Стратегия за търговия с бинарни опции Keltner Channel

Търсенето на индикатори е на върха на всяка платформа за търговия. Така че естествено търговците ще бъдат привлечени от някои специални инструменти, които винаги им помагат с правилна информация. В интернет работят няколко инструмента за индикатори. Изборът на най-добрия чрез избягване на най-лошото е предизвикателство за търговеца.

Тук ще знаете такъв индикатор, наречен Keltner Channels. Основният мотив на Keltner Channels е да предостави диаграми, информация относно обръщането на спотовете и да определи силата на тенденциите. С помощта на тази важна информация всеки опитен търговец може да прави пари. Така че нека знаем всичко за него.

Стратегия за търговия с бинарни опции Keltner Channel

Добре е да се знае:

  • Каналите на Келтнер се използват за идентифициране на силата на тенденцията и обръщанията на място чрез предоставяне на горна и долна граница на диаграма.
  • Индикаторът съчетава среден истински диапазон (ATR) и експоненциална подвижна средна (EMA), за да предложи точна информация за търговия.
  • Той обикновено работи в продължение на 20 периода, като настройките на времето могат да се регулират от 1 минута до 24 часа.
  • Стратегиите с Keltner Channels включват използване на Bollinger Bands за ясни сигнали за покупка/продажба и методи за пробив за незабавни решения за търговия.

Какво представлява каналът Keltner?

Бинарни опции-Келтнер-Канал-индикатор
Индикатор за канала на Келтнер

Индикаторът Keltner Channel е известен още като индикатор за обвивка. Причината е, че може да ви покаже двете най-важни неща, които търговецът изисква.

  • Горни и долни граници
  • Нива на свръхкупуване и свръхпродаденост.

Тези две неща са много ефективен когато става въпрос за начертаване на диаграма. И в резултат на това диаграмата може да ви насочи към най-доброто.

Отново, когато имате нужда от точна информация относно вашата търговия, тази платформа няма да ви разочарова, защото има нещо специално за вас като Среден истински обхват, известен също като ATR. Най-същественото предимство от него е, че може да стесни информацията с точни данни. Така че търговията ще бъде само на едно щракване разстояние.

Когато става въпрос за даване на допълнителни бонуси, той ще ви предложи ATR (2) за по-горе и EMA (Експоненциална пълзяща средна) за следващите 20 дни за по-долу.

Най-добрият двоичен брокер:
(Предупреждение за риск: Търговията е рискована)

Pocket Option - Търговия с високи печалби

123455.0/5

Pocket Option - Търговия с високи печалби

  • Приема международни клиенти
  • Високи печалби 95%+
  • Професионална платформа
  • Бързи депозити
  • Социална търговия
  • Безплатни бонуси
(Предупреждение за риск: Търговията е рискована)

Кои са акцентите на Keltner Channels?

Има някои неща, които трябва да знаете за този индикатор. Както най-често срещаните запитвания са посочени тук.

  • Колко периода са необходими, за да заработи този индикатор?
  • Колко време е необходимо на индикатора, за да изчисли пълзящата средна?

Отговорите на тези въпроси са прости. Обикновено за периоди са необходими 20 периода в случай на Keltner Channels, а за втория въпрос времето зависи от това как сте избрали настройките си. Така че, в зависимост от това и броя на баровете (обикновено 20), времето трябва да бъде между 1 минута и 24 часа.

Нека да знаем как можете да проследявате търговията си с помощта на този индикатор. Тук всичко зависи от горния и долния канал.

Kelltner-Channel-обяснение
  • Както обикновено, когато точката достигне горната лента, това означава, че лентата има сила и може лесно да увеличи парите. Отново тук ще имате две ситуации. Единият е с възходящ тренд и с низходящ тренд. Те нямат твърде много различни значения. Въпреки това, низходящият тренд означава, че цената току-що започна да пада.
  • Когато точката е в долната лента, това означава, че цената е в слабата точка. Тук отново ще видите две ситуации, същите като горното ниво. Тъй като всичко е същото, но случаят с горната тенденция ще бъде различен. Тъй като това ще представлява края на низходящия тренд и цената ще започне да расте.
  • Последното нещо, което носи основно качество, е средната линия. Централната линия означава подвижната средна. Това ще ви помогне да разберете цената между горното и долното ниво. Когато линията на низходящ тренд е на средната линия, не забравяйте, че е най-лошият момент за покупка. Това е така, защото в този момент интересът ще бъде по-нисък. Ако е на средната линия за възходящ тренд, не продавайте нищо, тъй като това е най-лошото време за продажба.

По този начин, като ви предлага отлична сила за анализ на цените, тя ще ви помогне да печелите всеки път. Тъй като вземането на бързи, но правилни решения е от съществено значение за търговията, Keltner Channel ще ви помогне с това.

➨ Регистрирайте се с най-добрия двоичен брокер Pocket Option сега!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Коя е най-добрата стратегия за спечелване на всяка търговия с Keltner Channel?

Спечелването на всяка търговия изисква задълбочени познания по отношение на пазара и вашите платформи за търговия. Защото и двете са от решаващо значение за определяне на стратегия, тъй като сте силен търговец, нека знаем някои важни съвети, които можете да използвате с Keltner Channel.

#1 Възползвайте се от лентите на Болинджър

Bollinger band е традиционна група което помага на търговците да разберат ситуацията по-ясно от графиките и лентите. Ако се придържате към тези ленти, Keltner Channel ще ви предложи изключителна възможност, която вече беше обсъдена по-горе. Нека видим как можете да го намекнете.

Лентите на Болинджър ще ви покажат сигнала за покупка, когато лентата ще бъде на горната тенденция. Трябва да продавате, когато лентата на Болинджър е на по-ниско ниво. Редът RegThedle ще ви покаже опцията за изтегляне, която е за целите на вашата сигурност. С тази опция, като проверите позицията на средната линия, можете да запазите или продадете цената си.

#2 Изключителна печеливша стратегия

Ето нещо ново за вас. Не забравяйте, че ако видите, че лайкът намалява, трябва да продадете търговията. Приложете най-новата стратегия Break Out. Това означава, че ако цената пробие до горно ниво или по-ниско ниво, можете да купувате или продавате незабавно. Когато цената достигне горното ниво, купете го. И в случай на низходящ тренд, продайте го.

Когато това е средната линия, няма сигурност за движението на цената. И така, общото правило за търговия става различно, когато е гранично ниво и централна линия. След това случаят ще бъде обърнат. Въпреки това, със съоръжението Break Out, можете да бъдете сигурни за бъдещето на цената си. Ако се чудите какви са разликите между първо и второ стратегии, тогава ето го. Приложете тези две, тъй като това са уникалните оферти от Keltner Channel.

Бинарни опции стратегия Keltner Channel

Търсенето на индикатори е на върха на всяка платформа за търговия. Така че естествено търговците ще бъдат привлечени от някои специални инструменти, които винаги им помагат с правилна информация. В интернет работят няколко инструмента за индикатори. Изборът на най-добрия чрез избягване на най-лошото е предизвикателство за търговеца.

Тук ще знаете такъв индикатор, наречен Keltner Channels. Основният мотив на Keltner Channels е да предоставят графики, информация относно обръщането на спот и да определят силата на тенденциите. С помощта на тази важна информация всеки опитен търговец може да прави пари. Така че нека знаем всичко за него.

Заключение: Каналите на Келтнер могат да бъдат полезни като лентите на Болинджър

Индикаторът за двоични опции Keltner Channel е много полезен за търговците. Тъй като много търговци използват този индикатор и печелят своите бинарни опции, можете да направите същото. Уверете се обаче, че не правите 100% доверие към него. Причината е, че е перфектен с ADX или RSI, така че освен тези две, може да е проблем.

Търговията с бинарни опции е много ефективна търговия в днешно време. Печеленето на пари ще бъде супер лесно, ако поемете по правилния път. С Keltner Channel можете да гарантирате, че вашата инвестиция ще бъде в правилната посока. Можете също така да проследявате всеки отделен период с този отличен индикатор.

➨ Регистрирайте се с най-добрия двоичен брокер Pocket Option сега!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Често задавани въпроси относно индикатора Keltner Channel:

Какво представляват каналите Keltner?

Каналите на Keltner са индикатор за търговия, който използва ATR и EMA, за да предостави горни и долни граници на диаграма, като помага да се идентифицира силата на тренда и потенциалните обръщания.

Как работят Keltner Channels?

Те работят в рамките на обикновено 20 периода, като използват ATR за волатилност и EMA за посока на тренда, за да посочат свръхпокупени или свръхпродадени пазарни условия.

Какво прави Keltner Channels уникален в търговията?

Тяхната комбинация от ATR и EMA предлага уникална гледна точка върху пазарните тенденции и нестабилност, което ги прави ценни за откриване на потенциални възможности за търговия.

Какви са някои стратегии, използващи Keltner Channels?

Стратегиите включват използването им с Bollinger Bands за ясни сигнали за покупка/продажба и методи за пробив за незабавни решения за търговия.

За автора

Percival Knight
Аз съм опитен търговец на бинарни опции повече от десет години. Основно търгувам 60-секундни сделки с много висок процент на попадение. Любимите ми стратегии са с помощта на свещници и фалшиви пробиви

Напиши коментар