Брокери на бинарни опции, които приемат PayPal

Чудили ли сте се някога кои са брокерите на бинарни опции, които приемат PayPal?

За разлика от старите дни на финансова търговия, когато единственото средство за депозиране и теглене на средства от сметка за търговия беше чрез използването на банкови преводи, сега има много опции за търговците при извършване на транзакции с техните брокери на бинарни опции.

брокери, които приемат paypal

Въпреки че все още не е общоприето, PayPal е важно средство за транзакции както за брокери, така и за търговци, когато се използва този носител.

Какво ще прочетете в тази публикация

История на PayPal

Започнато от Илон Мъск и няколко други предприемачи в началото на 90-те, преди да бъде продаден на eBay, PayPal може да се счита за пионер в бизнеса с електронни плащания. Много брокери биха използвали PayPal за транзакции, но строгите мерки за защита от измами, въведени от компанията, които включват блокиране на граждани на определени държави от използването на платформата, са сериозно ограничава използването му на пазара на бинарни опции.

брокери paypal

Ако живеете в а Държава, съвместима с PayPal и искате да знаете дали има възможност за използване на този метод за транзакции на пазара на бинарни опции, все още има няколко удобни за PayPal брокери за бинарни опции, които можете да използвате и ние ще ги изброим тук.

Друга причина защо PayPal няма универсална употреба на пазара на бинарни опции, тъй като средство за транзакция е, че много брокери на пазара се намират в Кипър, и има известни проблеми между PayPal и операциите на брокери в Кипър.

Надяваме се, че до момента CySEC се извършва с пълното осъществяване на регистрацията на брокери на бинарни опции, ще видим още удобни за PayPal брокери за бинарни опции.

› Нашата препоръка: Регистрирайте се с Quotex безплатно

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Nadex

PayPal има неизвинителна пристрастност за сделки със северноамериканци, така че не е изненада, че северноамериканците Derivatives Exchange (Nadex) е стигнал до върха в този списък за дълго време. Притежаван и управляван от брокерска фирма IG Group, Nadex позволява на търговците да бъдат директни дилъри на борсата.

Nadex

Nadex има ограничен достъп до своята платформа само за граждани на САЩ и жители на САЩ и това го направи удобен за PayPal брокер за бинарни опции в продължение на много години. С толкова ниско, колкото $100, можеш депозитни средства с вашия PayPal акаунт във вашата сметка за търговия Nadex. Там няма транзакционни такси.

В днешно време Nadex вече не приема PayPal за депозиране и теглене на средства.

› Нашата препоръка: Регистрирайте се с Quotex безплатно

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Заключение: Брокери, които приемат PayPal

PayPal се използва от много за бързо плащане онлайн. Фирмата е станала стандарт в много страни по целия свят. за жалост няма брокери на бинарни опции, които приемат PayPal. Nadex приема метода на плащане за дълго време, но вече не го поддържа.

neteller

Ако търсите удобни методи на плащане, прочетете нашите ръководства относно най-добрите брокери за плащания с Skrill и Neteller.

› Нашата препоръка: Регистрирайте се с Quotex безплатно

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

За автора

Percival Knight
Аз съм опитен търговец на бинарни опции повече от десет години. Основно търгувам 60-секундни сделки с много висок процент на попадение. Любимите ми стратегии са с помощта на свещници и фалшиви пробиви

Напиши коментар

  • Waldir Monte

    казва:

    Realmente um meio de pagamento muito rapido e seguro, hoje em dia com a avançando tecnologia é muito importante que tenhamos novos métodos de pagamento como vem sendo com като criptomoedas. Na quotex é muito bom realizar as transações, são rápidas e dão uma segurança maior para quem não conhece. Sem duvidas a melhor corretora do momento.

    Валдир Монте