Бинарните опции удвояват стратегията

Тъй като търговията с бинарни опции става популярна, търсенето на иновативно стратегии за търговия също се увеличава. В списъка с полезни стратегии за търговия с бинарни опции, Double Up е най-новото допълнение.  

Няколко търговци използват Double-Up, за да направят търговията с опции още по-динамична. За да използвате тази стратегия за вашата доходност, трябва да знаете какво точно представлява стратегията Double-Up. Как работи? И как да го използваме? 

Ще намерите отговори на всички тези въпроси и повече в това ръководство. 

Бинарните опции удвояват стратегията

 

Добре е да се знае:

  • Стратегията Double Up при бинарни опции позволява на търговците да удвоят инвестицията си в позиция, когато смятат, че търговията ще приключи „в парите“.
  • Тази стратегия носи риск от удвояване на потенциалните загуби и трябва да се използва със солидно разбиране на пазара и подробен план за търговия.
  • Не е препоръчително да използвате Double Up, когато не сте запознати с движението на цената на актива или когато пазарът е непредвидим.
  • Ефективното използване на стратегията Double Up изисква избор на надежден брокер, игра на сигурно с познати активи, очакване на потенциални ранни загуби и задълбочен анализ на графиките.

Каква е стратегията за удвояване?

Стратегията Double Up е това, което звучи – тя умножава текущата позиция на търговеца. Тази лесна и възнаграждаваща стратегия е лесна за използване, но простотата не елиминира риска. 

Въпреки че стратегията Double-Up удвоява позицията, тя не винаги работи в полза на търговеца. За да използвате успешно подхода Double Up, имате нужда от подробен план за търговия и добро разбиране на търговията с бинарни опции. 

Освен това ще ви помогне, ако изучавате и диаграми. По този начин можете да забележите риска и да го елиминирате, за да спечелите голямо изплащане от търговия с опции. 

Как работи удвояването в двоичните опции?

Стратегия за удвояване на бинарни опции

Научаването как работи стратегията Double Up може да ви помогне да я използвате по по-добър начин. За да изпълните тази стратегия, вашата търговия трябва да бъде „В парите“. 

След като сте спекулирали цената на даден актив и сте избрали време на изтичане, можете да изберете стратегията Double Up. Прозорецът за удвояване на вашия ход се появява за ограничено време, т.е. 5-10 минути преди изтичането на сделката. 

Като изберете стратегията за удвояване в даден момент, можете да удвоите печалбата си. Но загубата ви също ще се увеличи два пъти, ако позицията ви изтече „Извън парите“. 

Тъй като има риск от загуба на огромна сума пари със стратегията Double Up, по-добре е да вземете предвид финансовото си състояние, преди да предприемете ход. Ако можете да се справите с потенциалния риск, можете да удвоите позицията си. В противен случай трябва да избягвате удвояването. 

Най-добрият двоичен брокер:
(Предупреждение за риск: Търговията е рискована)

Pocket Option - Търговия с високи печалби

123455.0/5

Pocket Option - Търговия с високи печалби

  • Приема международни клиенти
  • Високи печалби 95%+
  • Професионална платформа
  • Бързи депозити
  • Социална търговия
  • Безплатни бонуси
(Предупреждение за риск: Търговията е рискована)

Как да използвам стратегия за удвояване?

Докато концепцията на стратегията Double-Up може да се сведе до удвояване на пазарната търговия, има още в историята. 

Без правилна стратегия за търговия с опции и разбиране на пазара, изборът на тази функция ще донесе само загуба. Но прогнозирането на волатилността на пазара въз основа на пазарна информация не е лесно. 

За да разберете волатилността на пазара, можете да анализирате графики за търговия. След като анализирате графиките, ако смятате, че търговията ще бъде във ваша полза, можете да изберете тази функция. 

Но не забравяйте, че цената на активите продължава да се колебае на бинарния пазар. Така че е трудно да се предвиди дали посоката на цената на даден актив ще бъде линейна или не. 

Също така, не можете да влезете в пазара, за да удвоите търговията си само секунди преди да приключи. Това не е позволено. И ако беше така, бинарните брокери щяха да фалират. 

Кога не трябва да удвоявате сделката?

Както всяка друга функция за търговия с бинарни опции, стратегията Double Up също е полезна, но само когато търговецът знае как да я използва. Ако тази функция се използва в неблагоприятна търговска ситуация, тя може да се превърне в проклятие. 

Това означава, че когато сте запознати с актива, но не сте запознати с движението на цената му, не удвоявайте търговията. 

Освен това използването на стратегията Double Up също трябва да се избягва, когато не сте запознати с актива. Това е така, защото не можете точно да предвидите посоката на цената на стока с които никога не сте търгували. 

Така че, вместо да рискувате цялата търговия и да загубите сумата, по-добре е да играете на сигурно. 

Пример за стратегия за удвояване 

удвои

Да предположим, че търгувате със злато. Вие инвестирате сума от $200 и търговията ще приключи след един час. Пет до десет минути преди края на търговията става налична опцията Double Up. 

След това анализирате графиката, за да разберете дали сте без пари или в парите. Тъй като сте в парите, вие избирате да удвоите търговията си. 

След изтичане на търговията, ако вашите прогнози са били верни, вие ще спечелите $400. Ако обаче сте анализирали неправилно пазара или ако цената се колебае, след като сте избрали стратегията, ще загубите $400. 

Стратегия за удвояване

Всеки успешен търговец знае правилото за търговия 80/20. Това правило казва, че само 20% от хората, които търгуват с бинарни опции, правят пари. А останалите, 80%, губят. 

И така, какво отличава търговците на 20% от другите? Отговорът е стратегия. За да си спестите пари от източване, можете също да използвате ефективна стратегия за търговия Double Up. 

Изберете надежден брокер

Намирането на брокер, който предлага функция за удвояване на търговията, е от съществено значение, тъй като само избран брокер я предоставя. Можете да вземете предвид няколко неща като предлагани функции, такси, демо сметки, минимален депозит и предоставени активи, за да изберете правилния брокер. 

Най-добрият двоичен брокер:
(Предупреждение за риск: Търговията е рискована)

Pocket Option - Търговия с високи печалби

123455.0/5

Pocket Option - Търговия с високи печалби

  • Приема международни клиенти
  • Високи печалби 95%+
  • Професионална платформа
  • Бързи депозити
  • Социална търговия
  • Безплатни бонуси
(Предупреждение за риск: Търговията е рискована)

Играйте на сигурно

Ако сте нов в света на търговията с бинарни опции, трябва да играете на сигурно и да залагате просто с „Call and Put“. Освен това би било най-добре да изберете търговски актив, с който сте запознати. Това е така, защото вече знаете ценовата тенденция на познатия актив. 

Очаквайте ранни загуби

Удвояването на бинарната търговия също удвоява загубата. Така че, когато избирате тази функция, трябва да сте готови да загубите. За да направите загубите по-малки, можете да инвестирате малко. 

Прочетете диаграмите

Без да четете графики, не можете да предвидите движението на цената на даден актив. И без да спекулирате момента на цената, не можете да спечелите търговията. По този начин ще ви помогне, ако направите технически анализ, за да спечелите търговската игра. 

➨ Регистрирайте се с най-добрия двоичен брокер Pocket Option сега!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Заключение – Използвайте стратегията Double Up, за да търгувате успешно

Предсказването дали ще спечелите сделка или не не е лесно, но можете да увеличите шансовете си за значителна печалба, като разберете ясно плюсовете и минусите на Double Up стратегия

Освен това, колкото по-малко запазите времето между времето на изтичане и изпълнението на стратегията Double Up, толкова по-големи са шансовете ви за печалба. 

Въпреки че тази функция за търговия може да ви накара да загубите огромни пари, не можете да отречете, че можете да умножите печалбата си по две, като използвате функцията Double Up.

Често задавани въпроси относно стратегията Double Up:

Какво представлява стратегията Double Up в търговията с бинарни опции?

Стратегията Double Up в търговията с бинарни опции позволява на търговците да удвоят инвестицията си в позиция, когато смятат, че търговията ще приключи „в парите“. Тази стратегия включва увеличаване на дела в сделка, която се представя добре, с потенциал за удвояване на печалбите. Но също така крие риск от удвояване на потенциалните загуби.

Кога търговецът трябва да избягва използването на стратегията Double Up?

Търговецът трябва да избягва използването на стратегията Double Up, когато не е запознат с движението на цената на актива или когато пазарът е непредвидим. Също така не е препоръчително да използвате тази стратегия без солидно разбиране на пазара и подробен план за търговия, тъй като може да доведе до значителни загуби.

Кои са някои ключови съображения за ефективно използване на стратегията Double Up?

За да използва ефективно стратегията Double Up, търговецът трябва да избере надежден брокер, да играе на сигурно с познати активи, да бъде подготвен за потенциални ранни загуби и да извърши задълбочен анализ на графиката. Разбирането на нестабилността на пазара и наличието на подробен план за търговия са от решаващо значение за вземането на информирани решения.

Какво е правилото за търговия 80/20 при бинарни опции и каква е връзката му със стратегията Double Up?

Правилото за търговия 80/20 при бинарни опции предполага, че само 20% търговци правят пари, докато останалите 80% губят. Това правило подчертава важността на стратегията в търговията. Успешните търговци често се открояват благодарение на ефективното си използване на стратегии като Double Up, съчетани с добро разбиране на пазара, управление на риска и дисциплинирани търговски практики.

За автора

Percival Knight
Аз съм опитен търговец на бинарни опции повече от десет години. Основно търгувам 60-секундни сделки с много висок процент на попадение. Любимите ми стратегии са с помощта на свещници и фалшиви пробиви

Напиши коментар