете техните специфични условия, за да получите представа какви скрити условия искат да наложат на своите клиенти и клиенти. 

Следователно, това е идеалният начин за подход за извършване на търговия с бинарни опции в Сингапур.

търгувайте с quotex

Но помислете да следвате тази статия до края получите ясна представа в наредби и мерки, наложени от MAS за търговци в Сингапур и офшорни брокери, във връзка с търговия с бинарни опции. 

➥ Започнете да търгувате в Сингапур: Регистрирайте се с Quotex безплатно

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Най-добрите 3 бинарни брокера и платформи в Сингапур

Запазете вашите търсене и анализ за най-добрите бинарни брокери. Вместо това го използвайте, за да подобрите уменията си за търговия, за да увеличите максимално печалбата си. Това ръководство представя първите три брокера на бинарни опции, които предлагат своите търговски услуги на търговците в Сингапур. 

Внимавайте: това са топ три брокери на бинарни опции в Сингапур:

брокер:
Регламент:
Доходност и активи:
предимства:
Офертата:
IFMRRC
Добив: 95%+
100+ пазара
  • Мин. депозит $10
  • $10 000 демонстрация
  • Професионална платформа
  • Висока печалба до 95%
  • Бързи тегления
  • Сигнали
Акаунт на живо от $10
  Запишете се безплатно

(Предупреждение за риск: Търговията е рискована)

Финансова комисия
Добив: 90%+
100+ пазара
  • Професионална платформа
  • Безплатна демо сметка
  • $10 минимален депозит
  • Уебинари и обучение
  • Високи изплащания
Акаунт на живо от $10
  Запишете се безплатно

(Предупреждение за риск: Търговията е рискована)

IFMRRC
Добив: 97%+
100+ пазара
  • Приема международни клиенти
  • Високи печалби 95%+
  • Професионална платформа
  • Бързи депозити
  • Социална търговия
  • Безплатни бонуси
Акаунт на живо от $50
  Запишете се безплатно

(Предупреждение за риск: Търговията е рискована)

Регламент:
IFMRRC
Доходност и активи:
Добив: 95%+
100+ пазара
предимства:
  • Мин. депозит $10
  • $10 000 демонстрация
  • Професионална платформа
  • Висока печалба до 95%
  • Бързи тегления
  • Сигнали
Офертата:
Регламент:
Финансова комисия
Доходност и активи:
Добив: 90%+
100+ пазара
предимства:
  • Професионална платформа
  • Безплатна демо сметка
  • $10 минимален депозит
  • Уебинари и обучение
  • Високи изплащания
Офертата:
Регламент:
IFMRRC
Доходност и активи:
Добив: 97%+
100+ пазара
предимства:
  • Приема международни клиенти
  • Високи печалби 95%+
  • Професионална платформа
  • Бързи депозити
  • Социална търговия
  • Безплатни бонуси
Офертата:

#1 Quotex

Quotex е една от най-добрите платформи за търговия с бинарни опции в Сингапур. Минималната сума за депозит за тази платформа е просто $10, а минималната сума за търговия е $1. Quotex.io е под регулацията на IFMRRC и приема плащане от всички налични методи за да ви е удобно. 

В допълнение към това, Quotex.io ви предлага до 100% изплащане базиран на различни активи и техните лопасения за ликвидност. Тази платформа има голяма диаграма като дисплей върху целевата си страница. Графиката има актив ценообразуване, който се захранва от няколко индикаторни инструменти за да ви помогне да направите точна прогноза. 

В допълнение към това, Quotex.io има над 15 инструмента за рисуване да информира прогнозите върху графиката, за да подготви инвестиционни стратегии. Също, търговия с копия е важна функция в тази платформа, която позволява да се използва потенциалът за дублиране на модела на търговия за повечето успешен търговци. 

➨ Регистрирайте се с най-добрия бинарен брокер Quotex безплатно сега!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

#2 Olymp Trade

Olymp Trade не е просто приемане на лица които желаят да започнат търговия с бинарни опции в Сингапур, но също така оедна от най-добрите брокерски платформи сред списъка със стотици. Всъщност Olymp Trade изисква само $10 като минимална сума на депозита. То е под регламента на FinCom, което доказва своята автентичност по целия свят. 

olymp trade

Olymp Trade предлага a максимално изплащане от 95% за своите активи, в зависимост от финансовите колебания и представянето на пазара. Всъщност можете да търгувате с Форекс, бинарни опции, акции, Криптовалутии стоки над Olymp Trade. Има посветен мобилно приложение за вашето устройство с Android или iOS, за да ви помогне да търгувате с бинарни опции навсякъде и по всяко време. 

Olymp Trade идва с индикаторни инструменти за технически анализ на цената на актива и инструменти за съставяне на графики за информиране на прогнозите. Като цяло, Olymp Trade има всичко, от което се нуждае един сингапурски търговец, за да започне своето търговско пътуване. 

➥ Регистрирайте се безплатно с Olymp Trade

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

#3 Pocket Option

Pocket Option е още един уникален и най-добрата брокерска платформа което ви помага да използвате максималния потенциал на търговията с бинарни опции в Сингапур. Предлага а максимална печалба от 96% за своите активи. Процентът на изплащане може да се промени в зависимост от флуктуиращото представяне на пазара. 

Освен това трябва да направите а минимален депозит от $50 за да започнете да използвате тази платформа. Депозитът е по-висок от другите две опции, защото Pocket Option предлага a депозит бонус от 50% при всяко плащане от $50 или повече. Колкото по-високо депозирате, толкова по-висок ще бъде бонусът.

В допълнение към това, тук можете да търгувате с над 100 актива, като стоки, акции, валутни двойки и криптовалута. Вие имате мобилно приложение за Pocket Option, за да сте сигурни, че можете да търгувате бинарни опции без бариери за местоположение или време. 

➥ Регистрирайте се безплатно с Pocket Option

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Финансови разпоредби в Сингапур

Търговия с бинарни опции в Сингапур е законно и е одобрени от закона. Но разпоредбите са доста задължителни, за да се спазват от замесените страни. Финансовите пазари на Сингапур са под регулацията на MAS (Паричните власти на Сингапур).). Тази агенция влезе в действие през 1971 г. и работи ефективно, за да регулира всички сектори в рамките на индустрията, която предлага финансови услуги на гражданите на Сингапур. 

Регулирайте

Органът на MAS също е отговорен за обслужването на Сингапурска централна банка, с наредби и насоки. Този регулаторен отдел не е само за отделните финансови пазари, но и за платежните системи, които са предназначени да предлагат услуги на тези пазари. Следователно, Бтърговия с инарни опции в Сингапур също така е длъжен да следва последиците, които този орган му е наложил. 

MAS даде декларация за регулиране относно това как ще се развива търговията с бинарни опции в Сингапур. Освен това регламентът има също заяви участието на участници и брокери в този търговски формат. В допълнение към това MAS се изправи няколко сигнала за инвеститори през уебсайтовете и е поставил предупреждения за инвеститорите за търговия с нерегламентирани брокери за търговия с бинарни опции. 

Повечето от предупреждения беше напразно и търговците на бинарни опции в Сингапур все още попадат в капана на нерегламентираните брокери на бинарни опции, като по този начин губят всичките си пари.

Както повечето търговци предпочитат да разчитат офшорни брокери, за такива платформи е важно да адаптират национални разпоредби да предлагат своите услуги.

Следователно, за да гарантира, че това няма да се случи никога повече, MAS планира да създаде два инструмента. Тези инструменти ще се уверят, че сингапурските търговци пазете се от всякакви измами

➥ Започнете да търгувате в Сингапур: Регистрирайте се с Quotex безплатно

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Инструментите са както следва:

  • MAS е сега мерки за адаптиране да поддържа Справочник на финансовите институции. Тази директория се състои от списък на всички компании за финансови услуги и брокери на бинарни опции, които имат идеални регулации, наложени от MAS. Следователно това ще позволи на всички търговци в Сингапур да направят своето бързи проверки и анализи върху всеки избран брокер, преди да го изберете за нуждите на търговията. Всички брокери, които имат MAS разпоредби ще бъдат изброени в тази директория! Този инструмент имаше за цел да се отърве от фалшивите случаи на искове на брокерите.
  • MAS също следи за Списък с предупреждения за инвеститори. Този списък съдържа имената на брокери, които MAS поставя в черния списък за техните фалшиви твърдения за регулиране и измамни дейности. 
мас

Освен това, уебсайтът на MAS също се състои от образователна документация да напътства сингапурските търговци относно бинарните опции. Преди да продължите и инвестирам в търговията с бинарни опции в Сингапур е важно да знаете какви са те в действителност. Ето защо MAS пое тази инициатива да ръководи търговците чрез образователна документация на уебсайта. 

➥ Започнете да търгувате в Сингапур: Регистрирайте се с Quotex безплатно

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Образование за търговци в Сингапур

Единствената точка на образование това, което търговците в Сингапур трябва да имат, е тяхната идея за капиталови инвестиции. Всички търговци, които започват на чисто Търговия с бинарни опции в Сингапур трябва да разбере, че идва със сигурност риск възможности. Следователно, трябва започнете с нисък капитал за вашите първоначални сделки. 

Експерт-Вариант-образователен център

Вие трябва да се прецени колебанията на пазара на актив, за да инвестира значителна сума в него. Брокерът, който сте избрали, може да има определено минимална сума за търговия, който трябва да използвате за начало. В допълнение към това е важно търговците да наблюдават резултатите от първоначалните си сделки. 

В първоначални победи и загуби ще ви помогне прогнозирай движението на цената на актива в дългосрочен план. И когато наблюдавате идентично колебание на цената след няколко удара и опити, тогава можете да предвидите с анализи и стратегии. Ако не искате да инвестирате истинските си средства в началото, винаги можете да продължите с демо сметки, за да практикувате вашите стратегии

Но е препоръчително да направите подход към вземете няколко удара и изпитания през сметката за търговия на живо. По този начин ще можете да увеличете печалбата си и сведете до минимум загубите в дългосрочен план за търговия с бинарни опции в Сингапур. 

Най-добрият двоичен брокер:
(Предупреждение за риск: Търговията е рискована)

Quotex - Търговия с висока печалба

123455.0/5

Quotex - Търговия с висока печалба

  • Мин. депозит $10
  • $10 000 демонстрация
  • Професионална платформа
  • Висока печалба до 95%
  • Бързи тегления
  • Сигнали
(Предупреждение за риск: Търговията е рискована)

Заключение: законна ли е търговията с бинарни опции в Сингапур? – Да

Ако сте страстен търговец и искате да започнете да търгувате с бинарни опции в Сингапур, тогава това ръководство е адекватна информативна част за теб. Помислете за три опции за брокер, тъй като те са сравнително най-добрите сред всички.

търговия в сингапур

Всъщност те са съгласно разпоредбите на MAS и вече оперират с няколко сингапурски търговци. Ти получаваш безупречни характеристики и бонуси за да подобрите точността на прогнозите си в този формат за търговия. 

➥ Започнете да търгувате в Сингапур: Регистрирайте се с Quotex безплатно

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Често задавани въпроси:

Как да проверите състоянието на брокер на бинарни опции в Сингапур? 

MAS поддържа специален списък на всички компании за финансови услуги с лиценз за услуги на капиталовите пазари. Освен това има и списък с инвеститори, в който са включени всички брокери, които са направили неверни твърдения, че имат лиценз на MAS.

Могат ли бинарните опции да направят един търговец богат?

Търговията с бинарни опции е печеливша инвестиция в сравнение с други активи. По този начин е безопасно да се каже, че можете да станете богати с бинарни опции. Това обаче не е еднократно нещо. Необходими са солидна стратегия, подходящи знания и дългосрочен ангажимент, за да станете успешни.

Как FMA официално дефинира брокерите на бинарни опции в Сингапур?

Брокерите на бинарни опции в Сингапур идеално служат за целите на инвестиционните посредници за търговия с деривати. По този начин официалното обозначение на FMA за тях е „емитент на деривати“.

Законно ли е за мен да търгувам с бинарни опции чрез чуждестранни фирми като сингапурец?

Въпреки че MAS насърчава сингапурските търговци да използват брокерски компании за бинарни опции, които притежават регистрация за услуги на капиталовите пазари, обаче търговията с одобрени чуждестранни брокерски компании не е забранена.

 

За автора

Percival Knight
Аз съм опитен търговец на бинарни опции повече от десет години. Основно търгувам 60-секундни сделки с много висок процент на попадение. Любимите ми стратегии са с помощта на свещници и фалшиви пробиви

Напиши коментар