2-те най-добри брокера на бинарни опции, които приемат UnionPay

Много компании за бинарни опции не позволяват UnionPay като избор на плащане. Следователно намирането на надежден дилър, който приема UnionPay като опция за плащане, не е толкова лесно. В този раздел ще разгледаме двете най-добри компании за бинарни опции, приемащи UnionPay, и ще обсъдим техните предимства и недостатъци. Най-добрите компании, приемащи UnionPay, са подчертани, така че потребителите на UnionPay да могат да направят информиран избор къде да търгуват с бинарни опции. Продължете да четете за подробно ръководство за тези двоични брокери.

Ето първите 2 брокера на бинарни опции, които приемат UnionPay:

брокер:

Приема се UnionPay:

предимства:

Сметка:

брокер:
Приема се UnionPay:

да

предимства:
  • Гъвкави комисионни
  • Персонализирана платформа
  • Образователни ресурси
  • Сурови мазане
Сметка:

До 92%+ връщане

> Запишете се безплатно

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Приема се UnionPay:

да

предимства:
  • Децентрализирана търговия
  • Незабавно теглене
  • Интелигентни опции
  • Краудсорсинг ликвидност
Сметка:

До 90%+ връщане

> Запишете се безплатно

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

бинарни опции на Unionpay

Това е списъкът с двата най-добри брокера за използване на UnionPay:

  1. Olymp Trade – Нашият брокер номер едно на UnionPay
  2. Spectre.ai – Модерна платформа за търговия
Най-добър брокер на UnionPay: Регистрирайте се с Olymp Trade безплатно

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Въведение в търговията с бинарни опции

Pocket Option търговия

С бинарни опции, можете лесно и ясно да търгувате ценови вариации на различни финансови пазари. За разлика от типичните инвестиционни избори, бинарните опции осигуряват значително различна потенциална възвръщаемост, такси, рискове, структури на ликвидност и инвестиционни методи.

За да реши дали цената на базовия актив ще бъде по-голямо или по-ниско при изтичане на договора търговците използват двоични опции Call/Put.

Две далечни страйк цени около началната цена на сметката определят Touch Binaries, които са бинарни опции на Forex двойки с две дистанционни страйк цени. Клиентите избират целевата цена и продължителността на договора, когато правят поръчка. Когато дадена опция изтече без пари, системата незабавно поставя 2-ро целево ниво на цената срещу настоящата цена на инструмента в подобен диапазон от нея.

Договорите с верижни опции позволяват на потребителите да автоматизират част от дейностите за двоична търговия. Има два вида техники, които могат да се използват с него: победа и мартингейл. Сред най-често използваните стратегии в търговията с бинарни опции е подходът „следвайте тенденцията“. Ако предходният залог се провали, подходът Мартингейл увеличава сумата на договора с коефициент два.

Инвеститорите могат да предвидят дали стойността на определен актив, като напр Акциите на Google, стойността на биткойн, стойността на валутата USD/GBP или дори стойността на златото, ще се покачва или намалява с помощта на двоична опция, която е бърз и лесен финансов инструмент. При сделки с продължителност 60 секунди е възможно да се извършват сделки на всеки световен пазар няколко пъти всеки ден.

Успешна транзакция ще осигури кредит от $170 – $195, ако вашата прогноза е 70–95 процента точност. Ако депозирате $100, може да очаквате да спечелите този кредит. Това опростява осъзнаването на възможностите и изборите за търговия.

Това е „двоичен“ избор, тъй като заключението е или да, или не — или печелите всичко, или губите всичко. Един от призивите е, че съотношението риск/печалба е предварително определено.

Повечето брокери ви позволяват да установите a демо сметка преди да депозирате реални пари, ако не сте запознати с търговията с бинарни опции. Това ви позволява да практикувате търговия, без да рискувате собствените си пари.

Сигурен ли е UnionPay? – Безопасност при използване на UnionPay за търговци

Pocket Option диаграма

Много хора се притесняват, че техните финансови данни ще бъдат компрометирани от незащитени платежни системи. UnionPay се използва от милиони хора по целия свят, но можем ли да му се доверим? Този раздел ще обсъди въведените стъпки за сигурност за предотвратяване на измами и незаконни покупки при използване на UnionPay като търговец.

Може да се каже, че UnionPay е много безопасен, тъй като има следните компоненти:

  • EMV чип технология
    Картите UnionPay използват EMV чип технология, която предоставя разширени функции за сигурност за защита срещу измами и неразрешени транзакции. Тази технология гарантира, че информацията за картодържателя е криптирана и не може лесно да бъде открадната.
  • Сигурни мобилни плащания
    UnionPay също така предоставя сигурни услуги за мобилни плащания, позволявайки на търговците да извършват транзакции, използвайки своите смартфони. Мобилната система използва криптиране и биометрично удостоверяване.
  • Мониторинг на измами
    UnionPay непрекъснато следи транзакциите за подозрителна дейност и предупреждава картодържателите, ако бъде открита.
Най-добър брокер на UnionPay: Регистрирайте се с Olymp Trade безплатно

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Плюсове и минуси на използването на UnionPay за търговци

Над 7 милиарда карти UnionPay са били разпространени, което го прави един от най-широко използваните методи за плащане в света. Следователно, това е а изкусителен избор за търговците които искат да разширят своята клиентела и да дадат на клиентите си лесен начин да правят покупки. UnionPay има своите предимства и недостатъци, както всеки друг метод на плащане. В този раздел ще обсъдим предимствата и недостатъците на приемането на UnionPay като търговец, като ще ви дадем по-добра представа какво да очаквате, ако решите да приемате плащания по този начин.

  • Широко приемане – Приема се в над 160 страни и региони
    Ниски такси – Като цяло имат по-ниски такси
    Достъп до китайския пазар – Това може да осигури на търговците достъп до китайския пазар
    Награди на UnionPay – Предлага много програми, включително връщане на пари, точки и отстъпки

  • Ограничено приемане в някои страни – в някои страни не е широко прието. Това го прави по-малко удобен за търговците.
    Езикова бариера – ако не говорите китайски, едва ли можете да използвате обслужването и поддръжката на клиенти на UnionPay.
    Строги правила – което може да ограничи нейната гъвкавост и иновации в сравнение с други платежни системи.
    Колебания на обменния курс – за международни сделки

Двата най-добри брокера на бинарни опции, които приемат UnionPay

Първо, трябва да намерите агенти, които приемат избрания от вас начин на плащане. Съставихме списък с брокери, които приемат UnionPay като метод на плащане в това ръководство. Тези двама брокери са избрани заради тяхната популярност, регулиране, лекота на използване и други решаващи фактори при съставянето на този списък.

#1 Olymp Trade – Нашият номер едно брокер на UnionPay

olymp trade
Официалният сайт на Olymp Trade

Olymp Trade е брокер за сделки с фиксирано време и форекс. Намира се в Suite 305, Griffith Corporate Center PO box 1510, Beachmont, Kingstown, St. Vincent, and the Grenadines, и се управлява от Saledo Global LLC от 2014 г.

Лесният за потребителя дизайн и оформление правят опит в търговията още по-приятно за тези, които използват платформата. При реална сметка минималният депозит е само $10. Максималният депозит наведнъж е $5000. $10 000 виртуални пари за Olymp Trade демо сметка е достъпен безплатно. Можете да депозирате и теглите парите си, като използвате различни методи, включително UnionPay. Olymp Trade има солидна репутация на надежден брокер в продължение на много години.

Olymp Trade е надежден брокер поради дългото си досие и солидна репутация. Бинарните опции са само един от няколкото достъпни продукта за търговия. В секцията за проучвания и анализи на брокера има изобилие от информация, което го прави подходящ избор за начинаещи търговци. Освен това сме събрали някои от най-добрите Olymp Trade стратегии за теб.

Типове акаунти

Olymp Trade осигурява редовно и VIP акаунти. Опитните търговци могат да използват по-ниски спредове, които са налични във VIP сметки.

За да улесним търговците да започнат да търгуват и да оценят брокерите различни сметки и опции за инвестиране, фирмата предлага атрактивни Olymp Trade бонуси и ниски такси. В резултат на огромния акцент върху обслужването на клиенти, Olymp Trade е сред най-известните брокери в много страни.

  • Максимален приход: 91%+
  • минимум Депозит на Olymp Trade: $10
  • Минимална търговия: $1
  • Активи: ETF, валути, стоки, акции, криптовалута
  • Изходи: IOS, Android, Windows и уеб браузъри
  • Депозити с UnionPay: На разположение
  • Тегления с UnionPay: На разположение
  • UnionPay такси на Olymp Trade: Не
Най-добър брокер на UnionPay: Регистрирайте се с Olymp Trade безплатно

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

#2 Spectre.ai – Модерна платформа за търговия

Официален уебсайт на Spectre.ai
Официалният сайт на Spectre.ai

Spectre.ai е сред най-популярните фирми за търговия с бинарни опции в света. Има повече от 80 активи, които са достъпни за търговия. Отделното перо на Spectra.ai е използването на технологията Blockchain.

Вие няма да се налага да депозирате пари, за да започнете да търгувате ако използвате електронни портфейли като UnionPay или цифрова валута като биткойн.

Защо трябва да изберете Spectre.ai

Spectre.ai се отличава от други фирми на сравнимо ниво. Не разчита на платформи за търговия MT4 или MT5.

Тяхната стратегия е по-фокусирана върху бинарните опции, които продават. Приложението има много добре съчетани функции с неговите услуги. Вграденият API ви позволява да търгувате автоматично. Така че можете да се възползвате от поддръжката на работещи с изкуствен интелект ботове. Благодарение на API можете да се насладите на търговските си резултати поради намаляване на някои рискови фактори.

  • Максимален приход: 91%+
  • минимум Spectre.ai Депозит: $10
  • Минимална търговия: $1
  • Активи: 80+ ETF, валути, стоки, акции, криптовалута
  • Изходи: Android, IOS, Windows и уеб браузъри
  • Депозити с UnionPay: На разположение
  • Spectre.ai тегления с UnionPay: На разположение
  • UnionPay такси на Spectre.ai: Не

Също така е възможно да получите това, от което се нуждаете, от показателите на хистограмата. Автоматизираната търговия също е опция.

Платформата Spectra.ai е уникална, тъй като предлага само един тип акаунт. Ако направите депозит с вашия електронен портфейл, напр. UnionPay, можете да използвате всички функции на платформата, без да правите минимален депозит. Вие извършвате директна транзакция с вашия портфейл и пазарите.

Регистрирайте се с Spectre.ai безплатно

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Информация за теглене с метода

Olymp Trade и Spectre.ai и двете приемат UnionPay, а клиентите могат бързо и лесно да изтеглят средствата си към карта UnionPay.

За да тегли пари от Olymp Trade с помощта на UnionPay, потребителят трябва да отиде на страницата на своя акаунт, щракнете върху бутона „Теглене“., изберете UnionPay като метод за теглене и въведете данните за своята карта UnionPay. В рамките на 24 часа от заявката за теглене транзакцията ще бъде завършена и картата UnionPay ще бъде изплатена със средствата в рамките на три до пет работни дни.

Потребителите на Spectre.ai могат да направят същото, просто като отидат на страницата на акаунта си, кликнат върху бутона „Изтегляне“ и след това избирайки UnionPay като механизъм за теглене и въвеждане на данните за своята карта UnionPay. В рамките на 24 часа след получаване на заявката за превод, транзакцията ще бъде завършена и картата UnionPay на потребителя ще бъде изплатена със средствата в рамките на 2-5 работни дни.

Обяснени са таксите на UnionPay

Въпреки че може да има такси, свързани с използването на UnionPay за тегления на някои платформи, важно е да се отбележи това нито Spectre.ai, нито Olymp Trade не начисляват допълнителни такси за използване на UnionPaг.

Потребителите трябва да знаят, че тяхната собствена банкова организация може да начисли такса за обработка на транзакциите на UnionPay. Потребителите трябва да се консултират със своите финансови институции относно всички потенциални разходи, свързани с техните конкретни транзакции.

Алтернативи на UnionPay

Брокерите Olymp Trade и Spectre.ai предоставят алтернативи на UnionPay, като например:

PayPal, Stripe и Square са решения за плащане със същите функции, като възможност за обработка на плащания, управление на транзакции и достъп до подробни отчети и анализи.

Заключение – Опитайте UnionPay като метод на плащане!

Ако започнете да търгувате бинарни опции, тези две платформи са идеални за вашето първо изживяване. Освен това те също имат предпочитаната от вас опция за плащане – UnionPay. Така че можете да сте сигурни в бързото изтегляне на вашите средства.  

Най-добрите бинарни брокери на UnionPay са тези, в следния ред:

  1. Olymp Trade – Нашият брокер номер едно на UnionPay
  2. Spectre.ai – Модерна платформа за търговия
Най-добър брокер на UnionPay: Регистрирайте се с Olymp Trade безплатно

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Често задавани въпроси относно UnionPay:

Безопасно ли е използването на UnionPay за търговци на бинарни опции?

да UnionPay предлага функции за сигурност за търговци на бинарни опции, като EMV чип технология и мониторинг на измами, за да се избегнат неоторизирани транзакции.

UnionPay предлага ли програми за награди за търговци?

Да, UnionPay предлага набор от програми за награди. Можете да получите достъп до тях на уебсайта им.

Какви алтернативни методи за търговците на бинарни опции са налични за използване на UnionPay?

Търговците на бинарни опции могат да изпробват мобилни плащания, предплатени карти и банкови преводи, за да извършват транзакции.

За автора

Percival Knight
Аз съм опитен търговец на бинарни опции повече от десет години. Основно търгувам 60-секундни сделки с много висок процент на попадение. Любимите ми стратегии са с помощта на свещници и фалшиви пробиви

Напиши коментар