Изброени са 18-те най-добри инструменти за търговия с бинарни опции

За да търгува правилно на пазара на бинарни опции, има определени инструменти за търговия, които търговецът трябва да придобие. Някои от тези инструменти са безплатни, докато други трябва да бъдат закупени в търговската мрежа.

Целта на придобиването на тези инструменти за търговия е да подобрите процеса на търговия и да се опитате да спечелите възможно най-много пари от пазара. В тази статия ще ви запознаем с 18-те най-добри инструменти за търговия за успех на бинарните опции.

Най-добрите инструменти за търговия с бинарни опции - полезни инструменти

Ето преглед на 18-те най-добри инструменти за бинарна търговия, които са основни инструменти за търговците на бинарни опции:

  1. Инструменти за откриване на модели на диаграми
  2. Калкулаторът за автоматично завъртане
  3. Графики
  4. Демо сметки
  5. Инструменти за разпознаване на образи на диаграми
  6. Удължаване, известно още като преобръщане
  7. Функция за ранно затваряне
  8. Функция за удвояване
  9. Отворена платформа за диаграми
  10. Автоматична търговия
  11. Анализ на пазара на дневна и месечна база
  12. Финансовият календар
  13. Сигнали за търговия
  14. Ресурси за обучение
  15. Индивидуален коучинг
  16. Мартингейл калкулатор за бинарни опции
  17. Калкулатор за управление на пари с бинарни опции
  18. Калкулатор за печалба от бинарни опции

Сега, след като имате добър преглед, ще разгледаме подробно всички тези инструменти и техните предимства.

➨ Регистрирайте се с най-добрия двоичен брокер Pocket Option сега!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

По-долу е преглед на най-важните инструменти и инструменти за търговия с бинарни опции:

1 – Инструменти за откриване на модел на диаграма

ABCD модел на диаграма
Детектор на модели на диаграми

Един от основните инструменти за търговия за всеки търговец на бинарни опции е инструментът за откриване на модели на графики, който помага на търговеца да анализира правилно моделите на графиките. Много форми на търговия с бинарни опции разчитат на предсказване на посоката на актива и моделите са добър индикатор за това. Ще се повиши ли цената на даден актив или ще падне след период на консолидация, или тенденцията ще продължи или ще се обърне напълно? Тази информация е достъпна за търговеца на ниска цена чрез различни модели на графики.

Вместо да поставяте търговците под ненужен натиск, като ги налагате да прекарват часове в изучаване и запаметяване на модели на графики, налични са инструменти, които могат незабавно да забележат тези модели. Предстои още. Силата и дълготрайността на тези модели и диаграмите на времевата рамка, на които се появяват, могат да бъдат предвидени чрез някои от тези методи, осигурявайки основа за определяне на изтичане.

Инструменти за търговия като тези се предлагат на пазара. Например, има Autochartist, Schwab StreetSmart Edge Pattern Recognition Software и други подобни програми от TradeKing-Recognia.

2 – Автоматичният калкулатор

Автоматичният калкулатор на точка на завъртане и инструментът за извличане на данни на Livecharts.co.uk
Autopivot калкулатор

Калкулаторът Autopivot е безплатен инструмент, но стойността му е неизмерима, тъй като автоматично идентифицира и преизчислява трите основни нива на подкрепа и съпротива всеки търговски ден. Той представя тези нива в ясен, цветно кодиран формат, елиминирайки всяко потенциално объркване относно техните позиции.

В света на търговията значението на точните нива на подкрепа и съпротива не може да бъде надценено. Тези критични бенчмаркове могат да определят бъдещата посока на цените на активите. И все пак, въпреки важността им, много търговци пренебрегват един ценен инструмент, предназначен да определя точно тези нива: калкулаторът за автоматично завъртане.

Независимо дали участвате в търговия с диапазони, търговия с пробив или обикновена търговия нагоре/надолу, разбирането на тези нива е от първостепенно значение. Много търговци осъзнават значението си едва когато тези нива нарушат техните сделки. Като включите калкулатора Auto Pivot във вашата търговска стратегия, можете да изпреварите тези предизвикателства.

Като се има предвид, че този инструмент е както безплатен, така и широко достъпен онлайн, няма оправдание за пропускането му във вашия набор от инструменти за търговия. Той не само начертава трите ключови точки на подкрепа и съпротива, но и ги актуализира ежедневно. Това гарантира яснота и прецизност във вашите търговски решения, което ви позволява да навигирате на пазара с по-голяма увереност.

Най-добрият двоичен брокер:
(Предупреждение за риск: Търговията е рискована)

Pocket Option - Търговия с високи печалби

123455.0/5

Pocket Option - Търговия с високи печалби

  • Приема международни клиенти
  • Високи печалби 95%+
  • Професионална платформа
  • Бързи депозити
  • Социална търговия
  • Безплатни бонуси
(Предупреждение за риск: Търговията е рискована)

3 – Графики

Технически анализ в графиката на quotex
Графики за търговия

Интерактивните диаграми предоставят визуално представяне на движенията на пазара, позволявайки на търговците да идентифицират модели, тенденции и потенциални възможности. Без да има разни видове диаграми на разположение, търговците са оставени да се ориентират в бурните води на пазара само чрез интуиция, което е подобно на летене на сляпо.

Изненадващо, много брокери на бинарни опции не предлагат добри функции за графики, оставяйки своите търговци в значително неизгодно положение. Въпреки това, има решение. Платформи като MT4 ви дават достъп до широк набор от активи, които обикновено се търгуват на пазара на бинарни опции. Като се регистрират с MT4 брокер, търговците могат да се възползват безплатно от тези интерактивни графики.

Quotex-графика-и-анализ
Типове диаграми

Основен пример за платформа, която разбира важността на изчерпателните диаграми, е Quotex. Този брокер на бинарни опции предлага диаграми за широка гама от активи, от борсови индекси и стоки като злато и сребро до отделни акции и валути. С Quotex търговците могат да бъдат сигурни, че какъвто и актив да изберат на пазара на бинарни опции, има подробна диаграма, която да насочва решенията им.

➨ Регистрирайте се с най-добрия двоичен брокер Pocket Option сега!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

4 – Демо сметки

Търговия с демо сметка Quotex
Демо акаунт за бинарни опции

Невъзможно е да се надценява полезността на демо сметки за бинарни опции. Ако търговецът не може да направи всички грешки, които трябва да направи, той никога няма да се научи как да търгува на пазара, както направи Томас Едисън. Получаването на безплатен примерен акаунт за бинарни опции е, по ирония на съдбата, трудно. Брокерите на бинарни опции или изобщо го нямат, или ако го имат, или ограничават собствеността му, или го предоставят само на търговци, които депозират пари в реална сметка.

Quotex е един брокер на бинарни опции, който се отличава с предоставянето на неограничени, незадължителни демо сметки. Ако не можете да намерите други примерни сметки, моля, отворете демо сметка при този брокер и тествайте стратегиите си за търговия там.

Тези четири инструмента са най-добрите, които един търговец на бинарни опции може да има, но те не са единствените използвани.

5 – Инструменти за разпознаване на шаблони на диаграми

авточартист
Диаграма Инструменти за разпознаване на образи

Инструментите за разпознаване на модели на диаграми са едни от най-важните инструменти за търговия, които всеки търговец на бинарни опции трябва да има, тъй като те помагат да се покаже посоката на актива. Успехът в няколко вида търговия на пазара на бинарни опции зависи от възможността да се определи посоката на актива, а моделите на графиките показват точно това. Ще се повиши или понижи цената на даден актив, ще продължи ли предишна тенденция след период на консолидация или ще се обърне напълно? Има няколко модела на графики, които могат да предоставят цялата тази информация в ръцете на търговеца много евтино.

Сега, вместо да стресирате търговеца, като изисквате от него или нея да отиде да научи и да натъпче моделите на графиките, има инструменти, които могат да помогнат на търговците да идентифицират моделите на графиките за миг. Не свършва дотук. Някои от тези инструменти са в състояние да предскажат силата и продължителността на тези модели и също така да идентифицират графиките на времевата рамка, върху които се формират, осигурявайки основа за определяне на изтичане.

На пазара има няколко от тези инструменти за търговия. Някои от тях са Autochartist, Schwab StreetSmart Edge Pattern Recognition Software и подобен софтуер от TradeKing-Recognia.

Някои брокери предлагат само няколко опции за търговия или изобщо не предлагат. Други могат да ви предоставят различни инструменти, които ви позволяват да поемете по-голям контрол върху вашите сделки. Наскоро разговарях с представител на уебсайт за бинарни опции, който каза, че много малко от техните клиенти са използвали предоставените от тях инструменти.

Тези, които ги използват, са по-склонни да успеят, докато тези, които не са, е по-вероятно да се провалят. Други страхотни инструменти за търговия с бинарни опции можете да намерите тук.

Проверете при вашия брокер дали ги има.

6 – Удължаване, известно още като преобръщане 

Функция за преобръщане на двоични опции.PNG
Функция за преобръщане

Удължаването / Търкулни се функция ви позволява да промените датата на изтичане на вашата сделка и може да удължи позицията ви след първоначалното време на изтичане. Това е страхотна опция, ако искате да изкарате печалбите си възможно най-дълго. Има моменти, когато има смисъл да останете в бизнеса си и да се възползвате от всички възможности, които се предоставят. В крайна сметка най-опасната и предизвикателна част е завършена.

7 – Функция за ранно затваряне

В Ранно затваряне функцията се използва най-добре към края на нощта, тъй като ви позволява да излезете от позиция, преди да изтече. По принцип не можете да сбъркате с инструмента на този брокер. Затворете губеща сделка, преди да загубите всичките си пари. Можете също да направите това, ако се опитвате да се измъкнете от печеливша сделка, която смятате, че върви в грешна посока. Възможно е да направите малка печалба или дори да излезете на печалба, вместо да загубите пари. В някои случаи Take Profit и Stop Loss могат да символизират ранно затваряне.

➨ Регистрирайте се с най-добрия двоичен брокер Pocket Option сега!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

8 – Функция за удвояване

Функция за удвояване на двоичните опции
Функция за удвояване

Функцията за удвояване ви позволява да увеличите текущата си инвестиция в определена позиция два пъти. Имайте предвид, че можете да загубите и да спечелите два пъти повече, ако не внимавате, така че го използвайте само когато сте сигурни, че вземате правилното решение. Вашето самочувствие трябва да бъде подкрепено за добра цел. Например, вашата търговия може да е преминала и да се е върнала от решаващи нива на подкрепа или съпротива. Уверете се, че използвате добър двойна стратегия за търговия с бинарни опции!

9 – Отворена платформа за графики

OHLC диаграма Quotex
Отворена платформа за диаграми

Отворена платформа ще ви помогне да извършите техническия анализ, съдържащ се в тази актуализирана диаграма. Някои брокери предлагат тази функция, за да ви дадат пълна картина на обстоятелствата на сделката.

Въпреки това силно ви съветвам да се сдобиете със софтуер за диаграми от висок клас. Повечето от графиките на уебсайтовете за бинарни опции, предлагани на пазара като „Отворена платформа“ или „Диаграма плюс“, са неподходящи за професионална търговия.

10 – Автоматична търговия

Deriv DBot
Автоматична търговия чрез DBot

В инструмент за роботи за автоматична търговия ви позволява автоматично да правите сделки. В резултат на това можете да напуснете платформата и да оставите софтуера да свърши цялата работа вместо вас. Ако нямате убедителна причина да използвате автоматична търговия (а аз не мога да се сетя за такава), съветвам ви да не го правите. Като общо правило автоматичната търговия е губеща стратегия. За най-добри резултати поддържайте активна ръка в търговията си.

11 – Анализ на пазара на дневна и месечна база

Exnova - Анализ на пазара
Анализ на пазара

Ежедневният и месечен пазарен анализ е обобщение на най-важните финансови новини. Търговците, които използват фундаментален анализ, ще харесат този инструмент за бинарни опции. Той позволява на тези, които използват стратегии за прайс екшън, да наблюдават отчетите като отправна точка, но често е малко вероятно да правят реални сделки въз основа на тях. Използвайте това във ваша полза и опитайте този инструмент.

➨ Регистрирайте се с най-добрия двоичен брокер Pocket Option сега!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

12 – Финансовият календар

Икономическият календар на Investing.com
Икономически календар

Ан икономически календар или финансов календар може да ви помогне да следите кога правителствата по света публикуват важна информация. Тук най-променливите новини обикновено идват от Съединените щати. Календарът може също да ви каже кога са планирани важни речи, като например състоянието на Съюза.

Пазарите могат да бъдат повлияни от финансови отчети, речи и други събития. Използвайте този инструмент, за да подготвите записи, ако търгувате със сметки, или избягвайте времето за отчет, ако не го правите. Разберете кои доклади е най-вероятно да бъдат печеливши.

13 – Сигнали за търговия

quotex търговски сигнали
Сигнали за търговия

Търговските сигнали действат като фарове, сочещи пътя към информирани търговски решения и следователно са добри инструменти за търговия с бинарни опции, тъй като не се влияят от вашите собствени емоции. Те обикновено се основават на технически или фундаментален анализ и могат да бъдат получени директно от платформата за търговия или от външни доставчици.

Но внимавайте: пазарът е пълен с измамни доставчици на сигнали, които се опитват да привлекат нищо неподозиращи търговци в скъпи абонаментни програми, така че внимавайте откъде получавате сигналите си и в идеалния случай научете сами стратегиите за търговия, за да можете да генерирате свои собствени сигнали за търговия с бинарни опции.

➨ Регистрирайте се с най-добрия двоичен брокер Pocket Option сега!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

14 – Ресурси за обучение

Образователният център BlackBull Markets
Учебни ресурси

На клиентите с големи акаунти може да бъдат предложени различни образователни ресурси като електронни книги, видеоклипове за търговия, уебинари и седмични обучителни сесии, които ви помагат да научите повече за търговията с бинарни опции. Не забравяйте да направите проучване, преди да използвате безплатни материали за търговия. Налични са много повече безплатни ресурси от тези, предоставени от вашия брокер. Научете колкото можете повече за пазара и как работи.

15 – Индивидуално обучение

Индивидуално обучение за търговия с опции
1 към 1 коучинг

Индивидуалното обучение е един от най-добрите инструменти, които търговецът може да има, като ви помага да получите експертни знания бързо и съобразени с вашите индивидуални нужди. Някои брокери предлагат тази услуга като допълнително предимство. По същия начин, по който услугите за търговски сигнали, безплатните методи и други ресурси могат да бъдат включени във вашата стратегия и план за търговия, трябва да се използват и индивидуални инструкции.

Най-добре е да не използвате нищо, което не съответства на метода, върху който работите, или на разбирането, което сте придобили. Не всички финансови експерти са създадени равни и дори най-добрите не могат да помогнат на всички. Дори най-добрият съвет за един търговец може да бъде напълно безсмислен за друг. Колкото и да са важни знанията на вашия ментор, важно е как търгувате. Всеки ученик има различни нужди и не всеки ментор е подходящ за всички.

16 – Мартингейл калкулатор за бинарни опции

Мартингейлният калкулатор за бинарни опции на binaryoptions.com
Binaryoptions.com мартингален калкулатор

Нашите Мартингейл калкулатор за бинарни опции е предназначен за да ви помогне да определите идеалната сума за инвестиране, особено когато се възстановявате от неуспех. Този инструмент е специализиран за бинарни търговци, които използват стратегията Мартингейл и ви позволява да въведете броя на сделките и печалбите, свързани с вашия брокер. В рамките на няколко секунди ще получите подробна разбивка на необходимите мартингейл стъпки въз основа на въведените от вас данни.

Знаете ли, че привличането на мартингейл подход може да дойде с непоколебим риск? Ето защо намерението на нашия оценител включва подпомагане на управлението на риска за вземане на информирани решения относно този критичен фактор в търговската практика.

17 – Калкулатор за управление на пари с бинарни опции

Калкулаторът за управление на пари за бинарни опции на binaryoptions.com
Binaryoptions.com калкулатор за управление на пари

Нашите Калкулатор за управление на пари с бинарни опции цели да да ви помогне да определите правилната сума на инвестицията за всяка от вашите сделки, така че да можете да издигнете управлението на парите си на следващото ниво. Чрез въвеждане на подробности като салдо по сметката и процент на риска, този интелигентен инструмент ще изведе оптималната търговска сума, подходяща за една транзакция с бинарни опции, специално пригодена за вас.

Независимо дали по природа сте авантюрист или предпазлив търговец, можете да персонализирате нашия калкулатор за управление на парите, за да отговаря на вашите уникални нужди в следващите ви маневри с бинарни опции.

18 – Калкулатор за печалба от бинарни опции

Калкулаторът за печалба от бинарни опции на binaryoptions.com
Binaryoptions.com калкулатор на печалба

И накрая, за да ви помогнем да следите печалбите и загубите си, представяме нашия Калкулатор за печалба от бинарни опции, който ви позволява да въведете сумата на вашата инвестиция, възвръщаемостта на вашия брокер и броя на печелившите и губещите сделки, за да изчислите незабавно общите печалби или загуби за вас.

С тези данни на една ръка разстояние, като дигитален регистър, това ще ви помогне да премахнете грешните изчисления и да проследите цялостната си търговска ефективност по-ефективно, независимо дали сте нов на палубата или вече рутинно проучвате откритото море на пазара за търговия! Със сигурност може да бъде истински съюзник, когато става въпрос за вземане на информирани решения в чувствителни към времето хоризонти. Изпробвайте нашия инструмент – няма да съжалявате.

Като се възползвате от търговията с бинарни опции, можете да спечелите стабилен, предвидим доход. Избягвайте да се доверявате твърде много на случайни събития. Можете да поемете контрола върху търговията и финансите си с помощта на тези инструменти за търговия (с изключение на автоматичната търговия, която препоръчвам да избягвате). Ако не го направите, тези инструменти ще бъдат използвани във ваша вреда.

Заключение – Използвайте някои от най-добрите инструменти за бинарни опции!

Търговията с бинарни опции е чудесен начин да печелите пари, но само ако вие прилагайте тези топ инструменти. С правилната търговска техника за вашите нужди можете лесно да правите пари. Инвеститор, който иска да направи бързи пари на пазара, може да разгледа бинарните опции като жизнеспособен избор. Позволява ви да търгувате различни активи. Вашите печалби може дори да бъдат увеличени с помощта на реномиран и надежден брокер.

За да извлечете максимума от сметката си за търговия, трябва да използвате тези инструменти в пълния им потенциал (и да губите много по-малко, също толкова важно). Напишете как искате да използвате тези инструменти във вашата стратегия за търговия и тествайте всички промени в системата си, преди да ги приложите.

➨ Регистрирайте се с най-добрия двоичен брокер Pocket Option сега!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Други важни инструменти за търговия с бинарни опции:

Често задавани въпроси (FAQ) относно инструментите за бинарни опции

Кои са основните инструменти за търговия за търговец на бинарни опции?

Основните инструменти за търговия за търговец на бинарни опции включват инструменти за разпознаване на модели на диаграми, калкулатор за автоматично завъртане, интерактивни диаграми и демо сметки. Тези инструменти ви помагат да прогнозирате посоката на активите, както и да идентифицирате ключови нива на подкрепа и съпротива, да извършвате технически анализ и да практикувате стратегии за търговия, без да рискувате реални пари.

Защо инструментите за разпознаване на модели на диаграми са важни за търговията с бинарни опции?

Инструментите за разпознаване на шаблони на графики ви помагат като търговец да определите посоката на даден актив. Както вероятно знаете, всички сделки с бинарни опции разчитат на прогнозиране на посоката на актива. Моделите на диаграмите предоставят ясен индикатор за това. Инструменти като Autochartist и Schwab StreetSmart Edge Pattern Recognition Software могат незабавно да разпознаят тези модели, да предвидят тяхната сила и продължителност.

Как инструментът за демо сметка може да е от полза за търговците на бинарни опции?

Демо сметките са безценни за търговците на бинарни опции, тъй като им позволяват да практикуват стратегии и да правят грешки, без да рискуват реални пари. Той предоставя платформа за търговците да научат и усъвършенстват своите техники за търговия. Въпреки че получаването на незадължителна демо сметка за бинарни опции може да бъде предизвикателство, брокери като Quotex предлагат неограничени, незадължителни демо сметки за практика.

Какви са някои разширени инструменти, налични за търговия с бинарни опции?

Усъвършенстваните инструменти за търговия с бинарни опции включват функции като например Удължаване (преобръщане). Позволява удължаване на позицията след първоначалното време на изтичане. Друг е ранното затваряне, което позволява излизане от позиция преди изтичане. Обръщането удвоява текущата инвестиция. Има отворена платформа за подобрени диаграми. Има още: Авто-търговия; Ежедневен и месечен пазарен анализ; финансов календар; Търговски сигнали; Учебни ресурси; и Инструкция едно към едно. Тези инструменти, когато се използват правилно, могат да подобрят стратегиите за търговия и да увеличат потенциала за печалби.