Сравнение на 10-те най-добри книги за бинарни опции, за да научите как да търгувате

Книгите за изучаване на търговията с бинарни опции са все по-търсени, тъй като светът на инвестициите и търговията става все по-наясно с тези пъргави инструменти с ограничен риск.

Сега, с наличието на книги за бинарни опции, по-малко опитни участници на пазара могат да се справят добре с тези прости и лесни за използване инструменти, което от своя страна увеличава интереса към платформите за търговия с бинарни опции, които ги предлагат.

В тази статия ще намерите най-добрите налични в момента книги за бинарна търговия. Ние ви даваме нашите най-добри препоръки, за да ви помогнем да издигнете уменията си за търговия с бинарни опции на следващото ниво.

10-те най-добри книги за бинарни опции, за да се научите да търгувате

Най-важните факти за книгите за бинарни опции, за да научите как да търгувате:

  • Специализираните книги за бинарни опции стават все по-популярни, тъй като предлагат както на начинаещи, така и на опитни търговци ценна информация.
  • По-рано фокусът беше върху академичните перспективи като бариери и екзотични възможности, но сега книгите са по-практични.
  • Книгите обхващат различни аспекти от основни залози до напреднали стратегии, обслужващи както крайните потребители, така и маркет-мейкърите.
  • Хамиш Рау и други допринасят за литературата, правейки сложни теми достъпни за по-широка аудитория.

Имайки това предвид, ние с гордост представяме най-добрите книги за бинарна търговия:

1. Бинарни опции от Hamish Raw

Книга

Първата книга, с която искаме да ви запознаем е „Бинарни опции – Фиксирани коефициенти и финансови залози“ от Хамиш Рау. От наша гледна точка това е най-добрата книга за бинарна търговия.

Както може би знаете, бинарните опции са най-новите продукти, които се появяват на финансовите пазари. От 5-минутни FTSE100 залози, предлагани от онлайн букмейкъри, до по-дългосрочни FTSE100 залози, търгувани на онлайн борси за залагания, до двоични залози, предлагани от компании за спред залагания, всички те предлагат същия инструмент като двоичната опция CBOT за курса на Федералните фондове. Най-големият отделен пазар за бинарни опции е Lloyd's of London, известен като застрахователни договори. В същото време спортният ентусиаст несъзнателно купува бинарна опция всеки път, когато вземе цена от спортен тотализатор или букмейкър за този кон или онзи футболен отбор.

Тази книга приема същите залози с фиксирани коефициенти и илюстрира как работят бинарните опции на финансовия пазар. Авторът започва, като очертава обичайните залози и обяснява логиката, която определя някои основни печеливши и губещи залози. Това е последвано от по-подробен анализ на това как да се търгуват бинарни опции, в който авторът изследва как стойността на залога зависи от изминалото време, променливостта на основния инструмент и цената на базовия финансов инструмент.

След това се въвеждат по-напреднали залози, показващи на читателя кога и как изгодно да се използват двоични файлове при различни пазарни условия, последвани от техники за хеджиране на заетата позиция. Следвайки същия формат като обикновените залози, тогава се обсъждат залозите с едно докосване.

В този първи задълбочен анализ на бинарните опции Hamish Raw е написал амбициозно както за крайния потребител, така и за маркет мейкъра. Диаграмите изобилстват в цялата книга, за да илюстрират мненията на автора. Нашата препоръка номер едно!

Тази книга се препоръчва за: Индивиди, които са нови за бинарните опции, които търсят основно разбиране, както и маркетмейкъри, които търсят задълбочени вниквания в механиката на бинарните опции.

Най-добрият двоичен брокер:
(Предупреждение за риск: Търговията е рискована)

Pocket Option - Търговия с високи печалби

123455.0/5

Pocket Option - Търговия с високи печалби

  • Приема международни клиенти
  • Високи печалби 95%+
  • Професионална платформа
  • Бързи депозити
  • Социална търговия
  • Безплатни бонуси
(Предупреждение за риск: Търговията е рискована)

2. Двоично залагане от Джон Пайпър

Двоично-залагане от-Джон-Пайпър

Светът на залаганията се променя драматично – кажете здравей на Binary Betting, нашият втори избор, когато става дума за добри книги за търговци на бинарни опции.

През последните години залагането на спортни събития и търговията на финансовите пазари се сближиха и бинарните залагания са резултат от това сближаване. Двоичните залози комбинират вълнението от спортните залагания с гъвкавостта на финансовите пазари.

Бинарните залози позволяват на играчите да:

  • Залагайте на стотици различни спортни и финансови пазари
  • Приключване на залозите преди събитието да се проведе
  • Печалба от грандиозни движения на цените
  • Извършете по-добър технически анализ
  • Залагайте по необичайни и неочаквани начини – опитните търговци ще го харесат

Това е първата книга за двоични залагания и обяснява на разбираем език какво представляват двоичните залози, как да ги търгувате изгодно и как да намалите риска. В цялата книга има много примери от реалния живот на сделки с бинарни залагания и ежеминутни анализи на поведението на цените при бинарна търговия. В допълнение, книгата ви помага да идентифицирате тенденциите и включва вътрешни съвети от опитен търговец, който използва бинарни залагания в своята търговия ден след ден – открийте залога, който се изплаща дори когато грешите напълно!

Разберете какво прави бинарните залагания най-бързо развиващата се област на залагане и защо трейдърите преминават към новия вълнуващ свят на двоичните залагания, като прочетете тази книга.

Тази книга се препоръчва за: Спортни ентусиасти, преминаващи към финансовите пазари, и търговци, които се интересуват от изследването на уникалната комбинация от залагане и финансова търговия.

3. Търговия с бинарни опции от Абе Кофнас

Търговия-бинарни-опции-от-Abe-Cofnas

Третата книга, която ви предоставяме, е основно ръководство за бързо разрастващата се област на бинарните опции.

Отдавна провинция на професионални търговци, бинарните опции сега се предлагат на инвеститори на дребно чрез северноамериканската борса Derivative (Nadex) и нарастваща група от брокерски компании за онлайн бинарни опции. Сега, в тази нова книга, авторът Ейб Кофнас обяснява как независимите търговци и инвеститори могат да използват бинарни опции, за да спекулират с движенията на цените на конкретни компании и глобални събития.

Голямата привлекателност на бинарните опции е, че те са по-малко сложни от традиционните опции. Освен това те предлагат прост метод за търговия, базиран на мнение за това накъде се движи пазарът през много кратки периоди от време. Това увлекателно и информативно ръководство обяснява как работят бинарните опции, кои са най-добрите стратегии за търговия с бинарни опции и кога да ги използвате.

Автора идентифицира различните пазари в които са налични бинарни опции и дава представа за това как бинарните опции предлагат възможност да се спекулира с посоката на пазара и да се получи значително изплащане. То също предлага кои пазари предлагат най-добра ликвидност и най-ниски разходи за изпълнение на сделки.

Като първата книга, посветена единствено на тази тема, тя ще предостави на търговците на дребно авторитетно ръководство за широките принципи на основните стратегии за търговия на този вълнуващ пазар.

Тази книга се препоръчва за: Търговци и инвеститори, които искат да разширят познанията си за бинарните опции и търсят практически стратегии за подобряване на своите търговски резултати.

4. Формула за печелене на бинарни опции: Правете постоянни печалби всеки път от Джери Манс

Формула за печелене на бинарни опции от корица на книгата на Джери Ман

Четвъртата книга, „Формула за печелене на бинарни опции (BOWF)“ е друга дълбоко потапяне в систематичния и методичен подход към търговията с бинарни опции.

BOWF предоставя на търговеца най-добрите инструменти и знания за бинарни опции, за да завладее този нов пазар и да постигне възвръщаемост на инвестицията (ROI) в района на 185% всеки месец. Търговията е инвестиция и трябва да се третира като бизнес, за да бъде успешна. Опитвали ли сте бинарни опции, чували ли сте много реклами там? „Удвоете парите си за нула време…“ „Правете пари за по-малко от 1 час…“ всичко е вярно.

Авторът на тази книга постоянно е правил много пари, използвайки печелившата формула. С Формулата за печелене на бинарни опции (BOWF), съответната възвръщаемост на инвестициите може да достигне до 80-90% на месец, дори ако само половината от вашите сделки са печеливши. Тази система е уникална за търговия с всички видове бинарни опции – с едно докосване, над/под, лимит и т.н. Имате връзката, вижте сами!

Тази книга се препоръчва за: Търговци, които се стремят към постоянни печалби в търговията с бинарни опции, и тези, които търсят структуриран подход за подобряване на своите стратегии за търговия.

5. Книгата на знанието за бинарните опции: Всичко, което бих искал да знам, преди да започна да търгувам от Кристофър Карлсън

Корица на книгата на Книгата на знанието за бинарните опции - Всичко, което бих искал да знам, преди да започна да търгувам от Кристофър Карлсън

„Книгата на знанието за бинарните опции“ на Кристофър Карлсън е фар за онези, които се впускат в света на търговията с бинарни опции. Карлсон майсторски съчетава своя личен опит с теоретични знания, за да предостави на читателите цялостно разбиране на пейзажа на бинарните опции.

Книгата се задълбочава в нюанси на конкретни валутни двойки и хвърля светлина върху оптималните времена за търговия. Съчетание от теоретични прозрения и приложими стратегии, то има за цел да оборудва както начинаещите, така и опитните търговци с инструментите, от които се нуждаят, за да започнат уверено своето търговско пътуване.

Чрез експертните насоки на Карлсън, читателите ще бъдат овластени да се ориентират в сложността на търговията с бинарни опции, като се гарантира, че вземат информирани решения, които са в съответствие с техните инвестиционни цели.

Тази книга се препоръчва за: Начинаещи трейдъри, тръгващи по своето пътешествие с бинарни опции и търсещи както фундаментални знания, така и практически прозрения, за да дадат тласък на своите търговски начинания.

6. Бинарни опции: Ръководство за начинаещи за търговия и печалба от Едуард Дорси

Корица на книгата „Бинарни опции, ръководство за начинаещи за търговия и печалба“ от Едуард Дорси

Не съдете за книга по корицата й – тази поговорка е особено вярна в този случай, нашата шеста препоръка за книга, „Бинарни опции: Ръководство за начинаещи за търговия и печалба“ от Едуард Дорси.

Едуард Дорси предоставя a цялостно въведение в света на бинарните опции. Книгата надхвърля основното, предлагането стратегии и техники за управление на риска които са безценни за търговците.

Дорси дори се задълбочава в това как глобалните събития могат да повлияят на цената на финансовите активи и съответните им бинарни опции, което прави това задължително четиво за всеки, който иска да спечели предимство в търговията с бинарни опции.

Тази книга се препоръчва за: Начинаещи, които искат да получат стабилна основа в бинарните опции, съчетавайки както теоретични прозрения, така и приложими стратегии за търговия.

7. Бинарни опции: мощни стратегии за доминиране на бинарните опции от Джордан Сайкс

Бинарни опции - Мощни стратегии за доминиране на бинарните опции от Джордан Сайкс, корицата на книгата

Джордан Сайкс представя балансиран и проницателен поглед върху търговията с бинарни опции. Неговата книга е съкровищница от търговски техники и стратегии за търговци от всички нива на умения. От разбирането на основи за овладяване на напреднали стратегии, Сайкс предлага панорамен изглед на пейзажа на бинарните опции, като гарантира, че търговците са добре подготвени да се справят с неговите предизвикателства. Освен това ви помага да използвате правилно двоичната времева рамка и да комбинирате тези знания с пазарните познания, за да вземате по-добри решения.

Тази книга се препоръчва за: Търговци, които искат да издигнат своята търговска игра, от основополагащи концепции до усъвършенствани техники, осигурявайки цялостно разбиране на пазара на бинарни опции.

8. Покорете 60-секундна търговия с бинарни опции: Технически проект с висока вероятност за успех от Мат Дъфийлд

Корицата на книгата Conquer 60 Second Binary Options Trading A High Probability Technical Blueprint for Success

Книгата на Мат Дъфийлд е нула на 60-секундна търговска стратегия за бинарни опции, предназначени да се възползват от високовероятни настройки за търговия. Това ръководство използва a механичен подход за минимизиране на емоционалната намеса, като се използват три ключови технически индикатора за идентифициране на възможности, които предлагат постоянен и надежден доход.

Опаковани с диаграми и примери от реалния свят, това е основно четиво за средно напреднали до напреднали трейдъри, целящи да усъвършенстват своите търговски стратегии за бързи и постоянни печалби.

Тази книга се препоръчва за: Търговци, заинтригувани от бързия характер на 60-секундните бинарни опции и търсещи систематичен подход за овладяване на бързи и постоянни печалби.

9. Демаскирани бинарни опции: доброто, лошото и направо опасното!

Корицата на книгата „Бинарни опции Unmasked доброто, лошото и направо опасното“.

Книгата на Ана Кулинг има за цел разкриват истинската природа на пазара на бинарни опции. Той разсейва митове и погрешни схващания, предоставяйки дълбока представа за пазарния анализ. Книгата е предназначена да предложи рационална перспектива за това как да извлечете максимума от търговията с бинарни опции.

Тази книга се препоръчва за: Тези, които са любопитни за тънкостите на пазара на бинарни опции, търсят ясна и безпристрастна гледна точка за неговите потенциални награди и капани.

10. Победете бинарните опции: Печелившите стратегии за финансови залагания за днешните пазари от Дрю Каш

Победете бинарните опции - Печелившите стратегии за финансови залагания за днешните пазари от Дрю Каш, корицата на книгата

Нашата последна препоръка е книгата „Beat Binary Options: Winning Financial Betting Strategies for Today’s Markets” от Дрю Каш. Тази бинарна книга за търговия е предназначена за средно напреднали до напреднали търговци. Фокусира се върху подпомагането на търговците придобийте психологическо предимство на пазара на бинарни опции.

Книгата обхваща редица стратегии, всяка от които е обяснена с прости думи и е подкрепена с примери от реалния свят. Подходът на Kasch е практичен, предлагайки техники стъпка по стъпка, за да помогне на търговците да разберат пазарните тенденции и да правят печеливши залози. Не е само за търговци на бинарни опции, можете да приложите това знание към всякакъв вид търговия, включително валутна търговия, дневна търговия или борсова търговия. Трябва да се прочете!

Тази книга се препоръчва за: Опитни търговци, целящи да усъвършенстват своите стратегии и да придобият по-задълбочено психологическо разбиране на пазара на бинарни опции.

Всички тези книги са добри книги за търговия с опции и ще подобрят знанията ви. Помислете да ги прочетете!

Какво прави една страхотна книга за бинарни опции?

Нека първо да поговорим за това какво прави една добра книга за бинарни опции. Както вероятно се досещате, авторски грамоти и опит в областта може да служи като индикатор за качеството на добрата книга за бинарни опции. Но това не е всичко – добрата книга за бинарни опции не просто надраска повърхността, тя се потапя дълбоко. Той предлага не само теоретични знания, но и практически стратегии, които търговците могат да прилагат.

Можете да различите лоша книга за бинарни опции от добра, просто като погледнете представеното съдържание. Трябва да бъде добре структуриран, започвайки с основите и постепенно преминавайки към по-напреднали теми, което улеснява читателя да следва. Авторът трябва да предаде знанията по компетентен и практичен начин.

Примерите от реалния свят и казусите могат да добавят огромна стойност, като предоставят контекст и правят материала лесен за връзка. В крайна сметка вие сте този, който ще трябва да приложи знанията. В допълнение, една добра книга за бинарни опции често ще включват интервюта или прозрения от експерти от индустрията, за да осигурят добре закръглена гледна точка на пазара. Това са признаците на добра книга за бинарни опции, която можете да използвате, за да научите повече по темата. Приложете тези знания и започнете да търгувате!

Как да се възползвате максимално от знанията в книгите за бинарни опции

Книги за бинарни опции

Когато купувате книга за бинарни опции, трябва не само да я прочетете, но и да се уверите, че използвате знанията по възможно най-добрия начин.

Помислете как можете приложете знанията на практика. Но как става това? Когато четете книга за бинарни опции, започнете с идентифициране на ключовите стратегии или прозрения, които резонират с вас. Запишете ги и ги сравнете с това, което вече знаете. Ако имате нови прозрения, време е да ги приложите на практика. Най-добре е да използвате демо сметка, за да тествате тези стратегии в безрискова среда. Това ще ви помогне да разберете как различните променливи могат да повлияят на вашите търговски решения.

Също така е полезно да водите търговски дневник, за да записвате какво работи, какво не и защо. С течение на времето ще можете да прецизирате стратегиите си и да вземате по-информирани решения. Ако в книгата има упражнения или тестове, не забравяйте да ги направите; те са предназначени да задълбочат вашето разбиране. И не се колебайте да преразгледате книгата; дори опитни търговци намират за полезно да преразгледат основите и да опреснят знанията си.

Най-добрите електронни книги за бинарна търговия

Електронна книга с бинарни опции на Amazon kindle

За щастие дигиталната ера въведе изобилие от ресурси, като електронните книги са водещи. Удобството на електронните книги ви позволява да имате достъп до безценни прозрения на една ръка разстояние, по всяко време и навсякъде. Всички изброени тук книги, известни със своето изчерпателно покритие и практически стратегии, се предлагат и като електронни книги. Това гарантира, че търговците могат безпроблемно да вместят обучението си в натоварените си графици.

Ето обобщение на тези заглавия, които трябва да прочетете:

  • Бинарни опции от Hamish Raw
  • Двоично залагане от Джон Пайпър
  • Търговия с бинарни опции от Абе Кофнас
  • Формула за печелене на бинарни опции: Правете постоянни печалби всеки път от Джери Манс
  • Книгата на знанието за бинарните опции: Всичко, което бих искал да знам, преди да започна да търгувам от Кристофър Карлсън
  • Бинарни опции: Ръководство за начинаещи за търговия и печалба от Едуард Дорси
  • Бинарни опции: Мощни стратегии за доминиране на бинарните опции от Джордан Сайкс
  • Покорете 60-секундна търговия с бинарни опции: Технически план с висока вероятност за успех от Мат Дъфийлд
  • Разкрити бинарни опции: доброто, лошото и направо опасното от Ана Кулинг
  • Победете бинарните опции: Печелившите стратегии за финансови залагания за днешните пазари от Дрю Каш

Независимо дали сте начинаещ или опитен търговец, тези електронни книги обещават да обогатят разбирането ви за различни пазари и да изострят проницателността ви за търговия в областта на бинарните опции.

Често задавани въпроси (ЧЗВ) относно книгите за бинарна търговия:

Защо книгите за бинарни опции стават популярни?

Книгите за бинарни опции стават все по-популярни, тъй като предлагат практически прозрения и стратегии, което ги прави ценни ресурси както за нови търговци, така и за опитни търговци. За разлика от видео обучението, много хора все още предпочитат да черпят знанията си от книгите.

Какви теми обхващат книгите за бинарни опции?

Книгите за бинарни опции обхващат всичко - от основно разбиране на залагането до усъвършенствани стратегии за търговия и управление на риска. Те също така покриват различните видове активи, които могат да се търгуват с помощта на бинарни опции, като акции, стоки, валути и индекси. Читателите ще получат прозрения – технически и фундаментални – както и съвети за тълкуване на новинарски събития, които могат да повлияят на цените на активите.

Книгите за бинарни опции само за професионални търговци ли са?

Не, те се грижат както за начинаещи, така и за опитни търговци, като предлагат набор от теми, подходящи за всички нива.

Книгите за бинарни опции заместват ли нуждата от брокер или софтуер за търговия?

Не, те са допълнителни ресурси, които подобряват разбирането и стратегията, но не заместват платформите за търговия. Книгите за бинарни опции служат като образователни инструменти, които да ви помогнат да разберете пазара, неговата механика и различни стратегии за търговия. Те могат да ви дадат теоретичните знания, необходими, за да подходите към търговията с бинарни опции с увереност. Те обаче не заместват функционалната роля, която брокерът или софтуерът за търговия играе при извършването на сделки.

Кои са някои известни автори в областта на книгите за бинарни опции?

Хамиш Роу е един такъв автор, известен с това, че прави сложни теми достъпни чрез своите книги като „Двоични опции: Финансови залози с фиксирани коефициенти“. Алекс Некритин е друг уважаван автор в това пространство, който е написал трудове като „Бинарни опции: Стратегии за насочена и волатилна търговия“. Книгите му често се фокусират върху стратегии за успешна търговия с бинарни инструменти и са насочени както към начинаещи, така и към опитни търговци.

Има ли търговски портфейл Quotex?

Въпреки че няма официална търговска книга за Quotex, има PDF файлове за търговия с Quotex, достъпни онлайн, които могат да служат като образователни ресурси. Тези двоични PDF файлове за търговия предоставят изчерпателни ръководства за различни стратегии за търговия, включително скалпиране, пробив и стратегии за следване на тренда. Намери Quotex търговска книга PDF тук.

За автора

Percival Knight
Аз съм опитен търговец на бинарни опции повече от десет години. Основно търгувам 60-секундни сделки с много висок процент на попадение. Любимите ми стратегии са с помощта на свещници и фалшиви пробиви

Напиши коментар

  • Rogeria

    казва:

    Bonjour, мосю Вицел

    Je voudrais savoir si vous donnez des cours pour les options binaires.
    J'étudie seule et je ne trouve pas assez de contenu sur internet , pouvez vous me conseiller un livre à un cours? Merci de votre aide.
    Роджерия Тейшейра