Акаунт с управлявани бинарни опции: добра идея ли е да го използвате?

Управляваната сметка за бинарни опции е услуга, която ви позволява да правите пари, докато спите. Този тип сметка не се управлява от физическо лице, а от професионален търговец, който работи под името на доставчик на услуги или може да работи индивидуално.

Тези търговци, които управляват вашия акаунт за управлявани бинарни опции, наблюдават всички средства, които депозирате, и се грижат за вашето инвестиционно портфолио. Търговията с бинарни опции включва оптимално ниво на риск, което затруднява пробива на начинаещите. Поради тази причина те искат да наемат доставчици на услуги за управлявани бинарни опции за помощ.

В тази статия ще получите ясна представа как една управлявана сметка за бинарни опции се откроява от тълпата, за да ви помогне да спечелите добра печалба от това търговско пътуване.

Добра идея ли е да отворите управляван акаунт за бинарни опции?

Най-важните факти за сметката за бинарни опции:

  • Управляван акаунт за бинарни опции е обработвани от професионални търговци, различни от индивидуалните сметки за търговия, с цел оптимизиране на решенията за търговия и управление на рисковете.
  • Професионалните търговци в управлявани сметки използват дисциплинирани стратегии за търговия, поддържат високи коефициенти на печалба и прилагат ефективни практики за управление на риска.
  • Управляваните акаунти предлагат персонализирано взаимодействие с професионални търговци, предоставяйки информация и актуализации за търговски дейности.
  • Започването с управлявана сметка за бинарни опции изисква по-малък капитал и тези сметки често предоставят опции за ликвидност на средствата.

Какво е управляван акаунт за бинарни опции?

Какво ще прочетете в тази публикация

Управляваният акаунт с бинарни опции е общ тип акаунт, който е собственост на отделен търговец, но тук един опитен мениджър или търговец управлява и се грижи за тази сметка. Те са търговски съветници, майстори търговци и хора с огромни познания за това търговско пътуване.

Има малки фирми и физически лица, които възнамеряват да предложат подобни услуги на търговците. Целта на управляваните сметки е те да се опитват да правят значими инвестиции за своите клиенти. Те следят всички инвестиционни стратегии, нива на управление на риска и реалистични цели, докато управляват сметката. 

Предимства за наемане на управляван акаунт за бинарни опции

Предимства при наемане на акаунт за управлявани бинарни опции

Професионалист или екип от професионалисти се грижи за управляваната сметка за бинарни опции, поради което такава сметка може да предложи много предимства. Следователно, с тази функция е доста лесно да се правят печалби при постоянна практика.

Управляваният акаунт за бинарни опции манипулаторите притежават някои превъзходни умения, които са от съществено значение, за да помогнат на клиентите да печелят.

Тези характеристики и търговски черти включват:

  • Те притежават a дисциплиниран стил на търговия. Това означава, че те не се отклоняват от правилата или плановете за търговия в нито една ситуация. И това ги кара да вярват в реализирането на повече печалби, дори след като са понесли загуба. 
  • Те имат умения за прилагане на аспекти за безопасно управление на парите. Това означава, че те използват правилната стратегия за търговия, за да управляват вашите депозирани средства и да играят в рамките на печалбите, без да изпразват вашата брокерска сметка. 
  • Тези системи или стратегии за сметки с управлявани бинарни опции имат a висок коефициент на печалба, тъй като професионалистите следят движението на цените на избрани активи всяка секунда. 
  • Те имат високи умения за управление на емоциите които им помагат да запазят контрол, дори когато има голям брой последователни загуби. Всичко е свързано с вярата в стратегията, която да подкрепи тези загуби с безупречни победи. 
  • Те имат търпение да се придържате към правилната стратегия, дори ако тя се провали за първите няколко пъти. Те не променят модела на търговия или инвестициите, тъй като това може да съсипе тактиката. Следователно те са достатъчно търпеливи, за да контролират своя прилив на адреналин от инвестиране на големи суми, за да прикрият малките загуби. Те не правят нищо, което да гарантира загуба! 
Най-добрият двоичен брокер:
(Предупреждение за риск: Търговията е рискована)

Pocket Option - Търговия с високи печалби

123455.0/5

Pocket Option - Търговия с високи печалби

  • Приема международни клиенти
  • Високи печалби 95%+
  • Професионална платформа
  • Бързи депозити
  • Социална търговия
  • Безплатни бонуси
(Предупреждение за риск: Търговията е рискована)

Обяснена е работата на мениджър на управляван двоичен акаунт

А мениджър на акаунти за бинарни опции е професионален търговец, който отговаря за наблюдението на вашите инвестиции и вземането на търговски решения от ваше име. Работейки като част от екип от доставчици на услуги или като отделни лица, те гарантират, че вашите средства се управляват оптимално, за да минимизират риска и да увеличат потенциалните печалби. Тяхната роля е решаваща, особено за начинаещите търговци на бинарни опции, тъй като те имат опит и стратегии за навигация в сложната търговска среда.

Характеристики на наемане на управляван акаунт за бинарни опции

Характеристики на наемане на управляван акаунт за бинарни опции

Има доста много функции и услуги, които получавате, като отворите акаунт за управлявани двоични опции. Тези характеристики са единственият мотиватор за търговците да се закопчаят и да предадат своето търговско пътуване на професионални мениджъри.

Характеристиките са както следва:

  • Получавате професионални търговци

Като се възползвате от тази услуга, вие получавате екип от професионални търговци, които се грижат за вашите единични или множество сметки за търговия. Можете да сте сигурни, че парите ви са под надзора на експерти и професионалисти. И те имат обучението да използват само ефективни и изпитани стратегии! Освен това, те също така прилагат някои сложни аспекти за контрол на риска, за да намалят потенциала за загуба по сметката или пътуването за търговия. 

  • Лично взаимодействие

Сметката за управлявани бинарни опции се откроява от останалите общи брокерски сметки поради личното взаимодействие. С такъв акаунт вие получите възможност да взаимодействате с професионалисти, за да знаете къде се намират техните сметки. Поради това е от полза за инвеститора или търговеца да поддържа връзка с доставчиците и да получава актуализации за техните сметки за търговия. Да предположим например, че инвеститорът иска да получи представа за историята на своето търговско пътуване с управляван акаунт. В този случай те са свободни да взаимодействат с професионалните търговци, които управляват техните сметки.

➨ Регистрирайте се с най-добрия двоичен брокер Pocket Option сега!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

  • Изискване за малък капитал

Управляваните бинарни опции отчитат търсенето на по-малки капитали, за да започнат с услугите. Следователно, не е нужно да съхранявате голям брой средства, за да могат професионалистите да започнат с вашето управлявано търговско пътуване. Това е така, защото малките предприятия и индивидуалните мениджъри на акаунти знаят важността на прозрачността. Следователно, винаги можете да започнете с малък капитал и постепенно да увеличавате само ако желаете. 

  • Ликвидни сметки

Повечето от доставчиците на професионални услуги за управлявани сметки за бинарни опции желаят да предложат възможност за ликвидни сметки. Това означава, че някои от такива доставчици на услуги позволяват гъвкавост и привилегии при теглене на своите клиенти. Освен това за клиентите е изгодно да имат неконтролиран достъп до собствените си средства, както капитали, така и печалби. Следователно това е оптимална услуга за изпробване!

Как да изберем най-добрия бинарен управляван акаунт 

Как да изберем най-добрия бинарен управляван акаунт

Ако обмисляте да преминете към управлявания акаунт, има няколко нюанса, които трябва да имате предвид при избора на двоичен управляван акаунт. Моля, обърнете повече внимание на тази част. Точно както бихте внимавали, когато избирате наставник или водач, изборът на правилния управляван акаунт изисква проницателност.

първо, вникнете в историята на професионалния търговец. Историята на постоянни резултати може да бъде добър показател, но не забравяйте, че миналият успех не гарантира бъдещи резултати. Освен това помислете за включените такси. Някои управлявани акаунти начисляват фиксирана такса, докато други могат да вземат процент от печалбата. Разбирането на това може да ви помогне да направите информиран избор.

Освен това прозрачността е ключова. Изберете платформи или услуги, които предоставят ясни и редовни актуализации за търговски дейности и показатели за ефективност. В края на краищата, докато им поверявате решенията за търговия, все още на картата са вашите трудно спечелени пари.

Безплатни изпробвания за управлявани акаунти

Някои доставчици на управлявани акаунти с бинарни опции предлагат безплатни пробни версии, при които търговците могат да тестват услугите си, преди да се ангажират. Това може да бъде ценна възможност да проверите съвместимостта на стратегиите за търговия с вашите инвестиционни цели и толерантност към риск. Pocket Option го прави, така че помислете дали да изберете безплатна пробна версия там.

➨ Регистрирайте се с най-добрия двоичен брокер Pocket Option сега!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Управлявани сметки във валутната търговия – заслужават ли си?

Въпреки че фокусът на управляваните акаунти е върху търговията с бинарни опции, могат да се направят някои паралели с валутната търговия. И в двата сценария управляваните акаунти предлагат предимството на професионален търговец или екип от търговци, които вземат информирани решения за оптимизиране на резултатите от търговията. Все пак трябва да се отбележи, че валутната търговия и търговията с бинарни опции са различни. В много случаи си струва да имате акаунт мениджър във валутната търговия поради необходимостта от бързи решения и най-вече способността за реакция. Ето защо е особено добре да имате специализирани познания. Струват си.

Алтернативи на управляваните акаунти:

В допълнение към управляваните акаунти, търговците на пазара на бинарни опции имат достъп до други инструменти и услуги като сигнали за търговия, автоматизирани роботи за търговия и социални платформи за търговия. Тези алтернативи предлагат различна степен на контрол и участие в процеса на търговия и са съобразени с различни предпочитания и стилове на търговия.

Сигнали за търговия

Сигнали за търговия на Pocket Option

Сигнали за търговия са една от най-популярните алтернативи на управляваните акаунти. Те предоставят на търговците прозрения и препоръки за потенциални сделки, получени от технически и фундаментален анализ, извършен от опитни търговци или автоматизирани алгоритми. Те действат като ръководство, за да помогнат на търговците да идентифицират правилните входни и изходни точки, базовите активи за търговия и посоката на сделките. Това е особено полезно за търговци, които предпочитат да участват активно в процеса на търговия, но все пак искат достъп до експертни съвети и анализи.

Автоматизирани роботи за търговия

Deriv DBot - Автоматизиран робот за двоична търговия

Друга популярна алтернатива е автоматизирани роботи за търговия, които предлагат а комбинация от автоматизация и контрол. Тези роботи са програмирани да извършват сделки въз основа на предварително определени критерии и стратегии за търговия. Търговците имат гъвкавостта да задават своите търговски параметри, включително активите за търговия, сумата за инвестиране на сделка и нивото на риск. Автоматизираните роботи за търговия са идеални за търговци, които искат да се възползват от възможностите за търговия денонощно, без да се налага постоянно да са залепени за своите екрани за търговия. Те предлагат известна степен на автоматизация, като същевременно позволяват на търговците да контролират своята търговска стратегия и излагане на риск.

Платформи за социална търговия

Социална търговия на Pocket Option

Платформите за социална търговия предлагат уникална алтернатива, насърчавайки a общност от търговци, които споделят своите търговски стратегии и представяне. Търговците могат да следват и копират сделките на по-опитни и успешни търговци, като се възползват от техния опит и познания за търговия. Този подход осигурява баланс между автономност и насочена търговия, тъй като търговците могат да избират кого да следват въз основа на тяхното търговско представяне и склонност към риск.

Най-добре управлявани двоични сметки за търговия с копия / социална търговия

Управляваните сметки за бинарни опции, които имат копиране на търговия, често се наблюдават от професионални търговци, които имат за цел да оптимизират решенията за търговия и да управляват ефективно риска. Търговия с копия е особено полезен за начинаещите в търговията, тъй като гарантира, че към техните инвестиции се прилага ниво на опит.

Pocket Option: Топ избор за бинарни търговци

Официалният уебсайт на Pocket Option за управлявани двоични сметки

Pocket Option се откроява като силно препоръчителен брокер за бинарни търговци. Създаден през 2017 г. и регулиран от IFMRRC, той предлага сигурна и удобна за потребителя платформа с разнообразие от активи за търговия. Търговците могат да очакват високи печалби между 80% и 100% за повечето сделки, а платформата предлага и 50% бонус за депозит, когато финансирате сметката си. С минимален депозит от $50, Pocket Option е достъпен за широк кръг търговци. Платформата поддържа социална търговия, позволявайки на потребителите да наблюдават и да се учат от стратегиите за търговия на успешни търговци.

➨ Регистрирайте се с най-добрия двоичен брокер Pocket Option сега!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

BinaryCent

Официалният уебсайт на BinaryCent за управлявани двоични сметки

Основана през 2016 г. и оперираща от Маршаловите острови, BinaryCent бързо се превърна в основен играч в пространството за финансова търговия, предлагайки изобилие от услуги в търговията с бинарни опции, валутната търговия и CFD. Платформата се откроява със своите управлявани услуги за сметка на бинарни опции, гарантиращи, че търговците, независимо дали са начинаещи или опитни, имат достъп до професионална поддръжка и прозрения, за да се ориентират в нестабилния пазар на бинарни опции.

Докато търговците се ориентират в тънкостите на търговията с бинарни опции, ролята на акаунт мениджъра става решаваща. Тези професионалисти напътстват търговците, като им помагат да разработят стабилни стратегии за търговия и да увеличат максимално своя потенциал за печалба в широкия набор от над 100 различни актива, налични за търговия на BinaryCent платформа. Присъствието на професионални трейдъри в платформата допълнително обогатява търговския опит, тъй като те носят богатство от знания и опит.

Платформата също така насърчава среда за съвместна търговия чрез своята функция за социална търговия, която насърчава търговците да се учат един от друг. Това е особено полезно за новодошлите, тъй като им дава възможност да наблюдават и възпроизвеждат стратегиите на успешните търговци, като по този начин подобряват собствения си търговски нюх.

➨ Регистрирайте се безплатно с BinaryCent сега!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

RaceOption

Официалният уебсайт на RaceOption или управлявани двоични сметки

RaceOption, виден играч във финансовата индустрия, се утвърди като доверен брокер в областта на търговията с бинарни опции. Известен със своите щедри бонуси и удобна платформа за търговия, RaceOption предлага на търговците цялостно търговско изживяване. Платформата предоставя достъп до широк набор от финансови инструменти, включително Forex търговия, бинарни опции и CFD, обслужващи различни стратегии за търговия.

С ангажимент за иновации, RaceOption има интегрирани усъвършенствани инструменти за търговия и функции като социална търговия и копиране на търговия, което позволява на търговците да използват опита на професионалните търговци. Сигналите за търговия и техническите индикатори на платформата допълнително дават възможност на търговците да вземат информирани решения и да извършват печеливши сделки.

Услугите за управление на акаунти на RaceOption са първокласни, със специални мениджъри на акаунти, които са на разположение, за да помогнат на търговците да увеличат максимално потенциала си за търговия. Брокерът предлага три различни типа акаунти, всеки от които е пригоден да отговори на уникалните нужди на различни търговци. Независимо дали сте начинаещ търговец или опитен професионалист, RaceOption има тип сметка, който да отговаря на вашия стил на търговия.

➨ Регистрирайте се безплатно с RaceOption сега!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Quotex

Quotex официален уебсайт

Сравнително нов участник в индустрията за търговия с бинарни опции, Quotex бързо се издигна до виден брокер, известен със своите иновативни функции и удобен за потребителя интерфейс. Платформата спечели репутация с ангажимента си да предоставя на търговците богатство от инструменти и ресурси за подобряване на техния търговски опит.

Една от отличителните характеристики на Quotex е интегрирането на безплатни сигнали за търговия, които могат да се похвалят с впечатляващ процент на точност 87%. Този инструмент е безценен както за начинаещи, така и за професионални търговци, като предоставя проницателни данни и прогнози за пазарните движения, за да ви помогне да вземете информирани търговски решения. Ангажиментът на платформата за прозрачност и точност допринася значително за нейното доверие във финансовата индустрия.

В допълнение към сигналите за търговия, Quotex е известен със своите усъвършенствани функции за търговия с копия, които позволяват на търговците да имитират стратегиите на опитни професионалисти. Това е особено полезно за тези, които са нови в търговията с бинарни опции, тъй като осигурява практическо обучение и възможност да разберат нюансите на пазара без стръмната крива на обучение.

Първите стъпки с Quotex са достъпни, с изискване за минимален депозит от само $10. Тази ниска бариера за навлизане гарантира, че търговията е демократизирана и достъпна за по-широка аудитория, независимо от тяхното финансово минало. Платформата също така обещава потенциална печалба от 95% при всяка успешна сделка, демонстрирайки своя ангажимент да предоставя доходоносни възможности за своите потребители.

➨ Регистрирайте се безплатно с Quotex сега!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Заключение – Управляваните сметки с бинарни опции предлагат много предимства, но рискове от измами

Когато предавате своето търговско пътуване с бинарни опции в ръцете на мениджъри или професионални търговци, трябва да се уверите, че те са законни в предлагането на услуги. Така че, трябва да направите някои основни проучвания, докато не сте доволни. Това е така, защото има фалшиви компании, които овладяват сметки на клиенти и вземете средствата на тяхно име и галопирайте. 

Много такива случаи са регистрирани досега по света. Но клиентът е виновен да се довери на някаква марка без никаква основна информация. Измамниците са успешни само защото хората не са умни. Така че, направете проверка на миналото и наемете най-добре управлявания сметка за бинарни опции доставчик. 

Често задавани въпроси (ЧЗВ) относно акаунт с управлявани бинарни опции:

Какво точно представлява акаунт с управлявани бинарни опции?

Управляван акаунт за бинарни опции е инвестиционен акаунт, при който професионален търговец или екип от експерти се справят с търговските решения от ваше име.

Какви са предимствата от притежаването на управлявани двоични сметки?

Основните предимства на управляваната сметка за бинарни опции включват дисциплинирана и стратегическа търговия, по-високи коефициенти на печалба и професионално управление на риска. Тези фактори могат да доведат до по-последователни печалби.

Какви функции мога да очаквам, когато избера управляван акаунт?

Можете да очаквате функции, които често включват експертизата на професионалните търговци, възможността да взаимодействате лично с мениджърите на вашите акаунти, ниски първоначални капиталови изисквания и опции за ликвидност на вашите средства.

Как да гарантирам, че услугата за управляван акаунт е надеждна?

От решаващо значение е да извършите задълбочени проверки на миналото на доставчика на услуги. Потърсете проверени прегледи, записи и се уверете, че те се регулират от финансовите органи.

За автора

Percival Knight
Аз съм опитен търговец на бинарни опции повече от десет години. Основно търгувам 60-секундни сделки с много висок процент на попадение. Любимите ми стратегии са с помощта на свещници и фалшиви пробиви

Напиши коментар

  • Mani singh

    казва:

    Quotex добро приложение за печалба