Обяснение на стратегията Мартингейл за бинарни опции

Стратегията Мартингейл в търговията с бинарни опции е популярна, но високорискова техника, произлязла от света на хазарта. Произхождайки от Франция през 18-ти век, той включва удвояване на инвестицията след всяка загуба, с цел възстановяване на минали загуби и получаване на печалба от бъдещи сделки.

Тази стратегия, макар и проста по принцип, изисква внимателно разглеждане поради потенциала си за значителен финансов риск. Той е особено предпочитан от търговци, които са уверени в поддържането на печелившата си серия и имат капитал, за да понесат потенциални последователни загуби.

Обяснение на стратегията Мартингейл за бинарни опции

Добре е да се знае:

  • Стратегията Мартингейл за бинарни опции включва удвояване на сумата на инвестицията след загуба, за да се възстановят предишни загуби и да се спечели печалба.
  • Произхождаща от Франция през 18-ти век, тази стратегия първоначално е била използвана в хазарта, но е адаптирана за търговия на финансови пазари, особено за бинарни опции.
  • Успешното прилагане на стратегията Мартингейл изисква значителен капиталов резерв за покриване на потенциални последователни загуби.
  • Това е високорискова стратегия, която може да бъде възнаграждаваща с правилните прогнози, но не гарантира печалби поради непредвидими пазарни условия.

Какво представлява стратегията Мартингейл за бинарните опции?

Мартингейл стратегията за бинарни опции помага на търговците да покрият следите си от загуби с повече печалби. Става въпрос за последователно удвояване на инвестиционната сума в определен брой сделки. Мисловният процес зад тази невероятна стратегия е да се увеличи възможността за получаване на високи печалби. 

Вижте пълния ми видео преглед за тази стратегия:

YouTube

Зареждайки видеоклипа, вие се съгласявате с политиката за поверителност на YouTube.
Научете повече

Заредете видео

PGlmcmFtZSB0aXRsZT0iQmluYXJ5IE9wdGlvbnMgTWFydGluZ2FsZSBTdHJhdGVneTogV2h5IHlvdSB3aWxsIGxvc2UgZXZlcnl0aGluZyIgd2lkdGg9IjY0MCIgaGVpZ2h0PSIz NjAiIHNyYz0iaHR0cHM6Ly93d3cueW91dHViZS1ub2Nvb2tpZS5jb20vZW1iZWQvZEhWLXA5LXhzcjA/ZmVhdHVyZT1vZW1iZWQiIGZyYW1lYm9yZGVyPSIwIiBhbG xvdz0iYWNjZWxlcm9tZXRlcjsgYXV0b3BsYXk7IGNsaXBib2FyZC13cml0ZTsgZW5jcnlwdGVkLW1lZGlhOyBneXJvc2NvcGU7IHBpY3R1cmUtaW4tcGljdHVyZTsgd2 ViLXNoYXJlIiBhbGxvd2Z1bGxzY3JlZW4+PC9pZnJhbWU+

Търговията с бинарни опции е също толкова рискована, колкото и хазартните маси. А загубата на една сделка с голяма инвестиция може да удари тежко джоба. Следователно, човек трябва да играе с риска и да залага с инвестиционните тактики на бинарните опции, за да възстанови всички загуби. Но при едно условие, т.е., трябва да имате свободни средства, за да направите същото. 

Най-добрият двоичен брокер:
(Предупреждение за риск: Търговията е рискована)

Pocket Option - Търговия с високи печалби

123455.0/5

Pocket Option - Търговия с високи печалби

  • Приема международни клиенти
  • Високи печалби 95%+
  • Професионална платформа
  • Бързи депозити
  • Социална търговия
  • Безплатни бонуси
(Предупреждение за риск: Търговията е рискована)

Разбиране на стратегията Мартингейл в търговията с бинарни опции: Ръководство за нейния произход и прилагане

Търговията с бинарни опции е една от най-простите от всички видове търговия. Всъщност тук просто трябва да предвидите една от двете опции за движение на цените. Трябва да заложите или на покачване, или на спад на цената на даден актив. Но за да стане още по-лесно за вас, има стратегия на Мартингейл, предложена от инвеститорите. 

Стратегията Мартингейл е по-скоро като трик за залагане, който е специално създаден за бинарни опции. Произходът на тази стратегия е през 18 век и е въведен в действие от Пиер Леви. Мартингейлната стратегия за бинарни опции е била използвана по-рано за обичайните хазартни залози във Франция. Всъщност принципът на тази стратегия е доста прост и лесен за изпълнение.

Тази стратегия се използва като стратегия за удвояване. Според създателя на тази стратегия, човек може да възстанови всички загубени пари в минали сделки или залози. В допълнение към това, тази стратегия позволява на търговците да правят своите залози в една и съща посока, като удвояват или умножават размера на инвестицията. Увеличаването на изплащанията обикновено ще бъде полезно за възстановяване на минали загуби. 

Тази стратегия беше използвана на хазартните маси, но сега се използва и за търговия на финансовите пазари. Максималното му използване се наблюдава при търговия с бинарни опции. Това ръководство ще ви даде пълна разработка за това как всъщност работи мартингейлната стратегия за бинарни опции. 

Как да търгувате с бинарни опции със стратегия Мартингейл?

Мартингейлната стратегия за бинарни опции не е сложна идея за изпълнение. Но начинаещите или новобранците трябва да получат преглед на стъпките. Всъщност те трябва да следват тези стъпки, за да приложат стратегията ефективно.

Стъпките за същото са: 

  1. Първо, депозирайте определена сума капитал във вашата брокерска сметка. Не забравяйте, че сумата на депозита не е сумата, която трябва да търгувате изцяло. Така че поддържайте брокерската си сметка пълна с добра сума капитал за прилагането на тази стратегия. Например, предпочитайте първо да депозирате $2000. 
  2. Сега решете инвестиционната сума, която сте готови да поставите при първата си търговия. Ако сте депозирали $2000, запазете първата си инвестиция на $50-$100. 
  3. За най-добрите брокери максималното изплащане въз основа на различни активи варира до 100%. Quotex.io, IQ Option и Pocket Option са някои брокерски платформи с високи активи за изплащане. За този пример нека приемем, че средното изплащане е 80%. 
  4. Сега направете първата търговия и изчакайте резултата. Ако сте инвестирали $100 с изплащане 80% и сте спечелили търговията, тогава имате $2080 във вашия акаунт. 
  5. При следващата сделка отново инвестирате $100, както сте спечелили предишната сделка, така че няма нужда да прилагате стратегията за удвояване. Но този път приемете, че губите сделката. Така че ще загубите $100, а текущият баланс на сметката ви на брокер ще бъде $1980. 
  6. Разчитайте на друга сделка с инвестиция $200 и приемете, че сте я загубили отново. Сега сумата ще бъде $1780 във вашата брокерска сметка. 
  7. Не се колебайте и увеличете инвестицията до $500. И да приемем, че печелите търговията с изплащане $400 от 80%. Така че, настоящата сума във вашата брокерска сметка ще бъде $2100. Следователно сте възстановили загубите, които сте направили преди. 

По този начин цялата стратегия за мартингейл за бинарни опции се налага на този формат за търговия. За вас е важно да добиете представа за избора на правилната брокерска платформа, за да осигурите повече първоначални бонус награди, за да изпробвате тази стратегия с лекота. 

Най-добрите брокери да започнат със стратегия Мартингейл за бинарни опции

Има много топ брокери налични по целия свят. Но трябва да се съгласите с тези, които предлагат добро изплащане и съвети относно мартингейл стратегията. Ето тримата брокери, които са идеални за вашия спътник при търговия с бинарни опции с тази стратегия:

#1 Quotex.io

Quotex.io е нова и съвременна платформа за търговия с бинарни опции. Той няма мобилно приложение, но е добре достъпен от уеб интерфейса. Максималното изплащане за Quotex.io е до 100% за различни активи. Освен това изплащането варира в зависимост от проблемите с ликвидността и пазарното представяне на активите. 

Освен това, Quotex.io предлага и значителен бонус за депозит, който ще помогне да мотивира търговците да приемат стратегията за мартингейл с лекота. Първите няколко сделки могат да бъдат направени без никакви проблеми с инвестирането на реалните средства. Първите загуби няма да са от вашия джоб, но е моментът да използвате стратегията за увеличаване на изплащанията и възвръщаемостта. 

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

#2 IQ Option

IQ Option е още една популярна платформа за търговия с бинарни опции, която има потенциал да помогне както на начинаещи, така и на професионалисти да търгуват лесно. Той разполага с множество финансови инструменти, с които да търгува, и има отделен калкулатор на уебсайта на IQ option за да ви помогнем с прогнозите за търговия с мартингейл. 

Това е само един от няколкото индикатора, налични в платформата IQ Option. Повечето от индикаторите също ще ви помогнат да определите тенденцията, зададена за обръщане или продължаване с конкретна търговия. В допълнение към това ви дава максимално изплащане до 95%, което може да ви помогне с голяма възвръщаемост. 

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

#3 Pocket Option

Платформата Pocket Option идва с изявена бонус функция. Получавате бонус 50% с всеки депозит от $50 в платформата. Следователно, това дава възможност на всички търговци да депозират големи и да печелят големи бонуси за лесна инвестиция чрез стратегия за мартингейл. 

Максималното изплащане за платформата Pocket Option е до 92%, което е доста невероятно. В допълнение към това, той има инструменти, които да ви помогнат да предвидите вашите търговски аспекти и да изчислите стратегията за мартингейл за вашата инвестиционна рутина. 

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Важни съображения за стратегията Мартингейл за бинарни опции

Преди да започнете да приемате мартингейлната стратегия за бинарни опции, трябва да се запознаете с някои от съображенията. Да, вече имате своя брокер, но важното е да научите почти всичко за дадена стратегия, преди да я приложите. И така, ето съображенията за същото:

  • Пазарните условия не винаги са перфектни, за което тази стратегия не ви гарантира нищо удвоено възвръщаемост на търговията. Не можете да предположите, че в крайна сметка винаги ще имате печалби. Следователно това е присъдата, която я прави една от най-рисковите стратегии за налагане. Това е предимно за богатите! 
  • Ако възнамерявате да приложите тази стратегия, тогава трябва да имате идеологията за оценка на правилното съотношение между възнаграждение и риск, за да определите безопасността на стратегията за конкретни сделки. 
  • За да изпълните стратегия за мартингейл, ще ви е необходим някакъв достъп до по-голям капиталов фонд. Както беше посочено по-горе, това е стратегията за богатите. Търговецът трябва да е готов да извършва банкови преводи, ако последователната удвоена търговия доведе до загуба. 
  • Уверете се, че винаги предпочитате да използвате предвидими финансови активи. Това означава, че трябва да изберете финансовите инструменти, чието движение на цената според вас е предвидимо. Освен това, ако можете да анализирате шаблонът от колебанията на цените им през даден период от време, можете по-добре да използвате тази стратегия. 
  • Трябва да комбинирате тази мартингейл стратегия с търговията на тренд линията. С това вероятно ще подобрите предсказуемостта на опциите за търговия с мартингейл стратегия за бинарни опции. 
  • Ако е възможно, следете колко капитал сте готови да инвестирате на ден в търговията с бинарни опции. Това ще ви помогне да ограничите загубите си и да увеличите печалбите. Трябва да имате предвид, че трябва да следите средствата, които се депозират и инвестират. Също така, следете спечелените печалби и загубените средства. Вашата брокерска платформа ще ви даде историята, но вашият ръчен анализ е важен. 
графика
➨ Регистрирайте се с най-добрия двоичен брокер Pocket Option сега!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Заключение – Използвайте стратегията Мартингейл за по-добър резултат

Така, ако сте нов в търговията с бинарни опции и желаете да приложите мартингейл стратегия по вашите мерки, за вас е важно да разчитате на горните подробности. Ако подходите сляпо с тази стратегия, тогава може да загубите парите си повече от преди. Факт е, че тази стратегия е изключително рискована, но е еднакво възнаграждаваща, ако рискувате с предвидими активи. 

Закопчайте се, вземете идеална брокерска платформа и започнете своето пътуване с търговия с бинарни опции с тази иновативна стратегия. 

Често задавани въпроси относно стратегията Мартингейл:

Какво представлява стратегията Мартингейл в търговията с бинарни опции?

Това включва удвояване на инвестицията след загуба, за да се възстановят предишни загуби и да се спечели печалба.

Какъв е произходът на стратегията Мартингейл?

Той произхожда от Франция през 18-ти век за хазарт и е адаптиран за търговия на финансовите пазари.

Какви са основните съображения, преди да използвате стратегията Мартингейл?

Помислете за непредсказуемостта на пазара, съотношението риск-възнаграждение, достъпа до значителен капитал и избора на предвидими финансови активи.

Какъв е основният риск, свързан със стратегията Мартингейл?

Това е високорискова стратегия, която изисква значителен капитал и не гарантира печалби поради нестабилност на пазара.

За автора

Percival Knight
Аз съм опитен търговец на бинарни опции повече от десет години. Основно търгувам 60-секундни сделки с много висок процент на попадение. Любимите ми стратегии са с помощта на свещници и фалшиви пробиви

Напиши коментар

  • William

    казва:

    Полезно наистина