Най-добрите 5-минутни стратегии за бинарни опции в детайли

Когато търгувате с бинарни опции, не само трябва да анализирате пазара, но и да намерите полезна стратегия за търговия. Използването на стратегия, която отговаря на вашите цели, може да ви помогне да спечелите огромна печалба от този променлив пазар. 

Намирането на правилната стратегия за търговия изисква значително количество опити и грешки. Това е така, защото тогава можете да определите кое работи за вас и кое не. Въпреки това, ако харесвате краткосрочна търговия, която идва с фиксирано количество риск, можете да изберете 5-минутна стратегия за бинарни опции. 

Работата с кратък период от време може да доведе до огромни печалби за нула време. Освен това, 5-минутна стратегия за търговия е лесна за научаване и лесна за изпълнение. 

Но какво точно представлява 5-минутната стратегия за търговия? Как работи? Какви са полезните 5-минутни стратегии за търговия? Е, ще намерите отговорите на тези и други въпроси в това ръководство. 

Най-добрите 5-минутни стратегии за бинарни опции в детайли

Добре е да се знае:

  • Стратегията за 5-минутни бинарни опции включва прогнозиране на движенията на цените на активите в рамките на 5-минутен прозорец и предлага по-висок процент на успех с определени акции и валутни двойки.
  • Ефективните 5-минутни стратегии включват използването на свещници, прайс екшън, скалпиране, инерция/суинг, следване на тренда, опорни точки, ленти на Болинджър и подвижни средни.
  • Изборът на надежден брокер е от решаващо значение за 5-минутна търговия. Quotex, Pocket Option и Binarycent се препоръчват заради техните характеристики и скорости на изпълнение.
  • За да избегнете загуби при 5-минутна търговия с бинарни опции, е важно да избягвате прекомерната търговия и да имате подробна стратегия, която включва анализ на пазара и разбиране на ценовите тенденции.

Какво е 5-минутна стратегия?

5 минутна стратегия на quotex

5-минутна стратегия за търговия с бинарни опции е това, което звучи. Тук даден актив изтича в рамките на 5 минути след вашата двоична търговия. Това означава, че ако изберете тази стратегия, трябва да предвидите дали цената на актива ще се покачи или не, преди да достигне периода на изтичане. 

5-минутната стратегия за търговия е една от малкото стратегии, които имат по-добър процент на успех. Ако искате да направите вашата 5-минутна търговия с бинарни опции печеливша, трябва да използвате най-добрите индикатори за търговия и стратегии за прогнозиране на цената на актива. 

Тъй като търговията изтича бързо, важно е да вземате незабавни решения. Ако не го направите, в крайна сметка ще загубите цялата инвестирана сума. 5-минутната стратегия за бинарни опции предлага по-добър процент на успех срещу акции с голям обем като Apple или Amazon и валутни двойки с ниска волатилност. 

Тази стратегия за търговия е перфектен начин за начинаещи да научат техническия анализ на пазара. Освен това, използвайки този метод за търговия, можете да търгувате няколко пъти на ден, което означава повече печалба. 

Можете също така да сведете до минимум риска от 5-минутна търговия с бинарни опции, като инвестирате една и съща сума пари за всяка сделка. 

Вижте пълния ми урок за търговия на живо за 5-минутна търговия:

YouTube

Зареждайки видеоклипа, вие се съгласявате с политиката за поверителност на YouTube.
Научете повече

Заредете видео

PGlmcmFtZSB0aXRsZT0iQmVzdCA1IG1pbnV0ZXMgQmluYXJ5IE9wdGlvbnMgVHJhZGluZyBTdHJhdGVneSAoNTAwJCBpbiA1IG1pbnV0ZXMsIHVua25vd24gd2F5KSIgd2lkdGg9IjY0MCIgaGVpZ2h0PSIzNjAiIHNyYz0iaHR0cHM6Ly93d3cueW91dHViZS1ub2Nvb2tpZS5jb20vZW1iZWQvRGdrYTdLWU1NemM/ZmVhdHVyZT1vZW1iZWQiIGZyYW1lYm9yZGVyPSIwIiBhbGxvdz0iYWNjZWxlcm9tZXRlcjsgYXV0b3BsYXk7IGNsaXBib2FyZC13cml0ZTsgZW5jcnlwdGVkLW1lZGlhOyBneXJvc2NvcGU7IHBpY3R1cmUtaW4tcGljdHVyZTsgd2ViLXNoYXJlIiBhbGxvd2Z1bGxzY3JlZW4+PC9pZnJhbWU+

Как да търгувате 5-минутни бинарни опции? 

Търговията с 5-минутни бинарни опции не е сложна и можете бързо да овладеете този стил на търговия. За да започнете търговията, трябва да намерите надежден брокер. След като намерите брокера, трябва да се регистрирате при него. 

5-минутна-свещна-диаграма
5-минутна графика на свещниците

След като процесът на регистрация приключи, можете да изберете актив, който искате да търгувате, и да изберете стратегията за 5-минутни бинарни опции. След това трябва да анализирате пазара. И накрая, трябва да кликнете върху опцията „продаване“ или „купуване“ въз основа на анализираните данни. 

Ако вашите спекулации са верни, ще спечелите сделката. Ако обаче сте предвидили неправилно движението на пазара, ще загубите цялата инвестирана сума. 

Преди да влезете в търговията с опции, трябва да проучите внимателно пазара. Това ще ви помогне да получите по-добра представа за движението на цените. Освен това, като направите това, можете лесно да забележите тенденция. И това допълнително ще увеличи вашата рентабилност. 

5 минути стратегии на Quotex
Най-добрият двоичен брокер:
(Предупреждение за риск: Търговията е рискована)

Pocket Option - Търговия с високи печалби

123455.0/5

Pocket Option - Търговия с високи печалби

  • Приема международни клиенти
  • Високи печалби 95%+
  • Професионална платформа
  • Бързи депозити
  • Социална търговия
  • Безплатни бонуси
(Предупреждение за риск: Търговията е рискована)

Практически 5-минутни стратегии за бинарни опции:

5-минутна стратегия за бинарни опции

Ако искате да направите вашата 5-минутна търговия с бинарни опции успешна, трябва да знаете за най-добрите стратегии, които могат да се използват за това. С правилната стратегия за търговия можете да поставите печеливша търговия на валута, стоки и индекси. 

Ето няколко популярни стратегии:

1. Стратегия за свещи 

С помощта на свещник графики, търговците могат бързо да разберат настроението на пазара. И след като търговците научат какво се случва на пазара на бинарни опции, те могат точно да предскажат движението на цената на даден актив. 

Когато търговците инвестират парите си в бързо движещ се пазар, те предпочитат да използват стратегията на свещниците, защото тя им дава пълна информация. 

Докато използвате стратегията Candlestick, не забравяйте, че сигналите на дневните графики са по-силни от часовите графики. По същия начин сигналите на часовите графики са силни от графиките с по-малък период от време. 

За да получите по-широк поглед върху пазара, можете да увеличите времевата рамка на графиката до около 15 минути. По този начин можете да забележите нивото на съпротива и подкрепа. И след това можете да спуснете времевата рамка до желаното от вас ниво за търговия. 

2. Прайс екшън стратегии 

Стратегия цена-екшън
Ценово действие и свещници

Стратегията за действие на цените е един от най-простите начини за разбиране на пазара. Тук търговците обръщат внимание на ценовото действие, за да вземат силно и точно решение за търговия. 

Стратегията за прайс екшън работи в различни набори от графики, като се започне от 1 минута до 5 минути. Тази стратегия показва ежеминутни промени в ценовия тренд на даден актив в различни модели като триъгълници, знамена, глава и рамене, диаманти и др. Тези модели показват продължаване или обръщане на ценовата тенденция. 

➨ Регистрирайте се с най-добрия двоичен брокер Pocket Option сега!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

3. Стратегии за скалпиране 

Стратегията за скалпиране е точно като стратегията за прайс екшън, но в краткосрочна форма. Тази стратегия разказва главно за посоката на цената на даден актив, а не за неговата тенденция. 

Анализирайки тази стратегия, можете лесно да заключите как ще се държи пазарът през следващите няколко минути. С помощта на скалпираща стратегия можете също да научите дали цената на даден артикул ще се движи непрекъснато в една и съща посока или не.  

4. Стратегии за импулс/суинг 

Следващата полезна стратегия, която търговците могат да използват за 5-минутна търговия, е инерция/замах. Импулсът се определя като силата, необходима за движение на цената на дадена стока на пазара. 

Ако импулсът се движи твърде далеч, се създава баланс, като пазарната цена се люлее в обратна посока. 

Силата се изчислява спрямо броя на хората и количеството пари, което носи цената в една посока за дълго време. В тази ситуация търговците могат да използват индикатори като MACD

5. Стратегии за следване на тенденции 

Тренд-линия-пример-възходящ тренд

Тенденция на пазара се установява, когато има достатъчно импулс. Пазарният импулс показва навлизането на нови пари, което създава тенденция. 

Тенденцията може да бъде измерена и предвидена. Също така се препоръчва да търгувате около тенденциите, за да увеличите процента на успех. 

6. Опорни точки

Пивот точките са популярен индикатор за краткосрочна търговия, който работи перфектно за 5-минутна стратегия за търговия с бинарни опции. Индикаторът се използва за определяне на повратната точка в ценовото действие на пазара. 

Така че, ако основната цена е някъде около централната точка, можете да заключите, че ценовият тренд ще стане по-силен или ще се обърне. Пивот точките се анализират от търговската сесия на предишни сделки. 

7. Ленти на Болинджър 

Друг ефективен индикатор, който търговците могат да използват за 5-минутна стратегия за търговия с бинарни опции, са Bollinger Bands. Използва се за измерване на волатилността на пазара и за запознаване с тенденцията в краткосрочната търговия. 

Чрез Bollinger Bands можете да научите кога пазарът се движи. Това е така, защото когато пазарът се движи, това носи повече възможности за търговия. 

Волатилността на пазара се посочва в ленти. Ако лентата е по-тясна, това означава, че пазарът е по-тих. Въпреки това, ако лентата е по-широка, това показва, че пазарът е по-променлив. 

8. Пълзящи средни

Тази стратегия се използва от търговци, които искат да идентифицират първоначалната тенденция на пазара. След като познават пазарната тенденция, търговците могат да решат дали желаят да продадат или купят актив. 

Наред с краткосрочните графики, търговците могат да използват и пълзящи средни за дългосрочни графики. 

Най-добрият двоичен брокер:
(Предупреждение за риск: Търговията е рискована)

Pocket Option - Търговия с високи печалби

123455.0/5

Pocket Option - Търговия с високи печалби

  • Приема международни клиенти
  • Високи печалби 95%+
  • Професионална платформа
  • Бързи депозити
  • Социална търговия
  • Безплатни бонуси
(Предупреждение за риск: Търговията е рискована)

Сравнение на най-добрите 5-минутни брокери на бинарни опции

Като търговец на бинарни опции, трябва да анализирате пазара. След като анализирате, можете да създадете печеливша търговска стратегия, за да станете майстор търговец. 

За съжаление, създаването на солидна стратегия за един нестабилен пазар е сложно и предизвикателно. Но с правилния брокер за търговия на ваша страна можете да спечелите огромна сума чрез 5-минутна търговия с опции. 

5 минути търговия на брокера на бинарни опции Quotex
5 минутен пример за търговия
  1. Quotex – Най-висока възвращаемост и най-бърза скорост на изпълнение
  2. Pocket Option – Добър избор за социална търговия
  3. Binarycent – Търгувайте с малки суми
брокер:
Регламент:
Доходност и активи:
предимства:
Офертата:
IFMRRC
Добив: 95%+
100+ пазара
  • Мин. депозит $10
  • $10 000 демонстрация
  • Професионална платформа
  • Висока печалба до 95%
  • Бързи тегления
  • Сигнали
Акаунт на живо от $10
  Запишете се безплатно

(Предупреждение за риск: Търговията е рискована)

IFMRRC
Добив: 97%+
100+ пазара
  • Приема международни клиенти
  • Високи печалби 95%+
  • Професионална платформа
  • Бързи депозити
  • Социална търговия
  • Безплатни бонуси
Акаунт на живо от $50
  Запишете се безплатно

(Предупреждение за риск: Търговията е рискована)

Не
Добив: 90%+
100 пазара
  • Приема международни клиенти
  • 24/7 поддръжка
  • Двоични и CFD
  • Висока възвръщаемост
  • Безплатен бонус
  • TradingView графики
Акаунт на живо от $250
  Запишете се безплатно

(Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Регламент:
IFMRRC
Доходност и активи:
Добив: 95%+
100+ пазара
предимства:
  • Мин. депозит $10
  • $10 000 демонстрация
  • Професионална платформа
  • Висока печалба до 95%
  • Бързи тегления
  • Сигнали
Офертата:
Регламент:
IFMRRC
Доходност и активи:
Добив: 97%+
100+ пазара
предимства:
  • Приема международни клиенти
  • Високи печалби 95%+
  • Професионална платформа
  • Бързи депозити
  • Социална търговия
  • Безплатни бонуси
Офертата:
Регламент:
Не
Доходност и активи:
Добив: 90%+
100 пазара
предимства:
  • Приема международни клиенти
  • 24/7 поддръжка
  • Двоични и CFD
  • Висока възвръщаемост
  • Безплатен бонус
  • TradingView графики
Офертата:

#1 Quotex

Това е добре позната платформа за търговия с бинарни опции, която също е чудесен 5-минутен брокер на бинарни опции. Следователно търговците, които желаят да търгуват с бинарни опции и печелете печалба на всеки пет минути може да избира Quotex като тяхна предпочитана платформа за търговия. 

5 минути стратегии на Quotex

Добре е да се знае!

  • Всичко за Quotex е най-доброто. The брокери правила и условия че предложенията на Quotex са изгодни за всеки търговец. Търговците могат да започнат да търгуват с този 5-минутен брокер на бинарни опции с a ниска инвестиция. Quotex поддържа по-бързо изпълнение на търговията с бинарни опции, отколкото всеки друг брокер. Това прави търговията лесно и удобно за търговци. 

Quotex има някои характеристики, които го правят a страхотен 5-минутен брокер на бинарни опции. Те включват следното: 

  • Този брокер на бинарни опции предлага на търговците a широка гама от базови активи за извършване на 5-минутна търговия с бинарни опции.
  • Изпълнение на сделки на Quotex е лесно за всеки търговец. Можете да правите сделки в рамките на няколко минути и да печелите от търговията. 
  • Основни бинарни опции пазарите са повече на брой на Quotex. По този начин търговецът винаги може да очаква с нетърпение диверсифицира своите сделки
  • Тази платформа за търговия позволява на търговците да се регистрират за сметка за търговия с a ниска минимална сума на депозита. Можете да поставите 5-минутна търговия с бинарни опции със сума като ниска като $10
  • Тук търговците имат достъп няколко платформи за търговия. Има и избор на търговска сметка за търговците. 
Quotex

И така, Quotex е благоприятен 5-минутен брокер на бинарни опции за търговци, които искат да правят бързи пари. Освен че предлага тези страхотни функции на търговците, те също могат да се наслаждават достъп до всички водещи образователни ресурси, което прави търговията още по-доходоносна. 

➥ Най-добрият избор за търговци: Регистрирайте се с Quotex безплатно

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Той също така предлага a Quotex демо сметка които търговците могат да използват, за да изградят стабилна база за 5-минутна търговия. 

Quotex преминете към демо

Ако искате да получите по-подробна информация, прочетете нашата статия относно най-добрите Quotex 5 минути стратегии за търговия.

Професионалисти:

  • Това го прави не начисляват никакви такси
  • Предлага достъп до a демо сметка 
  • Поддържа различни опции за плащане 
  • Оферти високи изплащания 
  • Има ниско изискване за минимален депозит

минуси:

  • Това го прави не предлагат търговия с ливъридж 
  • Това го прави не предлагат подходящи образователни материали и инструменти за анализ
➥ Най-добрият избор за търговци: Регистрирайте се с Quotex безплатно

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

#2 Pocket Option 

Търговците могат да използват Pocket Option като алтернатива на Quotex като най-добрия 5-минутен брокер на бинарни опции. Pocket Option е страхотен брокер известен сред всички инвеститори. Търговците могат лесно да се регистрират за сметка за търговия с Pocket Option.

Pocket Option

В допълнение, на минимална сума на депозита че Pocket Option предвижда за търговците е $50. По този начин можете да започнете бинарна търговия, като финансирате сметката си на Pocket Option само за $50. 

Добре е да се знае!

  • Освен това Pocket Option е идеален 5-минутен брокер на бинарни опции, който предлага експертни услуги на търговци. Търговците могат да използват всички инструменти и функции за търговия, които Pocket Option предлага, за да улеснят търговията с тях. 

някои предимства и характеристики от Pocket Option, които го правят водещ брокер на 5-минутни бинарни опции, са както следва: 

  • Pocket Option предлага много базови активи за търговци за 5-минутна търговия с бинарни опции. 
  • Това е най-добрият 5-минутен брокер на бинарни опции защото позволява на търговците да извършвайте незабавни сделки
  • По този начин, по-бързо изпълнение на търговията е най-добрата характеристика на Pocket Option, която търговците обичат. 
  • Тази платформа за бинарна търговия предлага безплатна демо сметка Pocket Option на търговците. Търговците могат да се регистрират за демо сметка на Pocket Option и да я използват безплатно за 30 дни
  • Pocket Option прави 5-минутната търговия с бинарни опции приятна за търговците, тъй като поддържа по-бързи депозити и тегления
5 минути стратегия на Pocket Option

Така че търговците могат да използват Pocket Option като най-добрия брокер на 5-минутни бинарни опции. Има няколко други функции, които Pocket Option предлага на търговците. Например, позволява на потребителите да функции за търговия с копия или социална търговия. Освен това, учебен материал който Pocket Option предоставя, е най-добрият за търговия с бинарни опции за 5 минути. 

Ако искате да получите по-подробна информация, прочетете нашата статия за най-добрите Pocket Option стратегии за търговия.

Професионалисти:

  • Pocket Option поддържа бързо теглене на пари
  • Има ниска минимална търговска сума
  • Оферти бързи транзакции 
  • Оферти функции за социална търговия 
  • Осигурява по-добро учебен материал и инструменти за търговия 
  • То има задължителна идентификация и проверка по телефона 

минуси:

  • То има бавна поддръжка 
  • То липсва качествено обучение 
➥ Регистрирайте се безплатно с Pocket Option

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

#3 Binarycent 

inaryCent е друг идеален 5-минутен брокер на бинарни опции, който има a огромна клиентела. Тази платформа за търговия с бинарни опции е изборът на много търговци за невероятни ползи предлага търговци. 

двоичен цент

Платформата за търговия позволява на търговците да незабавно планирайте и изпълнете техните 5 минути двоични сделки. По този начин търговците обичат да търгуват с BinaryCent поради страхотните му функции. 

› Регистрирайте се безплатно с Binarycent сега

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Тук са някои функции на BinaryCent което обяснява защо това е най-добрият брокер на 5-минутни бинарни опции.

  • BinaryCent е страхотна платформа за онлайн търговия за търговци, които желаят да използват водещи инструменти и технически индикатори
  • Тази платформа за търговия с бинарни опции е подходящ за всички търговци тъй като е удобен за начинаещи. 
  • В потребителски интерфейс на BinaryCent ги търгува лесно за всеки търговец. 
  • Търговците могат наслаждавайте се на използването на функции които им позволяват да печелят от 5-минутни сделки. 
  • Търговците на бинарни опции могат да се регистрират за a демо сметка на BinaryCent. Тя позволява на търговците да използват демо сметката безплатно за 30 дни. Търговците могат да планират и изграждат своите търговски ходове в демо сметката на този брокер. 
  • BinaryCent също предлага няколко образователни ресурси на търговци. Така че търговците могат да имат достъп до тези ресурси безплатно и да подобрят своите познания за търговия. 
  • В депозити и тегления за 5-минутни сделки на BinaryCent са бърз. Търговците могат да правят пари за няколко минути и да изтеглят печалбите си също толкова лесно. 
Методи за финансиране на BinaryCent

И така, BinaryCent е a добър избор за брокери, които искат да търгуват 5-минутни бинарни опции. 

Професионалисти:

  • BinaryCent предлага 24/7 поддръжка за видео чат 
  • Организира състезания за търговия
  • Има ниско изискване за минимална търговия 
  • Неговата времето за обработка на теглене е по-малко 
  • То предлага три различни акаунта за търговия 

минуси:

  • Това го прави не предлага търговски сигнали
› Регистрирайте се безплатно с Binarycent сега

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Заключение: Използвайте най-добрите методи за търговия с бинарни опции

5-минутната стратегия за бинарни опции е лесен метод за търговия, който могат да използват както професионалните, така и новите търговци. Помага на търговците да спечелят огромна печалба, като напуснат пазара само за 5 минути. 

За успешна 5-минутна търговия с бинарни опции, анализирането на пазара и разбирането на движението на цената е от съществено значение. В края на краищата, без да научат за ценовата тенденция, търговците не могат да спекулират стойността на даден актив. 

Тъй като 5-минутната търговия с бинарни опции приключва бързо, търговецът започва да претоварва без да има никаква подробна стратегия. И това води до загуба на цялата инвестирана сума. Така че търговците трябва да избягват прекомерната търговия с 5-минутните бинарни опции. 

➥ Най-добрият избор за търговци: Регистрирайте се с Quotex безплатно

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Често задавани въпроси за 5-минутна търговия с бинарни опции:

Възможна ли е 5-минутна търговия с бинарни опции?

Да, 5-минутната търговия с бинарни опции е възможно за всеки търговец който желае да направи такава сделка. Търговецът трябва да избере брокер на бинарни опции, който му предлага платформа, оборудвана с всички функции за търговия с бинарни опции. 

Може ли 5-минутната търговия с бинарни опции да ви направи богати?

Да, 5-минутната търговия с бинарни опции може да направи всеки търговец богат, използвайки правилна стратегия и тактика. Търговците могат да се насладят на печелене на пари, като търгуват 5-минутни опции, след като той планира и стратегизира всеки ход. 

Кой брокер на бинарни опции предлага най-добрата платформа за 5-минутна търговия?

Може да има няколко брокера на бинарни опции, които ви предлагат най-добрите платформи за търговия. Въпреки това услугите на Quotex, Pocket Option и BinaryCent са непобедими

За автора

Percival Knight
Аз съм опитен търговец на бинарни опции повече от десет години. Основно търгувам 60-секундни сделки с много висок процент на попадение. Любимите ми стратегии са с помощта на свещници и фалшиви пробиви

Напиши коментар